2015.01.20 10:58
2015.01.20 11:04
Sziasztok Lányok!
Maci, gondolom azért jött folyamatosan előbbre a szülés időpontja, mert kicsit mindig nagyobb volt babó a koránál. A 31 hetes UH-n mért a doki 37 hetesnek megfelelő méreteket is.
Leszezjobb, még egyszer gratulálok! Balázs gyönyörűséges kisbaba. Még a fotóról is sugárzik a nyugodtsága _). Nagyon, hogy ilyen jó sok tejcsid van, biztosan így is fog ez maradni.
Amúgy akartam már kérdezni a többi friss anyukától is, hogy nagyon kemény a három óránkénti ébredés? Vagy azért lehet bírni.
Cicuci, ti még egyben? Az igen! Én már szinte biztos voltam, hogy Nati baba is megszületett. Kitartást akkor, most már csak meg fogja mutatni magát, küldöm a sok poz.energiát . Hiszem, hogy Ő tudja mikor kell érkeznie. Nagyon könnyű és szép szülést kívánok neked is! És persze várjuk a Nati fotót és a beszámolót a szülésről .
És úgy legyen ahogy mondod. Én még mindig szinte megállás nélkül átdolgozom a napot. Persze igyekszem ésszel csinálni és leülni kicsit, ha fáradtnak érzem magam, vagy ha nagyon fáj a hátam, de azért dolgozom még este 10-kor is. Érdekes mód még mindig akad bőven mit csinálni. Viszont cserében reggel nem ébredem 9 előtt... ilyen sem sokszor volt .
Vigyorex, reméljük, hogy csupa jó híreket kapsz holnap és kezdhetsz. Várjuk a beszámolót.
Dolli, drukkolok, hogy sikeres legyen az inszem és pozitívat tesztelj két hét múlva. Nekem is fájdogált mindig a hasam inszemek után. Macinak igaza lehet, hogy a tüszőrepesztő miatt is fájhat. Na meg történnek a dolgok odabent . Én méhpempőt szedtem, folsavat és omega3-at. Aszpirint csak a lombik alatt. És úgy emlékszem, hogy Magdi is szedte az aszpirint. Lexire biztosra emlékszem, de talán Magdi is.
Puszi mindenkinek!
2015.01.20 11:24
2015.01.20 12:55
maci
Csinálom csinálom a diétát
Hát febr. 05 lesz 4 hete hogy műtöttek úgyhogy akkoriban megyek vissza kontrollra .
És csak utána arora.
Voltam fent Katival beszéltem is.
Mondtam hogy mi volt , és hogy mi a folytatás.
Mondta hogy ugyan úgy 20. napra időpont és majd megbeszélem a dr úrral hogy mi legyen ,
Én ragaszkodnék a friss mazsolákhoz
2015.01.20 14:55
2015.01.20 15:23
2015.01.20 16:15
2015.01.21 08:11
Sziasztok!
Évi, műtét után kb 6 hétre jön meg. Szorítok Nektek!
Vigyorex nagyon izgulok!
Almanna! Felfáztál, gyógyulj meg minél előbb testileg és lelkileg!
Lexi! Remélem mehettek haza, az első hétvégétek legyen nyugodt békés!
Lányok nem sorolók fel Mindenkit ne haragudjatok! De mint mindíg telefonról írok.
Én még várom a héten a mensit és remélem felpörögnek az események!
Puszka
2015.01.22 07:47
2015.01.23 07:01
2015.01.23 10:48
2015.01.23 13:36
2015.01.23 14:05
2015.01.24 07:00
2015.01.24 13:35
2015.01.27 16:53
2015.01.27 21:16
2015.01.27 22:42
2015.01.28 09:05
Cicuci, szívből gratulálok Natasához, gyönyörű kiscsaj, örülök, hogy jól vagytok, sok erőt, egészséget és boldogságot kívánok Nektek !
Icurimicuri, gratulálok a lánykához !
Vigyorex, eléggé ledöbbentett, amit írtál, azért ez kicsit durva... Valóban érdemes lenne átgondolnod az intézményváltást, mert egyáltalán nem csodálkozom, ha megingott a bizalmad ezek után, nehéz döntés, de lehet, hogy a siker érdekében érdemes meghozni és tiszta lappal, újult erővel belevágni máshol.
Cermiák, mi újság Nálatok, hogy vagy? Már nincs sok hátra !
Dolli, Nálad mi a helyzet, teszteltél végül, ha jól rémlik vasárnapot írtál, hogy akkor fogsz.
Maci, Ti hogy vagytok? Remélem minden ok Veletek, és már senki nem beteg otthon .
Janula, kicsit lemaradtam, lehet, hogy írtad, de Nálad most hogy állnak a dolgok? Mikor kezdhetsz várhatóan?
Évi, annyira drukkolok Neked, hogy most sikerüljön, most már tényleg minden akadályt elhárítottak remélhetőleg !
