Ma reggel megint szarakodott a net, ezért gondoltam újraindítom a gépem, úgyis rég volt. Ez az újraindítás 1,5 óra volt!
Cas
Na ne! 3 napon belül nem szeretnék szülni! A keresztanyám is tegnap 2 hetet mondott...
Szénhidrátok: dettó! Tegnap ebédnél mondtam a lányoknál, hogy most az egyszer lehet, hogy kívános vagyok, de én franciakrémest ennék két napja. Mivel néhány kollégám itt lakik bent a kollégiumba, ezért ebéd után kaptam annyi édességet, hogy csak na. Be is kapok egy konyakmeggyet! Hm, ez fini volt! Most jut eszembe du. vérvétel is lesz, véralkoholszintet mérnek?
De még mindig francia krémest is ennék!
Kell a hely a babynek, ami érthető is, de én is szeretnék jóllakni...
Corába mi hétfőn voltunk, és tényleg nagyon édi rucik vannak. Cas azt viszont nézted, hogy az ágyba a szivacs mennyibe kerül? Ha jól emlékszem ti 3 körül vettétek, Corába fele annyi... Na bocsi, nem idegesíteni akarlak.
Hmmc
Én még csak megnyitottam, nem néztem meg, de biztos jó! Köszi
Mi az hogy a végét járom? Napok, hetek?
Laga
Teljesen egyet értek Cas-sal! Én a 7,5 kg ellenére is tök elégedetlen vagyok! A csíkokról nem is beszélve!
Eszty
Miért nem jössz a palacsinta partyra?
Nem akarsz bekerülni a táblázatba? Ha igen, akkor az adatokat privátba küld el és beírom!
Palacsinta party: Hmmc van egy barátnőm, aki lassan itt lesz köztünk, most még ismerkedik a rendszerrel, és ő is lehet, hogy jönne. Még az ismeretlenség miatt vacilál.
ÉN IMÁDOM A HAVAT, TELET! Csak most nem! Nem korcsolyázhatok (jégkorong is), nem szánkózhatok. Alig várom, hogy tipegjen a gyerek! Előbb fog tudni korcsolyázni, mint menni! Én már 2 évesen tudtam görkorizni!
Annyira szép és jó! Most nézem már alig esik, viszont így haza tudunk menni a hegyre.