Új privát üzeneted érkezett!

Vigyorex, azért én drukkolok, hogy kezdhess :) Évinek és nekem tavasszal 4nap alatt eltűnt a tömlő, Lexinek is ciklus elején nem volt cisztája ;) Gyere majd a hírekkel holnap!
Dolli, örülök, hogy ma jobban vagy, a vacak éjszakát sajnálom. Biztosan a stressz így jön ki. Nem tudom, Magdi szedte e az Aspirint, Lexit tudom biztosra. Én nem szedtem, mind a két sikeres lombiknál napi 1dl fincsi, jó minőségű vörösbort kortyolgattam. Ugyanazt a célt szolgálja, mint az Aspirin Protect, vérbőséget okoz. Csak a bor segít kicsit lazítani is :lol: És vígjátékokat néztem, nem feküdtem, de kíméltem magam (amíg be nem durrant a párom porckorongsérve -5. 6. nap körül) Ezek szerint otthon maradsz az eredményig. Ha gondolod, és figyelemelterelésre vágysz, gyere át ;)
maci80

Sziasztok Lányok!

Maci, gondolom azért jött folyamatosan előbbre a szülés időpontja, mert kicsit mindig nagyobb volt babó a koránál. A 31 hetes UH-n mért a doki 37 hetesnek megfelelő méreteket is. :)

Leszezjobb, még egyszer gratulálok! Balázs gyönyörűséges kisbaba. Még a fotóról is sugárzik a nyugodtsága _). Nagyon, hogy ilyen jó sok tejcsid van, biztosan így is fog ez maradni.
Amúgy akartam már kérdezni a többi friss anyukától is, hogy nagyon kemény a három óránkénti ébredés? :) Vagy azért lehet bírni.

Cicuci, ti még egyben? :) Az igen! Én már szinte biztos voltam, hogy Nati baba is megszületett. Kitartást akkor, most már csak meg fogja mutatni magát, küldöm a sok poz.energiát :). Hiszem, hogy Ő tudja mikor kell érkeznie. Nagyon könnyű és szép szülést kívánok neked is! És persze várjuk a Nati fotót és a beszámolót a szülésről :).
És úgy legyen ahogy mondod. Én még mindig szinte megállás nélkül átdolgozom a napot. Persze igyekszem ésszel csinálni és leülni kicsit, ha fáradtnak érzem magam, vagy ha nagyon fáj a hátam, de azért dolgozom még este 10-kor is. Érdekes mód még mindig akad bőven mit csinálni. Viszont cserében reggel nem ébredem 9 előtt... ilyen sem sokszor volt :).

Vigyorex, reméljük, hogy csupa jó híreket kapsz holnap és kezdhetsz. Várjuk a beszámolót.

Dolli, drukkolok, hogy sikeres legyen az inszem és pozitívat tesztelj két hét múlva. Nekem is fájdogált mindig a hasam inszemek után. Macinak igaza lehet, hogy a tüszőrepesztő miatt is fájhat. Na meg történnek a dolgok odabent :). Én méhpempőt szedtem, folsavat és  omega3-at.  Aszpirint csak a lombik alatt. És úgy emlékszem, hogy Magdi is szedte az aszpirint. Lexire biztosra emlékszem, de talán Magdi is.

Puszi mindenkinek!

cermiák
Budapest IX. kerület

Köszönöm maci, cermiák,  aranyosak vagytok, kíváncsiságból megcsináltam az ovulációs tesztet tegnap és ma is, azt mutatja ,hogy ma van peteérésem. Ma mikor hívtam az Arot azt is kérdeztem, hogy mikor lehetek együtt a férjemmel ( mert ezt sem mondta el a prof.) azt mondták nincs megszabva, bármikor együtt lehetünk,.... de én több orvosi oldalon is azt olvastam, hogy inszem után 48 órát tilos a szex de viszont utána kötelező együtt lenni ,ezzel is növelve a teherbeesést ,hiszem a peték nem egyszerre érnek meg   Most nem tudom mit csináljak.... de asszem akkor ma este elkapom apát  nehogy már ezen múljon  

Maci köszönöm a meghívást kedves vagy  de ma még inkább pihenek azért még sajnos fájdogál a hasam, ma és holnap vagyok még itthon, mert a háziorvos azt mondta, hogy egy napra nem tud kiírni maradjak otthon szerdáig úgyhogy csütörtökön már megyek dolgozni  
Jajjj lányok már nagyon várom a jövőhét vasárnapot , hogy tesztelhessek akkor leszek 14 napos de lehet, hogy nem bírom ki addig és már előbb 1-2 nappal megcsinálom a tesztet 
dolli
Szigetszentmiklós

maci

Csinálom csinálom a diétát :D
Hát febr. 05 lesz 4 hete hogy műtöttek úgyhogy akkoriban megyek vissza kontrollra .
És csak utána arora.
Voltam fent Katival beszéltem is.
Mondtam hogy mi volt , és hogy mi a folytatás.
Mondta hogy ugyan úgy 20. napra időpont és majd megbeszélem a dr úrral hogy mi legyen ,
Én ragaszkodnék a friss mazsolákhoz :D

evi89
Vecsés

Lányok,

Mindenkinek köszönöm az együttérző szavakat! Igen, előre nézek mindenképp. Rengeteg bennem a kérdés, nem értem, miért kellett így lennie. Olyan volt, mintha Ő mindenáron akarna jönni és jött is. Nem kellett orvosi beavatkozás, inszem vagy lombik sem. Az sem érdekelte, hogy nincs petevezeték azon az oldalon, ahonnan a petesejt kiszabadult....mégis jött. És ment....... :( :( 

Most még a tetejébe két napja pisilésnél fáj és véres is. Nem csíp, csak fáj. A derekam is fáj. Háziorvosom aszisztense Rowatinexet javasolt, vettem is, de szörnyűségeket írnak benne, úgyhogy nem szedem. Maradnak a gyógyteák. Járt már így valaki?

Dolli, 
Én szedtem Aspirin P-t lombik alatt, de sikertelen volt. Decemberben se vitamin, se Aspirin, sikertelen lombik után mindent abbahagytam. Dec elején jött a kis Angyalkánk. Segíts rá, ha megnyugtat, de úgy néz ki, nem ezen múlik. Lazíts, légy vidám, ez fontosabb :) Drukkolok!

