Új privát üzeneted érkezett!

Janula

Te milyen vitaminokat szedsz?

a 3. lombikod lesz???? Hogy birod érzelmileg?
a másik két alkalommal mi volt a baj?
sese

Lexi01

Hanyadik lombikod?
sese

@sese: első, úgyhogy nem én vagyok itt a legtapasztaltabb, de ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel privát üznenetben, amiben tudok segítek :).

lexi01
Budapest

Sese,

szelén, cink, halolaj, c, d, e, folsav, magnézium, kálcium.
Hát nem könnyű...
Nem tudom, mi volta a baj, nem tapadtak meg...
janula

Janula, Lexi01

beültetés után hány napig kell feküdni? Vagy ez már nem törvény szerű?

Aspirin protect javasolt? Esetleg gyógytea?

Én még zöldfülű vagyok a témában!
sese

Sese,

megoszlanak a vélemények! A dokik nem mondják a fekvést. Talán inkább kímélő életmód javasolt. Nincs hajolgatás, emelgetés, stressz, csak sok pihenés, séta és vígjáték! :)
Az Aspirin p.-t sem mondták itt, ezt máshol javasolják (talán Kaáli?), onnan vettük az ötletet.
janula

Sese, nekem most volt a 8. Kívánom, hogy Neked a Kistesóért menjen majd a 2.!

Lányok,

el se tudjátok képzelni, hogy mennyire jólesett Tőletek minden szó, és milyen sok erőt merítettem Belőletek! Köszönöm! Figyelek ám majd, de nem tudom, mennyire lesz kedvem aktívkodni..de azt nem bírom ki, hogy ne kövessem, kivel mi van, aztán amilyen vagyok, lehet, azt se bírom ki, hogy bele ne csacsogjak!

Hajrá mIndenkinek! 
mmzs75

Mmzs, de jó, hogy ezt írtad :)! Tényleg csináld azt, amihez kedved van, ami jól esik. Ha nem lesz kedved írni ide, ne tedd, de ha mégis, akkor nagyon-nagyon fogunk örülni Neked :)!!!
lexi01
Budapest

Sese,
nekem pl. azt mondta M. doki, hogy mivel nincsenek konkrét eredmények,tudományosan nincs alátámasztva, hogy az Aszpirin P. segítene, így ő nem javasolja, hogy szedjem, de döntsem el magam.

Lexi,
csak ügyesen, drukkolok ám, hogy megtapadjanak a picikék :).

Mmzsó,
azt érzem mintha kicsit jobban lennél. Remélem így is van!
Én is szívesen olvasom bármikor soraid, szóval néha napján kukkants be, várunk itt sokan :)!

Cicuci, Magdipeti, Pauróra,
kismamik, el vagytok tűnve! :)
cermiák
Budapest IX. kerület

Lexi, 

vigyázz Magadra és legyen nagyon szép 2 heted a végén egy gratulációval!

Edina, akármilyet kezdtek, legyen jó fsh-d, drukkolok!
mmzs75

Köszi, Cermiák! Hajrá neked is! 

mmzs75

Mmzs75

Neked a 8. ? azt a mindenit!!!!!
Majd ha lesz egy kis időm, vissza nézem a bejegyzéseiteket, mert ma csatlakoztam közétek és nem igazán tudom, hogy kivel mi történik, de azért igyekszem pótolni
Szorítok, hogy minden rendben legyen!
sese

Sese,
én is mostanság, nem rég találtam rá erre a fórumra, és most már nem is tudom, hogy bírtam annyi évig a fórum néllkül, hogy tudtam egyedül csinálni. Jó lett volna, ha korábban eszembe jut rákeresni és rátalálni a Lányokra.
Na de a lényeg :), én az elején jegyzeteltem, mindenkit felírtam egy papírra a nevét, és mellé írtam mindenkiről egy néhány infot, így nagyon hamar megjegyeztem kivel mi van, ki hol tart :).
cermiák
Budapest IX. kerület

