Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Reggel meg volt az első babaúszás.. Kép Ahhoz képest, hogy amikor megnéztük a dolgot egy baba sem sírt, az én Lilikém eléggé el volt keseredve az első merülés után, abba sem hagyta a sírást amíg ki nem mentünk.. Kép Azért nem keseredtem el, de remélem a következő alkalommal már jobban fog menni a dolog. Szerencsére tükör nem volt az öltözőben, (mondjuk időm sem lett volna nézegetni magam..) így nem láttam a rémes kinézetemet.. Kép Ami viszont nagyon zavart az rettenetes kapkodás és tumultus volt, ezt még én is nehezen türtem.. Kép

Anikó! Szöszi! Kép Ez nem ér! Kép Vagy learatjátok a babérokat, vagy hagyjátok a többeiket egy kis sikerélményhez jutni! Kép

Orsi! Kép Örülök, hogy a jópofa kategóriába sorolsz (remélem nem a Republik dal alapján: "jó pofa vagyok, jó pofa vagyok, jó pofán kéne vágni!" Kép), és hogy jobb kedved van. Majd leszek még én is depinyó, abban is nagyon profi vagyok! Kép Gratula a kis fogacskához! Kép

Nanda, nekem is elkezdte a baba harapdálni a cicit, a következő a leszoktatásos módszer: a kisujjad legyen mindig a szájsarkának a közelében, nyugodtan kiálts fel hangosan, ha ráharap, ne csak a szemed jojózzon, (Jaj, au, ssssz, hangutánzó szavak stb Kép ) és azonnal vedd el töle a cicit. Mondd neki szigorúan, hogy "nem szabad ez fájt anyának", és utána add vissza, hadd egyen tovább.. Nálunk kb. 5-6 szopinál kellett eljátszani, azóta nem nagyon csinálja a baba.

Apa és a baba kiterült az úszás izgalmaitól, alszanak mindketten, szépen békésen.. KépMegyek én is melléjük fekszem egy fél órára, többet úgysem hagy aludni a csemetém Kép
maccs

Rita! Kép
Előre is köszi a segítséget! Kép Vigyázz mert szavadon foglak! Leányváron (10 út Pcsaba és Dorog között) vettünk telket. Majd csinálok kicsinyitett képet a látványtervből és felteszem, azon úgy néz ki mint valami batár palota, de csak 130 nm a 30 nm-es garázzsal együtt! Kép Kép Kép
maccs

Nanda!kétszer is meggondoltam, hogy leírjam-e, mit gondoltok majd rólam, de remélem értitek a tréfát, és nem gondoljátok, hogy milyen vulgáris vagyok, egyszerűen nem bírom kihagyni ezt a magas labdát: lányos anyuka lévén én sajnos csak a nagy kukik bőrhuzogatásához értek.. Kép Kép Kép
Macs
maccs

Sziasztok lányok!

Mindenkinek köszi a dícséreteket a gyerekeim nevében.

Rita!
Ritának nincs is ám annyi haja, csak mivel kicsit göndör, többnek látszik. Ja és ne tudjátok meg mi van a reggeli fésülködéseknél. Bár nem is tudom minek fésülöm, 5 perc múlva úgy is úgy néz ki, mint aki egy hete nem látott fésűt.Kép Amúgy az én hajam is pont ilyen volt kis koromban, de már se nem szőke (Rita azt mondja sárga haja van), se nem göndör.Kép

Orsi!
Te is 3 gyereket szeretnél? Kép Képek Gergőről nagyon édesek! (Mind a hét)Kép
Hímzéssel hogy haladsz? Láttalak a keresztszemes topikban is!

Anikó!
Ausztriába megyünk síelni, Klippitztörlbe. Megy az egész család, de csak Peti fog síelni hol apával, hol velem. Beni meg remélhetőleg nagyokat alszik majd a babakocsiban, mint azt Bori Dorkája is tette.

Szöszi!
Te még nem láttad apát? Szerintem nem hasonlít rá Peti.

Jerry!
Borítók még megvannak, majd küldöm.

Nanda!
TorPEDROKép
Fütyi témáról állítólag azt mondták a tévében, hogy nem szabad húzogatni, mert akkor hegesedhet és az rosszabb. Én Petinél óvatosan húzogattam, mégis az lett a vége, hogy egy picit fel kellett neki vágni 3 éves korában Kép Most Beninek nem húzogatom, meglátjuk mi lesz.
Amúgy Beni fogak nélkül is tud cicit harapni, én olyankor fel szoktam visítani.Kép

Maccs!
Harmónia nálunk? Akkor elég csalókára sikerült az a kép. Inkább zűrzavar szokott lenni! Szülésed Kép
Mi is ma voltunk úszni, igaz mi már 8-adszor. Nem együtt járunk véletlenül? Nálunk is tömeg-nyomor kapkodás van előtte és utána az öltözőben! Mi a Campona melletti uszodába járunk!
Építkezésért nem irigyellek, de a kész házért majd igen!

Süncsi!!!! Merre vagy???
Ildikó, Soraya!!!!
Tessék jönni, beindult az élet!

Mindenkinek szép hétvégét!

Panó
panó

Sziasztok!

Lili delutani sziesztajat uzi. Kép Kivancsi vagyok mikor fog felsirni. A foginyei nagyon csunyak, de sehol a fog. Kép Fogunk mi meg szenvedni egy darabig.

Maccs: Nyugodtan fogjal a szavamon. Kép Imadok ilyen ugyekben segiteni es tanacsot adni. Baratnomnek a tervezo altal tervezett es engdelyezetett terveben is rengeteg hibat talaltam, amit nekem koszonhetoen kijavitottak. Persze nem az engedelyezett tervben. Kép
Es tovabbi tanacsokat adtam, hogy mit, hogyan helyezzen el es mi felesleges a konyhaban, furdoben. Nagyon orultek. Kép A kozmetikusomek is epitkeznek es en fogom nekik megcsinalni a belsoepiteszetet es lakberendezest.
Varom a tervet!! Kép Kuldheted maganba is, hogy a tobbieket ne zavarjuk. E-mail: rjeney@cora-h.hu
A trefat ertettem, amit Nandanak irtal. Kép

Uszas: Lanyok, en Lilit elvinnem kiprobalni a babausztatasra, de 7 honaposan nem keso? Egy kicsit felek a fertozesektol is. En nagyon fogekony vagyok rajuk, de Lili? Sogornom kisfia olyan fertozest kapott, hogy csak na. Kép Nem tudom mitevo legyek..

