Új privát üzeneted érkezett!

@littletigrincs:
Nekem az első lombik is fagyasztott volt, és az is megtapadt (bár sajna korai vetélés és műtét lett a vége), utána 1 tovább tenyésztettet kaptam, az is elindult ugyan, de még pozi tesztem se volt (csak a sárgatest volt meg), most megint fagyasztott, és egyelőre úgy tűnik, ott van valaki (szerdán lesz a 21. nap) :) AHA fagyasztottnál mindig van, amúgy meg kérheted (van aki pl egyre kéri, egyre nem..). Azt hiszem, azt szokta mondani, h fagyasztottnál 7%...
spurigambrigi
Őrbottyán

Sajnálom banyus, hogy nem sikerült nem értem, hogy mért nem szívta le pénteken ezt csak ő tudja. 
Azért szoritok neked és persze a többi csajszinak is, hogy egyszer mindenkinek sikerüljön.
Ne add fel erős vagy nagyon. Sok sikert.
zsuzso2119

jajj Banya annyira sajnálom, pedig már úgy örültem, hogy tuti szerdán talizunk :(
és a legdühítőbb, hogy annyi pénzt kidobtatok...
most mikor szeretnéd a következőt? és a párod ott figyelt a kórházban? vagy onnan ment volna?

neked ez a gonalpepty most nem vált be úgy tűnik... tényleg a péntek kellett volna leszívásban csak összehalászott volna 5 nagyobbat :(

spurigambrigi: szerdán akkor te is jössz Déviszhez? hiszen reggel telozól, hogy pozitív a teszted és akkor be is hív nem?:) akkor lehet találkozunk is, bár én fél 10 10-re megyek...

És  a fagyasztottakat hogy kérted vissza OEP-re? vgy kifizettétek az eljárást? (ami nem tudom, hogy mennyi... :(
littletigrincs
Érd

@littletigrincs:
Gondolom, hogy amikor hívom, azt mondja, mehetek :) bem tudom, ilyenkor hányra szokott hívni.. Idáig még egyszer sem jutottam el.. A fagyasztott is mehet oepre, de mivel spontán ciklusra volt, így "csak" 200.000.- A teljes lombik sokkal több, úgyhogy, nem akartuk, hogy el vesszen egy lehetőség, a teljeset ki se tudnánk fizetni..
Neked hanyadik lombik ez? (Lehet, már írtad, de nem figyeltem)
spurigambrigi
Őrbottyán

nekem ez a 2., az elsőnél 8. hétnél művileg be kellett fejezni, mert soha nem volt szívverése.

igen, ilyenkor aznap be is hív, megnézi, hogy hányan vannak, jó helyen van/nak-e aztán meg visszahív kb 10 nap múlva.

uh azért a 200 is szép összeg...
tényleg amikor fagyasztani szeretnénk azért kell fizetni, hogy készüljek szerdára?:)
littletigrincs
Érd

Ha oepes, akkor nem, ha nem oepes, akkor nem tudom.. :roll:
Jaj de rosszul hangzik ez a 8 hetes dolog.. :shock: sose tud megnyugodni az ember.. :oops:
Ha van stimu, akkor a gyógyszerek kb 200.000.. Legalábbis nekünk kb annyi szokott lenni. (Bár persze mindig marad valami..)
spurigambrigi
Őrbottyán

Szia Mirrmurrka, 
Mizus van veled? Mesélj.
Puszi

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok! Banya nagyon sajnálom, hogy leállította, én is így jártam az első hormonkezelés végén, a cetrotide ellenére kilöködött 2. mondjuk nekem azt mondta akkor hogy 5nél kevesebbet nem szív le, ezért állítja le. Másodszorra már megvolt a leszívás is, de akkor meg nem lett transzfer, mert egysem kezdet el szabályosan osztódni..na az még szarabb érzés volt!!akkor nem csak a pénzem veszett el, hanem a reményem is De aztán csak megrázza magát az ember, és megint belevág és mikor már lehet nem is gondolná, egyszercsak sikerül
Remélem mindenkinek sikerülni fog(még nekem is)!!
littletigrincs, kiváncsi leszek mennyi baba lesz holnapra! Én ugy tudom amúgy a fagyasztás nem kerül pénzbe, a felovasztás viszont igen. Legalábbis van egy barátnőm aki a Budaiba jár, neki volt fagyi babája, és úgy volt hogy a felendedést akkor is ki kell fizetni, ha esetleg nem ébred fel egy sem és ha jól emlékszem 100ezer körül volt.
De ha mész holnap akkor ugyis meg tudod kérdezni, lehet hogy a Dévisznél más rendszer van... kiváncsi leszek ki csinálja majd a beültetéstsok sikert előre is!!!
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Én nem is.gondoltam volna, hogy tüsző összehúzós szuri mellett szét tudnak robbanni.. Sajnálom, hogy így alakult!! (Mondjuk nekem amikor 20 körül volt már több, akkor rá 2 napra le is szívták lehet nekem több volt egyforma méretű..)
Littletigrincs: mennyit kaptál vissza, ki csinálta?
Én szuper jó híreket kaptam! Egy van, szépek, magzati elem is látható (na én mondjuk nem nagyon láttam, de a fehér pötty az, ami a fekete pacában van :lol: persze majd lehet még izgulni, a következő uh jó sokára lesz, akkor azt nézzük, hogy nincs-e senki méhen kívül véletlenül, illetve, hogy van-e szívhang..
Mindenkinek sok sikert!!
Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

