Sziasztok!
Tamesz :,
ez jó jel, remélem hamarosan Te is babázol már. Szerintem mindannyian akkor nyugszunk meg igazán, ha kezünkben tartjuk a Babánkat. Írj minden fejleményről!
Lányok, nekem még hétfőig gőzerővel tanulnom kell, pedig szívem szerint inkább a babaholmikat rendezgetném és a szobát pakolgatnám. De addig már csak kibírom valahogy! Kedden megyek tanácsadásra, szerdán NST-re meg Strepto szűrésre, remélem, minden rendben lesz. Vágyakozom még egy 3D UH-ra is, hogy tudjam mennyit nőtt a babuci a 33. hét óta, meg ott már akkor is nézték a lepényi keringést, olyan megnyugtató volt. Én is nagyon izgatott vagyok már!
Nálunk a köldökzsinórvér levétele kérdéses még, én nagyon szeretném, de lehet, hogy "intézményi akadálya" lesz. Még nincs meg az engedélyünk rá, és attól félek, hogy nehogy kicsússzunk az időből, mert ugye szerződést is csak akkor kötünk, ha az engedély meglesz. Elszomorító, hogy van egy ilyen lehetőség, jogunk is LENNE élni vele, mégis technikai akadályok vannak.
Brigó,
nálunk is volt/van ilyen táppénz mizéria, most nagyon rászálltak a kismamákra, állítólag országosan, talán sokallják a táppénz kifizetéseket. Pedig mennyi járulékot fizettem már én is nekik (nagyon jól kerestem az első gyerek előtt), és most, hogy Gyes-en voltam, az alapján számolva a táppénzem kemény 35,000 Ft. Hát ezt sajnálják????????
Én a nagy ellenőrzéskor visszamentem "dolgozni", kiírattam a szabimat, utána indult újra a táppénzem. De ehhez kellett a munkáltatóm megértése és a dokim segítsége is.
Most megyek tanulni, mert ha így haladok, sosem leszek elég okos.
Szép napot mindenkinek!
Beatrix