Sziasztok,
Nanda,
remélem, mára már jobb a cicid
Maxinak is gyors javulást kívánok, én már annyira utálom ezeket a taknyos, hurutos vírusokat, hogy az csak na.
Rita,
talán most már jobb lesz (egy pár napig...
) szerintem ilyenkor rögtön jön majd a másik, nálunk kettesével szoktak kibújni.
Kisduna? ezt nem értem, valami holt-ágatok van? te is szeretsz korizni? Karcsi Danit rendszresen vitte már az idén a műjégre, Dani élvezi, bár nem annyira mint a síelést...
Maccs,
jó lehetett ez a visegrádi túra
ismerős ez a kocsiban való szoptatás
ilyenkor ennyi ruhában meg tényleg iszonyú kényelmetlen tud lenni. Sajnos mi Ausztriából úgy jöttünk haza, hogy szinte végig a kezemben volt 600 km alatt. Nem vagyok rá büszke
de Karcsi nem tudott volna rendesen-nyugodtan hazavezetni minket, ha üvölt a kisasszony. Szerintem azért is volt nyugtalan, mert átvette az én stresszemet a hazautazás miatt, akkor volt az a katasztrofális helyzet az utakon
Anya-csere...ennyire nem jó a helyzet vele...?
falukép
különös házatok lesz
a fotók annyira aranyosak
Jerry,
köszi a bio-infót
apu most ment ki, hátha kap libát vagy mit, mondtam neki, ha szembejön vele egy kiló biokrumpli, ott ne hagyja...
Ausztriában a sima "kis közértben" volt gyönyörű biozöldség, akartam is hozni egy kiló krumplit, mert 1 euróért adták, de a hazautazási izgalmak miatt ez elmaradt
olíva vegyszerezve?! még a jó márkájú extra szüzek is?! ez nagyon elkeserít...Ha jól emlékszem, Süncsi azt mondta, azért tanácsolják, mert így táplálóbb, a szénhidrát miatt.
A dentinoxos dologra nagyon kíváncsi vagyok, ezt nem tudom elképzelni. Attól persze még lehet
Orsi,
mikor lesz akkor az az almakóstoló?
kíváncsi vagyok, mit fog szólni Mókuska. Dorka nehezen halad, ahogy Karcsi mondja, ő Cicista.
szánkózás
Anikó,
biztosan írtad,lehet, akkor nem olvastam: mi volt az egri visszaúton? nyügi?
Sajtos cukkini milyen? hogy készíted?
Rita,
most nem is tudom, írtam-e már, milyen gyönyörűek a lámpáid
ügyes vagy nagyon
Síelés: Dorcira felváltva vigyáztunk apával, délelőtt én síeltem, délután apa
csináltam diavetítést a túráról, akarja valaki látni?
Swen,
éééédes
Dorka egészen jól van most (tegnap is), láza 2-3 napja nincsen, orrát is alig kell tisztítani, bár belül lehet még egy gumó bekövesedve, mert légvételnél hallom, néha röfög
szerdán jön a doki bácsi, majd megmondja, kell-e még valamit tennem a só-spray-n kívül
Dani meg küzd az asztmával
a gyógyszer (ami normál esetben nyugtat egy kicst állítólag) hipersége lévén pont ellekezőleg hat: felpörgeti. Meséltem ezt nektek már, hogy a hiperekre minden fordítva hat?! a nyugtatóktól felpörög, a serketőktől lenyugszik. Ezért nagyon veszélyes, ha nem tudja az altatóorvos, hipergyerekkel áll szemben.
nna, sok voltam.
nagy bánatomról nem is írtam nektek, nehéz róla beszélni: meg kell válnunk Jonhnny-tól, az asztma, a krónikus arcüreg-problémák miatt, és Dorkának is jobb lesz majd az egészsége szempontjából
puszi
Bori