Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsana, Borbolya, Maya... én is csatlakoznék a hordozókendős tanfolyamhoz. Kedden lesz a Minimanóban? hánytól? be kell-e előtte jelentkezni?
Jajj, most jut eszembe, hogy ha kedden délután lesz az nekem nem jó. A kórházban szülésfelkészítő tanfolyam keretén belül videóvetítés lesz, ahol premier plánban láthatunk szüléseket. Erre nagyon kíváncsi vagyok, mert a sajátomat nem fogom látni, hacsak nem viszek magammal egy bazi nagy tükröt, amit nem áll szándékomban! (vagy mégis...?)

Húhh, Tamesz, bocsi, de olyan lusti vagyok, hogy nem tudtam rávenni magam eddig az írásra. De ma megpróbálom!

Babus! Nagyon izgi ami Veled történik, lehet, hogy Te leszel az első a topicban aki megszül!
Tényleg érdekes, hogy hányféleképpen kezdődhet el egy szülés. Barátnőmnél elfolyt a nyákdugó és rá 3 napra indult be a szülés! Ő se értette, hogy hogy is van akkor ez az egész.
Mindenképpen drukkolunk Nektek.

Én nem merem elkezdeni inni a málnalevélteát, mert nem akarok 15-ke előtt szülni. Tudjátok a dokim szabin lesz 14-ig! Márpedig ha Babusnál tényleg ettől indult meg a méhszáj kinyillása + ezek a fájások akkor lehet nálam is hasonló hatással lesz. Én a homeos bogyókat fogom hétfőtől szedni.

Angéla
Nagyon szupi a táblázat, de nálam majd át kellene írnod a dátumot. Eddig jól számolta a napokat, de mivel én febr.28-at írtam be a szülés várható időpontjának most borult egy kicsit, hogy ehhez viszonyítva számolod a heteket+napokat. Nekem is feb.21 a célidőpont, akárcsak Nadinenál. Köszi!

Borbolya
Nekem is azt mondta a dokim, hogy a Magne B6 olyan mint a szenteltvíz, főleg napi 1-2 szem. Nekem is a gyógyszertárban kapható eper ízű pezsgőtablettát ajánlotta. Abból elég napi 1!
És ami még nagyon jó keményedés ellen, simaizomlazító hatású az a vörösbor! Lehet egyeek elveivel ütközik terhesség alatt bort inni, de ezt már korábban is hallottam és tegnap is mondta egy doki a kórházi szülésfelkészítő tanfolyamon.
Én a múlt héten annyira megkívántam a vörösbort, hogy fel kellett bontani egy üveggel, igaz csak fél-egy decit ittam. Állítólag a babának semmi baja nem lesz tőle!
Ja, viszont ami nem jó az a pocisimogatás! Legalábbis ez a doki nagyon azon a véleményen van, hogy keményedést okozhat. Amikor már nem volt ott a doki, akkor a pszichológus (3 gyerek anyukája) mondta, hogy nem mindenkinél okoz keményedést, max. akinek vékonyabb a bőre. Amúgy többnyire a vékony bőrűeknél alakulnak ki terhességi csíkok is (meg az függ attól is hogy milyen genetikai állományt örököltél). Nekem jó vastag bőr van a pocimon mert szerencsére egy csíkom sincs, még a középen lévő jellegzetes barna csík se tűnt fel. (Anyukámnak se volt) De ha valaki tudja hogy hajlamos rá, annak nagyon sokat segít ha bármilyen testápolóval kenegeti a pociját. Húhh, nagyon elkalandoztam, azt se tudom hogy lyukadtam ki ide.

El is dugultam...
Timka
timka

Zsana Kép,
már csak a mikroökonómia van hátra hétfőn, a többin túl vagyok. Ha viszont ez nem sikerül, ismételhetem a félévet Kép. De sebaj, próbálok jól felkészülni, ha meg nem sikerül, hát van most fontosabb dolog is!!! Kép

Beszélgess sokat a babáddal és kérd meg szépen, hogy forduljon irányba. Kép Ha meg nem megy, annak biztos van valami oka, Ők ezt sokkal jobban tudják odabent, hogy miért úgy vannak, ahogy vannak. Tudom, ez nem nagy vígasz. Kép

Beatrix
beatrix28

Sziasztok ! Eddig csak olvasgattalak titeket. Most vége van a vizsgaidőszakomnak, így több időm van. Angéla szeretném, ha engem is beírnál, a szülés várható időpontja április 12, ha minden igaz kislány lesz, a neve még nincs eldöntve, de a Dorina vagy a Réka valószínű. van egy kisfiam, Ádámnak hívják és Pécsett a Megyei Szülészeten fogok szülni.
Babusnak szorítok, lehet, hogy ő lesz az első????
Monika
monazsu

Sziasztok!

