Új privát üzeneted érkezett!

Annyira gyönyörű a hó tényleg! Remélem délután azért egy hógolyózást ki tudok könyörögni az öcsémből... Kép (Bár mióta kamaszodik nem nagyon hajlik ilyen "dedós" dolgokra.)

Aranyhold
Biztos nem tudtok jönni? Hát hogy fogom én akkor Matyit megszeretgetni?! Kép

Nikcsi
Leszálló poci: jelentheti, hogy mostmár tényleg készülődik a leányzó kifelé. Vhol olvastam, hogy akkor tuti 3 napon belül szülés, de asszem Myra mesélhetne, hogy ez szép elmélet, csak nem feltétlenül van köze a valósághoz. (Azt tanúsíhatom, hogy mikor én láttam őt már nagyon lent volt a pocija, és Lilla kb. 2 hétre rá született...)
Súly: iszonyatosan kívánom a szénhidrátot az utóbbi hetekben, úgyhogy sütit ennék sütivel a legszívesebben. Igyekszem megállni, de pl. a palacsintázáson se ment. Jönnek is a kilók rendesen... Én nem parázok rajta, csak a dokimtól fogok "kikapni". Kép

Cora
Tegnap voltunk, nem tudtam megállni 1-2 kisruhát, annyira beléjük szerettem! Mondjuk jót röhögtem a méretezésen, mert ahány annyi féle. (Sikerült venni egy Kenguru Goldos 62-est, meg egy elvileg 56-os más márkájút, és a más márkájú kb. 1 mérettel nagyobb is volt! Szerintem a Kengurus a reális...)
A férjem pedig vett Zsebinek egy jópofa vízhőmérőt (nagy zöld bálna).
Viszont tényleg pletykálták az eladócsajok, hogy jönnek a baba-mama hetek, ha jól értettem, akkor a jövő héttől.

Kép
Kép
Kép
cas

Találtam a neten egy nagyon jó oldalt!!

http://www2.freeweb.hu/margitkorhaz/news.php

Ajánlom figyelmetetkbe Kép
hmmc

Most írom be negyedszerre, amit akarok!
Szóval
Mucus
A Lajos utcai patikában kaptam a füzeteket, telefonon kértem és tegnapra volt meg. Ismerem őket, mert a mellettük van a munkahelyem és sokat jártak át hozzánk. Próbáld meg, hátha van még nekik. Nekem csak 1-1-et tudtak adni.

Aranyhold
Sajnálom, hogy nem tudtok eljönni Kép

Nikcsi
Ne aggódj, ha a manóka ki akar jönni, azt majd biztosan meg fogod érezni. Akár lent van a pocid, akár nem. Kép
De az tény, hogy már nagyon a végét járod!

Cas
A vérvételek maradnak sajnos, de most legközelebb 3 hét múlva kell mennem. Legalább addigra begyógyul a két lyuk. Még jó, hogy eljött értem a férjem, mert a második vérvétel után olyan rosszul éreztem magam, mint még soha. Eddig mindig egyedül mentem, de most megérezte. Valahogy most fájt is, de utána úgy elszédültem mire kiértem a folyósó végére, hogy le kellett ülnöm egy kicsit.
hmmc

Sziasztok,

na az éjszaka leszakadt az ég. Vilmosnak fülig ért a szája. Délután lehet, hogy szánkóval megyek érte.
A férjem meg vidéken van! Tegnap este ment el és holnap délután jönne haza. Most hallgattam Németh Lajost és azt mondta, hogy olyan kritikus helyzetre számítsunk holnap, mint 1987-ben. Emlékeztek? Hószünet volt a suliban.
Remélem ez a tökkelütött nem indul haza ilyen körülmények között. Olyan ideges vagyok miatta!

Nikcsi,
a leszálló has tényleg a végét jelenti, de azért még húzzd ki még egy hétig. (a 37. héttől nem számít koraszülöttnek, ha megfelelő a súlya)
A kinézetemről meg csak annyit, hogy néztem Cas fényképeit és alig ismertem magamra. Olyan hájfejem van, meg bálnatestem. Tudod, mindenki saját magához viszonyítja a változást - és ez nem semmi. De nem izgat annyira a dolog.

Eszty,
én korán akartam menni pénteken a dokihoz, mert más dolgom is lenne még. De az tuti, hogy nagyon sokan lesznek, mivel a múlt héten szabadságon volt. Nekem meg muszáj mennem a táppénz miatt + november elején vizsgált utoljára. Ráadásul olyan görcseim vannak, amilyenek nem voltak a fiammal. Szóval jobb a béke: megyek az bizti.
Van már nevetek a picinek?

Hmmc,
a homeós füzetre én is kíváncsi vagyok! 10.-én viszont nem biztos, hogy el tudunk menni. Csütörtökön angol van Vilmosnak + a férjem még le akar lépni egy hosszú hétvégére és csak február elején érne rá. Persze Vilmos nélkül, de ezt még anyunak is jóvá kellene hagynia. (ha haza jönnek, megkérdezem. Most Kubában vannak - de rossz nekik...)

