Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági, boldog névnapot!!!!!!!
Kép
Móki és Andris
móki

Sziasztok!

Megnéztem ám a képeket, csudijók, a gyerkőcök meg egyre szebbek és vagányabbak! Hát csak írigykedtem a tali miatt. Majd legközelebb!

Képzeljétek, felfedeztem, hogy a Humananak van egy Ha pépje, ami 604 Ft-ba kerül vagy 650 gr. Eddig Milupa tejpépet evett Levi, az 300 gr. kb. 570 Ft. Azt hittem, hogy valami turpisság an a dologban, de mára megérkezett, Levinek ízlik, igaz kicsit más, mint a Milupa. Vagy csak nekem új a felfedezés?

Timi,
a tali segített gy kicsit helyrehozni a lelked?

Ági,
BOLDOG NÉVNAPOT! Jó, hogy sikerült a függönyt felújítani. Ha egy kis változatosságra vágysz, gyorsan vedd elő a vasalót!

Leone,
Brevi etetőszékeket láttam a www.babashop.hu és www.bebibolt.hu oldalon is. Lehet, hogy nem olyanok, mint amit te keresel, de egy próbát megér.

Móki,
tegnap használatba vettem az új és felettébb éles késünket. Persze, hogy levágtam a körmömet vele, meg egy darabka husit is. Remélem ez volt a harmadik...

Sly,
gyógyulj gyorsan! Tejcsivel hogy állsz? Szerintem egy csomó játékboltban lehet fa építőkockát kapni, a Gulliverben biztos.

Kitty,
gyorsan fogjatok össze és állítsátok le a "tanító nénit". Ő sem járt még sosem Pesten, vagy mi! Hát azt hiszem nem normális.

Humi,
vas témához annyit, hogy én az egész terhesség alatt, meg utána is Ferro-Folgammát szedtem. Abbn van B 12 vitamin is, ami a vérképzést segíti és nagyon jól hasznosul. Meg Humet-R-t is szedtem, de abban nagyon sok más ásványi anyag is van. Nem tudom, hogy babóknak van-e valami hasonló. A Maltofer-fol nem jött be nekem sem.

Mariann,
én is csípem a H&M-et, nagyon sok rucija van onnan Levinek. Olcsók voltak a leárazáskor és nagyon jó minőségűek. Én meg csomószor a C&A-ban vásároltam, de úgy látom, hogy az itthoni nem olyan jó, mint az osztrák. Sok műanyag cucc van, meg tiniknek való. Te nem tapasztaltál ilyet? Vicc, hogy sokkal olcsóbbak leárazáskor és jobb minőségűek, mint itthon.

Szilvus,
ha-ha, 36-os mértet??? Nem is emlékszem, hogy nekem volt valaha ilyen méretem. Hát azok a sápkóros cicababák engem be sem engedtek volna az üzletbe. Lecsusszant az 5 Ft-os? És mi még azon aggódunk, hogy nem tudják lenyelni a bébik a darabos kajcsit?

Era,
alvásügyileg sorstársak vagyunk még mindig. Az én Levim most már éjszkánkánt is vagy 2-3X kel, amit eddig nem szokott, csak ha jön a foga. Most ugyanazokat a tüneteket produkálja, de fogacskát sehol nem látok. A múlt héten jött ki az 5., de mivel párban járnak, lehet, hogy készülődik valami. Mióta kijött a legutolsó fogacska, 2,5 órát aludt de, 1,5-et du. Jó volt időmilliomosnak érezni magam, persze, hogy csak pár napig tartott. Ma már visszaálltunk a kétszer fél órára, azt is ordítás után. Vagy 3X ki kellett vennem az ágyából. Pl. ma 3/4 8-kor elalélt, de már 9-kor sírt. Tartok tőle, hogy nem lesz túl jó éjszakánk megint, pedig adtam neki homeobogyót is.

Lányok, nálatok sem megy már a "hagyjuk egy kicsit sírni" dolog? Levi csak egyre jobban belelovallja magát, áll az ágyban és utána nem lehet megnyugtatni.

Karmen,
a micimacis tortáról majd dobj egy fotót! Lesz ám csörömpölés, ha Orsi birtokba veszi a szintit!

Ed,
mióta adsz tejfölt Kincsinek?

Pusza, Moncsi
monyó

Sziasztok!

Ma ismét be kellett autóznunk a városba Elvittük a babakocsinkat szervízbe, és sajnos szét kell szedniük, úgyhoggy talán jövő hét kedden lesz kész. Nem is tudom, Nádja hogy fogja bírni babakocsi nélkül.

Ma vettem Nádjának babapiskótát. Tegnap ugyanis kapott anyu munkahelyén egy háztartási kekszet, és nagy élvezettel nyammogott rajta. Úgyogy úgy döntöttem mehet a babapiskóta és kenyérhéj, elvégre már tegnap elmúlt 9 hónapos. 1 hónap múlva jöhet majd a joghurt a sajt és a túró. Kíváncsi vagyok hogy fog neki ízleni.

Azért nyugaton sem megy vissza mindenki dolgozni. Németországban például nagyon sokan maradnak otthon a gyerekkel/gyerekekkel akár kisiskolás kor végéig is. Többek között azért is, mert nem igazán elterjedt az olyan jellegű óvoda, mint nálunk. Délig van csak, aztán csá. Persze nem felejtsük el azt sem, hogy tőlünk nyugatabbra igen elterjedt foglalkoztatási mód a részmunkaidő. Németországban egy átlagos család, átlagos fizetéssel megteheti azt, hogy anya nem vagy csak részmunkaidőben dolgozik. Jó lenne ha itthon is elterjedne a részmunkaidős foglalkoztatás és a távmunka.

KamenKép
Szinti nagyon komolyKép Biztos nagyon fog tetszeni Orsinak.

SlyKép
Gyors jobbulást!

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Kicsit megkésve, de boldog névnapot Léna Sárijának és Áginak!

Tegnap este Pepe elkezdett széles vigyorral tapsizni Kép

Mariann, igen nagyon tetszik enki... Ti is Törökbálintra jönnétek? Legalább ott is talizunk Kép

Sly, www.ringato.hu.

Zsu
bzsuzska

Sziasztok!

Zsu, köszke neked is.

Íme egy cuki kis történet így 7végére:

Egy egyetemista srác meghívja ebédre az anyját az albérletbe, ahol
lakik. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy gyönyörű lány. Az anya
folyton ezt a lányt figyeli, és gyanítja, hogy valami viszonyuk is lehet.
Amikor vége az ebédnek már egész biztos benne, hogy több van
közöttük mint egyszerű szobatársi kapcsolat. A srác szinte olvas anyja
gondolataiban:
- Hidd el, anya, tudom mire gondolsz, de nincs közöttünk a világon
semmi, mi csak lakótársak vagyunk!
Kb. egy hétre rá a lány gyanakvóan megy a sráchoz:
- Egy hete, mióta az anyád itt járt, nem találom a szép ezüst
merőkanalat...
- Nem tudom elhinni, hogy ő lett volna, de azért most írok neki egy
levelet, csak hogy biztos legyek benne. Így a fiú leül az asztalhoz és
írja a levelet: "Kedves Anya! Nem mondom, hogy te vitted volna el az
ezüst merőkanalat a lakásunkból, és azt sem mondom hogy nem te
voltál. De tény, hogy hiányzik azóta, hogy te itt jártál ebédelni."
Néhány napra rá megérkezik az anyja válasza: "Kedves Fiam! Nem
mondom, hogy te lefeküdnél azzal a lánnyal, de azt sem mondom hogy
nem. De tény, hogy ha ő a saját ágyában aludna, akkor mostanra már
régen megtalálta volna azt a merőkanalat.
Anyád"

Na, megyek is, nem fárasztalak titeket tovább.

