Sziasztok!
Visszaolvastam ám mindent, de nincs időm irni. fejem felett a hullámok, hajjajj, összecsaptak. Apa pénteken hétrét gönyedve jött haza, azóta csak rosszabb lett, holnap kihivjuk a reumatológust
Felkelni sem tud az ágyból. Igy aztán szombat reggeltől talpon vagyok: nyelviskola, Petikajáltatás, apakajáltatás, asztalos utáni takaritás, lakás rendrakás, vasárnap reggel Petietetés, ebédfőzés, nagybevásárlás, ebédkészités nekünk, mosogatás, stb. Nembaj, szombaton kaptam 2 óra "szabadidőt" jól besoppingoltam magamnak egy szép nadrágkosztümöt és két felsőt.
Magdi
Te a jól megérdemelt szabadnapodon takaritottál? Hú, tényleg bocsi, de ettől én mégjobban bedepiztem volna. Lényeg, hogy végre gyerekzsivaj nélkül voltál otthon. Ilyet gyakrabban engedj meg Magadnak
Timi
Nagyonnagyon köszönjük a találkozót, remekül éreztük magunkat!!
Fotók jól sikerültek, már nyitottam egy albumot, de nem volt időm felpakolászni a képeket, igérem pótolom. Szörny & Co. hazatért már? A muffinos tálat jól otthagytam, de majd úgyis beszélünk és megyek, szóval őrizd meg nekem lécci
Moncsi
Fogcsikorgatás...Grrr!! Szörnyű, ugye?
Kiráz a hideg, és sajnos Peti is szivesen csinálja.
Mariann
Nagyon hiányoztatok ám a taliról!!!!! Kár, hogy nem tudtatok jönni, helyette munka várt. No, majd legközelebb
Olyan régen láttam Nádját, hogy akkor még nem is mászott, szóval nagyon kiváncsi vagyok ám a nagylányra
Barátnő hiján Kincsi egyedül élvezte a Neki örömmel udvarló pasikat
Részmunkaidősnek itthon is el lehet menni, de minek. Komoly cég nem alkalmaz részmunkaidősöket. Távmunka szuper, de azt ugye itthonról kell végezni = ugyanaz mint most, itthon a 4 fal között, a gép előtt, gyerek a háttérben, kajafőzés, mosás, szóval pl. számomra nem kielégitő. No, nem ragozom tovább a csacsiságaimat
Móki
Most olvasom csak a történteket
Nagyon sajnálom, borzasztó vacak lehetett a temetés, Te szegény! Lehet tudni mi történt Vele ilyen fiatalon?
Ja, Andrisról van 1 remek kép, ahol igenis látszik, hogy szép barna HAJA van!! Majd küldöm.
Petinek nem akar kibújni az a 6. fogacska. Ráadásul - talán emiatt - csütörtök óta nem fogad el semmi innivalót. Csak a reggeli-esti tápot. Se viz, se tea, se KUBU, se semmi. Étvágy is csökkent. Amúgy baja nincs, virgonc, ma pl. egész nap be nem állt a szája, APA és BABA és Bá-BABA a sláger, valamint a DEM. Most ez vagy DE vagy a NEM?
Jajj, mentem, lassan vacsi, előbb nekünk, majd fürdetés, majd Petieltevés holnapra. Holnap is sűrű napom lesz, mindegy csak csóri Apa dereka jöjjön rendbe.
Mindenkinek kellemes estét, babáknak ébredésmentes csodaszép éjszakát!!
Szilvusék