Anycsus, szívesen elmondom itt is,
Faludi doktor nem "kért", nem mondott tarifát és még csak nem is éreztette velem, hogy elvárná
de adtam (mikor hazajöttünk a H-ból), épp ezért jó szívvel, és természetesen hálából, mert a szülés alatt a legjobb kezekben és biztonságban éreztem magam
és minden az én beleegyezésemmel történt!
Proone, én is háborítatlan szülést szerettem volna, és ez minden bizonnyal így is történt volna, ha csak Faludi doktoron múlik
de a kisfiam 41. hétre jött, alig-fájásokkal, szinte-semmi-tágulással, és 37-es fejjel
ezért kellett az oxytocin, amibe beleegyeztem (még így is 9 órát vajúdtam! - de ezt békében, a párommal kettesben, kézenfogva) és a burokrepesztés is (mert még az oxytól se indult be rendesen a baba)
és sajna a gátmetszés is, pedig egy órán keresztül próbálták a gátvédelmet, és az utolsó előtti pillanatban vágtak - ezt is az én hozzájárulásommal, bár ez nem volt vitás, inkább vágjanak, mint repedjek
na de a gátmetszésnek 2 hét után nyoma se volt!
na és haskönyöklés meg egyebek nem voltak
ez a kórházra sem jellemző
láttad már a honlapjukat?
http://www.imreszul.itx.hu/szuleszet.html nem az a szellemiség
Anycsus, a szülés után is foglalkozott velem, másnap is bekukkantott hozzánk, aztán ő vizsgált meg hazamenetel előtt és egy órán belül kinn voltunk a kapun (ez nagy szó ám, mert van, aki reggeltől délutánig "megy haza")
még terhesgondozást igazoló papírt is adott (ez azért fontos, mert nem mindenki olyan felvilágosult anyuka egyből, hogy ilyet kérjen, és nem minden doki olyan alapos, hogy magától ilyet adjon, pedig az ügyintézéseknél kelleni fog!)
azóta voltam 6hetes kontrollon is, ott is nagyon figyelmes volt, szóval puszilom, és megtanítom a kisfiamnak a nevét
Szülésznőt nem választottam, de nem bántam, mert a párom végig mellettem volt, és egy harmadik személy állandó jelenléte zavart is volna tán
elég volt, hogy a kritikus percekben megjelentek, és akkor minden rendben ment- de bárkit választassz is, biztos jó lesz, mert csak szuper szülésznők vannak (állítólag)
a dr. úr is ezt mondta, mindenki nagyon profi
a legnépszerűbbek a Nyulas Jolán, Fantha Zsuzsa, Újvári Bori, Kecskeméti Vera, de hallassz itt sok jót másokról is
na megyek melózni
Moose, megkaptam a mélt, jó, csak kár, hogy a végén megdícsérted őket
tegnap megint kifolyt a pampersből a kaki, grrrrr