Sziasztok! Mirrmurka, H-SZe-P a lombikos nap, de pénteken korán elmegy a Dévai. Kedden van a tájékoztató, és csütörtök szabadnap. Van egy új doki is mellette, aki egy másik kórházból jött át, de sztem max egy éve van itt. Aranyos doki, valószínüleg azért vette oda, hogy néha el tudjon menni szabira, de az is lehet hogy egyszer ő lesz az utódja.
Az a doki akiről Te írsz,azt nem ismerem, lehetséges hogy vele is ez volt a terv? Egyébként az emeleten is rendel vki, mert többször jöttek kismamák aki oda mentek, ezért én azt gondolnám,hogy fent terhesgondozás van..
Brigó, én értettem a vérvételes storyt:)A lényeg hogy akkor küld csak vv-re ha az ultrahang nem tiszta, amugy nem..
Azt azért jó volt megtudni, hogy figyelni kell hogy mekkora a petezsák..már az sem mindegy
mindíg van vmi ujjabb aggodni való
Ma a 10 napon vagyok, de nekem 30-36 napra szokott megönni, akkor most mit vegyek meszi napnak?!Sőt hormonkezelés után még ez is borul, mert akkor jött már meg 28ra is
Na jó, ha nem jön meg addig, akkor jövő hét végén csinálok tesztet
Addigra szerintem littetigrincs is fog
Egyenlőre nem izgulok, bár nem fáj a hátam, de olyan farkas-étvágyam van, mintha egy falut helyett kéne ennem
Amugy most járok a awen tornára is, elvileg segíti a beágyazódást.. sose lehet tudni