Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Zsóci! A gyerek megvan, azóta nem tudok róla!
C
claire

Sziasztok!

A karácsonyi csend után jól felpörgött a topic!
Egyszer már súroltuk a para témát Claire-rel, amikor a lélekvándorlásról értekeztünk. Nem tudom ki tudna Neked segíteni Barnus. Engem nagyon érdekelnek ezek a témák, de soha nem merültem mélyebbre benne. Hiszem, hogy vannak ufók, szellemek körülöttünk. Ilyen élményben nem volt részem! Bár multkor elég furcsaságot láttam az égbolton hajnali állomásra történő biciklizésem során. Szerintem nem kell aggódnod, a gyerekek tényleg többet látnak és jobb megérzésik vannak, mert nekik még működik a harmadik szemük és egyéb dolgok. Példa erre amit Claire írt az előbb.

Barnus, indítottál erre egy új topicot, vagy találtál valami idepasszolót? Az én véleményem, hogy a kisfiadat hagyni kell (pláne, hogy semmi félelmet nem láttál a szemében - ez szerintem megnyugtató!!!!!) és inkább neked kellene megnyugvást találni. Szoktam olvasgatni az agykontroll forumot (http://hix.hu/cgi-bin/archive_forum.cgi?ujsag=AGYKONTROLL) , ott sok ilyen ember fordul elő, sok érdekes (sokszor általam nehezen felfogható, sőt érthető) dolgot írnak le a hozzászólók. Hátha találsz valami segítséget.

Írjál, mert mindenképpen érdekel a folytatás és a részletek. Felhívnálak, de már családilag lebeszéltem a telefonálási keretemet itt a mh-en - de lehet, hogy rátok csörgök.

Legyen mindenkinek szép napja ebben a sz.r időben! Barnus, neked szellemmentes is!

Pusz: Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok,
ma semmi rendkívüli nem történt pici fiam körül. Én ugyan minden alkalommal megborzongtam, amikor a bizonyos lépcsőfordulóban elhaladtam. Tegnap két topicot is találtam és mindegyik levelezéseit elolvastam. Rájöttem ,hogy más anyák is megéltek hasonlót és az is nyilvánvalóvá vált, hogy ha elmélyülök a témában, akkor nagy az esély rá, hogy fóbiássá váljak...Férjemmel egyébként úgy gondoljuk, hogy Boti valóban láthatott vkit vagy vmit, de nem volt számára ijesztő, tehát nincs mitől tartanunk. 5 éve veszítettük el férjem anyukáját, s mivel azóta nagyon szomorú dolgok történtek a családjukban, sokszor emlegetjük, nem tudjuk elengedni. Ha van szellemvilág, ő szegény még biztosan itt bolyong közöttünk, de ő biztosan nem tudna a családunknak ártani.

Ma sokkal földibb dolgok aggasztottak, azt hiszem megbuktam nevelésből Kép. Jött hozzánk du. egy fiatal (hajadon, 24 éves) lány, valószínüleg péntekenként bébiszitterkedni fog nálunk. Ma találkoztunk először, gondoltam beszélgetünk kicsit miközben a gyerekek játszadoznak körülöttünk, így mindenki nyer vmennyi benyomást a másikról. Kb. egy órája lehetett már itt, amikor Barnabásnál bekattant vmi (konkrétan, hogy nem volt kedve azt játszani, amit a többieknek)és elkezdett piszkálódni. Egyre durvább lett a dolog, a végén már teli torokból üvöltözött, tombolt, teljesen kifordult magából. Iszonyú kellemetlen szitu volt, ráadásul semmivel sem tudtam visszarángatni a gyereket a valóságba. Még soha nem volt ilyen, a sírás kerülgetett, aztán zavarodottan magyarázgattam vmit a lánynak, de magam is éreztem, hogy minden szavam hülyeségnek hathat vkinek, aki még soha nem találkozott a fiammal (ráadásul gyermeke sincs). Bevallom meglepődtem, amikor elvállalta a munkát. Szerencsére a férjem még időben érkezett és elcsípett vmit a műsor végéből, nehezen tudtam volna neki elmagyarázni az egész hangulatát. Most itt ülök és reménykedek , hogy átérzitek a kínomat, netán még vmi biztatót is tudtok írni nekem???

Zsóci, a szellemvilág téma egyébként engem is érdekel, csak nem szeretném a saját bőrömön megtapasztalni Kép. Megnézem a fórumot is, amit ajánlottál, köszi!
Csudaszép földi napot mindkettőtöknek!!!
Barnus
barnus

Sziasztok!

Barnus, ha a leányzó elvállalta a munkát, akkor szerintem semmi gond nincs. Vedd úgy, hogy bemutatkoztatok neki rendesen, legalább tudja, mire készüljön fel - főként Barnusotok terén. Mellesleg megpróbáltam beleképzelni magam a helyzetedbe, tutira ciki szitu!!! De ne érezd magad bukott ANYAként! Ha ez nem mindennapos dolog nálatok, akkor nincsen gáz. Nem felelhetsz a gyereked cselekedeteiért mindig. Egyszerűen ki vagy bekattant. Utána beszélgettél(Te vagy Apa vagy együtt) vele erről, ő mát elég nagy, tud valami magyarázatot, hogy mért viselkedett így.

E-mailbe küldök majd egy cikket a különlegesen viselkedő gyerekekről - hátha segít valamit. Ide nem akarom bemásolni, mert talán túl nagy lenne!

Szellemvilágra majd még visszatérünk később? Most irányozok dolgozni.

Legyen szép, szellem- és szél- és konfliktusmentes napotok és hétvégétek!

Én megyek holnap egy érdekes tanfolyamra, majd beszámolok róla jövő héten.

Kép
zsóci

Hali,
Barnabi egyáltalán nem szokott így viselkedni, ezért is ért olyan felkészületlenül a dolog. A lány ugyan elvállalt minket, de azért hozzátette, hogy reméli nem lesz nagyon problémás a nagyfiú sem. Barnabi semmilyen magyarázatot nem tudott adni, csak arra tudok gondolni, hogy minden eszközzel fel akarta hívni magára a figyelmet. Ma reggeli közben bocsánatot kért tőlem. Majd meglátjuk, egyébként sok dolga nem lesz a bébiszitternek velük, mert este 8-ra fog járni, f9-kor meg legkésőbb ágyban a helyük. Még a jövő hét keddet kell vhogy átvészelni, du. két órát magára hagyom a lurkókkal, ez is még a "beszoktatás" része. Kép

Szellem témában értekezhetünk, de laikus vagyok a témában.

Megyek öltöztetni a minimanókat, Réka is itthon van tegnap óta, begyulladt a füle.Csak egyszer legyünk megint mind a hatan egészségesek...
Szép napot: Barnus
barnus

Barnus, az e-mailt most küldtem, remélem át is megy olvasható állapotban.

Estére fog jönni a bébiszityi? Mit csináltok Ti szülők olyankor? (Pofátlan a kérdésem? Akkor ne válaszolj!)

Rékának jobbulást kívánok!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!
Barnus4 Aloe firstöt vagy aktivátort kéne csöpögtetni a fülébe, meg infralámpázni4 Nekünk ez bejött Dávid fülfájásaira!
Szerintem az, hogy a gyereked időnként hülyén viselkedik, nem nevelési csőd. Persze kellemetlen, én is utálok égni velük, de akinek volt már gyereke, esetleg 1-1 nehezebb palánta is, az nem arra gondol egyből, hogy milyen béna a szülő. Én múltkor láttam az intersparban egy családot 3 gyerekkel, ahol is a legkisebb kiakadt vmin, és hisztzzett, dee már annyira belelovallta magát, látszott, hogy lehúzták nála a redőnyt. Ráadásul a két másik még szivatta is kicsit. Apuka tolta a kocsit, és próbálta a gyerekeket terelni, Anyuka már túl volt a magyarázatokon és egyebeken, és próbált bevásárolni, szomorú és "bűnbánó2 arccal. Sajnáltam a gyereket, mert teljesen nem volt ura magának, totál be volt szűkülve, és szörnyen érezte magát, és sajnáltam a szülőket, mert tök tehetetlenek voltak, és szörnyen érezték magukat4 Persze tudom, ha az enyém csinálja, totál ideg lettem volna, tán kevésbé is sajnálom meg, mint így külsősként!
Claire
claire

Sziasztok!