Pusz, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Tegnap kaptam 1 szabadnapot, apa elvitte a gyerkőcöket. ANNYIRA JÓ VOLT!!! Lehet durván hangzik, de csütörtökön nagyon bedepiztem, mind2 baba hisztis volt, én elkaptam a betegséget tőlük és elég sz.rul voltam amúgy is. Szóval borult a bili, elsírtam a bánatomat, mondtam apacicának, hogy EGYEDÜL szeretnék lenni. Muszály néha feltöltődni, mert megőrülök. Szóval tegnap Egyedül garázdálkodtam, takarítottam, rendet raktam a szekrényekben. Szupi voltKép

Közérdekű infó:
A Tescóban elég nagy leárazások vannak babacuccokból. Tegnap este elmentünk, vettem cuki rucikat, kaját a Márknak. Mondjuk eléggé ki volt fosztva, de azért "aki keres talál"Kép

Kijött Márk 4. foga. Mostanában új játékot talált magának: Fogni kell a kezét és sétálgat. Ha el merem engedni, akkor balhézik. Asszem nemsokára futhatok utána:o

Moncsi! Nálunk ez a "hagyjuk kicsit sírni" dolog soha nem működött. Mondjuk Márk alapból elég kis erőszakos, nagy éntudatú baba. Nálunk az elterelő hadművelet sem működik, ha akar valamit, akkor azt tűzön-vizen keresztülKép
Nórim ilyen szempontból jobb baba volt, az ő figyelmét könnyű volt elterelni a hiszti tárgyától. De az is igaz, hogy míg Márk képes egy játékkal eljátszani hosszú ideig, addig Nóri pezseg, pörög ezerrel.Kép

Szép napot Mindenkinek
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Koszi mindenkinek! Gyogyulgatok. Meg kicsit folyik az orrom es neha kohogok, de mar sokkal jobban erzem magam. Lekopogom, eddig ugy nez ki, Bia nem kapta el. Talan mar nem is fogja! Jo volt, hogy anyukam elvallalta par napra.

Monyo,
mivel anyunal volt Bianka, igy csak reggel es este mentem at szoptatni. Szoval van meg valamennyi. Miert kerded? Kép Hiszti alvasnal: nalunk is az valt be, hogy nem szabad hagyni, hogy nagyon felhuzza magat, mert akkor sokkal rosszabb. Nagyon nehezen lehet megnyugtatni. Sajnos, vagy nem sajnos, ez van. Nagyon akaratos babat huztam. Kép

Karmen,
Hu, lesz nalatok jo nagy zene-bona. Kép Alkothat Orsi. Kép Biztosan nyero lesz a szinti, szerintem minden gyerek imadja nyomkodni. Majd meseld el, hogy bejott-e. A tortarol a fotot en is szivesen megneznem. Kép

Magdi,
Gratula Marknak a 4. fogacskahoz! Bizony, lassan o is elindul magatol. Biankanal mar alig varom. Akkor aztan jon a fogyokura. Kép

Ismet szep tavaszias ido van. Lemennenk setalni, de inkabb most a betegseg miatt kihagyjuk. ...megyek takaritani. Kép

Elvezzetek ki ezt a szep napsuteses idot.
Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!
Humi, elkészült ma a pizzatészta a kenyérsütőben a recepted alapján. Irtó fini lett. CSak fél adagot csináltam, de hatalmas pizza lett belőle.

Jaj, jaj, a gyermek elkezdte csikorgatni a fogait, hogy már van kettő, ami összeér. A hideg kiráz.

Sly,
a tejcsit azért kérdeztem, mert úgy emlékeztem, hogy régebben mondtad, hogy csökken a mennyisége. Vagy rosszul emlékszem? Itt semmi napsütés nincs.

Magdi,
grat. Márknak a fogacskához, de még jobban a sétáláshoz!

Levi benyügizett, úgyhogy megyek. Moncsi
monyó

Sziasztok
Karmen nagyon cuki az a szinti. Állatos hangokat ad? Én is keresek egy hasonlót a lányomnak hol vettétek és mennyiért. Köszi

Kép
cinci

Sziasztok!

Visszaolvastam ám mindent, de nincs időm irni. fejem felett a hullámok, hajjajj, összecsaptak. Apa pénteken hétrét gönyedve jött haza, azóta csak rosszabb lett, holnap kihivjuk a reumatológustKép Felkelni sem tud az ágyból. Igy aztán szombat reggeltől talpon vagyok: nyelviskola, Petikajáltatás, apakajáltatás, asztalos utáni takaritás, lakás rendrakás, vasárnap reggel Petietetés, ebédfőzés, nagybevásárlás, ebédkészités nekünk, mosogatás, stb. Nembaj, szombaton kaptam 2 óra "szabadidőt" jól besoppingoltam magamnak egy szép nadrágkosztümöt és két felsőt.

Magdi
Te a jól megérdemelt szabadnapodon takaritottál? Hú, tényleg bocsi, de ettől én mégjobban bedepiztem volna. Lényeg, hogy végre gyerekzsivaj nélkül voltál otthon. Ilyet gyakrabban engedj meg MagadnakKép Kép

Timi
Nagyonnagyon köszönjük a találkozót, remekül éreztük magunkat!!Kép Fotók jól sikerültek, már nyitottam egy albumot, de nem volt időm felpakolászni a képeket, igérem pótolom. Szörny & Co. hazatért már? A muffinos tálat jól otthagytam, de majd úgyis beszélünk és megyek, szóval őrizd meg nekem lécciKép

Moncsi
Fogcsikorgatás...Grrr!! Szörnyű, ugye?Kép Kiráz a hideg, és sajnos Peti is szivesen csinálja.

Mariann
Nagyon hiányoztatok ám a taliról!!!!! Kár, hogy nem tudtatok jönni, helyette munka várt. No, majd legközelebbKép Olyan régen láttam Nádját, hogy akkor még nem is mászott, szóval nagyon kiváncsi vagyok ám a nagylányraKép Barátnő hiján Kincsi egyedül élvezte a Neki örömmel udvarló pasikatKép
Részmunkaidősnek itthon is el lehet menni, de minek. Komoly cég nem alkalmaz részmunkaidősöket. Távmunka szuper, de azt ugye itthonról kell végezni = ugyanaz mint most, itthon a 4 fal között, a gép előtt, gyerek a háttérben, kajafőzés, mosás, szóval pl. számomra nem kielégitő. No, nem ragozom tovább a csacsiságaimatKép

Móki
Most olvasom csak a történteketKép Nagyon sajnálom, borzasztó vacak lehetett a temetés, Te szegény! Lehet tudni mi történt Vele ilyen fiatalon?
Ja, Andrisról van 1 remek kép, ahol igenis látszik, hogy szép barna HAJA van!! Majd küldöm. Kép

Petinek nem akar kibújni az a 6. fogacska. Ráadásul - talán emiatt - csütörtök óta nem fogad el semmi innivalót. Csak a reggeli-esti tápot. Se viz, se tea, se KUBU, se semmi. Étvágy is csökkent. Amúgy baja nincs, virgonc, ma pl. egész nap be nem állt a szája, APA és BABA és Bá-BABA a sláger, valamint a DEM. Most ez vagy DE vagy a NEM?Kép

Jajj, mentem, lassan vacsi, előbb nekünk, majd fürdetés, majd Petieltevés holnapra. Holnap is sűrű napom lesz, mindegy csak csóri Apa dereka jöjjön rendbe.

Mindenkinek kellemes estét, babáknak ébredésmentes csodaszép éjszakát!!Kép

Szilvusék
szilvus

Sziasztok!

Ma reggel ébredéskor Nádja nagyon melegnek tűnt, megmértem a lázát és 39 fok volt. Hűtőfürdőztünk, utána meg kapott egy kúpot. Nem tudom mi lehet, mert megfázásra, influenzára utaló tünet nincs. Sőt, a láz az egyetlen tünet. Okozhat a fogacska ilyen magas lázat? Én úgy tudtam nem. Az étvágya sem az igazi. Azt hiszem holnap megyünk orvoshoz.