Pano: Nekem akkor is nagyon tetszik Rita haja, es az a lenyeg, hogy szep igy is. Kép
Tenyleg en se tudom hova tunt Suncsi es foleg Linda. Kép Remelem minden rendben veluk.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Tenyleg, el is felejtettem megkerdezni! Hallottatok a mult heti hirt, hogy szuletett egy 8 kilos oriasbebi? Hihetetlen, mi? Nem ertem, hogy nohetett ekkorara a hasban es hogy birta a mama kihordani. A masik, pedig egy romaniai anya, akinek ket mehe van, es 2 honap kulonbseggel szul gyerekeket? Ez utobbi nem is olyan rossz. Kép
Hogy mik vannak! Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Kisdió: akkor ezek szerint rendeződött a kaki nálatok?
Áfonyát hogy adtad?

Nanda: a bárányhimlőn szerintem jobb ha a gyerek átesik. Gyerekkorban nem súlyos betegség, egy életre szóló védettséget ad. Miért akarod beoltatni?
Majd csinálok néhány új fényképet!
Kukac: mi majdnem az elejétől kezdve huzigáljuk a bőrt rajta, és már teljesen följön. Dokinéni is mondta, hogy ritkaság, hogy ennyire föl lehessen már húzni kiskorban. (ez nem éppen nyelvhelyes mondat, de így sikerült) De nekünk muszáj volt elkezdeni, mert valami fehér lepedék gyülemlett alatta (ez normális), így azt tisztogatni kell.
Legelőször a doktornőnk húzta fel (ezt is rutinszerűen megnézi havonta), láttuk, hogy mennyire simán felcsúszik, így bátrabban mertünk hozzányúlni.
Az elején egy vattapamaccsal gyakorlatilag fölsimogattuk rajta a bőrt amennyire ment. Mostanában Levente szokta a kukacot tisztogatni, ő jobban érzi, hogy meddig lehet fölhúzni a bőrt.
Általában azt mondják, hogy 1 éves korig nem kell, de a kétgyerekes barátnőm is azt mondta, hogy jobb volt amikor a második fiánál az elejétől kezdve huzogatta.
Szóval, ha megbízol a gyerekorvosodban kérd meg, hogy nézze meg a kukacát, hogy mennyire van letapadva.
Látom Panó pont ellentéteset javasolt, nem tudom, hogy mi a jobb…

Egyéb (AnitaBori, Kisdió): a csarnokban a termelői piacon egy nénikétől szoktam vásárolni, így kifaggattam, hogy mennyire vegyszerez-gyomirtóz, és azt mondta, hogy nem igen használ semmi vegyszert, gyakorlatilag kiskerti biogazdálkodást folytat.

Ma újabb gasztronómiai tapasztalattal lettünk gazdagabbak: túl vagyunk az első sütőtök papin. Én nem vagyok oda a sütőtökért, de annyira jó lett, hogy szívesen megettem a maradékot. Vettem kétféle tököt, a hagyományost illetve a körteformájú kicsit (1-1 kilót), és 1-1 darabot vizes sütőpapírba csomagolva bedugtam a sütőbe. A becsomagolt darabok teljesen puhára párolódtak, sültek, és nagyon jó puha maradt a felszíne is. A kicsi tök sokkal jobb lett mint a nagy, így aki még nem próbálta annak ezt ajánlom.

Most megyek folytatom a napi rutint…

Jerry
jerry

SziasztokKép

Maccs
FütyihúzogatásKépKépKép

Nanda
Ez a téma engem is érdekel!
Annakidején elmentettem 2 linket, talán Zita tette fel, itt lehet ez ügyben olvasgatni. Még én sem néztem meg, de hátha van itt hasznos tanács.

http://www.babanet.hu/faq/sebesz07.php
http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=339

Panó
Bizony hármat!Kép Rábeszélsz, vagy lebeszélsz?Kép
Kép ügyben köszi!Kép
Hímzés: haladok, az egyik macsek már félig kész. Csak hiányzik 2-3 sor a mintából, rosszul van bescannelve, így azt majd nekem kell kiokoskodnom, kíváncsi vagyok!Kép Olyan jó, hogy Te is többet jössz!!!Kép

Rita
Én nem hallottam konkrétan a hírt erről a 8 kilós babáról, csak mesélték, de úgy mondták, hogy az anyuka cukorbeteg volt és inzulinozták, vagy ilyesmi és e miatt lett ekkora. De hihetetlen, hogy lehet egy ekkora babát kihordani?!
A másik hírt hallottam, az is elképesztő! Az egyik baba koraszülött lett, a másik nem, és ráadásul az első még 2004-ben megszületett, így ikrek, de nem egy évben születnek!Kép Állítólag 100ezer nőből egynek van 2 méhe és még kisebb az esélye, hogy mindkettőben megfogan a baba! De a legérdekesebb, hogy az egyik szülés beindult és ez nem befolyásolta a másikat!

Most megyek gyorsan egyet szánkózni!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Maccs,
Én is lányos anyuka voltamKép

Rita,
úszás miatt én is ezért félek(fertőzések),de otthon Maxival gyakorolgatjuk a merülést,és nagyon élveziKép

Jerry,
azért oltatnám be,mert nem akarom,hogy a Maxi is elkapja.És ez is egész életre ad védettséget.Ez nem élő vírus,nem olyan mint az influenza oltás.A kérnyékbeli ovikban bárányhimlő vírus van sajnosKép

Orsi,
Köszi a linkeketKép

Rita,
jártál valami lakberendező suliba?Mert amatőr szinten én is szoktam ,persze eddig csak itthon,tervezgetni.Barátnőim kérnek gyakran tanácsot.Viszont szeretnék valamilyen iskolát elvégezni.És szívesen nyitnék valami egzotikus-mondjuk Bali szigeteki,vagy Indonéz boltot is-.Nekem a mediterrán és-vagy trópusi építészet és design,valamint kert és lakberendezés a mániám.

