Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!!!

Itt a tél, fújjjjjjjújjjj!!

Dia!!
Kitartás a szurihoz, én is sírtam Gigivel amikor kijöttünk. Mindjárt mehetünk a 3 hósra, febr.09én. Kaki ügyben tényleg profik vagyunk, a baba tudja neki mikor kell kakilnia, nem kell izgulni miatta. A tekerést és a puksikat viszont tényleg elég nehéz elviselni.

Györesz
tegnap 5. napra megjött a kaksi, baleset mentesen. Milyen magas vagy? Mert én is totál úgy vagyok a kilókkal mint te, 63 kb a jó, 65-el kezdtem a terhességet, én 170cm vagyok.
Tényleg nem kéne foglalkoznod a megjegyzésekkel.
A torna viszont jó, én terhesség végén szerettem volna nagyon futni de ugye még mennem sem lehetett nemhogy futnom. Most meg örülök ha leülhetek 2 percre, eszem ágában sincs tornázni, mozgok eleget így is.

Gombóc
nem semmi 2 oltás 1 nap, másrészt legalább egyszerre túl vagytok rajta. Ez a kergebirkaság nagyon tetszik.
Lefejni nem tudok csak éjszaka esetleg, általában nem jön össze 1 kajára való, és az utóbbi időben amikor pótlásként lefejt tejet akartam adni nem fogadta el, bármiben próbáltam is adni neki.

Kata
hát ez az Gigi is mindig össze vissza enne a cicim meg nem tudja követni az ő állandóan változó igényeit. Tegnap este 6 óránként alig evett, ma 3 óránként csontra kiszippantotta a ciciket, most 4 órája durmol.

Györesz felvetése jó tényleg írjunk le pár dolgot, de egészítsük ki a településünkkel is.

Gigi 2004.11.01. született Bp/Csepel

Este vadast ettem, babóca éjjel akkorákat durrantott tőle, hogy majd szét esett a pelusa.
Vettem neki egy knyvet, textilből van szines, csillogó, zörgő, szóval helyes darab, tegnap este Gigi megtalálta magának és elkezdett olvasni, a csatos részét ami persze textilből van, szépen megmarkolta és minden áron a szájába szerette volna tuszkolni de nem járt sikerrel, feküdt könyvvel a fején, zizeget rendesen. Egy idő után nagyon bedurvult tőle nem értette miért nem tudja bekapni. Mos kezdte a héten a mindent betömök a számba korszakot. Benézek hozzá és látom a játékok a feje mellett ő oldalt fordítja a fejét és a maci füle benne a szájában.

Szép napot mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Hát elég strapa éjszakánk volt. 2-ig Norbi 3x kelt fel. Aztán magam mellé vettem és már nem is számoltam. Nagyon nyugtalanul aludt és szerintem a foga mellé most még a kaki is kínozta! Utoljára újszülött korában volt ilyen sűrű éjszakánt! Remélem nem sok ilyen lesz és kibújik a foga!
Na nem is tudok többet írni, majd talán késöbb, mert most is kínlódik!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz
nekünk is húzos volt az éjjel 3 óránként fönn volt és sokat evett. Most is kissé nyugtalan de még elvan.

Márti
márti05

Sziasztok!
Györesz, Márti!
Nekünk 4-től szörnyű éjszakánk volt, és most is üvölt. 2 napja nem kakilt, és ez kínozza nagyon. Na megyek is.

Puszi
Anikó
pancsa2

Szia Márti!

Lehet, hogy az időt is érzik???
Én 172cm vagyok és 60kg-al lettem terhes! Rámugrott 18kg és abból még mindig van 10!!! Próbálok nem foglalkozni a megjegyzésekkel, de amikor végre elfogadom a tükörképemet, akkor biztos, hogy valaki megint tesz egy kedves megjegyzést!!! Na mindegy, majd letornázom és nyáron már nagyon csini anyukája lesz Norbinak!!! Remélem Kép Kép Kép
Ugye Te írtad, hogy 9.-én mentek a három hós oltásra? Mi meg 1-jén a 4 hósra, mindkét lábába kapni fog szurit, szegény!
A 3 hós sem volt egy leányálom! Norbinak adtam kúpot, így csak hőemelkedése volt, de két napig iszonyú nyűgös volt, sokat sírdogált és rengeteget volt cicin. Viszont a lábát nem borogattam, hanem vékonyan bekentem a szúrás helyét Phenilbutazonnal (lehet, hogy nem így kell írni) a védőnőm ezt ajánlotta, mert szerinte, ha valakinek bedagad, az akkor is bedagad ha borogatva van! Hát nem tudom, nekünk szerencsénk volt!

Norbi akkorákat nyomott, hogy már tiszta vörös volt a fejecskéje. Most addig maszíroztam a hasát, amíg ki nem jött a kaki, talán most alszik egy kicsit!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Anikó
esetleg egy pár korty nagyon édes erősre főzött kamilla teát itass vele, hátha meghajtja.

Györesz
ÚÚÚ nagyon közeleg a dupla szuritok!!!

Gigi ma légtornásznak készül, olyan mutatvákonyat csinál, hogy csak lesek.
Egyre sűrűbben fordul oldalra na nem teljesen csak a törzsét fordigatja még, de ahhoz képes, hogy a mult héten még esze ágában sem volt szépen halad a dolog.

Márti
márti05

Anikó!
A cukros kamillateát én is ajánlom, egyszer én is próbáltam 3 nap után. Úgy meghajtotta Norbit, hogy fürdetés lett belőle!

Márti!
Ez a legjobb az egészbe, hogy minden nap tudnak valami újat nyújtani!

Egy fél órácskára rányitottam az ablakot, de nem nagyon díjazta, hiszen így nem ring a segge alatt semmi!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Na megint itt vagyok, csak bekukkantottam hozzá, úgy látom, hogy jó úton halad az alvás felé! Délelőtt is alud kemény háromnegyed órát!
Lehet, hogy én is lefekszem egy picit, hátha megin mozgalmas éjszakánk lesz!

Ma még biztos jövök!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Már nagyon rég nem tudtam írni,de remélem még emlékeztek rám.Mostanában elég sűrű napjaink vannak,Bogi nagyon igényli a foglalkozást,így ha Liliána elalszik minden időmet rá szánom.Nem szeretném ha komolyabb féltékenység alakulna ki így megpróbálok vele is sokat foglalkozni.Különben minden rendben,Lilike nagyon jó baba,már vigyorog,gügyög.Most csütörtökön 2 hónapos.Szépen szopizik szerencsére van is mit.Sokszor úgy érzem,hogy az összes energiámat leszívja.Szóval röviden ennyi,igyekszem visszaolvasni,de sok az elmaradásom.Na megint mennem kell,mert Lilike cicit követel.

