Új privát üzeneted érkezett!

Babus!
Gratulálok a szép babához!!! Kép
Gyönyörű, olyan, mint aki császárral született. Szép formás.
Sok örömet és egészséget kívánok! Kép
Dorka
dorka

Sziasztok Kép

Csak bekukkantottam, és gratulálok Babusnak, Babuspapának és a Kisbabusnak Kép)

Most már mi jövünk lányok, szépen sorban Kép
lirian

Sziasztok!
GRATULÁLOK BABUSÉKNAK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!KépKépKép
nyetus+dini+kamilla(35+5)

Ki lesz a következő?Kiváncsian várjuk a további babaesőt.
pusza
nyetus76

Sziasztok!
Remélem, nem mi. Ma éjjel Kristóf hányt végig. Aludni kb. 1-2 órát aludtam.
Szebb napot nektek!
Dorka
34
dorka

Sziasztok !
Hát mit mondjak ...... nagyon - nagyon sok boldogságot kívánok Babusnak és Kristófnak.

Dorka
Köszönöm az infókat. Én mondjuk csak azt nem értem, hogy miért van ennyire ellentétes felfogás a fügyi hátrahúzásával kapcsolatban. Nálunk a gyerekorvos azt mondta, hogy húzogatni kell és Ádám egy éves korában fel is rántotta a bőrt,de úgy hogy utána hegesesdéssel gyógyult. Utána voltam sebészeten és ott azt mondták, hogy nem szabad erőltetni, mert 2-3 éves korra magától feloldódik. Nem tudok most többet írni, mert a kisfiam tegnap kapta a 3 éves oltását és még most is nyügős.
Monika
monazsu

Sziasztok!

De nagy a csend! Vagy lelkiekben mindenki a hétvégére készülődik?
Én már nagyon várom a hétfőt, mert akkor megyünk a babakocsiért és a kiságyért. Hurrá!!!
És végre döntöttem. Digitális fülhőmérőt fogok venni.
Szépen lassan alakul a kelengye. Most egy kicsit fel fogom turbózni magam, mert mi van, ha én is pár héttel hamarabb szülök meg, mint Babus?

Na, most szólt a védőnő, hogy a körzetben orvosi ellenőrzés van, és behívnak mindekit felülvizsgálatra, aki tp-en van. De jó!!! És a kismamákkal mi a francnak foglalkoznak??? Ha minden igaz, akkor a 34. héten kell mennem erre a felülvizsgálatra. Ezek hülyék??? Azt hiszik, hogy 34.hétben majd még dolgozni fogok? És elvileg, ha nem jelensz meg, a főorvos kiírhat keresőképesnek!!! A védőnő szerint eddig még sosem volt ilyen, hogy a kismamákat is nézik!!! Na, most mehetek a nőgyógyészhoz, hogy írjon be vmit a kiskönyvembe, hogy indokolt a tp!!!
Van valakinek erről tapasztalat?

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Hát nekünk nem indult felhőtlenül a napunk, az este annyira keményedtem, hogy 2-ig nem bírtam elaludni, majd 4-től megint nagoyn keményedtem és nem éreztem a pocak mozgását. Mint már írtam Marcellünk reggelente kiköveteli a reggelit, de ma semmi, összesen kettőt volt hajlandó moccanni. SZóval rendesen bepánikoltam, próbáltam hívni a dokit, de nem vette fel, majd a szülésznőnket, aki szerencsére éppen bent van a kórházbna és mondt,a hogy menjek be, csinál egy NST-t.

Most értem haza, minden ok, csak vsz. megviseli a front, elfárad a sok keményedésben és lehet, hogy már készül "valamire", de én legalább megnyugodtam. Este megyünk a dokihoz, akkor ő majd meg is vizsgál, hát kíváncsi vagyok a fejleményekre!!!

Nagyon jó lehet már Babusnak, hogy ott a Kritófkája, azt hiszem én is már csak akkor fogok megnyugodni, ha végre megfoghatom a mi pöttömünket!!!

