Új privát üzeneted érkezett!

Kata!
Elestél Raullal? Azt meg hogy csináltad?

Kép
Kép
györesz

Márti!
Igen, tegnap óta én is ezt próbálgatom, hogy leteszem hasra a pelenkázóra, és odamegyek hozzá, hogy lásson és dumálok neki. De szinte ahogy leteszem, rögtön ordítani kezd. Neked is ilyen volt eleinte? És hagyjam ilyenkor sírni? Valami olyasmit is olvastam itt a babaneten, hogy először magamra tegyem le hasra, és ha már úgy elmarad, akkor lehet egyéb módon próbálkozni. Na majd csak hozzászokik. Mennyi ideje szokatod? Mennyi idő alatt értél el az 5 percig? Kép
Hordozóban olyan fél órát bír ki sírás nélkül ébren, ha szórakoztatom Kép, de mondjuk mikor hazajöttünk hétfőn a dokitól, akkor meg másfél órát durmolt benne.

Györesz!
Én is teljesen ellágyulok, mikor rámmosolyog. Meg mikor elkezdett a cicihez teli szállal dumálni meg nevetni, hát azt hittem megzabálom Kép Tényleg nagyon jó, mikor ilyenek. Egyszerűen úgy érzi az ember, mindent megér ez.
Tutira nem okoztál semmi bajt a golyócskáinak, mert akkor igaza van apukának, még szerintem ma is sírna, ha hozzáérsz neki. Kép
Egyébként ez az egyik pillanatban nevetek másik pillanatban sírok nálunk is megy. Játszunk, teli szájjal mosolygás, aztán meg nagy sírás. Ezt felváltva megint mosolygás. Na ezen igazodjon el az ember Kép

Kata!
Csak az oldalrafordulás megy neki, de az már nagyon. Mondjuk az már vagy 2 hete.
A mózest Krisztababa is jobban szeretné utazáshoz, abban nagyon nagyokat tud aludni, de ha jól tudom, abban nem szabad a kocsiban vinni, úgyhogy marad a hordozó, meg majd a sírás Kép
A találkozó tényleg nagyon jó lenne. Annyira vágyom már egy kis társaságra. Meg persze jó lenne már megismerni egymást személyesen is. Kép
Hogy sikerült elesned Raullal? El tudom képzelni mit érezhettél. Én múltkor a fejét ütöttem oda kicsit a falhoz, de szörnyen aggódtam miatta, pedig csak hozzáért Kép

Képzeljétek, ma megint egész nap eszünk alszunk megy, néha kicsit játszunk, de azt nem visszük ma túlzásba.
Sőt, most szopott egy nagyot, és mostanában mindig fejem szopi után még azt a cicit, amiből kajázott, és eddig mindig olyan 10, max 20 milli jött le, hát most nagy kaja után 40!!!-et sikerült lefejni. Pedig biztos jót evett, mert nagyon beájult utána. Most meg kint levegőzik az erkélyen.
Na megint jó sokat írtam. Úgy látszik, ma szófosásom van Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Anikó!
Ne aggódj a hasonfekvés miatt! Norbi is utálta és mostanába, amióta már majdnem hasrafordul és én segítek neki, azóta egyre jobban elvan!
A barátnőm kisfia szintén utált hason feküdni, még akkor is üvöltött amikor már magától fordult hasra. Hát annyi történt, hogy egy pillanatig sem mászott, viszont elég hamar felállt és elindult. Hát Istenem, kimaradt az életéből a mászás!
Persze azért próbálgasd, de ne hagyd kínlódni, Ő tudja mi a jó neki!

Én sosem fejek szopi után, csak akkor ha az egyik cicimhez hozzá sem nyúl, akkor azt lefejem. De most annyi olvasok a fejésről, a másik topikban is, hogy lehet, hogy nekem is kéne egy kicsit fejegetni?! Majd ha lesz kedvem!Kép

Ti hogy vagytok? Én olyan nyomott vagyok, fáj a fejem! TAVASZT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!
Tesóm kint dolgozik Görögbe és ma hívott, hogy ott milyen szupi jó idő van, egy szál trikóba flangál! Úgy irigykedem!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Anikó, eleinte én is letettem üvöltés és felvettem. Tulajdonképpen pár hetes korátol probálgatom a dolgot.
Büizni ált úgy sszoktunk, hogy hátradőlök és ő a mellkasomon van, ott totál kinyomja magát és tartja a fejét, és ezt már régóta teszi ezért nem is idegesített ez a hasonfekvés dolog.
Mostmár amikor felveszem szépen tartja a testét és a fejét egy ideig. Utálja, ha a hasát nyomja, ezért nem szeret biztos hason lenne, illetve háton jobban lehet kapálózni.

Györesz
én is majd elalszom, Gigi szinte egész nap durmol, 1/2 10 kor kelt 12 előtt már aludt ismét és még mindig alszik, remélem este is fog, ja és este fél 9kor elaludt.
Görögbe merre van a tesód?
Olyan jó lehet neki.
Én is ki akarok menni!!!
Most!!!!

Elolvad a hó és itt lesz a tavasz, legalábbis remélem

Puszi
MÁrti
márti05

Szia Márti!

Képzeld Norbi felkelt, szopizott és alszik tovább! Ezt biztos álmodom!
Na már fel is kelt!