Mindenkinek sok puszi,már nagyon hiányoztatok,ha nem is írtam azért nagyon sokat gondoltam rátok.

Puszi,Saxi.
saxi

Sziazstok!

Szerintetek miért érzem ma úgy,hogy soha nem lesz tavasz????!!!!Kép

Olyan teát,vagy egyebet nem tudtok ajánlani,ami kicsit megfogná a baba székletét?Patrik tényleg az összes baba helyett termel.Kép
Oltásnak annyi következményét látom,hogy sokat alszik,csak 4-5 óránként eszik.
Tegnap még fejnem is kellett.

Saxi!
Jó hallani Rólatok!!!Kép
Örülök,hogy minden rendben,ha tudsz írj majd!Kép

Györesz!
Jól megkínozzák ezek a fogacskák a babókat!Kép
Na meg az oltások is.Kép
KöSzi a Phenylbutason-tippet,akkor majd azzal kenem+borogatom.Kép
Én sem tudom ám megmondani,hogy pontosan kinek mennyi idős a babája,szóval nincs harag!Kép
Jó lenne egy táblázat.
Remélem Norbika megnyugszik.

Márti!
Hát már az én cicim sem tudja követni Patrik szopi-ritmusát.Ma alig eszik,akkor gondolom holnap majd két óránként követeli a cicit...
Szinte napról-napra változnak a babák!KépPatrik most kezdi felfedezni a kezeit.Kép

Na,megyek játszani Raullal,megígérte,hogy most én lehetek a Szuperhős!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!

Krisztike hogy van?

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gyorsan írok, amíg fel nem kel Krisztike. Bár tutira megérzi, hogy most írok, és azonnal felkel Kép

Márti, Györesz!
Köszi kamillatea tippet. Igazából a mecsek teát itattam vele, ami kamilla meg édeskömény keveréke. Sikerült is egy kis kakit kicsalogatni, de ez még nem volt az igazi, szerintem még tartogat ott bent egy kis tartalékot. Tutira meglepinek szánja, majd valamelyik felkelés után öltöztethetek meg ágyat húzhatok Kép

Kata!
Már szerintem javulunk, tegnap nagyon nyűgös volt szegénykém. Vettük ezt a Fluimare cseppet, azt csöpögtetek az orrocskájába és szívom neki, ha nagyon szörcsög már. Úgy tűnik, hogy bevált, tud aludni egy-egy szívás után.
Kitettem az erkélyre még 1 órakor, egy fél órácskára és azóta durmol. De nem is bánom, a gyógyulásához az kell, hogy sokat pihenjen.
Nem semmi hogy nő a babácskád. Gratula. Mi mikor leszünk ekkorák? Kép
Szerintem pont azért kakil ennyit Patrik, mert nagyon sokat eszik. Ez tutira nem gond. A zöld kaki meg a dokinőm szerint azért lehet, mert túleszi magát. Anyatejes babáknál ez szokta okozni. Legalábbis nekem az a tapasztalatom, hogy akkor van sok-sok kaki nálunk is, ha sokat eszik, akkor napi több is, és ha éppen ami kell neki, akkor meg nincs kaki, mint most is volt. Kép

Márti!
Gigi nagyon ügyes kiscsaj. Nemsokára megfordul majd neked. Annyira jó nézni, ahogy napról napra valami teljesen új dolgot csinálnak Kép Krisztike is forog. Én mindig oldalra teszem le, és folyton visszafordul hátra. Meg vissza is csinálja, egyszer-kétszer sikerült már neki.

Györesz!
Kriszike vasárnap volt 10 hetes, tehát 2 és fél hónapos kor felé haladunk erősen. 14-én fogjuk betölteni a 3-at.
Egyébként mi Bupapesten, a 13. kerben lakunk, a Béke tértől nem messze.

A táblázat tényleg nagyon jó lenne szerintem is. Ha van egy kis időm, és megírjátok, össze is gyűjtöm és felteszem. Egyébként mit lenne érdemes beletenni adatot. Gondolom anyuci és baba nevét, születés dátumát, hogy hol lakik. Még mit tegyünk bele?

Saxi!
Jó hallani rólad, éppen múltkor gondoltam rá, hogy hogy eltűntél Kép Azért ha van időd, gyere többször is.

Dia!
Lehet, hogy ha közelben nem találok másik templomot, akkor oda fogunk benézni.

Még azért mesélek, amíg hagy maszatka. Kép Képzeljétek, hétvégén mit fedeztünk fel. Én büfiztettem a hálóban, apuka meg porszívózta a nappalit. Krisztike nagyon elkezdett sírni, sehogy sem tudtam megnyugtatni. Hirtelen ötlettől vezérelve átvittem a nappaliba, hogy megmutassam neki, mit csinál az apukája Kép és ahogy meghallotta a porszívó hangját, azonnal elhallgatott, sőt el is aludt a kezemben.Egészen addig durmolt, amíg a porszívózás folyt Kép Lehet, hogy jó sok lesz a villanyszámlánk? Kép

Én imádom a hóesést, de olyan rossz, hogy most nem tudok kimenni egy jót hócsatázni. Kép Meg városban azért ez sem olyan szép, az a sok latyak. Brrr...

Na befejezem, mert jó hosszúra sikerültem. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Kata a szuperhős!!! Kép
Te nem írtad le a végén, hogy Patric pontosan mikor született és, hogy hol laktok!!!
Norbi is nemrég még rengeteget kakilt! Tudom, hogy még a barátnőmet is felhívtam, hogy nem lehet, hogy megy a gyerek hasa? Nemsokára ez csökkenni fog, meglátod!!!

Saxi!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok! Látod már én is előkerültem!!!!

Anikó!
Porszívó: nálunk dettó ugyanez történt egyszer!!! Néha zajban jobban megnyugszanak, elalusznak, mint csendben!!!
Különben én is Mecsek teát adtam, de az a lényeg, hogy jó cukros legyen, mert az hajt!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Megpróbálok egy táblázatot

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Márti Gigi november 1. Csepel
Anikó Krisztike november 14. Bp.XIII.
Györesz Norbi október 1. Csepel</pre>

Többiek is írjátok le az adatokat!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak egy percre ugrok be mert itt a fürdetés és egyedül vagyok a két lurkóval a férjem sajna délutános.Ezek a hetek elég húzósak.Igazán jól esett,hogy még emlékeztek rám.

Györesz!

Igen láttam,hogy megint itt vagy,nagyon örültem neki.Mi újság felétek rendeződtek a gondjaid?