Már jó ideje itt ülök a gép előtt, s visszaolvasgattam a topikot. Mint "lusta" agykontrollos tévedtem ide, s több szinten is örülök, hogy rátok találtam. Nagyon tetszett, ahogy a karácsonyra készültetek. Én is ilyen izgő mozgó leendő anyuka vagyok. Szeretek én is saját készítésű meglepetéseket szerezni a szeretteinknek és a barátainknak. Csak legyen elég ideje az embernek. Ötleteim mindig vannak, de néha elég munkás dolgokat találok ki. Éjszakákba nyúlóan tudok alkotni.

Ami ide hozott a topikotokra, az az agykontroll. Lassan 8 éve, hogy elvégeztem a tanfolyamot, s egyszer ismételtem is, de bevallom lusta vagyok. Illetve napi használatban van a három ujjam, s a pozitív hozzáállásom mindenhez, de a programozáshoz legtöbbször fáradt vagyok. Mindig belealszom. Pedig aktuális lenne komolyan foglalkozni vele, ugyanis 24 hetes Pocaklakónk van. A kérdésem annyi lenne, hogy Ti hogyan programoztátok a szülést? Van esetleg ezzel kapcsolatban valami agykonrollos kiadvány?

Barnus!
Kicsiként én is láttam egy gyereket, akit senki más nem látott. Hiszem, hogy a gyerekek (s az állatok) tényleg nyitottak még ilyen dolgokra, aztán ez lassan megszűnik. Barátnőm 5 éves kisfia is látott korábban valakit állandó jelleggel a lakásban. Ők is meg voltak rémülve. A lényeg, hogy ne alakuljon ki félelem a gyerkőcben. Nem szabad ijesztegetni vele.

Most befejezem hosszúra nyúlt levelem, mert illatozik a vacsi, s rá kellene már néznem.

Köszönöm, hogy elolvastatok.

Üdv: Timtom

Kép

Kép
timtom

Szia Timtom! Üdv közöttünk! Mi is lusta agykontrollosok vagyunk, itt egymást próbáljuk kapacitálni, de szerintem mindig ilyen az ember, ha nincs nagy gáz. Azért jó, hogy legalább van mit előrántani a tarsolyból, ha nagyon kell! Én lazításra szoktam használni, és azt a szülésnél is igyekeztem bevetni. Meg alfában és bétában egyaránt azt mondtam, minden rendben lesz. De nem volt konkrét elképzelésem a napról, a pontos módról, stb. Talán a fiaimnál drukkoltam, hogy még otthon tölthessem a karácsonyt. Meg meg lehet próbálni kapcsolatba lépni a kicsivel, én az ikrekkel us megbeszéltem, hogy mindenki jobban jár, ha szépen fejjel fordul mindkettő, és normálisan születnek, rendes idóben és súllyal! Na, ez pl bejött. Kiadványról nem tudok, de talán a honlapjukon sikerül fellelned vmit!
Néha megpróbálunk ÍZsócival közösen programozni, ha van kedved te is beszállhatsz, ugye, Zsóci?! Mindjárt Írok is vmit:
Zsóci! Tudod, hordom Esztert ilyen Dévényes gyógytornászhoz, mert nem mászik. Ma már nagyon próbált kúszni, szegény elég türelmetlen, biztos menne már ő is felfedezni a világot! Kéne kicsit segíteni neki. Ha az lendít a dolog vizualizálásán vmit, az albumok között 3+1 címen van róla is kép! Szerintetek mit érdemes ilyenkor programozni? Én elme tükre t-ra gondolok!
Claire
claire

Sziasztok!

Timtom! Nagyon örülök Neked! Ne szakadj le légyszi rólunk, csak ezt kívánom! Annyi mindent szeretnék írni, hogy tiszta zavarba vagyok. És ha le tudom írni (Ti pedig végig tudtok olvasni!!!!), akkor megérted, hogy Te vagy most az én I-re a pont!!!!!!

Szóval, szombaton voltam egy továbbképzésen (ami nagyon szuper volt), aminek az alaptanfolyamát még nem végeztem el. SZERETNÉK DÚLA LENNI! Az alaptanfolyam január végén lesz, ha csatlakozik hozzánk még 6 ember! És utána járhatok az érdekesebbnél érdekesebb továbbképzésekre. CLAIRE, TIMTOM légyszi segítsetek, hogy még legalább 6 ilyen irányban érdeklődő emberhez eljusson a tanfolyam híre. Könyörgöm programozzatok nekem, mert nagyon-nagyon szeretném elvégezni! Ugye tudjátok mi a dúla? A szülésnél ill. a várandóság alatt és után segítő, támogató asszonytárs. Mióta szeptemberben bent voltam a barátnőmmel szülni, nagyon erős a vágyam, hogy ezt rendszeresen megtehessem. Most van egy lehetőségem, de ha nem jön össze a létszám, akkor nem indítják el most a tanfolyamot és bukhatok egy évet is. Cserébe bármilyen programozást kérhettek, csak segítsetek.

Timtom, most már érted? Lehet, hogy hülyeség, de miért pont most találtál ide, nincs ebben valami furmányos? Lehet, hogy neked is tudnék segíteni, akár csak internetes levelezés szintjén! Csak mehessek a tanfolyamra.

Várandóság alatti és szüléselőkészítésről majd írok még bővebben, se a ma reggelembe most ennyi fért bele. Bocs.

Kép
zsóci

Claire!

Az előbb kimaradt a Neked írandó válaszom. Szívesen segítek Nektek. A férjeddel kapcsolatos e-mailt még mindig várom. Mivel szinte csak ebben a topicban fordulok elő, nem igazán tudom, hogy mennyi idősek a legkisebb manócskáid és mennyire aggasztó, hogy még nem mászik a lánykád. Erről eddig nem írtál. Egyszóval kérem a részleteket és indulhat a programozás.

Legyen mindenkinek jó a napja!!!!!!!!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!

Örülök, hogy örültök nekem. Remélem, illetve tudom, s hiszem, hogy így többen többre jutunk a programozásokban.

Claire!
Nekem sem tiszta, hogy Esztid miért nem halad a kúszásban? Talán jobban tudunk segíteni, ha pontosan ismerjük a gondot. Milyen az a Dévényes gyógytornász?

Zsóci!
Konkrétan én egy leányzót tudnék, akit biztosan érdekelne a dolog, de per pillanat ő is pocakosodó kismama, úgyhogy per pillanat nem biztos, hogy ilyen oldalról érdekelné a dolog, de azért megkérdezem. A létszámnövekedést pedig elkezdem programozni.
A pocakosodásomban való segítségeidet meg előre is köszönöm! Az idő előrehaladtával biztos lesznek kérdéseim.

Kép

Kép
timtom

Szia Timtomkismama!

A pocakosodó kismamát is szeretettel várnánk a tanfolyamra - január végén lesz (27-30-ig), 4 napos bentlakásos okítás lesz. Ha nincs túl előrehaladott állapotban, akkor szerintem saját szempontjából sem lehet rossz elvégezni egy ilyen dolgot.