Brigi!Micsoda hír!!Ez fantasztikus!!!Gratulálok a picikédhez, és remélem hamarosan mindenki hasonló hírekkel jön majd!A Dévisz mit mondott?azért örült ő is?Akkor most a kinti táblán megint pörgettek egyet
ppkrisz
Budapest IX. kerület

sziasztok :)
2 picurka lett visszaültetve ebből 1 AHAzva, 2 pedig ment a fagyiba :)
Brigi utólag esett le mikor már eljöttünk, hogy te vagy te :) csak annyira eufórikus állapotban voltam a beültetés után, hogy el is felejtettem odamenni hozzád. Gratulálok, ha jól tudom te van a 2278 :)
mekkora a petezsák mérete?
Csak így tovább nevelgesd szépen a picikét és legközelebb ha mész legyen szép erős szívhangja :)

PPkrisz te hogy vagy, hogy érzed magad ?

Dévisztől megkérdeztem, hogy ki fogja csinálni és mondtam neki, hogy őt szeretném :) Bent volt a másik doki is... nem fájt semmi kicsit sem :)

Mostmár itthon vagyok az én kicsikéimmel és vigyázhatok rájuk :) olyan boldogság...
littletigrincs
Érd

Igen, örült a Dévai is, először persze mondta, hogy, ba ha itt most 4 lesz... Egy lányt vállal :lol: aztán az ultrahangnál, hogy erről megint lecsúszott, csak egy van. Kapott puszit is
Az 5 napos blaszto, mert jó nagy a petezsák (11x8x5 szóval 8mm)
spurigambrigi
Őrbottyán

Sok sikert littletigrincs!!! Azért még izgulok ugye, hogy legyen szívhang... Meg hogy a másik 3 nem szabadult ki valahova (ha igen, akkor azt is láthatnánk már akkor gondolom..) és igen, én voltam a 2278 :)
spurigambrigi
Őrbottyán

Sziasztok:)
Mókucica de aranyos vagy, már mindjárt egy éves a kiababád:)))el sem hiszem, Pipuson Rajtad és Normocytán kívül senkit nem ismerek már. Parkolópályán vagyok... olvasgatom az "Újakat"lehet hogy Dévisz megjavult és kedves mostanában:)))))

Mirrmurrka
mirrmurrka

Kedves mirrmurrka! azt te sem gondoltad komolyan hogy a Dévisz kedvesebb lett mint volt inkább csak a lányok aki hozzá járnak, ők az angyalok, és mindenki bíztat mindenkitde gondolom ez már régebben is így volt, bár gondolom ti is mostanában jártatok hozzá az elmúlt pár évben.
Littletigrincs:köszi, én egyenlőre jól vagyok, néha egy kis szukálást érzek, de amugy semmi különös
Gratulálok a 2 babzsákhoz!! Ezek szerint 4 maradt. Szerintem az is tök jó tudtak lefagyasztani, mert a mostaniakkal el leszel pár évet, aztán jöhetsz vissza a tesókért!!
Jut eszembe te mázlista pista!!!Neked külön kérésre a Dévisz csinálta meg, és egyáltalán nem fájt?!! mi meg ott szívtuk a fogunkat. Na nem baj legalább kaptunk ízelítőt hogy milyen lesz a szülés Amúgy nem volt annyira vészes a gyerekért mindent azt ti még hallottátok, hogy mikor a másik lánynak csinálta, és már felrakta az embriókat, az egyik visszajött! komolyan! és akkor mégegyszer  fel kellett nyomni.szegényke!
Brigó!! Gratulálok!!!az elmondás alapján gyönyörű kis babszem jankó van ott bent, és olyan szívhangja van , hogy én már ide hallom!!Most te vagy a jó példa elöttünk!!2278