Laga 26+0
laga

Laga,
még nem nagyon feküdtünk rá a név témára. Bence nevet én találtam és akartam, ezért mondtam páromnak, hogy most ő találjon ki egyet. Én megemlítettem a Bálintot, de közölte, hogy az nem nagyon lehet becézni. Kép Miért, a Bencét igen? KépKép
Uh-ra mikor kell menned? Nekem febr. 25-re adtak időpontot.

Palacsintázáshoz mindenkinek jót kívánok.

Nem nagyon örültem a reggeli hóesésnek, de még mindig jobb, mint ha áprilisban-májusban kezdene esni, nem?

Eszty
26+2
eszty

Eszty,
szerintem a vérvétel alkalmával adnak időpontot UH-ra. Majd megírom mikorra.
Miért nem mentek ti is palacsintázni?
Bence mit szól / szólt a hóhoz?

Laga
laga

Hmmc
Én az első cukorterhelés után lettem olyan rosszul, hogy azt hittem ott maradok a Praktiker parkolójában a padkán ülve. Aztán vhogy kihúztam a Kaisersig, és ott ettem egy pogit, amitől kb. 10 perc múlva jobban lettem... Szar élmény volt. Azóta nem megyek a férjem nélkül vérvételre én se!
Az oldal, amit találtál, nagyon jó!

Laga
Hájfejed?! Bálnatested?! Elhiszem, hogy önmagadhoz képest így látod, de kívülről nézve az egyik legcsinosabb kismama vagy, akit valaha láttam! (Semmi hájfej meg bálnaság...)

Nikcsi
Asszem engem is utolért a te nyavalyád... A mai reggeli kicsit bőségesebbre sikerült a kelleténél, és én is majdnem kiraktam... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas! Sajnos tényleg nem jó a 10-e. Előtte való nap, kapja meg Matyi a 4. havi oltásokat, és aznap este megyünk egy vizsgálatra.

Na hóimádók, a hóról jobb ha nem is beszéltek! Eddig is nagyon utáltam, és most sem szerettem meg. Anyu jött volna hozzánk, mert ma kellett volna menni Matyival a margitba vérvétel kontrollra, és hát az első kanyarnál megpördült az autóval, és belecsúszott az árokba. Még jó hogy semmi baja nem lett, és hogy át tudtam tetetni a mai vérvételt jövő szerdára. A férjem meg ma repülne külföldre, nagyon remélem nem fog felszállni a gép!
aranyhold

Mi van? Minden pasinak ma kell utaznia?

Laga
laga

Ma reggel megint szarakodott a net, ezért gondoltam újraindítom a gépem, úgyis rég volt. Ez az újraindítás 1,5 óra volt!

Cas
Na ne! 3 napon belül nem szeretnék szülni! A keresztanyám is tegnap 2 hetet mondott...
Szénhidrátok: dettó! Tegnap ebédnél mondtam a lányoknál, hogy most az egyszer lehet, hogy kívános vagyok, de én franciakrémest ennék két napja. Mivel néhány kollégám itt lakik bent a kollégiumba, ezért ebéd után kaptam annyi édességet, hogy csak na. Be is kapok egy konyakmeggyet! Hm, ez fini volt! Most jut eszembe du. vérvétel is lesz, véralkoholszintet mérnek? Kép De még mindig francia krémest is ennék!
Kell a hely a babynek, ami érthető is, de én is szeretnék jóllakni... Kép

Corába mi hétfőn voltunk, és tényleg nagyon édi rucik vannak. Cas azt viszont nézted, hogy az ágyba a szivacs mennyibe kerül? Ha jól emlékszem ti 3 körül vettétek, Corába fele annyi... Na bocsi, nem idegesíteni akarlak.

Hmmc
Én még csak megnyitottam, nem néztem meg, de biztos jó! Köszi
Mi az hogy a végét járom? Napok, hetek?

Laga
Teljesen egyet értek Cas-sal! Én a 7,5 kg ellenére is tök elégedetlen vagyok! A csíkokról nem is beszélve!

Eszty
Miért nem jössz a palacsinta partyra?
Nem akarsz bekerülni a táblázatba? Ha igen, akkor az adatokat privátba küld el és beírom!

Palacsinta party: Hmmc van egy barátnőm, aki lassan itt lesz köztünk, most még ismerkedik a rendszerrel, és ő is lehet, hogy jönne. Még az ismeretlenség miatt vacilál.

ÉN IMÁDOM A HAVAT, TELET! Csak most nem! Nem korcsolyázhatok (jégkorong is), nem szánkózhatok. Alig várom, hogy tipegjen a gyerek! Előbb fog tudni korcsolyázni, mint menni! Én már 2 évesen tudtam görkorizni! Kép Annyira szép és jó! Most nézem már alig esik, viszont így haza tudunk menni a hegyre.
nikcsi

Aranyhold
Hát akkor majd legközelebb bepótolom... Kép
Szerencse, hogy anyukádnak nem lett baja! (Én is remélem, hogy ma apámnak nem kellett vidékre mennie. Ha igen az elég nagy távokat jelent, és minden autópályán árokba borult autók vannak... Kép)

Nikcsi
Érdekes, én nem annyira a habos, hanem a jó kis házi diós meg mákos meg lekváros meg gyümölcsös sült sütikre éhezem. Asszem ha ma este lesz egy kis nyugi, sütök vmi olyat, amiben sok a lekvár-dió... Nyam-nyam...
Cora: amit megvettünk, azt már nem nézegetem! (Pont azért, hogy ne idegesítsem magam feleslegesen... Kép)
A barátnődnek pedig szerintem a legjobb alkalom az ismerkedésre a palacsintázás... SZóval beszéld rá szerintem...

