Új privát üzeneted érkezett!

Nekem azt mondta Dévai, hogy 5 napos maradt meg (a 3 naposnak kisebb lett volna a pete zsákja), és nekem így volt iszonyat halvány csak a 9. napon. Igazán tutira halvány tesztem csak a 15. nap volt (előtte való nap a teljes száradás előtt halvány volt, de száradás után ugye ahogy a kontroll csík is halványodik, a teszt csík már alig alig látszik). De.mindenképpen jelentkezz, hogy mit sasoltál ki :)
spurigambrigi
Őrbottyán

littetgrincs, te honnan tudod hogy 1fiu 1 lany? csak nem megmondta  a Kálmán? te milyen mázlista vagy, nem hiszem el!  Én már 12 napon vagyok de mivel átlag 35 napos a ciklusom, szerintem még korai a teszt, de legksőbb pénteken én is megcsinálomnagyon izgalmas most már!
Brigi, neked már nem is kell menni a Déviszhez? csak a helyi terhesgondozóba?vagy egy hónap múlva ő nézi meg hogy van e szívhang?
ppkrisz
Budapest IX. kerület

reni87 te Kecsóról fogsz feljárni? Az jó kis túra! tesómék is ott laknak amugy ha nem jó a ths azt  étkezéssel javítani lehet. Legalábbis nekem azt mondta, hogy extrán be kell tartani az előírt magas fehérjés étkezést!
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Egy hónap? Ki tudna addig várni egy szív hangra??? Jövő hétfőn kell mennem :-) megnézi, hogy nincs-e méhen kívüli is, és hogy van-e szívhang. Aztán remélem, mostmár nem kell oda járni, annyira messze van, meg sokat kell várni... A ciklus hossz most nem számít, hcg-t már kell termelnie, beültetés után már hamar beágyazódás van, és utána 7 nappal kimutatható pisiből a hcg! De várj csak, ha bírod :lol: tudom, hogy van aki annyira fél tesztelni mint én nem tesztelni :lol:
spurigambrigi
Őrbottyán

Oh ez jó hír azt múltkor is sikerült betartani :) bár eléggé megutáltam a húst a végére...
Nem olyan vészes Kecsóról feljárni :) nincs olyan messze tőlunk a busz megálló ahonnan a pesti busz a népligetből meg tök egyszerű eljutni az intézetig...persze egyszerűbb lenne mondjuk ha Gazdagréten laknánk :D talán a szegedi káali picit egyszerűbb lett volna de róluk nem sok jót hallottam...
reni87
Kecskemét

ppkriszt és littletigrincs, akkor rajtatok a világ szeme péntek reggel!  jaj, annyira izgulok!  tudom, hogy mindkettőtök babás :)   látni akarom már a 2 csíkos teszteteket!!!!!!!!   legyen már péntek!!!!!!

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
pipus75

Amúgy sz első beültetésnél nekem is mondták, hogy 1 fiú, 1 lány, de én nem vettem komolyan. Tényleg tudják? Vagy ez ilyen legenda? :lol: ki tudja igaz-e. A másodiknál mondtuk, hogy lányt kérünk vissza, és hosszú göndör hajút, arra is azt mondták, hogy jó :-P akkor csak egyet kaptam. Most a 4-nél nem részletezték, hogy milyenek ;-)
Már én is izgulok a péntek miatt :lol: ne csigázzatok minket sokáig ;-)
spurigambrigi
Őrbottyán

nem tudom, nem mondott semmit Kálmán, csak így gondolom ;) ez olyan szép lenne ha így is lenne... izgulok ám a péntek reggel miatt...
amúgy ppKrisz neked már kimutatná ;)
littletigrincs
Érd

