Sziasztok!
Hát csajok, tényleg jól felpörögtetek, de olyan nagyon jó ezt olvasni!
Először is mindenkinek köszönjük a szíves fogadtatást és a bókokat, annyit kaptunk, hogy felét elteszem Lilinek ínységesebb időre befőttes üvegbe!
A hajat csak azért írtam, mert úgy éreztem a nomen est omen jelszóval Rita Lilije mellett mi eltörpülünk!
Szöszi! Bori!
Önként lemondok az aranyról a tagságért cserébe, különben is csak rá akartam tromfolni a tegnapi "éremvétózásra"!
Bori! Én is azt akartam kérdezni, hogy ki vigyázott a babára amíg ti síeltetek? vagy felváltva őriztétek? A félkezességed meg egyáltalán nem látszott ezen a hozzászóláson, itt pont ugyanolyan gyorsan olvasható volt, mint a többieké!
Szöszi! Zokni?...Erre még nem gondoltam, hogy rá lehet fogni az ébredést, de kituggya..
Ha másra nem megy, iszok még egyet és ráfogom a nyuszira!
Különben csak hajrá-hajrá arany ügyben, és örülj, hogy egy csomó jelölt van, hiszen az igazi győzelem az ha sok közül vagy Te a legkiválóbb!
Hibernatusz!
Jó nektek, hogy agy alszik kint a baba, nekünk is kéne a friss levegő, de Lili kizárólag hason szeret aludni, A babakocsiban meg agyon öltöztetve nem merem megfordítani, mert félek, hogy megfullad, /lehet, hgoy baromság, de kapucni, meg sapi, meg minden.../ így nem tud elaludni, akkor meg hamar nyűgös lesz.
Anikó!
Éjszakázás: világ életemben ilyen bagoly típus voltam, ez sajnos nem változott a szüléssel..
Nem baj, ilyenkor végre elkummant a család és "szocializálhatom" magam a neten..
Pocak társak! Igen, igen!
És ment a versengés és tippelés, hogy mi lesz a szülési sorrend!
Gergő: nem vagyok szakképzett pszichológus, de érdekel a téma, és sokat foglalkoztam vele. Én egy tippet tudok neked ajánlani esetleg segít, de idő kell hozzá. Tudod az emberek már kisgyermek korban is szeretnek úgy beszélni a problémáikról, mintha az nem is velük történne (ezért használják a gyermekpszichológusok a bűneseteknél a babás játékot: és akkor mit csinált a baba, mi történt vele?. /Felnőttként meg szintén: van egy barátom akivel ez és ez történt, te mit tanácsolná neki..stb./ Szóval eseteleg meg kéne próbálni egy kicsit "békén hagyni" és csak úgy mellékesen megemlíteni, hogy valaki más akit ismer és szeret Gergő milyen bánata lehet, mert sokat fogyott, kedvtelen, stb, téged ez mennyire aggaszt. Ezt két-három esetleg több nap egymás után elmondani, és aztán rákérdezni, hogy Gergő, Te nem tudsz valamit javasolni, szerinted mi baja lehet? Te milyen okból búsulnál? stb.. Anélkül, hogy ő maga konkrétan szóba jönne. Hátha megnyílik.. De még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok szakképzett, tehát vedd csak egy tippnek a dolgot, és a szerint mérlegeld, hogy megcsinálod-e.
Rita: rossz éjszaka
Látod Lilikből is három a magyar igazság!
Leányzód haját én irigylem egy kicsit! Lámpák és házikó gyönyörűek, erre nem kicsit irigykedem, hanem nagyon, nálunk még csak az építési engedély van meg.. Hogy van neked időd a baba mellett ilyen lámpákat gyártani???
Jerry!
Hogy állítólag már kell az állati fehérje? Lehet hogy egy szoptatási tanácsadó erre mást mondana, de persze, annyi ellentétes infót lehet manapság kapni a legapróbb kérdésben is.. Az 5 szopi úgy fér bele, hogy mostanában megint 3-3,5 óránként hamizunk /nyügős hetek előtt már volt hogy 4-5 óránként, akkor volt hogy csak 4x evett..
/ de egyszer-egyszer előfordul, hogy 2- 2,5 óra múlva is rácuppan kicsit a cicire.
Orsi!
Ahhoz képest, hogy kezd a bezártság letörni, egész jó kedved van!
Súlyotok nem semmi, és gyönyörű formás, jóképű a kis mókuskád!
Hogy bírod ezt a súlyt emlegetni?
Panó! Kösz hogy jöttél, rendes tőled, hogy miattam is jelentkeztél!
Olyan harmóniát árazst ez a kép a gyerekről, szép a családod, büszke lehetsz rá!
Swen!
Hát igen ez a tüzijáték dolog nem volt semmi..
Hosszú mese de röviden csak annyit, a kútvölgyiben szültem, a szülészet ablaki a legtuttibb hely a tüzijátéknézésre. Tulképen már 17-én este elfolyt magzatvíz, akkor befeküdtem a szülőszobára, 19-én meg mindig onnan a dunai repülős verseny gyakorlatait nézetem, eltervezetem milyen klassz lesz a szobából a tüzijáték, erre 20-án de. császár, és mozdulatlanul feküdve hallgathattam a durrogást..
Bár az is igaz, hogy akkor ott ez bántott a legkevésbé..
Nanda: Nem akarok ajtóstól rontani a házba, hallgattok még majd annyit rólunk, hogy még sok is lesz!
Borostyán!
Először nem hittem benne, még csak egy hete vettük, de úgy veszem észre jobb a közérzete a manónak, és működik. Esetleg ajánlom a többieknek is, ha más nem kipróbálni, ez nem placebó, ha működik, működik akkor is, ha nem hiszel benne, ha nem, akkor meg biztos nem árt.
Én különben amúgy is a homeopátiás gyógyszerek híve vagyok, sokat segítettek már nekünk. Tőled a nyaralást és az alakodat irigylem nagyon.
Sorayat is rég láttam már, bár ő annak idején is ritkán nézett be. Chelloék hajababa Noémmije volt az aki az elejeén nagyon sokat bukott nem? Remélem hamar rendbe jött...
Elfelejtettem már, hogy ki, de, valaki keresett fürdőruciboltot. Erről jutott eszembe, hogy ma pont nagyon mérges voltam, holnap megyünk először babaúszni, a normális rucim meg a nyári cuccokkal kint van a telken bezacskózva, bár az is lehet, hogy nem jönne rám..
Itthon csak a szaunás rucim van, az meg az iszony maga: talán emlékeztek a 80-as évek végén volt az a fekete gumis anyag amiből minik is készültek, na abból az anyagból van, és a gumi is már rég kimállott belőle. Ezt felhúzom a jó kis deformi +1000kilós testemre, +a szexis fürdősapit a fejemre, és akkor aztán nem kell aggódnom a fogamzásgátlás miatt egy darabig, apa nem fog zaklatni a hétvégén!
Mindenkinek jóéjt, kíváncsi vagyok holnap reggel ki viszi el a pálmát!
Macs