Új privát üzeneted érkezett!

Szöszi
Nem tudok mit írni! Nagyon bele tudom érezni magam a dologba, pedig nekünk az a köldökkezelés "csak" egy ambuláns dolog volt, de én is úgy bőgtem, mint a záporeső!Kép El tudom képzelni, ha ágyhozkötve látod a gyerekedet, milyen szörnyű érzés lehet!
De légyszíves ne írj ilyeneket, hogy "rontani a hangulatot", meg hasonlók!!! Nem azért vagyunk egymásnak itt, hogy jót-rosszat egyformán meg tudjunk osztani egymással? És sokkal jobb is az embernek, ha kiírhatja magából, én legalábbis ilyen vagyok! Úgyhogy légyszi nem folytsd magadba az érzéseidet és bátran zúditsd ide nekünk!Kép Ok?Kép
Balázskát meg nagyon puszilom, biztos hamar ki fogja heverni, mert szuper szülei vannak és szeretetben nincs hiánya az biztos!Kép
Ezt csak Nektek!Kép
Kép

Jerry
Örülök, ha sikerül beszerezned ezt a popsikenőcsöt.Kép
AlvásKép
Etetés: akkor 3 óránként esztek? És miket? Tápi mellett miket adsz még? És Te csinálod, vagy bébiétel?
Bocsi, ha sokat kérdeztem.Kép

Most megyek Fábrit nézni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Na, most sikerült észrevennem, hogy közben Anikó és Rita is írtak. Bénaaaaaa!Kép

Anikó
Annyira jó megint ez a topik!Kép Munkánk gyümölcse Ritával!KépKépKép
Elkényezteted Bencust???? Érdekes a dokinénitek! De ezt már a hozzátápinál is láttam! A mi dokinénink és védőnénink pont azt mondta, hogy ha kel, akkor szopiztassam, most még a biztonságérzete a fontos, hogy tudja, mi mindig ott vagyunk Neki! És elkényeztetni én nem érzem, hogy lehet egy ilyen picit. Mert Gergő is most olyan, hogy ha nem lát rögtön sír, nem mehetek messzire. Ez van. Vagy hagyom szegényt sírni, vagy kitalálok valamit, pl. ma úgy vasaltam megint, hogy Ő ült a mosókonyha ajtajában a hordozóban és onnan beszélgettünk, énekeltem Neki. Persze néha próbálkozom, ha hallom, hogy csak nyafizik hagyom, de sírni nem! És szerintem ettől még nem kényeztetjük el Őket! Nyugodtan hallgass a szívedre, ha Bencusról van szó, doki néni meg...nem írom le.Kép
GergődKép Remélem rendeződik a dolog!

Rita
Ház is és kutyák is gyönyörűek!Kép
Azóta sem jutottunk el Hozzátok, de sajna átgondoltam és délelőtt meg azért nem jó, mert mi csak akkor tudunk sétálni. Pontosabban, amikor mennénk, Gergő pont akkor lenne álmos, szóval tanácstalan vagyok minitali ügyben. Van valami ötleted?

Képzeljétek, ma rájöttem, hogy Gergő fázik a játszószőnyegén. Egész hideg lett a kicsi keze, de amikor bevittem a mi ágyunkra a játékaival, akkor visszamelegedett. Valószínűleg valahol húz be egy kicsit a hideg, így amíg meg nem oldjuk a dolgot, addig nem tudom hol fog játszani.Kép Az ágyunk jó erre, de akkor végképp nem fogok tudni semmit csinálni.Kép

Most már tényleg megyek, mert lassan vége is lesz a Fábrinak.Kép

Puszi hegyek!Kép

Orsi

avocado

Jó estét!

Hurrá, alig győztem visszaolvasni!Kép S igen, ez nagyban a ti érdemetek, Rita meg Orsi, de meg kell mondjam nálam Anikó is főszerepet kapott a telefonjával.Kép

Altatás témába én sem mennék bele, mert hála az égnek nekünk nincs ilyen problémánk. Ha nagy ritkán kelünk is, én mindig cicihez folyamodok, mert ez a leggyorsabb és legbiztosabb. De mondom, nálunk nincs rendszeres kelés. Csak annyit szeretnék mondani, hogy azért azokat az anyukákat is nagyon meg tudom érteni, akik az állandó kelés miatt már kivannak, s kívánom mindannyiótoknak, hogy minél előbb találjátok meg a nektek való megoldást!

Jerry! Marcell igazi nagy baba már!Kép Gyümiket próbáltad már, mármint a húsukat nemcsak a levüket? Pohárból itatás: ez nálunk is hosszabb művelet volt, mire megtanulta hogyan kell viszonylag normálisan inni, meg főleg nekem kellett megtanulni, hogy hogyan kell normálisan itatni, úgyhogy ne add fel!

Vali! Remélem Alina is hamarosan követi a bátyját mind a kajában, mind az alvásban.

Rita! Végre!!!Kép Lili nagyon édes, ilyen rövid frizurával is.Kép Akkor egyezzünk meg abban, hogy mindkettőtökre hasonlít. Melyik szopit hagytátok már el? Ez a kaja közbeni elalvás nagyon édes lehetett!Kép Botond egyelőre kaja közben még nagyon aktív, sikítozik, kacag, kiabál, csapkod. Linoék példáján felbuzdulva én is adtam spenótot Botondnak szerette azt is. Tudom Linotól kérdezted a receptet, de ha nem baj leírom, hogy én úgy csináltam, hogy külön főztem csirkecombit répával, krumplival -ezt is eltettem egy kajának- s ebben a lében pároltam meg a spenótot, meg tettem bele a levesből krumplit meg husit. Lili nagyon okos kislány, el vagyok ájulva, hogy már miket megért!KépKutyák továbbra is édesek!Kép Hólapátolást továbbra sem irígylem, én inkább csak sétálok!Kép

Lino! Áll még a hóember? Vagy már van párja is? Mindig írd le milyen kaját eszik Kata, mi meg leutánozzuk vagy inkább küldd el amit nem evett meg, Botond tutti befalja.Kép

Anikó! Teljesen igazad van, tényleg csak kerested az éremvadászokat és olyan jó, hogy így örülsz nekünk! Én meg annak örülnék, ha tényleg nem lennél szomorú a tegnapi soraink miatt!!!!Gergődet nagyon sajnálom.Kép S akkor most mi következik, kivizsgálás? Ilyen hülyeség meg eszedbe ne jusson, hogy rossz anya lennél! Sokan összetehetnék a kezüket érted!!!

Szöszi! Ne vasalj, PIHENJ!!!!!!Kép

Orsi! Szerintem nyugodtan írd le a véleményed mindig a te szokásos stílusodban, ezzel nem bántasz meg senkit. Remélem nem haragszol meg, de én úgy érzem, hogy rád úgysem tudna senki haragudni, te vagy a topik "legnagyobb gyereke".KépKépKép

Jó éjt mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Milyen markaju telefonja van Anikonak, ami foszerepeket kaszal? Kép

SwenKép, ne erolkodj itt foloslegesen, este nem osztanak ermet!

szoszi
szoszi

Szöszi!

Te még mindig nem alszol?! Na nyomás az ágyba de azonnal!!!!!Kép

Gondoltam én már most jelentkezem a holnapi aranyért...de ha nem, hát nem.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Bocs, hogy beleugatok a topicba, de gondoltam ha már ilyen sokáig fent vagyok, hogy végigiolvassam a mai napi termést, ennyit csak megérdemlek! Kép

Én az őszi babásoknál szoktam írni, de tulképen ide tartoznék, mert szept.6 helyett aug.20 lett belőlünk. Kép
Már tavaly is állandóan olvastalak Benneteket, és nagy nagy ritkán irtam is egy két sort, de csak olvasó üzemmódban voltam. A melóhelyen meg tudtam tenni, mert ott egész nap a neten lógtam. Nagyon sokat jelentett nekem, hogy olvashattam a születéstörténeteiteket /hű ez de hosszú szó volt! 3x futottam neki, mint Megyesi P. az útkereszteződésnek!Kép/. Itthon modem van, így csak csínján tudok olvasni, ezért ezt a topicot sem nagyon olvastam. Aztán most valahogy az őszisek kicsit lustibbak, kevesebben lettünk, kevesebb a hozzászólás, így tegnap éjjel benéztem megint hozzátok. Csak picit tudtam visszaolvasni, de sajnálom, hogy itt valami nézeteltérés volt köztetek.
Igazából gőzöm sincs mi lehet olyan borzalmas, hogy szakadáshoz vezessen, de mindenesetre nagyon nagyon szomorú vagyok, hogy egy ilyen jó kis csapat mint a tiétek volt így szétment. Annyi szemétség, rosszindulat, bántás van ebben a világban, miért kell megsértődöni, ha valaki más véleményen van egy netes közösségben? - Na téma lezárva, még csak egy idézet: "Ne menjen le a nap a Ti haragotokon!"