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi
Az 1 hónap már a vége! A korcsolyázást ne is emlegesd. Ott áll a szekrényben a korim és az idén már nem mehetek korizni. Bezzeg az ember meg a gyerek voltak engem pedig nem vittek magukkal a téli szünetben. Így jártam Kép

A hóról még annyit, hogy az öcsém sem tud menni hál'a dolgozni mert akkora a hó náluk is. Legalább pihen a gyerek egy keveset. (Kamionos az USA-ban) Így tudunk beszélni minden délután és este. Mostanában csak 3-4 hetente tudunk órákat beszélni.

A sütiket pedig ne is emlegessétek. Már napok óta úgy megennék egy kis csokis piskótát. De, hogy miért pont ezt fogalmam sincs. Hétfőn kirúgtam a hámból, ebédre ettem (diétás) krumplis valamit mákkal és édesítővel. Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy ilyeneket eszik én lehülyézem szerencsétlent. Mostmár átértékeltem Kép
hmmc

Cas
Stop néven fog feljentkezni, ha sikerül... Leírtam mi az útja módja, talán ez az akadály már nem lenne, csakhát neki is van egy áldott jó főnöke... Azt várja, hogy elmenjen! Kép

Aranyhold
Tényleg még szerencse, hogy nem történt anyukádnak baja! Kép

Hmmc
Ti is nagy korisok vagytok? Nagyon helyes! (Én műkoriztam, aztán 1 hónapig voltam a női jégkorong csapat tagja. De ezek a lányok szerintem ezerszer durvábbak, mint a férfiak. Hobby szinten nagyon szívesen korongozok! A hokizás szót direkt kerülöm...)
Huú micsoda ötlet! Szoktam csinálni piskótát csoki öntettel, de annyira bizalmatlan vagyok az új sütőnkkel, pedig valamikor el kell kezdeni ismerkedni. Kép

Cas
Ne emlegess ilyeneket, mert aztán váratlan vendég leszek (ha-ha).

Nemsokára megyek a 36. heti vérvételre, és ctg-re. Remélem nem a "kedvenc" Editem fog megcsapolni?!
nikcsi

Myra
Te vittél mellszívót a kórházba, ugye... És előtte otthon kifertőtlenítetted minden egyes alkatrészét? (Kifőzni lehet?)

Korcsolyázás...
Mennyire szeretem! Főleg amikor befagy az Omszki tó, és lehet rajta száguldozni, az a legjobb!!! Persze idén én is kénytelen voltam kihagyni...
(Jövőre ha lesz igazi tél, oda is szervezhetünk egy korcsolyázós talit, akkor már a mütyűrökkel... Kép)
Azért ma kárpótlom magam egy kis hógolyózással, előbb beszéltem öcsémmel és belement. Az viszont csak most jutott eszembe, hogy hogy a fenébe fogok lehajolni a hóért golyónak?! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas: az avent isis-t én simán kifőztem. Minden részét.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hmmc, Nikcsi és a többi édesszájú!

Biztos az időjárás, vagy front teszi, de én is majd meghaltam sütiért és csináltam is kedden lesz,ami lesz a diétámmal alapon, piskótát csokis öntettel!! Valami van a levegőben! Kép

Nikcsi
Ha csak ennyit híztál, akkor miért aggódsz, hogy bakancsban mérnek-e le?

CAS
A havazást én is imádom, és a hó most pont jó tapadós a hógolyózáshoz. Jó,hogy van egy öcséd, aki még képbe jöhet a dobáláshoz.

Hmmc
Tök jó az oldal, amit ajánlottál. Bárcsak minden kórházról lenne ilyen!

Meglepibaba
Veled mi van, rég jelentkeztél. Csak nem külföldön vagy?

Boglárka 23+6
boglarka

Jaj mindenki sütiről beszél... Én is szeretnék! Napok óta akarok sütni valamit, de hát erre végképp nincs időm. Azt is alig várom, hogy a párom hazaérjen, átvegye a picit és ehessek végre valamit Kép

Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, sorba próbálom ki őket. Egy védőnéni tanít nekem babamasszázst, és pont most vettük a hasat. Mutatott külön hasfájásra valót is. Ez is bekerült a repertoárunkba. Tegnap már azt hittem javulunk, de a mai nap meggyőzött róla naív voltam Kép Lassan sírva könyörgök a gyereknek, mert a napi 5 óra alvásom 3-ra csökkent Kép

Cas,
nyugodtan kifőzheted a mellszívót. A mikrós sterilizálást is túléli minden része. Az sem baj ha itthon nem csinálod meg. Az osztályon van egy edényben fertőtlenítő folyadék. Abba bármikor beleteheted egy órára.