Örülök, hogy úgy látszik Babuséknál megoldódik a helyzet és nem kell most nekiindulni. Mi csak a kórházban voltunk ma a párommal, hogy a szülésznővel találkozzunk, de mivel még téligumink sincs... így örültünk mikor végre hazaértünk, hogy na ezt megúsztuk... Kép

Amúgy a szülésznő nagyon aranyos, a páromnak is nagyon szimpi és van már 3 gyermeke. Kép Ő már a 34. héttől javasolja a málnalevél teát, én eddig 36. hétről tudtam, mondtam is, hogy akkor egyezzünk ki döntetlenben majd elkezdem inni a 35. héten. Kép

Babus elküldjem én is a telcsiszámomat, vagy sok lesz már? Kép

r
ruzicsky

MagneB6-ot én 3*2-t szedtem, úgy igenis ért valamit. Kép Egy-két szem valóban nem sokat használ (igaz, ártani sem árt).
beatrix28

Teaügyben írnék. Ti hallottatok már anyalevél teáról????
Ma beszéltem a barátnőmmel, aki azt mondta, addig nem engedik az embert haza a kórházból, amíg nem produkál egy székletet. Ő kapott beöntést, szülés után nem sokat evett így nem volt mi kijöjjön. Az utolsó napokban kapott glicerines kúpot, de nem segített, ezután jött a hashajtó, ami viszont a tejen keresztül a picinél is hasmenést okozott.
Állítólag amiatt nem engednek haza addig a kórházból, mert ezzel védik le magkat, hogy szülés közben nem történt semmi gond a belekkel. Persze mondhatod azt hogy volt székleted, de mi van ha tényleg történt valami és csak otthon derül ki...
Neki azt mondta egy ismerőse, hogy az anyalevél tea szintén hashajtó hatású, de nem hat a babára.
Elég belőle 2 dl és meg is van a hatása!

T.
timka

Sziasztok ! Eddig csak olvasgattalak titeket. Most vége van a vizsgaidőszakomnak, így több időm van. Angéla szeretném, ha engem is beírnál, a szülés várható időpontja április 12, ha minden igaz kislány lesz, a neve még nincs eldöntve, de a Dorina vagy a Réka valószínű. van egy kisfiam, Ádámnak hívják és Pécsett a Megyei Szülészeten fogok szülni.
Babusnak szorítok, lehet, hogy ő lesz az első????
Monika
monazsu

Sziasztok!

Eddig én is csak olvasgattalak titeket, de most már csatlakozom! Rólam annyit kell tudni hogy első pocilakó ficánkol odabennt, aki várhatóan március 21.-én jön világra a Péterfyben Rácz Tibornál; és a Marcell Tibor nevet fogja kapni! :-) Igazi eleven kis magzat, egész nap forog ficánkol és rúgkapál!
Hát dióhéjban ennyit!
Sziasztok