SzilvusKép
Én megértem, miért szeretnél visszamenni dolgozni. Én inkább általánosságban írtam a dologról, leginkább Léna felvetésére válaszolva, hogy nyugaton hamar visszamennek dolgozni.
Én még nem vágyom vissza dolgozni. Bár múltkopr szóba került hogy apáékhoz esetleg bejárok majd heti 1-2 napon 4-6 órát. Ennyi nekem egyenlőre elég is lenne. Azt hiszem, ha megtehetem - vagyis apa továbbra is lehetővé teszi, hogy dolgozzak nekik itthonról, és fizeti továbbra is a lakáshitelt meg Nádjának ilyen-olyan szükségleteit (pl. autósülés és társai)- akkor Nádja 3 éves koráig szeretnék itthon maradni. Legalább is most így gondolom.
Sőt talán a későbbiek folyamán is megelégendnék egy részmunkaidős állással. Pláne, he lesz még 1-2 gyerekem.

Ez a téma viszont sokat foglalkoztat mostanság. Úgy szeretném, ha Nádjának lennének majd tesói. Mindig is 3 gyereket szerettem volna. És ez most annyira elképzelhetetlennek tűnik. Mármint nem maga a 3 gyerek, hanem ami kell hozzájuk. Szóval, már csak egy megfelelő apukát kellene lőni valahol...

LénaKép
Történeten jót derültemKép

Nos, jó éjszakát mindenkinek

MAriann
tmarianna

Sziasztok!

Monyo,
De igen, jol emlekszel. Kép Valoban csokkent a tej mennyisege. Most mar csak napi 2x tud szopizni, de azt is neha ki kell egesziteni tapszerrel. Kép Neked meg sok tejed van? Levi mar csikorgatja a fogacskait? Engem is kirazna a hideg. Kép Almomban allitolag en is csikorgatom neha, s olyankor tolem is mindenki fraszt kap. Kép

Szilvus,
Jobbulast apanak!

Mariann!
Nadjanak is jobbulast! Nagyon magas a 39 fok. Ez biztosan nem a foga miatt van. Meglatjuk, mit mond a doki. Remelem, holnapra rendbejon.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Sly,jobbulást neked!

Magdi, Kúráld ki gyorsan a gyerkőcöket! Ugye jobban vagytok már?

Mariann, Nádja ugye azóta jól van? Írj majd, hogy mi van vele. Jobbulást neki is.

Szilvus, Pihentesd apát, hogy gyógyuljon! Kívánjuk, hogy 1-2 nap múlva simán bemutathasson bármilyen tornamutatványt!

Mi is betegeskedünk. Krizsó megkapta pénteken a soros elmaradt oltását (ez még csak a 4 hós, jól le van maradva) és szombatra lebetegedett. Típikus vírusos nyavaja, megfázásos tünetekkel. Szegényen jó alaposan kijött. Mi is érezzük a torkunkat, de nem vészes. Holnap megmutatom Krizsót a dokinéninknek.

Karmen,
Épp ilyen szintivel szemeztem a Tescoban. Nagyon tetszett, de végül nem vettük meg. Ajándékba lett volna és féltem, hogy kivágnak a zajkeltő csodamasinával. Pedig tényleg szupi. Kép

Kitty,
Nem semmi a tanárnő a plázázással. Mi lett végül?

Moncsi,
Örülök, hogy nektek is bejött a pizzarecept. KépSzerintem naaaagyon finom és kiadós.
Pénteken volt nálunk a védőnéni és mivel sajna vészesen fogy a tejcsim, megnéztük a papírjait, hogy milyen HA tejpépek vannak. Ezeken kívül amit írtál, van egy 3. is, a Milupa Aptamil HA. Ez 400 g-os receptköteles, és a többivel ellentétben ezen van támogatás, így 441,-ft (824 helyett).

Mit gondoltok ha most fogy el a tejcsi, muszáj tápszert adni vagy ki lehet váltani mással?
Szerintetek lehet sárgaborsót adni ekkora babának?

A múltkori babatalin ismét tanult Krizsi. Másnap felállt a járókában és azóta szinte le sem lehet ültetni, áll és fél kézzel játszik a másikkal kapaszkodik, közben pedigg nagyon büszke magára! Kép

Köszi a "vas tippeket". Egyenlőre maradunk a Maltofernél, mert állítólag piciknél az az egyetlen ami nem szinezi el a fogakat (ugyan még csak 1 van belőleKép). Remélem beválik, ha nem akkor úgyis váltani kell. Ja, és nem kaptunk hozzá Folsavat. Pedig direkt rákérdeztem és azt mondták nem kell.

Pusza,
Humi
humi

Sziasztok!

Csak beköszönök, s s ha minden igaz, lelépek egyedülKép - anyósék itt vannak, babáznakKép Este színház, előte fodrászKép Habzsolom az életet!!!Kép

Jobbulást a betegeskedő babóknak!!!!!!!

Bővebben legközelebb!!!

Szép napot!!!! (holnap telihold, töltődjetek a zizegő gyerkőcökreKép)

Pussz

Móki
móki

No, megint itt vagyokKép

Mindjárt lelépek, valamerre elcsattogok, de a barátnémhez tartottam volna, és lakás helyett úgy tűnik este a kórházba megyek - babanézőbeKép Hú, de vártuk már a babót!

Moncsi, megvan a 3.rossz, innen már felfelé ívelő hónapok jönnek!!!Kép Andris akkor csikorgatott, mikor 2 foga volt 1 lenn, 1 fönnKép Hál istennek hamar megunta. Ha fogzás miatt nyűgi Levi, próbáld ki a borostyán nyakláncot - anyukádna hátha van otthon elfekvőbe egy régiKép

Humi, remélem Krizsó jobban van!!!!! És ügyi-ügyi!!! Van valami a levegőben, és az oltás csak megerősítette eztKép gyógypuszák ezerrel!!! Szerintem ha még szopik - akár 1-2x, nem kell tápszer (dr.Móki). Andris is kevesebbet szopik- mennyiségileg - mióta kajál mindenfélét, de nem tápszerezem, amíg szopik. A mai reggelink: kenyérfalatkák húskrémmel - a la MókiKép - a leveből kiszedett sok husi+ egy kis zöldség. Hú, de ette. Ehhez sok fog sem kellKép Krizsónál is hátha bejönKép

Szilvus, nagyon lazára vetted a hétvégétKép De legalább egy kosztum+ felsők kárpótoltak a rabszolgamunkáért!Kép
Igaz, hogy nőtt Andris haja? Kép Édes vagy! Nem sokan veszik még észreKép
Andris 4. fogára másfél hetet vártunk - pedig duzzadt volt a kis ínye. De igen!!!, tegnapelőtt kibújt!!!!!! A borostyánnyakláncot lelkesen a nyakába rakom, így különösebb nyafi nincs - hogy amiatt, vagy sem, nem tudom, de nem kockáztatok, hogy levegyemKép
Apának jobbbulást! Nem megfáztak a csontjai egy kicsit? Kézműtét mikor lesz?
A leányzónak rákja volt - fél év alatt hatalmasodott el rajta. Tudod, ilyenkor eszembe jut: együnk egészségesen, éljünk egészségesen, mozogjunk, sok zöldség, ez, az amaz. Aha, ez a szemét betegség nem válogat!!! Sajnos nem futhatsz el a sorsod előlKép

Magdi, édes apacica, hogy lelépett a skacokkal, és kedvedre takaríthattálKép Ez is olyan más, ha nem hemzsegnek a manók körülötted, nem?

Karmen, jó a a zenegép! Van rajta kikapcsológomb? Kép

Mariann, Nádja jobban van? Láz?

No megyek kicsit csvarogniKép

Szép napot mindenkinek!

Pussz,

Móki
móki

Sziasztok,

csak gyors bekukk, nyűgik vagyunk, 6. fog hegye áttört, Szörny és társai hazaértek, szal happy vagyok.

Szilvus, igen tál itt van, és szexy baby gatyója is.

Pusz

Timi
kismaszat

sziasztok!

Móki, egy kicsit irigy vagyok, hogy van egy szabadnapod. Nekem este lesz másfél órám, amíg az usziban leszek. Heti 2* aquafitnessre járok, mondtam apának, oldja meg, nem érdekel. Ma megyek másodszorra.
az auchanban 200ftért vettünk kincsinek meleg mellényt, játszóra jó lesz, legalább nem kell vigyázni rá.