Kép
Kép
györesz

Györesz, Márti!
Igazából az öcsém volt állítólag ilyen, hogy nem volt hajlandó hason elmaradni. Én is azt hallottam, hogy azok a gyerekek, akik nem szeretnek hason lenni, sokszor előbb indulnak el, mint másznának. Kép
Egyébként Kriszti is tartja a fejét nagyon ügyesen, sőt ha felhúzzuk ülésbe, akkor is szépen megemeli a fejét. Csak a hasonfekvés zavarja Kép De majd próbálkozom tovább ügyesen, és egyszer majd rákap az ízére.

Györesz!
Nekem is nyomi a fejem, hiába aludtam egy csomót éjszaka. És Kriszti is egész nap alvós passzban van. Remélem, Norbi is visszaalszik gyorsan. Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok

Györesz 3 féle bogyesz van fogzásra
Chamomilla 15-30 CH ingerlékeny szeszélyes dühkitörések jellemzik a babát, ringatásra javulnak, arc 1oladala piros meleg másik sápadt és hideg
Podophyllum 9CH hasmenés reggelente vagy hasonfekve
Borax9CH aftákkal kísért fogínygyulladás. kis érintés is fájdalmat vált ki ezért nem akar szopizni sem
Jajj úgy segítenék ha tudnék
Kitartást
MÁrti
márti05

Sziasztok!

Kaksi ügyben az én kislányom még mindig tud meglepetésekkel szolgálni. Kedden kakilt, az előbb írok Gigi sztrájkol pedig degeszre ette magát bukott is vissza, egyszer csak valami furcsa szagot éreztem, hát bekakilt.
Most nem volt teli a pelus így 3 nap után, de szaga az volt rendesen. Kezd sűrűsödni a kaksi, eddig 6,4,5,3 napra kakilt. A végén még naponta fog.

Sziasztok
Márti
márti05

Lányok, az előbb behisztizett a cicire a kislányom. A rosszabbik cicit kapta meg, ebből nem jön annyira. Azívta pár percig, aztán kiköpte, nagy sírás. Vissza, semmi megint. Na gondoltam atteszem a másik cicire. De addigra úgy üvöltött, hogy belevörösödött. Próbáltam megnyugtatni szintén semmi. Végülpár korty tea megnyugtatta, és végül rákapott a cicire és kiszívta. Szörnyű volt. Most meg itt dumál az ölemben.
Anikó
pancsa2

Márti!
Köszi a bogyókat, leírtam, hogy meglegyen ha szükség lesz rá, de egyenlőre egyik sem jellemzi Norbit, szerencsére! Nagyon ari vagy, hogy próbálsz segíteni, de ne aggódj hamarosan segíthetsz saját magatokon!KépKépKép
Gigi baba egyre termékenyebb kakailag! Hurrá!Kép

Anikó!
Ügye mennyire szörnyű mikor ezt csinálják? Totál ki lehet tőle borulni! Hihetetlen mennyire tudnak ilyenkor sírni és nem lehet Őket megvígasztalni! De ügyes voltál, hogy megoldottad!!! Megy ez nekünk!!!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Az előbb Gigi is csak tekerget nem akart szopizni rendesen, én lefektettem a nagyágyra előbb utóbb rátalált hiszti közben a cicire és már szopizott is rendesen.
Picit még szunyált is most dumál a játékoknak.

Márti
márti05

Ezek a gyerkőcök összebeszéltek! Én is nehezen tudtam megszoptatni Norbit, volt egy sor sírás mire bekapta a cicmet!

Norbi a szokásos esti szunyát nyomja anyukám kezében! Ott bezzeg nem fél órát alszik!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok, nekem is megint nagy sírás után szopott megint. Szerencsére mikor rátalált, utána már szopott rendesen. Mi van a levegőben, hogy nem akarnak rendesen szopni?
Kriszti is apukája vállán alszik, utána szerintem folytatja az alvást a kezében.

Anikó
pancsa2

Márti!
Az őszi topikból Editnek a kisfiánka mi baja volt, hogy gyógytornára kellet járnia? Nem akartam megkérdezni, már biztos ezerszer megkérdezték tőle.

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Hát ti annyit írtok,hogy nem tudom elolvasni idő hiány miatt,így csak átfutottam a leveleken.
De jó nektek,hogy van időtök!
Képzeljétek:Ma már nagyon dühös voltam és hangosabban beszéltem Domival mert arra van rászokva,hogy cicizik közben nyomja morogva a kakit és van,hogy annyira erőlködik,hogy kijön a tej belőle.Szóval jó leszidtam,és elkezdett kacagni rajtam.Majd le hidaltam!Eddig még ilyet nem csinált.Olyan cuki volt.Kép

Barbi!
Mi is repcsivel akarunk Rómába menni,na de azért én egy picivel nem megyek fapados járaton.A szállás tényleg húzós.
Sielés:Azt tudod,hogy amikor mentek fel a hegyekbe szoptatni kell a nyomáskülönbség miatt mert beszakad a dobhártyája?Szerintem ez a repcsire is vonatkozik.

Kata!
Hát nem tudom,hogy mi,hogy megyünk el anyósodhoz,mert Domi utálja a bébihordozót/nem tudom miért?Kép/,ja és kocsi sincs.