Ja, megjelent az Anyák lapja, megint van benne egy csomó kupon a Megatoysba, akik még kelengyevásárlásban vannak nézzétek meg, van légzésfigyelő, kókuszmatrac, elektromos orrszívó, kiságyak, ....
És itt újra esik a hóóóó!!!!!!!!!!!
tamesz+ubul 37+4

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok !

Úristen el sem hiszem , hogy már elindulnak a szülések ! Kép
Babus ! Nagy nagy gratula , Kristóf nagyon aranyos ! Kép

Szemfenék vizsgálat : nekem csak lámpával nézték , minden okés volt .

Kép
Kép
greenolive

Szia Tamesz!
Hűha, kezd nálatok is beindulni a dolog. Csak nehogy úgy járj (vagy inkább járj úgy???), mint Babus, hogy a vizsgálat után egy nappal megszült!!!

Köszi az Anyák lapja tippet. Hétfőn pont megyünk Pestre, és akkor legalább szétnézünk a Megatoysban is, hátha valamit még meg tudunk venni a kuponnal!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Szia Greenolive!

Na, akkor ez a szemfenék vizsgálat is mindenhol másképp történik??? Van ebben az országban egyáltalán két olyan hely, ahol egyformán csinálnának valamit????

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó !
Nem hiszem Kép
De dioptria függő is , mivel nekm "csak " 3,5 -es , így ez is elég volt .

Kép
Kép
greenolive

Brigó,
február 1-től lesz az akció, szóval keddtől, ha akartok vásárolni valamit akkor utána gyertek!!

Én nem bánnám ha ránk kerülne a sor most már!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Na, azért nekem sem 10-es!!!
Mindegy, majd akkor a jövő héten kiderül!!

Azért ez tényleg szörnyű!!! Nem mondom, jobb, hogy nem kommunizmusban élünk, ahol lépésről-lépésre minden ugyanúgy történik, de azért jó lenne, ha egy-két dologban mégis csak lenne egyezőség!

Mondjuk gondolom nem fogok belehalni, csak mivel sosem voltam ilyenen, mégis tartok egy kicsit tőle!
Bár most elgondolkodtam, hogy ha ennek ilyen nagy jelentőséget adok, akkor mi lesz, ha már a szülés közelében leszek???!!!

Brigó

Kép

Kép
brigó

A fenébe, hogy febr. 1-től lesz. Na, akkor lehet, hogy átszervezzük a porgramot, ha megéri valamit vennünk. Azért köszi a tájékoztatást.

Brigó

(mikortól leszek már nem kezdő felhasználó??? most csak erre hajtok, azért írok ennyit. meg azért, mert uram, s parancsolóm éjszakai műszakban volt, és most alszik, én meg uncsizok...)

Kép

Kép
brigó

Igazad van tényleg minden másképp mükődik. Lásd vérvizsgálatok , vízeletvizsgálatok, egyéb vizsgálatok . Kórház , orvos függő elég sok minden .
Ettől függetlenül ne tarts tőle , ez a te érdeked , hogy megnézzék !

Kép
Kép
greenolive

Oké. Köszi a biztatást! De azért a párom elviszem magammal, hátha tényleg szükségem lesz rá!

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Tamesz :,
ez jó jel, remélem hamarosan Te is babázol már. Szerintem mindannyian akkor nyugszunk meg igazán, ha kezünkben tartjuk a Babánkat. Írj minden fejleményről! Kép

