Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Neva!
Írtam.

Kriszta!
Ok, elvileg jövő csütörtökön már nekem is lesz katalógusom.
Ha ennyire dícséred, félek, hogy én sem 1-2 dolgot fogok rendelni...Kép
Én szorítok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem is kell jövő keddre. Tárgyalás az exel. Még jó, hogy nemcsak Anita és én leszünk ott, hanem a páromnak is jönnie kell.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Nem írtam mostanában csak olvastam!
Ezek az utolsó hetek tényleg nehezebbek már! Most vagyok a 37.ben. Elvileg most már bármikor lehet! Minden vizsgálat OK! Csak az a baj, hogy februártól az orvosom be akar fektetni, a korom miatt, óvatosságból! Én ezt túlzásnak tartom. Ha jól vagyok, és minden vizsgálati eredmény nagyon jó, akkor minek?!? Azt is mondta, hogy ha a papám nem lenne orvos és nem itt volna a szomszédban, akkor már rég bent lennék a kórházban. Pedig tényleg semmi bajom sincs! Mindegy!! Ellenkezni úgy sem merek, legfeljebb majd viszek be egy csomó könyvet, és olvasok!

Búzaszem!

Igazad volt! Most már tényleg jobban állunk a készülődéssel! Ebben persze az is motivál, hogy lehet, hogy csak a jövő héten lehetek még itthon. Jó lenne mindent rendben hagyni itthon!

Neva!
Nagyon jók az új képek! A kislányod gyönyörű! Azok a szemek!!!

Dodus!
Arnyos a fiú! Nekem is a papa kedvenc képe tetszik a legjobban, de a többi is nagyon jó!

Marika!
Gratulálok a vizsgáidhoz!!! Nagyon ügyi vagy!!! Aki nem csinálta még, nem is tudja milyen nehéz ez, és milyen nagy dolog, ha megvan!!!

Üdv mindenkinek!
Andrea
ania62

Ania62!

Köszi szépen Kép
Megmondhatod a nagyfiadnak, hogy ha várnak még egy pár évet, akkor tudok ajánlani egy jó dobost a zenekarba...mert Laura az lesz Kép
Nagyon kevés az a 3 hét már...Minden rendben lesz. Én örültem annak, hogy orvosok vettek körül, mert jobban biztonságban éreztem magam. Talán a lelkemnek jobb lett volna ha a férjem fogja a kezem. Sokkal fontosabb, hogy hozzáértö kezekben voltam és Laura is rögtön odakerült.
Így lásd a dolgot...
neva

Ezt nézzétek és halgassátok meg!!!! Kép

http://users.pandora.be/stefdirrix/flash/queen.htm

Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Ági!
Boldog névnapot!
Kép
A lányod mennyit nőt. És nem úgy néz ki, mint akit agyonéheztetnekKép

Éva!
Laura még mindig gyönyörűKép
Dob, hm ez érdekes. Hol is laktok, csak hogy nehogy a környékre költözzekKép

Dodus!
Kissrác tiszta apja (szerintem) Nagyon édesKép

Kata!
Szorítok nagyonKép

Kriszta!
Ha van táblázat jöhet nekem is (plizzzzzzzzzzz)

Koda!
Nagyon szivesen. Remélem tudod használniKép
A takarítás még várat magára, mostanában csak Dorkával vagyok, kivéve ilyenkor. Bepótolunk pár hetet, bár velem volt akkor is mikor tanultam, de akkor nem csak az övé voltam. Most csak az övé vagyok. A ház nem szalad el tőlemKép

Andi!
Én csak 1 plusz napot töltöttem bent, de nekem az is elég volt. Viszont igaz amit Neva írt. Bár neked ott a papád, gondolom nem lett tutyi-mutyi kis öregKép Lehet, hogy kapnál még egy hetet, ha megemlítedKép

Puszi, M.

marika

Sziasztok!

Emese!
Csúcs a videó!!!

Marika!
Én is arra számítok, hogy sikerül kinyígnom még néhány itthoni napot! Apára sajnos már nem lehet számítani! Nagyon beteg és nem is akarom felelőséggel terhelni, mert már nem bírja! De én is úgy fogom fel. hogy bízom az orvosban, jobban tudja, mikor mit kell tenni, és direkt rosszat nem akar!! Kép

Neva!

A dobos az mindig hiánycikk!!! De tényleg! A fiaméknak párszor azért maradt már el koncert, mert nincs állandó dobosuk, és alkalmit nehéz találni! Amúgyis mióta egyetemisták és kissé szétszóródtak nehezebben megy a "zenei élet"! Szóval..... Kép, lehet, hogy érdemes várniuk néhány évet a biztosra!!Kép

A papás szülésről még nem tudom mit gondoljak, pedig itt lenne az ideje! Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy ott legyen-e a párom, vagy nem. Ő nem ragaszkodik hozzá, mert úgy gondolja, hogy döntsem el én! Amikor ez az egész apás-szülés "divatba jött", akkor úgy gondoltam, hogy én nem engedném meg, hogy ott legyen. Ám akkor még nem is sejtettem, hogy ezt valaha el kell élesben is döntenem!!! Ami mellette szól, tényleg élmény lehet Neki is látni ezt az egészet! Ám én nem szívesen nézném végig, ha ő lenne a helyemben, és ő csinálná ugyanezt, és nem tudnék neki igazán segíteni. Szóval nem tudom!!!

Sziasztok!
Andrea
ania62

Sziasztok!