Ildi

delfinke

Az újak kedvéért Kép

<pre>
<center>Baba neme</center> <center>Anyuka</center> <center>Baba kora</center> <center><blink>Szülés (várható) ideje</blink></center> <center>Baba neve</center> <center>Testvérek</center> <center>Kórház neve</center>
1. Fiú [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=cicmerák-users]Cicmerák[/url] 38+1 2005.02.08 László Gergő - Szt. István Kh.
2. Fiú Babus 37+4 2005.02.12 Kristóf - MÁV Kh.
3. Fiú Tamesz 37+2 2005.02.14 Marcell Szilárd - Kistarcsai Kh.
4. Lány Nadine 36+2 2005.02.21 Gréta Zsanett 2003.06.03 DEOEC
5. Lány Timka 36+2 2005.02.21 Fanni - SOTE II.
6. ? [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=búzaszem-users]Búzaszem[/url] 36+0 2005.02.23 Hanna / János Kornél - Semmelweis Kh. Miskolc
7. ? Nikcsi 36+0 2005.02.23 ??? / ??? - Margit Kh.
8. ? Ági 35+5 2005.02.25 Hannah Luca / ??? Devon Bence 2000.10.15 Calgary Kanada
9. Fiú Beatrix 35+4 2005.02.26 Ákos Csabi 2001.04. Szolnok
10. Fiú Zsuzsa 35+4 2005.02.26 Áron - Bajcsy Kh.
11. Fiú [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=vargáné-users]Vargáné[/url] 35+4 2005.02.26 János - DEOEC
12. Lány Nyetus 35+2 2005.02.28 Kamilla Dini 2002.05. Szt. Rókus Kh.
13. ? Monci 35+1 2005.03.01 Rita / Máté - Szt. Imre Kh.
14. ? Jck 34+5 2005.03.04 Sára / Dávid - BM
15. Fiú Maya 34+1 2005.03.08 Gellért - Szt. István kh.
16. ? [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=ancsimamóca-users]Ancsimamóca[/url] 34+0 2005.03.09 Kamilla / Kristóf Barbara 1992.09.28 Kaposi Mór Kh.
17. ? Mano2005 34+0 2005.03.09 Fanni / ??? - HIETE
18. Fiú [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=angéla-users]Angéla[/url] 33+6 2005.03.10 Valér - Bajcsy kh.
19. Fiú Dorka 33+4 2005.03.12 Bernát Kolos Kristóf 4 éves, Bálint 2 éves HIETE
20. ? Csibe26 33+3 2005.03.13 ??? / ??? - Szt. Imre Kh.
21. ? Zsana75 33+3 2005.03.13 Sára / Vilmos - Szt. István Kh.
22. Fiú Eveka 33+1 2005.03.15 Marcell? Gergely? - MÁV Kh.
23. Fiú Ruzicsky 33+0 2005.03.16 Gellért, Bendegúz - Szt. Imre Kh.
24. ? [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=mtücsök-users]Mtücsök[/url] 32+4 2005.03.19 ??? / ??? - Dél-Pesti Jahn Ferenc Kh.
25. Fiú Ildi(Delfinke) 32+2 2005.03.21 Marcell Tibor - Péterfy Sándor Kh.
26. ? Hadri 31+4 2005.03.26 ??? / Barnabás - Nagykanizsa
27. Lány Menjuss 31+3 2005.03.27 Dóra Johanna - Péterfy Sándor Kh.
28. ? Borbolya 31+1 2005.03.29 Panna / Benedek - MÁV Kh.
29. Lány Lirian 31+1 2005.03.29 Daniella Lili - Schöfp Mérei
30. Lány Zsu 31+0 2005.03.30 Alexandra Ákos 2001.11.29 Kútvölgyi Kh.
31. ? [url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=brigó-users]Brigó[/url] 30+2 2005.04.04 Jázmin / Zsombor - Egri Kórház
32. ? Nebula 30+2 2005.04.04 Flóra Anna / Balázs - Szt. István kh.
33. ? Pszi 30+1 2005.04.05 Kinga / ??? Balázs 2002.08.16 Péterfy Sándor Kh.
34. Fiú Greenolive 29+1 2005.04.12 Áron - Szt. Imre Kh.
35. Lány Mónika 29+1 2005.04.12 Dorina v. Réka Ádám Pécsi Megyei Szülészet
36. Lány Mukika 29+0 2005.04.13 Aliz - Szegedi női klinika
37. Fiú Zsuba31 28+0 2005.04.20 Balázs, László Ági 1989, Orsi 1991, Ancsa 1996 Szegedi női klinika
38. ? Vaktyuk 27+4 2005.04.23 ??? / Patrik Csaba - Kútvölgyi Kh.
39. Lány Edinka 27+2 2005.04.25 Viktória - Balassagyarmat / Kenesei Albert Kh.
40. ? Franyo 27+0 2005.04.27 Boglárka Réka / Dániel Vilmos Anna Virág 2003.02.24 Szt. Imre Kh.
41. Fiú Psandi 27+0 2005.04.27 Levente Dani 2003.04.28 MÁV Kh.
42. Lány Neszi 26+3 2005.05.01 Laura Patrícia 2003.02.28 Fehér Megyei Szent György Kh.
43. ? Pfranciska 26+3 2005.05.01 Boglárka / Benedek - Kaposi Mór Kh.
44. ? Asszony 26+2 2005.05.02 Sára / Gergő - Kútvölgyi Kh.
45. ? Timurr 25+3 2005.05.08 Maja / János Martin - Kaposi Mór Kh.
46. Fiú Ildibaba 25+0 2005.05.11 Zoltán Attila - Kútvölgyi Kh.
47. Fiú Szilvi (Patri) 24+3 2005.05.15 Benedek Patrícia 11 éves Schöfp Mérei
48. ? Norkini 23+0 2005.05.25 ??? / ??? Jázmin Sarolta 2003.02.09 Szt. Imre Kh.
49. Lány Akiren 22+5 2005.05.27 Gréta - Péterfy Sándor Kh.

Lány 11
Fiú 17
? 21
</pre>
+ a végére egy kis statisztika (remélem mindenkinél jót írtam beKép )

