Új privát üzeneted érkezett!

littletigrincs, kérjük a mai teszt képét is!!!  erősödött a csík???????
pipus75

ppkrisz :) de lüke vagy,olyan jót nevettem, hogy 3 csík lesz :))

a mai kép közkívánatra :)

ET 9-13. nap
littletigrincs
Érd

Ppkrisz:) 2 ov indukció, 6 inszem 3 lombik ott Dévainál csináltam mindent mind a 3 lombiknál elindult a dolog a 2. nál teszt uh is igazolta sajnos nem maradt velünk utána hasi műtét...röviden ennyi
Lányok szépek a tesztek!!!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

oh, mirrmurka, nem semmi amin túlvagy..de gondolom nem adod fel, és tudod hogy a 4 lombik lesz a nyerő Egyébként az kiderült, hogy miért nem sikerült eddig?Nálad, vagy az uradnál van vmi?és te hány éves vagy?
Pipus neked könyvet kéne írnod!!Annyira jó ilyen történeteket hallani, és nem csak a gyerek miatt, hanem az életről, hogy miket tud produkálni,olyan dolgokat hoz, amire álmában sem gondol az ember..éljen a szerelem!!és éljen a szerelem kis gyümölcse!!
tigricske, hogy van a vérnyomásod?fokozodik az izgalom, ahogy közeledik a jövő szerda? már csak egy hét!
Nekem már csak 2 napot kell átizgulni, és pénteken reggel, már repülőrajtban leszek telefonálás közben
Brigi!!!ne tünj el!! hol tartasz? bejentkeztél már terhesgondozásra? mi alapján választottál szülész nőgyógyászt? vki ajánlotta, vagy már ismerted? Amugy azt vki tudja, hogy a Dévainál lehet szülni? régen biztos lehetett, mert mikor bent voltam a János kórházban a cetrotide-ot beadatni, akkor az aki beadta, mondta, hogy ő a Dévisz szülésznője..bár a nevét elfelejtettem, de valami tündér aranyos nő volt!

ppkrisz
Budapest IX. kerület

sziasztok, 

ppkrisz, hogy érzed magad? van ami már most jelzi, hogy van ott valaki/valakik?:) nekem annyi, hogy ezek a gyerekek imádják a levest (én nem, soha nem voltam oda érte, de most minden gondolatom a különböző levesek körül forog :) 

amúgy tavaly november óta nem vállal Dévisz szüléseket, akkor minden kismamáját leadta...

amúgy PPkrisz aki dolgozott Dévisznél Paragi doki ő a sote II.-n csinálja a szüléseket és van magánrendelése a IX. kerületben... 

nekem lehet ő lesz a befutó, de ha megkérjük Pipust biztos mesél róla és a kórházról, mert én úgy tudom,hogy nála szült :)
minden infó jól jönne róla, én voltam nála még a 2. lombik előtt, nekem nagyon szimpi kedves alaposnak tűnik.

littletigrincs
Érd

littletigrincs, hol van már a mai teszt képe???  kérlek mutasd meg!!!!

Jaj, ahogy olvasgatlak Titeket, annyira vágyom még egy terhességre, de mivel csak lombikkal lehet, egyenlőre hanyagolom.

meg hát még nagyon picike a Fecus, még ő is baba :)

Csajok, szívből ajánlom Paragit!!!!!  Az én szülésem egy igazi horror volt, illetve nem a szülés, hanem a terhesség utolsó hónapja volt horror, nagyon gázos volt, de Paragi doki végig topon volt!!!!!

Nagyon odafigyelt rám, nagyon vigyázott mindkettőnkre és maximálisan profi!!!!!!

Csak nála szülnék!!!!!!!!

És mindig Ránk ért, bármikor kerestük!!!!!   Szóval hajrá Paragi, ha szülni akar valaki :)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
pipus75