A havazást én is sóvárogva néztem. Bárcsak már kimehetnénk. Apa már most azt tervezi mikor fogja snowboard-ra állítani a gyereket Kép
Az a vicces, mire olyan idő lesz, hogy kivihetem, addigra már ti is mind kint tologatjátok majd a sajátotokat. Na nem baj, majd szervezünk közös sétapartikat Kép

Tegnap voltunk elintézni a különböző juttatásokat (családi pótlék, anyasági stb.) Csak 2 óránkba telt. Apuka addig körözött az autóval, mert a leányzó csak így nem sírt Kép
Egy új információ annak aki maga intézi ezeket:
ha bankszámlára akarjátok utaltatni a pénzt, az iratok mellett vigyetek bankszámlakivonatot is! Ezt sehol nem tüntetik fel!
myra

Laga,
Bencének tetszett a hó, bár annyira nem dobta fel. Majd jövőre!

Nikcsi,
merre lenne a palacsinta buli? Lehet hogy mennék, mert imádom a palacsintát! KépKép
És milyen táblázatról van szó, tehát milyen adatokat adjak meg?
Ki a "kedvenc" Edited? Csak nem a vörös hajú?

Eszty
eszty

Cory, Myra
Köszi, akkor kifőzöm. Biztos ami biztos.

Boglarka
Vicces látvány lehettem, amikor minden egyes hógolyónyi adagért megküzdöttem, hogy le tudjak hajolni! Így persze védekezni meg célozni már alig maradt energiám! Kép Meg még nem is volt igazi a hó, szuperül ragadt, de nemcsak önmagához, hanem a kesztyűmhöz is, így hamar jégpáncél keletkezett a tenyeremen...

Myra
Mire fel kérnek bankszámla kivonatot? Mi közük van hozzá a bankszámla számon kívül?!
Sétapartik: kéne találni egy mindenkinek viszonylag könnyen megközelíthető helyet! Felétek van ilyen? (Nálunk semmi extra, bár a Margitsziget nem olyan vészes táv.)

Ui: Voltam moziban! Zsebi egész jól végigaludta a Terézanyut, csak a végén kezdett püfölni, de nem csoda hogy felébredt, mert annyit röhögtem, hogy csak úgy ugrált a pocim. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

MB-t már én is hiányolom! A party óta nem tudunk róla semmit!

Koriparty jó ötlet! Jó lenne, ha ez a kis szupi banda addig is együtt maradna! Bár egyre jobban kell szoknom, hogy max. 2 hét és nem leszek itt köztetek... KépKépKép

Cas
Tavaly is kint voltunk az Omszkin, meg a Velencei tavon is. Nagyon jó volt, persze korongoztunk!

Tegnapi hóparty, én már nem igazán játszhattam a kutyuval, ezért inkább csak a párom, de azért így is jó volt!
Süti: tegnap végre vettem francia krémeset és egy oroszkrém torta szeletet! Nyami-nyami! Kép

Boglárka
A tegnapi mérlegelés szerint 10 kg-nál tartok! De nem is érdekel.
Volt tegnap torna? Ma lesz? Nem tudod?

Myra
Kitartás! Megpróbáljuk tartani benned a lelket! Én meg otthon leszek a 4 fal között, már ettől depis vagyok! Kép

Eszty
Palacsinta party Hmmc-nél lesz, a Szentendrei úton laknak valahol, de az időhöz közelegve el szokták árulni a pontos címet...
Táblázat, mindjárt felrakom és akkor láthatod!

Tegnapi vérvétel, csak ne emlegettem vóna. Vöröshajú Editem volt, de képzeljétek tiszta meglepő volt, jó hangulatban volt, vagy mi? És a csapolás is tök jól sikerült! Viszont a pénteki kenetvételt meg kellett ismételni, mert sok bacit találtak. Kép

Elmentem a vörösvári úti ázsiai boltba és beszereztem a további két hálóinget, így meg van a 4 db! Kép A hálóing darabja 1090,-Ft volt, csak utána mi a fenét fogok kezdeni ennyi hálóinggel? Ugyanis bőrpizsibe szoktam aludni! A hálóinget a nyakamig felgyűröm... Fuj utálom!

Nikcsi 36+0
nikcsi

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Orbis 23 2005.02.01. első lesz Borka, Csenge (Botond) I. ker. Dr. Sárvári János
Bmárti 33 2005.02.14. második Péter Békásmegyer Dr. Mousa Moustafa
Nikcsi 27 2005.02.23. első lesz Korina (Dominik) Óbuda-Testvérhegy Dr. Magenheim Rita ---
Cas 26 2005.03.25. első lesz Sebestyén Óbuda Dr. Sárvári János ---
Hmmc 32 2005.03.31. második Szabolcs v. Sára Kata Óbuda Dr. Sárvári János
Meglepibaba 24 2005.04.02. első lesz még nem tudjuk II. ker. Dr. Tóth Károly
Laga 32 2005.05.03. második Mikor irhatom be? Óbuda Dr. Sztanyik László
Philissa 36 2005.05.06. második talán Kincső, ha hugi lesz Bp. Dr. Béres László
Jano74 30 2005.05.18. első lesz még nem tudjuk Pilisvörösvár Dr. Szigethy Adrienn
Boglarka 32 2005.05.19. első lesz még nem tudjuk Óbuda Dr. Sztanyik László
Mj_Móni 31 2005.07.15. második Sophie-Ann/Dominik Törökbálint Dr. Fábián Sándor
Mucus 28 2005. év elejétől "gyártásban" lesz a második baba második --- Bp. Dr. Sztanyik László
Labdácska 28 jövőre tervezzük a kistesót második --- Dr. Sztanyik László
Anyuka neve Kora Szülés ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Aranyhold 26 2004.09.30. (11.07-e helyett) Megszületett első Mátyás Békásmegyer Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
Mzsx 27 2004.12.11-én (24-e helyett) MEGSZÜLETETT első trónörökös Bence Káposztásmegyer Dr. Horváth Ernő
Zsuzsa99 35 2004.12.16-án (23-a helyett) MEGSZÜLETETT negyedik Zsófi Piliscsaba Mestyán Rezső
Myra 28 2004.12.26-án (05-e helyett) MEGSZÜLETETT első baba Lilla III. ker. Római fürdő Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
</pre>
nikcsi