Szöszi! Mindig is Te voltál az egyik kedvencem, emlékszem mi minden praktikát bevetettél, hogy végre kibújjon a babus! Kép Úgy sajnálom, hogy ilyen beteg lett Kép, de azt hiszem egy ilyen édesanya mellett hamar minden teljesen rendbe fog jönni.

Alvás: Nekem áldott szerencsém van, 5 hónapos kora óta 12-től 5-6ig alszik a manó, és azóta egyre hosszabban és könyebben. 3 héttel ezelőttig este 8-1/29-től reggel 7-8ig. Mostanában viszont, fogjuk a fogára, kicsit rosszabbul alszik ő is. Mieleőtt megszoptatanám buksisimi, aztán én mindig elmegyek gyorsan WC-re, és csak úgy veszem fel, legtöbbször már erre simán visszaalszik, és akkor nem is kell a szopi! Kép Egyetértek azzal, hogy nincs általános szabvány a kis manók egytől egyig egyéniségek, és szerintem mindenki hallgasson az anyai ösztöneire, annál pontosabb és megbízhatóbb műszer nincs! Kép

Nekem hiányzik Bellana, Süncsi, Ildikó a sok gyerekkel, Panó, Anitabori stb... A három fő pocaktársból miért nem lett három mamitárs?

Többiektől bocs, most nem tudok hozzászólni egyesével, de ha nem bánjátok, néha bekukkanték hozzátok is! Remélem nem voltam "túl sok" vagy túl okoskodó!
Jó éjt:

Macs
és ime egy kép az én kis majdnem kopasz Lilimről Kép

Kép

Ui.: és ha úgy vesszük ma én voltam az első, és elég komoly regényt irtam... Arany??? ;)
maccs

jó reggelt,

KépKépKép
most akkor enyém az arany vagy Maccsé?

azt hiszem, a régi szabály az volt, hogy az számít aranynak, aki MÁR FELKELT...szóval bocsi MacsiKépKépKép

Tegnap érkeztünk meg ama havas Ausztriából, nagyon jó volt a kirándulás, sokat síeltünk, nagyfiam hihetetlenül ügyes már, piros pályás lettKép

még este (na jó, éjszaka) átolvastalak benneteket, azért egész jól beindult az életKép örülök, hogy nagyjából rendben van mindenki, nem találtam senkit nagy betegségbenKép Bazsikám, elég volt már a pelenka-túlfogyasztásbólKép

Délelőtt jövök hozzátok írni, de ezt most muszáj volt megírnom, mert látom, megy az éremvadászat. Próbálok Szöszi és Swen alá tenniKép

puszi
AnitaBori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jo reggelt!

Na tessek, most legszivesebben azt mondanam, hogy MaccsKép aranya nem teljesen szabalyyos, dehat mivel O uj itt koztunk ilyet nem mondok udvariassagbol! Kép

Szia MaccsKép, legy udvozolve. En is gondolok Bazsinal a fogara is, a negykezlabazas tanulasara, neha a zokni szinere is...Kép
Kopaszsag: ha nem nezes RitaKépLilijenek kepeit, itt nem nagyon leszel frusztralt...Kép

SwenKép
Tulajdonkeppen mindegy, hogy csak ezust, eloled elhalasztam es ez a lenyeg!!!
Udv Bocicat!!!

Lanyok! Halkan jegyzem meg, hogy jobban aludtunk....

Itt nem hull a ho, de szep ido van, megint kinnt altatom majd a Manocskat!
szoszi
szoszi

Szöszikém,

a reggel is olyan szép, mint az éjszakátok volt...? így, hogy lemaradtál az aranyról?!

azért örülök, hogy jobban aludtatokKépKépKép

ölelés
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Na, tessek, meg BoriKép is....Jol nezunk ki, lassan egy hadsereg beszall a meccsbe!
szoszi
szoszi

Jó reggelt!Kép

Míg el nem felejtem,BORI ÉS ORSI KARCSIJÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! Kép

Nem akartam Szöszi örömét elvenni,pedig én ma 5-kor keltem. Kép De látom,megtette más.Kép Kösd fel a gatyát, Drága!!! Kép
Éjszakát nehogy elkiabáld!!! Kép
Telcsim márkája? Titoook!!! Kíváncsi vagy,mi??? Kép

Maccs! Légy üdvözölve nálunk! KépNagyon édes ez a Lili,haj ügyben meg csatlakoznék Szöszihez,Ritáékon kívül szinte mindenhol ennyi van.Kép
Te mit csinálsz még ilyenkor ébren? Nem tudsz aludni? Kép
Nekünk is hiányoznak a felsoroltak,meg a többiek is,Bellana és Süncsi távolmaradása már engem is aggaszt.Kép Panóról tudom,hogy a 3 gyerek mellett nehéz idejutni,Ildikóról nem is beszélve.Időnként azért jönnek.KépAnitabori síelt,ezért nem jött.
3 fő pocaktárs? Ezek mi lennénk? KépIstenem,de régen volt!!!
Szakadás:mi is nagyon sajnáljuk,de remélem még helyrehozható.A legjobb úton haladunk.KépGyere gyakran és segíts benne!

Orsikám!
Lassan elorozzák Tőled a bagolyérmeket! Kép
Már lassan nekem is gond lesz,hogy hova tegyem Bencust,mert a földön elég hideg van nálunk is,az ágyon meg lassan nem lehet otthagyni Őket!
Én is úgy gondolom,hogy úgy csinálom,ahogy nekünk a legjobb,meghallgatom a dokinénit,aztán annyi.Nem neki kell végighallgatni a sírást,én meg nem bírom,mit csináljak.Mindig piszkál azért is,hogy nem megyek be az oltásnál a szúrásra,de szerintem jobb,mintha utána meg engem kéne felmosni.Kép

Bori:Sziaaa! Kép De jó,hogy itt vagy újra!
Daninak nagy gratula,ügyes fiú!
Dorka hogy bírta?

Swen:nem vagyok szomorú! Kép
Gergő egyre jobban aggaszt,jövő hét végén döntünk,hogy hogyan tovább.KépAddig még beszélek a tanárnővel,gyerekorvossal.
Milyen jó,hogy Botond így szeret mindent.Kíváncsi vagyok,mi lesz nálunk.Kép
Rossz anyaságot nem szó szerint értettem,csak olyan sokszor kapom meg,hogy ezt is rosszul csinálom,meg azt is.Pl.hogy együtt alszunk a gyerekekkel,ez nagyon sokáig kiakasztott mindenkit,aztán egyre több helyről hallottam,hogy náluk is így van.Egyébként mi nagyon élvezzük,és most pont erről volt szó ebben a cikkben.Kép

Rita:csodaszép a házatok!!!A kutyusok is gyönyörűek. Kép

Na,most megyek főzőcskézni,ha hagyja a gyermek.Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Remélem, nem haragudtok, hogy zavargok Kép

De most csak Szöszinek! Kép
Megkönnyeztem én is a soraidat, és persze totál át is éreztem a helyzetet! KépKép Eszter 2 hónapos volt, mikor kórházba kerültünk vele. "Csak" 3 napig voltam bent vele, de az szörnyű volt Kép Főleg, amikor vért vettek tőle és hárman fogták le szegénykémet, engem meg oda se engedtek hozzá Kép És a kórház után ugyanaz volt helyzet, mint a te Manócskáddal, beletelt jó néhány napba, mire visszakaptam a régi, vidám, érdeklődő, nevetős lánykámat! Biztos nagy trauma lehetett neki is a kórház és szívből örülök, hogy már jobban vagytok KépKép

Puszi mindenkinek!
Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Hihetetlenul fellendult a forum. Kép
Nekunk volt most nagyon rossz ejszakank. Kép Lili este 9-tol hajnali fel kettoig felorankent-orankent uvoltve, sirva felkelt. Ugyanugy mint a tegnapi delutani alvasnal. A vallamon menyugodott, visszaaludt, de kezdte ujra. Egyszer mar annyira sirt, hogy csak a cici nyugtatta meg. Aztan hajnali 1-es kelese utan gondoltam egyet es Dentinox-al bekentem az inyet. Igy aludt reggel 6-ig, majd szopizott es visszaaludt fel kilencig. Nem biztos, hogy a foga, de majd meglatjuk. Jart valaki igy fogzas idejen?

Szoszi: imadom a hozzaszolasaidat. Kép Jot nevettem most is.

Orsi: Mint irtam, johetsz delutan is. Maximum Lili aludni fog akkor. Kép De ebben a hoban nehogy utra keljel. Kép Megvarjuk mig szebb ido lesz.
Amugy ha elhozod a babakocsit itt is setalhatsz. Kép Nagyon jo a kornyek. Kép En is viszem delelottonkent. Kép

Maccs: Udvozollek itt nalunk. Megvan a forum harmadik Lilije. Kép Gyonyoru a kepen. Kép

Anita: orulok, hogy visszajottel. Azert irjal hogy vagytok, Dorci hogy viselte az utat. Kép

Aniko, Orsi: koszonom a dicseretet. Mi is nagyon buszkek vagyunk ra, de kivulrol meg nincs teljesen keszen. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Lujzika!