Köszi Mmzs! :)
cermiák
Budapest IX. kerület

mmzs,

te is mindig sok erőt adtál nekem és sok jó ötlettel, megnyugtató szóval segítettél! Nekem nagyon hiányozna, ha nem írnál nekünk. Úgyhogy remélem lesz kedved hozzá! :)

janula

http://www.pecsimeddoseg.hu/inofolic

asszem ezt még nem írtam Nektek! szedtem én is, a F. doki ajánlotta, napi 2x1-et javasolt.
mmzs75

sziasztok,

nnna, ahogy mondtátok, hétfő szerda péntek kell mennem. úgyhogy holnap megyek a terheléses vérvételre. aztán egy uccsóra még pénteken. :) kösszöntem utólag is a válaszokat!
Párom 26án megy, ééés aztán 4én összeülünk. már nagyon várom!! én is kezdenék már. :( :) ez a türelmetlenség szörnyű dolog
bucsok

Sziasztok Lányok!!!

Az egyik szemem sír a másik nevet!!!!
MMzs miatt sír pedig annyira drukkoltam és szurkoltam hogy sikerüljön!!!!
Tudom az érzést sajnos  és te is de annak nagyon örülök hogy nem adod fel!!!

A másik szemem örül mert cicucinak sikerült!!!!!!!! Vigyázz magadra!!!!

Lexi gratulálok a kis embriokhoz!! Szorítok neked!!!!

Sese!!! Üdv  csapatban remélem jol fogod éerezni magad közöttünk!!!!

Edina!!!

A héten megjön neked is és nekem is!!!! Hurrá!!!! Majd talizunk!!!!
Ja és Évike is siet utánunk!!!!

Puszi.

gabci75
Érd

cicuci

Nem emlékszem de te végül szedted az Aszpirin P-t.

Lexi 
és te mire jutottál  ezzel kapcsolatban ?? (  Aszp P. )
evi89
Vecsés

Lexi

Pihen és lazits !! Szurkolok ezerrel !!!!! 

evi89
Vecsés

Gabóca drágám nekem ma megjött a mikulás és holnap reggel már megyek is vv . Azt még nem tudom kezdjük-e a hosszút a 20. napon vagy inkább bevállajuk a rövidet a júniusi ciklusba. De akkor is kb egyszerre kerülnénk a műtőbe.

Mira Bucsok holnap reggel randi? Jön még valaki holnap?
edina71
Budapest

Köszönöm a drukkokat, lányok, nagyon aranyosak vagytok :)!

Evi, én szedem az Aspirin P-t :), ahogy elmúlt a menzeszem onnantól kezdve szedtem, szóval majdnem a stimu elejétől (rövid protokollt csináltunk), a leszívás előtt két nappal abbahagytam, de tegnap óta megint szedek napi egyet.

Edina, de jó, hogy már holnap mész is :).

Bucsok, hát igen, talán a várakozás a legrosszabb az egészben :/... Én is próbálom folyamatosan lefoglalni magamat, hogy ne azt figyelgessem mi történik meg vannak-e tünetek. De kitartás, hamar el fog menni ez a pár nap.
lexi01
Budapest

Hát lehet hogy én is megpróbálom az A P-t.
Most viszagondolva amikor kikerültem a kórházból még ki kelett váltani vérhigító szurit ( a kórházban is kaptam folyamatosan )
Megkérdeztem a patikust hogy miért kell ha már nem vagyok bent és mozgok , és ő mondta hogy ez embrió megtapadást segíti. Szóval lehet hogy megpróbálom és is !!

Sese 

Üdv itt közöttünk !
Szuper helyre  kerültél !!!!!
evi89
Vecsés

Sziasztok Lányok!

Jelentem jó vagyunk!  Még nem hánytam, néha kis émelygés van, de nem vészes. Ezelőtt reggel meghaltam volna kávé nélkül, de már kb. 1 hete nem bírom meginni a kávét. most ahogy kinyitom reggel a szemem, azonnal éhes vagyok, van hogy 2x reggelizek, de mindig valami könnyű kaját. És a nap bármelyik szakában képes vagyok elaludni Kicsit még szúrkál néha a pocakom, de most már tudom, hogy ez normális (vagyis a prof. azt mondta). 