Lányok, nekem még hétfőig gőzerővel tanulnom kell, pedig szívem szerint inkább a babaholmikat rendezgetném és a szobát pakolgatnám. De addig már csak kibírom valahogy! Kedden megyek tanácsadásra, szerdán NST-re meg Strepto szűrésre, remélem, minden rendben lesz. Vágyakozom még egy 3D UH-ra is, hogy tudjam mennyit nőtt a babuci a 33. hét óta, meg ott már akkor is nézték a lepényi keringést, olyan megnyugtató volt. Én is nagyon izgatott vagyok már! Kép
Nálunk a köldökzsinórvér levétele kérdéses még, én nagyon szeretném, de lehet, hogy "intézményi akadálya" lesz. Még nincs meg az engedélyünk rá, és attól félek, hogy nehogy kicsússzunk az időből, mert ugye szerződést is csak akkor kötünk, ha az engedély meglesz. Elszomorító, hogy van egy ilyen lehetőség, jogunk is LENNE élni vele, mégis technikai akadályok vannak. Kép

Brigó,
nálunk is volt/van ilyen táppénz mizéria, most nagyon rászálltak a kismamákra, állítólag országosan, talán sokallják a táppénz kifizetéseket. Pedig mennyi járulékot fizettem már én is nekik (nagyon jól kerestem az első gyerek előtt), és most, hogy Gyes-en voltam, az alapján számolva a táppénzem kemény 35,000 Ft. Hát ezt sajnálják???????? Kép Én a nagy ellenőrzéskor visszamentem "dolgozni", kiírattam a szabimat, utána indult újra a táppénzem. De ehhez kellett a munkáltatóm megértése és a dokim segítsége is.

Most megyek tanulni, mert ha így haladok, sosem leszek elég okos. Kép

Szép napot mindenkinek!

Beatrix
beatrix28

Tamesz,HAJRÁ!Kép
Brigó,az én körzetim is felhívott,hogy ha meg tudom oldani akkor a nőgyógyászom vegyen táppénzre mert van egy új rendelet vagy mi.Erre megkérdeztem a nődokit aki még a kórházat is felhívta,hogy akkor most mi van..?Nincs semmilyen új rendelet csak akörzeti akart spórólni de a dokim írt egy extra papírt,hogy igenis engem tessék táppénzen tartani és most nem ugrál szerencsére.Csak ez az egész macera...KépNem lehet,hogy egy kis hálapénzt vár?Én már nem tudom mit gondoljak.
Dorka,Kristófnak jobbulást!
Babus,a te Kristófod egy kis angyal!
sziasztok
nyetus76

Szia Beatrix!

Köszi a tp-es infót. Elvileg nekem is be kellene mennem a munkahelyre a jövő héten, mert jönnek a könyvvizsgálók az éves záráshoz, és ezért kérdeztem a védőnőt is, hogy mikori tp-es állományt néznek. Mert, ha a jövő hetit, akkor én melózni fogok, és semmi közöm nem lesz ehhez a vizsgálathoz, de, ha pl. a 2 hét múlva "meglévő állományt", akkor már megint itthon leszek.
Fel vagyok háborodva, mert amúgy is veszélyeztett terhes vagyok a vetélés, és a méhen kívüli miatt, és most még ezzel zaklatnak. Össze kellene tennie a kezét a tb-nek, hogy csak a 28. héttől jöttem el tp-re!!! Úgy úúúúúúúúúúútálom már ezt!!!
Most is itt volt ez az áfa-mizéria, amit a cégnél is tapasztaltunk, hogy nem utalták vissza a manit, mert kellett a kötségvetés szépítéséhez!!! Mondjuk a mi cégünk elbírta, pedig kb. 500 millió forintról volt szó, na, de a kisebb cégek??? Ebbe bele is bukhatnak!!
Csalódtam ebben a rendszerben! Persze nem is rájuk szavaztam egy pár éve!!! Na, hagyjuk a politikát!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Beatrix!

Azt meg elfelejtettem, hogy kitartást a tanuláshoz. Gondolj bele, hogy egy hét múlva ilyenkor már hawai lesz, nem kell az agyadat erőltetned, és csak a babacuccokra kell koncentrálnod. Mi ez az egy vizsga ahhoz képest, ami már a hátad mögött van???
És az mit jelent, hogy intézményi akadálya van a köldökzsinór levételnek? Nem hajlandók levenni a vért??? Vagy mi? belehalnának, ha meg kellen csinálniuk???