Te az első babádat várod? Tudjátok már, vagy szeretnétek tudni, hogy milyen nemű lesz? Eddig simán viselted a várandóságodat? Apás szülést terveztek? Minden érdekel, írjál légyszi!

Van egy agykontrollos meditálós kazettám, Bölcső a címe és a Domjánné Harsányi Katalin mondja a meditáció szövegét. Ha érdekel, szívesen elküldöm Neked. Interneten láttam jógaszülésről is tanfolyamot.

A programozást előre is köszönöm.

Ma ennyi voltam! Legyen szép napotok!

Zsóci

Kép
zsóci

Szia Zsóci!

Megkéredeztem a barátnőmet, de ő sajnos nem valószínű, hogy növeli a létszámotokat.

Igen, az első Picurunkat várjuk.

Elárulta nekünk a 20. héten, hogy kisfiú lesz.

Eddig semmi problémánk nem volt, leszámítva az általános dolgokat (pl.: az elején hányinger, s 1-2 hányás, 2 hétig migrén keserítette a délutánjaimat. Volt egy időszak, amikor szét tudtam volna vakarni a lábamat, annyira kiszáradt. Mostanában a gyomrom, s a torkom ég, s két napja elég sűrűn járkálok pisilni. Ja és az aranyeremmel is küszködtem egy hetet, de ez várható volt, mert alapesetben is kínozni szokott.) Ez most úgy hangzik, mintha állandóan jajgatnék valami miatt, de nem fogom fel ilyen tragikusan. Ezek szerintem együtt járnak ezzel a boldog 9 hónap várakozással.

Igen Apuci is bent lesz, s bátorít majd minket a nehéz pillanatokban. Ma voltunk szülőszoba látogatáson. Furcsa elképzelni, hogy egy pár hónap, s rohanunk a kórház felé, hogy mi legyünk a főszereplők abban a szobában. Az első programoznivaló már meg is van a kórházzal kapcsolatban:
Egy egyágyas szülőszoba van, a másik szülőszobán három kismama szül egyszerre, ha éppen úgy jön ki a lépés. Nem hiszem, hogy a vajúdás közepette nagyon zavarna, hogy a függöny másik oldalán is nyögdécsel, vagy éppen visít egy másik kismama, de azért sokkal jobban szeretnénk az egyágyasban szülni.

Köszönöm az agykontrollos kazetta ötletét. Időközben felhívtam a Hattyúházat is és kiderült, hogy két könyv is van a témában. holnap, ha lesz idő, s időben elszabadulok a melóhelyemről, felkeresem őket.

Köszi mindent: Timtom

Kép

Kép
timtom

Szia Timtom!

Úgy látszik a többiek nagyon elfoglaltak mostanában és mi jól kettesben maradtunk. Remélem nincs náluk baj.

Melyik kórházban fogsz szülni? Szívesen segítek a programozásban, csak tudjak kicsit több információt. A Hattyúházhoz közel dolgozol? Csak azért kérdezem, mert én a Déli pályaudvarnál és ha közel esünk egymáshoz, akkor személyesen át is tudnám adni a Bölcső kazi egy másolatát (ingyensbérmentve), a annak az árát költhetnéd másra. De tégy úgy, ahogy jó Neked.

Kiváncsi vagyok, hogy fog tetszeni ez a meditáció. Nekem furcsa volt a hang (Harsányi Katié), de azóta voltam nála egy tanfolyamon és teljesen más kép van bennem róla, mint volt anno a hangja alapján.

Nagyon szimpatikus nekem ahogy ilyen pozitívan állsz a várandóság problémaihoz. EGY AGYKONTROLLOSNAK NINCS IS MÁS VÁLASZTÁSA!!!!!

Legyen szép a napod Neked is és az ide szeretettel várt Többieké is!

Kép
zsóci

Jajajajjjj!

Segítség! Gyakorló Anyukák!

Jelmezötlet kellene nekem a közelgő farsangi bálra. Valami egyszerűen megvalósítható lovacska, vagy valami szép ruhás, pörgős szoknyás ötlet.

Ha van ötletetek, légyszi osszátok meg velem.

Köszönöm.

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok,külön üdvözlet Timtomnak!!!
Ledöntött a lábamról vmi influenza féle, ráadásul a két ovis is itthon dekkol (+Boti). Anyukám is lázasan ferkszik, szóval elkelne egy kis "gyógyulj meg" ráhatás Tőletek!Kép

Zsóci, Barnabi kitalálta, hogy ő fa lesz az idei farsangon. Szerintem ez hatalmas ötlet! Beöltöztetem talpig barnába, a karjaira leveleket gyártok, a fejére is csinálok egy levélkoszorút néhány piros almával, meg varrok egy madárkát a "törzsére". Na, sikerült ihletet ébresztenem benned? Bettina lehetne pl. virágszál...
Barnus
barnus

Sziasztok!
Visszafelé haladok a válaszban!
Farsang: tavasztündér? :pörgős szoknya, virág füzérek, koszorúk, varázspálca, szárny
Nálunk fiúsabb öteletek futottak eddig, ördög, gomba, hupikék törpike, gólya, indián... most vmi huszár vagy király jön Kép
Dúla: Programozás megy. A 2004es tavaszi babák topicban keresd meg Boksay Ritát, ő is dúlává képezte át magát, hátha tud vmit lendíteni rajtad!
Eszter: nyáron már megfordult 4-5 hósan, aztán 4kézlábra állt, kutyázott, aztán itt megakadt a téma, sőt a forgással felhagyott. 7 hósan vittem el , a gyerekorvos szerint figyeljem , de nem látja szükségesnek. A Dévény módszer egy manuál terápia féle, eredetileg oxigén hiányos gyerekekre. (van honlapjuk, www.deveny.hu, azt hiszem. Ott a nő szerint egyik lábában gyengébb az izomtónus. Szerinte hezi 1x elég, és kb 10 alkalom. Most 5-6nál járunk.
Fotó, megpróbálok küldeni, de a chateb átmenve, az albumok köüzt a 3+1 című a mienk.
Gyerekek: ábel 6, Dávid 4, Eszter és Ádám 9 hónapos!
kösz, a Zsolton most vizsgálgatnak vmit, majd urána!
Nem tudom sikerült-e válaszolni minfenre! Claire
claire

Sziasztok,

Mindenkinek köszönöm az ötleteket farsang témában. Bettinával nagyon kűzdünk egymással!!! Tavasztündér tavaly volt, az ki van lőve. Virágárus lányka és a hókirálynő között vacilálok én, ő meg sok másban. Majd beszámolok a folytatásról. Még a farsang pontos időpontját sem tudom és lehet, hogy az ovi is beközöl valami témakört (amivel kapcsolatban kell majd beöltözni), ez utóbbi nagy hülyeség lenne az ovitól - ezt inkább suliban szokták.

Claire, Esztereddel fogok foglalkozni, most úgy is jobban ösztönöz a dúlaképzés programozása. Azt nem írtad, hogy van-e valami változás az eddig megkapott 5-6 kezelés kapcsán. És ez valamiféle tornáztatás, vagy inkább hokuszpók szerű akármi? Mit csinálnak veletek a kezelés alatt?

Barnus, Nektek is küldök majd a jóból!

Mindenkinek legyen szép és értékes napja!

Zsóci

Kép
zsóci

Timtom!

Hajnalban meglátogattam a lurkódat! Persze csak gondolatban. Kértem, hogy jó időpontot válasszon a születésére, szülőszoba szempontjából egyeztessen az égiekkel. És, hogy idekint szeretettel várja mindenki!!!!!