Dehogy haragszunk,gyere nyugodtan,amikor csak akarsz!Kép
Nálatok mi volt a gond?
Az én nagyfiam már 3 éves volt,amikor kórházba került,de én majd beleőrültem.Ilyen picurkáknál még borzasztóbb lehet.Kép

Puszi Neked:

Anikó

Lányok!
Eszembe jutott,hogy van még nekünk hajasbabánk,Chello Noncsija,bár már már nagyon régen hallottunk róluk!Kép
vakili

Rita!

Nálunk pont így bújt ki az első fogacska.Kép

Anikó
vakili

Rita: Tök jó a házatok! És nagyon helyesek a kutyák, majd én is szeretnék, ha kiszabadulunk a belvárosból.

Orsi:nappal 3,5 óránként eszünk,
A menü:
reggel: tápi (200 ml)
tízórai: 150 gr. papi (almáskrumpli, répás krumpli, a héten vezetem be a paradicsomos krumplit)
délben: úgy 170 ml tápi
uzsonna: 130 ml. táp, 100 gr. papi
este: 200 ml. tápi.
Ezek a felajánlott adagok, de a tápszert nem mindig hajlandó megenni.
A második etetés volt nagyon zizis, amíg csak tápszert evett, mert megcsináltam a 200 milit, és ebből megevett úgy 50-60-at. Viszont a krumplit tök simán benyomja.
Én főzöcskézek itthon, általában 3-4 napra,a másnapi adagot berakom a hűtőbe a maradékot meg lefagyasztom, illetve az új ételeket hoszabban elosztva, mert lassanként emelem az adagot.
Azt hiszem nagyon hamar átálltunk az egyik étkezés teljes átváltására, illetve a második papi bevezetésére, de annyira nem ette a tápszert, hogy muszáj volt. Kb. 10 nap alatt cseréltem le a második étkezést teljesen krumplira, és rá pár napra vezettem be a délutáni papit is. Azt olvastam, hogy amikor már egy hónapja eszik egy teljes adag főzeléket, akkor lehet bevezetni a második adagot is. Hát én ezt nem vártam meg. Szerencsére idáig nem vettem észre, hogy bármi baja is lenne tőle. A kaki sokkal keményebb, de továbbra is van naponta, sőt naponta kétszer is gyakran, és teljesen simán kinyomja, a tápszeres sűrű ragadós kakival látszólag jobban megkűzdött. (már elnézést, hogy a prózaibb részletekről is beszámolok Kép)
Még nem variálom túlságosan, de azt mondták, hogy amíg egyvalamit békével megeszik, addig nem nagyon kell forszírozni a következőt. Így most lassacskán kostolgatunk majd mást is.
Gyümölcsöt, gyümölcslevet a fő étkezések között próbálok neki adni, de az almát, banánt nem fogadja el, ill. a szőlő és őszibaracklevet sem. Most próbálkozom majd a körtével és az őszibarackkal.
Ennyi, kicsit kimerítő voltam, de ti is nemsokára kezdhetitek majd a hozzátápit (tudom, hogy várni akarsz még 2 hónapot), de állítólag 7 hónapos kortól már az állati fehérjére is szükségük van.

Ja még annyi, hogy nekem azt mondták, hogy a főzelékbe rakjak bele decinként egy kiskanál olajat, vagy vajat. Ezt én még nem raktam bele. Mondták még ezt valakinek???

Ezt most elküldöm, mert a guta megüt ha elszáll, aztán folytatom

jerry
jerry

Aniko: Es hany ejszakakon keresztul tartott ez? nagyon sajnalom kicsi lanyomat. Kép

Jerry: Koszi a dicseretet. Te is barmikor eljohetsz hozzam. Kép Van itt egy par elado haz az utcankban es a kornyeken is. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita:egy éjszaka,és egy nap,délutánra már ki is bújt.Kép

Anikó
vakili

Swen: el is felejtettem megkoszonni a spenot receptet. Kép Mindenkeppen kiprobalom. Kép
A delelotti szopit elhagytuk, de mar az ebed utanit se mindig igenyli. Szerintem lassan arrol is leszokunk. Jo, nem mondom, hogy 100%-osan, mert amikor nagyon nyugos, akkor ker es kap szopit. Kép Lili is nagyon aktiv a delelotti kajanal, de az ebednel mar szerintem tudja, hogy alvas van utana, es addigra altalaban elfarad, igy elofordul, hogy bealszik. Kép Lili mostanaban rendkivul elvezi a tapsikalast. Amikor kaja jon, akkor is fulig ero szajjal tapsol. Olyan edes! Kép
De ha mondom neki tapsi-tapsi vagy en is tapsolok, maris tudja, hogy tapsolni kell. Es nagyon elvezi. Kép A zeneert el-hal. Ha meghallja, maris az utemre rugkapal a labaval, fulig er a szaja es neha tapsol is kozben. Most elvette a taviranyitot, es majdnem szivinfarktust kaptam, amikor bekapcsolt es elindult a CD. Lili kapcsolta be. Kép Hihetetlen zenerajongo. En ilyet meg nem lattam. Kép Most itt fekszik mellettem es feszulten figyeli a hi-fit, hogy milyen zeneket ad. Kép Kedvence a Wham: Boldog Karacsonya. Kép

Aniko: csak legyen igazad, bar Lilinel nem ugy latom az inyenel, hogy lesz belole fogacska. Kép

Szoszi: Jo alvas. Kép Ennek orulok! Kép A humoros beszolasaid alapjan ugy erzem nagyon jo a kedved es talan visszatert a regi Szoszi. Kép

Aniko: egyuttalvas. Kép Mindenki ugy csinalja ahogy neki jo. Kép

Jerry: Nekem senki nem mondta a vajat vagy olajat. Meg csak nem is hallottam rola. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

sziasztok,
egykezesen...

Jerry,
te Szélessávú,pénteken mindig van bio-piac a nagycsarnokban? melyik részen?
olaj: Süncsiéknél javasolták, méghozzá a repcét, állítólag az a legjobb. Én az olivára tippeltem volna.

Rita,
engem a házatok pagodára emlékeztetKép nagyon szépKép
drukkolok a fogacskának, szerintem is az bántja - vagy a hó?

Anikó,
drága vagy, de mi novemberben KárolykodunkKép de a jókívánság mindig jókor jön.
Gergőért én is aggódom, és nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vége.
ma hajnali kelésedKép
Dorka 2 órákat aludt a babakocsiban, míg mi síeltünk, az éjszakákat pedig átaludta!
mit főztél?

Lujzika,
sajnálom, hogy már nektek is át kellett élni a kórházas élményeketKép ne legyen ilyen soha többéKép

pusszancs

Bori, félkézzel béna és lassú vagyokKép
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Anita!

Igen a hazunk az ereszcsatorna vegei miatt pagodanak nez ki. Bar nem annak szantuk, de azert igy is tetszik. Kép A ho nem hiszem hogy banatana Lilit, tegnap is nagyon elvezte. Kép Majd meglatjuk mi lesz ebbol es mi lesz a mai ejszaka. Kép
Kuldok neked kepet az altalam keszitett kesz falilamparol. Kép
Puszi Rita
Bal es jobboldali:
Kép
Baloldali sotetben:
Kép
Jobboldali sotetben:
Kép
Jobboldali vilagossagban, itt jol latszik a kerete:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Na! Mintha 2004. szeptember lenne itt a topicon!Kép Ezt már én is szeretem!Kép

Jó olvasni benneteket!
Most csak annyit, mert rohanok, hogy a doki néni nekünk is azt mondta, hogy egy lehetenyi olajat lehet tenni a főzelékekbe.
És Bori mellett én is kérdezem Jerrytől, hogy a Csarnokon belül hol van a biozöldséges?

Mindenkinek szép napot!

Kisdió

Kép
kisdió

SziasztokKép

"Kénytelen" vagyok jegyzetelni word-ben, mert csak görgettem-görgettem-görgettem visszafelé és olyan sokat írtatok, hogy el sem akartam hinni!Kép És az előbb e miatt körberöpködtem a nappalit, annyira boldog vagyok, hogy kezdünk megint hasonlítani arra a topikra, ami voltunk!Kép

Swen
Akkorát nevettem!!!Kép De teljesen igazadvan, én mindig is ilyen "infantilis" voltam, szerintem soha nem fogok felnőni.Kép De ugye azért így is lehet jól nevelni egy-két mókuskát?
Az meg nagyon jól esett, hogy rám nem tudnátok haragudni!Kép

Szöszi, Swen
Jó megint olvasni a dumáitokat!Kép Olyan jó kedve lesz az embernek!Kép

Maccs
Gyere csak bátran, elvégre Te is nyári babás lettél!Kép Majdnem egyidősek a picurkáink, az én Gergőm augusztus 18-án bújt ki. De Ő ráhúzott 4 napot a tervezettre.Kép
És egyáltalán nem voltál sok, írj csak bátran regényeket!Kép
Kép nagyon édes!Kép

Bori
Végre megjöttetek!Kép És hál istennek mindenki egyben van!Kép
Daninak gratula, képeket majd kérünk!Kép
Látom, Ti is novemberben névnapoztok.
Engem szóra se méltattál.KépKépKép

Anikó
Mindenféle éremről lemondok, csak legyen újra ilyen hangulat, mint most! Egészen feldobódtam tőle!
Pedig kezdenek rajtam jelentkezni a bezártság tünetei, hihetetlen gyorsan felkapom a vizet és ezt úgy utálom!Kép
Karcsi nevében köszi a köszöntést, de Ő novemberben ünnepli. De nagyon aranyos vagy!Kép

Jerry
Köszi a részletes leírást.Kép
Nem hiszem, hogy várok 2 hónapot, szerintem az almát megkóstoltatom Vele, ha fél éves lesz. Persze ha nem kell Neki, akkor várunk még.