Nyetus!
Na, a hálapénzre várhatnak tőlem!!! Életemben nem adtam még manit dokinak, kivéve a nőgyógyászt, de neki is úgy, hogy kb. 10 éve hozzá járok, és most kapott egy kis manit, meg karácsonyra piát, hogy nála szeretnék szülni. Amit persze még nem jelentettem be neki... De rendes volt, mert amikor a vizsgálatért odaadtam a manit, azt mondta, hogy nem kell, tegyem el nyugodtan, megvagyunk mi enélkül is. Szóval tök rendes, de azért nem akartam már üresen hagyni a zsebét.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó,

101-től leszel "felhasználó" Kép

Angéla
angéla

Ááááááááááááá, még akkor 18 üzenet!!!
Na, azért feleslegesen nem fogok írni, hogy meglegyen. Majd csak összejön áprilisig!

Köszi

Kép

Kép
brigó

Angéla!
Köszi a táblázat javítást, igazán szuper, hogy ilyen gyorsan megcsináltad!

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok!

Lányok a dobogón még van két hely ki lesz a következő, mert szerintem a hideg meg a hó beindítja a szüléseket.
Nagyon örülök, hogy Babus ilyen bátor volt és gyönyörű kisbaba lett Kristóf. Igaz szegénykém szenvedett előtte rendesen, de gondolom utána felgyorsulhattak az események. Milyen jó neki, hogy már babázhat és túl van a szülésen azt hiszem lennénk a helyébe egy páran.
Ahogy a táblázatot nézem, Tamesz neked sem kell már sok, aztán Te is babázhatsz már.
Patri
patri

Brigó,

a 24.heti méretek; BPD:61, HC:224, AC:188, FL:40mm
a legutóbbi 31.heti; BPD:81, HC:291, AC:274,FL:55mm.
Most viszont már nagyon kiváncsivá tettél, nem baj ha én is érdeklődök? Kép

Babusék,

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz, gyönyörű a pici sok boldogságot hozzá Kép Kép Kép (Egy picit én is irigykedek, hogy már túl vagy rajta)

Angéla,

Nagyon örülnék ha "csatlakoztatnál" a csapathoz, az adataink: Babba kora: 32+5, szülés várhatő ideje: márc.23, neve:Laura,Noémi, tesó nincs és Péterffy kórház.

Plussz még feltennék lehet, hogy egy nagyon hülye kérdést. 2 napja szinte egyfolytában érzem, hogy rúgkapál, meg forgolódik pedig úgy tudom ezidőtájt a babák a nap 95-98%-át átalusszák. Nem lehet ez valami rossznak az előjele? (Mit tudom én, talán már nem érzi magát olyan jól odabenn?)
Aztán valószínű, hogy megint csak én "parázom" túl a dolgokat, ha keveset mozogna akkor az lenne a bajomKép Bár úgy látom ezzel a mozgáskérdéssel nem vagyok egyedülKép
jammie

Jammie,

Az én kisfiam is sokat bulizik a hasamban, az orvosom szerint (pont ma voltam nála) a 36. hét körül kezdenek kevesebbet mocorogni, úgyhogy emiatt ne izgulj Kép

Angéla+Valér
angéla

Jammie,

március 23-i szülési dátummal a 32+2 hetes vagy. Így írlak be, végülis senkinél sem pontosak az adatok Kép
Kiváncsi vagyok, hogy én meddig leszek kettő az egyben Kép.
angéla

Szia Jammie!