Sziasztok! Én is nézegettem már a kórházakat meg az orvosokat szülés szempontjából. Eddig arra jutottam hogy a Szent László az egyetlen baba-barát díjat nyert kórház és nekem közel is van. Az anyósom az Margit kórházban dolgozott, azaz, ott lenne protekcióA házi orvosom a Honvéd kórházban van, és amugy mindenféle orvoshoz oda megyek, ha éppen kell vmi, mert van ott jogosultságom, mint hozzátartozó.Amugy egy kulturált jól felszerelt kórház én nagyon szeretem..meg ott van a János, ahol az aranyos szülésznő volt.. szóval ott vagyok ahol a part szakad.. és erre ti  a Sote-t mondjátok:))Mindenestre ha a Paragi a Dévaival dolgozott együtt, az azért jó, mert valószínüleg jobban képben van a lombikos kimamákkal
Még mindíg járok erre az arwen tornára, és ma azt javasolta a tanárnő, hogy holnap csináltassak egy vérvételt FSH és D-vitaminra. Azt mondta hogy ha ezek szintje nem jó az ellőheti a terhességet..nem tudom elmenjek e, én inkább nagy ívben kerülöm a vérvételeket ha lehet.. szerintetek érdemes megnézetni? 
tigrincske, nekem szinte minden este fáj a hasam! Bár azt nem tudom, hogy a melyik szervem pontosan, mert hol a jobb oldalam szur hol a bal, vagy fent vagy lent..az is lehet, hogy a gyomrom van megbolondulva, vagy a méhem kezd nyolulni minden irányba
ppkrisz
Budapest IX. kerület

PPkrisz holnap lesz a nagy napod :) izgulsz? én nagyon izgulok :) amint tudsz majd írj.

nekem 2 lehetőség a szent imre és a sote 2. miatt Paragi lebeg a szemem előtt, de naon Paragi felé húzok, tényleg naon lelkiismeretes doki. 

Én is érzek szurkálásokat hol itt hol ott ... :) elméletileg nő a méhünk :)

Pipus magáról a kórházról tudsz írni, hogy milyenek a szobák, milyenek az emberek?

elmúlt 3 nap teszt:

ET 13-15. nap
littletigrincs
Érd

littletigrincs, nagyon szépen erősödik a teszted :)

ppkrisz, gyere a hírekkel hamar a doki után!!!!

Most a SOTE II. át van költöztetve a volt Szemklinikára, de állítólag mire Ti szülni fogtok, akkorra visszaköltöztetik a most épülő vadonatúj épületbe, csodaszép szülészet lesz addigra.

A mostani szülészet amikor én voltam májusban, állítólag csak olyan "átmeneti" volt, tehát az építkezés idejére volt ott a szülészet, ez a Tömő utcában volt.

DE rémísztgettek szépen, hogy milyen szar a körülmény, Paragi is mondta, hogy nem a legcsodásabb, de mehetek a magánklinikára is szülni, oda is jön velem szülni, ott mézes-mázasok lesznek velem, de higgyem el, 3 napot ki lehet bírni és negyed annyiba kerül.

És szerintem tökéletes volt a SOTE II. még ebben a "hadiállapotban" is.

A csecsemősök tüneményesek voltak, nagyon segítőkészek és édesen bántak minden babával, én igazán meglestem őket :)

Aztán a nővérkék is mind-mind aranyosak voltak mindenkivel.

Tényleg rossz szavam nem lehet senkiről!   Császár után a lábadozóban egy pillanatra le nem vette rólam a szemét a szülésznő, leste minden gondolatomat, annyira figyelmesek voltak!

A kaja is jó volt (én mondjuk éhes voltam nagyon :)

A mosdók tiszták voltak, mondjuk WC papír nem volt, de minden tiszta volt, arra nagyon ügyeltek amikor én jártam ott :)

Minden doki nagyon közvetlen, sok a fiatal doki.   Mikor Paragi császározott, még vagy 3 doki bent volt vele, és mind vele egy korú volt, olyan dumák mentek, hogy majdnem röhögtem rajtuk, sőt..... vigyorogtam és néha beledumáltam amiket mondtak :)

Mikor pl. Paragi varrt össze, mondta neki a másik fiatal doki, hogy siessen már, ne matyóhímzést öltsön a hasamra, nah ekkor mondtam neki, hogy szép munkához idő kell, és nekem ne mondja már, hogy ne matyóhímzést csináljon a Paragi, mert nagyon fontos, hogy szép zipp-záram legyen ott alul, hogy ne kelljen később szégyelnem :)

Erre nagy vigyorgás volt a dokik reakciója :)

