mirrmurrka, tünemény vagy, annyira imádlak! Igen, az én történetem számomra csodaszámba megy
MÉG MIND A MAI NAPIG NEM TUDOM FELFOGNI, HOGY ITT VAN AZ ÉN IMÁDNIVALÓ KIS FECUSOM A KARJAIMBAN
EZ ÁLOMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!
És köszi kérdésede, nagyon jól van a kis Fecusom. Tüneményes kisbaba, egyszerűen csoda baba
Csak akkor sír, ha éhes vagy ha álmos, állandóan mosolyog és szerelmesen imádjuk egymást apával hármasban
Ha apa fiatalabb lenne, tuti még egyszer nekifutnék egy lombiknak
ppkrisz, én ragaszkodtam anno a 7 inszemhez, mert nem hittem el, hogy nem sikerülhet. És a lombikot alapból kizártam az életemből, mert a nővérem 10 évig lombikozott és mai napig nincs baba
És végignéztem a sok-sok szúrkálását, én pedig rettenetesen félek a tűtől.
De ugye egy idő után mindent bevállal az ember, csak babája legyen!!!!!!!!!!!!!!
Az első lombiknál 8 petesejtem lett leszívva, és mivel baromira kiváncsiak voltunk, hogy miért nem jött össze inszemmel a baba, megbeszéltük Kálmánnal, hogy 2 petesejtet beáldozunk, és arra tegye rá csak úgy simán a hímivarsejteket, a többi 4-et ICSI-vel termékenyítse meg.
És jött másnap a hír, hogy bizony még egymás közelébe sem mentek a petécském és a hímivarsejt, mert taszítják egymást
Hát ezért nem sikerültem az inszemek
littletigrincském, olyan jó érzés nézegetni a tesztjeidet!!!!! nagyon drukkolok!!!!
Lányok, veletek együtt izgulok
Szerintem nézegetik ezt a fórumot Déviszék, mert honnan tudta volna, hogy én császárral szültem???????????? Mikor felhívtam, hogy megszületett Fecus, az volt az első kérdése, hogy ugye császárral??? mert ugye itt írtam, hogy faros a Fecus és nem fordult meg, tehát tuti itt olvasgattak Déviszék
Millió puszi mindenkinek!!!!
Mirrmurrka, tessék mielőbb kezdeni