Cicuci, 
A gondolataimban vagy! Energia megy! Minden rendben lesz, a babócád tudni fogja, mikor van itt az ideje, hogy kijöjjön :) 

Vigyorex,
Várunk a jó hírekkel! Mert csak jó híreket kaphatsz! :)

Maci,
Még csak most volt, hogy jöttél a jó hírrel.....hogy megy az idő! Vigyázzatok magatokra! KIs Mackó várja már a tesót? 

Cermiák,
Írok privit :) De válasz nélkül nehogy elmenj szülni  

Lexi,
Leszezjobb,
Milyen az édes élet? Élvezzétek a felemelő érzést, amikor a kezetekbe veszitek a kis Drágátokat! 

Ancsy, 
Te szurizol már?

Évi,
Milyen diétát csinálsz?

Lányok, remélem nem hagytam ki senkit. Ha mégis, az csak a rohanás miatt van 
Vigyázzatok magatokra!

almanna

Lányok, én szombat óta bent vagyok Lilinél a kórházban, úgyhogy telefonról nehezebb írni, de Lili szépen fejlődik, kapja a tejcsit egyelőre még üvegből, merta szopizáshoz még erősödnie kell, de úgy néz ki maholnap eléri a 2kg-ot és akkor a hét második felében végre hazamehetünk, nagyon várom már, hogy végre nyugalomban itthon lehessünk együtt hárman. Úgyhogy ha otthon leszek, gépről îrok mindenkinek.

Dolli, Magdi is meg én is szedtük az Aspirin P-t, én napi egyet, és amikor kiderült, hogy sikerült, szép fokozatosan elhagytam.

Leszezjobb gratulálok a csodás kisfiadhoz, sok-sok örömöt és egészséget kívánok Nektek :).

Cicuci, nagyin izgi a helytet nálatok, szurkolok, hogy magától beinduljon és rendben legyen minden. Problémamentes szülést kívánok, várunk majd az örömhírrel :)!
lexi01
Budapest

Évi, nagyon remélem, hogy most ez a ti lombikotok lesz! Sokszor eszembe jutsz, ahogy együtt izgultuk végig azt a lombikot, mikor a kisfiúnk megfogant. Tiszta szívemből kívánom, hogy most ez veletek történjen, imádkozok sokat értetek! :)

Almanna, írjad csak nyugodtan, igyekszem mielőbb válaszolni! :) Ne aggódj, még nem mennék szülni :). Csütörtökön kezdem még csak a 35. hetet.

Lexi, nagyon szorítok, hogy Lili mielőbb elérje a 2 kg-ot és haza mehesssetek. Ügyes kislány, hamarosan meg fog történni :). Sok puszi és ölelés nektek!
cermiák
Budapest IX. kerület

Cermiák
Én is sokat gondolok rád :)
Mi is nagyon bízunk benne hogy most sikerül. Úgy repül az idő ... nem rég még a vérvételre vártunk most meg már nemsokára neked is a kezedben lesz a picikéd.
Nagyon köszönöm hogy gondolsz és szorítassz nekünk :)
evi89
Vecsés

Almanna

A lányoktól kaptam tanácsokat meg utána is olvastam hogy ha endometriozis van az emberbe mit egyen mit ne....
Tej, cukor , finomított dolgokat mellőzni kell.
evi89
Vecsés

endometriozisa volt az embernek
Bocsi telorol írok....
evi89
Vecsés

Sziasztok!

Évi, műtét után kb 6 hétre jön meg. Szorítok Nektek!

Vigyorex nagyon izgulok!
Almanna! Felfáztál, gyógyulj meg minél előbb testileg és lelkileg!

Lexi! Remélem mehettek haza, az első hétvégétek legyen nyugodt békés!
Lányok nem sorolók fel Mindenkit ne haragudjatok! De mint mindíg telefonról írok.
Én még várom a héten a mensit és remélem felpörögnek az események!
Puszka

kittikata
Vecsés

Sziasztok!
Nincsenek jó híreim. El vagyok keseredve.
A cisztám nagyobb lett a múltkorihoz képest. Ez ugyanaz a ciszta, amivel október óta küzdök.
Fel sem foghatom ezt a kálváriát. Először minden olyan jónak tűnt. Szépen lassan lement minden ..., a konzi, a vérvételek ...
Aztán kiderült, h a párom nem oké, műtét, aztán műtét nekem, zárt petevezetők, nyári szünet, szemölcsök, téli szünet, ciszta.
Most 1 hónap fogigátló, aztán Sote. Ha nem múlik el, akkor műtét. Még nincs fél éve, h leszálltam a műtőasztalról, és nem bízom benne, h ha már ez ősz óta meg van, akkor elmúlik fogitabira.
Ha műtétre kerül a sor, akkor elszáll az összes vérvételem, és előlről kell kezdeni mindent, ráadásul az állásomba is kerülhet.
Amúgy pedig a műtétektől már ígyis úgy nézek ki, mint egy pöttyöslabda, amit a gyerekek berúgtak a rózsabokorba. Sírni sem tudok, de belül tombolok.
vigyorex

Vigyorex nagyon sajnálom. Pedig annyira bíztam, hogy most sikerül kezdeni. Nem is tudom, hogy mit írjak. Bizakodom, hogy a fogigátló segít.
Puszka

kittikata
Vecsés

Hát lányok! Még egy történet tegnapról. Reggeltől-estig dolgoztam, így megkértem a páromat, h váltsa ki a gyógyszert. Telefonál, h nem is tudja hogy mondja el, de nem tudta kiváltani, mivel a fogibogyó, amit felírt a prof, már egy huzamosabb ideje nem létezik, és hozzátették, h nem lehet mai gyerek a doki, aki felírta. Még csak ideges sem lettem. Ma kell mennem egy másikért, amit megrendeltek nekem, és ugyanaz a hatóanyaga.
Így hát arra jutottunk, hogy február végén kell visszamennem, és ha nem változik jó értelemben a ciszta mérete, akkor eljövünk onnana. Ha kisebb lesz, akkor megkérdezem, hogy még egy hónap bogyótól ha eltűnik, akkor beleférek-e a kezdésbe, vagy már nem fogadja el a hormon vérvételeket.
Nem tudom járt-e már így valaki.
Valakinek itt amúgy sikerült a lombik Urbancseknél, vagy mindenki Murberes?
Mert a tegnapival teljesen hiteletelenné vált a prof, h egyáltalán tudja-e még mit csinál ...
Ha kikérem a papírjaimat, akkor Hepák, egyebek, mindent kiadnak, vagy csak azt, amit én vittem?
vigyorex

kittikata

jaj de jó hogy írtad hogy késöbb jött meg.
Gondolkodtam én is rajta hogy ha így megbojgattak bent akkor mire számíthatok a mensimmel...