Megírná valaki,hogy ez milyen táblázat,mert még nem igazán vagyok képben és nincs túl sok időm visszaolvasni.

Bocsi de most mennem kell ha tudok jövök,olyan jó megint egy kicsit köztetek.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Nándi, 2004.okt.19. , BP. II. ker.
(Zsombi meg 2003.01.28.)

Most mennem kell, Kép
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Norbi alszik, remélem most tovább bírja és jobb éjszakánk lesz!

Saxi!
Még külön vagyunk Norbi apukájával, de lassacskán alakulnak a dolgaink jó irányba. Természetesen mindent megbánt és próbálja helyrehozni én meg várom kiváncsian a fejleményeket, de ha mégsem lesz belőle semmi az sem baj, mert nagyon jól érezzük magunkat Norbikával! Röviden ennyi!
Táblázat: Én vetettem fel, hogy nem igazán vagyok képben, hogy kinek mekkora jelenleg a babája, csak saccolni tudtam és kértem, hogy írja le mindenki és a többiek is örültek az ötletnek, mert mint kiderült nem csak én nem tudom pontosan, hogy ki mekkora! Te is írdd le légyszi, hogy mikor szültél és hogy hol laktok!!! Köszi!!!
Remélem tudsz gyakrabban jönni!!!

<pre>
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28. </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!Kép
Ma beszéltem Barbival.Már nagyon hiányoltam innen.Kiderült,hogy ő olvas minket csak lusta írni nekünk.Szonja már 5 kilós.KépJól vannak,az éjszakákat végig aludja.
Gigivel is beszéltem,ő is jól van.
Kata!
A Baross utca nincs messze tőlünk.Mikor jöttök Pestre?Majd légyszi szólj előre mert hétvégén szoktak babalátogatók lenni nálunk.Aztán csinálunk egy szabad napot.KépJuj de jó lesz!Kép
Irigyellek a fogyás miatt.Én 10 kilót fogytam,de még most is vágó súlyban vagyok.KépNem olvastam azt a topikot.Örülök,hogy titeket tudlak olvasni.Kép

Saxi!
Én is nagyon örülök,hogy jelentkeztél!KépHogy gondolsz olyat,hogy elfelejtünk??Kép

Györesz!
Az adatok:Diána Dominik Dec.8 Kispest XIX:ker.

Most Domi még nem alszik és már mind a két cici üres.KépMár látom,hogy nyűgös éjszakánk lesz.KépDe szerencsére holnap lesz dajkám/keresztanya/.Kép
Mindenkinek alvásban gazdag éjszakát kivánok!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok lányok!

Látom Dia már írta, hogy beszéltünk. Dia még egyszer köszi, hogy írtál sms-t!!!

Szóval tényleg lusta voltam írni. Valahogy úgy elúsznak a napjaim és mindíg csak arra várok, hogy elaludjon a törpikém, mikor meg alszik, akkor arra vágyom, hogy felébredjen.
Különben tényleg minden rendben velünk. Még nincs berögzött napirendünk, de az éjszakák már elég nyugisak. Este 10-kor elalszik és 5-ig durmol! Most tuti nem lesz így, mert 17:30-kor aludt el és még mindíg alszik, de egyszerűen nem tudom felébreszteni. Lehet, hogy meglesz ennek a böjtje hajnalban! Kép
Szonja már 4,87 kg volt vasárnap. Kajáláskor nem mérem, de nem úgy tűnik, mint aki éhezik! Kép
Kedden megyünk mi is oltásra. Már én is félek előre, hogy milyen reakciót fog kiváltani. Egyrészt ott fog üvölteni, másrészt utána remélem nem megy fel a láza.
A hasgörcsökön túl vagyunk. Ez az Infacol - pungató szuszpenzió nagyon jól bevállt nekünk. Mióta azt szedetem vele, sokkal nyugodtabban alszik. Olyan nagyokat rotyog álmában, hogy hallom a másik szobában is.
Pénteken megyek 6 hetes kontrollra, mert egy héttel elcsúsztam, mivel nem volt szabad időpontja a dokinak. Kiváncsi vagyok mit fog mondani!
Hétfőn megyünk a Szonjának útlevelet csináltatni! Remélem nem kell majd sokat sorban állnunk, de állítólag 1 hónap múlva küldik ki az útlevelet és mi március 6.-án megyünk síelni.

Na megpróbálok gyakrabban jönni, addig is puszi mindenkinek.

Barbara

Szívesen elküldöm valakinek a táblázatot, ha van időtök folytatni!
babar

Sziasztok!

Barbara!
Nagyon örülök,hogy Te is írtál!Kép
Szonja is milyen nagy már!Irigy vagyok az átaludt éjszakák miatt!Kép
Gondolom Te nem vagy olyan otthonülős,mint én most sem,biztos jó lesz a márciusi sielés!Hová mentek?
Nekem a boltig sincs lelkierőm elvánszorogni!Kép
Remélem tudsz majd gyakrabban is jönni!Kép

Györesz!
Jó lenne,ha picit kevesebbet kakilna,de gondolom megvan az oka,hogy miért kakilta le az előbb is a bokámat.Kép
Pilisen lakunk,Patrik 2004.nov.20.-án,Raul 2000.márc.12.-én született.Köszi a táblázatot,nagyon jó!Kép
Nyugis éjszakát!

Dia!
Még nem tudom,mikor megyünk Anyóshoz,most hétvégén Ő jön.Majd szólok előre.Látod,mondtam,hogy nem úszhatod meg sokáig a találkozást velem!Kép
Lehet,hogy más is tudna csatlakozni hozzánk?
Úgy látom majdnem mindenki Pesten lakik.
A hasplasztikás topik nekem felért egy horrorral.Kép

Anikó!
Porszívót holnap bevetem én is!!!Kép
Örülök,hogy Krisztike jobban van,ezek a picik szerencsére hamar kilábalnak mindenből.Kép
Köszi a kaki-infót!KépKomolyan,jó,hogy megnyugtattok!Kép
Pedig most két napig alig evett,aztán mégis csomó pelust telerakott.
Itt nálunk nagyon szépen megmaradt a hó,gyere,szánkózunk,meg hógolyózunk egy jó nagyot!Kép

Saxi!
Hogy jutott eszedbe,hogy elfelejtettünk?!Kép

Patrik tegnap óta feltartja hason fekve a fejét és úgy nézelődik.Most azért nyafog,mert már aludna(ez csak hason fekve megy),de mégis muszáj újra és újra bámészkodnia...Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Hát egy fokkal nyugisabb éjszakánk volt. Norbi most 2-3 óránként kelt, de így legalább tudtam egyhuzamba 1-2 órát aludni! Most is nyüglődik, ez a gyermek képtelen nappal aludni! Ma leviszem, hátha ott sikerül neki!!!
Kata!
Norbi meg hason képtelen aludni! Este már azzal is próbálkoztam. Elaludt a cicimen és hasra fektettem, kb. 10percig aludt így aztán elkezdett sírni és kikövetelte, hogy visszafordítsam!!!