Szóval nyugodt szívvel ajánlom a SOTE II-t.    Ja!  és ami a legfontosabb!  Ott annyira de annyira progik mind, az a kórház nagyon rá van kattanva a kisbabákra, náluk egyszerűen rutin a szülés, 15 perc egy császár, és úgy érzem, hogy ha koraszülés van vagy kisebb súllyal és korábban jön a baba, ott aztán mindenre fel vannak készülve.   A legtutibb hely a babáknak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden zűrös terhesség szinte ott köt ki szüléskor......   Én ezentúl is oda mennék szülni.

pipus75

Sziasztok! Mit gondoltok kivel futottam össze ma délelött? Hát a Dévaival Ma csütörtök van, azaz szabadnapos. Én az Alléban voltam,pont megcsináltattam a THS teszet, bár nem tudom tényleg kell e..és utána vettem kaját a pékségben, és Ö  elöl volt a sorban. Mikor végzett, észrevett és köszönt, mondtam neki, hogy holnap találkozunk, mert 21.nap leszUgy tünt örült, hogy pozitív lett a tesztem,jó kedve lehetett mert nagyon mosolygott Utána gondoltam, hogy kár hogy nem hamarabb találkoztunk, akkor megkérdezetem volna, hogy szerinte érdemes e a THS-t megcsináltatni..mindenestere, ha jó lesz az eredményem, akkor legalább megnyugszom, hogy ez is rendben van..
Pipus most már erősen elgondolkozom, hogy a Sote-t válaszam, annyira dicséred. Ha meg tigrincske is oda megy, még az is lehet, hogy együtt szülünkvégülis 5 nap külöbség van csak köztünk.. LT. amugy kiszámoltad már a születés kalkulátorral a várható születés időpontját?
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Figyu PPkrisz, nekem beültikor 4,0 volt a TSH-m és terhesség alatt 3x nézettem, akkor végig 2,34 volt :)   úgyhogy szerintem nem kell parázni a TSH-tól. Mindenkinek más és más.......  majd szól dévisz, hogy ha gázos az érték :)
pipus75

ppkrisz hol vagy már a hírekkel??????????
pipus75

Paragi a legjobb orvos akivel találkoztam arany keze van nekem a összes inszem fogós volt kiveve amit ő csinált!!! Sajnálom hogy már nem dolgozik itt. Nagyon erősödnek a tesztek!!!!

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok!
Valamiért nem mindig kapok mailt, hogy jött ide üzenet, gondoltam is, hogy mi ez a pangás, csak benézek :-D kb 10 órákat alszom naponta, és igencsak kevésnek tűnik...
Én a kistarcsai kórházat választottam :-) és ez alapján kerestem dokit is. Na, persze, minden nődoki
spurigambrigi
Őrbottyán

Hm.. Nem tudom, milyen indíttatásból küldte el a félig megírt üzit... Folytatom :lol:
spurigambrigi
Őrbottyán

Szóval hívogattam a dokikat, és mind elsőn van, nem akadálymentes... Nekem a férjem kerekes székkel tud csak közlekedni, és jönne velem a vizsgálatokra.. Már nagyjából feladtam, és miután a kedvesebbnek tűnőhöz
spurigambrigi
Őrbottyán

Na, megőrülök.. :lol:
Lehet, túlragozom a dolgot, azért küldi el állandóan... :lol:
Na tehát: bejelentkeztem az elsőnél, hogy majd ha nem jó, lemondom.. Aztán az utolsó aszisztens nagyon megnyerő volt, mondtam, h akkor legyen ott. Felhívom az elsőt, és a doki vette fel. Mondja, h ha az akadálymentesség a gond, menjük hozzá a kórházba :-P nagyon nagyon kedves volt, elmondta, hol kell bejelentkezni stb, na visszakérdeztem persze, és türelmesen másodszor is elmondta a pofon egyszerű dolgot :lol: szóval vissza hívtam a másikat, és azt mondtam le :lol: a szülinapomon megyünk, 22-én :-D remélem, minden rendben lesz!!! Én a volt máv-ba tartozom, az kb 30-45 perc tőlünk (reggel 7-8 körül 2 óra...), a kistarcsai 30 perc, és az m0-n, szóval ott nincs dugó reggel se... Jókat olvastam róla.
spurigambrigi
Őrbottyán