évi,
nem szedtem Aspirin P-t. Mikor még a leszívás előtt egyszer dr. M. vizsgált meg, rákérdeztem, és azt mondta, hogy nincsenek olyan vizsgálatok, amik bizonyítanák a hatását. Én akkor úgy döntöttem, hogy nem kezdem el szedni. Elevitet szedtem, de azt is csak kb. a leszívás előtt 1-2 héttel jutott eszembe hogy talán jó lenne  

lexi,
hogy vagy? nekem sem lett fagyasztott és kettőt kaptam vissza! Nagyon remélem hogy ez jó ómen és követsz Én 3 napig pihiztem, feküdtem. Szerencsére kütyümániás vagyok, így lekötött a sok-sok játék a tableten De aztán már főztem, meg sétálgattam is. Meg megfáztam, de úgy látszik az sem volt probléma Próbálj meg jó sokat inni! Nekem nehezen ment, úgyhogy én írtam kis cetlire, hogy mennyi folyadék csúszik le (nagy nehezen összejön a 2 és fél liter). És sok fehérje! Én nem ettem tejet, mert kazein-intoleranciám van, de sok csirkét ettem és kölest. Most viszont nem esik jól a csirke és a köles sem, viszont a tejtermékekért meg tudok őrülni. Joghurtot és sajtot kívánok minden nap.

cermiák, janula
csak ügyesen a szurikkal, hamarosan a végére értek! Remélem követtek 

edina,
majd 23-án, 09-re kell mennem uh-ra. Akkor fog kiderülni, hogy hányan vannak Már alig várom!!!

mira,
holnap szerda!! Drukkolok neked nagyon

sese,
nagyon jó csapatba kerültél. Itt a lányok mindenre tudnak neked válaszolni! Profik a témában és ami a legfontosabb, nagyon tudnak drukkolni

Mindenkinek nagy-nagy ölelés Lányok! 
cicuci
Budapest X. kerület

Edina71 , holnap 8ra megyek , de mivel terhelés lesz, ott leszek kb 9ig. :) Te/ti?

Sese, üdv a csapatban :)
bucsok

Én is kb 8 körül leszek ott ha megírod miben leszel akkor megismerlek majd.
edina71
Budapest

Edina

Én elvileg 12-re megyek, de szerintem már 11 körül ott fogunk nyüzsögni, úgyhogy  akkor fogunk ott találkozni.

Puszi
mira08
Budapest

Én reggel kérdezem meg a Katiékat hányra kell vissza jönnöm M dokihoz. De majd leslek vagy ha korán odaértek akkor légyszi szólj rám te ha észre veszel.
edina71
Budapest

Milyen sok esemény lesz holnap Lányok! Tisztára izgalmas . Mindenkinek szurkolok a jó eredményekért, jó hírekért, sikerés inszemért!

hajrá, hajrá :)
cermiák
Budapest IX. kerület

Ja és ma én adtam be a szurit, ez volt az első :), összesen a harmadik Gona. Nagyon izgultam. Tudom ti már tapasztaltka és ügyesek vagytok már, de nekem még szokni kell :). Számolom én is a napokat, remélem mehetek 22-én.
cermiák
Budapest IX. kerület

Óóóóó Edina!!!! 
Akkor lemaradok!!!!
De szerintem nekem holnap fog megjönni. Akkor pénteken bemegyek vv.-re. Szerintem aztán majd meglátjuk.

Na mindegy ha rövid lesz neked akkor is együtt csináljuk hálaistennek!!!!!!!!!!!
Már nagyon várom!!!

Puszi.

gabci75
Érd

Sziasztok!