Humi, nagyon ügyi Kriszó. Ugye hogy tanulnak egymástól?
Kincső eltanulhatná már az evést és az éjszakai alvást. Tegnap felolvasztott anyatejből csináltam tejberizst. persze nem kellett neki.

Moncsi, nem emlékszem. De ritkán főzök tejfölöset, meg amennyit ő eszik, nem hiszem, hogy baja lesz.

Úgy néz ki, apa szerda este lelép ausztriába jegezniKép utálom, ha nincs itthon és én meg be vagyok zárva! Anya dolgozik, nincs kire hagyni a gyereket. Még az usziba sem tudok elmenni.
Apámat még megkérdezem, hogy sétálna-e addig a gyerekkel, amíg én szombaton usziba vagyok. De ő még nem vigyázott kincsire, max havi 1* látja.
Fujjjj, utálom ezt a hetet!
És ilyenkor azon gondolkodom, hogy ősz előtt nem akarok újra pocakos lenni. Kicsit önző vagyok ilyenkor, de olyan jó lenne egy kicsit sportolni, szórakozni. Persze apa ilyenkor morcosan néz rám.

Képzeljétek, kincső mostanában ordít, ha meglátja a füdővizet. pedig semmi nem történt, ami miatt félni kellene a víztől. Tegnap beülem a kádba, az ölembe vettem, hogy csak a lába érjen a vízbe. Játszottunk. De amikor megmozdítottam, ordítani kezdett és nyújtotta a kezét az apjának, hogy vegye ki.
ötletek?

Szombaton néhány másodpercig állt önállóany és tett néhány lépést egyedül persze én egyik produkciót sem láttam, csak anyámék.

Moat alszik az erkélye, ÉLJEN!

Jobbulást mindenkinek, aki egy picit is beteg!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Szilvus! A depim főképp olyan dolgokból adódott, hogy nem tudok semmit sem csinálni, amikor a 2 bab itt sertepertél körülöttem. A ruhásszekrényekben már fél éve tervezem, hogy rendet rakok. De, amint kinyíklik az ajtó, Nóri egyből jön és "segít"Kép pakolni. Most már Márk is eléri az alsó polcokat, úgyhogy, ha rendet akarok csinálni, akkor ketten is aktívan közreműködnekKép Úgyhogy most szép rend van, egy csomó rucit kiselejteztem, tök jó, hogy mindent megtalálok. Azért persze pihiztem is, már az nagyon pihentető volt, hogy a teámat kényelmesen leülve tudtam elfogyasztani. Kép
Mondtam is apacicának, hogy ebből mostantól rendszert csinálunkKép

Nyáron meg ősszel kaptam napi 2 órát, akkor kitornáztam magamból a feszültséget. Most sajnos egyszerűen nincs hol tornázni. Na, de nemsokára kész lesz a ház és akkor újra lesz hely és tér!!
akkor majd én is szívesen látlak Titeket, de ez még egy picit odébb vanKép

Humi! Igen, már jobban vagyunk, muszály is meggyógyulni, szerdán Márkot kell vinni mázsálásra, csütörtökön én megyek nőgyogyihoz kukucskálásraKép

Móki!Kép Színház, fodrász! DE JÓÓÓÓ! Mit néztek meg??

Szilvus! Én vagyok biztos figyelmetlen, de mi van apacukáddal??? Elég rosszul hangzik amit leírtál.Kép Jobbulást neki!!!

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Még ezt leírom: Márk egyensúlyoz!!!!Kép Elenged mindent és hosszú percekig csak áll, csak áll... Tegnap hívtam, hogy sétáljon oda hozzám. Hezitált egy kicsit, majd négykézlábra vettette magát és úgy rohant anyájához. Azért így még biztonságosabbKép

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Humi,
Szomoruan olvasom, hogy Krizso megint beteg. Kép Szegenykem, jol elkapott valami nyavajat. Remelem hamar tul lesz rajta, s nem kell megint antibiozni. Gyogyuljon meg gyorsan! Kép Nagyon ugyes, hogy mar all. Kép Teljesen utolerte a tobbi topicos babat. Kép A tejcsivel en is gondban vagyok. Erzesem szerint nekem sem mindig eleg, napi 2x-i szoptatas eseten sem. Nekem a vedoneni azt mondta, adjak neki gyumolcsot es fozeleket, akar reggelire is. Reggelire nekem sem esnenek jol, igy inkabb a tejcit kiegeszitem tapszerrel szopi utan kb. 1-1 1/2 oraval. Sargaborso: a kismamaban volt egy tablazat (valamelyiktek kuldte at nekem), s abban azt irjak, hogy 12 honapos kortol adhato csak.

Moki,
Hogyan csinalod a huskremet? Biankanak is keszitenek. Jo szorakozast a szinhazhoz! Mit neztek meg? Andrisnak gratula a 4 fogacskajahoz! Kép

Ed, Magdi,
Kincso es Mark is nagyon ugyesek! Kép Eddig mind azt figyeltuk, mikor jonnek ki a babak fogacskai es kinek mennyi van mar belole, most meg mar azt figyeljuk, melyik baba mikor indul el magatol. Ez olyan izgi!! Kép

Megyek, gyorsan megfozom Bianka ebedjet, brokkoli+krumpli+pipihusi lesz. En meg eszem a maradek brassoit. Imadom. Kép

Ja, s meg valami. Bianka szokincse bovult, mar a "Da-da"-t is nagyon mondogatja. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk, mert Levi extra nyügi. Mi van mostanság, mikor még újabb fogacskának a nyomát sem látom? Lehet, hogy a hold?

Móki,
vedd tudomásul, hogy írigykedek - babanéző, fodrász, színház? Barátnődnek nagy nagy gratula és sok-sok pihenés, tejcsi és boldogság!! Egek ura, mikor jutok el én színházba? Majd a gyerkőccel esetleg. A borostyánnyaklánc régi trükk?

Timi,
jó nektek, hogy legalább már áttört a fogacska. Milyen volt Szörnyek nélkül?

Szilvus,
Hát jól kifogtátok, Apa a betegséget, te meg a melót! A dereka fáj most? Ha becsípődött az ideg, akkor nekem az a tuti kúra vált be, hogy van sokszor fagyasztható zselé, ami a fagyóból egy kis törcsibe, majd a derekamra landolt. Lényeg, hogy nem szabad feküldni vele. Pár perc hűtés, aztán pihi. Megint hűtés, megint pihi. Többször egy nap. Nálam csodát tett, pedig megmozdulni is alig birok néha. A kezével mi a helyzet?
Én szívesen mennék félállásba dolgozni. Nem is lennék itthon egész nap, mégis maradna rendesen időn a háztartásra meg a gyerekre. Végül is hol vetted a kosztümöt? Gyanítom nem a butikcicáknál. Legalább egy kis dőzsi a sok munka után.

Mariann,
mi volt Nádjával. Ugye a beti már csak a múlt! Biztos, hogy találkozom életed párjával, akkor amikor nem is számítasz rá! Aztán hajrá tesók!

Humi,
Krizsó jobban van? A baba talik megtáltosítják a gyerkőcöket. Nagyon ügyi Krizsó! Én már adtam sárgaborsó főzeléket Levinek a mienkből. Nem volt semmi gond. Alig várom már, hogy több mindent lehessen adni a babóknak, mert már én unom ezt az egyhangú kosztot. Nem hiszem, hogy megúszod a tápszert, mert napi 4-5 dl tejcsit meg kell inni a gyerkőcnek kalcium és egyebek miatt. Ha tejcsit nem lehet adni, marad a tápi. Szerintem ne félj tőle, örülj, hogy eddig jól tudtál szoptatni. Persze az első tápit odaadni nagyon rossz érzés, de gondolj arra, hogy ez tehéntej alapú, csak a babó szükségleteinek megfelelően van átalakítva. Árban még mindig a Humana vezet.

Sly,
már nem sok tejcsi van, egyre több tápit kell adnom. Mostanság már reggel is. De az a helyzet, hogy Levi rájött, hogy harapni is tud, úgyhogy nem is bánom, hogy abbahagyja a szopit. Persze amíg van egy kicsi is, szopizzon.

