Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, Gabci, nagyon sajnálom, hogy most nem jó irányba mutatnak a dolgok :( A 2. vérvétel után M dr biztos többet tud mondani, pl elindult-e a beágyazódás, arra kell e ráerősíteni.Jó, hogy vannak fagyasztott babáitok. Remélem mihamarabb küldhetitek Ti is a babá(i)tokról a tablóképet!

Sajnos, pozitív teszt eredménnyel nem szolgálhatok, bár eddig szerencsére vérzés se jelentkezett. Nincs mit tenni, holnap a prof mondja meg az ereményt. Nem mondom, hogy nagyon bizakodó lennék, de közvetlen környezetemben 2 anyuka is van, akik Kaáliban lombikoztak. Egyiknek ET+15 napon lett nagyon halvány az ott kapott állítólag érzékeny teszt. A párjával hosszú percekig tanakodtak, hány csíkot látnak. Végül vérvételen volt, amit megismételtettek. 14 hós a kisfia. Ja, és 5 napos embriket kapott vissza. A másik lánynak 14 napon negatív lett a teszt. Sírva a hívta a dokit és a családját. Végül csaladi javaslatra tesztelt újra. 5 hós kissrác az eredmény :) Hátha nekünk is lassúcska manóink vannak.

Èvike, lehet, hogy a korai pozitív teszt ikreket takar?!

Cicmorgó, ahogy Edina is írja a Gonat szúrni kell. Az állítja le a saját hormonháztartasod tüszőérlelését. Itt a vérzéshez nincs köze.

Edina, a legjobbakat holnapra!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát :)
echo95

Sziasztok lányok,

Gabci,
annyira de annyira bánatos a szívem miattad. Pedig annyit imádkoztam!Nem is tudok mit írni, egyszerűen csaj csalódott vagyok. Abban bízom hogy a jó Isten, a családod, barátai, párod adnak erőt és feltöltenek a 3 hónap alatt az új kezdéshez! Nagyon szorítok neked, hogy mihamarabb sikerüljön átlendülnöd ezen a nehéz perióduson!

Edina, Echo, Évika,
szorítok nagyon értetek!!

Lexi,
köszönöm a szurkolást, én is szorítok neked, a hamarosan kezdődő rövid protokolhoz!!!

Edina,
nagyon szépen köszönöm amit írtál, én is ebben reménykedem, hogy ha ekkora csoda történt, akkor semmi baj nem lesz.

Kitartást, hitet, eltökétséget, és sok sok erőt nektek lányok!

Ölelés
paurora81

Sziasztok lányok !

Reggeli vv megvolt nem voltunk sokan ill terheléses vv vártak rengetegen. Még nem jött meg bár legutóbb is csak az utro abba hagyása után két nappal jelentkezett a mikulás. Szóval ez sajnos nem győz meg arról  hogy ez a lombik most sikerült. Sőt sajnos van egy olyan érzésem hogy sajnos ez sem sikerült. A párom nagyon biztakodó de én arra készülök hogy nem és legyen meglepetés ha mégis.....

Holnaptól mindenképpen már kiiratom magam mert itthon vagyok 2 hete és már dologzni is kellene valamikor. A többieknek azért nagyon drukkolok továbbra is , jó lenne ha valaki már megtörné ezt a negatív hullámot.

edina71
Budapest

Sziasztok Lányok.
    Nagyon izgulok a mai lányok eredménye miatt.Írjatok,amint tudtok csajok...Holnap csinálok reggel tesztet,hát ha erősödik a csíkom,ha még meglesz a csík..Pénteken jön valaki vv-re?
évike1224

Sziasztok lányok

Megjöttünk a klinikáról. Sajnos nekünk sem sikerült a baba. Folyt köv májusi ciklus. Eszti volt  még ma ő nincs itt fent a fórumon ő fagyi babát kapott vissza de neki sem sikerült. A prof ezek szerint csütörtökön nem volt jó formában.
edina71
Budapest

Ja azt elfelejtettem írni hogy találkoztam Mirával még szegény várt a dokira. Remélem sikerül neki megdumálni hogy lombik legyen már és ne inszem . Én drukkolok neki.
edina71
Budapest

Edina,Sajnálom nagyon... Következő sikerülni fog....Szerintem,pénteken csatlakozni fogok hozzátok.
évike1224

Edina sajnálom nagyon :(! De olyan jó, hogy már most a májusira fókuszálsz. Az egy csodás hónap, akkor biztosan sikerülnie kell, nagyon-nagyon szorítok!