Mi a helyzet Ppkrisz-szel??? Izgulok, nehogy azért ne írjon, mert valami nem stimmel.. Én alig vártam, hogy veletek is megosszam az örömöm, tudva, hogy velem örültök majd :-) remélem, csak a.technika vagy a terhességi feledékenység az oka!!!
Már voltam védőnőnél, kaptam terhességi kis könyvet 8-) olyan jó, hogy van ilyenem! A férjem kezd.többes számban beszélni hozzám, ezt is imádom :-P remélem, minden rendben lesz továbbra is!!
Puszi nektek! És gyertek a hírekkel, 2-3 naponta benézek, ha nem jön mail továbbra se.
Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

Jaj remélem minden redben :) mondjuk nekem volt olyan nem tudtam írni ide már azt hittem nem megyaz oldal pedig valami net beállítási hiba volt...szóval remélem én is hogy tényleg csak ilyesmi...
reni87
Kecskemét

Jajj ppkrisz, hol vagy màr? Hát a vérnyomásom már nem bírja :) ugye jól vagytok, és csak programod van a pároddal és azért nem írsz!!
littletigrincs
Érd

Sziasztok csajok!
Gratulálok a sok dupla csíkos teszthez! :) Szép babavárást !J Segítenétek nekem még abban,kinek meddig tarrtott a hormonos kezelés és mikor kezdik el,mikor adja ki a doki a receptet?
nikica0821
Székesfehérvár

Ha rendben vannak a vizsgálataid megbeszélitek az eredményeket és ha minden jó a övetkező mensi első napján reggel kell telefonálni és akkor valószínű be is hív megvizsgál (anna aki elősör megy van egy méhszondázás is) és ekkor írja fel a gyógyszereket...Dévai a szurikból mindig pontosan anyit ír amennyi kell hogy ne maradjon feleslegbe :) én a mensi 3. napján kezdtem a szurikat és 10 napig szuriztam
reni87
Kecskemét

Ppkrisz...merre vagy? :O
reni87
Kecskemét

lehet, hogy nem volt dokinál ppkrisz, hiszen Dévisz nincs péntekenként, nem????   de legalább egy sort írna már!!!!
pipus75

Én először 9 napig szuriztam, a másodiknál viszont 13 napig. Az ultrahangos eredménytől függ, hogy mennyi nagy tüsző van. De ezt előre sose tudod, az utolsó uh-n, amikor azt mondja, h 2 nap múlva leszívás. (A többi nekem fagyasztott volt, ott más a menet..)

Ppkrisz még írta is, h holnap megy, biztos volt! Nagyon fura, hogy nem ír, valami biztos történt.. :roll: lehet, 4 baba van, az sokkolta :-P mostmár tényleg jelentkeznie kéne...
spurigambrigi
Őrbottyán

Sziasztok csajok!! De arik vagytok,hogy így izgultok Én esküszöm, hogy pénteken ahogy hazaértem írtam ide, és úgy láttam el is küldte..és azóta nem is voltam net közelben, mert minden hétvégén vidékre megyünk, a párom nagymamájának a házát ujítjuk fel..ja sok a szöveg.. a LÉNYEG: 1 babám van!! Azt mondta 2 petezsák van, de a másik az nagyon picike, már valószínüleg nem lesz belőle semmiDe a másik petezsák szép, és ami fontos, hogy embrió-kezdemény látható benne!!a petezsák méretét külön kérésemre megnézte, 5x2x4-es amire azt  mondta lehetne egy mm-el nagyobb is, de még ez is jó!Kaptam egy sztár-fotót is a kis drágámról, egy fekete foltban, egy fehér pöttyA nővérek szerint tiszta apja, de szerintem kimondottan rám hasonlít
10nap múlva kell majd visszamenni a szívhang miatt, és hogy megnézze nincs e méhen kívüli..
LT. most már rajtad a világ szeme!!! mindjárt szerda!!Én simán akármiben fogadnék, hogy Neked 2 baba lesz!!
(minimum)Nagyon szorítok Neked, bár ilyen szuper tesztek mellett, nincs miért izgulniJa és vigyél pénzt, mert ez már nem a lombbik része..
Brigi, már akartam kérdezni korábban is, hogy mi történt a pároddal?baleset vagy betegség vagy mi?persze csak ha nem titok..És mióta vagytok együtt?már így ismerted meg?Még áprilisban voltunk nyaralni cipruson, és a szálodánkba volt egy 3gyrekes család, ahol az apuka kerekes székes volt, de a legkissebb kb2 éves gyerekkel ő volt szinte egész nap,és ő tökéletesen elvolt a kicsivel, mindent tudott vele csinálni!Számomra kicsit hihetetlen volt,de ilyen  jó apa-gyerek kapcsolatot nem minden nap látni
ppkrisz
Budapest IX. kerület

jaj de jó Ppkrisz <3 :)
reni87
Kecskemét

Sziasztok!