Köszi az adatokat. Nos, ez felettébb érdekes, mert nekem a 24+1 uh-os leletem a következő:
BPD:63mm; FL:45mm. Sajna itt csak ezt a két értéket mérik. Ez végülis már 25. heti adat, szóval, ha a tiéd "csak" 24.heti, akkor megértem, hogy ezek az értékek magasabbak nekem. De, ha nem, akkor milyen jogon írták ki nekem az új dátumot (04.13.; Angéla, azért nem kell módosítanod a táblát, mert én továbbra is 04.04.-re számítok), amikor te az adatok alapján 03.23-ra vagy kiírva??
Sajna nekem most nincs frissebb uh. eredmény, mert majd kb. 2 hét múlva kell mennem dokihoz. Kíváncsi vagyok, hogy akkor mi lesz!!!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Jammie,
Ne aggódj a sok mozgás miatt, örülj neki, az én Marcellem is nagyon aktív volt, nekem most a héten (38. hét) kezdett belassulni, mert megint nagyot nőtt, és szerintem már nem nagyon tud nyüzsizni!!! SZóval élvezd a kicsi mozgását és játszál vele sokat, a miénk nagyon szeret játszani és kommunikálni pocakon át és biztosan vannak olyan időszakai amikor ő is pihizik.

Most várom a páromat, hogy végre hazaérjen, mert 3/4 7-re megyünk dokihoz, ma "nagyvizit" lesz, szorítsatok!!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!

Akit érdekel a keddi hordozókendős tanfolyam:
be kell jelentkezni, vagy a 30/203-7903 számon, vagy a babastart@freemail.hu címen. Nevet és telefonszámot kell megadni, hogy el tudjanak érni, ha valami változás van. (szerintem jelentkezés nélkül is lehet menni, csak ha senki nem jelentkezik, akkor lehet, hogy nem tartják meg)
zsana75

Nekem a 24+1 hetes uh eredménye a következő.
BPD65mm Ac204mm Fl43mm Ofd78mm Súly 826g
Akkor ezek szerint várható, hogy hamarabb érkezik a baba? Nálunk mindig az utolsó menszi szerint irják a szülés dátumát ami febr 23. De az uh eredmények szerintem 1 héttel idősebbek. A héten már 3100got irtak súlynak. Az már tök jó. Lehet, hogy 4kilós babám lesz?
Tamesz
Mennyibe kerül a Megatoysban az elektromos orrszivó? Kuponnal és anélkül? Ez az egy ami hiányzik még, de gondolkodom, hogy áldozzunk e rá annyit vagy elég e a porszivós orrszivó. Ti mit gondoltok?
Már várom a Babus Hiradót, szerintem apuci megint este fog hazaérni a pici fiától és újabb képeket fog feltenni.

Kép

KépKép
búzaszem

Zsana, és te bejelentkeztél?

Én még mindig nem tudom, hogy tudok-e menni, a szervízesek azt mondták, hogy keddre lesz kész a kocsim, de még hívnak. Szóval még nem biztos, meg az sem, hogy kedden mikorra, de ha nincs kocsim, tuti nem fogok kibuszozni oda, sajna nekem az a világ másik vége.

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Angéla, Tamesz

Köszi a megnyugtató választ, próbálok emiatt nem idegeskedni, lehet, hogy tényleg csak a hidegre meg a hóra reagál így (én is februári születésű vagyok Kép)

Brigó,

Szerintem nem olyan nagy az eltérés és nálam minden uh vizsgálatkor előbbrehozzák az időt a könyvemben egyébként hetek óta kötőjellel tehát 23-24 hét stb. jelölnek úgyhogy ember legyen a talpán aki ebben kiigazodik. Én bízom a babában, hogy benntmarad addig míg elég érett nem lesz a külvilághoz. Ha meg eljön az idő ugyis jelzi. (Nekem a 04.04 az utolsó menzeszszámítással jött ki egyébként)
Lehet, hogy a következő vizsgálatnál megint módosítanak (pontositanak) neked is...
jammie

Borbolya
Nem jelentkeztem be, mert én meg azt nem tudom eldönteni, hogy akarok-e ott egyedül szerencsétlenkedni.
Én mindenképpen gyalog mennék, ez ugye meggondolandó ebben a hidegben.
Te is feltételesre mondtad és Timka is, úgyhogy várok valakit aki tutira mondja, és akkor bejelentkezem Kép
zsana75

Búzaszem!