Olyan rossz, hogy ez most egy ilyen negatív hullám, de még bízom Évikében, meg Echoban, nagyon szurkolok Nektek, jó lenne már egy pozitív teszt nagyon :)! Szerintem az nekünk is töltést ad, ha látjuk, hogy van, akinek sikerült, úgyhogy hajrá Évike és echo :)!

Kíváncsi vagyok Mirának mit sikerült beszélnie a dokival.
lexi01
Budapest

Jajj Edina, úgy elszomorodtam..annyira de annyira szurkoltam nektek...és reméltem, hogy sikerül..el se hiszem..De most próbálj te is feltöltődni, pihenni, a pároddal egymás lelkét ápolni és a szép májusban újra, akkor már sikeresen megpróbálkozhatok..mi itt leszünk és szurkolunk akkor is, addig is!!

Gabci..mondott valamit a doki? Neked is drukkolok, hogy fel tudj töltődni és aztán sikeres legyen legközelebb a babavárás!! Muszáj hogy sikerüljön nekünk!!

Echo, Évike: csak jó híreket hozzatok!! Gondolok rátok is..izgulok értetek..

Mira: mit mondott? kezdheted a lombikot?

Lexi: mindjárt kezdhetsz!!

Cicmorgo: csak ügyesen, neked is megy a szurkolás!!

Vigyázzon mindenik magáta ebben a bolondos időben..nem fázhatunk meg!!

Puszi
magdipeti

Edina, annyira szurkoltam, annyira bíztam a sikerben :'(... De fel a fejjel!! A párod álma májusban valóra válik Virtuális ölelés Neked!
Gabci, én azért még bízom benne, hogy csak az egyik babókád távozott ;-), amíg nem mondja ki dr M. nem szabad feladni!!
Evike, miért gondolod, hogy csak fantomcsíkod volt eddig a teszten :-(?
Echo, Rád is nagyon sokat gondolok!!!
Zsó, mikor kezdtek a Forgácsba? Van már döntés?
Annyira drukkolok mindenkinek, folyamatosan lesem, olvasom a bejegyzéseket.
Paurora, a várandósság alatt megnövekszik hüvelyváladék, ne izgulj, minden rendben odabent ;-) Nekem végül sikeült találnom egy magánrendelőt, ahol volt szabad időpont, tegnap túl is estem a rákszűrésen, volt uh is, láttam a petefészkeimet és a "császárheges előrehajló" méhemet, a dokibácsi azt mondta, rendben lesz a rékeredmény is nincs ott semmi nem odaillő dolog és várhatóan 1,5-2 hét múlva kezemben is lesz a lelet, így mire 20. nap megyünk a klinikára, ez sem fog hiányozni. Edina, nekem FET lesz, ezért a rákeredmény nélkül nem lezd dr. M. azt mondta. És úgy néz ki, megtaláltam a leendő új nőgyógyászomat is, az eddigi (akihez 15 évig jártam) nagyon magas árakon dolgozik...Nem bírnánk már őt megfizetni :-( De ez a tegnapi orvos is szimpatikus volt, és olcsóbb ;-) A hvégén kell megjönnie, jövő hét elején vmikor megyek vv-re a klinikára. Ha már tudom a konkrét időpontot, megírom, hátha össze tudok futni valakivel ;-) Addig is puszi mindenkinek! Nagy ölelés Nektek!
maci80

Sziasztok...
   Maci,még mindég ott van a halovány csík,de holnap reggel csinálok egy utolsó tesztett,akár mi lesz az eredményem,pénteken minden kiderül....
évike1224

Drága Edinám!!!!