vigyorex
Nagyon sajnálom hogy minden közbe jött.
Tudom dühítő. Volt hogy nálam minden oké volt DE a gyógyszer elfogyott készlethiány miatt.
Ugyogy csúsztunk , utána meg tömlőm lett ....
Ne keseredj el ! 
Minden papírt megkapsz ! Én most kértem el őket hogy legyenek meg nekem otthon ....

evi89
Vecsés

Sziasztok! 

Vigyorex: Nagyon sajnálom, és nagyon szoritok neked hogy eltünjön a cisztád!!   puszi 

dolli
Szigetszentmiklós

Vigyorex,

Nem hiszem, hogy tudnék olyat mondani, ami vígasztal. Írásodat olvasva még én is dühös lettem! Ez az oda nem figyelés, és a közöny a prof részéről. Vagy nem is tudom mi ez! 
Csak annyit mondhatok, hogy megértelek és kívánom, hogy segítsen a fogigátló!

Lányok, 
Az összes lelet a tiéd! vagyis a miénk, hisz fizetjük a TV-t! Elvileg kötelessége lenne minden alkalommal a kezünkbe nyomni. Azt megértem, hogy spóroljunk a papírral, de legalább kérdeznék meg, hogy kérjük-e, vagy sem. Mindenhol kiakadnak, ha megyek valami vizsgálatra és azt mondom, hogy nincs semmi papírom a SOTE-ról. Sőt, hogy messzebb menjek, egyik inszemes csajt úgy küldte a saját nőgyógyászához terhesgondozást elkezdeni, hogy egy fecni nem sok, annyit se adott neki (ez nem a prof volt).
almanna

TB-t 
almanna

Vigyorex, nagyon sajnálom, pedig annyira bíztam benne, hogy ciklus elejére kiürül a ciszta :( A fogigátlóhoz no comment... Nekem az első lombikom sikerült a professzornál, csak elment a baba, de arról az orvos nem tehet.
Lexi, mi újság VeletekVeletek? Otthon vagytok már?
Magdim, kezdesz rendbe jönni?
Pauroráról van infója vkinek?
Cermiák, akkor a ti fiacskátok sem lesz picike :D KisMackónál a 28hetes uh-n 32hetesnek dobta ki a gép, de azért csak annyinak, mert rövidrbb volt a combija. Amúgy 35hetes méretei voltak... Ezek a fiúk :lol:
Almanna, várja a tesót KisMackó, nagyon édes, puszilja, simizi a pocakom és mondja:"baba, baba" :lol: :lol:
maci80

Cicuci lehet, már babázik :wink: Küldtem neki a szülésmegindító energiákat :wink:
Dekatka, Veled mi újság?
maci80

Megrendelte Robi a fogitabit, ami más néven fut, de hatóanyagra ugyanaz. Tegnap mentem érte. Égen-földön keresték, de végül meglett. Negyed órát álltam sorba. Az 5. napomon voltam, úgyh ebben a ciklusban az utolsó nap volt, h elkezdhessen.
A hétvégén még megbeszélés tárgyát képezi, de Robim nagyon elszánt, hogy mindegy a ciszta alakulása, menjünk át máshová. Én sem zárkózom el tőle.
Találtam egy meddőségi centrumot Pécsett, ami jóval közelebb is van, és a pécsi tudomány egyetemhez tartozik (ott végezték az első műtétemet kiválóan).
Még az útiköltség után érdeklődnöm kell, mert a Sotén megírják a papírt.

Gyakorlatilag ami a Sote mellett szól:
-nincs várólista
-kedvesek a szülésznők
-2 hónapig még érvényesek a papírjaim

ami ellene
-a prof még egyszer sem nézett rám (nem kell buksi simi, meg együttérzés, csak nézzen a szemembe)
-nincs tisztában vele, hogy mit ír fel
-nem igen nézi az előzményeket, így novemben is hazaküldött, ahelyett, hogy kezdtünk volna valamit a cisztával, hiszen már októberben is volt
-nem ismernek, és nem ismernek el módszereket, újdonságokat, szereket, betegségeket és nem is vizsgálnak rá

Olvasgattam a pécsieknél és elismerik az IR-t, a D vitamin alacsony értéke és meddőség közti kapcsolatot, valamint egy gomba fajtát preferálnak, ami nagyban fokozza a termékenységet.
Megismertem valakit, aki a férjével 1 hónapon át szedte, és erre teszi, hogy 43 évesen, 18 év után, lezárt petevezetőkkel, férj alacsony spermaszámával most lett terhes. :)

Szerintetek kipostázzák a papírjaimat, ha mondom, hogy 360 km-t kell utaznom érte, vagy mindenképpen fel kell mennem érte?
vigyorex

Vigyorex,

nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben menjen!
Én úgy gondolom, hogy ne tétovázz, válts intézményt! Ha a bizalom meginog, az nagyon befolyásol szerintem mindent. Én is így jártam és ugyan még mindig várok a kezdésre, egy percig sem bántam meg. Ha azt gondolod, hogy ott kedvesek a szülésznők, akkor még nem jártál a BMC-ben! :D Ég és föld a különbség! A papírjaid meg máshol is érvényesek, el kell kérni őket. Szerintem nem tiltakozhatnak, ha postázást kérsz. Bár, a személyeset azért tartom jobbnak, mert én ott átnéztem, amit kiadtak és hiányos volt, külön kellett kérnem még, amik nem voltak benne. Nincs várólista...hát így volt eddig, vagy így gondoljuk, de én nem vagyok biztos abban, hogy nem azért ráztak-e le a szeptemberi kezdéssel, mert nem fértem a keretbe, csak nem akarták ezt mondani.
Szóval gondold át! :)
janula