Panó,
Köszi a tanácsotKép

nanda
nanda

Nanda
Ne haragudj, most jutott eszembe, hogy meg se köszöntem a nevet és telefonszámot víztisztítóval kapcsolatban!Kép BocsiKép
Köszönjük szépen, mindjárt fel is hívom.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most van idom, aztan megyek furdetni.

Nanda: Az interneten vegeztem egy lakberendezo tanfolyamot es vegeztem epiteszeti foiskolat is, ha nem is fejeztem be. Kép De vagyam a lakberendezesi foiskolara bejutni, majd ha lesz idom a gyerek mellett. Kép Teljesen azonosak az erdeklodesi korunk. Kép A bolt nagyon jol hangzik. Kép Van egy Szodligeten, God mellett es allati jol megy. Nagyon jo cuccok vannak ott.
Hol gyakoroljatok a merulest? Talan nekem is ki kene probalni a jacuzzinkban, hogy egyszer egyutt furdok Lilivel? Ilyenkor ugye nem teszel semmifele furdohabot a vizbe.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Most aludt el Lili. Kép Szornyu. Mar veresen repedt a foga inye, a fog meg sehol. Kép Nagyon sirt szegenykem egesz delutan, foleg este, mert nagyon faj neki. Felhivtam a dokit es azt mondta, hogy feltetlenul adjak neki kupot. Remelem attol jobban alszik. En is megyek lefekudni, mert nem lesz konnyu ejszakank.
Jo ejt mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Szegény Lili!!!KépRemélem nem volt nagyon szörnyű az éjszakátok!
Nekünk ez ugyanolyan volt, mint az előző, pedig már kint van a fogacska.Kép Az elsőnél csak 1 éjszaka volt. Remélem ma éjjel már tudunk aludni!

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Csak egyszer kelt ejszaka 1 oraval a lefekves utan, de a kup megtette a hatasat, mert csak reggel fel hatkor kelt es meg visszaaludt. A fog meg sehol. Az inye tovabbra is csunya. Es hogy ne legyen eleg, meg meg is van fazva egy kicsit, igy neha porrszivozni kell az orat. Kép
Amugy jol vagyunk, csak kisse faradtak.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Örülök, hogy jobb volt az éjszaka!Kép
Érdekes, hogy Gergőnek meg semmi nem volt az ínyével, csak kicsit fehérlett alatta a fogacska, de semmi más jel. Aztán reggelre már kint volt a hegye.Kép
Most néztem Neki nemrég és most kicsit kíjjebb jött, gondolom ez fájhatott Neki éjszaka.Kép

Most megyek végre hajat mosni, már napok óta készülök rá.

Ja, voltunk ma szánkózni, addig anyukám tologatta Gergőt.Kép Anyira szuper volt!!!Kép Itt hihetetlen szép idő van és olyan klassz dombok, hogy ihaj!Kép Alig várom, hogy majd Gergővel is lehessen menni, biztos nagyon fogja élvezni!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hol jártok Lányok????

avocado

Sziasztok!

Csak gyorsan:beszéltem Lindával Kép ,eléggé kivan szegény,Ádi elment 4 hétre Amerikába,Ők meg 3 hete betegek felváltva a 2 gyerkőccel.Kép Gergő nem nagyon alszik éjszaka,Dani pedig továbbra is Atomanti.Kép Kértem,hogy ha tud,csak egy picit jelentkezzen be,mert nagyon hiányoljuk!

Nekünk nagyon gáz éjszakánk volt Kép,de kibújt az a második fogacska Kép

Puszi Mindenkinek,sajnos csak ennyi időm volt.Kép

Anikó
vakili

lányok,Maxika tiszta takony,nekem meg begyulladt a bal mellemKép
Pihenünk,majd jelentkezem,
puszi

Nanda
nanda

Látom, mindenkinek elfoglalt hétvégéje volt.

Rita: kitartást! Szegény Lili, remélem hamarosan kibújik az a fránya fog.

Nanda: ha még olvasod:így már érthető a védőoltás

Mindenkinek gyógypuszika, babáknak mamáknak

Jerry
jerry

SziasztokKép

Nanda
Jobbulást Nektek! Sajnálom, hogy már megint betegeskedtek!Kép Cicidre vigyázz!
Mennek a gyógypuszik!Kép

Anikó
Ezt nem hiszem el, hogy szinte egyszerre bújnak ki Mókuskáink fogai!Kép De nem véletlenül voltunk mi pocaktársak, ha nem is születtek egy napon, de most bepótolják.Kép
Szegény Linda!Kép Majd én is rácsörgök holnap.

Jerry
Jó, hogy jöttél, de lehet ezt többször is!Kép Ha már jó az internted, akkor használd ki!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most van idom irni. Lili mar 30 perce melyen alszik. Kép Ma este megtapintottam az inyet es ereztem a fogat, szurt. Kép Meg csak a csucsa van kint, de kint van. Kép A jobb also. A bal also-t meg nem ereztem. Ma este Lili lathatoan jobb kedeju volt. Kép Gondoltam, lefekves elott kicsit kiporszivozom az orrat biztos ami biztos, es nem jott ki semmi. Kép Es ugy elaludt, hogy csak na. Kép Kivancsi vagyok az ejszakara.

Orsi: szankozas. Kép Nagyon irigyellek. KépNalunk is vannak am dombok. Kép De en Lilit jegkorcsolyazasra fogom tanitani, mert tolunk 50 m-re van a Kisduna es az altalaban be szokott rendesen fagyni minden telen. Ott aztan nagy feluleten lehet ingyen korcsolyazni. Kép

Aniko: neked is jo, hogy kibujt a fog. Kép Szegeny Linda. Kép Nagyon sajnalom. Nagyon nehez lehet neki egyedul. Es nagyon hianyzik. Kép

Nanda: mellgyulladas? Az hogy lehet? Meg ilyenkor is be szokott durranni annyira a melled?
Maxikanak gyogyulast. Szerencsere mi nem vagyunk ennyire taknyosak.

Jerry: Koszi. Mint latod, az egyik mar erezheto. Nem mondom azt, hogy teljesen kibujt, de a csucsa kint van. Kép Talan igy konnyebb lesz Lilinek.