igen, ppkrisznek már réges régen kimutatná :)
pipus75

jobban izgultok mint én! hát kiváncsi leszek, holnap 14. nap úgyhogy legalább már biztos lesz és majd felhívom azt a lányt is akivel együtt voltunk, hogy nála mit hozott a gólya Remélem mindenki örülni fog!!
Littetigrincs is természetesen! mondjuk szerintem ő indult a legjobb esélyekkel, mert ő már többsejteseket kapott vissza, és ő a legfiatalabb is ami ugye szinén nagyon fontos tényező!
Én úgy tudom, hogy a biológusok tudják a babák nemét már a visszaültetéskor csak nem mondhatják meg. elvileg. De ez érthető, nehogy vki kitalálja hogy ő inkább mást szeretne. Mondjuk aki már ott tart hogy lombikozik, és ennyit szenved és mindent megtesz hogy sikerüljön, annak már teljesen mindegy hogy fiu vagy lány..ahogy az egyik ismerősöm  mondta, akár még gyererek is lehet
Reni87, te 87ben születtél? uristen 10 évvel vagy fiatalabb nálam.és máris lombik? miért? amugy elmondod majd hogy hogyan lehet a népligettől könnyen eljutni a Dévaihoz, mert én a népligetnél lakom, de nekem innen Bkv-val baromi hosszunak tűnik..
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Reni elolvastam a korábbi hozzászólásod, akkor értem, nálatok is az uraddal van a bibi.. de persze, az hogy a megtermékenyült sejtecske beágyazódjon, az főleg rajtad mullik. szerencsére
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Igen 87-ben születtem :) A férjemnek ajnos van egy genetikai betegsége ami miatt nincs más lehetőség csak a lombik..:(
Hát rövidnek nem rövid az út...az egyszerűt úgy értettem hogy nem kell össze vissza mászkálni hanem rögtön ott a megálló (nem ismerem pestet úgyhogy nekem ez szuper ) :) De amúgy 3-as és metró 8-as busz
reni87
Kecskemét

Holnap péntek :lol:
Kíváncsian , hogy írjatok lányok!! Nagyon drukkolok nektek!!
Én már egész délelőtt hányingerrel küzdök (na és melyik lombikos nem örül ennek?? 8-) ) úgyhogy azé eddigi 2 reggeli lecsökkent egy turmixra és 2 almára,este persze bírok enni :roll: :-P remélem, ez csupa jó jel!
Aztán ne sokáig csigázzatok minket :-D
spurigambrigi
Őrbottyán

szép jó reggelt csajok :)
az ígért kép ET+9. napon
bár tegnap este megijedtem,mert mikor elmentem pisilni lefekvés előtt egy-kétt csöpp vért láttam a papíron... és ma reggel pedig az átment barnássá de szintén egy két csöpp... :( de ugyanakkor meg ott van a két csík :D
littletigrincs
Érd

littletigrincs
Érd

Juhú :-D :-D ez aztán szép halvány kis csík! Mikor csinálsz megint? Remélem, szépen fog erősödni!!!
spurigambrigi
Őrbottyán

A pár csepp vér meg simán lehet az, hogy mélyebbre ássa magát még ilyenkor!!! Azért próbálj most pihenni, úgyis hétvége jön!
spurigambrigi
Őrbottyán

Littetigrincs!!Gratulálok!! ez egy pozitív tesz akárhogy is nézem:)szerintem 1-2 csöpp vér nem jelent semmit, olyanról is tudok, akinek még rendesen megjött mikor már terhes volt! Én úgy emlékszem a barnázásra azt mondta a Dévisz, hogy a méhen kívülire is mindig gyanakodni kell. Bár ha mész ultrahangra, azt ő majd ugyis egyből kizárja. Remélem minden rendben lesz, csak ne izgasd magad!!A te kis vérnyomásoddal a teljes nyugalom a kulcsszó
És akkor mondanék még egy jó hírt, úgy néz ki, hogy én is bekaptam a legyet, ahogy a pérom monta, mert nekem is van egy pozitív tesztem! Bár még halványabb a vonal mint az ellenörző csík, amiből én azt vonom le hogy ez max. egy gyerek..én mind a 3at akartam igazábólSzóval én eddig tök nyugott voltam, de most most jön az izgalmas rész 14napi
ppkrisz
Budapest IX. kerület

A 14. napra ez tökéletes csík! Nekem csak 1 héttel később lett egyforma a 2 csík!! Valószínűleg 1 babád van. De aztán ki tudja, majd az ultrahang megmondja :-) de jó! Örülök nektek! Ha teszteltek még, akkor számoljatok be a csík erősödéséről!! :-)
spurigambrigi
Őrbottyán