Nagyon együtt érzek veled de a MÁJUS meghozza majd mindkettőnknek a gyümölcsét meglátod!!!
Annyira örülök hogy megint együtt csináljuk majd végig bár nekem tegnap jött meg neked pedig 1-2 nap mulva fog még csak de az a pár nap nem számít akkor is majdnem egyszerre fogunk menni.

Magdipeti még semmit nem mondott csak hogy holnap ugyanúgy mennem kell a vv-re és majd akkor megbeszéljük a fagyi babákat.

Évike remélem ott is marad a csík csak erősebben. 
Holnap jelentkezek hogy mit mondott M.doki.

Echo,Mira !!! Jelentkezzetek!!!!!!

Puszi.

gabci75
Érd

Cicmorgo!!!

Még nem tudom mit veszek fel de valószinű hogy trottyos farmergatya meg fekete kapucnis dzseki.

A hajam csuriba lesz felkötve!!!!

Ird meg ha tudod mit veszel fel és milyen a hajad!!

Puszi.
gabci75
Érd

Köszönöm Gabci,és ugyan úgy szoritok érted is,meg Edináért is...Fel a fejjel...Remélem valamikor talizunk...Puszi
évike1224

edina, sajnálom nagyon :( drukkoltam én is neked. Neked is csak azt kívánom, hogy lelkileg tudd ezt minél előbb feldolgozni magadban, hogy minél előbb sikerüljön teljes erőbedobással  aküvetkezőre koncentrálni, felkészülni!

gabci, te hányra mész holnap? én reggel csak odarohanok vérvételre, remélem 10 perc alatt végzek, aztán sietnem kell dolgozni és majd csak délben tudok visszamenni. A hajam nekem is hosszú, sötétbarna/fekete, és meg vagyok fázva, szóval ha látsz egy zombit, na az én leszek!!!

ezt már régebben is akartam írni minden lánynak, hogy ugye mindenki méregtelenít valahogyan? Mert ugye ezt a sok vegyi anyagot valahogyan ellensúlyozni kell a szervezetben. Mindenkinek tanácsolni tudom csak, hogy legalább minden nap egy liter szálas zölt teát igyon meg! Nagyon fontos, higyjétek el!

cicmorgo

Sziasztok...
   Nem jó hírrel szolgálok,tisztaságin barna folt van...Szerintem megyek Gabciék után én is...De még nem adom fel..
évike1224

Évike ne okozz nekünk csalódást, már csak benned és Echóban bízunk .

Úgy tűnik a profnak remegett a keze csütörtökön vagy lukas volt a katétercső.
edina71
Budapest

Jajjj, lányok,

nagyon sajnálom!!!! Tudom, mennyire rossz érzés... Sírjátok ki magatokat, utána pedig kezdjetek azon gondolkodni, hogy mivel töltitek el hasznosan ezt a 3 hónapot a következőig. Minél jobban foglaljon le, lazítson el, nyugtasson meg és talán még segítsen is a problémán az a dolog.
3 hónap múlva pedig újult erővel vágunk bele együtt a szép tavaszi időben! Edina, akkor is megmutatjuk, hogy megy ez 40 felett, ugye???

A többieknek megy a drukk!!! Valaki törje meg a negatív sorozatot!
janula

Nem szertnék csalódást okozni,de most tusoltam,és egy körömnyi barna folt most is már lett a tisztaságin...
évike1224

Sziasztok Csajok!

Edina még egyszer sajnálom, most már tényleg a következőnek sikerülnie kell. Kb utánad jutottam be 15 perccel később és nekem sincsenek jó híreim. Van egy cisztám. Most várhatok míg felszívódik és mikor következőre megjön újra kell mennem. Remélem addig felszívódik.
Így addig el se jutottunk, hogy megdumálhassam a lombikra, annyira sokkolt a hír.

Gabci

Még ne add fel teljesen hátha van még remény.

Magdipeti

Most akkor neked megint inszem lesz? Úgy izgulok érted is. . Te nagy gyógyfüves vagy, cisztára szerinted jó a cickafarkfű?

Puszi
mira08
Budapest

Basszus csajszi pedig nagyon drukkoltam neked ..