Magdi,
már jól vagytok? Milyen rendes Apa, hogy egy kicsit hagyott egyedül! Levi is elég határozott, akaratos bébi, úgyhogy az elterelős hadművelet nálunk sem működik.

Ez lett a gyors bekukkból, mert idő közben letettem Levit aludni. Röpke fél órája írom a levelet.

Puszi, Moncsi
monyó

Ed,
gondolj arra, hogy csak egy hét! Nekem így ment el a majd kilenc és fél hónapom. Ha nem lenne itt a Kata meg a net, már megőrültem volna. Amíg csak szerettem volna gyerkőcöt, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen fogom viselni.
Fürdetésre tipp nincs, nálunk még nem jelentkezett ez a probléma. Nálunk Apa akkor morcos, ha most előhozom a tesót.

Nehogy abbahagyd az uszit! Érzed már a mozgás jótékony hatását? A közelben van?

Megyünk ebédelni. Mindenkinek jó étvágyat! Moncsi és Levi
monyó

Ugy latom, nyugisan meg tudom fozni Bianka ebedjet. Ritka alkalmak egyike: mar lassan 2 oraja alszik! Igy a du-i alvasbol szerintem nem lesz semmi. Bementem a szobajaba kisebb zajt csapva, de megcsak meg sem moccan. Maskor ilyenkor mar pattanna is fel, hogy ki akar jonni. Simogatom, keltegetem, de semmi. Mar a zenet is bekapcsoltam, sot mar hangosabbra is vettemm, hatha felkel, de meg mindig csak durmol. Jol bealudt a dragam!

Kepzeljetek, letort egy darab vagy a tomesbol vagy a fogambol. Most mehetek fogorvoshoz. De csak csutortokon van, akkor meg mazsalasra kell vinnem Picurt es Moki! apa most telefonalt, hogy aznap este mi is megyunk szinhazba. Kollegank nem tudott elenni igy atadta. Azt hiszem, a Macskakat nezzuk meg. Mar alig varom. Szeretek szinhazba menni. Mit neztek meg?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Megint en. Kép

Azon gondolkoztam, hogy lehet-e adni nekik paradicsomlevest. Van itthon suritett paradicsomkonzervem (aranyfacan tipusu), s megneztem, mi van rairva: Tartositoszert, hozzaadott cukrot sot es mas adalekanyagot NEM tartalmaz. Szerintetek akkor lehet ebbol levest kesziteni nekik tesztaval? Mi a velemenyetek? ...esetleg tapasztalat van-e eteren?

Sly
Bocsi, hogy ennyiszer irok, de tiszta idomilliomosnak erzem magam. Kép

Kép
Kép
napocskamano

Sly, szerintem adhatsz neki. Én múltkor csak adtam volnaKép A kishüle nem ette.

Kincső fél10 óta alszik az erkélyen. Főzni nem kell, mert maradt tegnapról. Valamennyit már takarítottam, de elég volt abból is.

Moncsi, nehéz elfogadni, hogy ő "nyaral" én meg robot.
Az uszi néhány buszmegállónyira van, vagyis közel. Az edző egy fiatal srácKép

Kata???

Megérkezett az ELTE-s levelem. Megyek elolasom.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Jajj!! A mesterszakacs.fw.hu oldalt toroltek! Kép Kép Kép Lementette valaki az oldalt? En sajnos nem, mert erre nem gondoltam, pedig jo receptek voltak rajta.

Ed,
akkor most Te is idomilliomos vagy. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sly, igen!!! Olyan jó! Még mindig alszik. Az ebédemet elfogyasztottam, kávé itt illatozik előttem, az ELTEről még nem rúgtak ki.Kép
www.mindmegette.hu ?
Én vasárnap főztem májgaluskalevest (Edina módraKép) és véletlenül erőspaprika került bele. A leve csípős lett, így Kincsi csak zöldséget+husit kap belőle anyatejjel higítva. tegnap evett belőle néhány falatot. Vajon mi lesz ma???
Bár inkább milliomos lennék idő nélkülKép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Cinci! nem igazi állatos hang, hasonlit rá de itt az a lényeg zene alatt is ad olyan hangot ha megnyomom. Szerintem probáld ki ha látod. Simba szintetizátor a neve. Minimax boltokban forgalmazzák, néha Tesco is.

Moncsi! Én semmit nem kaptam a Tescoban. Igaz ez szegeden volt. Fogacska engem is megörjitett. Aztán egyszer csak eltünt a csikorgatásKép

Sly! gyogyulj gyorsan!

Magdi! van amikor kell egy kis magány, megértelek. Én mondjuk nem éreztem még igy, söt nekem az a szörnyü ha nincs velem Orsi. Elég az a másfél óra távol amig angolon vagyok. De akinek szüksége van kikapcsolodásra szerintem fontos.

Szilvus! jobbulást apának! szegény ez vacak lehet.

Humi! Szerintem nem olyan zajon a szinti, amugy lehet halkitani is. Nektek is jobbulást! Krizso milyen ügyes lett! Jo ez a tali.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést. Sajnos Nádja még mindig beteg. Éjje 3/4 12-kor 39,5 fokos láza volt, pedig lefekvés előtt, este 8-kor kapott egy kúpot. Úgyhogy ismét hűtőfürdő+kúp. Éjjel kettőkor még mindig 39 volt, úgyhogy kapott más hatóanyagú kúpot is. Reggel lement 38 körülire. Reggel, felkelés után telibehányt a drága. Szegényke, ült az ülemben elpilledve, hozzámbújt, nyöszörgött, majd jött a meglepi. Öltözhettem át... 1-kor volt itt doktornéni, füle, torka, tüdeje rendben van, egyenlőre nem látszik gyulladás. Úgyhogy ma marad a lázcsillapítás, illetve írt fel pisifelfogó zacsit éjszakára. Figyelnem kell, holnapra lesznek-e kiütések, illetve viszem a pisit megvizsgálni. És ha nincs javulás, vagy találnak valamit, akkor kezdjük holnap az antibiotukumot.
Egyébként szinte egész nap csak alszik, délelőtt én is szunyókáltam vele.

HUmiKép
remélem Krizsó jobban van már.

MókiKép
Milyen gyorsan kibújtak nálatok a fogacskák. Emlékszem, Nádjának néhány nappal Andris előtt bújt ki az első foga. nektek lassan komplett fogsorotok lesz, Nádjának meg még mindig egy fogacska árválkodik a szájában.
Az én unokatesóm barátja is rákos lett 28 évesen. Tüdő és nyirokmirigy (soha nem dohányzott, nem ál nagyvárosban stb), szerencsére őt meg tudták gyógyítani.

EdKép
Hát, tényleg nem lehet könnyű, mikor apa utazik, te meg otthon KIncsivel. Kitartás! Nemsokára már a gyerekekkel mehettek jegezni!!! Apósra nem tudod rábízni Kincsőt? Gratula a lépésekhez!!!

SzilvusKép
Remélem Apa jobban van már.

Most megyek, mert közben felébredt, lázat is mértünk, ismét 39.Kép

Mariann
tmarianna

Csak 1 gyors bekukk!

Mariann!
Jobbulást Nádjának! Sok-sok gyógy puszit Neki! Mi lehet a baj?
Javaslom, hogy pisis zacsiból többet vegyél, mert általában kell pár darab mire egy vizsgálatra való pisi összegyűlik. Matyusról (pedig fiúknál könnyebb ez a dolog) folyton leesett a zacsi.
Jobbulást!

Szilvus!
Már régebben kárdezted (bocsi, csak most válaszolok) hogy lejött-e már az etetőszékről a zsinór ami a lába közén szolgálta volna a "biztonságot". Hát igen már ahogy elkezdtük használni a széket, az első héten integettünk a kukában a zsinórnak
Apjuknak jobbulást!
Most megyek.

Üdv Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Mariann,szegény Nadja, remélem gyorsan kiderül mi a baj és hamar túl lesztek rajta.

Humi, Kristóf is szegény.Neki is drukkolok, hogy le tudja végre győzni az összes létező bacit.
Oltás? hogy viselte?

Timi, hát, lejárt a szabadság.És így kipihenve sem elviselhetőbbek?