PPKRISZ emelem poharam a koffeinmentes kávémmal :) Gratulálok, nagyon ügyesek vagytok! gyönyörű 2. csíkod van 

már majdnem elkezdett görbülni a szám, hogy az enyém milyen kis haloványka  de rájöttem a másodperc 10ed része alatt, hogy én még csak a 9. napon tartok :D
tudod most úgy vagyok ha azt mondják mukk még attól is betojok :) :D

amúgy pihizek itthon vagyok, és csak reménykedek, és beszélek hozzájuk, hogy küzdeniük kell én is küzdök és annyian várjuk őket, mindenki a környezetemben, nincs mese 2015. júniusában meg kell születni egészségesen :D

amúgy minden nap reggel tesztelek, van annyi tesztem :) szeretem látni ahogy erősödik....
littletigrincs
Érd

Jól is teszed én is ezt csináltam 8-) 30 db tesztet vettem :lol: még maradt így is vagy 15... Csak az ultrahangig csináltam.. Azóta még egyet ellőttem, de már valószínűleg nem sok értelme van :lol: pihenj szépen! Biztos csak beágyazódás miatt van a kis vér! Tartsd.magadban a lelket a tesztekkel, aztán nemsokára uh! (Na, tudom ám, hogy ilyenkor ezer év telik el addig)
spurigambrigi
Őrbottyán

Szok sikert mindenkinek lányok nagyon ügyesek vagytok nektek legalább sikerült. csak így tovább.

zsuzso2119

Jaj de kis szép teszteket hoztatok :) picit irígykedem :D
reni87
Kecskemét

csajok!!!!  tudtam, tudtam, tudtam!!!!!  annyira tudtam, éreztem, hogy mindkettőtöknek pozi tesztje lesz!!!!!
egész éjjel vártam, hogy reggel legyen és teszteljetek!!!!

Nagyon gratulálok!!!!  Most pedig jó pár izgalmas hónap jön :)))

Pusza Nektek kismamák!!!!!!!!

pipus75

Sziasztok! köszi mindenkinek aki szorít nekünk!! Amúgy sztem tigricskének több gyerek is van a tarsolyban, mert a 9 napon már van csík! én akkor még nem teszeteltem, de sztem nem is mutatott volna semmit..szóval, lehet, hogy bejön minden elképzelés, és tényleg egy fiu, egy lány leosztás van! na akkor már én is irigykedem!! Emlékszel a lányra akivel együtt voltam transzferen?!ő ma írta, hogy elkezdett vérezni..szegénykém!!biztos nagyon el van keseredve, főleg hogy neki az első volt!De legközelebb biztosan sikerül neki is, olyan kis helyesek voltak a férjével együtt!!
Reni neked is most fog sikerülni, látod milyen termékeny ez az ősz!!
Brigi, te aztán nem bizol semmit a véletlenre30teszt+vévétel+uhcsodálkozom hogy 4D magzatképed még nincs de ha lesz akkor mindnkeppen oszd meg velünk, hagy lássuk a kis babzsákot
ppkrisz
Budapest IX. kerület

pipus, neked a 3 gyerekből csak a harmadik lombik ugye?!!
ppkrisz
Budapest IX. kerület

köszönjük a Gratulációkat :) reméljük továbbra is minden szép és jó lesz, most igen az UH miatt lehet izgulni, nekem csak óvatosan :) a kis vérnyomásom miatt :D

PPkrisz már neked is lett volna csíkod ;) de nem baj, most egy nagyon szép erőssel büszkélkedhetsz és addig amig nincs UH nem tudhatod hányan laknak a pocakban :)

szegény lány, olyan aranyosnak tünt és kedvesnek, bár tudjuk nem ezen múlik... azt azért majd kérdezd meg, hogy D látott-e nála sárgatesteket, mert akkor elindult vmi.

neked okt. 13. hétfőn kell menned 21. nap címén ugyi? de izgi :) biztos kapsz képet a kis lakóról/król

Amúgy én is 20 teszttel táraztam be magam :) :D fő a biztonság és az alaposság :D
littletigrincs
Érd

ppkrisz, igen, nekem csak a 3. baba lombik.

