Sziasztok!
Gyorsan írok, amíg fel nem kel Krisztike. Bár tutira megérzi, hogy most írok, és azonnal felkel
Márti, Györesz!
Köszi kamillatea tippet. Igazából a mecsek teát itattam vele, ami kamilla meg édeskömény keveréke. Sikerült is egy kis kakit kicsalogatni, de ez még nem volt az igazi, szerintem még tartogat ott bent egy kis tartalékot. Tutira meglepinek szánja, majd valamelyik felkelés után öltöztethetek meg ágyat húzhatok
Kata!
Már szerintem javulunk, tegnap nagyon nyűgös volt szegénykém. Vettük ezt a Fluimare cseppet, azt csöpögtetek az orrocskájába és szívom neki, ha nagyon szörcsög már. Úgy tűnik, hogy bevált, tud aludni egy-egy szívás után.
Kitettem az erkélyre még 1 órakor, egy fél órácskára és azóta durmol. De nem is bánom, a gyógyulásához az kell, hogy sokat pihenjen.
Nem semmi hogy nő a babácskád. Gratula. Mi mikor leszünk ekkorák?
Szerintem pont azért kakil ennyit Patrik, mert nagyon sokat eszik. Ez tutira nem gond. A zöld kaki meg a dokinőm szerint azért lehet, mert túleszi magát. Anyatejes babáknál ez szokta okozni. Legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy akkor van sok-sok kaki nálunk is, ha sokat eszik, akkor napi több is, és ha éppen ami kell neki, akkor meg nincs kaki, mint most is volt.
Márti!
Gigi nagyon ügyes kiscsaj. Nemsokára megfordul majd neked. Annyira jó nézni, ahogy napról napra valami teljesen új dolgot csinálnak
Krisztike is forog. Én mindig oldalra teszem le, és folyton visszafordul hátra. Meg vissza is csinálja, egyszer-kétszer sikerült már neki.
Györesz!
Kriszike vasárnap volt 10 hetes, tehát 2 és fél hónapos kor felé haladunk erősen. 14-én fogjuk betölteni a 3-at.
Egyébként mi Bupapesten, a 13. kerben lakunk, a Béke tértől nem messze.
A táblázat tényleg nagyon jó lenne szerintem is. Ha van egy kis időm, és megírjátok, össze is gyűjtöm és felteszem. Egyébként mit lenne érdemes beletenni adatot. Gondolom anyuci és baba nevét, születés dátumát, hogy hol lakik. Még mit tegyünk bele?
Saxi!
Jó hallani rólad, éppen múltkor gondoltam rá, hogy hogy eltűntél
Azért ha van időd, gyere többször is.
Dia!
Lehet, hogy ha közelben nem találok másik templomot, akkor oda fogunk benézni.
Még azért mesélek, amíg hagy maszatka.
Képzeljétek, hétvégén mit fedeztünk fel. Én büfiztettem a hálóban, apuka meg porszívózta a nappalit. Krisztike nagyon elkezdett sírni, sehogy sem tudtam megnyugtatni. Hirtelen ötlettől vezérelve átvittem a nappaliba, hogy megmutassam neki, mit csinál az apukája
és ahogy meghallotta a porszívó hangját, azonnal elhallgatott, sőt el is aludt a kezemben.Egészen addig durmolt, amíg a porszívózás folyt
Lehet, hogy jó sok lesz a villanyszámlánk?
Én imádom a hóesést, de olyan rossz, hogy most nem tudok kimenni egy jót hócsatázni.
Meg városban azért ez sem olyan szép, az a sok latyak. Brrr...
Na befejezem, mert jó hosszúra sikerültem.
Puszi mindenkinek
Anikó