Remélem, nem csináltam rosszul semmit!!!!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!
Zsóci! Eszter talán többet próbál mozogni, meg a nő azt mondja, hogy könnyebb kiváltani nála a mászást, de magától nem csinálja Kép. A fent említett címen talán értelmesebb leírást találsz. Mászatja, közben nyom, masszíroz, vaghy inkább ingerel bizonyos pontokat, aminek szegény Eszter nem nagyon örül, viszont mászik. Meg masszírozza a hátát a gerince mentén, ezt én is csinálom itthon, meg van egy-két gyakorlat, térden mászatás, meg ilyenek. Nagyon szeretném a javulást, de egyelőre nem forradalmi. És közben látom, hohy igénye lenne rá, meg azt is, hogy Ádám mennyi mindent megtapasztal, emnnyivel tágabb a világa attól, hogy mászik, és mindenütt ott van.
Köszi, a segítséget Eszternek!
Ritát megtaláltad?
Jelmez ötlet: szitakötő, vagy lepke, esetleg katica?
Timtom! Ne izgulj, én 3x szültem 3 ágyas szülőszobában, 2x egyedül 1x egy lány még ott volt, a szülés utáni megfigyelésen, utána egy szobában voltunk, sőt együtt szilvesztereztünk, mivel fiacskáink dec 28-án bírtak születni Kép!
Olyankor úgyis annyira befele figyel az ember, hogy ha nincs nagyüzem, akkor nem fog ez gondot okozni, ne aggódj rajta! Hol fogsz szülni? NÉzted már azt a topicot?
Mindenkinek szép hétvégét! Claire
claire

Sziasztok!

A Mészáros utcában tök jók most a felhők! Fényképeztem őket. Ez most szebb reggel, mint az eddigiek! Ettől már jó kedvem van!

Claire, köszönöm a kimerítő beszámolót - kívánom, hogy hozzon eredményt ez a kezelés és főként, hogy az apró javulást is nagyon jól tudjátok értékelni és örülni neki. A sok kicsi sokra megy!!! Programozni fogom Nektek a sikert.

A doktoriddal hogy állsz?

DúlaRitát megtaláltam, bár vele nem vettem fel a kapcsolatot, mint fórumozó. A tanfolyamon ő is ott volt szombaton és nagyon szimpatikus kép maradt meg róla. Hozta magával a 9-10 hónapos kislányát is. Tündéri kiscsaj. Jól elszórakoztatta magát amíg mi hallgattuk az előadót. Egy másik lányt találtam meg, aki szintén jelen volt az okításon. Vele cserélgetem az 'eszmét' - ő 26 éves és már van 4 szép gyermeke! Ami számomra kicsit döbbenetes, mármint hogy ennyi. Ennyi idősen nekem még eszembe se jutott a gyerektéma. Itt is látszik, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák.

Legyen mindenkinek jó a napja és hétvégéje!

Zsóci

Ui.: Jövő heti szereplésem kicsit bizonytalan, mert a Bettina kezd betaknyosodni - vagyis szabadságolja az anyukáját.

Kép
zsóci

Szisztok Lányok,
Claire nem akarok nagyon hülyének hatni, de hol lehet megtalálni az albumokat? Tegnap megnéztem minden lehetséges topicot, de nem akadtam rátok. Leírnád a lépéseket?
Zsóci, ha dúla leszel feladod a mostani állásodat? Gondolom a kettő együtt nem nagyon működhet..Párszor már nekem is megfordult a fejemben milyen szép munka is ez, no meg tapasztalatom is van egy kevés, de a családnak nagyobb szüksége van rám. Bár lenne kedvem újra tanítani is, még nem tudom hogy fog összejöni 4 lurkó mellett. A régi munkahelyemig ráadásul több, mint egy órát kell utaznom. Érdeklődtem már másik sulikban, de amikor megtudták hány gyermekem van, kapásból elhajtottak.

Claire, akartam már kérdezni, hogy újra edzel a gyerekek mellett? Szoktál még versenyeken indulni? Ja és hol lehet aloe termékeket 1-2 nap alatt beszerezni? Itt a környéken 2-3 hetet is várni kell, ha rendelsz vmit.

Zsóci hobbid a fotózás?

Na reggelre ennyi kérdés elég, a gyerekeim meg ölik egymást a szomszéd szobában. Kép

Gyönyörű hétvégét mindenkinek!
Barnus
barnus

Jaj, Zsóci még mindig nem válaszoltam egy régebbi kérdésedre. Péntekenként, ha akad aki vigyázzon a gyerekekre, el szoktunk menni moziba vagy vacsorázni, esetleg gurítani vagy billiárdozni. Szívesen járnánk színházba is, meg ókor-ókor koncertre, emiatt kerestünk bébiszittert. Téli szezonban rendszeresen járunk hokimeccsekre, múlt hétvégén is volt egy kupa, 4 mérkőzésen voltunk kint (a sógorom profi jégkorongozó, játszik a válogatottban is, leginkább az ő meccseire járunk - meg Barnabiéra is persze Kép)
Na, most már tényleg mennem kell!!
Üdv, Barnus
barnus

Sziasztok!
Barnus! Dulasággal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy nem akarom feladni az állásomat. 1-2 szülés belefér a mostani napirendembe féléves-éves szinten. Nem akarom én ezt túlzásba vinni!
A jövő meg majd választ ad mindenre. Felfuttatom a dúlaságomat Székesfehérvár környékén, akkor már nem lesz főállás!!!!! Sokan vállalják főállású anyaként a dúlaságot. Azt hiszem van egy olyan szabály, hogy 6 hetes szüneteket kell tartani a várható szülések között - az pedig másfél havonta jelenthet egy-egy szülést. Ennyi belefér a családi életbe? Te nem akarsz velem eljönni a tanfolyamra jan. végén?

Fotózni amatőr szinten nagyon szeretek. Most hogy megkaptam a digitális gépet karácsonyra, folyton nálam van. Mert sohasem tudhatom, mikor jön el a jó pillanat. A múltkor, amikor az ónos eső esett, a kerékpáromat kaptam volna le szívesen az utókornak, mert tuti kép lett volna. Totál ráfagyott minden, mindenhol apró jégcsapok lógtak és tolni ..... na azt nem lehetett!!!!! Akkor még nem volt digis gépem!

Claire-éket a Babanet chat részébe tudod megnézni. Regisztráltatni kell magad (nekem eddig még nem sikerült ezt megtenni) és utána tudsz ott nézelődni. Remélem segítettem egy kicsit.

A péntekekért kicsit irigyellek. Igazatok van, mert egy házasságnak, egy kapcsolatnak mindig szüksége van az ilyen irányú könnyed kitérőkre. Nálunk ez sajnos nagyon ritka! De most a dúlasággal részemről be lesz pótolva minden!

Jó kikapcsolódást mindenkinek!

Zsóci

Kép
zsóci

Szia Zsóci!

De jó hogy rád találtam!
Én is dula vagyok és találkoztunk a tanfolyamon(nekem volt a beavatási szertartás)
Nagyon jó lenne ha létre jönne az alapképzés mert szükség van a dulákra!