Angéla+Valér
angéla

Sziasztok!
Ezer éve nem írtam, de most még olvasni sem volt időm. Nagyon kíváncsian nyitottam ki a topicot, hogy vajon szült-e már valaki.
Nálunk is izgalmasan teltek a januári napok. A vizsgaidőszakom pénteken véget ért Kép
Kristóf fiamat viszont hétfőn műtötték a II. sz. gyerekklinikán fitymaszűkülettel. Úgy volt, hogy este haza is jöhetünk, de végül egy pici kellemetlenség miatt mégis bent maradtunk. Persze nálam nem volt semmi kórházi felszerelés, de az orvos nagyon kedves volt, és Kristóf ágya mellett egy üres ágyon én is aludhattam. Kb. 2-3 órát aludtam is, mert a közbülső időben Kristófot figyeltem (néha nyugtalanul dobálta magát) vagy a vécére kirándultam az épület másik részébe pisilni. A kedves nővérek nem tettek kivételt velem sem, csak az osztályon fekvő gyerekek használhatták az ottani vécét. Klassz volt a kihalt épületben botorkálni iszonyú messzire, hogy pisilhessek.
Ezután hazajöttünk, de estére anyukám telefonált, hogy a kisebbik fiam (aki aznap nála aludt) hány és hasmenése van. Ma reggel hozták fel (vidéken laknak anyuék). Alig aludtam az izgalomtól megint. Mire anyuék megjöttek, már össze volt készítve az újabb kórházi cucc, hátha infúzióra be kell mennünk valamelyik gyerekkórházba. De szerencsére mire ideértek, Bálint jobban lett. A gyerekorvosunk viszont nem biztatott agyon. Azt mondta, hogy ha Kristóf elkapja, már nem nagy gond (48 órája volt a műtét), de ha én elkapom, akkor bizony a szülés be fog indulni a többszörös haspréstől és magától a vírustól. Hát most várunk, mi lesz. Idáig még semmi jelét nem érzem, hogy rosszul lennék, de tudom, ez fél óra alatt meg tud változni. Novemberben átestünk egy hasonló víruson. Két nap alatt az egész családot kifektette a vírus.

Bocsánat, hogy ilyen hosszan írtam, de régen ezt már megszokhattátok Kép)

Babus, nagyon izgatottan várom a híreket, bár szerintem ez jósló fájás volt, ha estére megszűnt.
Nekem mindkét fiammal az utolsó vizsgálatok nagyon fájdalmasak voltak. A szülés közben is, de előtte is. Pedig tudatosan készültem rá, próbáltam lazítani. Vérzést viszont nálam nem okozott.
Ja, és az egyszerű jelekről csak annyit, hogy én mindkét szülésemnél 1 napot gondolkoztam, hogy ez magzatvíz-e, ami szivárog. Ugyanis nálunk mindkét fiú felül repesztette a burkot, így csak ritkán és kevés magzatvíz csordogált. Kíváncsi vagyok, Bernáttal hogyan lesz. Mellesleg én nagyon félek a magzatvíz egyszerre történő elfolyásától, mert ilyenkor fordulhat elő, hogy a köldökzsínór előre sordródik a gyerek elé a szülőcsatornába. Ez iszonyú veszélyes, azonnal műtét. Ha nem a kórházban történik, az nagyon ciki. Szóval ezt én nagyon nem szeretném. Első szülésnél ez kevésbé valószínű, mert akkor a baba feje korábban beilleszkedik, így nem tud hova sodródni a köldökzsínór. Többedszer szülőknél szokott előfordulni vagy koraszülés esetén.

Kíváncsian várom a holnapi híreket! Mi egyébként talán jövő csütörtökön jutunk el a dokihoz. Lehet, hogy már uh-ra is elküld? Pénteken töltjük a 34. hetet. Remélem, a vírus miatt hasban töltjük!!!

Puszi mindenkinek!
Dorka
33+6
dorka

Dorka!

Szorítunk, hogy ez a nyavalya most elkerüljön Téged, korai volna még a szülés indulása. Amúgy írj jó sokat nyugodtan! Kép
Az én nagyfiamra is vár majd egy ilyen műtét, erre a nyárra terveztük be, ráadásul van egy kicsi köldöksérve is, ha lehet, egyszerre "csináltatjuk meg", ha a sebész is beleegyezik. Egyébként érdekes a dolog, mi eddig is láttuk, hogy kifelé áll a köldöke, de a régi gyerekdoki azzal magyarázta, hogy amikor az intenzíven volt, a köldökébe vezették a kanült, amin keresztül a gyógyszereket kapta, és mivel később is esett le a csonk, így lett ilyen. Erre az új dokink kapásból mondta, ahogy meglátta és megvizsgálta a kisfiam köldökét, hogy ez bizony egy pici köldöksérv. A régi dokit amúgy sem szerettük, ezek után méginkább nem. A fitymaszűkület is neki köszönhető, mert a sima letapadást úgy oldotta, hogy hegesedéssel "gyógyult", így valódi szűkület lett belőle. Kép
Nem irígyellek a kórházi éjszaka miatt sem, de legalább Te bent lehettél a kisfiaddal, nálunk ez megoldhatatlan sajnos. Kép Ezért is parázok, nehogy bent kelljen maradnia majd éjszakára is.

Babus, mizujs'??? Remélem hogy tudsz pihenni és aludni is az éjszaka, ideje lenne már egy jót szunyálnod.