Tegnap kaptam a nőgyógyászomtól beutalót a SOTE Meddőségi ambulanciára. Fel is hívtam, június 23-ára kaptunk időpontot. Szeretnék tanácsot kérni Tőletek, mire számítsunk, mivel készüljünk az első találkozóra...? A telefonban a nő annyit mondott, hogy vigyek egy éven belüli rákszűrés eredményt (amiért majd vissza kell mennem a nőgyógyászhoz, mert nem kaptam még tőle ilyen papírt eddig), utolsó nőgyógyászati vizsgálatok leleteit... Ezeken kívül szükségünk lesz még valamire? Milyen kérdésekre számítsunk?

Átolvastam az utolsó oldalakat, és látom mi még nagyon kezdők vagyunk Hozzátok képest! 10 hónapja próbálkozunk sikertelenül, a nőgyógyászom ultrahangos vizsgálat után mindig azt mondja, minden normális...de a baba mégsem jön össze :(... a Ti történeteitekhez képest ez semmi... de én már eléggé el vagyok keseredve. :( Általában azt tanácsolják a barátok, ismerősök, hogy ne stresszeljünk, de ez eddig nem jött be... nem tudok nem rá gondolni...a baba gondolatával alszom el és kelek fel minden reggel, ráadásul bölcsődében dolgozom, a gyerekek a hivatásom, az életem!

Nagyon drukkolok Nektek és remélem mihamarabb boldog édesanyák leszünk!

Tudnátok nekünk tanácsot adni? :) Előre is köszi és sok sikert Nektek!

bbvirág
Budapest XIV. kerület

Szia Bbvirág!

Üdv. a fórumon :).
Hát én a meglévő leleteimet vittem első alkalommal, és semmi mást.
cermiák
Budapest IX. kerület

Cermiák, köszi! :) És az első alkalommal már lesz vmilyen vizsgálat (pl. sperma-vizsgálat) vagy arra is majd időpontot kell kérni?
bbvirág
Budapest XIV. kerület

Sziasztok lányok

Én mára végeztem a klinikán. Azt mondta Kati hogy ha beszélni akarok csak M dokival akkor várjam meg nem kell vissza jönnöm délre. Szóval kedves Mira ezért nem taliztunk délbe . De remélem már otthon pihensz és két hét műlva két csíkossal lepsz meg minket.

Gabci nem leszel sokkal lemaradva mert múltkor is megelőztél emlékszel? Nekem tovább kellett szúrni a menopurt és egy nappal be is előztél.

Próbáltam M dokira hatni hogy ne kezdjünk most hosszút hanem legyen a júniusi ciklusba rövid de az Fsh értékemtől tette függővé mikor kezdek.

Mzsó nagyon jól drukkoltál mert délben amikor hívtam a klinikát és beszéltem M dokival azzal fogadott hogy van egy jó és egy rossz híre. A rossz az hogy nem lett 10 alatt az fsh-m de a jó az hogy 13 lett ami az én 17-24 értékeimhez képest most nagyon szuper. Lehet a dhea tabletta segített ? Remélem igen. Most még szedem is amíg nem kezdünk. Szóval a doki úgy döntött hogy kezdjük a 20. napon a hosszút és mennem kell a hónap végén uh. Bár amikor kérdeztem mikor nem lesznek azt mondta hogy május és június utolsó hetében nem lesznek csak mert konferenciára mennek na meg augusztusban végig. Akkor én kihez is megyek uh? Ezt mondjuk nem mondta meg csak számolt és azt mondta hogy éppen belefér a hosszú nekem.

Rövidet most azért nem kezdenek mert nagyon sokan vannak és ez tényleg így is volt . Rengetegen ültek a rendelőbe és a sorállás sem volt ma semmi. De leszívás meg csak kettő volt .

Találkoztam Bucsokkal és nagyon jó volt vele beszélgetni, legalább gyorsan telt az idő.

Bucsok ötülök hogy megismertelek remélem összefutunk még majd.
edina71
Budapest

Üdv a csapatban Bbvirág.