Mindenkinek sok puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok! Kép

Mindenki apázik/családozik otthon a hétvégén?! Helyes! Kép

Tegnap délután amikor kidőltek a drágáim csináltam egy kupac fotót, mert olyan édesek együtt. Mondtam apócának, hogy ha akarná sem tudná letegadni a lányát! Alvás köven még a fülük is ugyanabban a szögben áll! Kép
Szerintem az ilyen képek alapján a bíróság DNS teszt nélkül is megítélné az apaságot Kép :
Kép
Kép

Mi is voltunk szánkózni, egy egyszerű lendülettel nekifutottunk Visegrádnak. Persze már féluton jutott eszembe, hogy a fényképezőgépet otthon hagytuk. Kép Mikor megérkeztünk azzal kezdhettem, hogy rögtön megszoptattam a kocsiban a babát(5000 ruciban nem is volt olyan eccerűűű). Egy gumipókkal rögzítettük a hordozót a szánkón és húztuk a szánkón egy darabig. Aztán hordozó nélkül csússzantunk is egy párat a manóval, azt nagyon élvezte! A végén tiszta nyál és takony volt az egész gyerek, de szó szerint morgott amikor eljöttünk (ez a legújabb szokása: nem magyaráz, vagy reklamál, hanem morgolódik csukott szájjal, és szinte érteni lehet ahogy zsörtölődik. Kép ) Aztán hazafelé vége volt a mókának, megelégelte a hordozót, és úgy bevágta a hisztit, hogy kénytelen voltam menetközben mellre tenni, hogy megnyugodjon... Kép

Rita! Kép Na VÉGRE! Kép talán most már jobb lesz a helyzet hogy kikandikált a fogacska! Kép Biztassalak egyből, hogy azért még egy pár fog kibújása vissza van? Vagy inkább duguljak el, de gyorsan?! Kép Még sok-sok jó éjszakát kívánok nektek!
Alig használt, megkímélt állapotú, fiatalos, jószándékú, de hasznavehetetlen anyámat elcserélném egy Rita-féle minden teher alól mentesítő anyósra. Tud valaki ebben segíteni???Úszás: 6-7 hónapig van meg a búvárreflex, addig érdemes menni. Ahova mi járunk ott 3-8 hónapos korig lehet beiratkozni, úgyhogy még Ti is belefértek! Kép
Terv ügyben majd akkor még zaklatlak, ha végre aktuális lesz, egyenlőre a hitelügyintézésnek kéne mocskosul nekiveselkedni, de valahogy semmi kanalam hozzá, már most rühellem. Azért egy képet teszek fel ami kis álmunkról, nem egészen ilyennek képzeltük az elején, de a község építésze halott a tévében az uniós csatlakozás kapcsán egy klassz szót és most gondolta mi leszünk az elsők, kipróbálja, hogy faluképet épít! Kép Egy csomó mindent át kellett miatta variálnunk Kép Azért így sem lesz nagyon béna Kép
Kép

Panó! Kép Kép Kép Bizony egy helyre járunk uszizni, fókázunk mi is Kép 9h-s csoportban vagyunk! Kép Legközelebbb apus viszi manót öltözni, mert azt mondta, hogy a férfiöltözöben csak két gyerköc volt, viszont ott is vannak pelenkázók, és járóka. Majd megkérem a lányomat kémkedjen nekem, és nézzen ki nekem valami jó kis apukát, hátha úgy döntünk, lecseréljük a sajátunkat!! KépKépKép

Nanda: Kép Jobbulást!!! Mindkettőtöknek. Ilyenkor a nagytesó azért tud/szokott segíteni? Azt hittem a mellgyulás veszéllyel fenyegető időszak már lejárt nekünk.. Kép

Szegény Linda! Kép Hogy is írta Bacsó Péter? "Ja kérem elvtársak! Az élet nem egy habos torta!"

Anikó! Kép Akkor már nem mondhatják rá, több a füle, mint a foga! Kép Szuper! Kép

Most megyek, hunyok egyet, holnap duplaoltás, már alig vártam, hogy megint legyen okunk a nyüglődésre! Kép

Pusz mindenkinek, és jobbulásokat:
Macs
maccs

Jó reggelt!

Remélem csak a hétvégi családi hangulat miatt torpant meg a lelkesedés... Na meg látom sok a beteg, meg a nyűgi, mindenkinek mielőbbi egészséges és vidám napokat kívánok!

Jerry! Végül is csináltál spenótot? Marcell ugye most már teljesen rendben van? Tehetnél fel róla képet, olyan régen láttuk! Zsiráf még egyben? Éneklő Marcell.Kép Pár napja én is tornázom egy keveset és Botond is folymataosan kacag alatta, szerintem azt hiszi, hogy az ő szórakoztatására szenved anya.Kép Sütőtököt Botond is imádja -bár ő eddig tényleg mindent szeret, amit adtam neki- én azon csodálkoztam, hogy párolva szinte ugyanolyan íze van, mint sütve, de így 15 perc alatt megvan.

Nanda! Már épp örülni akartam, hogy végre a gépetek is megjavult, meg kinn a harmadik fogacska erre írod, hogy megint ott ez a frány a vírus!Kép Mielőbbi jobbulást nektek!!!! Cicid.Kép Nekem is nemrég volt így bedurranva, forró pelenka meg a szopihelyzetek variálása nagyon sokat segített! Botondnak szánt bókot köszönjük.Kép

Orsi! Gratulálok a második fogacskához!!! Szánkózás.Kép Nálunk sajna kicsi a hó ahhoz. Éjszakáitok sajnálom, remélem most jobban aludtatok! Sikerült hajat mosni? Én mostanra tervezem, ha felkelt a drágám.Kép

Rita! Szegény Lilike akkor nagyon megszenved a fogával.Kép Remélem ti is jobban aludtatok! De legalább megnyugodhatsz, hogy nem Lili marad utoljára fognélküli. Hétvégén mi is keltünk éjszakánként, hogy mitől fogalmam sincs. De szerencsére egy gyors nyugtató szopi után aludt reggelig. Fognak én nem látom nyomát.

Maccs! Akkor a ti hétvégétek is jól sikerült!Kép Apás képek nagyon édesek, tényleg annyira hasonlítanak.Kép Házatok terve igazán lenyűgöző.Kép Babaúszás majd csak alakul. Meg ha a víz alatt nem is tetszik neki, azért még pancsikolhattok a medencében - de ezt csak úgy mondtam-.