Köszi neked is az uh. adatokat. Na, most már ténykeg kíváncsi vagyok, hogy mikor is fogok én megszülni!!!

Egyébként az eletromos orrszívó mindkét árát itt tudod megnézni:
http://www.megatoys.hu
És ott fönt van a havi akció fülecske. Arra kell kattintani.

De azért elárulom, hogy az eredeti ár 6.990Ft, a kuponnal pedig 4.990Ft.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Búzaszem,
Én maradok a porszívósnál, de az akciós az a Pesztonka orrszívó lesz, normál ára a Megatoysban 6.990,-, a kuponnal 4.990,- lesz, szerintem ami megéri az a kókuszmatrac, mert az is csak ennyibe fog kerülni, és a Medicor légzésfigyelő 29.990 helyett 19.990,-lesz. Ágy fölé forgós-zenélős játék 9.990,- helyett 5.990,-, utazóágy 24.990,-helyett 11.990,-, ...Írjak ide mindent???

Babus Híradó,
Mi is epedve várjuk az újabb gyönyörű képeket!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Na Brigó ügyi voltál, nem tudtam, hogy már fel is rakták az akciót, hát akkor úgy a legegyszerűbb bogarászni!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Jammie!

Végülis lesz, ahogy lesz, úgyis akkor jön ki a gyerkőc, amikor elérkezettnek látja az időt. Csak azért érdekes, hogy az egyik helyen "előrébb léptetik" a kismamát, a másik helyen pedig ellenkezőleg mozgatják a szülés várható időpontját.
Mondom én, hogy furcsák itt, a papok városában...

Brigó

Kép

Kép
brigó

Bocsi Tamesz, hogy "beelőztelek". Csak mivel mondtad, hogy febr. 1-től lesz akció, mi viszont jan 31-én mennénk Pestre, próbáltam minél hamarabb utána nézni a dolgoknak...
A kókuszmatrac tényleg jó árban lesz, de sajna a mi kiságyunk 110*70!!!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok !
27. hetes adataim: BDP: 69, AC: 231. Nem hiszem, hogy jó dolog az értékeket túl komolyan venni, hiszen mi is különbözőek vagyunk. Sajnos én is eléggé parázos vagyok, és az a tapasztalatom, hogy szülés után már sokkal több mindenért lehet aggódni, pedig felesleges. Most megfogadtam, hogy nem fogok feleslegesen "idegeskedni". Remélem be is tudom tartani. A mostani terhességm alatt annyi problémám volt, hogy csoda, hogy bennmaradt. Arról nem is beszélve, hogy a kisfiam mellett rengeteget kell "ugrálnom", hajolgatnom. De azt mondják, hogy aki idő előtt meg akar születni az meg is fog, ha meg nem akkor robbantással sem lehet kihozni. Feltéve, hogy nincs más háttér baj. Szóval a lényeg, hogy úgy gondolom, hogy minden OK és ezt a picur is tudja. Jó kanyargosra sikeredtem. Nem is tudom miért jutottak most ezek a dolgok az eszembe. Talán az időjárás???? vagy elérzékenyültem, mert most, hogy BABUS megszült érzem, hogy jönnek a babaesők és én is megsokára a kezemben foghatom. Na mindjárt pityergek, úgyhogy abba is hagyom.
Monika
monazsu

Mekkora kókuszmatrac és milyen árban?
(Ez a Soroksári út?)
jammie

Jammie!