Sperma vizsgálat a klinikára kettő kell egy külsős és egy a klinikáról arra majd kérni kell időpontot ha mentek. Neked is kellenek majd még különböző vizsgálatok ha nincs még meg semmi de a doki mindent el fog mondani. Jó kezekben leszel itt  és jó csapatban köztünk.

edina71
Budapest

Sziasztok!

Edina, akkor te is kezdel hamarosan, szuper! :) A hányadik is lesz neked? Tuti összefutunk valamikor.
Akkor ha jól értem, június elején lesz a doki. Legalább 22-én itt lesz még amikor a vérvételre és ultrahangra kell mennem. Utána gondolom marad a Prof...

Létezik olyan, hogy azért nem kezdenek rövidet mert sokan vannak? Nem a hormon eredmények alapján döntenek?
cermiák
Budapest IX. kerület

Bbvirág

Üdvözöllek!
Én az első alkalomra a beutalómat és a rákszűréses leletemet vittem, semmi mást. Ott kapni fogsz egy jó hosszú paksamétát amit ki kell töltenetek a férjeddel.
Első konzultációnál ha nem menstruálsz akkor megizsgálnak, csak egy Ultrahang és meg is kapod a tájéloztatókat és a vérvételekre a beutalókat amikkel a ciklusod különböző napjain kell majd menned.
Közben a férjednek is kell spermavizsgálatot csináltatnia, szerintem jobb ha mihamarabb kértek időpontot az Andrológiára mert hónapokat kell várni..... (mi decemberben kértünk rá időpontot és csak áprilisra lett volna) nem vártuk meg, elmentünk magánhoz ez kb.30ezer.(magán úton)
Lesz majd petevezeték átjárhatóságid is,(ha még nem volt) de ez picit később kb a vérvételek után.
Mindenről részletes tájékoztatást fogsz kapni, hogy mikor hova kell menni. Ha valamit nem értesz, mi szívesen segítünk

sese

Szia Cermiák !

Én nem tudom hogy a konferenciára csak ő megy vagy a prof is . Bár ha lenne valamelyik akkor átvették volna egymás betegeit de nem tudom. Amikor kérdeztem a jövő havi rövidhez mit szólna arra mondta hogy belefér még az is de a vv eredénye döntött a mostani kezdésről.

Most úgy láttam hogy nagyon el vannak havazva és nagyon sokan voltak legalábbis amíg én el nem jöttem pedig 10 után végeztem.

Nekem volt már 4 stimum, 3 leszívásom és ebből 2x kaptam vissza babát. Szóval elméletben a 3. és egyben reméljük az utolsó lombikom lesz a mostani.

Biztosan találkozunk ha máskor nem akkor május végén mert akkor már neked is többször kell menned vv és csak lesz egy közös nap amikor találkozhatunk majd.
Ügyesen a szurikkal és minden szuper lesz nálatok is.
edina71
Budapest

bbvirág, üdv itt :) szerintem a többiek már minden elmondtak itt előttem. A lényeg, hogy vigyél mindent, amit kértek, meg amid van az első alkalommal, a többi meg úgyis elmondják/ le lesz írva a papíron, ne aggódj :). Meghát itt is segítünk, amiben tudunk, jó helyen vagy itt, meg a Klinikán is :).

Gabci, remélem megjön mihamarabb Neked is, és mehetsz :).

Edina, akkor ez végülis jó, hogy 13 az FSH-de a Te értékeidhez képest, szupi :), hajrá a hosszúhoz, szurkolok, hogy tényleg ez legyen az utolsó, de sikeres lombikod :)!
Azt nem tudod, hogy május végén pontosan mikor nem lesznek? Mert nekem 27-én kell mennem "eredményhirdetésre", és nagyon nem lenne jó, ha pont akkor nem lenne M doki :(...
Amúgy tényleg nagyon sokan vannak most, mikor én voltam tegnap a beültetésen, akkor is annyian ültek kint a folyosón mikor kijöttem, hogy szinte nem is volt hely.