Az előző két gyerekem legelsőre összejött, amikor úgy döntöttünk, hogy baba legyen. Ezért nem ismertem azt a fájdalmat, mikor minden hónap végén csalódás van és mensi baba helyett.

A mostani férjemmel 8 évet vártunk a babára. Ebből 6 évig csak próbálkoztunk, aztán jött 1 év inszemináció, összesen 7 sikertelen inszem volt Dévisznél.

Aztán jött az első lombik, ami nem sikerült, de elindultak és 10 napot éltek beülti után dévisz szerint.

Mint kiderült az első lombiknál, azért nem jöttek össze inszemmel a babák, mert a petesejtem és a hímivarsejt taszítják egymást, összeférhetetlenek vagyunk a férjemmel ilyen téren.

De legalább kiderült, hogy nálunk kizárólag lombikkal, azon belül is ICSI lombikkal lehet baba.

És a 2. lombiknál a 3 babából 1 megmaradt :)

2 petezsákom volt az első UH-on, de csak 1 fejlődött tovább.

pipus75

Sziasztok! Nekem okt.10. pénteken lesz a 21nap, illetve, lehet csak a 20-dik, most nem tudom, hogy a beültetés napja beleszámít e vagy nem. Kicsit szégyellem magam, mert én csak 2 tesztet vettem, nem tudtam , hogy a rendes kismamák minden nap tesztelnekezért még gyorsan vettem 2 tesztet, de az másik márka, mint az első -még annál is gagyibb- és az a 15 nap halványabb tesztet hozott mint a másik a 14en. Bár azt írja, hogy legjobb reggel tesztelni, én meg este csináltam..szóval inkább nem tszetelek minden nap, mert hülyét kapok ha egyik nap halványabb mint a másik közben lehet hogy nincs sok jelentősége
Pipus nekem nem volt inszem egy sem, egyből ICSI, ezért nem tudom, hogy amugy szerették e egymást az sejtecskék vagy nem. pedig kiváncsi lettem volna 7 inszem azért egy kissebb vagyon volt, nem?!miért nem javasolta hamarabb a lombikot??
tigrincske neked mikor lesz a 21.nap? mit is mondtál a gyógyszertárban, milyen progreszteronos krémet használsz?
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Ppkrisz, 3. lombiknál már nagyon készül az ember lánya :lol: az ugyanolyan tesztek pedig nagyon fontosak, mert csak akkor fogod látni az erősödést! Még nem késő most venni ugyanabból párat, én a vateran vagy min vettem 30-at, de lehet kevesebbet is, ha hétfőn átutalod, kedden megérkezik, szerdán már kezdhetsz :lol: én is csak az első normálisan halvány teszt után rendeltem a sok tesztet.. Bár 10-e, az már most péntek... 8-) akkor max ugyanolyat kéne venned, amit most utoljára használtál. Nekem szerdán volt beültetés, és 3 héttel később szerdán telefonáltam. Szóval hívd pénteken! De aznap mindenképp kellene tesztet csinálnod, mert úgy kell hívni, hogy nem vérzel, és reggel csináltál tesztet... Ja és én minden nap reggel teszteltem, és azokat hasonlítottam össze! Nem a rendes kismamák tesztelnek midnen nap, hanem akik ezzel próbálják nyugtatni magukat :-P :lol:
spurigambrigi
Őrbottyán