Maradt Gonal 450-es
3 db cetrotide
Gonapaptyl
crinon.

Mind 2015-9 hó,és 2016

ha bárkit érdekel pü-be megbeszéljük.
linus999

Ppkrisz! De jó, hogy megvagy! :-D már nem tudtunk mire gondolni.. Örülünk a jó hírnek! 2 is elindult! Az nem semmi. Egypetéjű ikrek még lehetnek ;-)
A férjemnek 12 éve volt balesete, én kb 11 éve ismerem, 6 éve élünk együtt, 3 éve vagyunk házasok :-) remélem, nálunk is nagyon jó kapcsolata lesz a gyerekkel!! Addig nem tudja egyedül felvenni meg letenni, amíg a gyerek nem tud biztonságosan kapaszkodni, de úgyis együtt leszünk mindig. addig is nagy segítségem lesz, mert az ágyban is.mellé. tudom tenni, amíg fürdök, takarítok, főzök. Bármikor tud segíteni az altatásban is. Nem hiszem, hogy sok.családban van az, hogy az apuka bármikor kéznél van! Amennyivel több segítségre szorul a férjemet, annyival többet meg is kapok majd tőle a gyerekkel kapcsolatban :-)
Ezért is izgultunk, hogy 1 babánk legyen, mert 2 után már nem tud menni, 2-t a kezébe se tudok adni, meg ha már másznak, mellé tenni se, mert csak 1 kézzel tud utánuk kapni. De ez így tökéletes!! Már alig várom a következő uh-t, az új dokinál, meg hogy átlépjük a 12. hetet is 8-) a 6. hónapig nem veszünk semmit, és a családot is kértük, de azért már egyre jobban kezdjük beleélni magunkat :-)
Sok sok sikert mindenkinek!!!

Nekem is maradt pár szuri, meg még a bogyóból is.. Majd megnézem, és fel is teszem én is :-)
spurigambrigi
Őrbottyán

Brigi!Nekem is van ismerősöm, aki a 18kerben lakik, szintén a Kistarcsai kórházban szült pár éve, ő is nagyon dicsérte a kórházat!De gondolom a legfontosabb, hogy a dokival jól megértsétek majd egymástMajd írd meg a fejleményeket, meg azt is, hogy mikor melyik vizsgálaton vagy túl!
Azt akartam kérdezeni, mert persze amikor bent voltam elfelejtettem, hogy most a Dévisz még 5hétre felírt ultogestan kupot, akkor most amíg az tart addig nem lehet szexelni??!!vagy ha már megvann a gyerek akkor minek?!
LT.már holnap után mész te ishogy rohan az idő..lassan el kéne gondolkozni, hogy melyik egyetemre menjenek a gyerekek
Reni te mikor is mész?megvannak a leletek?Amikor elkezeded a kezelést, akkor szabira mész?mert gondolom máshogy nem lehet..
ppkrisz
Budapest IX. kerület

@ppkrisz:Bocs,hogy beleszólok,nekem azt mondta Dévisz,hogy még véletlenül se,ő nem ajálja a 10hétig. Gondolhatod mit kínlódtunk,a férjem meg hajthatatlan volt.Aztán a végén már beadta a derekát Én nem kockáztattam,más lombikosok nem nagyon tartották magukat. Gratulálok neked!

Lilypie Pregnancy tickers
maju

Sajnos én már jó ideje nem találok munkát :( így ez a probléma kilőve :/ amúgy volt olyan munkám ahol meg tudtam volna oldani....de olyan is ahol nem tudom mit csináltam volna...
reni87
Kecskemét

ppkrisz, gratulálok!  Nekem is tök így volt. egymás fölött két petezsák, de egyikben volt embrió :)

figyu, miért ne lehetne szexelni????  persze, óvatosságból dévisz azt mondja mindenkinek, hogy nem lehet, de miért ne lehetne?