ppkrisz
Budapest IX. kerület

ppkrisz: azt nem tudom, hogy a személyes bájom :D vagy amúgyis ő csinálta volna :) de én ennek nagyon örültem, hogy nem éreztem semmit :) 
mármint akkor jött vissza embrió mikor ott feküdt az asztalon ? lehet véletlenül a katéter visszaszippantotta...?
szegényke, de azért boldogan jött ki:)
littletigrincs
Érd

Csak mostanában annyira jókat írtok Róla hogy azt hittem megváltozott:) igen ezek a Lányok majdnem mind angyalok:) hallom sokan voltak mostanában! csütörötkönként van még mindig az előadás?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok!
Remélem, jó példa maradok 6.-a után is Mindenesetre a minden napos teszteléssel leállok :) (na azért 3-4 nap múlva biztos ami biztos.... ha már úgyis van még...) Addig még nézegetem a kis ultrahang képet, meg vadászom a hasonlókat a neten, ahogy kell  és igyekszem nem előrébb gondolkodni, csak a jelenlegi állapotnak örülni.
Egyébként határozottan mosolygott ám, többször is (mármint Dévai, még nem halucinálok mosolyt a nem látható méretű babám arcára). Jó, mondott a végén, mindenfélét szinkron terhességről meg genetikai kockázatról, de ezt ki hallja már akkor?!?  Amúgy sokkal bizakodóbban beszélt mr, mint eddig bármikor, mondta, utána kell nézni a gyes/gyednek, majd kérdezzem meg a könyvelőm, meg hogy hogyan kell táplálkozni, meg jöhet a magzatvédő vitamin... Ez már jobban esett. 
Azt hittem, ennél álmosabb már nem leszek, de ma már 5-kor tudtam volna aludni.. fél 10-ig szoktam kibírni, na ennek örömére, már 5-kor fent vagyok.. Gondolom ez a sok progeszteronnak köszönhető (a jó nagy sárgatestet is megmutatta az ultrahangon :) )
Szóval most lehet várni a hétfőhöz egy hétre napot.. 
Nagyon drukkolok mindenkinek!!

Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

@kisszil:szia Kisszil:))))))juhéj a régi csapat is néha erre jár :)))jól vagyok mármint jobban összeraktam magam egy picit:) VELED MI ÚJSÁG jó hallani Rólad

Mirrmurrka
mirrmurrka

Tudtok valamit Kagylóról, Amarillysról, Moro 75ről?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Sziasztok! littetgrincs:igen, lehet, hogy amúgy is ő csinálta volna, de azért nem jött ki hülyén, hogy elötte előre szóltál ,hogy őt szeretnéd?!Azért szegény másik doki nem is tudom hogy hívják, amúgy nekem szimpatikus, olyan kis kedves csakhát gyakorlat teszi a mestert, a Dévisznek, meg már 25 év tapasztalat van a kezében, azzal azért nehéz versenyezni.
Brigi!még egyszer gratula, azért is, hogy jó kedvre derítetted apánkat! Jó lenne ha már én is ott tartanék, hogy ultrahangra kell menni, ha nekem jó híreket mondana én is egyből lesmárolnám
Úgy döntöttem, hogy nem fogok tesztet csinálni, ha addig nem jön meg és kibírom kivárom a 21 napot
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Mirrmurrka, moro75 feladta :(   Magán jellegű párkapcsolati okok..... :(
pipus75

De szerintem úgy is lesz babája!   Az ember képtelen addig feladni, amíg nincs a kezében a pici babája :)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
pipus75

Lányok tegnap nem volt Dévai, Ágnessel beszéltem aranyos volt emlékezett rám:) még picit beszélgettünk is! Úgy emlékszem hogy kedddre meg csütörtökre hívja be azokat akik csak sima vizsgálatra nem inszemre meg lombikra mennek!ugye?

Mirrmurrka
mirrmurrka

Ppk rizs, mikor lesz a 21. nap? Engem nagyon megnyugtattak a pozitív tesztek ám :) nem tudom, hogy lehet kibírni, hogy ne csinálj addig :shock: én már mensi nap előtt csináltam :lol: de max utána eggyel bírnám ki, ha nagyon nagyon akarnám..
Littletigrincs na és neked mikor van a 21?
Mirrmurrka, én úgy emlékszem, bár tavaly előtt voltam előadáson, hogy az kedden volt... És úgy tudom, csütörtökön egyáltalán nincs rendelés.. Pénteken meg sosincs már a Dévai, max reggel a műtéteknél, de nem vizsgál meg ilyesmi.

Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

Brigi: köszi a választ, nem vagyok már képben pedig régen nagyon vágtam a dolgokat...péntekről már akkoriban is rebesgették hogy nincs bent,de mivel én lombikos voltam ebből semmit nem érzékeltem. Hétfőn miderül!:) Paragi ott van még ugye? Nagyon jó szakemeber és kedves is csak ha ott a ház ura akkor mindneki más

Mirrmurrka
mirrmurrka

sziasztok,
Brigi nekem okt. 15. a 21. nap...de en nem varok addig :) most a derekam faj nagyon, remélem jót jelent.

mirrmur paragi már tavaly sem volt ott... nagyon rendes doki :) én sztkban jarok hozza, a baratnőm a magán rendelésére, meg vagyunk elégedve vele nagyon :)
littletigrincs
Érd

Littletigrincs! Nekem is fájt ám a hátam rendesen!! Ha szeretnéd, megnézem, pontosan melyik napokon a beültetés után, jó pár napig fájt, én olyankor le is feküdtem. Nekem a hátam közepe fájt, de nekem mensinél is ott szokott. Drukkolok nagyon! :-P
spurigambrigi
Őrbottyán

Lányok 2013 áprilisában még ott volt....én tényleg le vagyok maradva...összevesztek Dévaival??? De valami kisdokiról most is írt valaki.....vagy én nem látok jól?

Mirrmurrka
mirrmurrka

azt megköszönném :)
a tavalyi terhesség is úgy kezdődött,hogy napokig le akart szakadni a derekam, aztán a cicim lett full érzékeny... remélem, most ha majd tesztelek és pozitív és megyek uh-ra olyan szép petezsakom lesz,mint neked...
tavaly nálam ár az is jel volt,hogy picike volt a petezsák 6x3x4 vagy vmi ilyesmi... de akkor még mit tudtam én... de majd a mostani ;) kis karaj gyerek lesz :)

te hogy vagy? már dolgozol? te pihentél otthon?
littletigrincs
Érd

mirrmur de jól látsz, ő a Rezső :) Hogy Paragival mi lett nem tudom, én tavaly szeptemberben mentem konzultációra november1. kezdtem a lombikot, de őt soha nem láttam ott...

littletigrincs
Érd

ET után már másnap este leszakadt a hátam közepe, es ez tartott kb 11 napig. 1-2 nap volt.közben, amikor nem írtam be, h fájt volna... De általában amint tudtam le is feküdtem. Én itthon dolgozom, vagy csak a környéken járok ki házhoz, gyógytornász vagyok.. Úgyhogy minden páciens után intéztem pihenő időt. És még most is meg tudom ezt tenni. Hajolgatás, meg fűnyírás, takarítás, főzés (még kenyeret is dagasztottam). Mensi nao előtt volt egy olyan tesztem, amit ha jó szögben tartottam és megfelelően hunyorítottam, akkor volt ott valami csík féle. Mensi nap 10 percen belül látható halvány volt, de miután megszáradt teljesen, már alig látszott.. Aztán megjött a vateras 10-es teszt :lol: na az másnap (mensi nap után 1-gyel) már határozott halvány volt 8-) és utána egyre erősebb, egy héttel mensi map után volt csak a 2 csík ugyanolyan erős. (Na persze, titokban kértem hcg-t is, amikor mentem a tsh vérvételre, na volt megdöbbenés.. 8855 :shock: Dévainak nem mertem bevallani, attól féltem, h több is lesz, pedig olyan halvány volt a teszt először! De valószínűleg csak gyorsan emelkedik.. Vagy még lehet egypetéjű... :roll: :shock: )
spurigambrigi
Őrbottyán

wow az aztán a durva HCG :) nekem is javasolta egy barátnőm, ha tesztelek és pozitív csináltassak egy HCG tesztet ott a szám tud segíteni...