Nikcsi
Otthoni net bevezetése reménytelen? (Ha nem is egyből vmi gyors, csak egy kis modem, ahol annyi telefonszámlát fizetsz, amennyit használod a vonalat? Ingyenes szolgáltatót többet is tudok... Persze ehhez az kell, hogy legyen modem a gépben...)
Orbis jól eltűnt... Pedig érdekelne, hogy milyen volt a szülése Sárvárinál (ha már volt).

Kép
Kép
Kép
cas

Megörülök! Már megint szórakozik a küldés! Du. is csinálja ezt vagy csak ilyenkor reggel?????

Cas
Beszéltünk róla, hogy lesz, csak az anyagiak! Kép Amúgy modem van a gépbe - úgy hallottam, ezt beszélték a fiúk! Na erről majd beszéljünk szóban!
Orbis miatt át szoktam kukkantani ahol nyomul.. Legutóbb még 2 in 1-be volt, de átmegyek és rákérdezek!
nikcsi

Cas
Látom ott jártál, és nyomot is hagytál. Végül lehet, hogy már bement és megszült Orbis...
nikcsi

Sziasztok!
remélem mindenki csak a jó oldalát élvezni a sok hónak!
elmaradtam most egy kicsit, sokat kell bepótolnom

Nikcsi!
kábeltévés net?, akkor nem kell a telefonszámlával bíbelődni!
én kb két hétig húztam a kolléganőim szerint lenti pocakkal. Drukkolunk neked !!!!

Cas!
egyetértek Myrával. Arra figylej, hogy
-vagy megismerd az összes alkatrészt, hogy aztán össze is tud szedni, ha esetleg más is beledobná a tied mellé,
-vagy kérd meg a nővérkét, hogy csináljon egy külön edénykét neked.
egy-két nap alatt rájössz, hogy ki a morgós és ki a segítőkész (én a pici, kerek nővérkénél tudtam az extra dolgaimat elintézni)

Boglárka, Nikcsi!
ti hova jártok tornázni?

Hmmc!
köszi, nagyon jó az oldal amit küldtél!

puszi mindenkinek
Szilvi
szilvamag

Szilvi
Matáv kábeltévénk van, a korlátlan 10.000,- körül lenne és most nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy ez vállalhatatlan, de én nem fogom bírni! Kép

Torna: a kórházba. Nődokitól szükséges igazolás, hogy járhatsz. Az órák h és sze 11-től 12-ig, (pénteken febr.-tól 11-től is), k és cs 15-16-ig. Boglárka, MB és én a k, cs-ibe járunk.

Nem akarsz bekerülni a táblázatba?
nikcsi

Nikcsi! Ha van modemetek, akkor lehet ám nagyon olcsón is netezni. Tudod, ahogy én is csináltam. Sok ingyenes szolgáltató van (pl.: index, freestart), bedugod a telefonba, és éjféltől reggel 7-ig csal 50 fillér percenként. Én éjfélig nem tudtam fennmaradni akkoriban, de 5-6 körül felébredtem, és akkor 7-ig nyomtam a netet. Mindig írtam hány percig neteztem, így tudtam hol áll a költségvetés. Sosem volt 2e-nél több havonta. Szerintem ennyi azért nem sok, és legalább nem hagysz itt minket. Nagyon sajnálnám, úgy hiányoznál! Szerintem te tartod főleg össze ezt a kis csapatot!

A Margitszigeti séta nekünk is tetszene, ha jön a jóidő mennénk mi is. Bár mi minden nap levegőzünk, és ha szép az idő, mint ma is, akkor le is megyünk, nem csak az erkélyre.

Myra ti nem szoktatok levegőzni. Én úgy tudom 2 hetes kor után még télen is lehet már, sőt kell is a levegőre vinni a babát. Talán -5 fokig lehet.
aranyhold

Myra
3 óra alvás? Hű-ha, jobb lesz, ha már előre kipihenem magam. Nem irigyellek. Valamilyen enyhén rázkódó gépet kellene beszerezni, ha az autó rázása jó Lillának.(pl: kölcsönkérni valakitől az öves fogyasztó gépet, amit hírdetnek a TV-ben, és egy kicsit megmahinálni.) Kép

Nikcsi
Kedden én se tudtam tornára menni, de ma már megyek.