<pre>
Zsombi 2003. január 28.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Kata Patrik 2004. November 20. Pilis
Raul 2000. március 12. </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Barbi!
Neked nem is köszöntem! Örülök, hogy jól vagytok!!! Te is írdd le, hogy pontosan mikor szültél és hogy hol laktok! Köszi, de nem kell a táblázat, szerintem jó ez így, nem?

Gombóc!
Most nézem, hogy a II. kerben laksz! Ott a munkahelyem, a Kapás utcában!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Na megjött a kakilási kedve a KisCsajszimnak Kép Mióta tegnap kakilt, azóta folyton kakil. Reggel aludt fél 5-ig. Akkor kaja, nagyon sokat evett, úgyhogy visszahányta a felesleget. Nem volt semmi, sugárban jött vissza. Döbbenet. Aztán én lefejtem még a cicimet, mint mindig, kitisztítottam az orrszívóját és végre lefeküdtem negyed 7-kor vissza. Hát kb. 20 percet kaptam, mert újra felkelt, nyűglődött. Áthoztam a másik szobába, hát kiderült, hogy már megint kaki jött Kép Döbbenet. 2 napig semmi, aztán meg minden kajánál van a pelusban Kép

Kata!
Nagyon ügyes Patrik. Irigykedem rendesen. Nekem egyszerűen ha hasra teszem, azonnal üvölt, és nem hajlandó úgy maradni. Pedig a csípője miatt muszáj letennem, mert még mindig kötött kicsit. Hogy szoktassam rá , hogy elmaradjon a hasiján????

Györesz!
Ez a jó levegő biztos jót fog neki tenni. Általában olyan jól elnyomja a kislurkókat a friss levegő.
Szupi a táblázat, végre tudom, hogy ki mikor szült Kép

Barbi!
Jó hallani felőled. Kép Nagyon szépen növekedtek. Nem semmi, hogy átaludja már most az éjszakát. Sielést nem semmi, hogy ilyen kicsi babával is bevállaljátok. Én nem merném Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Csak gyors bekoszones, nagyfiam epp lekoti a szabad idomet, amig alszik a kisfiamKép

Gyoresz,
Tablazatba: Zoltan, 2004.12.25. Albertirsa es Gyuszko 2001.06.06.

A fiam hizasban csucsokat dont, igy most a dokineni szerint nem kene, hogy komfortszopizzonKép En meg betartom, perszeKép
A sulya 4 hetesen es 3 naposan 5565g voltKép

Nah, rohanok vonatozni fiammalKép

Mica
mica

Sziasztok!

Györesz! A táblázat így jó, ahogy van!
2004. december 8. Nagykovácsi
Közel vagyunk a II. kerülethez! Gombóc, merre laktok?
Tegnap sikerült elkiabálnom ezt az átaludt éjszakát! Ma megdöntött minden csúcsot! Bár igaz, hogy én voltam a hülye, mert tegnap este hagytam 17:30-tól 22:00-ig aludni. Utána megszopiztattam, de 01:30-kor felkelt és 4:00-ig nem tudtam elaltatni. Hát elég keserves volt. Utána felkelt 6:30-kor és kajált megint majd aludt 9:00-ig. Most miközben én írok sikerült végre elaludnia az ölemben.
Ausztriába megyünk síelni. Kb. 550 km, tehát nincs olyan messze. Már most tervezzük, hogy június elején pedig elmegyünk Rómába repülővel, mert szeretnénk megáldatni a Szonját a Vatikánban. Szeptemberben pedig a ciprusi barátaink hívtak meg minket. Tehát ez a gyerek nagy utazó lesz! Kép
Na megyek, megpróbálok egy kicsit aludni, hátha sikerül!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!

<pre>
Zsombi 2003. január 28.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Gigi Olivér 2004. október 28. </pre>

Norbi kettő órán keresztűl vagy visított, vagy sírt, vagy visítva sírt! A cicim sem nagyon kellett neki. Annyira rossz, hogy az én kisfiamat nem lehet cicin megnyugtatni, mert ha üvölt, akkor azon is üvölt! Végül feladtam és cumit dugtam a szájába! Meglestem, alszik! Szegénykém, csak akkor csillapodott le egy kicsit, ha maszíroztam az inyét és közben a hasa is fáj, mert húzza a lábát és fingorászik!
Anyukám mindig azt mondja, hogy mire vége a télnek addigra túl leszünk minden kezdeti nehézségen és tavasszal már minden sokkal könyebb lesz! Hát legyen igaza!

Márti!
Mi újság van veletek? Ma még nem írtál!

Barbi!
Hát Ti tényleg bátrak vagytok, Szonja jó hamar megismeri a világot! Mi szeptemberben megyünk Görögországba, előtte csak belföldön merészkedet a kicsivel ide-oda! De különben ez irigylésre méltó, az a jó, ha minél hamarabb hozzászokik, hogy viszitek mindenhova és nem kell miatta lemondanotok dolgokról! Ügyik vagytok!!!Kép

Anikó!
Jó is volt kint a levegőn, Norbi aludt kb. fél órát, aztán haza jöttünk és csinálta a cirkuszt. Pedig máskor, ha kiszívja a levegő akkor olyan szépen eszik!

Sofka eltűnt!

Gigi jól vagytok? Mikor írsz újra?

Dia!
Gigi hol lakik?

Lányok!
A fogzásnál az lehet, hogy napközben a baba nem eszik olyan jól, mint egyébként? Már 2 napja alig eszik napközben! Annyira drukkolok, hogy áttörjenek végre azok a fogacskák! Nem bánnám, ha még oltás előtt kibújnának!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Beugrok kicsit mert van dadám.Bebebe.Kép
Barbi!
Mi is készülünk Rómába Domival.KépIgaz még nem tudom mikor.Lehet,hogy július végén.Ha ti kijuttok Júniusban,megírnád majd,hogy milyen volt gyerekkel?Vagy majd dumcsizunk telcsin.OK?