Sly, ma Sára is parilevest evett betütésztávalKépBár igaz, hogy ez házi paradicsomléből volt, de sztem a konzerv sem okozhat gondot.Bár már biztos túl vagytok rajtaKép

Móki, érezzétek jól magatokat.És jó szépülést isKép
Méleket megkaptad?

Képzeljétek, apa nem hiába van itthon kivizsgáláson.Találtak vmit a szívével, szerdán megyünk tovább vizsgálni.A drága anyja tudja, hogy ma volt orvosnál, még fel se hívta, hogy mi van vele.Remélem semmi komolyat nem találnak nálaKép
Amúgy szörny tegnap itt figyelt egész nap.Azt hittem már sose megy el.Iszonyú volt.Ráadásul LÁTSZOTT rajta, hogy valójában már menne, mert marhára nem érdekeltük Sárával, dehát a férje csak délután jött érte...
Utálom.Egyre jobban.
Jó, nem panaszkodom tovább.
FElteszek ide egy vicces képet, bár a múltkorit se dijjaztátok, dehát próbálkozik az ember.(ígérem, ha ez se jön be feladomKép )
A kép egy fényképezős telefont ábrázolKép
Kép

Puszi, Léna

nuska

Jaaaaaaaaaaa, Humi megint van egy csomó Nestlé pontom neked.Mennyi kell még?

nuska

Mariann,
hu, Nadjanak meg mindig nagyon magas a laza. Mi a fenet szedhetett ossze, s persze honnan?! Hatha a masik kup tobbet er es hamar leviszi a lazat. Gyogyuljon meg mielobb! Vigyazz ra nagyon, s legyel vele sokat, biztosan nagy szuksege van rad. Mennek a gyogyito puszik ezerrel! Kép

Lena,
remelem semmi komolyat nem talalnak apanal! ...szep kis annyja van. Kép
Kep: ez meg a feltegla sulyu telefontol is rosszabb. Kép Ez is csak egy borondben fer el, mint az elso mobiltelefonok. De! halad a korral, fenykepezni is lehet vele. Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Ed,
a nyaral-robot problémát nagggggyon meg tudom érteni. Mm, legalább jól is néz ki az edző? Mert akkor pláne ki ne hagyd!

Sly,
jó időmilliomosnak lenni. A múlt hét előtt én is voltam - két napig! Én már adtam paris káposztát
a gyerkőcnek, szerette. Gondolom nem volna baja a levestől sem.

Mariann,
dokinak semmi tippje nem volt, hogy mitől lehet a láz? Szegény Nádja, küldjük Levivel a sok-sok gyógyító energiát!

Léna,
jobb kivizsgálni, ha találtak valamit, de remélem nem lesz semmi gond!
Kép: jó a multifunkcionális masina. Mert hát jól lehet vele pl virágot préselni és főleg helytakarékos! Hát anyósod kiakasztó!

Szilvus,
viszont láttátok az 5 Ft-ost?
Pussz, Moncsi
monyó

Sziasztok!!!!!
de jó újra jönni, hát ami azt illeti 3 gyerkőcösök nem tudom hogy bírjátok, de én azt mondom nem könnyű.
Mit szoltok hogy mindjárt egy évesek a gyerekek, én teljesen elvagyok ájulva hogy ennyire gyorsan megy az idő.

Rólunk: hát ránk sajnos ránk járt a rúd 2004-ben és sajnos a 2005 sem kezdődött jobban. gyakorlatilag egyfolytában betegek a gyerekek.
Bettinek és Norbinak is asthmás köhögései vannak. sőt Norbinak már kétszer volt kruppja, az elsőnél kórházban is voltunk. Rékának meg kétszer volt 1 hónapon belül fülgyulladása. most pedig mandula és torokgyulladása van, Bettinek meg tüdőgyulladása.
És hát én is beteg lettem. légcsőgyulladásom volt, most pedig arcüreggyulladásom.
A vizsgáimat sikeresen letettem, elég jó eredménnyel, de egy maradt még szerdára, de ezt a betegségek miatt már nem tudom megcsinálni, hanem átteszem következő félévre.

Réka már kapaszkodva szalad, és tegnap már teljesen magától kapaszkodás nélkül megtett 3 lépést, dumál ezerrel, persze csak a maganyelvén. és márra kijött az alsó rágó foga is, így már 10 foga van.

Szóval ez történt velünk az elmult hónapokban.

Minden beteg babának jobbulást kivánok..

Sziasztok, GAbi

Itt vannak rólunk új képek:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4558

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

sziasztok,
írtam hosszút de elszállt. Röviden tömören:
- Nádjáank gyors jobbulást, Gabi nálatok is minden gyerkőcnek.

Léna, anyós Kép
no comment

Remélem nem találnak Zolinál semmi nagy zűrt, talán kimerültség, nem?

Szilvus, kézműtét mikor is lesz? Majd szorítok nektek, egy kéz azért nem játékdolog !

Karmen, kíváncsi vagyok Orsi mit szól a szintihez ! De jó nektek, már nemsoká ünnepeltek!

Ed, fel a fejjel, nézd Te is a dolog jó oldalát. Amíg apa nincs, szabad a vásár, azt csinálsz amihez és amikor kedved van. Tudom, sovány vigasz, mert te mennél vele, hisz azt akarnád teis csinálni, de hidd el, én most éreztem először életemben, de jó kicsit egyedül.

Mariann, az én unokatesóm barátja is rákos, alig fiatalabb náalm, hererákkal kezdődött, kivették a heréjét, aztán a nyirokmirigyeit merthogy áttétes lett. Most kemóznak, nem tudom mennyi esély van a gyógyulásra, de unokatesóm - ha a legrosszabb bekövetkezne - biztos nem éli túl, 3 éve halt meg az apukája, aki a mindene volt.

Humi, szegény Krizsó, gyógypuszi hegyek ! Kocsi megjavult már ?

Bence 6. foga kinn van, asszem ezt már újságoltam, és egyfolytában azt mondja "nyam-nyam-nyam"

Jó éjt mindenkienk,

puszi

Timi
kismaszat

Sziasztok!

Léna, csiga nem érkezett meg hozzátok? Nekem nagyon tetszett a kis múlkori történet!KépHová felvételizel? Ha nem titok?Kép
AnyósKép Párod szívével remélem semmi komoly baj nincs!

Pumi, újabban Bence is sűrűn kell megint!Kép Rájöhetnének már, hogy nem újszülöttek!

Ági, utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! hOGY ÜNNEPELTÉTEK?

Sly, jó, hogy anyukád tudott vigyázni Biára.
A kanapé mellett csak 2xvagy 3x lépkedett aztán inkább kúszik. Mászni még mindig nemKép, de ma négykézlábra állt.? Lehet, hogy mégis mászni fog?

Karmen, biztos Orsinak tetszeni fog a szinti és a torta. Családdal tervezitek a szülinapot?

Moncsi, a sírni hagyás nálunk bejött. Ha nagyon fáradt akkor úgy alszik el. Persze próbálom kerülni, de nem megy mindigKép

Mariann, babakocsival mi a baj? Nádjának jobbulást!!!

Szilvus, apának jobbulást! Jól rád maradt így mindenKép

Humi, Krizsónak is jobbulást!!!

Magdi, nagyon rendes a férjedtől, hogy így elvitte 2jüket. Az enyém azt mondta ilyenre ne nagyon gondoljak 2 éves koráig.

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Jó reggelt!

Azt kell, hogy mondjam nagyon beteges most a topik Kép Ahogy olvastam Barbi az üzidet, mindenki nevéhez kerül így vagy úgy egy "jobbulás" Kép Hát én is ezt kívánom minden betegeskedőnek legyen az babó, Apa, és rokon. Kép

Köszönöm a névnapi megemlékezést mindenkinek! Nem ünnepeltük sehogyan. Nem igazán tartom nagy ünnepnek a névnapot, elég egy telefon hívás. Kép
A születésnap szerintem fontosabb ünnep. Várom is már Matyusét. Hogyan is kellene leszervezni, igaz Ő még nem fogja túlzottan értékelni, de a gyekmek 1 szülinapja az inkább a szülőknek ünnep, amguknak csinálják (szerintem). Tényleg Karmen első szülinaposunk hogyan ünnepel majd??? NAgyon jó az ajándék. ?-be került? (ha nem gond leírnád?Kép)

Írok, míg Matyusom alszik (este fél 9-óta Kép)

Timi!
Szörny hazajött. Kép Gondolom a talit nem is tudja, hogy volt!? Hogy ne tudott nekimenni egy fának sielés közben?