Cas
Az öcsédnek könnyebb dolga volt eltalálni, ekkora pocival egy fa mögé nem lehet elbújni, mert kilóg.

Boglárka
boglarka

Sziasztok!

Nikcsi!
Tényleg az egyik összetartó kapocs vagy a csapatban! Ne tünj el!!

Mi a véleményetek arról, hogy a már megszültek táblázatot nem kéne a babás topikba (is) átrakni?

Meg azt szeretném még kérdezni tőletek, hogy kinek adta meg a dokija a mobil számát?
Szerintetek egy fogadott orvosnál ez elvárható, vagy kötelező lenne??

mucus

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Nikcsi
Na ha van modem a gépben, és Matáv előfizetésetek, amivel lehet 06-51 körzetszámot hívni, akkor ahogy Aranyhold is írta lehet találni ingyenes szolgáltatót, és akkor tényleg csak a telefonálás költségét kell a rendes Matáv-számlán fizetni (és ezek általában csökkentett díjú vonalak). És mivel Te is koránkelő vagy, így Aranyhold módszere szerintem működne! (Meg azért napközben is fel lehet nézni 1-2 percre, az még nem dobja meg nagyon a telefonszámlát...)

Szilvi
Huh, erre az alkatrész-összevadászásra nem is gondoltam! Köszi az ötletet!!! (Kis-kerek nővérkék? Majd figyelek! Kép)

Boglárka
Hát igen, úgy néztem ki a nagy zöld bundámban, mint egy nagy fenyőfa! A végén mint egy nagy havas fenyőfa! Kép

Mucus
Én nem kaptam mobilszámot, de igazából eszembe se jutott, hogy kéne. Mivel a kórházból majd értesítik őt, ha megérkezem, ezért nem is tartottam szükségesnek... Vagy szerinted mihez kellhet?

Kép
Kép
Kép
cas

Jaj, de aranyosak vagytok!Kép Na azt hiszem ti fogjátok megoldani a problémámat. Aranyhold, amit írtál az tényleg vállalható lenne (anyagilag). A fentlét nekem se menne, de a korai keléssel semmi gond, sőt probléma! Vasárnap is fél 6-tól kukorékoltam... Na otthon is kikérdezem a szakit evvel a modemmel kapcsolatban, aztán jöttök TI!

Bogi
Nekem is ezt nyomják, hogy ne dolgozzak már inkább pihenjek, mert akkor már nem lesz időm. De én nem tudok előre aludni! Sőt még aznapra sem, na ezt aztán jól lelehet írni Kép

Mucus
Pont Neked akartam írni 1. privát táblázat miatt, 2. szóltál hozzám! 1. tudod a talin összeírtuk a telszámainkat, ezt csak privátba küldöm el, de nincs a profilodban e-mailcím.... Ezért küld el légyszi a címemre! 2. Szívesen átrakom oda is a táblázatot!
Doki mobilszáma: mivel én csak a 20. héttől járok M. Ritához nekem automatikusan nem adta meg. De, aki az elejétől fogva hozzá járt, annak a 30. héten hátulra bebecsételt (ez a jele, hogy van fogadott orvosod) és beírta a mobilszámát! Amúgy úgy tudom, hogy a dokik nem szeretik, ha felhívjuk őket. Be kell menni a kórházba és a szülésznő értesíti a dokit. Általába nem azonnal, hanem csak akkor, amikor már látszik, hogy 1-2 óra múlva jön a kis huncut a világra!
nikcsi

Ezt olvassátok, egyik kollégám külde nekem...
Orgazmus szülés közben
http://velvet.hu/velvet/onleany/szul0127/

Már a cím is kissé bizar!
nikcsi

Hétfőn jön valaki előadásra? Én még nem voltam jó lenne legalább egyet meghallgatni. Azt még nem tudom, hogy a ház ura el tud-e jönni vagy sem, de én akkor is megyek.
hmmc

Most nézem a naptárat. Hétfőn lesz egyáltalán előadás? Ugyanis hétfő még csak 31.-e, és az jár az ötödik hétfő januárban. Nehogy túlságosan lelkes legyek.
hmmc

Hmmc
Szerintem (99%) nem lesz, de ezeket a dolgokat a szülőszobán tudják megmondani. Hívd fel őket (250-24-20/239), vagy ha valaki bemegy kérdezzen már rá. Az első előadást elvileg M. Rita tartja, ezért mi is valószínű megyünk. Csakhogy férjem "megismerje" a választott nőgyógyászom!

Lehet, hogy ma nem megyek tornára, úgy érzem nincs erőm, aztán majd meglátom!
nikcsi

Nikcsi
Annyira nem erőltetem. Akkor majd megyünk február első hétfőjén. Addira az embert is felkészítem lelkileg, hogy legkésőbb fél 4-kor el kell indulnia az irodából.
hmmc

Hmmc
Akkor elméletileg találkozunk! Remélem nem jön közbe semmi!

Az előadásokkal kapcsolatban a 4-et NE hagyjátok ki! (Érzéstelenítés)
nikcsi

A hónap 5. hétfőjén 1000% hogy nincs előadás!
aranyhold

Sziasztok!