Rita
Nekünk is egy éjszaka volt nyűgös, és akkor már kint is volt a fogacska. De mindenkinél más, van akinek lassabban jön ki. Én még nem próbáltam ezt a Dentinox-ot, de lehet, hogy kipróbáljuk, mert lassan jön a másik foga is mellette és hátha könnyebb lenne Neki.
Zenerajongó Lili:Kép
Gergőt is baromira érdeklik a távirányítók, ha véletlenül megkaparint egyet, akkor nagyon cuki!Kép De még használni nem sikerült Neki....eddig.Kép
Lámpáid gyönyörűek!

Most mennem kell, Mókuska itt kiabál mellettem, hogy vegyem fel.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Na vegre! Lili alszik, igy van egy par oram. Kép Hacsak nem fog megint felsirni. Azert bekentem Dentinox-al lefektetes elott.
Most neztem eteteskor a Lili inyet es egy nagyon picit repedezett, de ez meg nem a fog. Hat kivancsi vagyok mikor fog elobujni.

Orsi: megneztem volna a korperopkodesedet. Kép Gergo mit szolt? Kép

Kisdio: varunk vissza. Irjal tobbet, hogy hogy vagytok.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok lányok!

Hát, ha már Maccsnak is hiányzom, akkor úgy döntöttem, hogy én is bejelentkezek. Én egyébként általában vagyok, csak olvasó üzemmódban, de mindenkiről tudok ám mindent!
Velünk semmi érdekes, Beni szorgalmasan hintázik négykézláb, hátrafelé halad. Bár lehet, hogy nem is hátrafelé halad, hanem az ágy felé, mert bármilyen irányban teszem le, 5 perc múlva az ágy alatt köt ki! Két hét múlva megyünk síelni, addig már nem akarom elkezdeni a hozzátápit, majd csak ha hazajövünk. Fogakat egyelőre még nem növesztünk, de az én gyerekeim ezt nem szokták elkapkodni, Rita elmúlt már 11 hónapos, mikor az első foga kibújt.

Altatás téma: Beni mostanában kétszer kel (pedig régebben csak hajnalban kelt), éjfélkor meg 4-kor, én mindig megszoptatom olyankor.

Anikó!
Sajnálom Gergő fogyását, remélem jövő hétre megoldódik a dolog! Én Petivel 5 éves korában voltam kórházban, szegény egy hétig az intenzíven volt tüdőgyulladással.Kép
Kata segít neked Bencus körül? Én nem is gondoltam volna, hogy Rita ennyit tud segíteni, de Beni nagyon jól elvan Ritával és én addig tudom csinálni a dolgom!Kép

Jerry!
ADSL hurrá! Ugye végül megkaptad a CD borítókat? Vagy küldjem újra?

Orsi!
Nehogy elrepülj!Kép

Rita!
Nagyon szép a házatok, a kutyák nagyon aranyosak, Te meg nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szép lámpákat tudsz csinálni!

Bori!
Ugye nem a síelés miatt vagy egykezes?Kép

Szöszi!
Pedig én még itt sem voltam reggel...!

Swen!
Ma megint este jössz az aranyért?

Kerestem nektek egy képet is:

Kép

Most ennyire futotta, majd igyekszem még jönni, addig is puszi mindenkinek!

Panó
panó

Sziasztok!

Altatásról utoljára: a könyvekből lehet jó tanácsokat venni, de az nem fog használni minden gyereknél. Én a középutas megoldást választom, próbálom terelgetni, hogy jó lenne aludni, de képtelen vagyok otthagyni a gyereket sírva, hogy majd csak elalszik. És meglehetősen utálnám ha valaki engem így akarna rászoktatni valamire, hogy tetszik, nem tetszik ez van. Ha pl Nórát otthagytuk volna sírva, akkor ő reggelig üvöltött volna. Lili meg képtelen volt elaludni úgy, hogy ott vagyunk mellette. Ehhez képest Kata a középút. Amikor ma éjjel felébredt és bementem hozzá, először megsimiztem és próbáltam elmagyarázni neki, hogy jó volna ha aludna, na nem igazán hatotta meg. Még az se hogy kivettem az ágyából. Pedig erre máskor simán visszaalszik. Úgyhogy a jól bevált szoptatással lehetett csak visszaaltatni.

Nagyon sajnálok mindenkit, aki kórházban volt a picurral! Minket csak beijesztettek vele, és végül hazajöhettünk, de így is elég vacak volt Kép A vérvételnél ki akartak küldeni, és még ők voltak megsértődve, hogy nem mentem ki. De szerencsére már vége van. De biztos, hogy nagyon megviseli őket ez a hercehurca, és jó időbe telik mire helyrejönnek.

Rita: házatok Kép Kutyák KépLátom közben leírta Swen a spenótot, nekem szokott itthon lenni már készen lefagyasztva, így csak fel kell engednem. Zeneimádó Lili Kép Falilámpák tök jók! Hogy Katának mi baja volt pontosan azt senki sem tudta megmondani Kép Nagyon belázasodott, de a dokinéni nem talált nála semmi okot amitől lehetett volna, így jött a pisivizsgálat, amiben találtak baktériumot, ezért küldték kórházba, hogy vizsgálják ki. Lényegében ott se találtak semmi különöset nála, de a vérvétel is mutatta, hogy van valami gyulladása. Kapott antibiotikumot, de az első adag után allergiás lett rá, úgyhogy azt abba hagyatták. Közben meg a nagyok összeszedtek valami hányós vírust, azt apa is elkapta, nekem meg torokgyulladásom lett. Úgyhogy nagyon vidám az utóbbi pár hetünk Kép Nálatok meg simán lehet, hogy jön Lili foga, és attól alszik rosszabbul, és lehet hogy hamar ki is bújik, de még hónapok is lehetnek addig. Ezzel most jól megvigasztaltalak, mi? Kép

Orsi: Panónak üzenetet átadom majd! Kép Közben látom, hogy ő is írt, akkor meg nem is adom át Kép Kíváncsi vagyok Gergőnek tetszeni fog-e az alma!

Bori: te aranyvadász Kép

Szöszi: de jó, hogy jobban aludtatok!

Anikó: Gergő nem evése Kép Ez szörnyű lehet Kép Hóembernek nálunk is répaorra van Kép És nem is kényezteted el Bencust! Kép Csak szereted!

Maccs: szia! Kép Nagyon aranyos Lilid van!

Swen: hóember még megvan, de társa még nincs Kép

Jerry: olajról már hallottam mástól is, még a magyarázatot is, de most nem tudnám normálisan leírni, majd összeszedem magamat. ÉN soha nem raktam egyik kajájába se plusz zsiradékot.

Tud valaki esetleg valami boltot, ahol lehet normális egyberészes fürdőruhát kapni, ami nem úszódressz?

Többieknek is pussz, most mennem kell:
Szilvi
lino

Majdnem elfelejtettem!

Egcsiéknek boldog félévességet! Remélem olvassa!Kép

Kisdió, Panó
SziasztokKép

Nem repültem el, ne aggódjatok (Rita, Panó)!Kép Csak képletes volt a repkedésem!Kép

Panó
Nagyon édesek így hárman a gyerkőceid! Remélem egyszer majd nekünk is lesz egy ilyen képünk!Kép

Én is hoztam képet Mókuskáról.Kép
Szerdán mázsáltuk és 9200 gramm volt!Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Bori!
De ügyes lány ez a Dorka!Ezek szerint nem zavarja,ha idegen helyen kell aludnia.Kép Bár elég sokat utaztok,úgyhogy megszokhatta.Ez tök jó! KépMi is nagyon szeretünk menni,de a múltkori utazás után azt hiszem még várunk.Kép Teljesen kikészültem a hazaút miatt.
Borsófőzeléket és sajtos cukkinit csináltam.
Miért vagy félkezű?
Köszi az aggódást,majd beszámolok folyamatosan.