Lányok én sem bírtam ki soha tesztelés nélkül...meghajlok azok előtt akik kibírják...én nem bírtam ki soha, mondjuk jártam is úgy hogy szerdán kora reggel negatív 10 es teszt, péntek délután simán pozitív 25 ös...nahát nahát de aki kibírja a 21 nap reggeléig...mondjuk aki nem vérzik addig szerintem biztos hogy terhes is:)
Pipus annyira jó hogy ennyire pozitív a Te történeted!!! Hogy van Fecuska?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Na jó, akkor még veszek 5 egyforma tesztet, és péntekig megcsinálom őket én csak valahogy ugy gondoltam, hogyha a 15 nap pozitív, akkor a 21. is az lesz, és ugye akkor mindenképpen kell csinálni..nem mintha én nem izgulnék, hogy minden rendben van e, de én inkább már a szívhang témán szeretnék tullenni... Brigi te mikor mész vissza? hétfőn?
Amugy az jutott eszembe, hogy vajon a Dévai olvassa e ezeket a fórumokat?vagy a kollegái..?!mondjuk nem biztos, hogy van kedve, meg energiája ilyenekre, de ha nekem saját intézetem lenne, csak kíváncsi lennék, miket írnak ezek a bolond nők Persze valahol az is evidens,hogy akinek nem tudta összehozni a gyereket, az ugyis szidni fogja, akinek meg sikerült, az csak jókat ír, végülis a gyerekét neki köszönheti!
tigrincske, neked jövő szerda a 21.nap
ppkrisz
Budapest IX. kerület

PPKrisz, az nem baj, hogy te nem táraztál be, és az jó hozzáállás, hogy 15. s 21. napon tesztelsz, biztosnak kell lenni, hogy ott van/vannak :)

csak vannak akik már megégették magukat...

igen én jövhét szerdán megyek vissza:) és megnézem a szép gyönyörű normál méretű petezsákot/okat :)

Women's crem a neve, de én ezt hormonegyensúly tanácsadó hatására és ellenőrzése alatt használtam már március óta és most is... plusz iszom a 2x1 palástfű teát a 12. hétig :)

amúgy én is a szívhangon szeretnék túllenni, az nekem tudod kicsit mumus, de most nem lesz, mert ott fog zakatolni 1 v. 2 :)

Brigi ha ma voltál írjál mindenképpen, nagyon kiváncsi vagyok és drukkolok!!

és egy kis kép:) ET 9-12. napig
littletigrincs
Érd

Ma jöttem, már tűkön ülök... Nagyon izgulunk, férjem elment addig intézni ezt-azt, remélem, visszaér, jó sokan vannak előttem... Szép csíkjaid vannak!! Én csak a 15. napit tudtam először lefotózni, a többi annyira nagyon halvány volt!! Nem egy van most ott, az tuti :-P amint végeztem (és körbe telefonáltam az izguló családot), írok, hogy mi volt :-)
spurigambrigi
Őrbottyán

mirrmurrka, tünemény vagy, annyira imádlak!  Igen, az én történetem számomra csodaszámba megy :)   MÉG MIND A MAI NAPIG NEM TUDOM FELFOGNI, HOGY ITT VAN AZ ÉN IMÁDNIVALÓ KIS FECUSOM A KARJAIMBAN :)   EZ ÁLOMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!

És köszi kérdésede, nagyon jól van a kis Fecusom. Tüneményes kisbaba, egyszerűen csoda baba :)   Csak akkor sír, ha éhes vagy ha álmos, állandóan mosolyog és szerelmesen imádjuk egymást apával hármasban :)

Ha apa fiatalabb lenne, tuti még egyszer nekifutnék egy lombiknak :)

ppkrisz, én ragaszkodtam anno a 7 inszemhez, mert nem hittem el, hogy nem sikerülhet.  És a lombikot alapból kizártam az életemből, mert a nővérem 10 évig lombikozott és mai napig nincs baba :(    És végignéztem a sok-sok szúrkálását, én pedig rettenetesen félek a tűtől.

De ugye egy idő után mindent bevállal az ember, csak babája legyen!!!!!!!!!!!!!!

Az első lombiknál 8 petesejtem lett leszívva, és mivel baromira kiváncsiak voltunk, hogy miért nem jött össze inszemmel a baba, megbeszéltük Kálmánnal, hogy 2 petesejtet beáldozunk, és arra tegye rá csak úgy simán a hímivarsejteket, a többi 4-et ICSI-vel termékenyítse meg.

És jött másnap a hír, hogy bizony még egymás közelébe sem mentek a petécském és a hímivarsejt, mert taszítják egymást :(

Hát ezért nem sikerültem az inszemek :(

littletigrincském, olyan jó érzés nézegetni a tesztjeidet!!!!!  nagyon drukkolok!!!!