Nagyon óvatosan :) 

Épp csak a hegyét dugta be nekem is apa

de mi nem mondtunk le róla :)

ja, és este mondjuk szex után dugod be a bogyókat, de volt olyan is, hogy reggel bogyó dugás után egymásnak estünk, mert nem bírtunk magunkkal, hát kicsit mélyebbre kerültek a bogyók
pipus75

sziasztok,

ppkrisz már a fász kerülgetett... ne csinálj ilyet és a rendszer sem :)
Gratulálok :) akkor te pont 23.-án mennél vissza hogy van-e szívhang?
tényleg szerda reggel fél 9kor telefonálni, hogy pozitív a tesztem ?:)

várom már nagyon, hogy ott legyek és mondja a dolgokat :)

olyan kérdésem lenne aki kapott prolutex injekciót, hogy ilyenkor ha visszamegyünk az ET+21. napon akkor utána csak annyi adagot ír ki amennyi addig elég amíg 10-12 nap múlva visszamegyünk a szívhang miatt?

Brigi te mikor töltöd a 12. hetet?
jajj ha én már ott tarthatnék, és végre büszkén mondhatnám, hogy 12 hetes kismama vagyok :)

sex :) engem is zaklat a párom, de én nem merem még a hegyét sem :) úgyis tovább futna és akkor a kicsikéim mi lesz velük :) bár néha nagyon jó lenne :)
littletigrincs
Érd

maju, jól látom, hogy te már majnem 20 hetes vagy gratulálok! és akkor ezek szerint kár megkérdezni, ugyis azt mondja hogy a 10. hétig ne, és pont addig írta a kupokat..ezek szerint te betartottad..
Dehát pipus már túl van mindennen, és úgy is tökéletes lett a gyerek, hogy nem tartotta be
Hát, nem tudom meddig bírom még, azért terhesség ide vagy oda, mindenkinek vannak szükségletei.és ami jó a mamának, jó a babának iselvileg..
LT.nekem kup volt, de mégegyszer 5 dobozzal írt fel,a 10.hétig! ha neked is még 3-5 hétre írja az inekciót, akkor az szívás, tudom, hogy k.. drága.De az is lehet hogy átvált neked is az utrogestanra..az azért barátibb..
Én 20-án megyek majd a szívhangra, azaz egy hét múlva..egyenlőre nem izgulok miatta, nem is értem magam, hogy lehetek ilyen nyugodtMost már a babára bízok mindent, ő az én kis túlélőm
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Azért a 12. hét még odébb van, 4 hét, addig még jövő héten megyek egy uh-ra. Meg el is fogy az utro, úgyhogy majd meglátjuk, mellé még. Nem tudjátok, h ez.mitől függ? Ultrahangon látja a sárga testet és attól vagy progis vérvétel lesz?

Mi még nem merünk szexelni, de azért pici simogatás előfordult már néha. Ha már lehet, akkor is majd gondolom elég óvatosak leszünk :lol:

Ma speciel olyan hányingeres hányós napom van, hogy nem izgulok, h fejlődik- e :lol: azért kicsit rossz, h egész nap vagy fekszem, vagy térdelek a wc mellett :oops: pedig már volt ez egyszer 1 hétig és elmúlt... Nem gondoltam, h visszajön.. Ugy sajnáltam a finom reggelimet... :-P
spurigambrigi
Őrbottyán

csajok, 3 terhességem volt, és bevallom mind a hárommal még a szülés előtti napon is megszerettük egymást apával...persze óvatosan :)

soha semmi baj nem volt :)   nem jött előbb tőle a baba :)    annyi volt, hogy mikor orgazmusom volt, akkor picit úgy befeszített a baba, jelezve hogy neki is jó volt :)   állítólag boldogság hormont termel a babában is :)

De nem okoz akkora méhösszehúzódást az orgazmus, mint a szüléskori méhösszehúzódás :)

szerintem nagyon-nagyon finoman azért össze lehet picit bújni :)   csak a hegyét.....
pipus75

Sziasztok,

ehhez a bejegyzéshez nehéz bármit is hozzáfűzni, minden elvesztett magzatért egy-egy gyertya égjen.
Osszátok meg, kérlek, hogy minél több érintetthez, hozzátartozóhoz eljuthasson.