Cermiák,

Már vagy hatszor próbáltam elküldeni az üzit, beteszi a kimenő fiókba, és aztán semmi nem történik napokig vele. Megnézed, hogy átment-e? Köszi
almanna

Szia Almanna!
Ismerős, nekem is csinált már ilyent. De megkaptam, nemsokára válaszolok.
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok.Ma megvolt a második genetikai uh vizsgálat,és Kislány van a pocakomban...
  Vigyorex:Én is az elsőnél Profnál voltam,másodiknál átkértem magam Murberhez,ő nagyon emberséges.Nála összejött a babócánk.Prof.nekem is észnélkül írkált mindent,úgy hogy ismerős amit írtál,átéltem.Sok sikert és kitartást mindenkinek.
icurimicuri12
Fót

Sziasztok Lányok!

Örömmel írom nektek, hogy 2015. január 23-án 17 óra 10 perckor 55 centivel és 3580 grammal megszületett a kislányom, Natasa. Pont kezdtük a 41. hetet és mivel nagyon nem akart magától kibújni, ezért befektettek a kórházba terminustúllépés miatt, de úgy döntöttünk, hogyha már így alakult, akkor csalogassuk ki a pocakból a babát.

Szóval indított szülés lett. 9-kor burkot repesztetettek, de nem jöttek a fájások, ezért kaptam oxitocint 3 órán keresztül. Na erre jöttek ám a fájások, csak éppen nem tágultam semmit. Ekkor kaptam epidurális érzéstelenítőt,, aminek megvolt a hatása, szabaddá tette az utat Natika előtt. Viszont mikor Natika már bement a szülőcsatornába rövidek lettek a fásjások, nem tudtam nyomni. És itt már volt olyan pont, amikor azt mondtam hogy nekem mindegy mit csinálnak velem, csak szedjék ki a babát. Végül újra lettek jó fájások, meg a szülésznő is mondta, hogy látja a fejét és ez erőt adott. Sőt a kis fejét meg is simizhettem közben. A párom is biztatott hogy ő is látja a fejét... aztán csináltak gátmetszést is, majd 2 nyomás és egyszer csak ott volt előttem, akit 9 hónapig a szivem alatt hordtam.
Lányok a fájásokra már nem is emlékszem, csak arra az érzésre ahogy kicsusszan a kis testecskéje. Párom elvégta a köldözsinórt és a mellkasomra tették a picit és olyan kis nehéz volt  Na aztán volt egy kis komlikáció, elkezdtem nagyon vérezni, úgyogy kivitték a babát és dolgoztak rajtam egy darabig még, végül elállt a vérzés és bejöhettet a férjem, aki hozta a gyönyörű kislányomat. Karomba rakta és azóta el vagyok olvadva tőle       Már a szülőszobán szopizott Aztán mivel  vérveszteségtől gyenge voltam, ezért Nati nem is maradhatott velem éjjel. Másnap reggel hozták be hozzám és azóta velem van és imádom és ezt el sem lehet mondani tegnap hazajöhettünk a kórházból, volt egy kis pánik meg sírás, kijött rajtam az elmúlt napok izgalma, de ma már minden ment mint a karikacsapás

cicuci
Budapest X. kerület

Itt vannak a képek

cicuci
Budapest X. kerület

Cicuci, szívből gratulálok a kis hercegnőhöz! Gyönyörű babácska! Ügyesen lezavartátok a szülést ;) Sajnos az indított szülések mindig nehezebbek, hosszabbak kicsit, de megéri ;) ISTEN HOZOTT KICSI NATASA A FÖLDÖN! Nagyon jó egészséget, soj tejcsit és sok boldogságos pillanatot kívánok az újjászületett kis családnak!
Icurimicuri, örülök, hogy minden oké volt uh-n, gratulálok a kislányhoz!
Cermiák, Veled mi újság??
Lexi, remélem már Ti is otthon vagytok!
maci80

Cicuci ez fantasztikus gyönyőrű baba Natika :)
Én is szívből gratulàlok nektek, jó egészséget és boldog napokat! :)
Puszi nektek!! :)
dolli
Szigetszentmiklós

Cicuci, szívből gratulálok Natasához, gyönyörű kiscsaj, örülök, hogy jól vagytok, sok erőt, egészséget és boldogságot kívánok Nektek :)!

Icurimicuri, gratulálok a lánykához :)!

Vigyorex, eléggé ledöbbentett, amit írtál, azért ez kicsit durva... Valóban érdemes lenne átgondolnod az intézményváltást, mert egyáltalán nem csodálkozom, ha megingott a bizalmad ezek után, nehéz döntés, de lehet, hogy a siker érdekében érdemes meghozni és tiszta lappal, újult erővel belevágni máshol.

Cermiák, mi újság Nálatok, hogy vagy? Már nincs sok hátra :)!

Dolli, Nálad mi a helyzet, teszteltél végül, ha jól rémlik vasárnapot írtál, hogy akkor fogsz.

Maci, Ti hogy vagytok? Remélem minden ok Veletek, és már senki nem beteg otthon :).

Janula, kicsit lemaradtam, lehet, hogy írtad, de Nálad most hogy állnak a dolgok? Mikor kezdhetsz várhatóan?

Évi, annyira drukkolok Neked, hogy most sikerüljön, most már tényleg minden akadályt elhárítottak remélhetőleg :)!