Panó!De örülök,hogy jöttél! Kép
Kórház Kép
Kép nagyon aranyos.Kép Nekünk fogunk van,de nem hintázunk.Kép
Nálunk mindkét gyerek sokat segít,bár Gergőnek több türelme van.Viszont úgy látom,Bencusnak inkább Kata a kedvenc,ha meglátja,rögtön vigyorog.
Azért Kata még hamar megunja.De nem panaszkodom,mert bármikor megkérhetem Őket,hogy egy kicsit foglalkozzanak Vele.Kép
Hová mentek síelni?

Rita:gyönyörűek a lámpák,nagyon ügyes vagy! Kép

Röpködő Orsi: Kép
Ilyen "infantilisen" lehet a legjobban gyereket nevelni! Komolyan mondom!!! Az én párom is akkora gyerek,hogy csak na! De ezt imádom benne,nagyon tud a gyerekek nyelvén.Kép
Bezártság Kép Hát már én sem bánnám,ha jönne a tavasz,és lehetne menni mindenfelé.

Kisdió:szia Kép Milyen típusú a kengurutok?Mert nekem nagyon tetszik.

Egyébként extra nyügi napunk van,asszem a következő fogacska.Kép Ma óránként szopizunk.

Pussz:

Anikó
vakili

Szia Lino!
Most láttam, hogy írtál.
Én is kíváncsi vagyok!

PusziKép

Orsi

avocado

Anikó DrágaKép
Elküldök egy hsz-t és rögtön ott terem előtte valakié.Kép Hát ilyet?Kép
Extra nyűgi nap:Kép
Küldöm a puszikat Bencusnak!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Csajok, megkergultetek?Kép Alig lehet visszaolvasni!!!

Ha jon Apa es lepasszolhatom a Manot en is jovok hosszabban!
Na, most verte be a fejet a fotel lababa, pedig meg csak kuszik. Biztos, hogy annyira varom, hogy neegykezlabon masszon?Kép
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Pano: Koszi a dicseretet. Nagyon szepek a gyerekek. Ritanak nagyon nagy haja van. Kép Hat, meglatjuk mi lesz Lilinel azzal a franya fogakkal. Kép

Lino: Neked is koszi a dicseretet. Kép Amugy nem vigasztaltal meg. Kép En is tudom, hogy nem biztos, hogy most fognak kibujni a fogacskak, lehet, hogy most csak a fogcsirak rendetlenkednek es holnapra elmulnak, de 1 honap mulva ujbol elojonnek. Kép Szoval ki tudja. Kép
Nagyon nehez lehetett nektek is az elmult idoszak. Erdekes, hogy semmit se talaltak Katicanal es megis tuneteket produkalt. Teljes UH-n voltatok?

Orsi: Gergo mosolya gyonyoru. Kép Nagyon jok a kepek. Igazan vidam kisfiu. Mindig ilyen? vagy vannak rossz percei? Kép

Aniko: Neked is koszi a dicseretet. Kép Hat nekunk is extra nyugi napunk van, de, hogy mitol nem tudom es szerencsere nem ker cicit orankent. Kép
Mindig lekotom valamivel. Kép

Szoszi: Kép Kép Te aztan indulhattal volna egy humorversenyen. Kép Nem gondoltal meg ra? Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Ja! El is felejtettem. A delutani alvasnak is lottek. 15 percenkent felsirt. Aztan 1,5 oraig birta igy. Mar elore keszulok egy rossz ejszakara. Kép

Anita: El is felejtettem megkerdezni. Ki vigyazott Dorcira, amig ti sieltetek? Vagy huztatok magatok utan? Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Hello!

Jo sokat akartam irni, de nem tudtam jegyzetelni...no, majd fejbol!

SwenKép
Teljesen magadba zuhantal a reggeli folenyes beelozesemtol es eltuntel?Kép

AnikoKép
Na ez az, pont ahogy irtad. En is ugy vagyok vele, hogy enm birom sirni hallani, es mindig arra gondolok, hogyha hagynam, akkor esetleg o megtanulna csendben lenni, de en meg lelki serult lennk, aztan a pszihologus se olcso...Kép
Ilyen nagy segitseg a ket nagy? Ez aranyos toluk, hogy jo testverek.
Gergo fogyasa biztos ijeszto, hatha gyorsan talalnak megoldast. A hanyos-hasmenos virust azert most ne kapjatok el lehetoleg!!!!

RitaKép
Igen, jol irtad az elvarasok is kulonbozoek, hiszen a szulok sem egyformak, persze, hogy a gyerekek sem.
A hazatok kivulrol is nagyon szep!!!! A kutyak is, igazi csaladi haz: udvar, gyerek, kutya, ho...ami kell!

OrsiKép
huncut lett a Te fiad is. Az elejen olyan kis komolynak tunt, de latom mar, hogy atveres volt, zsivany az is!!!Kép
Ha jobban megnezem, lehet, hogy nem fog akarni zenelni sem. Csakazert sem !!!!Kép

JerryKép
Bar a hajadrol nem irtal, azert en valaszolok:
az olajat a fozelekbe en is hallottam. Irja a baba szakacskonyvemben.Megnezzem reszletesen?
Kaka: a szinerol es a szagarol meg nem is irtal Kép Tudod, hogy kedvenc temam...Meg azt hiszem KisdioKép-e is.

LinoKép
Furdoruha: nem tudsz valahol olyan boltot, ahol normalis testet lehet kapni, ami furdoruhaba is jo?Kép

LujzikaKép
Hat, nekem is szornyu elmeny marad, beszelni sem szeretek rola.
Az a legrosszabb, hogy tehetetlen vagy, nem??? ugy atvallalnad a szenvedeseit, de nem lehet.
Nalunk a kanul behelyezese volt olyan, mint nektek a vervetel...brrr. Eszternek mi baja volt?

PanoKép
Peti apja fia? Mert nekem ugy tunik a ket kicsi hasonlit Rad...

Balazs ma kinnt aludt 2*1orat, baromi hidegben, fel sem ebredt, csak mikor felhoztam, o nyomta volna meg...en faztam. Kép Ugy alszik kinnt, el is neveztem Hibernatusznak...

Lanyok: mennyire no a gyerekek korme? Szerintem nekunk a kormunk no ugy, mint LiliKép-nek a haja...

Ha BoriKép megjon ket kezzel, frusztralt lesz a levelhosszom miatt!
szoszi
szoszi

Szöszi
Nem is írok semmit, csak: KépKépKépKépKépKépKépKép
Köszi, hogy újra hozod a formád!Kép

Rita, Szöszi
Köszi a dícséreteket Gergő fotóira!Kép
Azért nem mindig ilyen, tud ám raplizni is. Majd egyszer úgy is lefotózom, mikor lila a buksija, annyira mérges.Kép

PussssssszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Pezseg az élet itt!Kép

Anikó: persze, hogy nem kényezteted el Bencust! A doki néni meg ne szóljon bele; minden szülő úgy rontja el a saját gyerekét, ahogy akarja! Kép Már ha elrontja, ugyebár. A női szervezet csodákra képes, ezt jól tudjuk, de azért én 3 óra alvás után igen-igen gyatrán érezném magam. Pláne, ha lenne nagyobb gyerkőc!
Ákos 11-től reggel 7-ig alszik, most az a problémánk, hogy éjszaka icereg-ficereg, mire hátára fordul, és akkor fel is ébred és nem tud visszaaludni, mert csak hason alszik.
Milyen kengurura gondolsz? Ami az októberi talin volt velünk? Bébécomfort.

Rita: aranyosak a kutyák! Biztos élvezik ezt a havat! Fogas téma: mi is fogatlanok vagyunk és esély sincs arra, hogy mostanában kibújna. Pedig már volt olyan időszak, amikor nyáladzott Ákoson szorgalmasan, de csak nagy hűhó volt! Kép
Lili elaludt kaja közben: nagyon édes lehetett! KépNagyon ügyes vagy a sajátkezű dolgok készítésében. Ezért irígyellek is!

Orsi: jól csinálod. Mert én is így csinálom: sírni nem hagyom (talán csak 2x, max. 3x húztam rá Ákosra az ajtót, amikor már nem bírtuk tovább), csak nyafizhat. Igaz, azt se sokáig. De biztos vagyok benne, hogy nem kényeztetjük el csemetéinket. Kép
Padlóközelben mindig hűvösebb van (hacsak nincs padlófűtésKép), mert a meleg levegő felfelé áramlik. Én se szívesen teszem Ákost le a földre, csak amikor vasalok, akkor pedig egy könnyű takarót ráterítek. (Legideálisabb hely a plafon alatt fél méterre lenneKép)

Maccs: szia! Igaz, augusztus 20. a nyári szezon vége, de itt a helyed! Kép Lili igazi nő! Kép

Anitabori: Dani nagyon ügyes! Dorka lábára mikor tesztek sílécet? Kép

Panó: szia neked is! Régen voltál. 3 gyerek aranyos! Lesd ki Benit, milyen útvonalakon tolat be mindig az ágy alá! Kép

Linó: nektek is kijárt a betegségekből.Kép Na most jönnek a hidegek, jól megfagynak a bacik és vírusok!
Próbáld meg az EGO és a Budmil boltjait! Ott mindig vannak úszódresszek! Esetleg a Westendben a Speedo boltban.