Anikó! Szóval nektek is gyarapodnak az agyaraitok?Kép Ti éjszakáitok így gondolom nem javulnak ettől sem.Kép Tényleg, te mikor pihensz? Gergővel mire jutottatok?

Jó lenne ha már a finn részlegünk is bejelentkezne, Ildikó, Soraya nagyon hiányoztok!!! Meg Süncsikét is olyan jó lenne nem feleslegesen emlegetni itt. Vali, te is régen voltál, na meg Kinga is, meg az Egri nők, na és Chello meg Mucska és Zita, Bori, Lino, Kisdió, Panó meg még sokan mások....na és ugye Szöszi te sem jelentkeztél hétvégén.

Mi tegnap voltunk héthónaposak, úgyhogy gyorsan teszek fel egy képet Bocicáról.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

TritaKép
Bocs, hogy belekotyogok, de próbáld ki a Chamomilla vulgaris CH 15-öt Lili fogzása megkönnyítésére, 5 bogyeszt én este lefekvéskor adom neki,eddig felodottam egy kis vízbe, de mostmár elszopogatja.Nappal is adhatod (akár óránként is), akár többször is, ha látod hogy nyűgös.
Ha erősen gyulladt az ínye Borax 9 CH naponta 3-5 bogyó.
Mi chamomillát használunk 5 hónaposak multunk, fog persze nincs, csak egy pukli az ínyén.

Noémi(őszi topik)bár a babó nyáriKép
fantikbaba

SziasztokKép

Először is bocsánat a hófordulósoktól, akiket az elmúlt napokban nem köszöntöttem, most pótolom!

Kisdió
Boldog félévességet Nektek!Kép

Swen
Gratulálok a 7 hónapos nagyfiúnak és a Mamájának is!Kép

Bnm
Gratula a félévességetekhez!Kép

Rita
Végre kint van az a fogacska! Remélem jó volt az éjszaka!Kép

Maccs
Nagyon édesek a képek!Kép

Nekünk visszaállt minden a régi kerékvágásba, volt egy szopcsi 1-kor, aztán 5-kor, közte nyugi. De kelni megint korán kelt Mókuska, már fél 7-kor kukorékolt.Kép

Most meg nem akar ellenni sehol sem, csak kézben, éppen panaszkodik a járókában.Kép Nehéz napnak nézek elébe.Kép

Megyek is.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Nanda,
remélem, mára már jobb a cicidKép Maxinak is gyors javulást kívánok, én már annyira utálom ezeket a taknyos, hurutos vírusokat, hogy az csak na.

Rita,
talán most már jobb lesz (egy pár napig...Kép) szerintem ilyenkor rögtön jön majd a másik, nálunk kettesével szoktak kibújni.
Kisduna? ezt nem értem, valami holt-ágatok van? te is szeretsz korizni? Karcsi Danit rendszresen vitte már az idén a műjégre, Dani élvezi, bár nem annyira mint a síelést...

Maccs,
jó lehetett ez a visegrádi túraKép ismerős ez a kocsiban való szoptatásKép ilyenkor ennyi ruhában meg tényleg iszonyú kényelmetlen tud lenni. Sajnos mi Ausztriából úgy jöttünk haza, hogy szinte végig a kezemben volt 600 km alatt. Nem vagyok rá büszkeKép de Karcsi nem tudott volna rendesen-nyugodtan hazavezetni minket, ha üvölt a kisasszony. Szerintem azért is volt nyugtalan, mert átvette az én stresszemet a hazautazás miatt, akkor volt az a katasztrofális helyzet az utakonKép
Anya-csere...ennyire nem jó a helyzet vele...?
faluképKép különös házatok leszKép
a fotók annyira aranyosakKép

Jerry,
köszi a bio-infótKépapu most ment ki, hátha kap libát vagy mit, mondtam neki, ha szembejön vele egy kiló biokrumpli, ott ne hagyja...
Ausztriában a sima "kis közértben" volt gyönyörű biozöldség, akartam is hozni egy kiló krumplit, mert 1 euróért adták, de a hazautazási izgalmak miatt ez elmaradtKép
olíva vegyszerezve?! még a jó márkájú extra szüzek is?! ez nagyon elkeserít...Ha jól emlékszem, Süncsi azt mondta, azért tanácsolják, mert így táplálóbb, a szénhidrát miatt.
A dentinoxos dologra nagyon kíváncsi vagyok, ezt nem tudom elképzelni. Attól persze még lehetKép

Orsi,
mikor lesz akkor az az almakóstoló?Kép kíváncsi vagyok, mit fog szólni Mókuska. Dorka nehezen halad, ahogy Karcsi mondja, ő Cicista.
szánkózásKépKépKép

Anikó,
biztosan írtad,lehet, akkor nem olvastam: mi volt az egri visszaúton? nyügi?
Sajtos cukkini milyen? hogy készíted?

Rita,
most nem is tudom, írtam-e már, milyen gyönyörűek a lámpáidKép ügyes vagy nagyonKép
Síelés: Dorcira felváltva vigyáztunk apával, délelőtt én síeltem, délután apaKép
csináltam diavetítést a túráról, akarja valaki látni?Kép

Swen,
éééédesKép

Dorka egészen jól van most (tegnap is), láza 2-3 napja nincsen, orrát is alig kell tisztítani, bár belül lehet még egy gumó bekövesedve, mert légvételnél hallom, néha röfögKép szerdán jön a doki bácsi, majd megmondja, kell-e még valamit tennem a só-spray-n kívülKép
Dani meg küzd az asztmávalKép a gyógyszer (ami normál esetben nyugtat egy kicst állítólag) hipersége lévén pont ellekezőleg hat: felpörgeti. Meséltem ezt nektek már, hogy a hiperekre minden fordítva hat?! a nyugtatóktól felpörög, a serketőktől lenyugszik. Ezért nagyon veszélyes, ha nem tudja az altatóorvos, hipergyerekkel áll szemben.

nna, sok voltam.

nagy bánatomról nem is írtam nektek, nehéz róla beszélni: meg kell válnunk Jonhnny-tól, az asztma, a krónikus arcüreg-problémák miatt, és Dorkának is jobb lesz majd az egészsége szempontjábólKépKépKép

puszi
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Olyan régen készülök arra hogy írjak Nektek.
Annyira jó olvasni Titeket.
Magunkról annyit,hogy aug.25-én született Míra.
Azóta Gödön vagyunk Apukáméknál.Nem is vágyunk vissza Pestre.
Rita!
Fantasztikusak a képek a lámpákról,teljesen odavagyok értük : O .
Úgy sajnáltam Lilikét a foga miatt Kép
A Kisduna ugye a Homokszigetnél van?Mi a Dunától 2 km-re lakunk.
Lenne egy kérdésem:
Mikor tanulnak meg visszafordulni a hasukról?Mert néha már majd megőrülök mikor 5 percenként kiabál a csajszi,hogy fordítsam vissza.
S egy kép Róla:
VeraKép

KépKép
viranka

Sziasztok!