Mi múlt pénteken hozhattuk haza Lilit a kórházból , nagyon jó végre itthon lenni vele. Még mindig pirinyó, 2,2 kg, de szépen eszik 3 óránként, nagyon tudja követelni a kaját . Sajnos szopizni nem tud, bár próbálkoztam vele és még nem adom fel, de kicsit tartok tőle, hogy már nem fog, ha eddig nem sikerült... úgyhogy így most minden etetés előtt fejem nekem a tejcsit, még szerencse, hogy van, úgyhogy nem nagyon alszom, de örülök, hogy legalább tejet tudok adni neki, mert nagy szüksége van rá, hogy szépen gyarapodjon.
Sajnos kissé hasfájós, megszakad a szívem, amikor fáj a pocija és sír, de remélem hamar túlleszünk ezen az időszakon is. Hihetetlen, hogy vasárnap már 4 hetes lesz a kis mazsola .
2015.01.28 09:55
2015.01.28 15:05
2015.01.30 09:34
2015.01.30 13:51
Sziasztok Lányok!
Nme sűrűn írok, mert még mindig nem értünk a teendők végére. Az a helyzet, hogy én mindent csigalassúsággal csinálok, így borzasztó lassan haladunk, de azért haladunk. Tegnap töltöttem a 36. Hetet, remélem kisfiúnk még picikét vár . Amúgy ezerrel mozog és "szétszedi" minden a pocakom .
Lexi, nagyon-nagyon örülök, hogy már ottohn vagytok! Ideje volt . Egészen ügyes pici lányotok! Szorítok, hogy azért rákapjon a cicire, mert az gondolom azért könnyebb lenne neked, mint lefejni mindig a tejet. Az nem túl jó, hogy hasfájós, de szinte minden kisbaba az, szóval ki kell bírni valahogy ezt az időszakot. Küldöm neked a „feltöltő” energiákat !
És bizony hihetetlen, hogy lassan 4 hetes. Amúgy összes utóbbi időben született babó születési dátumát megjegyeztem, és néha számolgatni szoktam ki mekkora, durva hogy röppen az idő!
Vigyorex, sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Szorítok, hogy felszívódjon a cisztád és kezdhess.
Maci, hát ha a fotó alapján amit mutattál, nem csodálkozom, hogy KisMackó annyival nagyobb volt. Hatalmas pocid volt, nem is tudom, hogy bírtad . Egyébként nekünk is rövidebb volt a combja az utolsó UH-n . És milyen kis drága KisMackó, hogy ennyire árja a tesót. Ti tudjátok már a tesó nevét?
Ami minket illet, teljesen jól vagyunk, csak a légszomj és az erős hát és derékfájás ne gyötörne annyira . Estére annyira elfárad a hátam, hogy alig bírok az ágyból kimászni, olyan vagyok mint egy 80 éves mamóka . De amúgy minden a legnagyobb rendben. Feb.5-én megyünk dokihoz, akkor már többet fogok tudni.
Icurimicuri, gratulálok az kislányotokhoz! Első baba?
Cicuci, nagyon-nagyon drága kislány Nati! Isten hozta közénk! Szívből gratulálok és nagyon boldog napokat és sok egészséget kívánok nektek!
Dolli, az rendben van, ha azt érzed, hogy meg akarna jönni. Én terhesen is ezt éreztem elég sokáig még, Ne add fel! Szorítok, hogy két csíkos legyen!
Magdi, annyira örülök, hogy kaptunk híreket tőletek is! Sajnálom, hogy a kis Bori ilyen hasfájós, de a lényeg, hogy most megoldódni látszik a probléma. Gyönyörű kis csajszika! Alig várom, hogy már élőben is lássam az összes kis babát . Paurórát is puszilom, ha beszélnél vele, örülök, hogy jól vannak és ennyi tejcsije van.
Ami meg a vizelet visszatartást illeti, sajnos szinte összes barátnőm arról számolt be, hogy szülés után sajnos senkinél nem a régi helyzet. Azért bízom benne, hogy jobb lesz és nem kell orvoshoz menned. Ha lesz kicsit több időd, lehet intim tornázni kellene, hátha az segít.
Ancsy, nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok! Remélem az új intézményben hamarosan teljesül a várva várt vágyad. Úgy ahogy Janulának is! Hajrá Lányok!
Almanna, ígérem hamarosan válaszolok leveledre!
Addig is puszika mindenkinek! Én kicsit izgulok a szülés miatt, de remélem minden a legnagyobb rendben lesz .
2015.01.30 19:57
2015.02.03 10:24
2015.02.03 10:43
2015.02.03 18:56
2015.02.05 07:51
2015.02.05 16:31
2015.02.05 18:14
2015.02.06 08:27
2015.02.06 15:02
2015.02.06 15:02