Jerry: kakatéma nálunk is állandóan szinten tartvaKép Két hete már felnőtt, sötétbarna színű. Ha pl. paradicsomot eszik Ákos, akkor egy kicsit pirosodik, illetve a múltkori spenót után sötét zöldesbarna lett. És kemény. Rendesen bogyó. De kinyomja legalább most már magától. Ja, és leginkább az autóscsüccsben szeret nagydolgozni.Kép A dokinéni azt mondta, hogy normális a színe-szaga, állaga. Fog még változni talán, de nincs vele gond.

Szöszi: ugye, hogy már sokkal a jobb a kaka- és alvásdolog, mint pl. 3 napja! És meg se áll a folyamat a végső gyógyulásig! Kép
Ákosnak 4 naponta kell körmöt nyírnom. Ha véletlenül becsúszik a 7. nap, akkor már seb van az orromon, az arcomon, a mellkasomon, és a saját orrát is kikarmolja.

Ma megkostóltattam Ákossal az áfonyás almát. Hát fele annyi idő alatt ette meg, mint a többi kaját. Nem bírtam olyan gyorsan lapátolni a szájába, mint ahogy ő szerette volna. (Lehet, hogy nagyon éhes volt?Kép)
Most éppen nyűglődik Ákos (Apa bent van nála), mert éppen alaludt, amikor egy hülye busz elkezdett dudálni, mert nem fért el a parkoló autóktól, és természetesen sírva felébredt.

Én is megnézem, hátha ketten felvidítjuk a gyermeket.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kisdió

Kép
kisdió

na, kicsit sokára sikerült csak folytatnom.

Orsi: Marcellt én is nehezen tudom a földön elhelyezni, mert az ablaknál világos van ugyan de huzat, a kályha mellett meg sötét van. Még nem jöttem rá az optimális megoldásra.
Nem semmi a 9200 gr. Mi egyévesen leszünk szerintem ekkorák.
Tényleg huncutmanó képe van!

Swen: gondolom majd csak megtanulja egyszer. Lehet, hogy azért is megy nehezebben, mert a cumisüvegből úgy isznak a babák, hogy a nyelvükkel befogják a nyílást, és szabályozzák maguknak a mennyiséget. Na ezt a pohárral nem lehet megcsinálni.
Gyümit is próbálok (már írtam délelőtt Orsinak), de nincs túl nagy sikere. Ma megevett egy negyed reszelt almát, de fintorogva, sőt időnként úgy tűnt azon gondolkodik, hogy kihányja.
A ti spenótos csirkés menütök nagyon jól hangzik, megyek én is Kép

Maccs: tagságot megszavaztuk!
Ha ennyit alszik Lili, hogy fér bele neked napközben az 5 etetés? Nekem is ennyit alszik Marcell, de ha azt akarom, hogy az 5 etetés beleférjen reggel vagy este ébreszteni kell.
Nagyon édes kis manód van, a kopaszka fejével is ideillik. Nálunk ha jól rémlik összesen 3 hajas baba van, Rita Lilije, AnitaBori Dorkája és Chello Noémije.

Kriszta: mi baja volt a babádnak?

AnitaBori: igen, minden pénteken, de télen általában egy szem árus van. De itt a belvárosban érdemes a Múzeum körúti bio-boltot is megnézni.
A csarnokban a hátsó fronton (nem a Vámház krt. felöli oldalon) van baloldalt, ott ahol a kistermelők árulnak.
Olajat nekem az olivát kifejezetten megtiltották, mert nagyon vegyszerezik (én nem gondoltam volna), a napraforgót javasolta a doktornőnk. Akkor lehet, hogy elkezdem adagolni, gondolom a zsír kell a babának, a szénhidrát-fehérje benne van a főzelékben.

Rita: nagyon szépek lettek a lámpáid!

Népek (mármint Mindenki): a fogzásról és a Dentinoxról: állítólag a Magyarországon gyártott és kapható készítményből kihagynak valami fontos alapanyagot, ami miatt a készítmény gyakorlatilag hatástalan. Még megkérdezem a gyógyszerész barátnőmet, hogy ez szerinte igaz-e, de ha valóban így van én hozok Ausztriából, vagy Németországból.

Kisdió: választ lásd előbb Kép

Panó: Beni nagyon ügyes, Marcell sehogy sem áll (mászik) hozzá képest. Látom a gyerekek szolidaritást vállaltak a kicsivel és mindannyian bebújtak a kiságy alá.
Cd borítók: most, hogy van ADSL-ünk elküldenéd nagyobb felbontásban? (Ha megvan még)
Bocsi

Panó: nagyon rátok járt a rúd. Remélem már mindegyikőtök jól van.
Kata minden antibiotikumra allergiás? Mit tudtak akkor adni helyette?
Fürdőruci: az Aranypók boltokban is szokott lenni, és érdemes az Anita boltot megnézni a Kékgolyó utcában (nem a kismama részleget), nagyon szép fürdőruháik vannak csak kicsit drága.

Szöszi: hajam változatlan, még nem jutottam el a fodrászhoz.
Megköszönöm ha megnézed a szakácskönyvben az olajat.
Tegnap akartam írni a tüdőgyulladásotokról csak nem voltam képes. Marcellel is az első két hét rettenetes volt a kórházban (tüdőgyulladással született), volt orrszonda, 1 hétig folyamatos infúzió, úgy 2 naponta vérvétel. Az első nap amikor bementem (és először láttam igazából a gyereket) 4 cső lógott belőle.
Lehet tudni, hogyan kapta Bazsó el?
Marcell körmöcskéit 4-5 naponta kell vágni.

És most rólunk, ha már Lili zenerajongásáról volt szó. Marcell is dallikázik. Annyira jópofa, amikor énekelek neki, vagy a zenélő birkácskája szól, énekel hozzá. És teljesen másmilyen mint amikor gügyög, akkor is különböző hangmagasságokban dumál, de itt hallani, hogy ez most nem beszéd, hanem a dallamot kíséri!
Valamit a gyerek kacag ha ráfektetem a combomra és felüléseket csinálok. Ott ül, kacarászik és a hasamat rugdossa ha abbahagyom. A személyi edzőm Kép Kép

Most elküldöm, megnézem mit írtatok azóta

Jerry
jerry

Jó estét Grafománok!Kép

Jó-jó hogy van mit bepótolnotok, na de nem kell mindezt egy nap alatt!!!Kép

Maccs! Üdv közöttünk! Szóval Lili már idekintről akarta élvezni a tűzijátékot? Nagyon szép kislány, gratulálok hozzá!KépS ma abszolút "aranyos" vagy nálunk!!!! Bár meg kell mondjam, hogy 0.30-kor Botond eszeveszett sírására ébredtem, átrohantam mert így még sosem hallottam sírni...aztán kiderült, hogy vagy rosszul adtam rá a pelust, vagy leküzdötte magáról, de tiszta pisi volt még a hálózsákja is. Így aztán teljes szervíz, pici nyugtató szopi, s egy órakor akár előled is elhalászhattam volna az aranyat.KépKép De remélem nem lesz többé ilyen lehetőségem...

Bori! Isten hozott itthon!!! Hogy viselte kedvenc Danim hogy a szülei már megint egy utazással kínozták?Kép Dorci alvása szuper!!!!! Éremvadászat mindenki számára nyitva áll! Én most pszichológiai hadviselést folytatok Szöszi ellen, hagyom hagy örüljön az ezüstjének, én meg addig békésen csicsikálok!Kép

Szöszi! Ne örülj ennyire, nem rázhatsz le olyan könnyen. Alvásotok.Kép Kakik? Elég ha a számát írod...bár ha már itt tartunk mindenkinek felhívnám a figyelmét, hogy a spenótos kaki valami olyan rettenetesen büdös, hogy meggondolom, adjak-e még Botondnak, amíg pelenkázni kell.Kép Mi másfél órát sétáltunk, a helyzet ugyanaz, mint nálatok, az én orrom akart már önálló életet élni és leesni.Kép Mi is két naponta körmölünk.

Anikó! Szerintem amíg neked meg Bencusnak örömet okoz valami, az nem lehet rossz!!! Egyébként annyira csodállak, hogy ilyen kemény éjszakák után is így állsz a dolgokhoz, jó ezt olvasni!Kép

Rita! Éjszakátok.Kép Remélem a mai jobb lesz! Lili zenerajongásaKép Legalább bevágódik majd ezzel is anyóséknál.KépKépKép Lámpák nagyon szépek!Kép

Orsi! Örülök, hogy a legyerekezésemből kiérezted a pozitívumot, szerintem itt most mindannyiunknak ez a szó vagy fogalom jelenti a legtöbbet, s rólad tényleg valahogy mindig ez jut eszembe.Kép S persze hogy kitűnően nevelhetsz így akár öt mókuskát is!!!Hajrá-hajrá!!!! Gergő nagyon aranyos, nekem főleg a mosolygós képei tetszenek!Kép Súlya meg nem piskóta!!!!Kép Csinálod a spéci hátgyakorlataidat? Azt még nem is írtad, hogy a te fiad már beszélni is tud!Kép

Panó! Gyermekeid továbbra is gyönyörűek!!! Hogy Ritának is mennyi haja van?!Kép

Lino! Torkod hogy van? Kaptál végül is gyógyit? Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!!

