Jucus! anno én tettem fel, amit keresel, de Kisó már megelőzött, nála volt a helyes cím!
Csupa csajszi születik a közeljövőben! Emília, Panna.. Juji, nálad nem emléxem, bocs
na és Bendegúz!
Zsuzzsi, id. Barna dokit én nem ismerem, a kórházban a fiát láttam, aki nagyon szimpi volt.
ki volt ez a dr frankenstein? mi történt, és hol?
figyu Baba, ha a fószer ok nélkül (hmm, nem vagyok biztos benne, hogy létezik elég jó indok) belédkönyököl, a párod visszakézből tökönrúgja!
dontvöri, gondolj arra, hogy te irányítssz!
na pláne, hogy a dokid a "tarifás típus". amilyen az adjonisten -> te is kezeld úgy! ha nem szimpi, nem kap borravalót. brr, csúnya dolog ez, mikor egy orvos saját zsebre használja a kórházat!!! fúúj de csúúúnya!
tegnapi horrorsztorink pár szóban:
West End
Isti bekakil (3 napja nem kakilt, mikor meg végre, akkor meg szegénykének nem örültünk)
pelenkázó: süvíííít a légkondi, bömböl a hangszóróból a YMCA
a pelenkázó meg egy koszos, jájj, hideg, keményműanyag platni
Istike meg úgy bekakilt, hogy az egész ruhája olyan lett, ergó le kellett vetkőztetni, és vízzel mosogattam (egy doboz popsikendő se lett volna elég) a csap alatt, amihez túl közel volt szerelve a kézszárító, ami iszonyú robajjal félpercenként beindult, ahogy túl közel értem hozzá
Isti sírt, keservesen, csurogtak a könnyei
na több se kellett a mamájának, ő is bőgni kezdett, a papa meg nyugtatgathatott mind2őnket
végül sikerült
Tanulság: ezentúl váltás ruhát is viszünk magunkkal, nem csak pelust!
Tanulság2: a világ nem bababarát, egyre gyakrabban kell tapasztalnom (és akkor még nem voltam babakocsival a városban...)