Lányok, veletek együtt izgulok :)

Szerintem nézegetik ezt a fórumot Déviszék, mert honnan tudta volna, hogy én császárral szültem????????????   Mikor felhívtam, hogy megszületett Fecus, az volt az első kérdése, hogy ugye császárral???   mert ugye itt írtam, hogy faros a Fecus és nem fordult meg, tehát tuti itt olvasgattak Déviszék :)

Millió puszi mindenkinek!!!!

Mirrmurrka, tessék mielőbb kezdeni :)

pipus75

Brigi, olyan jó, percek kérdése és látjátok ahogy ver az az édes kicsi szíve... jajj de jó lesz NEKTEK :)

Pipus olyan cuki a Fecusod, én is nagyon várom, hogy végre legyen/legyenek. Ez éltet, utána pedig ők, és nagyon várom, hogy megajándékozhassam a páromat a kis csodánkkal 

littletigrincs
Érd

Tigrincs :) én is akkor megyek konzira :) bár tuti hamarabb végzel mert én csak 1re megyek :)

viszem az eredményeket (még hátra van egy vérkép és belgyógy) remélem minden oké lesz és novemberben kezdés :) Az az igazság hogy most félek...az elsőnél kicsit elbíztam magam hogy biztos sikerül....De azért bízom benne hogy most már sikerül...
reni87
Kecskemét

reni87 mashogy nem megy, bizni kell es ugy kell belevagni, h. sikerulni fog, es ez szinte a mantrad kell hogy legyen. :) bocsi h. nincs ekezet, telorol irok.
littletigrincs
Érd

Extra sokat kellett várni, de kit érdekel, ha VAN SZÍVVERÉS :-) :-) :-) és mehetünk mostmár másik orvoshoz is. Nagyon örülünk!!! Drukkolok nektek is, megéri a sok szenvedést! Már el is felejtettem, hogy ma is 3.5 órát ültünk ott, meg hogy ez a 3. lombik... :lol: csak legyen minden rendben továbbra is :-) azért még olvasgatlak titeket, és nagyon drukkolok!!!!

Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

Azért írogass is Brigi :) Nagyon nagy gratula <3 Jaj de jó...gondolom Dévisz is örült :)
reni87
Kecskemét

Brigi kérlek ne tünj el teljesen , néha jelentkezz, hogy hol tartotok, hogy van a pici és te :) GRATULÁLOK a világ legjobb érzése lehetett látni a szívverését... nah már potyog a könnyem :)

littletigrincs
Érd

Brigi!Gratulálok!!!Ez aztán a nap híre! Tudtam én,hogy lesz szívhang!!És most hogyan tovább? hogyan választasz majd orvost?vagy csak a helyi terhesgondozóba mész első körben?

ppkrisz
Budapest IX. kerület

Jaj, annyira mosolygunk :-D reméljük, hogy továbbra is minden rendben lesz :-) én pestre vagyok bejelentve, de vidéken lakom, úgyhogy magán doki lesz, mát van 1, remélem, jól kijövünk majd... Védőnőhöz elvileg ott mehetek, ahol fizikailag vagyok :lol: de sztk-ba nem.. Olyan dokit kerestem, aki közel van, és abban a kórházban dolgozik, ahova tartozom szülés ügyileg :-)
spurigambrigi
Őrbottyán

Gratulálok mindnekinek!
Bizony olvassaDévisz nekem is tett erre célzást.
Pipuskám ez a gyerek tiszta Apja, mióta utoljára láttam kis is husosodott:)))))), látszik hogy jól megy sora:DDDDDazért ez igazságtalan hogy Rád egy picit sem hasonlít:) puszi