Jó éjt mindenkinek!

Vigyázat! Holnap reggel jövök!!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kisdió, Jerry
Puszika mindekttőtöknek, most többre nem futja, mert gyorsan zuhanyoznom kéne, nehogy Gergő felébredjen. Eddig 2x altattam vissza, kicsit tartok az éjszakától!

PusziKép

Orsi

avocado

Swen
Azért Neked még muszáj írnom!Kép
Anyóséknál bevágódásKépKépKép Ugye nekünk szólt?Kép
Viszont a Gergő beszélését nem igazán értem? A súlyából kifolyólag?Kép
Hátgyakorlatok: nagyon kellenének, vagy egy személyes masszőr itthonra! Eléggé kivan a hátam.Kép De sajna este már nem marad energiám csinálni. Meg kéne próbálnom nap közben, hátha tetszene Gergőnek.Kép Amikor táncolok Neki (nem ér röhögni!Kép), akkor mindig nagyon jól szórakozik.Kép

Most már tényleg húzok a víz alá!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

Persze hogy te leszel az anyós!Kép Gergő beszél: te írtad, hogy "Mókuska itt kiabál mellettem, hogy vegyem fel".Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

sziasztok,
nem tűntem el,csak akkora vírust kaptunk,hogy szerelőnél volt a gép.KépMég mindig nem tökéletes,de mondtam a Tominak,hogy hozza haza,mert kiborulok,ha nem tudok írniKép

Csak gyorsan átfutottam az írásokat,de annyit írtatok,hogy alig bírtam a tempót:KépKépKép

Végre megint olyan mint régenKépNagyon boldog vagyokKép

Gyorsan rólunk: Maxikának kint van a 3.fogacskájának a csücskeKép,aktív ciciimádó,és szerencsére nem is akarja mellőzniKépPedig kap már gyümit is és ebédre zöldséget is.De utána mindig szopizik.Kép
Alvás:Maxi este 8,fél 9 körül fekszik,és igen,felkel éjszaka,van amikor 3-szor is-ez a foga miatt,rájöttem-.Általában 2-3-kor,majd 7 körül és visszaalszik,8-fél 9-ig.Bemegyek megszoptatom,és 10 perc múlva már alszik is mint a bunda,sőt van hogy én isKépEzek a felkelések nem viselnek meg annyira.A Maya annál inkábbKépSajnos nem javul,még mellettem sem,úgyhogy szakemberhez kell fordulnom.Zsuzsa ajánlott régen valakit,őt fogom hívni,de ha tudtok egy jó pszichológust annak nagyon örülnékKép
Maxika egyébként torPEDROként-apja nevezte el- közlekedik,kúszik-mászik,már négykézláb próbálkozik,és próbálja felhúzni magát a kiságyban,de még csak a kezecskéit használja,nem jött rá hogy lábai is vannakKép
Maya állandóan felkapja,és cipeli, amit hősiesen tűr szegénykém,és szemmel láthatóan még élvezi isKépEgyütt fürdenek,és imád a víz alatt lenni.Nagyon szereti a Mayát,pedig néha úgy veszem észre,hogy neki inkább kísérleti alany a Maxi,nem mint édes kistestvér,akivel már egész jól el lehet játszani.Mindent összevéve,1 percre sem lehet egyedül hagyni veleKépKép

nnnnaaa...Kép
Lino,Panó,de jó olvasni titeketKép

Szöszi,
Borzasztó,ami veletek történt,én nem is akarok ebbe belegondolniKépViszont örülök,hogy minden ok,és újra mosolygós tündérkéd vanKép

Swen,
Nagyon huncut szemű kismanód van,nagyon édesKép

Bori,
Szuper lehetett a síelés,és tök jó,hogy Dorka ilyen rendes volt hozzátokKép,DE!!!
Én most mondtam a Tominak,hogy inkább utazok 20 órát a melegbe,de nekem a hidegből,és hóbol elelgem vanKép

Jerry,
légyszi egy fotót a hajadrólKép
És Marcellról isKép
puszi

Orsi,
Mókuska igencsak jó husiban van,csak nem ő a topik vezető SZUMÓSA?KépKépKép
Ígértem neked víztisztító ügyben,a lány akit hívhatsz:
Szigetvári Zsuzsa-06-70-455-06-77
Nekik is most lett,kérdezd bármiről,ő segít,hogy hogyan juthattok hozzá ehhez a szerkentyűhöz.
Ja és azt hiszem Kisdióék kenguruja is olyan mint a miénk,BEBE CONFORT,20e Ft és a Megatoysban vettük.

Macs,
üdv közöttünk,írj egy kicsit többet magatokrólKép

Most ezt küldöm...
Nanda
nanda

Még egy kicsit...
Rita,
Gyönyörűek a kutyuskáid,fáj is a szívemKép
De a képeid is nagyon szépek,a lányodról nem is beszélveKép
Evés közben alvásKép

Panó,
Nagyon irigylem Ritát a hajáért,kicsinek nekem is ennyi volt,aztán ahány gyerek-annyival kevesebb hajKép

Linó,
Katica is külön alszik már?
Lányok járnak oviba?

Kérdés:Volt már valakinek bárányhimlős a csemetéje?minket elkerült,de én beoltatnám a Mayát,mi erről a véleményetek?

Anikó,drága,
Örülök,mert úgy látom Gergőnek nincs komoly baja,és a te derekad is ok márKép
Gyerek apukaKép A Tomi is ilyen,néha nagyobb gyerek mint a lányomKépDe imádják is egymástKép

Bernikém,
Mi újság veletek,megvan már az új munka?Dolgozol?Látom Ákoska étvágyával sincs gondKép

Macs,
látom te is hiszel a borostyán gyógyító erejében.Maxikának is ilyen nyaklánca van,és nálunk -szerintem hatásosKép

Puszi,bocsi,ha valakit kihagytam,ígérem pótolom,de most mennem kellKép

Nanda
nanda

Sziasztok!

Hát csajok, tényleg jól felpörögtetek, de olyan nagyon jó ezt olvasni! Kép
Először is mindenkinek köszönjük a szíves fogadtatást és a bókokat, annyit kaptunk, hogy felét elteszem Lilinek ínységesebb időre befőttes üvegbe! Kép A hajat csak azért írtam, mert úgy éreztem a nomen est omen jelszóval Rita Lilije mellett mi eltörpülünk! Kép

Szöszi! Bori! KépÖnként lemondok az aranyról a tagságért cserébe, különben is csak rá akartam tromfolni a tegnapi "éremvétózásra"! Kép

Bori! Én is azt akartam kérdezni, hogy ki vigyázott a babára amíg ti síeltetek? vagy felváltva őriztétek? A félkezességed meg egyáltalán nem látszott ezen a hozzászóláson, itt pont ugyanolyan gyorsan olvasható volt, mint a többieké! Kép

Szöszi! Zokni?...Erre még nem gondoltam, hogy rá lehet fogni az ébredést, de kituggya.. KépHa másra nem megy, iszok még egyet és ráfogom a nyuszira! Kép Különben csak hajrá-hajrá arany ügyben, és örülj, hogy egy csomó jelölt van, hiszen az igazi győzelem az ha sok közül vagy Te a legkiválóbb! KépHibernatusz! Kép Jó nektek, hogy agy alszik kint a baba, nekünk is kéne a friss levegő, de Lili kizárólag hason szeret aludni, A babakocsiban meg agyon öltöztetve nem merem megfordítani, mert félek, hogy megfullad, /lehet, hgoy baromság, de kapucni, meg sapi, meg minden.../ így nem tud elaludni, akkor meg hamar nyűgös lesz.

Anikó! Kép Éjszakázás: világ életemben ilyen bagoly típus voltam, ez sajnos nem változott a szüléssel.. Kép Nem baj, ilyenkor végre elkummant a család és "szocializálhatom" magam a neten.. Kép Pocak társak! Igen, igen! Kép És ment a versengés és tippelés, hogy mi lesz a szülési sorrend! Kép
Gergő: nem vagyok szakképzett pszichológus, de érdekel a téma, és sokat foglalkoztam vele. Én egy tippet tudok neked ajánlani esetleg segít, de idő kell hozzá. Tudod az emberek már kisgyermek korban is szeretnek úgy beszélni a problémáikról, mintha az nem is velük történne (ezért használják a gyermekpszichológusok a bűneseteknél a babás játékot: és akkor mit csinált a baba, mi történt vele?. /Felnőttként meg szintén: van egy barátom akivel ez és ez történt, te mit tanácsolná neki..stb./ Szóval eseteleg meg kéne próbálni egy kicsit "békén hagyni" és csak úgy mellékesen megemlíteni, hogy valaki más akit ismer és szeret Gergő milyen bánata lehet, mert sokat fogyott, kedvtelen, stb, téged ez mennyire aggaszt. Ezt két-három esetleg több nap egymás után elmondani, és aztán rákérdezni, hogy Gergő, Te nem tudsz valamit javasolni, szerinted mi baja lehet? Te milyen okból búsulnál? stb.. Anélkül, hogy ő maga konkrétan szóba jönne. Hátha megnyílik.. De még egyszer hangsúlyozom, nem vagyok szakképzett, tehát vedd csak egy tippnek a dolgot, és a szerint mérlegeld, hogy megcsinálod-e.