Aranyhold

Szerintem az egy kicsit korai nem, hogy két hét után kivigye valaki a babát? Én 4 hetet hallottam, és ez főleg télen igaz. Egyébként az sem mindegy, hogy hány kilós a babó. 3,5 kg-ig úgy tudom, hogy nem igazán javasolják a 0 fok alatti sétáltatást, csak 4 kg felett. Szóval szerintem télen érdemes vigyázni. Nem olyan sürgős az. Bence már egy kicsit 4 kg felett van, de nem igazán viszem ki 0 fok alatt, inkább a szobában jól betakarom, kap egy sapit, és kinyitjuk az ablakot.

Niki
Én is tudok egy megoldást a netezésre. Ha meglesz a baba, reggelente elhozatod hozzánk magad, és itt netezhetsz is, és babázhatsz is. Kép Kép

Zsófi
mzsx

Megpróbálok feltenni egy képet Bencéről meg apájáról. Kép Remélem már sikerül...,de ha nem, akkor a profilomban megcsodálhatjátok! Olyan büszke vagyok rájuk! Kép Kép És mind a ketten az enyémek! Kép Kép

PusziKép
mzsx

Nem tudom kilók szempontjából mi az álláspont, de a friss levegő éppen olyan fontos a babáknak minden nap, mint az hogy eszik, fürdik, kap tiszta pelust, stb. Persze eleinte szoktatni kell, szellőztetés, meg ilyesmi.

Szerintem mindenki hallgasson a saját gyerekdokijára/védőnőjére. A miént ezt mondta: 2 hét után, és -5 fok fölött, akár kétszer is egy nap, attól csak jobban alszik. És tényleg, ha délután nem viszem ki legalább az erkélyre, akkor nyűglődik nekem egész estig.

Zsófi! Nagyon aranyosak a fiúk! Én is büszke lennék rájuk a helyedben!
aranyhold

Aranyhold,
Nekünk a védőnéni mondta hogy 1 hónapos kor után kezdhetjük el a levegőhöz való szoktatást, de ha ilyen hideg van, vagy nagyon nyálkás az idő, ne vigyük ki. Így sajnos marad a napi 10 perc ablakrányitás.

Mzsx,
nagyon édik a fiúk KépKépKép
Nekem is van egy kedvenc Apa-lánya képem, ha sikerül beillesztem Kép

Cas,
A Margitsziget jól hangzik Kép
A számlakivonatról meg még annyit, hogy nem elég nekik bemutatni, hogy igen ugyanaz a számlaszám mint amit a formanyomtatványra írtál, le is fénymásolják!!!
A pali-bulin készült képeket, eredeti méretben át tudnád küldeni az itthoni e-mail címemre?

Nikcsinek már mondtam, hogy van most egy Matáv akció, amivel március végéig ingyenes a percdíj. Akit érdekel a Matáv honlapján megnézheti. Hátha segít az otthoni Internetezésben Kép

Kép
myra

Nekem a férjem intézte a dolgokat, de nem emlékszem, hogy említette volna a bankszámla kivonatot. Majd megkérdezem tőle. Vicces lenne, ha tőlünk meg nem kérték volna :-)

Myra! Nagyon jól megértik egymást apa meg a lánya!
aranyhold

Myra: ez a kép halálos Kép Nagyon helyesek együtt Kép

Séta: nekünk anno a doki 3kg-s súlyhatárt mondott Zsománál, hogy addig ne vigyem ki, csak ha nagyon-nagyon muszáj. Ő 6 hetesen érte el. Viszont akkor jött a tél, és ő +5 fok alatt üvöltött kint, úgyhogy maradt a szobafogság. Most is utálja a hideget, de most már fél órát kibír egyszerre.

cory

cory
Budapest

Nagyon aranyosak a fotók. Mikor lesz már nekünk is...

Boglárka
boglarka

Sziasztok!

biztos nincs, én 2003-ban megjártam.

Nikcsi!
köszi a meghívást, örömmel. Adatok sorrendben a következőek: 30, 2005 szept. (egyelőre ennyi a biztos),2., még nem tudjuk, Csillaghegy, Sztanyik, Panni (remélem)
köszi, hogy befogadtatok ebbe jó kis csapatba!
remélem még egyben megkapod az üzenetet :-)))

Cas!
csak egy kis duci nővér volt, a többi vagy magasabb, vagy sovibb volt.

Mucus!
én Sztanyiktól rögtön megkaptam (magánrendelésen), hogy ha bármi van, nyugodtan hívjam. Eddig még nem volt rá szükségem.

Mindenki!
ma lányom a "kis karácsony, nagy karácsonyt" énekeltette velem altatónak. Tudja valaki a harmadik versszakát? Hogy folytatódik?
Kezem, lábam, jajj de fázik
csízmám orrán jég virágzik
. . .?

jó éjt mindenkinek
Szilvi
szilvamag

nem bírtam ki, én is felraktam az egyik kedvenc apa-lánya alszik képemet
igaz ez már lassan másfél éve készült
Kép
szilvamag

Sziasztok!

