Sziasztok!
Szerintem is összebeszéltek a babáink,olyan,mintha Patrikról írtatok volna!
Jó lenne,ha idén be tudnánk fejezni a házat(álom-álom) és akkor már hozzánk is jöhetnétek.
De remélem,ha mégsem,akkor azért jövőre is elfogadjátok a meghívást!
Nem egy nagy szám,de a miénk a ház és a legjobb a saját udvar,régóta vágytam már erre.
Ha eljöttök,a babák is biztos jól érzik majd magukat a friss levegőn!
Raul egy éves volt,mikor sétáltunk,és mivel sírt,kivettem a babakocsiból,hogy kicsit a kezemben vigyem.
Pár lépés után-ma sem értem hogy történhetett-kibicsaklott a bokám és elestem.Igyekeztem megtartani a gyereket,nem túl erősen,de a fején landolt.Szerencsére végig a kezemben maradt,így nem történt nagyobb baj.Persze rögtön kórház,koponyaröntgen.Gondolhatjátok,egy csomót bőgtem és nagyon-bagyon bénának éreztem magam!
(Érdekesség azoknak,akik hisznek a boszikban:pár perccel előtte egy öreg nénike bukkant elő és dícsérte nagyon a gyerek homlokát-éppen azt ütötte meg utána.-Szemmel verés?
)
Szóval Raul már sajna nem mondhatja:engem nem ejtettek a fejemre!
Azt viszont igen,hogy keményfejű.
Györesz!
Norbi már milyen ügyes!
Néha visszatartanám az időt,de várom is,hogy ügyesedjen Patrik.
Mit írnak a fejésről?
Nekem sajna mostanában nincs időm másokat is olvasni,csak hébe-hóba.
Anikó!
Csak ötlet.szoktad Krisztikét a "hsfájós"pózban hordozni?Azt nagyon szokták szeretni,vagy a fürdőkádban kicsit hasra fordítva tartani,így lehet,hogy megtanulná,hogy hason is történnek Vele kellemes dolgok és talán a fekvést is elviselné.
Nálunk mostanában kezdődött ez a mosolygok,majd átmenet nélkül sírok-dolog.Általában akkor történik ez,ha az apja is ott van,ezért valamennyire megértem:Ruszlántól néha nekem is üvölteni támad kedvem!
Márti!
Nálam is hosszú idő óta először volt a fodrász,hát komolyan mondom,embernek éreztem magam utána!Most még egy házhoz jövőü kozmetikus kellene és majdnem nőnek érezném magam!
Fültisztító-toll
Ma Patrik is eszmecserét folytatott a cicivel.
Dia!
Oksi,csak felvetettem Anyóskát,nem akartalak úgy lerohanni!
Olyan aranyosak amikor kacagnak,ugye,milyen jó érzés?Az ember mindjárt elfelejti minden bánatát!
Kíváncsi vagyok már nagyon Domira!Rád is!
Jó éjt!
Kata