Most este megbeszéltük a párommal, hogy elmegyünk valamerre pihenni egy kicsit lazulni és kikapcsolódni.Ma megrendeltem a dhea tablettát mert annak idején Mzsó is ajánlotta a rossz fsh értékre . Tavaly szedtem is egy hónapig és le is ment a 26 értékem 15-17 környékére. Tehát valahol valamennyire segített. Most rendeltem 3 havi adagot és jövő héten ha megjön el is kezdem szedni talán a 3 hónap alatt össze tudunk hozni egy 10 alatti fsh-t. Sok helyen olvastam róla hogy 40 felett érdemes elkezdeni szedni ha babát akarsz mert segíti a peték termelődését ill a beültetésig érdemes szedni. Szóval nem adjuk fel májusban folyt. köv Gabcival és persze még azokkal akik csatlakoznak hozzánk.

Janula remélem már te is az új kezdésre gyúrsz.
edina71
Budapest

Sziasztok Lányok, nagyon sajnálom, de én is rossz hírrel jövök, ez a kör nekünk sem volt sikeres :( 2 éve pedig szinte napra pontosan most tudtuk meg, hogy valaki bizony 9 hónapos pocakbérletet váltott :lol: Lehet, a kistestvér nem akarja elbitorolni a nővére szülinapját. Nincs mit tenni, miatta is tovább kell menni. Úh mi is csatlakozunk a 3 hónap múlva induló csapathoz, igaz nekem a prof júnit emlegetett. Reméljük manócskának tetszeni fog egy márciusi, pl. Márc. 19-i szülinap :wink: Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a drukkokat! Nagyon kedvesek vagytok!!!

Edina, nagyon sajnálom, hogy Ti is rossz hírt kaptatok ma :cry: Pedig a sikeres stimutok és a 2 sejtecske visszaültetését hallva, bíztam benne, hogy legalább az egyik manó befúrja magát a bűvös 9 hónapra. Kívánom, hogy 3 hónap múlva ez már ne csak álom legyen!

Èvike, szorítok, hogy ne legyen semmi komoly, kell a pozitív példa a most próbálkozó lányoknak!
Cicmorgo, jó ötlet a meregtelenites, köszi a tippet.

Sok sikert a most jövő csapatnak!!!

Edina, megkérdezhetem, hogy a DHEA tablettát honnan rendeled? Èn is néztem, lehet nekem se ártana. Èn még gondoltam, h újra nekikezdek az AVIVA tornának.
echo95

Edina,

igen!  Hogy lehet, hogy mindannyian májusban kezdünk?
janula

Sziasztok!

Olvastalak titeket és olvaslak is mindig. Nagyon sajnálom a nem sikerült kezeléseket. Pihenjetek és újult erővel hajrá!

Edina, 
nem én ajánlottam a DHEA tablettát, hanem valaki más az akkori csapatból, de én most sem ajánlom, hogy anélkül elkezdd szedni, hogy Murberrel megbeszélnéd!
Nekem is magas az FSH-m , hogy mennyire az ingadozik, de nekem soha nem ajánlotta sem Murber, sem most januárban Török ( tapolcai "nagyágyú", mert vele is beszéltem) sem Forgács. Nem tudom elképzelni, hogy ha ezen lehetne változtatni akkor ne javasolta volna legalább egyik a három közül.
Figyu, az fsh a korod miatt magas, ezzel nem tudsz mit tenni de lett 2 szép embriód, reméljük legközelebb is lesz legalább ennyi és meg is tapad!

Maci,
 hétfőn lesz 20. napi vv.+ spermavizsg. és még aznap konzultáció. Ha jó az fsh (jó nem, de elfogadható), akkor a köv. ciklusban ( ápr. eleje) kezdünk. Forgács is ezt a rövid protokollt fogja csinálni mint Murber szokta. Mindenben egyetért vele, amit eddig csinált csak a mikroszkópos kütyü lesz az újdonság.(Meg asszem ő rekombináns fsh-val stimulál, Gonal-F, de ez majd kiderül.)
Köszi, hogy érdeklődsz.

Drukkolok én is neked és Mindnyájatoknak!

