Sziasztok!
Na jó,nem sértődtem meg,csak egy kicsit rosszul esett Szösziék hozzászólása.Én ugyanis csak azért ugrottam be reggel pár percre,mert annyira megörültem Swen és Szöszi bejelentkezésének,hogy alig vártam a reggeli évődésüket.A régi szép időkben úgy szerettem ezzel indítani a napot.
és ha figyelemesen olvastak volna,akkor láthatták volna,hogy csak kerestem az "aranygyűjtőket".Na,mindegy,nincs harag.
Mindenkinek,aki kérdezte:derekam 2 nap után nagyjából rendbejött.Remélem nem leszek megint nagylány.
Gergő sajnos nem nagyon javul,a súlya megállt,és nem fogy,de nem is hízik.Szinte csak reggel eszik,és este,amikor hazajön a suliból.Az iskolában semmit nem fogad el.
Próbáltam vele beszélgetni,de annyira bántja Őt is,hogy félek,előbb-utóbb depressziós lesz az állandó piszkálástól.
Hétvégén,ha itthon van,többször megkínálom,és akkor egy kicsit jobban eszik,de szerintem már össze is szűkülhetett a gyomra,mert nem tud rendes adagokat enni.Az iskolában meg nem megoldható ez sem.
Nem volt időm jegyzetelni,úgyhogy csak ami eszembe jut:
Lino:Teljesen rendbe jött Kata? Nagyon édes a spenótos képe.
Hóember
Mi hétvégén készülünk valahová,ahol lehet havazni,itt nincs olyan sok.Még nem tudom,hova tudunk menni,de Kata már nagyon készül.Mondta is,hogy vegyek répát az orrának.
Vali:olyan jó volt beszélni!
Kiheverted már anyósodat?
Altatásban nagyon ügyesek vagytok,én sajnos nem vagyok ilyen kitartó.Meg Bencus mág nappal is van,hogy 2-3 óránként eszik,úgyhogy lehet,hogy éhes is lenne.
Te mennél ebbe a zenebölcsibe? Mert akkor engem is érdekel.Nalikával úgy két hete sétáltunk,akkor jól voltak,már hízott is Tüncsike.
Kakukk:szegény Dani!
Örülök,hogy már jól vagytok.
Orsi:nagyon ari vagy,hogy hívtál!
Mit szólsz a topic fellendüléséhez?
Azért ez nagyban a Te érdemed és Ritáé! Olyan jó lenne már talizni.
Kár,hogy ilyen beszari vagyok,és nincs jogsim,akkor én is könnyebben mozognék.De ha jön a tavasz,előveszem a kengurut és megyek.Csak ez a fránya overall nem fér bele.
Kisdióé tetszett nagyon,annak mintha nagyobb lett volna a lábrésze.
Na,mennem kell,felébredt a Kisfőnök!
Anikó (aki már nem szomorú)