Üdv az új belépőknek! Kép

Beatrix
beatrix28

Kedves Mindenki!

Ha már megindult az újak áradata, akkor én is szeretnék most csatlakozni. Eddig csak olvasóként jártam hozzátok az utóbbi időben naponta. Angélának írtam talán egyszer már privátban. Az első babánkat várjuk április 27-re, így elvileg most 27+0 -nál tartunk. A MÁV kórházban fogok szülni. Elvileg Psandi-val az idő és a hely is stimmel. A babóca neme egyenlőre rejtély, de most már úgy döntöttünk, hogy legyen meglepetés. Lány esetén Anna vagy Luca, fiú esetén Marcell lesz a neve. Szóval ha lehet akkor mi is szeretnénk bekerülni a táblázatba.
Köszi és üdv Mindenkinek: Gezenguz
gezenguzerika

Szia Gezengúz!
AKkor lehet, hogy talizunk is a kórházban? Első baba? És ki a dokid? Még a végén kiderül, hogy az is közös Kép

Andi
psandi

Szia Andi!

Igen, első babánk. De szerintem nem egy dokihoz járunk. (mintha már olvastam volna a MÁV-os topicban, hogy Te kihez jársz.) Az én dokim externistaként dolgozik a MÁV-ban, csak magánpraxist folytat, de a szüléseit a MÁV-ban vezeti. Ígx gyakorlatilag én kimaradtam eddig minden MÁV-os történésből az AFP vizsgálat kivételével. Én is sokat gondoltam már rá, hogy milyen tök jó, hogy a hely és az idő is stimmel:o)) A februári felkészítőre szeretnék elmenni majd, ha tudsz valamit a progarmról légyszi írd meg.
Üdv: Gezenguz
gezenguzerika

Gézengúz
megyünk mi is a februárira, csak azt tudom, hogy 4 előadásonként ismétlődik a téma, és pont legközelebb kezdik elölről. Szülőszoba látogatás a 36. héttől, de ha nincs teltház, akkor kisebb terhes is mehet.
Andi
psandi

Szia Andi!

Köszi az infót. Egyébként mi a 4 előadás téma? Remélem tudunk majd talizni, addig meg itt is beszélhetünk. Te már rutinosabb anyukának számítasz, egy gyerkőc után. Te kihez is jársz? Választasz/ottál szülésznőt? Írhatsz privátba is ha van kedved. Na megpróbálok aludni, mostanában nem túl jól megy sajnos. Kép
Üdv: Gezenguz
gezenguzerika

Tamesz
Nézd meg a leveleid, szerintem kaptál tőlem levelet!
Timka
timka

Jó reggelt!

Babus Kép,
alszol vagy már a kórházban vagy??????

Infót kérünk, léécciiiiiiiiiiiiiiii!!! Kép

Beatrix
beatrix28

Sziasztok! Most nem tudok visszaolvasni, csak egy gyors hír Babusról: tegnap este fél 11-kor küldött sms-t (de sajnos csak most láttam), hogy száguldanak Pestre, mert Kristófka alig mozgott, gyöngyösi kórházban NST, szívhangot 1-szer ejtette (ez mit jelent??), szóval irány a MÁV Kórház, és extra drukkokat kérnek, mert nagy az izgulás!

Jövök vissza 1 órán belül, meg akkor is mindenképpen, ha megtudok valami újat. Már írtam neki én is, hogy történt-e valami és minden rendben van-e. Úúúúúúúúgy izgulok!!! Most aztán tényleg mindent bele a drukkokkal! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Üdv az Újaknak!!!

Dorka nem semmi, hát milyen gyerekorvosok vannak, néha nem is tudom, hogy kiben bízhatunk! Remélem minél hamrabb teljesen rendbejöttök, a pocaklakót pedig még tessék növeszteni.

Babus infó:
22.27-kor kaptam egy sms-t, hogy robognak pestre, mert a babóca nem volt túl aktív így bementek a gyöngyösi kórházba, ahol az NST-n egyszer leesett Kristóf szívhangja.
01.13-kor 2. sms: másfél órán át voltak CTG-re kötve és renben volt Kristóf szívhangja, a méhszája változatlanul 1 ujjnyi, és benttartották, de nem tudni meddig, de legalább jó kezekben van, talán megnyugszik.
Reggel írtam neki sms-t, hogy mizu, de még nem válaszolt!!! Amint tudok valamit jelentkezem!

Mi este sétáltunk, megint havat lapátoltunk, de a keményedéseken kívül semmi nincs, csak azok gyakrabban! Most szerelik a lépcsőkorlátunkat a házban, reggel fél 8-kor már megleptek, szóval nem unatkozom!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz!

Köszönjük a híreket!