Nem tudom, Almannának hogy sikerülhetett a HSK-LSK-ja?

mmzs75

Sziasztok lányok, szomorúan olvasom a híreket, pedig én is úgy izgultam értetek, tudom milyen nehéz, de hinnetek kell, hogy erőssek vagytok és a következő biztos sikerülni fog!!!!

Évike, neked hátha csak emlékezik a szervezeted a menszidre, és csak azért voltbarnázásod! Addig amíg nem piros a vérzés, még van remény!!!!
fincso

Sziasztok lányok jó reggelt.

Gabci nagyon várunk a hírekkel hogy mit mond M doki és remélem velem folytatod ha ez most már biztos nem sikerült, de azért én még fenntartom hogy amíg nem mondja ki a végszót van remény.

Évike ugye a tegnap esti ma reggel nem folytatódott és még neked lehet mosolygós hétvégéd.

Echo nagyon sajnálom hogy neked sem sikerült. Tegnap amikor vártunk a dokira kerestelek de szerintem elkerültük egymást. Mit mondott a prof mikor lehet  folytatni? Nekem Murber azt mondta a 3. ciklus 2-3. napján vv és utána konzultáció. Én azt május 20 környékére számoltam. Azt is mondta hogy augusztusban nem lesznek és jó lenne a szünet elött még egyet megpróbálni. Írok privit neked ha nem gond.

Amikor kérdeztük mi lehetett a gond hiszen két szép babát kaptunk vissza arra csak annyi volt a válasz hogy 40 év felett 5% a teherbe esési ráta de 60% vetéléssel végződik. Na ezzel el is vette egy percre a kedvem a folytatástól. A normál petesejt szám amit nyerni szoktak 8-10 nálam ez jó ha 3-4 db de akorom miatt már ez is eredmény. Ezért gondoltam kicsit rásegítek ebben a 3 hónapban.

Cicmorgó biztos ügyersen szurkálod magad és jó hírekkel jössz ma.

Mira jajj hát ez nagyon nem jó hír ez a fránya ciszta dolog itt már úgy látom rendszeressé válik. Én már azon gondolkodtam hogy lehet a sok hormon bogyó és szuri miatt játszik velünk a szervezetünk.

Mzsó remélem a másik klinikán sikerül végre a baba és jó hírekkel jössz április végén. Én úgy gondolom hogy az fsh-val kárt nem teszek és nem lépem át a megengedett adagot sem, de M szerint az fsh hogy 20 alá ment már jó és nem tudta hogy szedtem rá bármit is. Tudom hogy a korom miatt magas de ha lehet ezen változtatni akkor szerintem mindenki megtenne érte mindent.

Bemásolok egy linket ahol olvastam a dhea hatásáról .

http://babaterem.hu/szakertonk-valaszol/?page=2

edina71
Budapest

edina71
Budapest

@mira08 

Szia Mira, állítólag jó rá a cickafark tea!! Sőt van aki azt írja, hogy irrigálni is lehet vele..És sok-sok folyadék (ezt itt tanultam:))
Vigyázz magadra, gyüjts sok Dvitamint, energiát és hajrá a következő hónapban :)

Szép napot!!
magdipeti

Edina, nagyon sajnálom! Pedig nagyon drukkoltam neked a lányokkal! Szerintem már most csuriba tudják tenni az ujjaikat! De akkor ezt még gyakoroltatom velük.

Zsó, hajrá, örülök a pozitív híreknek!
noee

Sziasztok...
   Ma voltam bent kisérőként,így megleptem Gabit.Még nem tudta az eredményt,amikor eljöttem..Nekem folytatódott a barnázásom,és szóltam is bent.Katika mondta ne szabad feladni,de még akkor sem,ha esetleg valamennyire megjönne..Ma reggel csináltam tesztet,és szebben látszódik már a második csík is,aminek azért örülök egy picit....Beszélgettem Rigó Prof.aszisztensével,Edinával,mutattam a tesztet neki,és elmondtam mi újság most velem.Mondta,amint hazaérek fekvés,semmi ugra-bugra,mert nekem most dől el a dolog,hogy meg-e maradnak a babáim...Ez az egész barnázás azért van...Szóval továbbra is szurkizzatok még nekem,hátha megdöntöm ezt a negatív kört...Köszönöm Szépen Előre is Csajok...Puszi Mindenkinek..Gabci várunk az eredménnyel...
évike1224

Sziasztok Lányok!!!!