Kata!
Várom már a talit.Kép
Tőlem többen is össze jöhetünk.KépPl:Györesz Csepeli az sincs messze Kispesttől.
Ja!Tegnap nem is írtam.Tegnapelőtt írtam,hogy nem volt egész nap kakink azért szenvedtünk.Kép
Na tegnap kijött!De úgy,hogy a rugiban még a karja is kakis volt.KépAzt,hogy csinálta még most se jöttem rá.Kép
Györesz!
Kata nem Pilisi.Én úgy tudom,hogy Cegléden lakik.
Pusz mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Gigi/Ágnes/Kép,Olivér 2004 okt.29 Dunaharaszti.

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Kaki!Kép Norbi is kakilt már úgy, hogy még a nyaka is olyan volt!!!
Kata írta, hogy Pilisen laknak!!!
Én nem hiszem, hogy eltudnék menni kispestre, mert nincs kocsim, a babakocsim meg olyan nagy, hogy én az fel nem tudom tenni buszra, béna is vagyok meg gyenge is!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Gigi 29.-én szült? Teljesen úgy rémlett, hogy 28., de Te biztos jobban tudod! Javítom!

<pre>
Zsombi 2003. január 28.
Raul 2000. március 12.
Gyuszkó 2001. június 6.
Gigi Olivér 2004. október 29. Dunaharaszti</pre>

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Én úgy tudom, hogy lehet. A tesóm kislányai mindketten fogytak is, mikor kibújt a fogacska. Remélem, minél hamarabb túl lesztek rajta.

Ma a napunk úgy néz ki, hogy felkelés, sírás, orrkiszívás, tisztábatevés, evés vagy cicnlevés(sokáig, van hogy 40 percig is), büfi, alvás. Ez 2 órába belezsúfolva. Lementünk egy fél órácskára sétálni, nekünk sikerült elaludni, úgyhogy gyorsan összedobtam egy almáspitét. Annyira jól fog esni. Gondoltam ami ilyen jólesik, attól sok tejcsi is lesz.
Na megyek, mert felkelés van folyamatban.

Puszi
Anikó
pancsa2

Kata!
Most mondta a kersztlányom,hogy ha elmegyünk psihológushoz és előadjuk neki,hogy mennyire megviselt,hogy milyen az alakunk szülés után blabblabla,akkor felírja a műtétet.aztán ingyen megcsinálják,mégse 200eft.igaz,én még így se merek rá válalkozni.KépDe,hogy mik vannak?Teljesen ledöbbentem.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

Olivér október 28-án született. A lakcím jóKép

Nagyon irigylem Barbit, hogy ilyen vagány. Csak én szerencsétlenkedem állandóan?Kép

GyöreszKép

Az én anyum is azt mondja, hogy tavasszal már jobb lesz. HáááááááátKép
Kedves kisfiam nem akar kajázni. Se cici se tapi(tápszer).
Hétvégén itt volt a drága mama. Na erre a gyerök úgy csinált mindent mint a katonatiszt.Kép Négy óránként evett. Evés után nevetgélt, játszott aztán meg aludt. Anyósom meg úgy nézett rám mint egy hülyére, mert értette, hogy mi a baj a törpével. Olivér meg jó sunyi, mert ahogy elment a nagyanyja visszavedlett a kézben alvós, nemevős gyerekkéKép

Na a Mónika showban épp a 70 éves mami azt taglalja, hogy mi van ha terhes lesz egy ufotól!!!!!!!! Segíííííííííííítség

Puszi

Ja visszaolvasni nem tudtam, remélem mindenki jól van

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
De jó hogy írtál! Mondtam én a Diának, hogy 28.-án szűltél!!! Látom azért már jobb a kedved!!!
Ezek a gyerkőcök akkora zsiványok!!!

Dia!
Látod, látod én tudtam jól! Kép

Norbi ma délután megint nem rajongott a cicimért. Üvöltött valahányszor rá akartam tenni, kínkeservesen tudtam megszoptatni. Aztán fürcsi után egy cicimen (amiben alig volt tejci) beájult. Tuti, hogy hamarosan felkel!!!

Nem bírtam tovább, nutellás kenyeret tömök magamba!!!Kép Kép Kép

<pre>
Zsombi 2003. január 28.
Raul 2000. március 12.
Gyuszkó 2001. június 6.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Gigi, hát háziasítsd anyóst! Hátha,

Nem tűntem el, csak folyton havazunk, még annyi időm sincs idebent, mint máskor. Tomi jól bírja, ha közben ringatom a bkocsiban.

Képek: www.gportal.hu/sofka

Tamás 2004.12.18.
Márton 2003.03.24.
Orsolya 1999. 02.22.
Kata 1995. 02.08.

És Tomi is veri már az öt kilót, ami azért nagy szó, mert őt ugye éheztették eleinte. Kép

SZüléstörténet alakul, majd az is a gportalra kerül.

Mindig megnyugtat, mikor látom, hogy az időjárás Nálatok is befolyásolja a babkat.

s
sofka

Sofka!
Nagyon cuki a kis Tomi!
Szegénykét olyan rossz volt látni a kórházi ágyon branüllel a kezében. Remélem már kihevertétek a történteket és csak egy rossz álom maradt! Nagyon sok egészséget kívánok nektek! Nagyon szép "kis" családod van! És hol laktok?

<pre>
Zsombi 2003. január 28.
Raul 2000. március 12.
Gyuszkó 2001. június 6.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8. </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma jó nagyot szánkóztam,meg hógolyóztunk,a fiúk megfürdettek a hóban.Patrinak jót tett a friss levegő,ma jó nagyokat alszik.Lesz még ennek a nagy csendnek böjtje szerintem!

Anikó!
Mmmm,ez az almáspite felcsigázott!Kép
Őszintén szólva nem tudom hogyan lehetne hasra szoktatni Krisztikét,én azon vagyok,hogy Patrik máshogy is aludjon.Egyik éjjel oldalra fordítottam alattomban,de van,hogy órák múlva büfizik hason,így viszont hányt egy nagyot.Kép
Úgy döntöttem nem erőltetem,ha már egyedül forog,akkor ez a probléma magától megoldódik.

Barbara!
Szonja tényleg egy kis világutazó lesz!Kép
Remélem a mai éjjel nyugisabban telik majd!

Györesz!
Szegény Norbika,jól megkínozzák a fogacskák,ráadásul még a hasa is fáj!Kép
Teljesen természetes,hogy most nincs annyira étvágya,lehet,hogy még az is kellemetlen Neki,hogy a cici a szájában van.Éjjel eszik?
Diával még nem beszéltünk arról,hogy hol is találkozzunk.Nektek a 8.ker.is nagyon kiesne?

