Sziasztok lányok,
Edina, Echo,Gabci
Annyira de annyira szormorú vagyok!!
Annyira bíztam benne hogy most az univerzum úgy áll, hogy potyognak ebben a hónapban a babák.nem is értem mi történt ebben a hónapban??
Pedig annyit imádkoztam értetek! ersze tudom hogy odafent tudják kinek mikor kell jönni, és nem az én imám dönt, de reméltem segít hogy odafent is látják mennyi szenvedés, harc áll mögöttetek már és most jönni fog az áldás.
Talán nem most volt itt az ideje, nem tudom, csak azt hogy ugyan olyan lendülettel fogok nektek szurkolni, ahogy én se adtam fel soha, és mindig imádkoztam, értetek is folytatom az imákat!
Évike,
most duplán imádkozom érted, és a tapadós beágyazódós energiákat is küldöm! Pihizz sokat, semmi megerőltető!Ahány ujjamat tudom csuriba rakom!
Mira,
nagyon sajnálom csajszi!
Tudom milyen, nekem is volt cisztám.tarts ki.
Látam magdipeti is válaszolt a kérdésedre, és mivel régebben én is így tudtam mint ő nem is írnék semmit, de pont a cisztám miatt tudtam egy fontos dolgot.
nagyon megilyedtem, mert nekem nagyon elkezdett anno nőni a ciszta, így felhívtam végül a keresztanyámat is, aki szülész nőgyógyász, csak a világ másik felén, Jemenbe, az arab félsziget csücskében van egy klinikája.na a lényeg hogy megkérdeztem tőle, hogy ihatok-e cickafark teát, de azt mondta vigyázni kell vele, mert a cickafark növényi ösztrogént tartalmaz. Azt is tudni kell hogy minden ciszta maga is termel hormont, van amelyik ösztrögént, van amelyik progeszteront(ez a ritkább).Épp ezért szoktak álltalában pl. norcolutot adni rá, mert az megemeli a progeszteron szintet és mikor kb 10 nap után abbahagyod megjön.
a Lényeg hogy nem feltétlen tesz jót a cickafark a hormontartalma alatt.
Keresztanyám azt mondta inkább barátcserját szedjek, annak nincs semmilyen hormon tartalma, és már az egyiptomiak is ezt használták állítólag.
A neten ezt találtam:
"Hormonális hatásai miatt:
Várandós anyák kerüljék a cickafark alkalmazását!
Fogamzásgátlót szedőknek nem ajánlott.
Ösztrogéndominancia (mióma, endometriózis, PCO, darabos vérzések, barnázás, rövidebb ciklus, ciszták) esetén ellenjavallt. "
Remélem nem kavartalak nagyon össze
.
Maci,
köszi, akkor megnyugodtam, azért ma felhívtam a dokim, a kenet negatív, és ő is mondta hogy nyugi,ilyenkor több a váladék.
Csak vér ne legyen, az a lényeg.( még 1,5 hét a bűvös 12.-ig
)
Szupi, hogy megcsinálták, és időben kész lesz a rákszűrés eredménye , sőt találtál egy olcsóbb szupi dokit!
Ki az szabad kérdezni?
Tényleg kismackó hogy bírja tejcsi nélkül?
Múlkor hogy szerpelt a nagylányod a diákolimpián?
Cicmorgó:
Eredmény, petécskék nőnek? Írj!!
Mmzs,
nagyon szorítok hétfőn, hogy jók legyenek az eredmények, az FSH is megfelelő legyen, és hogy áprilisban kezdődhessen a videós rövid protokolod!
Mi az a rekombináns fsh?
Ölelés nektek lányok!