Nem sikerült de ezt én tudtam sajnos.  Folyt köv. májusi menzi 20.-ok nap ujból szuri szuri szuri....

Mert a két fagyibabám kevés maradnak talomba és még lehet csatlakozuik hozzájuk egy pár darab.

Nagyon rosszul vagyok most de túl kell tennem magamat ezen a fájdalmon és talpra kell állni,csak nehéz.

Vasárnap már mrgyek dolgozni lehet hogy jobb is mert kicsit elvonja a figyelmemet majd remélem.

Edina készülj mert nem engedlek el magam mellől együtt megyünk megint!!!!!!

Évike!!

Nagyon remélem hogy neked sikerül és majd megyünk utánad mi is!!!

Sok puszi mindenkinek!!!!

gabci75
Érd

Gabci föl a fejjel,a következő mindannyiótoknak sikerni fog...Igyekszem,hogy sikerüljön,már pihizek.......Ha meg mégsem,megyek én is veletek...
évike1224

Gabci,
sajnálom!

Edina,

beleültetted a bogarat a fülembe, úgyh. A hétfői konzultáción rákérdezek erre a dhea-ra,kíváncsi vagyok, mit mond Forgács dr.
mmzs75

Évike,

drukk! Neked mikor lesz 2. Vv, holnap?
mmzs75

Mmzs75:Igen holnap reggel megyek 2.vv-re...amint hazaérek,írok én is,hogy mi lett az eredményem..
évike1224

Sziasztok lányok,

Edina, Echo,Gabci

Annyira de annyira szormorú vagyok!!Annyira bíztam benne hogy most az univerzum úgy áll, hogy potyognak ebben a hónapban a babák.nem is értem mi történt ebben a hónapban??
Pedig annyit imádkoztam értetek! ersze tudom hogy odafent tudják kinek mikor kell jönni, és nem az én imám dönt, de reméltem segít hogy odafent is látják mennyi szenvedés, harc áll mögöttetek már és most jönni fog az áldás.
Talán nem most volt itt az ideje, nem tudom, csak azt hogy ugyan olyan lendülettel fogok nektek szurkolni, ahogy én se adtam fel soha, és mindig imádkoztam, értetek is folytatom az imákat!

Évike,
most duplán imádkozom érted, és a tapadós beágyazódós energiákat is küldöm! Pihizz sokat, semmi megerőltető!Ahány ujjamat tudom csuriba rakom!

Mira,
nagyon sajnálom csajszi!Tudom milyen, nekem is volt cisztám.tarts ki.
Látam magdipeti is válaszolt a kérdésedre, és mivel régebben én is így tudtam mint ő nem is írnék semmit, de pont a cisztám miatt tudtam egy fontos dolgot.
nagyon megilyedtem, mert nekem nagyon elkezdett anno nőni a ciszta, így felhívtam végül a keresztanyámat is, aki szülész nőgyógyász, csak a világ másik felén, Jemenbe, az arab félsziget csücskében van egy klinikája.na a lényeg hogy megkérdeztem tőle, hogy ihatok-e cickafark teát, de azt mondta vigyázni kell vele, mert a cickafark növényi ösztrogént tartalmaz. Azt is tudni kell hogy minden ciszta maga is termel hormont, van amelyik ösztrögént, van amelyik progeszteront(ez a ritkább).Épp ezért szoktak álltalában pl. norcolutot adni rá, mert az megemeli a progeszteron szintet és mikor kb 10 nap után abbahagyod megjön.
a Lényeg hogy nem feltétlen tesz jót a cickafark a hormontartalma alatt.
Keresztanyám azt mondta inkább barátcserját szedjek, annak nincs semmilyen hormon tartalma, és már az egyiptomiak is ezt használták állítólag.