Tegnap szerencsére" normális "éjszakánk volt.Kép11-kor kelt szopi,aztán 2-kor és 6-kor.
Ma úgy aludtunk,hogy félórát aludt 5 percet nyűglődtünk,félórát aludt 5 percet nyűglődtünk...........KépMind ezt a hasamon és a kezemben.Az ágyban ennyit se aludt volna.KépMost is az apján alszik.KépNem tudom,hogy miért,de nappal délelőt elnézeget az ágyában de aludni ott nem hajlandó csak éjszaka.

Na,puszpusz mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Hát ti annyit írtok,hogy nem tudom elolvasni idő hiány miatt,így csak átfutottam a leveleken.
De jó nektek,hogy van időtök!
Képzeljétek:Ma már nagyon dühös voltam és hangosabban beszéltem Domival mert arra van rászokva,hogy cicizik közben nyomja morogva a kakit és van,hogy annyira erőlködik,hogy kijön a tej belőle.Szóval jó leszidtam,és elkezdett kacagni rajtam.Majd le hidaltam!Eddig még ilyet nem csinált.Olyan cuki volt.Kép

Barbi!
Mi is repcsivel akarunk Rómába menni,na de azért én egy picivel nem megyek fapados járaton.A szállás tényleg húzós.
Sielés:Azt tudod,hogy amikor mentek fel a hegyekbe szoptatni kell a nyomáskülönbség miatt mert beszakad a dobhártyája?Szerintem ez a repcsire is vonatkozik.

Kata!
Hát nem tudom,hogy mi,hogy megyünk el anyósodhoz,mert Domi utálja a bébihordozót/nem tudom miért?Kép/,ja és kocsi sincs.

Tegnap szerencsére" normális "éjszakánk volt.Kép11-kor kelt szopi,aztán 2-kor és 6-kor.
Ma úgy aludtunk,hogy félórát aludt 5 percet nyűglődtünk,félórát aludt 5 percet nyűglődtünk...........KépMind ezt a hasamon és a kezemben.Az ágyban ennyit se aludt volna.KépMost is az apján alszik.KépNem tudom,hogy miért,de nappal délelőt elnézeget az ágyában de aludni ott nem hajlandó csak éjszaka.

Na,puszpusz mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Ha már csak egyszer jössz egy nap, akkor gyorsan elküldöd kétszer amit írtál, hogy többnek tűnjön?Kép
Pont tegnap olvastam itt a babaneten a rendelőbe a repülésről és semmi olyat nem írt, hogy szoptatni kéne vagy ilyesmi, sőt azt írta, hogy a kicsiket sokkal kevésbé viseli meg a repülőút, mint a nagyobb gyerekeket! De ha gondolod olvasdd el: http://www.babanet.hu/faq/csecsemo17.php

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Véletlen volt a két levél.Kép
A repcsit én csak a légnyomás különbség miatt írtam.
De az elsőt/hegyek/azt egy doki mondta a tv-ben.Ezért kombináltam a kettőt.Kép
Oli:Rájöttem,hogy azért gondoltam én a 29-re mert akkorra volt kiírva Gigi,csak Oli 1 nappal előbb jött.Kép
Na,megyek aludni,holnap babanézők jönnek!Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz
szoptatni kell a repülőhöz, elég érdekes felvetés.
Editke lányánal izom problémák voltak túl kötött volt az izomzata, folyamatosan ökölbe volt szorítva a keze...
Nem válaszoltál a tesódra, merre van a gögögöknél?

Hát akkor én szerencsés vagyok mert Gigi szinte egész nap aludt, persze most semmi jele sincs az álmosságnak. Nem tragédia még én i sfenn vagyok ő pedig jól el van.
Csoda történt, megint kakilt!! Na most olyan normál adag volt, olyan 1 pelusos!!
Éljen Gigi a kakikáló! Most már nyugodt esténk lesz.

Dia, Gigi a puksival szokott így lenni kaja közben, olyankor kicsit pihentetem, kettőre úgysem tud egyszerre koncentrálni. Amint kilődözi magát jöhet a tejcsi!!!

tettem fel új képeket
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3913

Jó éjszakát mindenkinek
Márti
márti05

Mégegy és eltünök egy időre.
A januári kismamában nagyon jó pépes kaja receptek vannak. plussz egy nagyon jó tipp, anyatej fagyasztása jégkocka tartóba. Püré kajákhoz kis mennyiségű tejcsi kell csak, és akkor kiveszel egy anyatej jég kockát és felolvasztod, nem megy pocsékba a többi.

Jó éjt
Márti
márti05

Sziasztok!

Szerintem is összebeszéltek a babáink,olyan,mintha Patrikról írtatok volna!Kép
Jó lenne,ha idén be tudnánk fejezni a házat(álom-álom) és akkor már hozzánk is jöhetnétek.
De remélem,ha mégsem,akkor azért jövőre is elfogadjátok a meghívást!Kép
Nem egy nagy szám,de a miénk a ház és a legjobb a saját udvar,régóta vágytam már erre.
Ha eljöttök,a babák is biztos jól érzik majd magukat a friss levegőn!Kép

Raul egy éves volt,mikor sétáltunk,és mivel sírt,kivettem a babakocsiból,hogy kicsit a kezemben vigyem.
Pár lépés után-ma sem értem hogy történhetett-kibicsaklott a bokám és elestem.Igyekeztem megtartani a gyereket,nem túl erősen,de a fején landolt.Szerencsére végig a kezemben maradt,így nem történt nagyobb baj.Persze rögtön kórház,koponyaröntgen.Gondolhatjátok,egy csomót bőgtem és nagyon-bagyon bénának éreztem magam!Kép
(Érdekesség azoknak,akik hisznek a boszikban:pár perccel előtte egy öreg nénike bukkant elő és dícsérte nagyon a gyerek homlokát-éppen azt ütötte meg utána.-Szemmel verés?Kép )
Szóval Raul már sajna nem mondhatja:engem nem ejtettek a fejemre!Kép
Azt viszont igen,hogy keményfejű.Kép

Györesz!
Norbi már milyen ügyes!Kép
Néha visszatartanám az időt,de várom is,hogy ügyesedjen Patrik.Kép
Mit írnak a fejésről?
Nekem sajna mostanában nincs időm másokat is olvasni,csak hébe-hóba.