én most úgy vonzom a babót/babókat magamhoz,hogy felváltva babázok, tegnap egy 6 hónapos gyönyörű angyalarcú kisfiúval ma pedig egy 6 hetes kishercegnőt dajkáltam egész nap. Mondtam nekik, hogy mondják meg az én kicsikémnek/imnek szálljanak le a felhőről és jöjjenek hozzám :))
littletigrincs
Érd

Jól teszed, én voltam bent tesóm első szülésénél, és tegnap a másodiknál is :lol: szóval én abszolút újszülöttet dajkálhattam :-D :-P (alig értünk be a kórházba, olyan gyorsan indult be a dolog). Én direkt hétfőn mentem vérvételre, mert ha esetleg szerdán nem lát semmit, akkor úgyis küldene hcg-re.. Meg utána 2 nappal, és akkor már rögtön lett volna neki 2 eredményem.. De ennyi hormonnal bizony láttuk :-D
spurigambrigi
Őrbottyán

engem tavaly nem küldött sehova vérvételre... furcsálottam is...
téged most igen?
littletigrincs
Érd

Most nem, akkor.küldött, amikor volt + tesztem, de barnáztam, és nem talált petezsákot, de nem volt vérömleny sem. Akkor mentem 2 naponta, és duplázódott is, úgyhogy megint megnézett ultrahangon, megint vv... És amikor lett vérömleny, akkor kellett kórházba mennem. De végül nem méhen kívüli volt," csak" missed ab. (De a kórházba is folyamatosan vv, uh, aztán 1 hét után megműtöttek, hátha ott volt méhen belül. Másnapra alig volt hcg, úgyhogy ott volt, bár a szövettan meg nem talált semmit.. ) szóval most már magamnak előre gondolkodva, ha nem látna semmit, akkor már a szerdai értékből lehetett volna látni, h duplázódik-e a hcg 8-) de mivel látta a petezsákot, már nem mentem önszorgalomból szerdán is :lol: , meg így nem is vallottam be, hogy nézettem egyet hétfőn :lol:
spurigambrigi
Őrbottyán

Hú, visszaolvasva, lehet nem olyan érthető.. 8-) azért kellett vv, mert nem látott petezsákot sem. És a barnázás meg + teszt lehet méhen kívüli vagy korai vetélés, ami nem tud befejeződni..
spurigambrigi
Őrbottyán

Sziasztok! Mirrmurka, H-SZe-P a lombikos nap, de pénteken korán elmegy a Dévai. Kedden van a tájékoztató, és csütörtök szabadnap. Van egy új doki is mellette, aki egy másik kórházból jött át, de sztem max egy éve van itt. Aranyos doki, valószínüleg azért vette oda, hogy néha el tudjon menni szabira, de az is lehet hogy egyszer ő lesz az utódja. Az a doki akiről Te írsz,azt nem ismerem, lehetséges hogy vele is ez volt a terv? Egyébként az emeleten is rendel vki, mert többször jöttek kismamák aki oda mentek, ezért én azt gondolnám,hogy fent terhesgondozás van..
Brigó, én értettem a vérvételes storyt:)A lényeg hogy akkor küld csak vv-re ha az ultrahang nem tiszta, amugy nem.. Azt azért jó volt megtudni, hogy figyelni kell hogy mekkora a petezsák..már az sem mindegy mindíg van vmi ujjabb aggodni való
Ma a 10 napon vagyok, de nekem 30-36 napra szokott megönni, akkor most mit vegyek meszi napnak?!Sőt hormonkezelés után még ez is borul, mert akkor jött már meg 28ra is Na jó, ha nem jön meg addig, akkor jövő hét végén csinálok tesztetAddigra szerintem littetigrincs is fogEgyenlőre nem izgulok, bár nem fáj a hátam, de olyan farkas-étvágyam van, mintha egy falut helyett kéne ennem Amugy most járok a awen tornára is, elvileg segíti a beágyazódást.. sose lehet tudni
ppkrisz
Budapest IX. kerület

ARWEN torna bocs
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Ppkrisz, a mensi napot így nem tudom, de az biztos, hogy beültetés után 12 nappal már a pisis teszt pozitív kell, hogy legyen, vagy utána 1-2 nap. Mert.most pontosan tudod, hogy mikor termékenyült meg a petesejt.. Szóval ET után 12-14 nappal már tesztelhetsz. Én azért kezdtem már 9 nappal utána, mert ha kettő vagy több tapad meg, több a hcg is, és hamarabb + a teszt :) a progi pótlás miatt amúgy is van, akinek nem jön meg, ha meg úgy volt a transzfer, mintha 28 napos ciklusod lenne, akkor szerintem ilyenkor 28 napra kell nem várni. Mert peteérés után 14 nappal válik le a nyálkahártya, ha nincs terhesség.
Na és persze csak az a tuti, ha már kint van a gyerek :lol:
Sok sok sikert!
spurigambrigi
Őrbottyán