A neten ezt találtam:
"Hormonális hatásai miatt:
Várandós anyák kerüljék a cickafark alkalmazását!
Fogamzásgátlót szedőknek nem ajánlott.
Ösztrogéndominancia (mióma, endometriózis, PCO, darabos vérzések, barnázás, rövidebb ciklus, ciszták) esetén ellenjavallt. "

Remélem nem kavartalak nagyon össze .

Maci,

köszi, akkor megnyugodtam, azért ma felhívtam a dokim, a kenet negatív, és ő is mondta hogy nyugi,ilyenkor több a váladék.Csak vér ne legyen, az a lényeg.( még 1,5 hét a bűvös 12.-ig)
Szupi, hogy megcsinálták, és időben kész lesz a rákszűrés eredménye , sőt találtál egy olcsóbb szupi dokit! Ki az szabad kérdezni?
Tényleg kismackó hogy bírja tejcsi nélkül?
Múlkor hogy szerpelt a nagylányod a diákolimpián?

Cicmorgó:
Eredmény, petécskék nőnek? Írj!!

Mmzs,
nagyon szorítok hétfőn, hogy jók legyenek az eredmények,  az FSH is megfelelő legyen, és hogy áprilisban kezdődhessen a videós rövid protokolod! Mi az a rekombináns fsh?

Ölelés nektek lányok!
paurora81

Paurora:Köszönöm Szépen...Aranyosak vagytok.Már várom,hogy mi lesz az eredményem,nem tudom mi ez a barnázás....Ideges vagyok egy picit,ez miatt....
évike1224

Évike, 
hát ez teljesen kétesélyes most neked! Remélem a jobbik eset leszel! Holnap kiderül, drukkolok! De ha erősebb az a csík akkor az azért biztató ám, de ne éld bele magad semmibe, holnap úgyis mindent megtudsz. Tudom, az még egy örökkévalóság...

Paurora, 
örülök, higy rendben vagy! A rekombináns fsh azt jelenti, hogy nem emberi vizeletből állítják elő, mint a mi szurijainkat ( menopur vagy fostimon), hanem úgynevezett rekombináns géntechnológiával állítják elő a cuccot.
mmzs75

Sziasztok!

Vérvétel eredményem nagyon jó lett dr M. szerint. Így ma elkezdtük a Fostimont. Jövő héten kétnaponta nyomonkövetés ultrahanggal és vérvétel reggelente és ha minden jól alakul 31-én vagy 1-jén leszívás..:) 

ma hajnalban halt meg a nagymamám, kicsit kész voltam ma. Hazafelé sírtam a buszon, egyszerre örömömben és bánatomban. 

mira, abszolút meg tudom erősíteni, amit paurora ír a cickafarkról és az ösztrogénről, anno az endometriózis kapcsán sokat olvasgattam az ösztrogéndominanciáról..szóval óvatosan azzal a teával!
cicmorgo

Csajok, a gonapeptylt és a fostimont lehet egymás után rögtön szúrni? köszi a választ!
cicmorgo

Cicmorgó!!!

Végül nem találkoztunk,mert fél9-re értem oda és 1.-re entem vissza.
Örülök hogy minden oké,és szúrhatod a fostit.

Sajnálom a nagyit sírd ki magad jobb lesz én is ezt tettem. De még sok idő kell hogy túltegyem magamat rajta,és neked is sajnos.

Puszi.

gabci75
Érd

Igen lehet csak az egyiket az egyik oldalra a másikat a másikra!!!!
gabci75
Érd

Gabci,

tudod, ez most nehéz, de nem szabad nagyon kétségbe esni, egy lombik nem lombik! A következőre már készülhetsz is!

Évike,

nagyon drukkolok! Nagyon jó, hogy pozitív a teszted! Írj holnap!!!

Cicmorgo,

sajnálom a nagymamádat! Nehéz lehet így most örülni a jó hírnek. De csak szurizz! Szerintem lehet egymás után szúrni a kettőt, legalábbis senki nem említette, hogy nem lehet, de biztosan szóltak volna.

Mmzs,

ha megkérdezted Forgács dokit, írd majd meg, mit mondott, engem is érdekel!