Anikó!
Csak ötlet.szoktad Krisztikét a "hsfájós"pózban hordozni?Azt nagyon szokták szeretni,vagy a fürdőkádban kicsit hasra fordítva tartani,így lehet,hogy megtanulná,hogy hason is történnek Vele kellemes dolgok és talán a fekvést is elviselné.
Nálunk mostanában kezdődött ez a mosolygok,majd átmenet nélkül sírok-dolog.Általában akkor történik ez,ha az apja is ott van,ezért valamennyire megértem:Ruszlántól néha nekem is üvölteni támad kedvem!Kép

Márti!
Nálam is hosszú idő óta először volt a fodrász,hát komolyan mondom,embernek éreztem magam utána!Most még egy házhoz jövőü kozmetikus kellene és majdnem nőnek érezném magam!Kép
Fültisztító-toll KépKépKép
Ma Patrik is eszmecserét folytatott a cicivel.Kép

Dia!
Oksi,csak felvetettem Anyóskát,nem akartalak úgy lerohanni!Kép
Olyan aranyosak amikor kacagnak,ugye,milyen jó érzés?Az ember mindjárt elfelejti minden bánatát!Kép
Kíváncsi vagyok már nagyon Domira!Rád is!Kép

Jó éjt!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Márti!

Tündéri a csajszi!KépÉs milyen nagy!Hány centi most?

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak röviden, mert mindjárt megyek hajatfesteni!
Márti!
Nagy szép Gigi és nagyon nagy!!!
A báttyám Anavissosban dolgozik (remélem jól írtam).

Kata!
Semmi extra a fejéssel kapcsolatban, csak sokan írják, hogy minden szopi után fejnek még. Én nem szoktam, kéne?

Na megyek is, majd még jövök valamikor!

Puszi mindenkinek és nagyon szép napot!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat.
Nemtom milyen nagy a Gigi, multkor lecentiztem és 1 cm nőtt oltás óta, pedig akkor kezdtünk 62 ruhákat hordani most pedig már vettem 68 kat, mivel a régiek kezdenek kicsik lenni főleg a kombidresszek.

Györesz
mindenki szépül úgy látom

Képzeljétek el mit csinált Gigi, ugye 10 körül elaludt, 1/2 2 kor felkelt enni, utána reggel 6 kor égtelen cuppogásra ébredek. Kicsit várok semmi csak cuppp cuppp, átosonok látom az én lányom alszik és közben a szájával szopizik.
Fogtam szépen kivettem és cicire tettem, fel sem ébredt, pici tejcsit adtam neki és visszatettem aludni. Végig aludt. Nagyon édi volt. Úgy megsajnáltam, ahogy álmában evett.

Gyönyörű napunk van
Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Nagyon aranyos lehetett Gigi!Kép
Jól láttam a fényképeken,hogy már nagy,irtó formás!Kép

Györesz!
A Te hajadat festik be?
Azért kérdeztem,mert én sem fejek,eddig talán 3x kényszerültem rá,amikor Patrik ritkábban evett és cicidurranás-veszély volt.

Patriknak ma nincs túl jó napja,nyűglődik.KépÉjszaka is többször ébren volt.
Lehet,hogy náthás,lesz.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

BRINGA!

Valamiért nem tudom Neked elküldeni az e-mailt,próbálom még,nem tudom mi lehet!
Állandóan visszajön.
Remélem jól vagytok!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Én festettem magamnak a hajamat!
Én is csak akkor fejek, ha éjjel sokat alszik és elég neki az egyik cicim, akkor a másikat lefejem, van is már egy jó pár lefagyasztva!
Úgy megnézném Patrikot, hogy mekkora! Nem tudsz feltenni képet róla?

Márti!
Az túlzás, hogy szépülök, esetleg a hajam szépül! Na jó egy picit én is türhetőbb lettem!Kép Kép
Norbi is sokszor cuppog álmában! Én sokszor képtelen vagyok kivárni, hogy felébredjen, mert annyira eszi a kezét, meg emelgeti a lábát, hogy nem tudok Tőle aludni, mindig tettre kész várom, hogy felkelljen, aztán egy idő után én is megsajnálom és cicire rakom! Neked is olyan sokat mocorog állmában Gigi? Norbi sokszor úgy repked, hogy félek, hogy elrepül!Kép
Tényleg jó nagy Gigi, akkora már szinte mint Norbi! Gigi hány kiló?

Ma voltunk lent 2 órát sétálni, Norbi így jó nagyot szunyált és most is sikerült elaltatnom a cicimen és most alszik a nagyágyon!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dobok egy táblázatot, ha már van!