Zsófi
Biztos nagyon el lennénk, nagy segítségek lennénk egymásnak, csak ez a fránya nagy távolság ne lenne! Ráadásul nekem még Samum (autóm) sincs! Elvitetni magam? Laci 7-re jár dolgozni, közel Budafokhoz, szóval már majdnem 6-kor ott ülnénk nálatok a lépcsőházban, annyi lenne a 10-ig alvásotoknak... Kép
Nagy segítségek lennénk egymásnak: Te fent maradsz a két bögő masinával én meg szépen elmegyek a kutyáiddal sétálni... Jó ötlet nem? Kép
A fotót én már láttam, és akkor is mondtam, hogy nagyon édik! Kép
Most esik le, Te már mióta anyuka vagy át se néztél ide...

Myra
Annyira aranyosak! Huú lassan nálunk is készülnek ilyen kedves fotók! Most úgy érzem alig várom, aztán mégse?! Kép

Bogi
Ne sietesd már az időt, majd meglátod, úgy elrepül!

Cory
Evvel a hozzászólással egyből a férjem jutott az eszembe. Néhány nappal ezelőtt még ezer ágra sütött a nap. Ültem a nappaliba a kanapén, és a hasamra sütőtt a napocska. Mondtam is, férjecskémnek, Korinak már ennyi elég is volt ebből. Ilyenkor mindig mondja, nem igaz, hogy én ilyen korán befolyásolom már a gyereket?! Ő imádja a nyarat, én pedig a telet. Mindig nyagattom, hogy egyszer menjünk már el síelni, erre ő: télből a nyárba kell menni. Na ilyenkor majdnem szétrobbanok! Szóval remélem a mi kis Korinánk imádni fogja a telet - ha rajtam múlik Kép

Szilvi
Adatok felvéve! Huú, hú-hú, te milyen éjjeli bagoly vagy? Én akkor már az igazak álmát aludtam (rosszullétem ellenére)! A fotó nagyon kedves, apa is alszik... Kép

Még egybe vagyunk, de tegnap este megint szarul voltam. Vacsira konzerv halat ettünk, nem sokat, de lehet, hogy az olaj megfeküdte a gyomrom, ráadásul Kori annyit feszengett, hogy már majdnem sírtam. Kép Eszembe is jutott: egy ilyentől elpityerednék, akkor mi lesz a szülésnél???

Szomszédtól kaptunk kiságyat kölcsön, átvittük. Párom azt mondta, hogy majd, ha a kórházba leszek összerakja. Nem bírta ki! Ott díszeleg a nappaliban, annyira jó! KépKépKép

Nikcsi 36+1
nikcsi

<pre>
Anyuka neve Kor Szülés várható ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Orbis 23 2005.02.01. első lesz Borka, Csenge (Botond) I. ker. Dr. Sárvári János
Bmárti 33 2005.02.14. második Péter Békásmegyer Dr. Mousa Moustafa
Nikcsi 27 2005.02.23. első lesz Korina (Dominik) Óbuda-Testvérhegy Dr. Magenheim Rita ---
Cas 26 2005.03.25. első lesz Sebestyén Óbuda Dr. Sárvári János ---
Hmmc 32 2005.03.31. második Szabolcs v. Sára Kata Óbuda Dr. Sárvári János
Meglepibaba 24 2005.04.02. első lesz még nem tudjuk II. ker. Dr. Tóth Károly
Eszty 28 2005.05.02. második még nem tudjuk Óbuda Dr. Sztanyik László ---
Laga 32 2005.05.03. második Mikor irhatom be? Óbuda Dr. Sztanyik László
Philissa 36 2005.05.06. második talán Kincső, ha hugi lesz Bp. Dr. Béres László
Jano74 30 2005.05.18. első lesz még nem tudjuk Pilisvörösvár Dr. Szigethy Adrienn
Boglarka 32 2005.05.19. első lesz még nem tudjuk Óbuda Dr. Sztanyik László
Mj_Móni 31 2005.07.15. második Sophie-Ann/Dominik Törökbálint Dr. Fábián Sándor
Szilvamag 30 2005.09.02. (?) második még nem tudjuk Csillaghegy Dr. Sztanyik László Panni
Mucus 28 2005. év elejétől "gyártásban" lesz a második baba második --- Bp. Dr. Sztanyik László
Labdácska 28 jövőre tervezzük a kistesót második --- Dr. Sztanyik László
Anyuka neve Kor Szülés ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Aranyhold 26 2004.09.30. (11.07-e helyett) Megszületett első Mátyás Békásmegyer Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
Mzsx 27 2004.12.11-én (24-e helyett) MEGSZÜLETETT első trónörökös Bence Káposztásmegyer Dr. Horváth Ernő
Zsuzsa99 35 2004.12.16-án (23-a helyett) MEGSZÜLETETT negyedik Zsófi Piliscsaba Mestyán Rezső
Myra 28 2004.12.26-án (05-e helyett) MEGSZÜLETETT első baba Lilla III. ker. Római fürdő Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
</pre>
nikcsi

Jó reggelt!

Nikcsi: én is télimádó vagyok, nem is tudom, hogy sikerülhetett Zsoma ilyenre (az tény mondjuk, hogy ő augusztusi én meg januári vaygok)

cory

cory
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?