Cicuci, jajj de izgi Neked, annyira örülök :)! Remélem tényleg jó ómen, amit írtál :). Tegnap éreztem szúrkálást, de ennyi. Vízből próbálom legyűrni a napi 2-2,5 litert, meghát azért még egyéb folyadék is lemegy, igyekszem olyan kajákat főzni-enni, amiben sok fehérje van, meg vettem pluszban fehérjeport is turmixnak, meg hátha az Aspirin P is segít. Anno itt többen írták már Murber álláspontját az Aspirin P-ről, úgyhogy én nem is kérdeztem erről, de úgy döntöttem szedem, ártani szerintem nem fogok vele, de hátha ez is segít.

Cermiák, tök ügyes vagy, hogy beadtad magadnak a szurit :). Most már akkor Te adod magadnak mindig? Bele fogsz jönni, gondolj arra mi a cél ;)!

Bár a doki azt mondta ne teszteljek, de valószínűleg nem fogom tudni majd megállni... Ki mikor tesztelt először, és főleg milyen tesztet használtatok, honnan szereztétek be?
lexi01
Budapest

Ja amúgy az a vicces, hogy vasárnap-hétfőn már semmit nem éreztem a megfázásból, tökjól voltam de kb. mióta eljöttem tegnap beültetésről, megint folyik az orrom, meg néha köhögök is, óriási... nagyon nem örülök most ennek, mert azt hittem már túl vagyok rajta, erre kb. egyfolytában az orromat fújom :(. Szóval ez is közös pont Veled Cicuci... :).
lexi01
Budapest

Edina,
de ha a prof is megy, akkor mi lesz velünk? :) Nekem azt mondta M. doki, hogy május 22, 24, 26 és 28-án találkozunk. Mert, ha jól sejtem a vérvétel és az ultrahang alapján dönti el minden második nap, miből mennyi kell, kell-e egyáltalán még. Gondolom, hogy te sem tudod most erre a választ, de kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani.
Amúgy tényleg jó hír, hogy nem olyan magas az FSH-d. Azt tudod mitől szokott mindig magasabb lenni?
4 stimu és csak 3 leszívás? Ilyen is van? Ezek szerint egyiknél nem tudtak egyet sem leszívni? És a három leszívásból csak kétszer termékenyült meg? Na most már tényleg mindennek jól kell mennie! :)

Lexi,
képzeld én ahányszor teherbe estem, mindig megfáztam. Hátha nálad is erről van szó :). Szorítok nagyon, hogy így legyen. Meghát ott van Cicuci, ő is pont így volt és most boldog kismami :).
Te most otthon vagy, pihensz valamennyire?
Ami a szurikat illeti igyekszem, de ha a párom otthon van, akkor rá bízom magam :).
cermiák
Budapest IX. kerület

Cermiák

Pontosan nem tudom mikortól nincs M doki de holnap felhívom a klinikát és megkérdezem hogy mikor mennyek mert a 20. napom júni 1 vasárnap , és akkor tuti nincs klinika. Gondolom akkor 28 vagy 29 megyek hogy megnézzen a doki és kiírja a szurikat is. Akkor lehet találkozunk.

Az egyik stimut leállították mert nem lett csak 1 petesejt és nem vállaltam be a leszívást kevés volt a remény a sikerre. A másik beülti nélküli lombiknál meg a 2 petesetből sajnos egyik nem termékenyült meg a másik pedig kórosan osztódott. Ott nem kaptam vissza babát. Eddig így 2 oepes lombikom ment el így, de szerintem már csak 1 lehetőségem van mert 40 elmúltam.
edina71
Budapest

Az Fsh értéken azt mondta M doki nem lehet gyógyszeresen segíteni sajnos a korom miatt ilyen magas már és kicsi a valószínűsége hogy 10 alá megy. De én már ennek a 13-nak is nagyon örülök.

edina71
Budapest

Sziasztok Lányok!