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8. </pre>

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Megpróbáltam sorrendbe rakni a születések szerint a babókat és kiemeltem a most születetteket. Remélem a több gyerekes anyucik nem haragszanak, hogy csak a most született gyermeküket emeltem ki, csak azért, hogy jobban látható legyen! Ha haragszik valaki akkor visszacsinálom!

<pre>
Zsombi 2003. január 28.
Raul 2000. március 12.
Márton 2003. március 24.
Kata 1995. február 8.
Gyuszkó 2001. június 6. </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Na azért egy témát is felvetek!

Ti mikorra tervezitek a hozzátáplálást?
Én arra gondoltam, hogy az 5. hónap körül megpróbálok adni a lurkónak egy kis sütőtökpürét vagy almát! Persze ha nem fog ízleni neki, akkor természetesen nem fogom erőltetni! De mivel 6 hónapos kórtól ajánlják a hozzátáplálást ezért gondoltam úgy, hogy egy hónappal előbb, már adok neki egy kis kóstolót!

Norbi hamar elaludt pedig fürcsi előtt is aludt másfél órát!!! Másfél órát, azért haladunk és ráadásul nem kézben!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

sziasztok
Kata
Valamiért senki sem tud küldeni tegnap óta. Próbáld meg ide: brigi@corecommsi.hu
Jól vagyunkKép, bár ma Berni is nyügi volt nagyon
üdv mindenkinek,
bringa
bringa

Sziasztok!

Na ma volt üvöltök a cicin!!!
Nagyon éhes volt, elkezdett szopizni s valahogy elfelejtett szivni egy idő után, és nem jött semmi, s akkor nagyon sztrájkba lépett. Nem tudtam folytatni vele a szopit, másik cicit adtam neki és rendben volt minden, amikor azt megette vissza az elsőre. Tényleg nagyon rossz érzés.

Hozzá táplálás,
amíg van tejci nem tervezem, kivárom a 6 hót. Nem azért küszködtem a szopival, hogy föladjam.
Persze ha nem lesz esetleg elég a tejcsi akkor elkezdem korábban. No meg ki tudja mi minden fog addig még történni.
Egyenlőre győzködöm az idősebb generációt, hogy okés, hogy mi is felnőttünk korai normál kajáktól, de milyen sok allergiás emberke van azóta. Ha Gigi az lenne és én adnék neki olyan dolgokat amiket nem tanácsolnak hát 1 életre lelkiismeret furdancsom lenne tőle.
Multkor anyukám akart meggyőzni, hogy adjak este teás kekszet cici helyett. Elmondtam az ellen érveimet, utána meg 2 fülem van egyiken be másikon ki. Pár nap mulva dumcsiztunk, s modta, hogy mégis igazam van, tényleg ne adjak neki mást. Milyen boldog lett volna a kiscsaj ha finom anya cici helyett, kanállal valami tésztás dolgot kapna.
Persze multkor amikor ismét nutellát hammoltam és ráfogtam a picire, hogy miatta van elől nem én ettem belőle, apa a szájára kent egy picit belőle, anyjalánya! cuppogva nyalogatta le.
Ma ismét jó napunk volt, estére kicsit nyűgi lett, de még viselhetően.
Kész dumagép és vigyori album.
Ha nem felejtem el akkor holnap lemérem.

Jó éjszakát mindenkinek
Márti
márti05

Márti!
Persze én is nagyon szopi párti vagyok, de szerintem, ha esetleg egy picivel előbb próbálkozom az nem árt. A barátnőm 4 hónaposan kezdte el a fiánál a hozzátáplálást és így is 10 hónapos koráíg szoptatta. Több helyről is hallottam, hogy minél késöbb kezdem el annál nehezebben fogadja el a gyerkőc. A barátnőm még 8 hónaposan is szinte csak szoptatta a lányát, mert az öklendezett a kanáltól és folyton szopizni akarta. Persze, ez mindenkinél változó és tényleg nem lehet tudni, hogy még mi lesz addig! Csak úgy elgondolkodtam már többször. Talán a kiváncsiságom is hajt, hogy hogyan fogadná, ha egy kis fincsi mást adnék neki, persze előszőr csak egész kicsit! Na majd meglátjuk!

Sztrájk: nálunk már lassan napi szinten előjön egy-két szoptatásnál és nem tudok rájönni, hogy mitől! Lehet, hogy most a foga miatt is ilyen kis zizi! Akkor is ÚÚÚÚÚGY IMÁDOM!!!!!!!KépKépKép

Az én drága kicsi fiam elfelejtett gügyögni, sokkal jobban tetszik neki ez az új hang, ami kijön a torkáról. Hosszú percekig tudja csinálni, mintha köszörűlné a torkát, vagy gargalizálna és közben vigyorog! Azért remélem még fog dumálni is mint régen!KépKépKép

Puszi mindenkinek
JÓ ÉJT!!!!!!!!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Most nincs időm vissza olvasni.Ma voltak itt Andibarátnőmék Nóémivel.Nagyon cuki kis csaj.KépDomival jól megnézték egymást.2héttel fiatalabb Domitól.Aztán még az történt velünk ma,hogy reggel 6-tól délután 2-re volt hajlandó elaludni Domi.KépMondjuk,ez minden nap így megy.Sajnos.Nézelődik,eszik,kakil de aludni azt nem.Aztán estefelé ugye éhes is meg álmos is.Ezért szív kettőt a ciciből és már alszik is.Aztán rájön,hogy ő még éhes,felkel cici alvás ez megy órákon keresztül.És ami még ma történt,hogy a heti meztelen mérésünk eredménye 4210g +30,5dkg hízás.HURRÁ!KépKép

Györesz!
Andi barátnőm is Csepeli.A tűzoltóság mellett laknak azthiszem Királyhágó?Ő is írt régen erre ha akarod beteheted a táblába.Andi,Noémi,2004.dec.22.Csepel.