Az ejszaka nem volt olyan veszes, de azert meg mindig nem a regi. Lili felkelt hajnali 1-kor, majd 5-kor, de mindketszer visszaaludt utana. Csunyak a fogai. Kép De azert erezni. Kép Ma elegge nyugos. Meg porszivozom az orrat.

Maccs: nagyon jok a kepek. Tenyleg tiszta apuci a babatok. Kép A haz terve fantasztikus, de kivancsi lennek ra a megvalositasra. Nem egyszeru es szerintem a koltsegek se lesznek kevesek. Kép Bar engem foleg a belso terek erdekelnek. Kép De tudok segiteni kulso sziegeteles, nyilaszarok es tetoszigeteles kapcsan is. Kép
Nem cserelem az anyosomat. Kép Mar alig varom a penteket. Jon hozzank 3 napra! Kép En nagyon szeretem ot. Kép

Swen: lehet, hogy nalatok is fogak. Kép Most ezen a forumon fog es orrdugulas mizeria van. Kép Boti tunderi. Kép Hihetetlenul edes pofija van. Imadom! Kép

Fantikbaba: Orulok, hogy irtal. Miert nem jossz gyakrabban? Te tenyelg nyari babak koze tartozol. Kép Megmondom oszinten, hogy kiprobaltam a Chamomillat es nem hasznalt. Kép Azert koszi a tanacsokat, mert pl. a Borax-ot nem is ismertem.

Orsi: hogy birod? Kép tenyleg nehez napod van? Kép

Anita: nem holt ag, hanem itt ugy hivjuk, hogy kisduna. Bar amikor apadas van, akkor tenyleg holtag. Kép Ugyanis mi a homoksziget mellett lakunk, de meg elotte van a kisduna es utana a nagyduna. De ha egyszer jossz, megmutatom. Kép
Es nyaron lanyok, egy babatalalkozo lesz a homokszigeten! Kép
En nagyon orulnek a diavetitesnek. Kép

Vera: Hajra! Meg egy Godi!! Kép Mi a homokszigetnel lakunk, ugy ahogy irtad. A Kereszt utcaban, ami a Szent Istvan utca vegenel van. Ti hol laktok?
Kislanyod gyonyoru! Meg egy hajas baba! Kép De, hogy oszinte legyek nagyon ismeros. Nem az onkormanyzatnal levo vedonokhoz jarsz? Dr. Vecserka? Ugyanis mintha mar lattam volna ott Mirat.
Visszafordulas: eljon annak is az ideje. Minden baba mas. Lili mar eleg regota muveli.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Fel oraja tettem le Lilit aludni. Kép Megint bealudt a meleg fozelek evesbe. Kép Pont akkor tortenik ez, amikor a ferjem nincs itthon. Kép Jo lenne lefenykepezni, vagy videora venni. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Anita: el is felejtettem megirni, hogy en is inkabb siparti vagyok. Korcsolyazasban nagyon amator vagyok, de azt hiszem annyira tudok, hogy majd egyszer Lilit megtanithassam. Kép
Maximum vele fogok popsira esni. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok sorstársak!

Jó, hogy rátok találtam! Még csak egy hónapja van internetünk, de lányunk már majdnem fél éve. Ö is most küzd a visszafordulással (hasról hátra) és persze a fogaival (még nincs kinnt egy se (haja is alig))!

Maccs
A hitelügyintézéshez sok sikert! Nem irigyellek. Én nagy pocakkal jártam végig a bürokrácia útvesztöit....

Mindenki aki jár babaúszásra!
Jár valaki Balatonfüzföre? Nem féltek attól, hogy ha kihagytok 2 hetet elfelejti?

Írjatok, ha van egy szusszanásnyi idötök!
rupetra

Petra

Kép

Kép
rupetra

Rita!
dr Pruzsinszky,mert először csak pár hetet akartunk maradni s ő közel van.Felsőgödön a Deák F.u-ba lakunk most.De a Vecserkáról csak jókat hallottam eddig.
Maccs!
Nagyon édika képek,a ház meg különleges és nekem tetszik.
Szöszi!
Apa múltkor megállapította milyen ráma szaga van Mírának Kép.tele volt a pelenkája KépAzt hitte a ruhái közé azt raktam Kép
Ilyen is rég volt Míra bealudt séta közben és már egy órája alszik.
Nanda
gyógyuljatok gyorsan meg!
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Rita!
Úszást nyugodtan elkezdhetitek még, ha nem félsz a fertőzésektől. Én mindegyik gyerekkel jártam 3 hónapos kora óta, soha senkinek nem lett baja. De ez biztos hajlam kérdése is.

Orsi!
Én határozottan rábeszéllek a 3 gyerekre! Kép
A kész macskáról majd kérek egy fotót!

Anikó!
Lindával én is szoktam beszélni! Kép
Gergő evett hétvégén rendesen?

Macs!
Akkor szombaton együtt voltunk úszni!KépKépKép
Mi is 9-re járunk! Úgy emlékszem 3 anyuka is volt, aki először volt. Melyik voltál te?
Képek Kép

Nanda!
Jobbulást nektek!

Bori!
Na mit mondott a doki?
Hova viszitek Johnny-t? Kép Hány éve is lakik nálatok?

Swen!
Boti nagyon szép baba! Kép Az te vagy ott a háttérben? Miért vágtad le a fejed? Kép

Újaknak üdv., most ennyire futotta:
Panó
panó

SziasztokKép

Mindjárt megyünk fürdeni, így most nincs időm reagálni, de mindenkit elolvastam, nekem szánt üziket láttam.Kép

Újakat pusszantom, üdv itt közöttünk, gyertek csak bátran!