Pánikolok már rendesen, holnap kell mennem vv.-re és a Prof-hoz, és vinnem kell a Menopurt is, de nem jött még meg, így valószínű nem tudjuk elkezdeni a stimulálást.
Járt már így valaki? Ha igen, írjátok meg mi történt?
sese

Sziasztok Lányok!

lexi,
Paurora írta, hogy ő is beteg volt, amikor megfogant a baba. Azt is írta, hogy ekkor a szervezet a babát védi és ezért fázunk meg könnyebben. Arra figyuzz, hogy ne legyen magas, 38 fölötti lázad. Nekem hőemelkedésem volt, felment 37.5-ig. Nagyon be voltam tojva miatta, de ittam Neocitrant és az segített. Telefonon hívtam a Sote ügyeletet és ott azt mondták, hogy paracetamol tartalmú gyógyszert lehet szedni. Meg mmzs is mondta hogy lehet. Pihizz sokat takaró alatt és sok-sok forró tea
cicuci
Budapest X. kerület

Sziasztok Csajok!

Lexi nagyon vigyázz magadra a Neocitran tényleg jó. Én a netről szereztem be 10-es érzékenységű tesztet, - bár aztán személyesen mentem érte, mivel kiderült, hogy tőlem 5 percre van - 25 db-ot 2500- Ft-ért.A márkája Early Detection. Akkor tesztelj szerintem legelőször, mikor meg kellene jönnie és természetesen neked késni fog. És mivel utána sem jön meg, ezért 2 naponta csináld meg szerintem. Kb. 12-13 nappal a belülti után kimutatják a tesztek a terhességet, én is így csinálom.

Edina
Megvolt az inszemem kb. fél 1-kor jutottam be. Tényleg sokan voltak ma, alig tudtunk leülni. Most itthon pihengetek. Remélem sikerülni fog, kicsit szurkál az oldalam. Sokat iszok ásványvizet.

Puszi
mira08
Budapest

Szia Mira

Pihi és pocaksimi hogy szerelmesek legyenek a fiúk és lányok odabent.

Sajnálom, hogy nem találkoztunk de Kati mondta reggel hogy rövid most nem lehet és ha csak beszélni akarok a dokival akkor várjak és nem kell vissza jönni. Viszont találkoztam bucsokkal és gyorsan elment az idő. Ma tényleg rengetegen voltak de mondta is M doki. Meg jön lassan a szünet is és nem akarnak kezdeni csak ha tuti belefér az idejükbe. Most otthon maradsz gondolom  a héten vagy dolgozol????
edina71
Budapest

Jajj Edina, ne haragudj! annyira nem tudtam sokat beszélni pedig alapjáraton csacsogós vagyok, de ettől a valamitől majdnem bealudtam a padon :D tök aranyos voltál hogy tartottad a lelket. :) nagyon örülök hogy megismertelek és én is nagyon remélem hogy találkozunk még :) akkor az eredményed végülis jónak számít :)

az újaknak üdv itt a fórumon! :)

bucsok

Mira nagyon köszönöm :)! És nagyon szurkolok Neked is :)!!! Akkor kb majdnem egyszerre tudjuk majd meg, hogy sikerült-e? Pihenj Te is, ráhajtunk a pozitív tesztre mindketten :)! Aztán jönnek szépen sorban a többiek is :).

Cermiák nem dolgozom, itthon vagyok, vagyis azért mászkálgatok ide-oda, hogy ne egész nap tespedjek, mert ebben az időben kb nem lehet mást csinálni, de egész nap nem akarok feküdni, mert az sem jó.

Cicuci, köszönöm a segítséget. Amúgy szerencsére se lázam, se hőemelkedésem nincsen, meg egyáltalán nem is érzem rosszul magam, annyi, hogy fújom az orrom baromi gyakran, meg néha kicsit köhögök. De íjó tudni, hogy Neo Citrant szabad, ha gázos lenne a helyzet.

Sese, ne pánikolj, menj nyugodtan holnap és meg fogják mondani, hogy mi lesz, ne aggódj, tudni fogják mit tegyenek.
lexi01
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?