Mi múlt pénteken hozhattuk haza Lilit a kórházból :), nagyon jó végre itthon lenni vele. Még mindig pirinyó, 2,2 kg, de szépen eszik 3 óránként, nagyon tudja követelni a kaját :D. Sajnos szopizni nem tud, bár próbálkoztam vele és még nem adom fel, de kicsit tartok tőle, hogy már nem fog, ha eddig nem sikerült... úgyhogy így most minden etetés előtt fejem nekem a tejcsit, még szerencse, hogy van, úgyhogy nem nagyon alszom, de örülök, hogy legalább tejet tudok adni neki, mert nagy szüksége van rá, hogy szépen gyarapodjon.
Sajnos kissé hasfájós, megszakad a szívem, amikor fáj a pocija és sír, de remélem hamar túlleszünk ezen az időszakon is. Hihetetlen, hogy vasárnap már 4 hetes lesz a kis mazsola :).

lexi01
Budapest

Lexi01 köszönöm érdeklődésed majd a héten vasàrnap leszek 14 napos de lehet,hogy màr
szombaton is csinàlok egy tesztet, bàr nem tudom,hogy miért,de úgy érzem most nem sikerült
Napok óta fàjdogàl a hasam meg a derekam mintha meg akarna jönni.
Mondjuk az fura,hogy a cicieim még nem fàjnak mielőtt megjön màr egy héttel előbb az is
szokott fàjni,most meg semmi :( sőtt eddig bàrmikor terhes voltam a cicik mindîg nagyon
fàjtak. De szerintem én màr túlkombinàlom a dolgot, na majd vasàrnap kiderűl.
dolli
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Először is a legfontosabb:

Lexi és Cicuci! GRATULÁLUNK A KISLÁNYAITOKHOZ!! SOK -SOK TEJCSIT ÉS HOSSZÚ BOLDOG ÉLETET KÍVÁNUNK NEKTEK!
Lexi: pocakfájásra jó a melegítő párna.

Maci: köszi az érdeklődést! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Nagyon drukkolok nektek és azért, ha nem is írtam, szoptatás közben olvaslak benneteket a telefonról :)
Paurora is jól van már, csak éjjel nappal fej..annyi teje van, hogy le is ad belőle. Ani is szépen fejlődik, nagyon cuki kislány!

Bocsánat, hogy eltüntem, de sajnos Bori nagyon hasfájós, minden kaja után maratoni séta van/volt. Volt, hogy reggel akkor feküdtem le, amikor a Péter kelt, hogy dolgozni menjen, és az apukám volt itt, hogy sétáljon délutánonként a Borival, mert volt, hogy én még délben hálóingben sétáltam vele. Kiderrült sok minden, pl, hogy a szoptatós tea felerősíti a görcseit. Szóval Lexi, ha iszol ilyen teát a tejcsiért, érdemes egy két napot kihagyni. hogy lásd mi történik.  Én most homeo bogyót szedek. Aztán elkezdtük az -infacolt és Espumisant kipróbálni..nem javított sőt! Az Infacol rosszat tett. Végül kivizsgálták Borit és kiderült, hogy nem bjr a szervezete ennyi tejcukrot lebontani és a beleiben "erjed" és emiatt görcsöl..most Colief cseppeket szedünk. De szerencsére így szophat tovább. Már 6 hét 5 napos..el sem hiszem..és annyira édes. Már 4600 gr és a 62.-es rugik pont jók még :)
Majd kell vele mennünk Dévény tornára, mert kicsit elfeküdte magát az anyaméhben, és bár már sokat javult az itthoni tornáztatástól, de kell a szakember segítsége.

Bori Bori

Én is sokat javultam, a jövő héten megyek vissza a dokimhoz. Még egyedül a hólyagommal van gond, lehet, hogy ebből még egy kis műtét lsz, mert nem igazán tudom visszatartani a pisilést. És hát jó lenne, ha ez megoldódna, mert Péter már a kis öcsin töri a fejét :)

Janula és Többiek: nagyon szurkolok mindenkinek, ha ismerem személyesen, ha új itt a fórumon akkor is, hogy sikeres legyen a babaprójekt. Ha váltotok intézményt, akkor teljesüljöm a hozzá fűzött reményetek, mert nincs ennél szebb a világon. ( még akkor is ezt mondtam, amikor már sírtam a fáradtságtól :))

Puszi mindenkinek és igyekszem most már többször jönni. De most etetés van és a főnök már hiányol :)

magdipeti

Magdi! Szebb már nem is lehetne a kis hercegnő! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek! 

Cicuci! Szívből gratulálok, gyönyörű a kisbabád! 

Lexi! Örülök, hogy már otthon vagytok, remélem mielőbb gyarapodni fog a kis pötyike! :-) 

Nekem újra elkezdődött a stimus kezelésem immár a BMC-ben, ha minden igaz,jövő hónap közepe felé már beültetés... :-) Remélem minden olyan jól fog sikerülni, mint amilyen szerencsésen kezdődött ez az év. Nagyon nagy szerencsém volt, hogy december elején voltam először az általam választott doki magánrendelésén, akkor kaptam sorszámot is, és most január 19-én már kezdhettem is, úgy hogy még a kötelező vizsgálatokat is lezongoráztam. Úgyhogy ez ment mint a karikacsapás, eleve arról volt szó a magánrendelésen, hogy csak februárban kezdhetek, de még az is feltételes módban! Úgyhogy kellemes meglepetés volt, mikor közölte, hogy kezdünk..:-)
ancsy1207
Budapest

Sziasztok Lányok!