Régieknek még nagyobb pusszantás, hgoy ismét ilyen rendesen jönnek!Kép

Nem tudom ma idejutok-e még, ha nem, akkor jó éjt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hello Lanyok!

Bocsi, hogy nem voltam hetvegen, de nem nagyon voltunk itthon. Visszaolvasni nem nagyon volt idom, de atfutottam a hsz-kat. Es most beszolok, hogy SwenKép ne kezdjen koran orulni, nem adtam fel!!!

Lattam a sok uj nyari Anyukat!!! Legyetek udvozolve! ES kerlek ne haragudjatok, ha majd az elejen osszekeverek egy-ket dolgot.

Latvanyterv: barcsak mi is ott tartanank mar!!!

Jo ejszakat!
szoszi
szoszi

Sziasztok! Kép

Túl vagyunk az 5 hós duplaoltáson, hát nem volt egy eccerűű napunk ma sem! Kép
Háztervekhez köszi a dícséreteket, egyedi tervezés, mert egyedi telken, igényekkel, és pénztárcához kellett igazodnunk! Kép Ja, és a lapostetős részek mind zöldtetősek lesznek. A legfelső szintet is ilyenre akartuk, de ez volt az egyik amit a főépítészbá megvétozott.. Miért nem illik egy gyönyörűen parkosított zöldtető egy faluképbe.. ? No comment. Tudjátok, falun a tető az olyan háromszög alakú, mint amit a gyerekek rajzolnak.. Kép Kép Kép Kép

Swen! Széééép ez a kismanó, és majd kicsattan az egészségtől. Meg úgy látom nem is éhezik.. Gratula a 7 hónaphoz! Kép Nálad mindig ilyen "fejetlenség" uralkodik?? Kép

Orsi! Kép Ahogy azt a lányom mondaná: ajaja-jaja-ja! Jobb napokat nektek!

Bori! 600km-t?? hogy birta a kezed? én már egy negyed rá után is majd megszakadok.. ilyenkor mindig attól parázok, hogy valami állat belénk jön, 2 éve februárban egy kamoin gyalult le minket az útról, szerencsére csak a kocsi tört totálkárra, de a félelem azóta is bennem van.. Anycikám egy külön történet, nem egyszerű vele. Kép Na mindegy, nekem ez jutott! Kép Dorkának további jobbulást, Dani Kép Lili unokatesója is asztmás, sajnos ez most "népbetegség", de még mindig jobb mint régen a tbc..

Rita! Kép További csendesebb napokat! Kép Anyós: irigy-irigy! Kép Kaja közben bealvás: igazán muris, a Csízben a házivideókon szokott ilyen lenni.. Kép

Panó! Kép "Gyönnnnyörűű" lila úszósapiban és egy ramaty fekete fürdőruciban voltam, apával, a néni Lilin mutatta meg a háton lebegést. Az elválasztó golyókhoz a legközelebb voltunk a medencében. Én bevallom nekem nem nagyon volt időm a többiket megfigyelni, de akkor legközelebb jó lenne ha meg tudnálak ismerni téged! Kép Kép Kép

Rupetra, Vera! Kép Sziasztok! Jó helyre jöttetek, jó a csapat nagyon, és csak egyre jobb lesz! Kép
Rupetra: Na, pocakosan nem vállaltam volna be, mert engem a hivatalok gondolatára is lever a viz, terhesen nem szerettem volna végig idegeskedni, elég volt a két vizsgaidőszak! Kép És hogy álltok a házzal???

Noémi! Kép Nocsak, nocsak! Kép Te is itt is?! ;) Nekünk egy jó csapat már nem is elég.. Kép

Macs
maccs

*arany*ARANY*arany*

Szöszi, Swen pusza Kép

Na hello, látom hiányoltak páran Kép Minden okés nálunk, Martin már elmult 5 hónapos, és 8600 gramm. Egy sózsák Kép Ildiék is jól vannak, bár Lucas betegeskedett a múlt héten Kép Nagyon magas láza volt meg sokat köhögött.

Képeket végignéztem, Swen hogy mekkorát nott Botond!!

Nálunk most kezdodik a reggeli program, úgyhogy megyek is, majd benézek alvásidoben és mutatok képeket meg visszaolvasok rendesen meg hasonlók Kép
Újaknak udv Kép

Pussz
Kriszta
soraya

Sziasztok!Kép
Nyavajas ezust, de erem az is , nem??? Mindenkepp megnyugtato, hogy nem SwenKép-e az arany, az is valami!

SorayaKép! de jo, hogy megjottel, szia!!! Tegyel is kepeket, Marci abbarol es Lukacs baratrol is ha van!

Reggeli program nalunk mar megy, kesobb en is bovebben jovok! GYonyoru sok ho van, de enyhebb az ido, ma adok eselyt HibernatuszKép-nak!
szoszi
szoszi

Szöszikém!

Próbálkozunk, próbálkozunk? Már fél hat óta vártalak!KépKépKép

Még hogy Te adsz esélyt Hibernátusznak! HA-HA-HA!!!! Nem fordítva?!Kép

Most nálunk is beindult a reggeli forgalom, majd jövök!

Soraya! Végre-végre!!!!!KépKépKép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Húúúú ha! Már három érem!Kép

Soraya
Sziaaa!Kép A Te manócskádnak is szép a súlya!Kép De azért a fő-sumo akkor is Gergő.Kép
Képeket nagyon várom! Ma én is megpróbálom feltenni, amiket tegnap csináltunk.

Szöszi, Swen
De jó Nektek, hogy csak ilyenkor kezdődik a reggeli program! Gergő ma éjjel elég érdekesen adta elő, szopizott 1/4 1-kor, majd 3/4 4-kor és fél 6-kor, ami után már nem nagyon akart aludni, de én totál kóma voltam, így Karcsi 6-kor felkelt Vele és 3/4 8-ig rázta a kis fenekét.Kép Stinget néztek, erre az egyre volt hajlandó nyugisan lenni és nem kiabálni.Kép Azért van ízlése a gyereknek, nem?Kép Most alszik, így legalább nyugisan megreggeliztem, beindítottam a mosógépet és még írni is tudok.Kép De azért Swent nagyon irígylem, egész éjjel alszik és csak 7 után indul a műszak.Kép Szerintem nekünk ilyen soha nem lesz.Kép

Most megyek, felébredt.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most sokkal jobb ejszakank volt. Este 9-kor elaludt es hajnali 2-kor, meg 6-kor ebredt, de visszaaludt mindketszer. Kép Lehet, hogy sokat segitett, hogy megemeltem a matracat a fej vegi oldalanal. Igy nem zavarta a trutyi az orraban.