120*60, 4.990Ft

Kép

Kép
brigó

Köszi! Az tényleg jó árban van, bár most mértem az ágyat 60*130 de szerintem meg lehet oldani.
jammie

LÁnyok
légyszi ne vegyetek Medicor légzésfigyelőt! Nagyon nem jó! rengeteg a téves riasztás, nekünk az volt kölcsönbe, és folyton szívrohamat kaptam, ahányszor csak megszólalt, közben meg csak a gyerek mászott le az érzékelőpárnáról.
Andi
psandi

Kedves Kismamák!
Ajánlom figyelmetekbe a kismama és baby ruha gyártó műhelyem.
Kaphatók nadrágok, overállok is, pólók, felsók, topok, blúzok, kardigánok, ingkabátos és zakós kosztümök, és még sok minden.
Most akciós nadrág vásár, betétes és fűzős fazonban, pamut elasztán anyagból, szinekben, 2500.--- 3800.-ig
Minden tavaszi kötényruha most CSAK!! 2000.- ft
Póló akciós vásár, két darab vásárlás esetén 1000.- ft /db.
Csecsemő ruhák, kapucnis kabátkák, himzett kispólók, nadrágok, kiscipők, sapikák, előkék,
56-80-as méretig.Most kacsás és süncikés himzéssel.
Takarónak is használható különleges pólya, huzattal:80X80-as, 4000.- kispaplan, 110x70-es 2700.- fejvédő 1200.-
Polár takaró 1800.-
Kis tételes modellek, baba és mama barát árak!!
Hivjátok Irénkét!30-501-45-27
....Váci műhely, ami Pesttől nem távolság!!
irénke

Jóestét!

Na megérkeztünk a dokitól, ma kicsit hosszúra nyúlt, mert behívták a kórházba egy császármetszés miatt, nem ő csinálta, csak több dokinak kellett bent lenni.

SZóval Ubulka jól van, NST-n szépen produkálta magát, majd bealudt a második 10 percre. Megnézett a doki, méhszáj, magzatvíz, méhlepény rendben, nem látja, hogy ki akarna jönni, bár ezt előre nem lehet tudni szerinte sem.
Méretei: BDP:96mm, FL:69 mm, Ac (pocak körfogat): 340 mm, súly kb 3300-3400 gramm. Szóval nem picike.

Szóval várom az erős frontokat, mert ha héten sem születik meg, akkor jövő pénteken este megyunk a dokihoz megint.
Kellemes hétvégét Nektek!!!!
tamesz+ubul

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Ja és ma este nem lesz Babus Híradó?????
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Na, most jól lebukott Babus Apuci, biztos bulizni van! KépKépKép
zsana75

Tamesz Kép,
szépek Ubulka méretei. Kép Lassan már ki is bújhatna!
Örülök, hogy minden oké volt a vizsgálatokon. A méhszáj még zárt vagy elkezdett nyílni?

Babus Apuka Kép,
a híradót nagyon várjuk ám!!! Kép

A "babaprojekt előtt..." topicban írta egy lány, hogy volt bent Babusnál és nagyon jól vannak, legalább ennyi hírmorzsa mára. Kép

Zsana! Kép Ennyi kijár Neki is!!! Kép Amíg még lehet. Kép

Beatrix
beatrix28

Brigó, elfelejtettem a kérdésedre válaszolni. A kórházunknak nincs ÁNTSZ engedélye (állítólag) a levételhez. Kép A dokim azt mondta, meg tudja csinálni, meg is csinálja, csak kapjon beleegyezést a vezetéstől. Mert ezt is jegyzőkönyvezni kell, tehát csak úgy nem végezheti el a levételt, de persze nem is várom el tőle. Most arra várunk, hogy mit mond az orvosigazgató, egyben mi a kórházi jogászok álláspontja. Az a szomorú, hogy ilyen okos emberek és nemhogy segítenének a családoknak, hogy ha már áldoznának rá, meg is tehessék, hanem csak húzzák halasztják a döntést. Pedig semmi más dolga nincs a kórháznak, minthogy az orvos leveszi a vért, a futár meg már viszi is. Na, mindegy, nem is húzom fel magam. Nem szeretem a tehetetlenséget. Kép

Beatrix
beatrix28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?