littletigrincs, nagyon szépen erősödik a teszted
ppkrisz, gyere a hírekkel hamar a doki után!!!!
Most a SOTE II. át van költöztetve a volt Szemklinikára, de állítólag mire Ti szülni fogtok, akkorra visszaköltöztetik a most épülő vadonatúj épületbe, csodaszép szülészet lesz addigra.
A mostani szülészet amikor én voltam májusban, állítólag csak olyan "átmeneti" volt, tehát az építkezés idejére volt ott a szülészet, ez a Tömő utcában volt.
DE rémísztgettek szépen, hogy milyen szar a körülmény, Paragi is mondta, hogy nem a legcsodásabb, de mehetek a magánklinikára is szülni, oda is jön velem szülni, ott mézes-mázasok lesznek velem, de higgyem el, 3 napot ki lehet bírni és negyed annyiba kerül.
És szerintem tökéletes volt a SOTE II. még ebben a "hadiállapotban" is.
A csecsemősök tüneményesek voltak, nagyon segítőkészek és édesen bántak minden babával, én igazán meglestem őket
Aztán a nővérkék is mind-mind aranyosak voltak mindenkivel.
Tényleg rossz szavam nem lehet senkiről! Császár után a lábadozóban egy pillanatra le nem vette rólam a szemét a szülésznő, leste minden gondolatomat, annyira figyelmesek voltak!
A kaja is jó volt (én mondjuk éhes voltam nagyon
A mosdók tiszták voltak, mondjuk WC papír nem volt, de minden tiszta volt, arra nagyon ügyeltek amikor én jártam ott
Minden doki nagyon közvetlen, sok a fiatal doki. Mikor Paragi császározott, még vagy 3 doki bent volt vele, és mind vele egy korú volt, olyan dumák mentek, hogy majdnem röhögtem rajtuk, sőt..... vigyorogtam és néha beledumáltam amiket mondtak
Mikor pl. Paragi varrt össze, mondta neki a másik fiatal doki, hogy siessen már, ne matyóhímzést öltsön a hasamra, nah ekkor mondtam neki, hogy szép munkához idő kell, és nekem ne mondja már, hogy ne matyóhímzést csináljon a Paragi, mert nagyon fontos, hogy szép zipp-záram legyen ott alul, hogy ne kelljen később szégyelnem
Erre nagy vigyorgás volt a dokik reakciója
Szóval nyugodt szívvel ajánlom a SOTE II-t. Ja! és ami a legfontosabb! Ott annyira de annyira progik mind, az a kórház nagyon rá van kattanva a kisbabákra, náluk egyszerűen rutin a szülés, 15 perc egy császár, és úgy érzem, hogy ha koraszülés van vagy kisebb súllyal és korábban jön a baba, ott aztán mindenre fel vannak készülve. A legtutibb hely a babáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden zűrös terhesség szinte ott köt ki szüléskor...... Én ezentúl is oda mennék szülni.