Dia!
Tényleg, van ötleted,hogy hol talizzunk majd?
Tényleg a pilisi rém vagyok,csak Cegléden szültem.Kép
Nem lehetett gyenge a kaka mennyiség!Kép
A hasplasztikás topikban olvasottak szerint szétnyílt a hasizmom,ezért a TB mindenképpen támogatná a műtétet,de most azt mondom,hogy hat ökörrel sem tudnának kés alá vonszolni.
Végül is,jó hastáncosnő még lehetek.Hajjj,de tudnám rázni,meg rezegtetni!KépKépKép

Gigi!
Nem irigyellek,mert ha jól értelmezem,két választásod van:
1.Odaköltözteted Anyóst és lesz egy mintababád.
2.Marad a nem-mintababa,Anyós nélkül.Kép
Hm.Nehéz döntés!Kép

Sofka!
Gratulálok Tomi súlyához!Kép
Nagyon tetszettek a képek!Kép

Patriknak megint kezdődött este a hasfájás,de most nagyon jót tett a melegvizes tömlő,mióta rátettem nyugisan alszik és nagyokat pukkantgat.Kép

Jó éjt!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Bocsi most nem olvasok vissza,csak azt szeretném leírni,hogy picur 6-óta alszik.Ez jó,mert végre alszik.De rossz,mert lehet,hogy éjszaka meg lesz a böjtje.
Tali:Hát nem tudom mi lenne velünk egy bevásárlóközpontban a kicsikkel.Mert ugye van ott pelenkázó meg minden,de elég nagyok ők már ahoz a helyhez??Szóval marad a lakás.Marad nálunk.Nem nagy kégliKépDe szivesen látlak titeket.Mert ugye mégse a Kata anyóssát rohanjuk le.KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!

Györesz
kitartást a fogzáshoz. Ha gondolod megnézem milyen homeos bogyó segíthetne Norbikán. Szupi a táblázat. Tegnap nem volt gépünk így megkíméltelek benneteket az írásaimtól.

Barbara
én is úgy tudom,hogy 1 hónap az útlevél, de lehet sürgősigit is kérni + maniért.
Jó, hogy írogatsz ismét. Szonja tényleg nagy babóca, Gigi 2 hósan volt kb ekkora.

Anikó
remélem a hétvégére megszabadultok a náthától.
Krisztike hogy viseli az orrszívót? A hurut ami esetleg lefolyik a kis pocijába az is bezavarhat a kaksinál és ok lehet a hányásra is.

Mica
ledöbenek a súlyon, hát nem lehet semmi egy ekkora babát gondozni, elég gyorsan ki kellett izmosodj.

Dia
ez a kaksis sztori nagyon tetszett. Szépen elkenegette magán.

Sofka
nagyon aranyosak a gyerekek.
Hogy csinálod, hogy a gyerekek mellett ilyen jól nézel ki? Olyan édi kiegyensúlyozott az egész család.

Nekünk nagyon jó volt a tegnapi napunk, alvás evés vigyorgás kész kis anygyalka volt a drága. Fél kilencor már aludt, éjfélkor szopi utána 6 kor kelt fel, most ismét szunyál.

Utazás,
nekem csak jó élményeim vannak róla, szilveszterkor 4 napra elutaztunk. Gigi aludt és evett szinte végig. Egyáltalán nem zavarta a környezet változás, a jó levegő pedig csodát tett vele. Mi is készülünk márciusba Ausztriába, szerintem sem gáz ittvan a közelben. Nyáron pedig görögbe megyünk remélem egy nagyot pihizni.
Barbara ti a fürdést hogyan fogjátok megoldani kinnt? Mert mi vittünk kádat magunkkal de az osztrákokhoz nem tudom, annyi mindent vinni... A végén azt fogják hinni, hogy nem akarunk majd haza jönni.

Szép napot mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Kata!
Nekem a 8 keer is kiesik! Igazából semmmi nem jó, mert mindenhova utazni kell és ezt most még nem tudom megoldani. Kispest is háromnegyed óra busszal! Tavasszal már más lesz. Úgy szidom magam, mert mindig noszogattak, hogy csináljam meg a jogsit, de én nem akartam, aztán egyszercsak felbuzdúltam, hogy lerakom, amikor kiderült, hogy terhes vagyok és hát terhesen nem akratam nekikezdeni! Ha már nem szoptatok, akkor az lesz az első!
Norbi éjjel bepótolja a szopit!

Márti!
Homeos bogyót már ajánlottak, de még nem szereztem be!

Norbi éjjel háromszor kelt, most még visszaaludt, ez is ritka nála!
Tegnap annyira béna voltam, úgy megijedtem. A fürcsi után ahogy pelenkáztam véletlen megnyomtam a kis tojásait, nagyon felsírt, gyorsan felkaptam és elég hamar abba hagyta. Pont itt volt az apja és megnyugtatott, hogy ha annyira megnyomtam volna akkor még most is üvöltene! Úgy szidtam magam, hogy hogy lehetek ennyire figyelmetlen, gyorsan meg is vizsgáltam, hogy mind a két tojáskája a helyén van-e, hát ott volt!Kép Kép Kép

Megyek gyorsan reggelizek, míg fel nem kell a kicsi fiacskám!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Nálunk mikor itt van valaki, akkor nem áldott jó gyerekké válik, hanem akkor biztos ordít. (Kivétel a barátnőm, akit tegnap első pillantásra megszeretett a gyerkőc. Kép)
Lehet, hogy be kéne költöztetni az anyósodat. Bár, lehet, hogy ez mégsem olyan ötlet? Kép

Györesz!
Most nekem is olyan furcsán bánik a cicimmel a gyerek. Nekem nem elutasítja, hanem bekapja, szopik rajta egyet kettőt, kiköpi. Néha dumál neki. Ilyet eddig még nem csinált. Kép
Egyébként már nálunk is volt szopisztrájk sajnos, de akkor szerencsére túlestünk rajta, és remélem, nem is lesz több ilyen.

Sofka!
Nagyon aranyosak a gyerekeid. És igaza van Mártinak. Tényleg nagyon jól nézel ki. Nem is értem, hogy bírod így 4 gyerek mellett. Kép

Kata!
Almáspite nagyon jó volt Kép
Irigykedem, hogy hógolyóztatok. Most nagyon hidegek vannak, szerintem mi nem fogunk kimenni a lakásból, csak az erkélyig. Aggódom, nehogy megint megfázzon.
Úgy látszik, mindenkinek megvan a problémája. Tegnap 4x is letettem hasra, ebből 3x azonnal vissza kellett fordítani, 1x viszont bírta 1-2 percig. Remélem, előbb-utóbb majd megszereti. Addig meg próbálkozom.
Ja, és nálunk régen mindig oldalt aludt, úgy szeretett csak. Mostanában viszont leteszem, és szinte azonnal beforul vissza hátra. Sőt, van, hogy másik oldalra is átfordult. Kis ügyeske Kép
Hasfájás Kép Nekünk is két napja újra megjelent, tegnap este is bejátszott sajnos.