Bocsi felébredt, majd jövök mégKép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Én most várom első babámat, és belevetettem magam a kisruhák vásárlásába.
Tapasztalt anyukák véleményére vagyok kíváncsi, ezért jöttem ide hozzátok Kép Kép

Már vettem néhámy body-t, 1-1 Prince Oliver-t, Kenguru Gold-ot és néhány egyéb márkájút. Észrevettem, hogy más-más márkák azonos méretei nem egyformák. Tapasztalatotok szerint pl. a PO body-k a számozásnak megfelelő babára valók, vagy kisebbre? (ennél tapasztalom azt, hogy a 62-es akkora mint másik 56-os)
Illetve a Kenguru Gold-os bodyk méretezésnek megfelő babára jók-e?
Ugyanis lényeges a különbség a Prince Oliver és a Kenguru Gold ugyanazon számozású body-jai között.

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Akiren
akiren

Sziasztok!

Barbi, még nemKép De kaptam egy levelet tőlük, hogy türelem, sokan vagyunk (de nem elegenKépO ),külföldről jönnek az ajándékok, de majd jön.Egerbe felvételizek 2 szakra.Az egyik idegenforgalmi szakmenedzser a másik intézményi kommunikátor.Majd meglátjuk mi lesz.

Akiren, gratu a babádhoz, mikorra várod pontosan?
Én a PO. rucikat nem ismerem, de Sára már majdnem egy éve csak Kengurus ruhákat hord.(kivéve amit ajándékba kaptunk)Nekem a Kenguruval csak jó tapasztalataim vannak, a méret mindig jó volt.Sőt, ha esetleg a ruhán itthon vettem észre, hogy gond van vele, akkor kifogás nélkül cserélték.(nem tudom mekkora babát vársz, de ha elfogadsz egy tanácsot, nem sok 56os ruhát veszel)

Jaaaaaaaaaaaaaaj, lányok, ezek az anyósok...
Még ma se telefonált, és látom a Zolin, hogy bántja.

Mariann, Nádjával mi van?Ugye jobban van már?

Humi, és Ti?

Megyek gyorsan kihasználom, hogy SÁra durmizik és összeszedem a lakást.

Pusz, LÉna

nuska

Nuska!

Köszi a segítséget. Babánkat május közepére várjuk, de már nagyon Kép Kép

Tehát a Kenurus ruhák akkora méretre valók, ami rá van írva? Esetleg tudod tovább is használni?

Akiren
akiren

Sziasztok!

Mariann
Húha, Nádja jól bekapott valamit...Szegény picikém, jobbulást de mihamarabb!
(Apaalanyt nehogy LŐJJ!!!Kép Kép Csak lepkehálóval, óvatosan, meg ne sérüljönKép

Minden betegeskedőnek kívánom, gyógyuljatok meg gyorsan, GYORSAN!!Kép

Kálváriánk ma folytatódik hamarosan megyek a háziorvoshoz Apa betegpapirjáért, receptekért, du. pedig megkísérlünk elgurulni a reumatológiára. Nem lett sokkal jobb a dereka. Szegény, nagyon sajnálom. "Fürge mókus"-nak hivom mostKép

Tanulni is kéne...

Nus
Na látom, a Te szörnyed is egy görény..Kép Az én szörnyemet se igazán izgatja, mi van a fiával. Tegnap is csak azért telefonált, hogy elromlott az antenna, meg kééééne nézni. Mondtam páromnak, csak módjával, hisz tudja: 1:1 alapon segitünkKép
Mit mondott a doki erre a szivmicsodára? Jajj, szegényke Zolid!!!!!

Erika (AkirenKép )
Csatlakozom Nuskához, a Kengurú Gold nagyon jó minőség, én is az ő számozásukat veszem alapul. P.Olivernek - ha megnézed - nagyon kicsi a combkivágása, még az én véknya csemetémnek is elnyomta a combját.
Body-t vegyél jó sokat, főleg hosszú újjút. Rugiból nekünk az ujjatlan jobban bejött mint az ujjas. Ebből is kell vagy 4-5 db. Dokidat kérdezd meg mekkora babára számithatsz, annak megfelelően végy méretezést. Az 56-os rugiból (Kengurú 56-os) elég 1-1 db. Miheztartásképp: az 56 cm-s 3 kilós kisfiam 2 hétig hordott 56-os ruhákat, majd kinőtte.
Gratulálok a bébihez, kislány vagy kisfiú lesz?Kép

Na mék, fő Peti kajája, utána megyek a háziorvoshoz, 11:30-ra kértem időpontot. Nem akarok ücsörögni beteg emberek között 1 recept miatt.

Ja, szerintetek a balkezesség mikor derül ki egy babáról? Napok óta figyelem Petit, bizony a bal kezével nyúlkál tárgyak után. Ma a reggelijét is csak balkézzel volt hajlandó felcsipkedni a kistányérról...Van a családban balkezes, én magam is rejtett balkezes vagyok. Szerintetek???

Na gooo,

Puszi,
Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Úgy látom mindenki nagyon elfoglalt ma. A roda téli idő meghozta a betegségeket. A beti babáknak, mamáknak hipergyors gyógyulást!!!

Móki,
milyen volt a színház, mit láttál? És remélem a séró abszolút elismerést aratott.

Akiren,
Üdv itt nálunk! Gratula a bébihez, mikor érkezik? Kb. tényleg úgy van a számozás, mint a felnőtt ruháknál. Van olyan 62-ünk, amit 9,5 hónaposan hord a bébi, meg van olyan, ami 1 évesnek való, de már egy ideje kicsi. Szóval ez a két véglet. A Kengurusok nagyon jó minőségűek, kb. jó a számozásuk is. Igaza van Nuskának, ne vegyél sok 56-t, mert pillanatok alatt kinövi. Ha meg nagy lesz a baba, eleve kicsi lesz rá. Majd ahogy nő, ne csak a számozása alapján vedd a rucikat, hanem szemre is.

Mariann,
Milyen volt az éjszakátok? Nádja hogy van?

Gabi,
nagyon rosszul hangzik, amit írtál! Remélem hamar től lesztek a betegségeken, majd 2005. jobb lesz! Gyere gyakrabban, ha tudsz, bár biztos nehéz három gyerkőc, meg vizsgák mellett. Mit is tanulsz? Klassz, hogy Réka ilyen ügyi! Tök jó, hogy megvan már a fél fogsora!

Léna,
azért döglet, hogy anyósodat a saját fia sem érdekli.

Rólunk: Levi egyre bátrabb. Eddig csak az alsó polcokat rámolta, most már pipiskedik és amit a második, meg harmadik polcon elér, pillanatok alatt a földre dobja. Itt az idő, hogy feljebb pakoljak. Minden érdekli. És szeretne egyedül állni. Persze nem nagyon megy, még nem találja az egyensúlyt, de rendületlenül próbálkozik, a végén meg bepipul. Most olyan bizonytalan lett, hogy egy felhergeli. Szépen oldalazik már az ülőgarnitúra mellett. Aztán egyik kezével elengedi a végét, a másikkal meg akarja fogni a fotelt, ami vagy sikerül vagy nem. Szerencsés esetben egyet már lép, egyébként eldől. És imádom, ahogy dumcsizik: dá-dá-dá, tá-tá-tá, gá-gá-gá,mmmm. Jelenleg másfél órája alszik (hajaj, de nagy szó ez nálunk!!!), igaz 3/4-ed 6-kor kelt és sehogy sem akart visszaaludni. Bezzeg én...

Pussz, Moncsi
monyó

Szilvus!