Nme sűrűn írok, mert még mindig nem értünk a teendők végére. Az a helyzet, hogy én mindent csigalassúsággal csinálok, így borzasztó lassan haladunk, de azért haladunk. Tegnap töltöttem a 36. Hetet, remélem kisfiúnk még picikét vár :). Amúgy ezerrel mozog és "szétszedi" minden a pocakom :).
Lexi, nagyon-nagyon örülök, hogy már ottohn vagytok! Ideje volt . Egészen ügyes pici lányotok! Szorítok, hogy azért rákapjon a cicire, mert az gondolom azért könnyebb lenne neked, mint lefejni mindig a tejet. Az nem túl jó, hogy hasfájós, de szinte minden kisbaba az, szóval ki kell bírni valahogy ezt az időszakot. Küldöm neked a „feltöltő” energiákat !
És bizony hihetetlen, hogy lassan 4 hetes. Amúgy összes utóbbi időben született babó születési dátumát megjegyeztem, és néha számolgatni szoktam ki mekkora, durva hogy röppen az idő!
Vigyorex, sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok. Szorítok, hogy felszívódjon a cisztád és kezdhess.
Maci, hát ha a fotó alapján amit mutattál, nem csodálkozom, hogy KisMackó annyival nagyobb volt. Hatalmas pocid volt, nem is tudom, hogy bírtad . Egyébként nekünk is rövidebb volt a combja az utolsó UH-n . És milyen kis drága KisMackó, hogy ennyire árja a tesót. Ti tudjátok már a tesó nevét?
Ami minket illet, teljesen jól vagyunk, csak a légszomj és az erős hát és derékfájás ne gyötörne annyira . Estére annyira elfárad a hátam, hogy alig bírok az ágyból kimászni, olyan vagyok mint egy 80 éves mamóka . De amúgy minden a legnagyobb rendben. Feb.5-én megyünk dokihoz, akkor már többet fogok tudni.
Icurimicuri, gratulálok az kislányotokhoz! Első baba?
Cicuci, nagyon-nagyon drága kislány Nati! Isten hozta közénk!  Szívből gratulálok és nagyon boldog napokat és sok egészséget kívánok nektek!
Dolli, az rendben van, ha azt érzed, hogy meg akarna jönni. Én terhesen is ezt éreztem elég sokáig még, Ne add fel! Szorítok, hogy két csíkos legyen!
Magdi, annyira örülök, hogy kaptunk híreket tőletek is! Sajnálom, hogy a kis Bori ilyen hasfájós, de a lényeg, hogy most megoldódni látszik a probléma. Gyönyörű kis csajszika! Alig várom, hogy már élőben is lássam az összes kis babát . Paurórát is puszilom, ha beszélnél vele, örülök, hogy jól vannak és ennyi tejcsije van.
Ami meg a vizelet visszatartást illeti, sajnos szinte összes barátnőm arról számolt be, hogy szülés után sajnos senkinél nem a régi helyzet. Azért bízom benne, hogy jobb lesz és nem kell orvoshoz menned. Ha lesz kicsit több időd, lehet intim tornázni kellene, hátha az segít.
Ancsy, nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok! Remélem az új intézményben hamarosan teljesül a várva várt vágyad. Úgy ahogy Janulának is! Hajrá Lányok! :)
Almanna, ígérem hamarosan válaszolok leveledre! :)

Addig is puszika mindenkinek! Én kicsit izgulok a szülés miatt, de remélem minden a legnagyobb rendben lesz :).

cermiák
Budapest IX. kerület

Cicuci

Gratulálok, gyönyörű baboca :)
Jo egészséget sok sok tejcsit és boldogságot kívánok :)

Cermiák
Annyira gyorsan repül az idő. Mindig elcsodálkozom ezen... Már 36. hét :)
Örülök neki hogy minden rendben van és persze várom rólatok a hírt :)

Ancsy

Szorítok hogy minden rendben legyen !

Magdipeti

Gyarapszik a drága nagyon szép :)
Sok tejcsit nektek is :)

Lexi
Jaj de jooo hogy otthon vagytok :)
Sokat gondoltam rátok.. :)

Én hétfőn megyek este a dr úrhoz vizitre. Megnéz hogy miujság.
Ami érdekes hogy mióta megműtött elmúlt a derékfájásom pl.
Mostanság picit szurogat a hasam alja de remélem azért mert lassan meg kell majd jönnie.
Amúgy minden rendben.

Ma ismét öregedtem . A kívánság megvan ...... :) remélem hogy megadatik :)

Neharagudjatok ha valakit kihagytam.
Sok pusza
evi89
Vecsés

Sziasztok! 

Sajnos negatív lett a tesztem  még nem jött meg, de remélem minél előbb megjön, hogy hamar tudjuk a 2. inszemet kezdeni.    puszi mindenkinek
dolli
Szigetszentmiklós

Dolli, nagyon sajnálom! Hányadik nap teszteltél?
Évi, nagyon boldog születésnapot! Kívánom, hogy nagyon hamat teljesüljön a vágyad! :)
cermiák
Budapest IX. kerület

cermiák aranyos vagy , a 14. napon teszteltem de ma már félig meddig meg is jött még csak barnázok estére már szerintem rendesen megjön
dolli
Szigetszentmiklós

Dolli
Sajnálom ! De ahogy írtad hamar jöjjön meg hogy tudd a következőt elkezdeni !!!!
Csak pozitívan !!

Cermiák
Köszönöm szépen !
Tegnap este voltam a dr Úrnál  , megnézte a hasam mondta hogy szép neki tetszik :) kérdezte tólem hogy nekem is tetszik .... jót mosolyogtam , mondtam hogy persze :D
Ahogy eddig is táplálkoztam , vöröshús , liszt , cukor  kilőve ..... már egészen megszoktam ezt az életvitelt.
Igaz a súlyomon is látszik , mondta is a párom hogy látszik eléggé. De ennek örülök :D
Nagyon örült hogy dr Murberhez járok !!! Ennek én is örülök !!!
Útravalónak annyit mondott hogy 2 csíkos tesztet kíván és gyors babvárást !

Meglátjuk !!!

Pusza mindenkinek :)
evi89
Vecsés

Évi ,utólag is Isten éltessen nagyon sokáig, én is azt kívánom, hogy teljesűljön minden álmod!!!!

Amúgy ma hajnalban már rendesen megjött ,úgyhogy délután hívom az Arot időpontot kérek.
Meg sajnos egy kicsit megis fáztam a torkom fáj ,és az orrom folyik, meg tüsszögök , remélem nem lessz rosszabb, én most nem lehetek beteg!!!!!! És azt is remélem ,ez nem fogja befolyásolni a kezdést vagyis a folytatást.    Puszi mindenkinek!!
dolli
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok,

először is Cicuci, gratulálok a gyönyörű kislányodhoz! :) Nálunk van az intézményben Dévény torna, ha érdekel, írj privátban! 

Lexi, Cermiák, köszönöm, hogy még így is gondoltok rám, hogy ritkán írogatok. Eddig nem nagyon történt semmi velem, csak vártam és vártam, de ma nekem is lehetett szerencsém és március helyett kezdhettem ma!!!! Rövid lesz és már megkaptam az első szurit! Maradéktalan lenne az örömöm, ha nem véreznék nagyon-nagyon erősen, ami nagyon kellemetlen és nagyon legyengít. De azért mégis örülök!