Szerencsére az orvosokkal csupa jó tapasztalatom van Kép Akik minimum figyelmetlenül viselkedtek, azok a nővérek voltak.
Babusról várjuk az újabb híreket. Örülök, hogy beértek a MÁV-ba. Bevallom, kicsit megrémülten olvastam, hogy szívhangesés után el mertek indulni Pestre. Én ott maradtam volna Gyöngyösön, de szerencsére nem lett gond!
Sziasztok!
Dorka
dorka

Sziasztok!

Dorka
Te lemaradtál Babus "élményeiről" a gyöngyösi kórházzal kapcsolatban. Nem lehetett volna ott tartani Őt, meg értelme sem nagyon lett volna.
Így tényleg jó helyen van, várjuk az újabb híreket.
zsana75

Sziasztok!

Tegnap voltam a dokimnál és a kis drágám szépen befeküdt keresztbe, majd megbeszélem vele, hogy hasson rá a gravitáció. Olyan szépen kilehetett venni a kis arcát, még puszit is küldött lehetett látni. Arról nem beszélve, hogy nem egy szégyenlős, mert szanaszétt volt a lába és teljes totálba lehetett látni mindent ami egy fiút jellemez. Nem tudom kinél ennyi idősnél mekkora volt 24 hetet töltöttem és az ultrahang szerint 801g, pedig nem vagyok dundi, csak úgy nézek ki mint aki lenyelt el focilabdát. A jövő héten megyek szuratni magam meg iszom a szirupot, remélem nem ájulok el, (szoktam).

Babusról nincs valakinek hire, szegény ennyi ideig szenvedni, nagyon vacak lehet.
Patri
patri

Timka,
levelet köszi, megérkezett, most korlátot szerelnek, de délután írok!!!

Patri,
eddig nincs újabb hír Babusékról, ha véletlenül jelentkezik nálam azonnal megírom!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz
Megkaptad a levelem?

Írjatok majd mi van Babussal! Szerencsére jó helyen van! Lehet, hogy hazafelé már hármasban mennek!

Képzeljétek, megint a gyerkőcről álmodtam, mégpedig azt, hogy szegénykémről megfeledkeztem és egész éjszaka nem raktam tisztába, reggel pedig ázott a pisitől mindene. Aztán kicsomagoltam, de semmi nem volt kéznél. És a következő kép, az, hogy egy tök aranyos fekete cicát bugyolálok be. Hát én se vgagyok normális, ugye? Tegnapelőtt is a gyerekről álmodtam, de már nem emlékszem mit. Ez mostmár mindig így lesz?
Amúgy Fannika nagyon kis aktív, a kis térdeit folyamatosan érzem. Egy tök kemény dudor vándorol egyik oldalról a másikra. Néha nagyon csikiz belülről!

Zsana, mikor lesz kedden a tanfolyam a Minimanóban???

Timka
timka

Babusnak ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!!! Kép

TameszKép,
szerintem Te leszel a következő, a sűrű keményedés az jó jel. Nekem az első szülés így indult, jó sokat keményedtem, nem is gondoltam, hogy ez már az... Aztán elment a magzatvíz, irány a kórház, stb.

Én is várom az újabb híreket Babusékról (ez azt jelenti, hogy tűkön ülökKép).

Beatrix
beatrix28

Timka,
szerintem ez azt jelenti, hogy már minden gondolatodat a babóca köti le, és valahol már nagyon készülsz az anyaságra, na és a felelősségre!!!
A dudor nálunk is vándorol, de nálunk az a feneke, és már a köldököm magasságában van, szóval lement a gyerkőc elég rendesen az utóbbi egy hétben.

Beatrix,
hát kíváncsi vagyok kibírjuk-e egyben a holnap esti NST-ig, vagy még előtte megyünk, egyre sűrűbben keményedik, de nem fáj nekem, szorgalmasan iszom a málnalevélteát, remélem segít.

Na most jött Babustól egy sms (10.03), idemásolom, én nem értem, de valami készül:

"Meglepit akartam:-) Várjátok a Babus híradót!"

Na ez most mit jelent? szül vagy hazamehettek? na erre most ár nagyon kíváncsi vagyok!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz, ez nagyon rejtélyes!!! Én már teljesen be vagyok sózva! És ilyen kis mosolygós arc is volt? Mert akkor nagyon jó kedve van! Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

TameszKép,
szerintem ez azt jelenti, hogy Babus Apuka fog jelentkezni, lehet, hogy megvan Kristófka és már fotót is kapunk. Emlékszel, hogy amikor Babus a gyöngyösi kórházban volt, akkor is Babus Apuka volt a híradós.Kép
De jó lenne, ha igazam lenne!!!!!!! Kép

Nekem is így volt először, egész nap keményedtem, egyre sűrűbben, de mivel nem fájt, így nem gondoltam, hogy 24 órán belül meglesz a bébink. Szorítok Nektek is! Kép

Beatrix
beatrix28

Beatrix, én is hasonlóra tippelek... Kép

KépKép

Kép
borbolya

Angéla, ez a táblázat egyre profibb! Kép Lehet, hogy lassan olyan kis animált mosolygós arcocska is kerül bele? Kép

Timka, nekem is volt, hogy kb 1 héten át minden egyes éjszaka a babával és szüléssel álmodtam, de most megint nem, szóval szerintem ez sem feltétlenül lesz most már örökre így. Kép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!