Brigi, a tiéd már majdnem kint vankicsit több mint 7 hónap..azért az hipp-hopp el fog telniazért hihetetlen!Egy gyerek az tényleg maga a csoda akkor 1-2 napon belül én is tesztelek. nekem nem fáj a hátam, viszont ma elkeztett szúrni az oldalam, az mit jelent, hogy már a gyerek is kíváncsi?!
ppkrisz
Budapest IX. kerület

Sziasztok, 
Brigi értettem a vérvételes dolgot :)

PPKrisz én úgy tervezem, hogy 10-11-12. napig ki kéne bírnom a teszteléssel :) tavaly a 11.en volt nagyon halvány, hunyorogva és forgatva, de ott volt a pozitív :) bár akkor csak 2 naposakat kaptam vissza, most 5 napos nagy fiú-kislány okat :) nem tudom, hogy ilyenkor hamarabb kimutatja-e, de azért bevagyok fo...va :)
littletigrincs
Érd

Ppkrisz, nemcsak tudom, az oldalszurka mit jelent, de azért nem mindenkinek fáj a háta :-P csak írogasd a tüneteket, aztán utólag levonjuk a következtetést :-D
Littletigrincs, az 5 naposok hamarabb beágyazódnak, úgyhogy már a 9. napon lehet +, a 3 naposaknál 11. naptól. De ha 2 is megtapad, akkor ennél hamarabb, ezért érdemes korán tesztelni :lol: 8-) nem is értem, miért mondja a Dévai, h ne teszteljünk, mert csalódunk, amikor én már annak is tudtam örülni, ha egyáltalán elindult valami 8-)
Mindenképpen írjatok, ha már tesztelgettek, és ha még -, akkor sem kell elkeseredni.
Sok sok sok sikert!
spurigambrigi
Őrbottyán

Nemcsak :shock: a telefonom nem megfeleően javítja a gondolataimat :roll:
spurigambrigi
Őrbottyán

ooh a 9. nap a péntek nekem :) jajj már most izgulok... :) nekem még mindig csak a változó intenzitású derék fájdalmam van...  a cici enyhén érzékeny, de az sztem a prolutex inj. hatása....

littletigrincs
Érd

Szisztok!

Szerintetek a 2,2 tsh nagyon sok?
reni87
Kecskemét

Reni87, a 2.2 nem sok, én még a 2.8-cal is.átmentem. 4.0 volt, amikor már küldött dokihoz.. Azt hiszem 3-ig fogadja el, úgyhogy emiatt ne.izgulj!

Lizzletigrincs , nekem is változó volt a hátfájás, volt, hogy nem is fájt. A cicim meg most alig volt érzékeny, most kezdett igazán az lenni csak az elmúlt 3 napban.
spurigambrigi
Őrbottyán

De máshol meg azt írják a babához 1 alatti a jó...mindegy 15.-én megyek hozzá az eredményekkel elvileg a többi mind jó :) még egy vérkép plussz cukorterhelés kell :) belgyógyászatot nem tudom mert azt nem írta ki de lejár november 10 körül...lehet oda is elmegyek még 15.-ig
reni87
Kecskemét

reni, tudom, máshol azt hajtogatják, hogy 1 alatt jó a tsh, de hidd el, nekem Dévisz nem akadt ki, mikor beültetés előtti találkozónál 4,0 tsh értéket villogtattam meg előtte.
Csóválta a fejét, de akkor már nem volt mit tenni, úgyhogy visszakaptam 3 db 3 napos embriót, és simán 4,0 tsh mellet kihordtam a kisfiamat :)

úgyhogy nyugi, az tuti jó érték. Ja!  és terhesség közepénél szépen visszaállt a tsh-m a szokásos 2,34 értékre, nekem soha nem volt alacsonyabb ennél :)

littletigrincs, tudod én 3 naposakat kaptam vissza hétfőn és vasárnap reggel szép pozi tesztem volt :)   az pedig akárhogy számolom, 9.napos a leszívástól számítva :)

Lilypie First Birthday tickers
pipus75

pipus már eldöntöttme a péntek reggel tesztelek 9. napon, és amúgy tudom,hogy pozitív lesz ;) csak az a fránya félelem... a legkisebb rést is megtalálja az ember fejéhez ;) de kiűzöm :D
littletigrincs
Érd

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?