Részlet az írásból: 
"Október 15. a gyermeküket a várandósság ideje alatt, szülés közben vagy röviddel azután elvesztett családok gyászának a napja. Ez a nap a gyászon és az emlékezésen kívül a segítségnyújtás napja is, az azok felé fordulás napja, akik elvesztették kisbabájukat. Lehet, hogy ez a tragédia éppen Veled történt, vagy valakivel, aki közel áll hozzád, vagy akivel gyakran találkozol. Nagyon fontos, hogy a gyászolók – ezen a napon kiemelten – érezzék azt, hogy nincsenek egyedül: szeretteik és ismerőseik elfogadják a gyászukat, és együtt éreznek velük."

http://selyemgubanc.blogspot.fr/2014/10/fenyhullam.html

az írást a facebookon is megtalálhatjátok, itt: https://www.facebook.com/pages/Selyemgubanc/1424894737746869

üdv, 
Pannik (7 gyertyát fogok gyújtani: 6 sikertelen beültetés, 1 sikeres beültetés a 10-dik héten elvesztett kicsiangyal)

pannik
Budapest

Sziasztok!
Littetigrincs!!!!Nagy napkivácsi vagyok mekkorák az ikrek
Viszatérve a sexre, úgy néz ki nálunk nem lesz, egyenlőre az uram jobban betartja a Dévisz utasításait mint én:)
Na majd meglátjuk 1-2 hét múlva, hátha az ösztönök erősebbek lesznek mint a józan ész
Más téma, most láttam a hiradóban, hogy megint kidobtak 2 gyereket, szerencsére az egyiket inkubátorba, de a másikat az idősek otthonál hagyták!!??Nem tudta elvinni legalább egy kórházigAzért hihetetlen, hogy mi mit össze szenvedünk hogy összejöjjön egy baba, mások meg alig várják, hogy megszabaduljanak tőle.. mondjuk azoknak akik örökbefogadásra várnak, azoknak ez mindíg jó hír, mert lehet hogy ők kapják meg azt a kis kidobott babát
Pipus ti merre laktok?Vagy az orvos választásnál nem számít, hogy közetileg oda tartozol e vagy nem?!
Brigi, de jó neked hogy már van terhességi rosszulétedbiztos szar érzés minden nap hányni de legalább megerősíti, hogy minden rendben van!!
ppkrisz
Budapest IX. kerület

ppkrisz, mi itt lakunk Dévisz mellett :) 3 perc gyalog :)  közel volt anno :)

De mivel szabad orvosválasztás van, ott szülhetsz, ahol csak akarsz.  Amelyik kórházban van a dokid, ott szülsz, szeretettel fogadnak ott :)

littletigreincske, gyere ám a jó hírrel hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pipus75

sziasztok, 9 utan par perccel ott voltam, es 1 ora mulva mar ott nezegettem a 2 kis gyonyorusegemet. Devisz mosolyogva mondta h. nem egy, hanem ketto es mar lattam is oket a monitoron.

aztan kint is mindenki orult es mosolygott szalltak a puszik jobbra balra :) 27.en megyek a szivhang miatt. :D
littletigrincs
Érd

jesszusom, mekkora hírrel jöttél :)   tiszta libabőr lettem :)   ÓRIÁSI GRATULA!!!!!!!

Hát ez a csoda, Én mondom!!!!!!!!!!!  IKREK, HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

KÉRÜNK KÉPET RÓLUK!!!!
pipus75

Littletigrincs, de.jó!!!! Szuper! Na és a petezsák méretek? Jók? Hasonló méretűek? De izgi! Mi inkább annak.örülünk, h egy van, de tudom, h nagyon sokan örülnének kettőnek :-)

Ma megint nincs hányingerem, de van jó kis feszülés a pocakban (gondolom nő a méhem). 1 hét múlva uh újra :-)

Írjátok meg a szívhangot, amikor voltatok!!!

Aztán Reni, te jössz, aki itt van mostanában, mindenki babás lett... ;-)
spurigambrigi
Őrbottyán

A: 14x9x6 B: 8x6x5 mm
en ugy gondolom hogy az Aha-s a nagyobb, o hamarabb kijutott, picivel kisebb a masik kis potty, de ez meg siman korrigalhato ha felzarkozik :)

amugy nem tudom felfogni, nagyon varom a 27.et, az vizvalaszto...

igen reni, te jossz ;)
littletigrincs
Érd

Hatalmas Gratula :)