Most olvasom, hogy ezek szerint Babuséknak mégis menni kellett ebben a jó időben, de szerencsére eddig minden rendben! Kép Kép Kép Nagyon izgultam érte!! Meg ez az sms! Mostmár kilukad az oldalam a kíváncsiságtól, meg az izgalomtól, hogy most akkor mi van???? Ha megtudtok valamit írjatok, bár ma nem leszek egész nap gépközelben, mert dokihoz is megyek, meg a munkahelyemre is, de azért írjatok, majd este elolvasom! Kép Kép

r
ruzicsky

Borbolya,
igen, mosolygós arc volt!!! Hát nem tudom ki fog jelentkezni, de már jelentkezhetne, nagyon!!!! Itt már mindenki hülyére izgulja magát miattuk!!!!
Babus apukát is szívesen látunk csak nyilatkozzon, hogy mi történt!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Sziasztok!
Most olvasom, hogy kezdenek beindulni az események. Kristófkáért kell izgulnunk, de nemsokára Tamesz is sorra kerül. Mi ma vagyunk 36+1 naposak elkezdtem inni a málnalevélteát.
Szoktak keményedéseim lenni de nem vészesek. Ma is megyek terhestornára. Szerintem ha nem érezném jól magam már el sem birnék menni.
Drukkolok Babuséknak ! Lehet, hogy Kristófka mégsem lesz februári baba?
Patri!
Nekem 24+1 naposan volt 826g a baba, és most a 36 hetesen már 3100g volt. Még van egy hónapunk, úgyhogy 4 kilós babára számitok. Lehet, hogy nektek is ennyi lesz?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!
Olvastam tegnap Babusekat es most meg ez az sms remelem minden ok annyira izgulok erte de teganp nem volt idom irniKép

Mar alig varom a fejlemenyeket.
neszi

Az izgalomtól még tanulni sem tudok, pedig már nagyon muszáj lenne. Kép

Remélem, hamarosan jön a "Babus híradó". Kép
beatrix28

Szerintem Babus üzenete csak jót jelenthet! A Babus Hiradó tuti, hogy Babus Apuka! Remélem minden rendben volt, dehát miért is ne lett volna rendben?

A székrekedésrQl: Nekem a probiotikus joghurtok váltak be (pl. kyr) amikor nem volt rendesen, csak megittam 1-et és legkésQbb másnapra volt eredmény. Érdemes kipróbálni.

Dorka!
Hát Neked aztán jól összejöttek a dolgaid! Vigyázz magadra és ne idegeskedjél, mert az nem tesz jót a babának.

Van valaki, aki akar diplomát/ másoddiplomát szerezni gyed/gyes alatt? Én szeretnék valamilyen másoddiplomát (csak még nem tudom pontosan milyet Kép), ha már ingyenes ilyenkor akkor érdemes élni a lehetQséggel. Tényleg, még idén is ingyenes? Tudtok valamit a dologról? Rendesen kell jelentkezni, mintha csak simán jelentkeznél?

maya és Gellért
34+2
maya29

Kép
Na ezt üzeni Babus, majd jelentkezik a többi infóval a Babus híradó!!! Sajnos nincs felhatalmazásom többre!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Na akkor tutira megszuletett KristofKép))

Tiszta izgibe vagyok mar....
neszi

Maya,

én most tanulok az első diplomámért. Azt nem tudom, hogy a másoddiploma is ingyenes-e, ha igen, ugyanúgy kell jelentkezni, mint egyébként. Beíratkozáskor kell igazolni, hogy Gyes-en vagy Gyed-en vagy, és akkor nem kell tandíjat fizetni, de minden egyéb ugyanúgy megy, mint másoknál.

Tamesz,

ez jót jelent, nagyon örülök, de várom a konkrétumokat is, türelmesen (?!?!?!). Kép

Beatrix
beatrix28

Hát én képtelen vagyok bármi mást csinálni. Totális lázban égek!! Bár szerintem ez tuti babát jelent! KépKépKép

Borbolya

KépKép

Kép
borbolya

Sziasztok!

Jajj, ne!!! Mindjárt sírok, mert most nem tudok tovább netezni, és tudni szeretném mi van Babusékkal, bár szerintem tutira Kristófkát ölelgeti márKép.

Lehet, hogy ma még 1x visszaszálguldok a netezőbe, mert megesz a kíváncsiság!!!!!!!
Nagyon szorítok NEKIK!Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Még egy kérés!