Szandi
orema

Sziasztok!
Barnus! ez a péntek tök jó, amikor 2 gyerkőcünk volt, mi is próbáltuk, lehet, hogy jót tenne most is! Na, majd ha leszoknak a kicsik, az éjszakai mulatságról!
Aloe: Ha szólsz, én beszerzem neked.(a diszkont áron) Most pont megjött egy adag, de a környéken meg a csalédban sokaknak én rendelek, szóval szoktam időről időre, meg ha vmi sürgős, azt is el lehet érni! Amúgy hol laktok? Lehet, hogy már mondtad. Vagy merre jöttök-mentek?
Edzés. koca szint, oviba leviszem reggel a 2 nagyot, hazafelé futok, ha anyós őrzi a kicsiket. Ha tehetem, az erdőbe is fölmegyek. Egyelőre nem tudok olyan szisztematikusan készülni, hogy versenyezzek, de még nem iktattam ki az ötletet teljesen. Úgy edzeni ugyanis tök más, az a fajta fizikai fáradtsaág, meg annak az erőfeszítésnek a stresszoldó hatása...Hú... csak most nincs igazán ami inspiráljon, más dolgom meg akad-akadKép! viszont szilveszter délelőttjén, egy barátommal, akivel régen együtt edzettünk, akkori hagyományainkhoz híven futottunk egyet!
Én vmi csecsemős nővérré képezném át magam, én a picikbe szerettem bele teljesen! (dúla azt hiszem azért nem lennék, amiért edző sem, jobban szeretem csinálni, mint segíteni vagy "dirigálni" Kép. Szóval értitek mire gondolok, Persze ez változhat!)
Barnus! Ahogy Zsóci írta: chat, regisztrálsz, és oldalt van egy albumos-macis ábra, rákattintasz, ott tudsz csinálni sajátot, vagy megnézni másét. a mienk 3+1 nevű!
Zsóci! Köszi, ránk fér! A doktorimat igyekszünk lökdösni. Most van egy adag kiszámolt adat, ha az jó, akkor tényleg írni kéne a szöveget hozzá.
Ritával 2x jártam együtt terhestornára, a két naggyal, aztán elvesztettük a fonalat, itt a neten találkoztunk, és kiderült, hogy a harmadikat is egyszerre hordtuk (csak már nem volt a Sportban az a terhestorna), néhány nap van az ő kislánya, és az ikrek között Kép) Nem fura, 3x szültünk majdnem egyszerre!?
Mindenkinek jó hétvégét, jó programozást, és Zsóci, csak semmi taknyolás! : Claire
claire

Sziasztok!

Remélem, hogy mindenkinek jól telt a hétvégéje, s előrébb jutott a kitűzött céljai felé.

Claire!
Esztidet ösztönzöm folyamatosan, hogy lelje meg örömét és erejét a mászáshoz. Lehet, hogy lassabb mint a tesója, de hidd el sikerülni fog! S ez így van! :-)

Barnus!
Botidnak voltak azóta különös "látomásai", amióta írtál róla?
Volt már szabad pénteketek? Hogy viselkedtek a gyerkőcök? A szabadnap ötletét ha ki tudjuk majd vitelezni, én is szeretném majd megvalósítani a Picur mellett. Ha nem is minden héten, de néha biztos jó jön majd egy kis lazítás. Nálunk mind a két nagyi rajongva várja Pöttömöt, s remélem segítőtársaink lesznek majd ennek kivitelezésében.

Zsóci!
Hogy haladtok a létszámmal? Nagyon szurkolok, illetve programozok neketek, hogy sikerüljön elindítani a tanfolyást.
Köszönöm a babalátogatást!

Visszatérve a kórházhoz: A János kórházban fogok szülni. Folyamatosan látogatom az ottani topicot is, s megnyugtattak az ottani "sorstársak" is, hogy nem kell megijedni a körülményektől. Sokkal fontosabb, hogy a körülötted lévők emberségesen álnak a szüléshez. Bababarát kórházról mondták pédául azt, hogy lehet, hogy a körülmény full extra, de kutyának se nézik a szülő nőt, s ezzel elrontanak mindent. Hála istennek a Jánosról pont az ellenkezője rajzolódik ki számomra a már tapasztalt mamák beszámolója alapján. S ez megnyugtat. Ennek ellenére a programozásomat továbbra is folytatom, hogy az egyágyas szobában tudjuk majd világra segíteni Csöppségünket.

Képzeljétek egyik reggel csuklott a Picur. Csodálatos érzés volt. A mocorgását már megszoktam, de ez újszerű érzés volt, s a Párom is érezte. Olyan jót mosolyogtunk rajta. S felvillanyozta az egész napomat már kora reggel.

Tegnap pedig esküvőn voltunk. Amikor nem játszott a zenekar, nyugi volt odabent. Amikor azonban a zenekar rákezdett, ezerrel ropta a táncot Ő is. Remélem pozitív élményként érte Őt, s nem azért mocorgott annyira, hogy elege van belőle.

Húha! Remélem nem untattalak titeket. Mindenkinek jó hetet, s Egyre jobban agykontroll!!!

Kép

Kép
timtom

Sziasztok,
remélem Bettina gyorsan felgyógyul!!
Tegnap sehogy sem sikerült bejutnom a topicocba, állandóan kiírta a gép, hogy "ERROR".
Claire, megtaláltalak!!!Nagyon-nagyon tetszenek a képeitek, főleg a vízalattiak. Ablakon át készítettétek vagy vmilyen spéci kamerával? Mi Érden lakunk, majd elgondolkodom az aloés dolgon, köszi. Sajnos nem értek hozzá, először tájékozódnom kell.
Timtom,
az első két babánkat én is a Jánosban szültem, csak jó élményem maradt. Fantasztikus szülésznőket fogtam ki! Egyszer egyedül, egyszer meg hármasban szültünk (ráadásul ebből ketten egy orvosnál!), ez utóbbi kicsit kellemetlenebb (nálunk az egyik lány borzasztóan ordibált), de ki lehetett bírni. Valamennyire el is tereli az ember figyelmét saját magáról.Kép Azért szurkolok, hogy az egyágyast kapjátok!!!
Botinak azóta nem volt hasonló élménye, aminek tul.kép nagyon örülök. Jelenleg két könyvet is olvasok a témáról, de erről majd később, most rohannom kell.
Mindenkinek szép napot: Barnus
barnus

Sziasztok! Igen, tegnap én sem tudtam bejutni, gondolom server hiba volt!
Mindenkinek köszönöm Eszter ösztönzését, úgy tűnik hat is, most kezd mozgékonyabb lenni, és ami ma nagy öröm nekem, hogy többször "Z" ülésbe fordult magától. Tehát nem csak ült nyújtott lábbal, mint egy játék maci. ez azért jó, mert ezt csinálni is kell vele, meg ebből a pózból könnyebb átfordulni mászás irányba! Timotom, jó, hogy írtad, már egészn elfelejtettem ezt a kulcs mondatot, hogy "amikor hajnalban szoptatok. Ugyanis ilyenkor többnyire együtt kelnek fel, tehát csak ülve tudok, viszont finoman szólva alfa állapotban vagyok! Kép
a Jánosról vegyesek az infóim, de a sógornőm 4 gyerekét szülte ott, volt amelyiket a tatarozás alatt, és nem mondott róla rosszakat. A személyi feltételek tényleg fontosabbak4 Amúgy én is ott születtem anno...Kép
Az tök jó, amikor már érzed, ahogy reagál, pl zenére. Tudod, hogy a Fellegi tart babáknak hangversenyt azt hiszem az 1.női klinikán. Sajna én már nem jutottam el! Állítólag érdemes Mozartot hallgatni vele, de meditációs zenével is kísérletezhetsz! Hátha bejön születése után is nyugtatónak!
Barnus! Emilben tudok küldeni aloés anyagot, ha kérsz! Érdet meg meg tudjuk oldani, majd kitaláljuk! Ha vmi speciális dolog van, szakember is tud segíteni!
A vízalatti képeket egy búvár fickó csinálta! (akinek amúgy civilben, mint kiderült, 4 gyereke van, 2 ikerpár!Kép)
Zsóci! Dúla Rita üzeni, hogy ha tudod, hívd fel a képzéssel kapcsolatban! Írj emailt, vagy smst, vagy hívj fel a számáért!
Na megyek, ma méricskélésre viszem a kölyköket, meg Ábel 6 éves oltást is kap!
Üdv: Claire
claire

Ja, az lemaradt, hogy örülök, hogy tetszenek a képek, majd teszek fel újakat, amik jobb méretűek! C
claire

Sziasztok!
Véletlenek nincsenek. Ezt arra értem, hogy Ti is a Jánosban szültetek.

