Sziasztok!
Barnus! ez a péntek tök jó, amikor 2 gyerkőcünk volt, mi is próbáltuk, lehet, hogy jót tenne most is! Na, majd ha leszoknak a kicsik, az éjszakai mulatságról!
Aloe: Ha szólsz, én beszerzem neked.(a diszkont áron) Most pont megjött egy adag, de a környéken meg a csalédban sokaknak én rendelek, szóval szoktam időről időre, meg ha vmi sürgős, azt is el lehet érni! Amúgy hol laktok? Lehet, hogy már mondtad. Vagy merre jöttök-mentek?
Edzés. koca szint, oviba leviszem reggel a 2 nagyot, hazafelé futok, ha anyós őrzi a kicsiket. Ha tehetem, az erdőbe is fölmegyek. Egyelőre nem tudok olyan szisztematikusan készülni, hogy versenyezzek, de még nem iktattam ki az ötletet teljesen. Úgy edzeni ugyanis tök más, az a fajta fizikai fáradtsaág, meg annak az erőfeszítésnek a stresszoldó hatása...Hú... csak most nincs igazán ami inspiráljon, más dolgom meg akad-akad
! viszont szilveszter délelőttjén, egy barátommal, akivel régen együtt edzettünk, akkori hagyományainkhoz híven futottunk egyet!
Én vmi csecsemős nővérré képezném át magam, én a picikbe szerettem bele teljesen! (dúla azt hiszem azért nem lennék, amiért edző sem, jobban szeretem csinálni, mint segíteni vagy "dirigálni"
. Szóval értitek mire gondolok, Persze ez változhat!)
Barnus! Ahogy Zsóci írta: chat, regisztrálsz, és oldalt van egy albumos-macis ábra, rákattintasz, ott tudsz csinálni sajátot, vagy megnézni másét. a mienk 3+1 nevű!
Zsóci! Köszi, ránk fér! A doktorimat igyekszünk lökdösni. Most van egy adag kiszámolt adat, ha az jó, akkor tényleg írni kéne a szöveget hozzá.
Ritával 2x jártam együtt terhestornára, a két naggyal, aztán elvesztettük a fonalat, itt a neten találkoztunk, és kiderült, hogy a harmadikat is egyszerre hordtuk (csak már nem volt a Sportban az a terhestorna), néhány nap van az ő kislánya, és az ikrek között
) Nem fura, 3x szültünk majdnem egyszerre!?
Mindenkinek jó hétvégét, jó programozást, és Zsóci, csak semmi taknyolás! : Claire