Esetleg lehetek annyira izé, hogy megkérjek valakit, hogy, ha vannak hírek Babusékról,akkor küldjön nekem egy SMS-t, hogy jöhetek informálódni a netezdébe!

Előre is köszi!Kép

A számom: 30/3288-999

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Delfinke,

Ha minden igaz egy helyen és lehetséges, hogy egy időben fogunk szülni ? Kép

Én is szoritok Babusnak
jammie

Sziasztok !
Dorka szeretném, ha írnál a fityma szűkületről, hogy milyen volt a műtét és hogy bírta a kisfiad, ill. mennyi idős most. Sajnos az én kisfiamnak is van, és szeretnék egy kis infót róla, mert azt hallottam, hogy utána nagyon fájdalmas és nehezen viselik. Ádám most decemberben volt három éves. Izgulok, hogy ne kapd el a vírust, mert én sajnos két hónapig szenvedtem vele és nem volt egy leányálom.

Maya
Én most szerzem az első diplomámat. Ugyanúgy kell felvételizni mint a többeiknek csak tandíjat nem kell fizetni. Remélem ez így is marad. Bár meg kell mondanom, hogy nem könnyű gyerek mellett tanulni. Legalábbis az én kisfiam rosszul viseli a vizsgaidőszakot. Így a következő félévet halasztom is. Mert biztos, hogy egy kistestvér meg egy vizsgaidőszak már sok lenne neki hirtelen. De vannak jó babák is, akik mellett könnyű tanuni, sok osztálytársamnál látom. Baba válogatja. Most néztem, hogy másoddiplomát szeretnél, lehet, hogy akkor nem is kell felvételizned, de ezt nem tudom pontosan.

Nagyon - nagyon szorítok Babusnak!!!!! Úgy hallottam, hogy a lányok hamarabb szoktak születni. Legalábbis az én ismerőseim körében így volt.

Angéla
Köszi, hogy beírtál.
Monika
monazsu

Mukika Kép

ha gépközelben vagyok (3-ig tuti aztán 3/4 4-től megint) és van hír, küldöm az sms-t.

Beatrix
beatrix28

Zsuzsa!

Ettől függetlenül a doki azt mondta, hogy minden oké? Nálunk ilyen esetben befektetik a kismamit és naponta vizsgálják. Tesóm is így volt az első babával. Igaz végül 2 hetet feküdt bent szülés előtt és végül időre megszületett a teljesen egészséges babája. Kép Neked is megy a drukk, hogy minden rendben legyen! Kép

Beatrix
beatrix28

Jimbone,
A 2,8 kg az már egész jó kis súly!!! És mit lehet tenni a méhlepénnyel, hogy ne öregedjen tovább? Szorítok Neked, hogy ne legyen semmi gond, már annyit szendvedtél mostanában!!!

Tudom, hogy tetű dolog, hogy én már tudom, de megígértem, hogy nem pofázok, majd a híradó!!! bocsika tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Tamesz Kép

nem hibáztatunk, ígéret szép szó... Kép
Azért annyit érzünk, hogy minden rendben és annyit sejtünk, hogy Babus már túl van a nagy eseményen.
Remélem, jól vettem a "jeleket". Kép

Beatrix
beatrix28

Sziasztok!
Nagyon izgulok Babusért és remélem hamarosan jönnek a hírek!KépKép
Beindul nálunk is a babaeső hamarosan!
Nekem is sokat keményedik a hasam és tegnap olyan érzésem volt mint akit gyomron vágtak.Nem beszélve a jobbnál jobb álmokról.Nekem is azt mondták a lányok előbb jönnek de én nem hiszek ezekben.Anyukám engem 2 héttel túl vitt és a barátnőm is jól ráhúzott a kislányával.Szóvak szerintem ez nem nem függő.Bár most bennem is motoszkál a kisördög,hogy mi van ha Kamilla előbb jön és még semmi nincs összepakolva.Jövőhéten bepakolom a kórházi tatyót,biztos ami biztos.Kép
Dorka,nem irigyellek,olyan szörnyű amikor a gyerekünk beteg de reméljük minden oké lesz most már.Gyere gyakrabban.!
Zsuzsa,nekem Dini 2,8kg volt mikor született,szóval emiatt ne izgulj de ez a méhlepény dolog mit jelent pontosan?Ha elöregedett akkor tudja még az oxigént termelni rendesen?Nem megijeszteni akarlak csak nem tudom mit jelenthet ez.
Másoddiploma:tényleg ingyenes én Dinivel csináltam.Nem volt könnyű de azért túl lehet élni.Persze függ a szaktól is.Akkor megfogadtam,hogy soha többet iskolapad,most meg megint filózom rajta én is.
Na eldugulok de még benézek hátha megtudok többet Babusékról.
pusza
nyetus76

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?