Mindenkire sokat gondolok és szurkolok nektek!
janula

Bocsánat, elírtam, Magdinak szerettem volna írni a Dévény tornát, nem tudom, miért írtam el! Talán a képek miatt, gyönyörködtem a kicsikben! :)
janula

Janula
Teljes szívemből szorítok neked :)
evi89
Vecsés

Évi,

köszönöm! :)
janula

Sziasztok! :)

Cicuci! Sok szeretettel gratulálok! :) Jó egészséget kívánok és sok tejcsit! :)

Ancsy! Hozzom eredményességet az új hely! :) Nemsokára elérsz a leszíváshoz! Olyan izgi ... :)

Dolli! Kitartást kívánok neked! Erőnk mindig van folytatni, mert felállunk! Ez meghozza az sikert!

Janula! Nagyon szorítok neked! Gyere a hírekkel, ha van valami fejlemény!

Én holnap megyek az itteni dokimhoz megnézetni a cisztámat. Akartam rákszűrést is, de a fogitabitól napok óta vérezgetek. Még van egy heti adag, de remélem, ha abbahagyom, meg is jön, mert akkor mennék a Sotéra két héten belül uh-ra és kikérni a papírjaimat.
Ma szeretnék telefonálni a pécsi meddőségibe. Állítólag gyorsan adnak időpontot, és remélem nem babrál ki velem a természet, hogy csúszik a mensi, mert a kezemben kellene, hogy legyenek a papírjaim, és ha még meg lesz a cisztám, akkor mindjárt tudnak is valamit irányt mutatni.
vigyorex

Írtam egy csomót és elszállt  Megpróbálom újra összeszedni a gondolataimat...
Szóval kicsit eltűntem, mert átalakítottuk picit a lakást és KisMackó sztrájkol az utóbbi időben, 1-1,5 órát alszik csak, ami semmire nem elég :-(
Dolli, nagyon sajnálom, hogy ez most nem sikerült, de ne add fel, nagyon ritka, hogy elsőre összejön. Mikor kezded a következő inszemet?
Ancsy, Janula, szívből kívánom, hogy az új intézmény beváltsa a hozzá fűzött reményeket! Nagyon drukkolok Nektek!
Edina, mi újság veled? 
Évi, csatlakozom a dr úrhoz, és mielőbbi két csíkos tesztet kívánok!!! Megjött már? Mikor kezdhetsz? Megkérdezhetem, mennyit fogytál? Ilyen rövid idő alatt ennyire látványos? Remélem, a párod csakis jó értelemben jegyezte meg 
Vigyorex, mi volt tegnap az orvosnál? Remélem, csökkent a cisztád!
Almanna, hogy vagy? Rendbejöttél? Készültök újabb lombikra? Mennyit kell várnotok?
Lexi, de jó, hogy otthon vagytok már! Szpen gyarapodik a kicsi Pöttömke. Szerintem még gyengécske a szopihoz, az nagy meló ám. de ne adjátok föl, kicsit erősödik még és rákap a szopi ízére ;-)
Magdi, mi volt a dokinál?? Az intimtorna tényleg nagyon jó, az első szülésem után voltam tanfolyamon a nődokim javaslatára, és se várandósságok alatt se szülések után nem vol gondom. A Lactoherb tea nekünk is ordítást eredményezett (abba van kömény termés) én a Fitolacot ittam, attól nem fáj KisMackó pocija, viszont tejcsi bőven.
Cicuci, Leszezjobb, hogy vagytok?
Dekatka, régen írtál :-( Remélem, minden rendben Veled!
Cermiák, azért próbálj lassítani kicsit, pihenj többet, szükség lesz még az energiádra miután megszületik a pici :-) Bálint lesz KisMackó 2.0 Nálatok eldőlt már a név? Vagy majd a szülőágyon 

maci80

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a sok bíztatást, én is gondoltam hogy elsőre nagyon ritkán sikerül az inszem.

Nem is tudom ,hogy hol kezdjem a mai élménybeszámolómat. Nagyon szomorú  vagyok.  Ma voltunk a Sotén fél10-re volt időpontunk a prof.-hoz 9 fele már ott voltunk miután be jelentkezdtünk leültünk és vártunk. Még örültünk is, hogy nem volt senki csak mi a folyosón gondoltunk hátha ma időben behív ,mert gondolom már más is észrevette ,hogy hiába van időpont akkor is kb 1-1.5 óra múlva hívnak csak be.( Legalábbis a profnál ez szokott lenni.)  Majd kb. 1.5 óra várakozás után odajött a kati ,és szólt, hogy a Murberhez kell mennem ő fog ultrahangozni,mondanom sem kell ,hogy addigra a Murber dr.úrhoz jöttek vagy 10-en. Persze,hogy mind a 10-en előttem mentek be pedig én voltam az első, mindenki utánunk jött jó persze én a profhoz voltam beírva ,de nem gondoltam volna ,hogy tényleg utoljára hagy engem,... na mind1...  pont én következtem vona mikor Murber doki kirobogott és le ment a liftel majd kb. 30 perc múlva jött vissza egy hölgyel, akivel be is ment a szobába ,nyeltem egy nagyot és vártunk tovább már nagyon idegesek voltunk a férjemnek le is kellett mennie, mert már lejárt a parkoló óra. akkor megint kb negyed órát vártunk aztán ki jött a hölgy és reménykedtem hogy mostmár tényleg én jövök HÁT NEM.. nem én jöttem megint egy jóval utánam érkezőt hívott be már arra gondoltam ,hogy nem is tudja, hogy én is oda várok talán elkeverték a papírom de aztán ki jött a hölgy aztán végre én következtem bemenetem, mondta vetközzek le mert ultrahangoz aztán megint eltünk pár percre kiment a szobából ... viszajött készen voltunk míg felöltőztem megkérdezte ,hogy diétázok e.. mondtam nem, mert nem mondta senki ,hogy kellene ,erre ő pedig nagyon kellene ..látta rajtam, hogy már a belépésem óta nagyon ideges voltam azt mondta, hogy három hónap alatt le kell fogynom 20 kg-ot  és hogy még ma menjek a dietetikushoz 1-re adtak időpontot majd ő mindent elmond és majd csak utána ha lefogytam akkor folytatjuk az inszemet... én meg visszakérdeztem nagyon idegesen, hogy addig semmi nem lesz!!  Szerintem kicsit megsajnált ,mert utána azt mondta hogy oké akkor még ezt a hónapot megpróbáljuk de aztán amíg le nem fogyok szünet lesz. Azzal nincs is baj ,hogy fogynom kell de akkor miért nem lehett ezt tavaj nyáron mondani amikor itt voltunk az első konzultáción!!!!! Már régen túl lehetnék rajta!!!! Nagyon bosszantó, hogy a prof semmit nem mond, tényleg úgy kell kihúzni belőle mindent már nagyon nem szerttem hozzá járni jobb is hogy a Murberhez kerültünk csak azt sajnálom hogy nem nála kezdtünk.  Hát ennyi volt röviden ,.. ne haragudjatok lányok ha untattalak titeket a történetemmel lehet, hogy sok mindenkinek lenne ilyen beszámolója, de ez kikivánkozott belőlem még így is rövidre fogtam.  