Mirrmurrka
mirrmurrka

tigrincs, neked min.2 baba, de én a 3-on sem lepődnék meg..lehet neked a 15. naptól már nem 2 csík lesz hanem 3 annyi hcg-t termelnek a kicsik
Pipus, azért hihetetlen, hogy akinek már van 2 nagy gyereke, az ennyire tud vagyni a harmadikra is! mert ugye a legtöbben az első babára várunk..szerintem valami nagyon nagy szerelem van a háttérben De azért ennek a kis Fecusnak nagyon jó dolga lehet nálatok, biztos az egész család őt kényezteti
Reni, azt akartam mondani, hogy nekem a tesóm Kecsón pilóta, de most pár hónapig tovább-képzésre jár Pestre, 2 kollégájával azaz minden nap kocsival jönnek mennek.Gondoltam megkérdezem, hogy el tudnának e hozni, mivel a Zrinyire járnak,ami a népligettől nem messze van, de csak 8tól van óra, ugyhogy csak fél8 és 8 között érnek csak Pestre, neked pedig ugye elvileg majd fél8ra kell a Dévaihoz menned kétnaponta..de ha esetleg érdekelne a lehetőség, akkor rékérdezek pontosan!

ppkrisz
Budapest IX. kerület

Gratulálok mindnekinek!
Bizony olvassaDévisz nekem is tett erre célzást.
Pipuskám ez a gyerek tiszta Apja, mióta utoljára láttam kis is husosodott:)))))), látszik hogy jól megy sora:DDDDDazért ez igazságtalan hogy Rád egy picit sem hasonlít:) puszi

Mirrmurrka
mirrmurrka

mirrmurrka veled mi a helyzet? látom már kb 2 éve forumozol, akkor valószínüleg már több próbálkozás is volt?! Mennyi volt, és meddig jutottál? és most fogsz jura kezedeni vmikor?
Ja, hogy D. olvassa a fórumot?! Hát akkor csak azt annyit szeretnék még hozzászolni, hogy imádom, és ő a legjobb doki a szakában De viccen kívül, ha belegondolok, hogy ha ő nincs -illetve ilyen meddőségi szakeberek-akkor nekem ,és sok nőnek semmi esélye nem lenne, hogy saját gyereke legyen,és ezért nagyon hálás vagyok neki, és gondolom mindenki így érez a saját dokija iránt..ja és persze a kollegái is nagyon aranyosak, én nem tudom másnak is van e ilyen tapasztalata, de engem mindig bíztattak, mindig volt 1-2 jó szavuk..azért ott vannak olyan  nehéz pillanatok amikor az az 1-2 jó szó is rengeteget számít
ppkrisz
Budapest IX. kerület

@ppkrisz: "Nagyon aranyos vagy köszi :) de úgy azért elég későn érnék oda...amúgy még csak most lesz konzi de azért remélem novemberben kezdünk...:)

reni87
Kecskemét

ppkrisz, igen, a Mi szerelmünk hatalmas :)   Imádom a férjecskémet.

És gondold el, Ő előző házasságát úgy élte végig, hogy abban a tudatban volt, hogy soha-soha nem lehet neki gyereke.  Elkönyvelte magában a tényt és így élt :(

Aztán jöttem Én, akinek már előző házasságból volt két gyereke, de nem hitte volna, hogy lehet közös babánk.
Aztán 6 év után elmentünk a Dévaihoz és Kálmán csinált egy spermavizsgálatot és közölte vele, hogy bizony lehet gyereke, csak épp annyi a gond, hogy nagyon lassúak a spermiumok, de lehet gyereke.

A szerelmem 30 évig azt hitte, hogy nem lehet gyereke, erre akkor közölték, hogy de lehet!!!!

Nagyon vágyott onnantól babára, és mindent megtettünk, hogy legyen baba!!!!!

Együtt sírtunk a sikertelen inszemek után, de nem tudtuk feladni.........

És 64 éves volt idén a szerelmem, megszületett élete első és egyetlen babája, akit imád és él-hal érte, értünk!!!!!!

Ez a történet egy CSODA!!!!!!   HÁLA DÉVISZNEK!!!!!!

pipus75

És valóban, a kis Fecus a legkisebb és a legimádottabb most otthon.  Persze nekem ugyanolyan babám, mint a nagyok!!!  Az ember egyformán imádja a gyerekeit, mégis picit más, hogy Ők már 19 és 13 évesek, Fecus meg alig 5 hónapos.

A gyerekek is imádják, kényeztetik :)    ÓRIÁSI BOLDOGSÁG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK EZ A PICI BABUS :)
pipus75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?