Vera: dr Pruzsinszky-t nem ismerem. En is szeretem Vecserkat. Tudom hol laktok. Kép Majd egyszer biztosan talalkozunk. Kép

Macss: 5 hos oltas. Kép Jo tullenni rajta. A zoldteto nagyon jo otlet. Kép Mi is akartunk a telkunkon levo regi hazra, de aztan lebontottuk inkabb es epitettunk egy ujat. Kép

Kriszta: Jo, hogy jottel. Varjuk a kepeket. Kép

Orsi: Mitol ebredt olyan sokszor Gergo? Talan a fogak megint?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Kép
zerko

Sziasztok!

Hova tuntetek lanyok?

Zsuzsa: Hihetetlenul gyonyoru Edina. Kép Azert irjal mi van veletek, jol vagytok-e. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Most csak bekukkra van időm, mert Mókuskám itt vergődik a kezemben és nem hagy írni.

Zsuzsa
Edina gyönyörű!!!! Ez műtermi fotó?
Tényleg gyere és mesélj, mi van Veletek!!!Olyan régen voltál!!!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nem tudom mit írjak, amivel senkit sem bántok meg!
Elvagyunk. Edina 7,5 hónapos, jó húsban van, mint látszik a képen is. Aktív kis fogatlan "kukac".

Orsi: nem műtermi a fotó! A férjem csinálta itthon, a franciaágyon természetes fényben! Nem digitálisan, hanem filmre "hagyományos" géppel.
Egy fórumra fel is tette, és nagyon tetszett, amit írt róla egy felhasználó! Idézem:
"az ember fényképezgeti a gyerekeit, s max. szépnek látja őket, ...azok is persze. De a személyes elfogódottság ritkán engedi meg, hogy a fotó elvonatkoztatható legyen, s ne csak ARRÓL a kicsiről, hanem ÁLTALÁBAN is mondjon valamit. Ez azért fontos a FOTÓNAK, mert a nézők nem rokonok, nem elfogultak, ezer aranyos és dundi gyerkőc képét látták már.
Somogyi papa Csornán valahogy úgy fotózta a lepedőn viháncoló kölköket, hogy később nem csak a papa-mama tudta szépnek látni őket, hanem szépek maradtak, mindenkinek, mindörökre. A titok bonyolult, s egyszerű is: sallangmentesen, leheletfinoman megragadni azt a pillanatot, ami a három hónapos, féléves (etc.) gyerekség lényege, az ártatlanságot, a bizalmat, a kíváncsiságot, és a csodálkozást, a huncutságot, a játékot... Ha mindezekből sikerül összegyűjteni valamit, akkor úgy jársz, mint Somogyi papa: a fotód már nem csak Edináról szól..."
A dolog pikantériája az, hogy Anyukám is Csorna környéki, és róla is csinált anno képet a fent említett Somogyi papa. Kép
Az is tény, hogy több felvétel között akad pár ilyen. De akad! Kép
Én is fotózok persze, de digitálisan. Néha akad nálam is jobbacska. pl ez, de ez közelébe sem ér Jánosénak.

Kép

Üdv mindenkinek: ZSuzsa
zerko

Sziasztok!

Köszi az üdvözleteket! (az újKép )

Zsuzsa
Edina tényleg gyönyörü a képen! Kép

Orsi
Olvastam az adataidnál, hogy aug. 14-re vártad a babád. Végül mikor született?, mert az én Nórám azon a napon.Kép Az olimpia megnyitó alatt vajúdtam!Kép)

Maccs
Én is csak azért bírtam az ügyintézést, mert nem építkeztünk, hanem kulcsrakész lakást vettünk. De épp elég volt berendezni, meg a hitel.... tudod! Kép)

Képzeljétek! a lányom most tanulta meg, hogy ha valamit ledob, azt anya felveszi!Kép Hurrráááá! És egy huncut mosollyal konstatálja az eseményt!

Lenne egy kérdésem mindenkinek! Ez foglalkoztat ma. Ti vasaljátok a babaruhákat?

Üdv
rupetra

Petra

Kép

Kép
rupetra

Szia Zsuzsa!

Nagyon szep az a bemasolt iras egy felhasznalotol. Teljesen igaz! Kép Orulok, hogy jol vagytok. Mar csak egyet nem ertek, hogy miert irtad, hogy nem tudod mit irjal, amivel senkit se bantanal meg? Engem aztan semmivel se tudnal megbantani. Kép Es szerintem most mindenki igy van vele. Kép Gyere gyakrabban! Tobbiek jol vannak? Edina tenyleg jo husban van. Kép Nagyon szep! Es rengeteget nott a haja. Kép
Lili is "kukac" bar neki mar kezd kijonni a foga. Kép

Anita: Volt nalatok a doki? Mit mondott?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Petra: En nem vasalom semmelyik ruhajat Lilinek, soha nem is vasaltam. Kép Kiveve az alkalmi szep ruciait. Kép De az otthoni joggingjait, pulovereit, body-kat es rugdalozokat nem vasalom. Kép
De ahany haz annyi szokas. Van aki ragaszkodik, hogy mindent kivasaljon. Kép Ki ugy, ki igy szereti. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Rita: hosszú, és nem akarok belemenni... Maradjunk annyiban, óvatosság.
Többiek? Zsófira gondolsz? Köszi, ő is magvan, bár "csorbult" a szépsége Kép

Petra: üdv itt! Kép
Én csak a badykat vasalom, meg amit nagyon kell, illetve a textil pelusokat!

ZSuzsa
zerko

Zita: Ok. Koszi, ertettem. De azert irhatsz. Kép
Tobbiek: te es Zsofi. Kép Mi az, hogy "csorbult" a szepsege? Olyan nincsen. Tortent valami?
Lili most alszik, mar lassan 2 oraja, azert van idom irni. Kép
Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?