Hát nekem még odébb lesz ez :( Sajnos megint magasak a májenzimek :/ így nem is mentem el ma Dévishez :/ most már a végére akarok járni múltkor is így volt és rengeteget csúszott emiatt, de egy méregtelenítés és diéta utén gyönyörű eredményeim lettek...na most megint vacak szóval bejelentkeztem egy olyan dokihoz akinek a máj a szakterülete mellette gasztroenterológus hátha kitalál valami okosat :/ Mert nekem fogalmam incs mi lehet. uh-n láttak egy hemangiomát tavaly a májamon de az nem okoz semmi bajt nem emeli a enzimeet, hepatitis ugye szintén nézve volt, epekő sincs...szóval baromira nem értem mi lehet...de nagyon szeretnék most már a végére járni...
reni87
Kecskemét

Littetigrincs gartulálok!!!!Annyira tudtam, hogy ikrek lesznek, hogy pénzt mertem volna rá tenni!!Te mivel eteted ezeket a gyerekeket, hogy máris ekkora nagy petezsákok vannak?!!Neked még a kissebb is nagyobb,mint az enyém.. kiváncsi leszek, majd születésnél hány kilósak lesznek ezek a kis bogyók. Nemrég született egy ismerősömnek gyereke 4,75kg-val!!Na az a nem semmi, ráadásul természetes szülés volt
Hányas lett a számod? 2282?
ppkrisz
Budapest IX. kerület

a nagyon én is meglepődtem... lehet eleszi a kicsi elől  akkor tuti ő a kislány :) 
amúgy az jutott eszembe, hogy a kicsi pötty akkor furhatta mélyre magát amikor volt az a két csepp vér?

huh 4,75 kg az naon durva, nah ott én is tudni szeretném mivel etette, brutális...

igen én lettem a 2282 :) :)
littletigrincs
Érd

Sziasztok lányok! Régebben én is Dévisznél voltam lombikon, így követtem a fórum életét. Először is gratulálok a babásoknak! Mindíg feldobja a hangulatot, ha valakinek sikerül, hát még ha többeknek is! 

Most igazából Reni miatt jöttem. Azt hiszem már korábban írtam neked, hogy nekem is volt eltérés a májenzimemben, igaz nem túl nagy. Ennek ellenére az első lombikot végigcsináltuk minden szakorvosi vizsgálat nélkül, habár Devisz előadta a rémtörténeteit ezzel kapcsolatban. Az értékek ugyan semmit sem romlottak, viszont én ettől jól betojtam. A következő lombik előtt elmentem szakorvoshoz, aki azt mondta, ez nem túl nagy eltérés, de végigcsináltuk a vizsgálatokat. Nem talált semmit. A kövi lombikra szintén eltérő májfunkció értékekkel került sor, de nem romlottak ettől sem. Sajnos ez a lombik sem sikerült, így mielőtt a következőnek nekifutottunk volna átálltunk mindketten paleo étrendre, nagyon szigorúan. Na ekkor lettem spontán terhes. És láss csodát a terhesség alatt végig, sőt közvetlen a szülés előtt is tökéletesek voltak a vérteszt értékeim, pedig ilyenkor az eltérés már normális. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nem nagy az eltérés, akkor az sokmindentől lehet, és ha a szakorvos sem talált semmit, akkor lehet, hogy feleslegesen futod a köröket!

Sok sikert mindenkinek, aki most fut neki, és boldog babavárást azoknak akiknek már sikerült!
hellokitty

Drága mirrmurrka! Annyira örülök, hogy újra erőt gyűjtöttél a folytatáshoz. Nagyon kemény csaj vagy, hogy talpra álltál! Szívből szorítok, és írj, hogy hol tartasz! Mokucicával kívántunk neked egykettő, sőőőttt három tündéri babucot!!!!
Hetente legalább egyszer olvaslak titeket, (ahogy a fiúk engedik) nosztalgia...  A harmadik lombik sikerült, ketten lettek, már 9 hónaposak.<3 <3
Hatalmas gratula a friss babásoknak! Nagyon megéri kitartani, csajok, mert nem csak a várandósság csoda, hanem az azután következő hónapok is. Gyönyörű álom, ahogy Pipus is fogalmazott valahol feljebb
kisszil
Hatvan

így van kisszil, minden baba maga a CSODA!!!!!!!  ÉS ITT MINDENKINEK JÁR LEGALÁBB 1-2-3 CSODA :)
pipus75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?