Segítséget szeretnék kérni Tőletek agykontrollban:
Elkapott valami fránya vírus. A tegnapi északán alul fölül, minden kijött belőlem sugárban. A megivott víz és a tea is.
Ma délelöttre eljutottam addig, hogy egy pépesített alma és egy banán bennem maradt, meg inni is sikerült valamit, viszont belázasodtam.
Bevettem egy Panadolt (azt mondták a dokiaim, hogy azt lehet), de egy óra múlva újra ismét elindúlt felfele a temperatúrám. Most lezuhanyoztam hideg vízzel, s elkezdtem a priznicelést.
A láz mellett abban reménykedem, hogy ma éjszaka már nem fog minden (abból a semmiből) visszajönni.
Az egésznapos fekvéstől pedig szétszakad a derekam. Sehogy nem jó. Illetve négykézláb még talán igen, de úgy nem lehet aludni :-(
Egész nap súlykoltam, hogy Picurt ne érintse a dolog, de azért a félsz bennem van.

Kép

Kép
timtom

Szia! Vegyél a patikában oscillococcinum -ot. Ez homeopátiás, beszedheted, minden influenza szerűségre hatásos.(márpedig a derékfájásból ez valószínű). Rá van írva az adagolás!próbálj fokozatosan piciket inni, akár evőkanalanként, a fő az, hogy benned maradjon a folyadék. Ilyen mértékű folyadékvesztés után nem csoda, hogy felment a lázad! A kicsit szerintem ez nem érinti nagyon, de majd védelmezzük mi is! Natúr aloe lötyid nincs? Az jó a vacak gyomorra, és ki is pucolja belülről az egészet! Mondanám, hogy igyál unicumot, de talán terhesen még sem! Kép
Gyógyulj meg!
Amúgy én a Jánosban születtem, nem ott szültem!
Claire
Ui: algopyrint is be lehet venni fájdalom és láz csillapításra!
claire

Sziasztok,
én is épp az oscillococcinum-ot szedem, ráadásul egyre izgatottabb vagyok a holnapi homeopátiás vizit miatt. Te jó ég, most látom, hogy esik a hó...csak az a szomorú, hogy nem marad meg, pedig kaptak a lurkók egy új bobot karácsonyra és még nem volt alkalmuk kipróbálni.

Claire, kutakodom aloe témában. Ha jól értem, ez egy konkrét növény, amit eltérő módon feldolgozva használnak különféle bajokra? Vettem egy nagyon jó könyvet: Képes gyógynövény enciklopédia, ebben betegségre lebontva megtalálni számtalan gy.növényt, pontos útmutatással, mi mire jó, hogyan kell elkészíteni, stb.Azt hiszem tavasztól serény gyűjtögetésbe kezdek és megteremtem a magunk házi patikáját!Kép Tudtátok pl., hogy vágott felület fertőtlenítésére kiváló a méz?

A bébiszitterről annyit, hogy amióta 'felvettük', ő is állandóan beteg, úgyhogy maradt anyukám 'ügyeletben'.
Barnus
barnus

Szia! Igen, az aloe vera egy gyógynövény, de van vagy 40 válfaja, és nem mind gyógyhatású. Rengeteg vitamint, ásvanyagot, antibakt anyagot, gombaölőt, stb tartalmaz, de levegőn igen bomlékony, ezért nem mindegy, hogyan dolgozzák fel. Ezért csak olyat érdemes megvenni, ami egy levédett szabadalom szerint van feldolgozva, és ezt egy nemzetközi terméktanács tanusítja. Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy mindent lehet hamisítani. Nekünk azért ezt mondta a dokinő, mert ez tényleg az, nem csak ráírják divatból. Meg a mi égövünkön megnövő aloe egy kicsit más, mint az őshazájában.
Ami a gyógynövényeket illeti, én is nagy híve vagyok, az egyetemen több félévig jártam gyógynövény speckollra. Néha gyűjtök is, csak az a baj, hogy ha igazán jót akarsz gyűjteni, akkor nagyon meg kell nézni, hogy hol, mikor, milyen napszakban, stb. És aztán jön még csak a feldolgozás, hogy hogyan szárítod, darabolod, stb. Így többnyire a herbáriához fordulok, megveszem a szükséges összetevőket, és összeállítom a keveréket. Van néhány dolog, amit mindig tartok itthon, pl kamillát, cickafarkot, zsályát.
Nem küldtél email címet! Amúgy aloe témában tudok neked sok anyaggal szolgálni, még a feldolgozásáról is van talán video anyag. Jó lenne, ha tudnánk találkozni, vagy a barátnőmmel, tőle aztán tényleg mindenfélét megkérdezhetsz a témában!
Ha már a méznél tartunk, az említett dologra talán még jobb a propolis! Tudtad, hogy az olyan erős természetes antibiotikum, hogy azt szokták mondani, hogy egy kaptárban nagyobb a sterilitás, mint egy orvosi műtőben!? Egyébként van egy csomó "méh" termék is!
Milyen homeopaátiás vizit? Te, vagy a gyerekek? az első?
Itt is esik a hó, a kicsik meg kint alszanak!
claire

Most olvasom, hogy Te Barna Krisztina vagy?! Egy évig együtt jártam főiskolára egy Barna Krisztinával, akinek volt egy ikerhúga. De a szakodból ítélve csak név azonosság!
Claire
claire

Sziasztok!

Otthon már kezdtek kijönni rajtam az elvonási tünetek - az internethiány!!! Persze sok időm nem volt rajta keseregni, mert találtam bőven elfoglaltságot. Készítettem vagy 5 szalvétás gipszképet éjszakánként - van 3 Ágnes ismerősöm! Háztartás mellett Bettinával foglalkozni most több időm volt. Vele is többmindent csináltunk, tegnap például egy koronát, amit persze nem volt hajlandó levenni a fejéről még alvásnál sem.

Jajjj! A legfontosabbat nem írtam:

Csütörtökön indul a dúla alapképzés!!!!!! Köszönöm a hatékony programozást Nektek is.

Ez a nagyon jó elfoglaltság kicsit bekavar a farsangi jelmezkészítésbe, mert benne van a hétvége is. 4 nap non-stop távollét a családtól és a program megkoronázásaként 30-ra még színházjegyem is van! Bettina eldöntötte, hogy ő Csipkerózsika szeretne lenni. Anya meg felkötheti a gatyóját és éjszakai műszakolhat, hogy jövő hét péntekre elkészüljön a ruha. Szóval nem fogok unatkozni!!!

De a tanfolyamot már nagyon várom!!!!!

Egy hétig voltam otthon a csajszival - semmi bajom nem volt! Erre ma reggelre alig van hangom, s kicsit nem érzem a torkom. De már muszáj volt munkába jönni. Bettinára ma és holnap még anyukám vigyáz, mert nem engedtem oviba - kicsit köhög még.

