Hazaértünk. Kalandos és hosszú napunk volt
Bocsi mindenkitől, de nincs energiám visszaolvasni a mai termést.
Este 6-ra mentünk dokihoz, viszont fél 10-re végeztünk, mert a dokinak ezidő alatt 2 szülése is volt (a front hatása), így folyton el kellett mennie. Kb. 15-en vártunk rá, az első órát még türelmesen végigvártam, de aztán már iszonyúan türelmetlen voltam, meg éhes, meg beálmosodtam, szóval nyűglődtem rendesen.
Aztán csak sorra kerültünk, az UH-on minden rendben volt, tökéletes a kis drágánk
, kép úgy ahogy vártam, nem készült róla, még telefonnal se tudtunk csinálni róla képet, mert teljesen háttal volt befordulva. A fütyijét persze megint mutogatta, immár 7.-ik alkalommal, nagyon büszke rá
Itt már tévedés kizárva
Az UH alapján a becsült súlya 2705gr, a méhlepény már szép érett, azaz szülésre kész
A CTG is tökéletes lett (a doki szavaival élve, még a tankönyvekben sincs ilyen tökéletes CTG), bár kicsit ottfelejtettek, mert az átlagos 15-20 perc helyett 40 percig tartott, de legalább addigis hallgathattuk Kristófka szívhangját
Rákérdeztem Kristófka lustaságára is. A dokim szerint is az a lényeg, hogy a 10 db meglegyen egy nap, ha egész nap szinte semmi, de este megvan, akkor az már jó
A múlt héten levett hüvelykenet eredménye is negatív lett, semmi baci nem tenyészett ki belőle
A Streptococcusom végleg kiírtódott
A vizelettenyésztés is negatív lett, amit a háziorvosnál vetettem le a héten
És végre: a méhszáj elkezdett nyílni!!!!! Már szűk egy ujjnyira nyitott
És Kristófka buksija már beilleszkedett menetirányba
Ja, és a dokim szerint az általam érzett pocifájások már jóslófájások voltak, ezek hatására kezdett el kinyílni a méhszáj is
Amúgy ez a belső vizsgálat iszonyúan fájdalmasra sikeredett most, az ágy szélét kapartam közben, úgy fájt. Hazafelé jövet azt hiszem, már én is megtapasztaltam, mi az a keményedés, és most már a derekam is fáj, egyre jobban.
És nagyon nagy szerencsém van, a dokim február 23.-án utazik el 3 hétre Amerikába, így mi még pont megszülünk előtte
Szóval jól állunk, haladunk, egyszer talán tényleg megszületik már Kristófka
És talán ez a málnalevéltea tényleg hatott
1 hete iszom még csak és azóta már lettek jóslófájásaim és nyílt is a méhszájam
Ez tök jó
Legközelebb jövő szerdán megyünk dokihoz
Na jó éjt mindenkinek, nagyon álmos vagyok most én is, hosszú nap volt a mai. Remélem ma aludni is tudok majd.
Babus+Kristóf