Rita: rossz éjszaka Kép Látod Lilikből is három a magyar igazság! Kép Leányzód haját én irigylem egy kicsit! Lámpák és házikó gyönyörűek, erre nem kicsit irigykedem, hanem nagyon, nálunk még csak az építési engedély van meg.. Hogy van neked időd a baba mellett ilyen lámpákat gyártani???

Jerry! Kép Hogy állítólag már kell az állati fehérje? Lehet hogy egy szoptatási tanácsadó erre mást mondana, de persze, annyi ellentétes infót lehet manapság kapni a legapróbb kérdésben is.. Az 5 szopi úgy fér bele, hogy mostanában megint 3-3,5 óránként hamizunk /nyügős hetek előtt már volt hogy 4-5 óránként, akkor volt hogy csak 4x evett.. Kép/ de egyszer-egyszer előfordul, hogy 2- 2,5 óra múlva is rácuppan kicsit a cicire.

Orsi! Kép Ahhoz képest, hogy kezd a bezártság letörni, egész jó kedved van!Kép Súlyotok nem semmi, és gyönyörű formás, jóképű a kis mókuskád! Kép Hogy bírod ezt a súlyt emlegetni?

Panó! Kösz hogy jöttél, rendes tőled, hogy miattam is jelentkeztél! Kép Olyan harmóniát árazst ez a kép a gyerekről, szép a családod, büszke lehetsz rá! Kép

Swen! Kép Hát igen ez a tüzijáték dolog nem volt semmi.. Kép Hosszú mese de röviden csak annyit, a kútvölgyiben szültem, a szülészet ablaki a legtuttibb hely a tüzijátéknézésre. Tulképen már 17-én este elfolyt magzatvíz, akkor befeküdtem a szülőszobára, 19-én meg mindig onnan a dunai repülős verseny gyakorlatait nézetem, eltervezetem milyen klassz lesz a szobából a tüzijáték, erre 20-án de. császár, és mozdulatlanul feküdve hallgathattam a durrogást.. Kép Bár az is igaz, hogy akkor ott ez bántott a legkevésbé.. Kép

Nanda: Nem akarok ajtóstól rontani a házba, hallgattok még majd annyit rólunk, hogy még sok is lesz! Kép Borostyán! Kép Először nem hittem benne, még csak egy hete vettük, de úgy veszem észre jobb a közérzete a manónak, és működik. Esetleg ajánlom a többieknek is, ha más nem kipróbálni, ez nem placebó, ha működik, működik akkor is, ha nem hiszel benne, ha nem, akkor meg biztos nem árt. Kép Én különben amúgy is a homeopátiás gyógyszerek híve vagyok, sokat segítettek már nekünk. Tőled a nyaralást és az alakodat irigylem nagyon. Kép

Sorayat is rég láttam már, bár ő annak idején is ritkán nézett be. Chelloék hajababa Noémmije volt az aki az elejeén nagyon sokat bukott nem? Remélem hamar rendbe jött...

Elfelejtettem már, hogy ki, de, valaki keresett fürdőruciboltot. Erről jutott eszembe, hogy ma pont nagyon mérges voltam, holnap megyünk először babaúszni, a normális rucim meg a nyári cuccokkal kint van a telken bezacskózva, bár az is lehet, hogy nem jönne rám.. Kép Itthon csak a szaunás rucim van, az meg az iszony maga: talán emlékeztek a 80-as évek végén volt az a fekete gumis anyag amiből minik is készültek, na abból az anyagból van, és a gumi is már rég kimállott belőle. Ezt felhúzom a jó kis deformi +1000kilós testemre, +a szexis fürdősapit a fejemre, és akkor aztán nem kell aggódnom a fogamzásgátlás miatt egy darabig, apa nem fog zaklatni a hétvégén! Kép

Mindenkinek jóéjt, kíváncsi vagyok holnap reggel ki viszi el a pálmát! Kép

Macs
maccs

Jó reggelt elvtársnők! Ébresztő föl!!!!Kép

Hasatokra süt a nap! Kép

Csak beugrottam,hogy Szöszit bosszantsam,az érmet még meghagyom Neki.

Álmos Anikó
vakili

Jo reggelt!
CSak beugrottam szolni SwenKép-nek, hogy mar reg enyem lehetne az arany, de nem akarom tulsagosan kedvet szegni.Gyere mar, SwenKép, mert a vegen esti aranyra leszel csak jo...

AlmosAnikoKép
Hol latsz Te napot? Itt -10 van....

szoszi
szoszi

SziasztokKép

Annyira jó kedvem lett itt a visszaolvasástól! Szerencsére Szöszi és Swen mellé kaptunk egy legalább ugyanolyan jópofa Maccsot, így ha el is lepnének a hullámok, itt jó kedvre derülök.Kép Hallod Maccs? Azért van ám jókedvem, mert Ti ilyen sokat és halálian írtok!

Nanda
Ugye milyen jó megint ez a topik? Én is annyira örülök!

És most gyorsan, mielőtt elfelejtem!

MEGVAN A MÁSODIK FOGACSKÁNK IS!!!!!Kép
Az éjszaka elég katasztrófa volt, de szerencsére Karcsi mégiscsak hazajött, nem aludt ott, így felváltva könnyebben bírtuk. Ezért is néztük meg Mókuska fogát reggel és jól tippeltünk, kibújt a második is alúl.Kép Így most várhatjuk a felsőket.Kép
Hihetetlen, hogy a cici milyen hatással van a fiamra, nagyon sírt, gondolom fájt szegénykémnek, de ha cicit kap rögtön megnyugszik, mintha elvágták volna a fájdalmat és aztán még szunyálni is tud.Kép

Anikó, Szöszi
Akkor most enyém lesz az arany?Kép

Megyek, mert Gergő nagyon mondja a magáét a szobájában.Kép

Puszi mindenkinek, aztán gyertek ám ma is!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok,
kicsit nyugi van,gyorsan be...

Maxi nagyon nyűgös a foga(i) miatt,alig aludt éjjel,de nálunk is a cici segít.Viszont néha úgy ráharap a drágám,hogy jojózik a szememKépHogyan szoktathatnám le erről?

Még valami,már régen akartam kérdezni a fiús anyukákat,kuki témában.A héten voltam egy barátnőmnél,akinek 1 éves a kisfia,és nekik a dokinéni azt montda,születése óta,hogy huzogassa a bőrt,hogy nehogy letapadjon.Más viszont azt mondja,hogy 1 éves korig nem szabad,viszont utána,ha letapad akkor meg feltépik neki.Most mi a jó,és mivel teszek rosszat neki?Ha most elkezdem,vagy hagyom 1 éves koráig?Honnan látom,hogy már letapadt?Mennyire kell óvatosnak lennem?

Előre is köszi,
Nanda
nanda

Sziasztok!

Huha! Mennyi visszaolvasnivalom van! Kép
Mi jobban vagyunk. Ma ejszaka valamivel jobb volt. Este 8.15-kor mar kidolt a Lili, de felsirt 9-kor es este 10-kor is. Utana mar legkozelebb reggel 5-kor, de utana is visszaaludt, cici utan 8-ig. Bar fogak meg sehol. Kép Es szerintem nem is lesznek. Kép
Ha vallon nem nyugszik meg, en is cicin szoktam megnyugtatni.

Orsi: gratula a masodik fogacskahoz. Kép

Nanda: orulomk, hogy jottel. Kép Sajnalom Maya-t. De mi is pontosan a baj vele? Feltekenyseg?

Na most mennem kell, hiv a Lili. Kép Nyugos ma nagyon. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Maccs: en ezeket a lampakat akkor gyartottam, amikor itt volt az anyosom 1 hetig. Kép Minden terhet levett a vallamrol. Kép Maskulonben nincsen idom. Kép De most mar, hogy Lili rendszeresen alszik delutasn, valamennyire lesz ujbol idom ra. Kép
Hol epitkeztek? En is tudok segiteni barmilyen kerdessel, hiszen mindent en terveztem a hazon belul. Belsoepiteszet, viz, gaz, villany vezetekek, kiallasok, lakberendezes stb.. Kép Es en ugyeltem az epitkezes menetere minden nap. Kép
Ha lesz majd kerdesed szivesen segitek.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?