Mindenkinek minden jót kívánok!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok,
igen, csak névrokonság. Hosszas olvasgatás után énbennem is felmerült, hogy inkább megveszem az alapanyagokat. Ma megint bedurrant a torkom, hála a kisokosomnak már öblögettem is zsályateával!KépA homeopátiás vizit másfél óra "kivesézgetés" volt, a fejed búbjától elindulva haladnak a lábujjaidig és mindenre rákérdeznek, van-e vmi panaszod. A legapróbb részletre is kíváncsiak, utána ebből kiderítik, hogy melyik alap-alkati csoportba tartozol és megkezdik a számításba jöhető hom. bogyók próbálgatását. Egy szer 5 hét alatt fejti ki a hatást, ha nem történik ez idő alatt semmi, akkor jöhet a következő. A hatás: elsősorban mentális, vmint ha igazán beletrafálnak, akkor felszínre hozza a szervezetben lappangó, rejtett betegségeket és megindul az öngyógyítás. Röviden ennyi. Sajnos a dokinő nem túl szimpatikus, túl visszafogottnak érzem.
Zsóci, nagyon örülök a tanfolyamnak!!!KépRészletes beszámolóra számítok. Mi szombaton elutazunk egy hétre síelni, lemaradunk az oóvodai farsangról, valószínűleg rendezek majd egy kis házi őrületet a lurkóknak..
Barnus
barnus

Sziasztok!

Barnus, neked kívánok nagyon jó és kellemes kikapcsolódást, pihenést-sportolást, szórakozást!!!

Ez a homeopátiás dolog kicsit hokuszpokusznak tűnik nekem, pláne, hogy a dokinő se volt túl szimpatikus. Hiszel benne ugye? Akkor tutira hat.

Bettina farsangi rucijához megvettem az anyagokat, a nőcim teljesen bezsongott már a rózsaszín anyagoktól is. Rögtön az akarta, hogy kezdjem el a varrást! Remélem meg leszünk elégedve a végeredménnyel.

Beszámolót meg fogjátok kapni a tanfolyamról. Remélem nem lesznek hóakadályok és odajutok csütörtökön időben.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!

Köszönöm a védelmet a Picurnak, s a vírus legyőzését nekem. Gyors lefolyású volt a dolog, két napunk volt ramaty. A házidokim már vissza se engedett volna dolgozni, de muszi menni, mert most vettek fel a helyemre valakit, akit tanítgatnom kell még.
Babóca néha step aerobikot jár a hasamban :-) --> olyan jó érzés!.
Holnap megyünk laborra, kb. két hét múlva Uh. A 30. héten pedig nőgyógyász.
A hasam már most akkora, hogy mindenki azt hiszi, hogy mindjárt szülök.

Most hogy betegszabin voltam, keresztszemeztem a Babónak. Nagyon élvezem, hogy már Neki ügyködhetek. Anyum jelenleg nekem varrogat kismama cuccokat, míg dolgozok, de lassan a baba holmik jönnek. Már úgy várom.

Barnus!
Irigyellek. Imádok síelni, de most egy ideig azt hiszem kimarad az életkémből.

Zsóci!
De jó hogy sikerült! Sok sikert hozzá!

Ui.: Nem betegeskedni! Nem jó dolog!

Kép

Kép
timtom

Sziasztok,
hinni akarok a homeopátiában, nem szeretem a hagyományos orvoslást, a mai dokik túl gyorsan nyúlnak antibiotikumokhoz és bizony nem mindig érzem biztosnak a tudásukat. Hogy jön egy orvos ahhoz, hogy pl. tőlem kérdezi meg mit írjon fel??? Vagy ahhoz, hogy pont velem ne közölje a diagnózist? Sajnos ez a homeopata sem tűnt túl meggyőzőnek, ettől persze még kivárom az első 5 hetet.
Timtom, mi már a z 5 hónapos Barnabival is elkísértük a többieket síelni, én sem maradtam ki teljesen a sportból, férjem jóvoltából nekem is jutott napi 1-2 óra mozgás. Most sem siklunk reggeltől estig, Boti még nem síel (bár szeretnénk csúszkáltatni egy kicsit), de nagyokat szánkózunk, meg sétálunk. Alkalmanként a barátaink is besegítenek, így még együtt is síelhetünk pár órát a férjemmel, meg a nagyokkal.KépSzóval ez a része sem megoldhatatlan!!
Üdv, Barnus
barnus

Sziasztok!

Ha ez a hó így esik, akkor mi is sielhetünk! Én sajnos, még sohasem próbáltam.

Már ma hoztam magammal a tanfolyamos cuccaimat, mert nem biztos, hogy haza tudok menni a hó miatt. Rizikózni meg nem akarok, inkább a testvéremnél alszom. Bettina biztos hiányozni fog, de már ő is elég nagy és gondolom neki is változatosság lesz ez a pár nap csak apával, majd a szüleimmel. Ja és hogy ne legyen túl egyszerű a dolog - vasárnap este még színházba is mehetek!

Timtom!

Próbáld meg nagyon jól kihasználni a 'kiiratásodat', már amikor befejezted az új kollegina betanítását. Ezek még olyan nyugis időszakok lehetnek - elvileg nincs más dolgod, mint befelé figyelni minél többet (aerobikozásokra, csuklásokra, stb). Vigyázz a pocakodra ebben a nagy hóban!

Mindenkinek szép, kellemes havas napokat, nagy hógolyózásokat és minden jót kívánok!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!

Tomim már most nyúz, hogy ne menjek dolgozni, inkább maradjak itthon, főleg ilyen jeges, s ideg időben. De míg bírom, megyek, hogy segítsek odabent.

A síelést remélem tényleg minél előbb sikerül majd beiktatnunk a családi programok közé, bár az igazság az, hogy nálunk csak én tudok eddig síelni. Apuci és pici fia majd egyszerre tanul csúszkálni. Gyanítom, hogy a Picúr hamarabb lesz a pályák ördöge, mint az apucija.

Zsóci!
Hogy telt a tanfolyam? Annyiszor eszembe jutottál. Tetszett? Hogy bírta a család a távolléted?

Barnus!
A homeopátiával kapcsolatban: Én jónak tartom a kettőt ötvözni. Ha érezzük, hogy valami gáz van, s bújkál bennünk valami, mi is először a természethez fordulunk, s csak utána az orvoshoz. Az antibiotikumokat csak nagyon végszükség esetén szoktuk bekapkodni. De néha elkerülhetetlen. Sajnos.

Üdv.: Timtom

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!
Azt hittem csak én nem ültem géphez a napokban, de úgy tűnik, nem!
Timtom! Tényleg használd ki a hátralévő időt, nekem életem nagy szabadsága volt, amikor Ábelt vártam télre, de már szeptembertől nem dolgoztam, mert így lehetett a helyettesítést megoldani!
Ahomeopátia nálunk is bejön, meg a gyógynövények. Szerencsére a gyerekdokinéni is ilyen, az aloe is így került be a köztudatunkba Kép. Felnőtt orvoshoz, meg már eleve csak végszükség esetén megyünk Kép, a körzetim akkor látott utoljára, amikor az ikreket vátam, és az utcsó két hónapot betegállománybam voltam, legalább is kellett a papír!
Zsóci! Hétvége???
Barnus! Sikerült a havat legalább kicsit kihasználni a kölykökkel, mi jókat szánkóztunk két napig!
Kinékl hogy sikerült a farsang,? Nálunk boldog kis huszárok voltak , ha lesz a gépen kép, majd küldök!
claire

Hahó Lányok!

Mi van veletek?
Én tegnap hanyadt fágódtam a munkahelyem udvarán, de szerencsére csak a fenekem és az egyik térdem fáj. Nem estem nagyot, de azért megállt bennem az ütő, amikor éreztem, hogy elvesztem az egyensúlyom.

Éjszakánként alig alszok valamit. Egy éjszaka többször is arra ébredek, hogy hanyadt fekszem, s szét akar szakadni a derekam. Ez a legrosszabb póz az alváshoz, s nem értem, hogy alvás közben mért fordulok át hátra, amikor külön ügyelek arra, hogy oldalt fekve aludjak el. Tomim már mondta, hogy téglákkal fog kiékelni, hogy úgy maradjak.
S mindenki csak negatívan bíztat, hogy lesz ez még így se.