Márti!
Lassan teljesen kilábalunk ebből a náthából. Hozzáteszem, hogy 2 óránként evett egész nap. Nem semmi volt. Az orrszívót nagyon bírja. A porszívó hangját meghallja, azonnal abbahagyja a sírást, és látni kéne, hogy tartja a fejét, hogy szívjam neki ki. Kép Egyedül az orrba csöppentést nem bírja igazán.

Képzeljétek, mit csinált az én kis bogaram. Tegnap evett egész nap szinte, szerintem nagyon sokat. Ezért is fájhatott este a hasa. Fél 9-kor evett, hasfájt egyet aztán már fél 10 után apa be is tudta altatni. És egészen 6-ig aludt. A melleim már annyira fájtak, hogy oldalra sem tudtam fordulni. Kiszívta az egyiket, de még abból is tudtam fejni, meg a másikat is muszáj volt kicsit megfejni. De az még most is nagyon feszül. Én kicsit félek, hogy a tejtermelésre nehogy rossz hatással legyen, hogy 9 és fél óra eltelt a két szopi között. De nem szeretném felkelni, ő tudja, hogy mikor éhes.

Utazás: Mi nyárra tervezünk legkorábbra. Az én sírós babácskámmal nem nagyon lehetne még sehova nekiindulni Kép De irigykedek mindenkire, aki bevállalja.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Tegnap Szonjácska egész nap nem aludt csak max. 20-30 percekre. Ezért este 8:30-kor le tudtam tenni és szépen aludt hajnali 2-ig, szopi és utána szunya megint. Most épp a konyha kövezetén szundikál a hordozójában!
Márti!
Nekünk mindent adnak a szállodában (baby-packung).Ez tartalmaz ágyikót, kádat, baby-phone-t és etetőszéket is. (az utóbbira még nem lesz szükségünk).
Kaka nálunk is csőstül szokott jönni. Ez általában a nyakáig tart, de ő nagyon békésen tud aludni a kakában. Mikor bemegyek a szobájába már kezdek gyanakodni a szagok miatt.

Dia!
Mi repülővel megyünk Rómába, mert a Wizzair fapados légitársasággal kb. 20e Ft-ért oda-vissza megvan mindhármunk jegye. Most már csak valami szállást kell találnunk, de eddig még csak baromi drágákat találtam az Interneten.

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok

Anikó, Gigi is nagyon síros volt utazás előtt, és nagyon nagyon féltem tőle, de apának lett szerencsére igaza és jól viselte.
Egy dolog volt nehéz a kocsiban való utazás, sok volt neki a bő 2 óra hordozóban való aszalódás.
Haza felé jobb volt makkor az autópálya az út végére esett és sötét is lett így aludt, de lefelé menet a vége elég gázos volt. Ki kellett vannem és az ölembe fogtam, külöben a babaülés
valami kinzóeszköz csecsemők részére szerintem.

Györesz
a plázában vannak homeos bogyók a gyógyszertárban, nem szoktak nagyon drágák lenni próbáld meg. Nekünk a doki néni mondta, ha odaérünk segít melyik fajtát vegyük, mert többféle fogzás probléma van és több féle bogyó van hozzájuk.

Márti
márti05

Sziasztok

Ez a vatikáni áldás nem megy ki a fejemből.
Miért jó ez?
Semmivel nincs közelebb Istenhez a Vatikán mint Mország. Isten segítői a papok, érsekek..., itt is vannak és ott is vannak, szerintem totál mindegy ki áldja meg a babát, mindegyik ugyanúgy fel van szentelve. Vagy valamiről én lemaradtam.
Elmenni Rómába oké, mi is készülünk, most kicsit várunk vele, de áldásért elmenni eszembe nem jutott volna.

Márti
márti05

Sziasztok!

Norbi baba alszik, vagy inkább szundít egy pár percet?Kép

Anikó!
Norbi is regetegszer csinálja, szinte mindig, hogy szív egyet-kettőt, elengedi, dumál neki, olyan másfél hónapja kezdte és egyre intenzívebben csinálja. És már csak úgy tudom normálisan szoptatni, ha csend van körülöttünk, persze akkor meg kiszúrja magának pl. a lámpát vagy a függönyt és azt bámulja a szívás szünetekbe. Egyre érdeklődöbbek, így egyre kevesebbet szopnak nappal és ezt pótolják éjszaka!!!
Ha éjjel felébredsz arra, hogy fáj a cicid, akkor fejjél egy kicsit belőle és akkor valamennyire stimulálod a picur helyett és nem lesz kevesebb. Éjjel amúgy is gyorsabban és több termelődik, mint nappal!!! Nekem is volt sokszor, hogy 9 órákat aludt, de nem vettem észre, hogy kevesebb tejem lenne ettől!!!

A repülőjegy kedvezményes piciknek?

Márti!
Tudom, hogy van a plázába, de egyenlőre épp az miatt nem akarok venni, mert amit olvastam arról a homeós bogyóról amit ajánlottak az egyenlőre nem jellemző Norbira! Csak kibírjuk valahogy!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti!
Azt hiszem, márciusban lesz az első teszt, hogy hogy bírja az utazást majd a hordozóban Kép Anyukámék az ország másik végében laknak, és oda fogunk leutazni egy hosszú hétvégére, ha minden jól megy. Már most nagyon várom, végre lehetek majd egy kicsit a keresztlányaimmal Kép

Györesz!
Az a gond, hogy nem nagyon kelek fel, most is csak mikor a kicsi elkezdett mozgolódni, akkor ébredtem fel, és akkor éreztem, hogy hű, ez nagyon gáz. Egyik cici kellett csak neki, úgyhogy a másikat kicsit megfejtem, mert olyan volt, mint a kő. Lett benne egy kis csomó is, úgyhogy most a szopi után jó kis masszázst kapott meg lefejtem még, mert ez a cicim szokott "eldugulni" Kép
Egyébként megnyugodtam, hogy akkor attól nem lesz kevesebb tejem, hogy ennyit alszik. Csak valahol azt olvastam, ez a legrosszabb a tejtermelésnek, mikor már átalusszák az éjszakát.
Nekem egyébként nagyon tetszett, amit cicivel csinált. Mielőtt bekapta volna, akkor meg vigyorgott neki, mert magyarázott neki kézzel lábbal. Tündér volt. Imádom, mikor mindig valami újat csinál Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Nekiálltunk a fényképeinket albumba rendezni,de annyi van,hogy teljesen elment a kedvünk.Igaz,már 11. éve vagyunk együtt,de nem gondoltam,hogy így összegyűlt.Kép
Már rég nem nézegettem őket,nosztalgiáztam egyet boldog lánykoromról.Kép

