Hali!
Hétvégén anyuéknél voltunk vidéken, volt nagy köszöntés, anukán szülinapja, tesóm szülinapja, tesóm barátjának névnapja és szülinapja és a mi házassági évfordulónk. előtte nap meg apósom szülinapja volt meg anyósom névnapja. jó kis hónap ez nálunk
szerencsére szuper idő volt, így sokat kint voltunk a kertben és az udvaron. Danikámállandóan szőlőért kajtat a kertben, és mindig megállapítja, hogy "Elfogyott, majd ősszel lesz megint.."
Ilke
Jógán mondta még a jógatanár, hogy a dadogós gyerekeket sokat kell ölben lovagoltatni, gondolom Lili is szereti. állítólag azért jó, mert az altestben vérbőséget okoz és a nemi hormonokat termelő központot serkenti, ami ha fejletlen, akkor szoktak dadogni a gyerekek.
De Lilinél biztos csak átmeneti és tényleg csak múló dolog ez a dadogás. a süsü is szokott dadogni úgy emlékszem, nem őt utánozza?
mondta a jógatanárnő, hogy a fiúknál gyakoribb a dadogás.
tettem fel a fotóalbumba a Nefertitiről képet:
http://babanet.hu/album/main.php?album=231&page=2 (Gumicukor Danija, ha nem jönne be a link)
Forti
LEvi dumája haláli
Magdi
Cuki a gatyás táncosod !
Kataa
Ügyi Alex a bilivel, remélhetőleg nem gondolja meg magát. Dani hol hetekig bilizik napközben, hol simán a bugyeszba engedi. anyuéknál mindig wc-zik, de itthon esze ágában sincs. a kaki is hol a bilibe kerül, hol a pelusba, aztán meg reklamál, hogy hát "Anya, máskor a bilibe kakilok", na ja, mondom erre neki, én is ezt mondanám
de ha már így haladunk nyárra tuti ok lesz minden. főleg megyünk majd 2 hétre ismét Balatonfenyvesre ott aztán lehet sokat bugyizgatni.
Nyuszi
Jobbulást fisi-fosi ügyben!
Kataa
Böjt
Én úgy tartok böjtöt, hogy gyümölcsöt eszek 1,5-2 óránként, közben sok folyadékot vizet, vagy higított gyümölcslevet. lényeg, hogy nem szabad uúgy enni, mint amior nem böjtölsz, vagyis napi 5x-i étkezésnél többször kell enni, mivel a gyümi hamarabb felszívódik, emésztődik. így ilyen ritmust tartva nem leszel soha éhes. mondjuk én csak heti 1 nap szoktam tartani, többet nem érdemes, mert csak elfogynék. a böjtnap előtti este már kezdődik egy salaktalanító teával, vagy zöldségek levével.
ami fontos, hogy ne szabad a zöldséget keverni a gyümölcsökkel, így egyik nap csak gyümölcsnap és gyümölcslevek, víz, másik héten meg csak zöldségek párolva, nyersen, zöldséglevek víz.
Pöttyök
Mosószertől nem lehetnek?
Alexod tényleg nem indigó, ő inkább az a símulékony típus, szülők álma gyerek. nem keresi annyira a kihívásokat. na de majd ha lesz egy második!!!
Sasha
"Egyfolytában az emberek feje fölé néz..." ez nem csak az indigókra jellemző, nemcsak ők látják az aurát illetve más energiamezőket, hanem minden újszülött és kisgyerek.
Te is lehetsz indigó, több generációjuk van, a legtöbb a 80-as évektől született, de előtte is voltak elvétve. az indigó szín egy új szín megjelenését jelenti, és a piros szín kezd eltűnni, szerencsére.
Dani nem szokott megijedni, lazán bejárkál a sötét szobába, még az ágy alá is be szokott mászni
vagy bemászik a szekréynébe és lifteset játszik. pl. a disney Hófehérkétől sem fél, pedig elég ronda benne a banya, tényleg tiszta horror. a szörny rt. től sem fél, nagyon is szereti.
Dec8
Vallás és amiket írtam:
Érdekes dolgok ezek is. végülis mindenki hisz vmiben, vmi felsőbb szintűben, ahonna jöttünk, ahonnan küldtek, nevezzük azt Istennek, Buddhának, vagy bármi másnak, a lényege uaz mindegyiknek. mindegyik a lélekkel foglalkozik azt tartja legfontosabbnak, annak tökéletesítésére törekszik, elfogadni azt, amit kapunk az élettől, emellett mindenki keresi honnan is jöttünk, hová is megyünk. Akár Jézus is lehetett egy spirituálisan nagyon magas szinten rezgő/élő ember, aki megmutatta az emberiségnek, hogyan is lehetne élni, a másikat elfogadni, hibái ellenére szeretni, meglátni a jót mindenkiben, megbocsátani, stb. talán ő volt az első ember, akire felfigyeltek és azóta próbálnak az emberek a tanításai szerint élni. szerintem jó fazon lehetett, már bocs, hogy így írom, de nem hiszem, hogy felróná nekem.
g