Köszi neked is! A pocaklakóm kislány Kép
Szerinted május végi születésű babának is érdemesebb több hosszú újjú body-t venni? Tudom, más a hőháztartásuk, de gondolom a pár hónapos babát is nyáron vékonyabban lehet öltöztetni.

Akiren
akiren

Sziasztok!

50%, hogy apa marad. Nagy a hó nyugaton, felesleges elindulni, mert a jég ilyenkor mászhatatlan a ráhullott hó miatt. Na és az utak.

Moncsi, rossz idő??? Nálunk süt a nap, a gyerekek csiripelnek az oviudvaron, Kincs pedig 10 óta megint az erkélyen szunnyad.
Az edző nem az esetemKép, de ha nincs ló, jó a szamár is. No ez csak poén volt, apát le nem cserélném!

Mariann, kitartás, jobbulás. Sajna Apósra nem lehet hagyni a gyereket, talán ha 5-6 éves lesz, amikor már ő vigyáz a nagyapjára.

Akiren, nekünk szedett-vetett (örökölt, vásárolt) ruhatárunk volt, de a legkisebb (56) ruhákat mi 6 hétig hordtuk. Ezen én is csodálkoztam. Ja, és én nem hiszem, hogy sok hosszú ujjú bodyt vennék, mert nyár lesz. Talán fele-fele.

Szilvus, kétbalkezesség... passz... Kincs néha csak a jobb kezét, néha csak a balt használja. Ma figyelni fogom játék közben.
Jobbulást!

Ági, a névnapról nekem is hasonló a véleményem.
Kincső autóban fogja ünnepelni a szülinapját, aznap jövünk haza Sappadaból. Jó kis ajándék, nem mondom.Kép
Mi nem használjuk az etetőszék zsinórját.

Sly, hogy izlett a paradicsomleves?

Léna, örülj, hogy nem csörög a telefon, legalább nem kell vele beszélni. Hol lehet ilyen telefont kapni?Kép

Timi, lehet, hogy igazad van, de hétköznap is szabad a vásár.

Barbi, fog még mászni, ne aggódj. Nálunk másfél hónap alatt lett a kúszásból mászás.

Gabi, jobbulást az egész családnak.

Tegnap voltam megint az usziban. Most a lábamat érzem, ott van izomláz. Szombaton a hasamban volt. Végre egy kicsit mozgok.
Tegnap megint sírt Kincső, amikor meglátta a kádat. Aztán döntöttünk, együtt fürdünk. Bejött. Jó pacsáltunk.

Apa ma vörösboros marhapörit rendelt. Micsoda igények!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

A sok betegnek jobbulást!

Rák fránya betegség, nálunk egy 9 éves gyermek halt meg a családban 5 éve, áttétes volt, ahogy kigyogyult egyikböl jött másutt elö. Irtora megszenvedte, gyermeket igy látni meg mindig megrenditőbb. Kései 1 szem gyermek volt amugy.

Barbi! most 7végén anyuéknál lesz köszöntés, anyu föz, mi a tortát vettük. (remélem nem szurják el!). Tesomék jönnek még. Ha nem lesz hó meg jég akkor jövö hétvégén megyünk anyosékhoz (25km, de én rossz idöben félek utazni annyi a bolond autós).

Akiren! A Kenguru méretben helyes számozásu. Én 56-t csak 1-2t vennék vagy egyet sem. Mi 53 cm-vel születtünk de 62 volt a legkisebb body. Gyorsan kinövik az elsöket. És sok baba eleve 56 cm körül születik. Én Kengurut ált. kicsit tovább is tudtam használni. Én föleg rövidujjut vennék. AMugy nekem azt mondták ahogy öltöztetjük azt szokja meg. Orsin mindig kevesebb ruha van mint ált. más ilyen idös babán, nem volt még beteg. Nátha is csak babatali után lett, amikor minden babán végigment. Pár hét után én rövidujjut adnék már rá.

Ági! Nem titok. Ez a Simba nagyobb szintije, ez 5e ft volt (egyszer láttam talán 4700-ért de most sehol sem lehetett kapni már annak is örültem találtunk végre)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Minden betegeskedonek jobbulast!!!!! Kuldjuk a sok gyogyito energiat. ...a napsutest tegnap megrendeltuk, remeljuk, mindenki megkapta. Kép

Akiren, hatha meg olvasod:
Valoban nem egyeznek a meretek. Javaslom, hogy vigyel centit es vasarlaskor merd le a rucit, amit venni akarsz. Nagyjabol gondolom tudod, mekkora lehet a babad. Szerintem 62-es merettel kezd. Alt. 53-56 cm kozott szuletnek a babak, igy ha 58-asat veszel, kb. 3 hetig lesz jo ra. Nem baj, ha egy kicsit nagyobb a meret, mint kellene, fel lehet hajtani. A Kenguru Gold nalunk bejott, nagyon kenyelmesek.

Ed,
nagyon izlett a parileves Bianak. Eddig semmi baja tole. Irigyellek a torna miatt. Nekem sem artana mozognom valamit, de eddig meg nem jottem ra, mikor lehetne. Reggel nem tudok azert koran felkelni, hogy mozogjak, napkozben semmi esely, este meg a ferjem 8 korul jon haza, akkor meg mar keso megint lemenni tornazni. Kép Mi is egyutt szoktunk Biaval furdeni. Nagyon tetszik neki. Hm, vorosboros marhaporkolt. Nyamm... Kép

Karmen,
nagyon szomoru! Kép A legrosszabb, mikor egy artatlan gyermekkel tortenik mindez! Eddig is fajt a szivem, ha egy gyermeket baleset er, komolyabban megbetegszik, de miota anya lettem, sokkal, de sokkal megrazobb, nagyon megvisel. Kép

Szilvus,
pontosan nem tudom, mikor derul ki, hogy balkezes lesz-e vagy jobb kezes. Ha nagyon akarod, talan utana tudok nezni. De allitolag sokaig probalgatjak eloszor az egyik kezuket, majd lehet, hogy hosszu ido utan a masikat, s persze forditva is.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Hát, tegnap estére engem is legyűrt a kór. Fej-és végtagfájdalmakkal kezdődött, aztán éjszakára megérkezett a láz is. Remek volt 39 fokos lázzal az óránként felébredő gyereket pesztrálni. Szóval most már szinte biztos, hogy valami vírust sikerült begyűjtenünk. Azért a biztonság kedvéért kaptunk pisigyűjtő zacsit. Hát, én próbálkozom, de Nádja nem kedveli a dolgot. Azért már valamivel jobban van, tegnap estére egész lement a láza, úgyhogy kúpot sem kapott, és így 38 volt reggelre.

BarbiKép
Hát nehezen tudnám leírni mi van a babakocsival. Mutsy típusú kocsink van, annak olyan speckó az alváza, na és azzal van valami.

Mindnekinek jobbulást!!!
Most megyek pihizni

Mariann
tmarianna

Mariann,
latom most irtal Te is. Kép Neked is jobbulast! Jo, hogy Nadja egy kicsit jobban van, de azert en adnam meg neki a kupot.
Pihizzetek, es egyetek sok narancsot! ...Nadja is! Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Tegnap nem jutottam géphez, mert Apa szereli...

Minden betegeskedőnek mihamarabbi gyógyulást!!!

Akiren, én használok PO bodykat, még nem vettem észre, hogy kicsik lennének.

Szilvus, én is úgy veszem észre, hogy balkezes a Pepe, de vhol hallottam - olvastam, hogy 2 éves kor körül derül ki igazán, addig mindkét kezét használja a csemete. Nálunk is nagy az esély, fele nagyszülő balkezes, én is rejtetten...

No, megyek még csak most kezdem el csinálni az ebédet...

Zsu
bzsuzska

Kepzeljetek, most lattam, Biankanak jon a 2. fogacskaja, mert mar feheredik az inye, de nem alul, hanem felul a 2-eske. Igy sem lattam meg jonni a fogakat! Kép Neztem is, miert van tovig a keze a szajaban, de nem ertettem, mert alul, ahol vartam, nem lattam semmit.

Es meg valami: allandoan leveszi a zoknijat, aztan alig birom visszaadni ra. A tietek nem csinalja?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?