Én ha nem lesz tejcsim,akkor már 4 hónaposan elkezdem a hozzá táplálást.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

<pre>
Zsombi 2003. január 28.
Raul 2000. március 12.
Márton 2003. március 24.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Gyuszkó 2001. június 6. </pre>

Dia!
Beírtam Andit is a táblába! Remélem fog még írni ide!
Királymajor! A legjobb barátnőm is ott lakik és régen én is laktam ott!
Te nem szoktál hozzá járni, mert ha véletlen erre jársz akkor feltétlen szóljál!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

bocsi, nincs sok idom, szulinapozunk...Kép

Zsombi tegnap volt 2 eves, ez a hetvegenk az unneplessel telik. Kép

Csak annyit, hoyg Dianak igaza van, a repulouton (magashegyi felvonon stb.) tenyleg szopiztatni vagy vizzel kell itatni a picit, azert, hogy nyeljen. Nyelessel tudja kiegyenliteni a nyomaskulonbseget (ettol dugul be nekunk is a fulunk), amit o meg tudatosan nem tud.

Mennem kell, hivnak...Kép
nyugodt es hosszu alvast kivanok!
Gombóc

ui.: bocsi, most tobbre nem futotta...Kép
gombóc

jaj, meg gyorsan:
probaljatok a hasonfekvest eroltetni, akar ugy is, hoyg orankent 5-10 percet hagyjatok orditani, mert nagyon fontos! Sajnos, ez ugyben ZSombi miatt nagyon erintettek voltunk, most Nandi akár akar, akár nem, hason fekszik egy csomot. Kép
Ha valakit erdekel, irok rola bovebben, de most tenyleg mennem kell...Kép
G.
gombóc

Sziasztok!
Márti!
Nagyon szépek és nagyon nagyok vagytok már. Kép Tetszik az a fürdőkádban levő valami, amin Gigi ül. Hol vettétek?

Kata!
Próbáltam, de a hasfájóas pózt sem bírja. Egyedül az esti masszázsnál marad el úgy 1-2 percig. Tegnap eggyszer még ki is nyomta magát, meg félig átfordult, mikor már nem tetszett neki. Kép

Gombóc!
Boldog Szülinapot Zsombinak! Kép
És emgem nagyon érdekel ez a hasonfekvés dolog. Írj róla lécci. Sajnos minket is érint.

Dia!
Nem semmi ez a súlygyarapodás. Gratula hozzá. Kép

Györesz!
Én már 4-5 hónaposan meg akarom vele kóstoltatni a dolgokat, mert sajnos az is igaz, hogy minél később ismerik meg az ízeket, annál nehezebben szoknak hozzá. Persze kiváltani kaját nem akarok, hanem kaja után egy kis valami más ízt is kapjon. Barátnőm gyereke nagyon nehezen fogadott el később más ízeket, mert 6 hónap után kezdték az egészet. Pedig akkor már kevés volt neki a tejcsi, és a tápszert is hanyagolta. Úgyhogy tudom most más a divat, de én inkább a kettő között választom a középutat. Megnézve, hogy mit kap, mert nálunk apucija ételallergiás. Meg még körüljárom a dolgokat is.

Nekünk a tegnap délelőttünk nagyon nyűgös volt, cicit sem akarta elfogadni, de aztán délutánra megjavult. Este 10-től aludtunk reggel negyed 7-ig. Már 3 napja 6 körül kelünk, úgyhogy egészen ki tudom magam aludni. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Gombóc!
Boldog szülinapot Zsombinak!!!!!!!!KépKépKép

Anikó!
Úgy látom ebben a témában teljesen egyformán gondolkodunk! Az Én barátnőm is így járt! Szóval Én is afelé hajlok, hogy még 6 hónapos kora előtt megpróbálok adni neki valamit! Úgy képzeltem, hogy a délelőtti és a délutáni szopi után kostóltatom majd meg vele!

Mennem kell!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kivagyok ettől az állandó kakilástól!
Patrik éjjel két óránként ébredt,de alig evett,állandóan rotyogtatott.Kép
Gondolom Neki sem kellemes.Ma is nyűglődik.Kép

Györesz!
Szerinted ez még mindig élettani dolog?Amúgy tényleg jól van,mosolyog,meg minden.Kép
Általában két mellből szoptatsz?
Hozzátápláláson még variálok,Patrik nagyon undorodik a kanáltól,amikor a vitamint kapja öklendezik.Lehet,hogy érdemes lesz 5 hónapos kora körül próbálkoznom.
Biztos fog Norbika megint "baszélgetni",olyan aranyosak,mikor figyelik a saját hangocskájukat!KépRault már sokszor kértem,hogy csak 5 percre maradjon csendben!Kép
Képet majd igyekszem felrakni,ha jön nagybátyám és hozza a digijét.