dolli
Szigetszentmiklós

@dolli:

Drága Dolli! Nehéz ilyenkor belevágni az irományba. Sajnos a prof-on meglepődni sem tudok már. A dietetikus jó ötlet, bár a 30 kilót 3 hónap alatt soknak tartom, de egy szépen felépített étrendet, mozgással beiktatva nem. Nem tudom, hogy voltál e átjárhatóságin, de ha igen, és minden stimmel, akkor én nem tartom kizártnak, hogy mesterséges módszerek nélkül sikerüljön életmódváltással.
Endokrinológusnál nem jártál esetleg? Csak mert a Sotén nem ismerik el az inzulinrezisztenciát sem, és akik túlsúllyal küzdenek, azoknak kivétel nélkül van. Én is az vagyok, bár nekem kicsit alacsonyabb is a testsúlyom, mint kellene.
Ilyenkor szoktak adni metformin alapú gyógyszert, mozgást írnak elő, és itt jön képbe a dietetikus az étreddel. Ami segíthet még, az a D vitamin és az inofolic. Ha mégis a végén inszem jönne szóba, akkor ezek mind hozzájárulnának a sikerességéhez.
Ami pedig Mubert illeti, ha maradni szeretnél az intézményben, akkor átkérheted magad hozzá.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked!!!!!

Maci! Még nem tudok semmit, mert ma 5-re megyek a dokihoz.

Pécsre még nem telefonáltam. Átettem hétfőre, mert félek, h pont 1 heti fogigátlóm van és utána nem jön meg időben, és már kellene mennem Pécsre, amikor is még a pesti papírok sincsenek nálam. Drukkoljatok légyszi csajok, hogy mikor elfogy a bogyó, pikk-pakk megjöjjön, és mehessek a papírokért! :)
vigyorex

Sziasztok

Kedves Vigyorex,   nem 30 hanem 20 kg-ot kell fogynom 3 hónap alatt  bár nekem az sem kevés  de tudom, hogy nem lehetetlen ,életmód váltás kell, majd hétfőn kezdem ,mert most még nem vagyok toppon eléggé megfáztam remélem a hétvégén ki tudom kúrálni magam. Ja és igen volt átjárhatósági vizsgálatom a bal oldalon egy kicsit elvolt záródva de a kontrasztanyaggal felszabadították úgyhogy mostmár mind a két oldal átjárható.  Most még ebben a hónapban lesz egy inszem, aztán ha az sem lesz sikeres akkor leálunk amíg le nem fogyok vagyis Murber dr azt mondta hogy 3 hónap alatt kell lefogynom. Majd mérnem kell egy egész napig a cukromat kaptam arra is egy táblázatot ,hogy pontosan mikor milyen időpontokban. Szénhidrát és cukor diétán leszek , nagyon kemény az a táblázat amit kaptam, szerintem a 3 kg-os kutyusunk többet eszik mint amit én ehetek  ha ezt be tudom tartani és még + heti 3*1 órát kell tornáznom szerintem egy hét alatt 5 kg-ot is fogyni fogok  bár az lenne jó mert akkor hamar végeznék a 20kg-mal . Endokrinológusnál nem voltam ,még senki nemküdött oda. Eddig a curkrom is mindíg rendben volt 3 havonta járok kontrollra az én orvosomhoz az alapbetegségem miatt sosem mondta ,hogy baj lenne a cukrommal pedig ott mindent megnéznek na mind1 majd kiderül ha csinálom a cukormérést. Ami pedig Murber dokit illeti, most már hozzá kell járnom átadott neki a prof.  de nem is baj már nagyon elegem volt a prof.-ból a Murberről meg sok jót olvastam itt tőletek. 

Vigyorex nagyon szorítok neked, hogy minnél előbb megjöjjön és tudjál a papírokért menni 

Maci: jövőhéten szerdán kell mennem vérvételre és UH-ra immár mostmár a Murberhez, akkor tudom meg mikor lesz a fogyás előtti utolsó inszem, de ha úgyan az a stratégia mint a profnál akkor a 14. napon lesz az meg a jövőhét utáni hétfő   de szerdán minden kiderül   UI: Hozd át hozzám kismackót és aludjatok egy jó nagyon, addig velem ellesz  

Puszi mindenkinek 

dolli
Szigetszentmiklós

Dolli,

nagyon sajnálom, én bizony sokszor jártam így, mint te, hogy reggel 8-tól ott voltam, az elsők között és utolsónak 4-kor még ott ültem az üres folyosón és még akkor sem hívott be.... Velem az történt még, hogy rákérdeztem 3-szor is, hogy milyen leletem jár le, azt mondták, mindegyik jó még és amikor megérkeztem, hogy kezdek, közölték, hogy nem lehet, mert lejárt 3 leletem is.... :( Többek között ezek is hozzátett ahhoz, hogy intézményt váltsak.

Ma voltam fent a BMC-ben, és bár az orvosomhoz sokan jöttek, ráadásul volt egy pár leszívása is, azért bekerültem fél 11 felé és még elnézést is kértek. 
Egyenlőre szúrom a stimulálókat, hétfőn megyek újra.

Lányok, van egy bontatlan Choragonom, ha érdekel valakit, itt másfajta injekció kell majd. Júniusig jó. 

janula

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?