Dia!
Na,bepótolta a nem-alvást Domi éjjel?
Holnap jön hozzánk Anyós,szerintem Nála is találkozhatunk.Majd még megbeszéljük hogy legyen.Kép

Anikó!
Krisztike már ilyen ügyesen forgolódik?Kép
Patrik is nagyon útálta,ha csepegtettem az orrába,ezért egy picit megmelegítettem a cseppet,így jobban tűrte.
Nem semmi,hogy milyen nagyot aludt a lányod!!!
Amikor hazautaztunk Anyuékhoz a mózesba tettem Patrikot,mert csak rövid ideig bír a hordozóban lenni.Lassan mentünk és imádkoztam,hogy ne állítsanak meg a rendőrök.Kép
Utazás előőtt nagyon nyűgös napjai voltak,de Anyuéknál,mintha elvágták volna.Mikor visszajöttünk,folytatta,ahol abbahagyta.

Márti!
Gigi ma hogy viselkedik?
Patrik is jó volt tegnap,ma már nyugtalanabb.

Györesz!
OK,akkor tavasszal majd talizunk,jó lenne,ha mindenkit megismerhetnénk,nem?Kép
Nekem '97 óta van jogosítványom.Amíg nem volt addig nagyon bátran vezettem még otthon,de azóta alig-alig.Szóval csak dísznek van.KépRuszlán piszkál is miatta rendesen.
Most meg úgy vagyok vele,hogy talán nem a két gyerekkel az autóban kellene gyakorolnom a vezetést.
Biztos nem lett semmi baja a kis tojcsiknak!Kép
Gondold el hogy éreztem magam,amikor elestem és Raul a kezemben volt!KépKépKép

Tényleg,hamarosan tavasz(bár ez most még elég hihetetlenül hangzik),benne vagytok egy találkozóban?Elkezdhetnénk szervezni,pl.hol legyen,meg ilyenek.Kép

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Jelentem Gigi ma is jó kislány.
Reggel 1/210 kor kelt, 6 kor evett utoljára. Ma nagy forgalmam volt így nem tudott rendesen szopizni szegénykém, de amint csend lett szépen evett s most ismét alszik.
De. jött a fodrászom hozott nekem egy kis munkát, s kértem kössük össze a kellemeset a hasznossal levágta a hajam. Végre normálisan nézek ki!!! Augusztusban lett utoljára levágva, a fufrumba bele kontárkodtam azóta, szoval emberi lett a fejem végre!!!
Tali jó ötlet ezért vetettem fel, csak tuti nehéz lesz megszervezni. Olyan valkinél lenne jó ahol van kert és ha jó idő lenne kiücsöröghetnénk, ha pedig kevésbé lenne jó az idő akkor benn is lehetnénk. Sajnos nekem nincs túl nagy tapasztalatom, nyilvános hely is okés lenne ami nyitott is és zárt is, és lehet babát etetni és tisztába tenni is.
Györesz ha anyudéknál laktok addig akkor én elviszlek benneteket szivesen, ez ne legyen gond.
Csak a hely oldódjon meg.

Anikó
nem tudom mennyit ül a hordozóba Krisztike, de esetleg próbáljátok meg időnként beletenni, hogy szokja a dolgot. Gigi nem nagyon szereti mert imád feküdni és elterülni, s ott nem lehet.

Hason fekvés.
Pelenkázóra letenni hasra, hogy a feje feléd nézzen és leülni a szemével kb egy szintre, hogy lásson. Mindig csak kis időre tenni hasra, s idővel egyre tovább fogja tűrni.
Gigi sem szeret hason lenni, már kb 5 percnél tartunk, időnként úgy érzem mintha bedühödne, hogy nem tud még mászni. Imádja olyankor a pelust a szájába szippantani és minden totál nyál lesz utána.

Márti
márti05

Ja és képzeljétek el mit csinált tegnap a drága,
talált a pelenkázon egy fültisztítót, és hipp hopp a jobb kezében volt, fogta mint apja a tollat. Apja kissé furán fogja a tollat, na Gigi dettó úgy fogta a pálcikát is a kezében.
Nálunk is szokott dumálni a cicibe, olyankor mondom neki, hogy ez nem mikrofon.
Amikor puksiznia kell akkor szokott ütlegelni szopi közben és rugkapálni, akkor kicsit pihizünk simizem a pociját és pár perc mulva folytatjuk a szopit tovább.

Györesz
ha jól emlékszem a másik topikba írtad, hogy Norbika is néha behúz magának egyet, hát Gigi is időnként veri magát, még jó, hogy nem látszik meg, mit mondanák mitől vannak foltok a gyerek arcán.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Norbika megint szusszan egyet, gondolom megint egy fél órácskát!

Anikó!
Amikor Norbi előszőr csinálta ezt, hogy dumcsizott a cichez, közben pedig többször rámmosolygott, hát én elbőgtem magam! Ez a legszebb dolog, amikor rád néz a gyermeked és mosolyog minden ok nélkül, mintha megköszönne valamit!!!

Kata, Márti!
Tényleg elkezdhetnénk szervezni a talit, hátha így hamarabb tavasz lesz! Különben a Gigi felajánlotta, hogy náluk majd összejöhetne a csapat!
Márti! A fuvart szívesen elfogadom, mert szerintem még itthon leszek!
Hát igen Norbi néha fejen kólintja magát vagy a kezével, vagy a rágókájával! De már olyan kis ügyes, nyúl a csörgőért, megfogja. A fordulást is néha gyakorolja, csak a kis keze mindig megakadályozza az utolsó mozdulatba, ilyenkor én lökök rajta egy kicsit és ennek nagyon örül! Hason egyre tovább elvan, de csak ébren!!! Egészen kinyomja magát, mintha fekvőtámaszban lenne, és csinálja mintha mászni akarna, pedig nagyon sokáig alig akarta emelni a fejecskéjét!
Egy pár napja az a legújabb, hogy valami utánozhatatlan hangot ad hosszan, hangosan, közben a nyelvét hegyesen kidugja! Komolyan sokszor félek, hogy bereked!Kép

Ma nem nagyon tudok rajta kiigazodni! Az egyik pillantaban olyan mintha álmos lenne vagy valami kínozná, nyöszörög, sírdogál, a másikban pedig fülig ér a szája, jár keze-lába! Olyan rosszcsont!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?