Márti!
Nekem is többször mondta Anyósom,hogy szertinte már jó lenne egy kis főzeléket is adni.Én is örültem,hogy két fülem van.Kép

Dia!
Ismét csak dícsérni tudlak Benneteket!KépKépKép

Gombóc!
Isten éltesse a két éves Zsombit!!!Kép

Felébredt Patrik,majd még jövök!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Már pont ki akartam kapcsolni a gépet, de látom, hogy Kata itt járt!!!KépKépKép

Kata!
Próbálok mindkét ciciből szoptatni, de mostanába előfordul, hogy elég neki egy cici, meg éjjel is, bár mostanába gyakrabban is kel!
Én is rengeteget közdöttem a kakival! Totál lefárasztott, hogy éjjel szopi, közben rotty, akkor tisztábatevés, attól bukás, attól csuklás, megint kicsi szopi és ez nagyon sokáig így ment, aztán egyik napról a másikra ritkult, most meg már örülök, ha kakil!!!

Na megyek, mert apu szerint kakilt és tisztába kell tenni! Ezek a nagyszülők nagyon tudják!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Úgy látom ma mindenki lefoglalt! Hát persze hétvége van és otthon vannak apucik is! De jó nektek!Kép
Képzeljétek Norbi már 2 órája alszik! Lassan csúcsot dönt!!!
Volt itt egy nagyon jó barátnőm, úgy örültem neki!
Norbika egy ideig csak méregette Őket, de aztán megmutatta a valódi énjét, hol mosolygott, hol nyűgösködött, de mindenesetre elbűvölte a látogatóit!!!
Most már minden nap úgy kinlódik a kakival! Mostanában 2-3 naponta kakil. Ez nem is lenne baj, ha nem kínoznák a szelek! Persze nem annyira vészes, mint régen, tehát valahol igaz, hogy 3 hónapos kor után a hasfájás muladozik, de azért jobban örülnék, ha ennyit sem kínlódna!

Megyek eszek valamit, mert olyan hányingerem van! Még szerencse, hogy nem tudom mire fogni!KépKépKép

Remélem azért még más is benéz ma!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Márti!
Írtam a csepeli anyukák topikba, hátha ír valaki akinek hasonló korú babája van!
Neked van ott babás társaságod, ahol laksz? Van akivel tologatsd a babakocsit?
Remélem valamikor nekünk is sikerül találkozni!

Merre vagytok lányok? Unatkozok! A kicsi fiam úgy kialudta magát (2,5 órát aludt egyhuzamba), hogy most anyukámékat szórakoztatja a járókából!
Nagyon jó kedve van!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Ismét csak beugrok,hogy elpanaszoljam milyen rosszul vagyok.KépUgye sajnáltok?Kép
Szóval 2óta reggel 6-ig hánytam mint a kutya és fosiztam/bocsi/.De olyan szinten,hogy ahogy hánytam közbe befostam úgy,hogy a bokámon csorgott.Szégyen ,nem szégyen.KépAztán még ráz a hideg és 38,2 a lázam.Most attól félek,hogy szalmonella fertőzésem van,aztán ha kórházba kell menni én belehalok Domi nélkül.KépMár nem hányok csak a gyomrom fáj.Ugye ez akkor csak egy gyomorrontás vagy vírus de nem szalmonella.Mert senki nem beteg a tegnapi kajától csak én.Domi egész nap érezte,hogy beteg vagyok.Még jó,hogy hétvége van és Tamás itthon volt napközben.Mindenkinek puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Annyira sajnállak, biztos nagyon szörnyű volt! Remélem már jobban vagy és egyre jobban leszel! Lehet, hogy valami vírus szaladt át rajtad, mostanában rengeteg helyről hallok hasonló tüneteket! Azért kórházba csak nem kell menned!!!!
Amikor csak tudsz pihenj, igyál még több folyadékot, egyél kekszet, főtt krumplit! Jobb ötletem nincs! Nagyon sajnállak ám!!!!
Gyógyulj meg!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Itt ülök a gép előtt és várom, hogy valaki jelentkezzen!Kép
Ez van amikor valaki egyedül van!Kép Ezért szeressétek és becsüljétek meg nagyon férjeiteket!!!
Na nem azért írtam, hogy sajnáltassam magam és szomorú sem vagyok, esetleg egy ici-picit! Talán mert nem úgy sült el a hétvége, ahogy vártam. A gyerek apja úgy volt, hogy jön szombaton. Azt mondta, hogy ebédel és jön, de még 5-kor sem volt itt, na akkor én bepipultam és felhívtam, hogy mostmár ne is jöjjön, mert a gyerek is és én is nyűgösek vagyounk! Úgy tűnik, hogy az a nagy fellángolása már alább hagyott, de nem is ez a baj, sokkal inkább az, hogy mindig akkor jön (hétköznap munka után), amikor már nyűgös a gyerkőc, már nem nagyon tud vele foglalkozni és pont erre lenne alkalmas a hétvége, hogy többet legyen a fiával, de mindig akad valami fontosabb dolga! Megmondtam neki, hogy neki lesz nagyon rossz, mert nem fog hozzá úgy kötődni a fia, ahogy azt szeretné! Persze ilyenkor mindig nekem ad igazat, de aztán mégis minden változatlan! Persze Ő azért szeret minket, csak épp távolról! Szörnyű egy pasi! Nem érti meg hogy iszonyúan kéne tekernie ahhoz, hogy minden a régi legyen! Nem elég 2 hét rózsaszín köd!
Na mindegy, igazából nem törtem le emiatt, ezt eddig is tudtam!
Csak gondoltam leírom így legalább lesz mit olvasnotok, ha jöttök!