Edina,

a prof mindent arra fog, hogy mennyi idősek vagyunk! Nem gond, nem szabad feladni, nálunk idősebbek is szülnek még! Czeizel Endre szerint nem vagyunk öregek! :)
janula

Lányok,

valakitől ma azt hallottam, aki egy dokitól hallotta, hogy a a tavaszi lombikok nagyobb számban sikerülnek!!! Hajrá május!!! :) :)
janula

Sziasztok lányok

Elmegyek egy napra dologzni és máris mennyi minden történik itt a fórumon.

Gabci nagyon sajnálom még egyszer és ígérem májusba veled tartok ha törik ha szakad,

Cicmorgó őszínte részvétem és igaza van Gabcinak sírd ki magad és jobb lesz hidd el. Viszont jó hír hogy jól alakulsz és folyt köv fosti. Hajrá petécskék

Paurora én szívesen kimegyek keresztanyudhoz szűlni majd intézkedj légyszi ez ügyben.

Mzsó biztos vagyok benne hogy rosszat nem teszek a dhea tablettával azért kíváncsi vagyok neked mit mond a doki róla.

Évike fekvés fekvés fekvés... Most rajtad a világ szeme drukkolok neked nagyon.

Noee drága köszönöm szépen  a csurikat. Ezek szerint két kis csajszi van a pociba ? De jó ,gratulálok . Priviben írjál magadról én kíváncsi vagyok mi van veled veletek. Puszi

Mira csodálkozom hogy neked nem adott Norcolutot M doki de lehet nálad nem volt olyan nagy mint Lexinél.

Lexi  hogy vagy, Norcolut remélem segít és nemsokára te is kezdessz ...
edina71
Budapest

Sziasztok.
  Köszönöm szépen mindenkitől a bíztató szavakat.Majd holnap jelentkezem.Most elteszem magamat holnapra,hosszú nap elé nézek...Puszi Nektek..
évike1224

Úr isten, csajok! Már 2 fostimont elbénáztam, én ezt nem tudom összerakni! :( pedig amikor a Kati elmondta, tök egyszerű volt, plusz itthon a videót is megnéztem, és mégis amikor kihúzom a nagy tűt az ampullából, kifröccsen egy csomó, és így nem mertem beadni, meg nem tudtam az egészet kiszívni :( másnak nem volt ezzel gondja? nem tudom, mit tegyek :/ nemsokára hazaért a férjem, ha ős is elbénázza, el kell mennünk valami ügyeletre, hogy adják be, vagy a Klinikára? 
cicmorgo

Szia Cicmorgó  Amikor az ampullából kihúzod a fecsit akkor a szívó részt kitámasztod hogy ne engedje vissza a folyadékot . A por üvegből meg amikor kiszívod a folyadékot akkor nyugodtan állítsd a fejére és úgy szívd ki nem fog visszafolyni ill csak addig kell a tűt bedugni hogy a gumi gyűrűn belül legyen a tű.
edina71
Budapest

Cicmorgó,

csak szépen, lassan, nyugodtan! Annak idején én is elrontottam egyet. Ne ess kétségbe, fog az menni! Csak úgy, ahogy Edina mondta! :)

janula

Sziasztok Lányok!

Mira: bocsi a félinformációért a tea kapcsán..én sem tudtam, de most utána olvastam..Hallgass Paurorára..ő mostanság jártas a csodatevésban

Cicmorgo, Paurora: Köszi Lányok az infót a cickafarkról..nem tudtam erről..de most utána olvasok!

Cicmorgo: sajnálom a nagymamád, részvétem! De hiszem, hogy hogy ha egyet elvesz, egyed ad a sors, az Isten..az univerzum..Szorítok neked, hogy neked is így történjen!
A Fostival meg csak nyugodtan, ne izgulj!!  Mi mind szurkolunk neked!!

Janula..Nem is vagytok/ vagyunk idősek!! Csak többet kell dolgoznunk a csodára!! De sikerülni fog!!
Holnap? Jössz ugye? Én már várom:)

Évike: csuriban van mindenünk!! Holnap várjuk a híreket, addig is vigyázz magadra!

Szép estét és nyugodalmas pihenést mindnekinek!
magdipeti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?