bbvirág, üdv itt
szerintem a többiek már minden elmondtak itt előttem. A lényeg, hogy vigyél mindent, amit kértek, meg amid van az első alkalommal, a többi meg úgyis elmondják/ le lesz írva a papíron, ne aggódj
. Meghát itt is segítünk, amiben tudunk, jó helyen vagy itt, meg a Klinikán is
.
Gabci, remélem megjön mihamarabb Neked is, és mehetsz
.
Edina, akkor ez végülis jó, hogy 13 az FSH-de a Te értékeidhez képest, szupi
, hajrá a hosszúhoz, szurkolok, hogy tényleg ez legyen az utolsó, de sikeres lombikod
!
Azt nem tudod, hogy május végén pontosan mikor nem lesznek? Mert nekem 27-én kell mennem "eredményhirdetésre", és nagyon nem lenne jó, ha pont akkor nem lenne M doki
...
Amúgy tényleg nagyon sokan vannak most, mikor én voltam tegnap a beültetésen, akkor is annyian ültek kint a folyosón mikor kijöttem, hogy szinte nem is volt hely.
Cicuci, jajj de izgi Neked, annyira örülök
! Remélem tényleg jó ómen, amit írtál
. Tegnap éreztem szúrkálást, de ennyi. Vízből próbálom legyűrni a napi 2-2,5 litert, meghát azért még egyéb folyadék is lemegy, igyekszem olyan kajákat főzni-enni, amiben sok fehérje van, meg vettem pluszban fehérjeport is turmixnak, meg hátha az Aspirin P is segít. Anno itt többen írták már Murber álláspontját az Aspirin P-ről, úgyhogy én nem is kérdeztem erről, de úgy döntöttem szedem, ártani szerintem nem fogok vele, de hátha ez is segít.
Cermiák, tök ügyes vagy, hogy beadtad magadnak a szurit
. Most már akkor Te adod magadnak mindig? Bele fogsz jönni, gondolj arra mi a cél
!
Bár a doki azt mondta ne teszteljek, de valószínűleg nem fogom tudni majd megállni... Ki mikor tesztelt először, és főleg milyen tesztet használtatok, honnan szereztétek be?