Norbi ma délután egy hatalmasat aludt, legalábbis magához képest. Ez a hosszú, 2,5 órás alvás egy kicsit fel is borította az esténket. Olyan kis virgonc volt, hogy fürcsi után alig akart elaludni, de a végén csak sikerült!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Jajj,csak most tudtam jönni,Patrik olyan kis nyügi ma.
Sajnálom,hogy ílyen pocsékul alakult a hétvégéd.KépSajnos én is tudom,milyen rossz hiába várni,megértelek!
Kár,hogy nem tudunk személyesen is beszélgetni!Mindegy,ami késik,az nem múlik!!!Kép
Megnyugtató,hogy ez a kaki nem csak nálunk van így,elég ijesztő néha,főleg egy egészségügyisnek.Kép
De látom, a szenvedés marad az állandó rotyogtatás elmúltával.Kép
Azon gondolkoztam,Raulnál mi,hogy volt és meg kell mondanom,hogy elég sok minden kiesett már a fejemből.Hiába,ez a korral jár!Kép
Még jó,hogy nem vagyok egyedül és itt tudok beszélgetni,mikor Ő volt pici és Ruszlán sokat dolgozott ez nagyon hiányzott!
Ruszlán sem volt itthon,szállodában dolgozik,de olyan nyűgös mióta hazajött,hogy nem lehet szólni hozzá,mert náthás.Kép
Holnap hozzám is jön egy barátnőm,már nagyon várom!
Remélem nem kavar be az éjszakátokba a nagy délutáni alvás!Kép
Ja,és nagyon jól esett,hogy örültél nekem,mert mostanában ez elég ritkán esik meg velem!Kép(Na,milyen jó kis rímet faragtam itten!Kép )

Dia!
Te szegény!
Nekem ez erősen vírusnak tűnik!!!Lázad van még?
Hasonló volt velem és Raullal nem rég,hát nem irigyellek és gyors jobbulást kívánok!!!Kép
Légyszi írj amint tudsz,hogy mi van Veled!!!!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Kata!
Köszi az együttérzést! Még jó hogy itt vannak anyuék és nem vagyok igazán egyedül, csak hát azért néha egy ici-picit hiányzi az, hogy odabújjak valakihez, stb.Kép
Szerencsére nem zavart be annyira a délutáni alvás, Norbi fél 4-ig aludt!
Ezek a férfik, hogy ki tudnak dőlni egy kis náthától!Kép

Most még nem tudok nagyon mit írni, majd még jövök!
Ja! Van egy kérdésem: Ti be szoktatok sötétíteni nappal, amikor alszik a babó?

Puszi mindenkinek
Szép téli napot!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Györesz
Hát igen ezek a pasik nem fogják fel, hogy ez az időszak nagyon hamar el fog mulni és akkor már nem lehet bepótolni amiről lemaradtak. Mindig olyan elfoglaltak és olyan sokat kell dolgozniuk, de hát ez egy olyan dolog ami csak 1szer van. Na mindegy én is mindig azt mondom,hogy nem én maradok le dolgokról.
Bár nálunk javult a helyzet, jót tett a pár napos morgolódásom. Nekem itt semmi babás ismeretségem sincs. Pedig van pár baba, de most szólítsam le őket, amikor sokszor rá sem néznek a babakocsira. Furák az emberek.
A csepeli topikot csak olvasgattam nagyobb babócával írogattak bele csajok.

Gombóc
Zsombinak és boldog szülinpot kivánok!
Engem is érdekel a hasonfekvéses dolog.

Anikó
a kád az egyben ilyen, nincsen benne semmi. A barátnőmtől kaptam kölcsönbe.

Kata
hát nem tudom ez a sok kaka, hogy birod az állandó takarítást. De ha fejlődik akkor minden ok.

Dia
nálunk is járt ilyen vírus.
Sokat szellőztess, probálj minél messzebb lenni a babától. Az anyatej a legjobb védelem, mert tőled megkapja az ellenanyagot. Ha van segítséged akkor sterilen fejj és üvegből add oda, ha nincs akkor alapos tisztálkodás után száj kötővel szopiztass. Mindenképp anyatejet kell kapjon. Max 36 óra és túl leszel rajta.

Lemértük este Gigit 6 kiló.
Tegnap nagyon jó napja volt,míg én dolgoztam apa elvitte a nagyihoz, aki mindig szórakoztatja és állítólag hangosan gurgulázva nevetett neki.
Egész nap nagyon szószátyár volt a drága.
2 napra kakilt is, szóval kezd helyreállni a dolog. Este fürdés előtt, meztelenkedett, ilyenkor szoktunk hancurozni met imád ruha nélkül lenni, hasra tettem és a lábával már szépen mászik, felhúzza ahogy kell, csak a kezével még nem tud előre haladni, iszonyat, hogy 1 nap alatt mennyit fejlődik. Továbbra is imád a feje fölé bámészkodni, persze ilyenkor totál ki van csavarodva. Ja és háton már profin halad előre.
Mostanában éjjel nagyon sűrűn kel fel enni, és sokat is eszik,bezzeg most 4óta szunyál.

Legyen szép napotok
Márti
márti05

Látom Györesz jártál erre

nem szoktam besötítíteni nappal, de idétlen ez a szó, szopi után játszik és egyszer csak elalszik magától.
márti05

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?