Zsóci!
Várjuk a beszámolód a hétvégéről!
Tudsz valamit javasolni aranyér ellen?
Tomim már a sebészetre akart elszaladni velem tegnap este. Két napja nagyon szenvedek vele. Főleg este. Kúpozom, kenegetem, s visszanyomkodnám, ha hagyná. S félek belegondolni, hogy hova fog még ez fajulni a terhesség, s a szülés alatt.

Kép

Kép
timtom

Sziasztok!!!
Szuper volt a síelés, kicsit fájt a szívünk szombaton hazafele az autóban..Vasárnap reggel Boti már lázasan ébredt, éjjel meg asztmás rohamai voltak. Ma már az oviban is azzal vártak, hogy Barnabinak nagyon fájt napközben a füle és a torka. Pedig kint kutya bajuk sem volt, általában reggel 10-től du. 4-ig ( a kicsikkel 2-ig) megállás nélkül a szabadban voltunk.
Timtom, úgy tudom van egy homeopátiás bogyó aranyér ellen, egyik ismerősöm használta terhesség alatt. A nevét nem tudom, de kérdezz rá vmelyik patikában!!!
Elkeserítő az itthoni hóhelyzet, lehet, hogy idén nem is tudunk egyáltalán szánkózni a lurkókkal?
Barnus
barnus

Sziasztok!

Már nagyon akartam 'megnyilvánulni' a múlt héten is, de betegek voltunk. Így ohne internet!!!

Most már nagyjából egyenesben vagyunk és jöhetek ebbe a nagyon hidegbe dolgozni. Tudjátok Ti milyen hideg van hajnalban a biciklin? Egy élmény róla leszállni az állomásnál! Bettina annyira kiszokott az oviból, hogy apa kűzd vele minden reggel, hogy ott maradjon és napközben is többször előadja, hogy neki most anya vagy apahiánya van!

Ettől eltekintve jól megvagyunk!

Tanfolyam: nagyon szuper volt. A dúlaságból inkább csak betekintést nyertünk és mindenkire rá van bízva, hogy hogyan tudja folytatni és milyen sikereket tud elérni ezen a területen. Mi még csak kis lépéseket tudunk tenni a szüléssel kapcsolatos általános szemléletváltás területén, nagyon nehéz dolog ez! Az orvosok legtöbbje sem tudja, hogy ki az a dúla és mit tudna az ő munkájában segíteni. Fel van adva a lecke!
A 4 nap viszont tökéletes kikapcsolódás volt, nagyon sok pozitív energiát gyűjtöttem magamba, illetve kaptam. Nagyon kellemes volt egy olyan kégkörben lenni, mintha az anyaméhben lennék - óvó, tökéletesen védő környezetben, nagyon szimpatikus és kedves emberekkel. Szinte megszülettem azt mondhatom, ismét változott egy kicsit a nézőpontom és ezzel együtt a személyiségem is. A tanfolyamon résztvevő - rajtam kívül - hét emberrel szinte együtt nyíltam ki, mint egy virág. Nagyon jó volt!

Bettina addig többnyire anyukámékkal volt, így miatta nagyon nyugodt voltam. A férjem pedig dolgozott és ellátta magát kajailag. Viszont iszonyatos halom mosatlan várt a mosogatóban, mert ez a fajta tevékenység nem fekszik neki.

Ha a tanfolyamról további részletek is érdekelnek szívesen írok még.

Timtom! az aranyeres kérdésben kutakodom neked. Nekem a várandóság alatt nem volt problémám, csak szülésnél keletkezett és az azóta is ott van - utálom - problémát viszont nem okoz. De egy jó sebész megoldaná a dolgot! Csak erre még nem szántam rá magam és nem mentem utána ...

Az esésed nem okozott gondot? Minden rendben van?A kisebbik fajtába tartozott?

Most hány hetes vagy pontosan?

Többieknek is: a farsangot megúsztuk a betegség miatt, de azért a tavalyi ruhában farsangolt vagy 3 napot otthon a csajszi - köszönhetően a barátjának, aki átjött a szuperfiú jelmezében.

Barnus jobban vagytok már?

Mindenkinek minden jót, irányzok dolgozni!

Zsóci

Kép
zsóci

Mindenkinek jobbulást!
Nekem nem volt aranyerem, de 2 dolgot hallottam rá: 1 intim torna,2 zöld aloés krém, akár kúppá fagyasztva, és persze sebész , de az most nem esedékes!
Köszi, ha "dolgoztok" Eszteren, mintha kezdene kúszni, de még jobbára fenéken ügetve-csúszva közlekedik, elég vicces! A további működést szívesen veszem!
Zsóci:örülök, hogy jó volt a hétvége, és most hogyan tovább? Mindenki megy a maga útján?
Most hirtelen ennyi! Sziasztok: Claire
claire

Sziasztok!

Claire! Esztered továbbra is műsoron van programozásilag (ha sikerül eljutnom alfába). Örülök, hogy van valami előrehaladás!!!! A kezelésekkel hogy álltok?

Dúla ügyben úgy van a tovább, hogy kellene találnom egy kismamát, akinek én szimpi vagyok és szeretné, ha segítenék neki a várandóssága alatt és esetleg a szülőszobán is. Kellene egy kis gyakorlat is a dúlasághoz, a tanfolyamon az elméletet kaptam meg.

Megjegyzem, van kismama a környezetemben - a sógornőm -, de ő tutira megint az anyukájával fog szülni. Őt max. a terhesség alatt tudom agyilag támogatni és már ez is valami.

Szóval programozzatok nekem kismamákat, légy szíves! Túlzásba úgy sem lehet vinni, mert ez egy olyan segítő hivatás amiből az ember meggazdagodni nem tud és nem is akar, többet jelent az ott kapott nagyon-nagyon pozitív energia.

Timtomnak aranyér ügyben: intim torna, kenegetés, ülőfürdők. Részleteket telefonon is szívesen megbeszélek.

Legyetek egyre jobban!

Zsóci

Kép
zsóci

Sziasztok!

Köszönöm a tippeiteket az aranyaeres bajomra. Vettem hoemeo bogyót rá, s kenegetem. Most egész tűrhető. Az intim tornát mrg gyakorlom, márha éppen eszembe jut.

Ma ismét itthon. Tegnap már kapart a torkom, mára pedig elment teljesen a hangom. Beszóltam a munkahelyemre, hogy nem megyek: a kolláganőm harmadszorra értette meg, hogy egyáltalán kivel beszél. Erre a nyűgömre szintén homeo bogyókat szedek, s agyalok a láz elkerülésén, s a javuláson.

Barnus!
Gyerkőcök rendbe jöttek?

Claire!
Eszteredet programozom. Hogy haladtok a tornáztatással? Mint mond a gyógytornász? Lát javulást?

Zsóci!
Rossz rágondolni, hogy ilyen hidegben bicóra üljek. Hogy bírod?
Az esésem nem volt nagy, inkább csak az ijedtség. Meg a kék folt a térdemem. De már múlik.
Most tapossuk a 29. hetünket. A jövő héten megyünk Uh-ra és dokihoz. Olyan izgatottak vagyunk megint, hogy mit fogunk látni. Dúla felfogadásán sokat gondolkoztam, s pártolnám a dolgot, de a dokim inkább az ismert szükésznőkben bízik. S azt mondják, hogy a Jánosban nagyon aranyosak, s jók a szülésznők mindegyike, úgyhogy szülésznőt sem választottam. Viszont lelkileg köszönöm hogy velem vagy, s támogatsz.

Üdv mindenkinek!

Timtom

Kép

Kép
timtom

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?