A profilomban is van egy új kép.Kép

Marika, gratulálok a vizsgákhoz!Kép

Neva, Neked is. Szóval Laura dobos lesz... Nem irigyellek Titeket. És a szomszédokat sem.Kép

Köszönjük a dicséreteket, majd átadom Lórántnak. De tényleg tiszta apja? Belőlem semmi?Kép Majd teszek még fel újabbakat.

Lassan felébred, ezért megyek is.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Ági!

Boldog névnapot kívánok!

Kép

Melinda
adnilem

Szobatiszták anyukái!

Kép
kisdolog,

Kép
és nagydolog.

Melinda
adnilem

Dodus!
Gyönyörűek vagytok! Kép

Ági!
Boldog névnapot kívánok!
Kép

Andrea!
Ha nem ragszkodik a párod, hogy ott legyen a szülésnél, akkor talán van benne egy kis félelem, vagy viszolygás (és így talán nem is lenne jó erőltetni), de neked szerintem mindenképpen jobb, ha van veled valaki, ha másért nem, azért, hogy a kezét szorongasd. Velem is az édesanyám volt bent, és én nem bántam meg, hogy így történt.

Emese

mse173

SziasztokKép

ÁgiKép
Nagyon sok boldogságot kívánokKépKép

DodusKép
nekem is mindíg ezt mondták, hogy tiszta apja. Én 19 hónapig mondtam, hogy nem is, mert rám hasonlít. De a napokban beláttam, hogy tényleg kiköpött apuci. De legalább nem mondja senki, hogy a postástól vanKépKép

AndiKép
Már csak 2 hét??Kép Húú akkor megint kisbabánk lesz nemsokára! Ugye te is megörvendeztetsz minket a babuci képeivel?? Boztos nagyon tündéri leszKép
És szívből mondom, legyen ott apuci! Én nem is tudom mit csináltam volna nélküle! Ráadásul olyan élmény volt neki, hogy el sem tudja mondani. Mai napig emlegeti és minden kispapának elmondjaKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Dodus!
Annyira édesek vagytok.KépKépKép
Szerintem is tiszta apja, de ne izgulj Marika mondta anno Dorkára, hogy nem baj, majd kinövi.Kép
Egyszerűen zabálnivaló ahogy szopizza az ujját.

Ági!
Boldog névnapot!!!!

Emese!
Video: csúúúúúcs!KépKép

Andi!
Nekem bent volt a párom a császárnál. Egyikünk sem bánta meg. Sőt. Szerinte egy örök élmény lett ez a számára, és akkoriban nem győzte megköszönni nekem, hogy részt vehetett ebben a csodálatos élményben.
Ha simán szülök, akkor is bejön. Én pedig nem tiltakoztam volna.
Az ok, hogy nem tud segíteni és nekem sem lenne kellemes úgy látni, de ezt felejtsd el. Ha jelen szeretne lenni, engedd. Jobb lesz az ő kezét szorongatni mint az ágyrácsot, vagy az ágyszivacsot.Kép
És szerintem nem lehet attól szebb pillanat amikor megszületik a babátok és együtt örülhettek az első perceknek.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!
A kisfiad egy tündérpofa.Szeretnék egy képet az apukáról, hogy lássam igaz-e amit a csajok mondanak és tényleg tiszta apja, ha úgy van az sem baj, mert abból még baj nem lehet, hogy valaki az apjára hasonlít.Kép
Tamara is sokáig azt mondták, hogy az apjára hasonlít, viszont a napokban már az anyósom is azt mondta, hogy egy szálat sem hasonlít az apjára , tiszta anyja.Pedig ha már Q is ezt mondja......
Andi!
Az én férjem nem akart bejönni velem szülni, én mondtam, hogy rábízom, de nekem jobb lenne ha bejönne.Szóval nem erQltettem, de tudta, hogy szeretném.Bejött és neki is egy életreszóló élmény volt, így is, hogy császár volt.Azt mondta, hogy aki ezt kihagyja bánhatja.

Melinda
adnilem

Ági: boldog névnapot.

Andrea: ne hagyjátok ki a papást szülés. sztem nagyon szép élmény. és nekem is könnyebb volt, hogy ott volt velem.
pamacs

Dodus!

Olyan jó ezt látni....meghatódtam...Kép

Marika!

Lassan majd nem irodát bérlünk, hanem hangárt a zenéléshez Kép
neva

Sziasztok!

Ági
Boldog Névnapot!Gratula a fogacskához. Nekünk még nem jött ki, de annyira nyűgösködik Beni, hogy én is arra gyanakszom. Most már a bébikompból kezdi kihúzgálni a fiókokat, lehúzza a ruhákat és iszonyúan huncut, raffinált. Túl vagytok az oltáson?

Kép

Dodus!
Annyira szép ez a kép Rólatok. Milyen nagy haja van a Babucinak!

Andi
Nagyon szorítok Neked, és én is nagyon várom majd a képeket Rólatok és érdekelne majd persze a dokival kapcsolatos tapasztalatod is. Én is csak pozitívan tudok nyilatkozni a papás szülésről. Nekem simán indult, majd császár lett belőle, de mindkettőnknek nagyon sokat jelentett a másik jelenléte.

Neva
Nagyon szép kislányod van. Mindig megcsodálom a szép pofiját és a gyönyörű kék szemeit.

Kriszta
Én is nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!

Emese
Szuper a videó! Ha még talélsz ilyeneket nagyon tetszene. A megbeszélt dolgunkat nem felejtettem el, csak még nem jutottam el odáig.

Koda
Olyan nagy lett már Marci, mióta nem láttam. A múltkor összefutottam Gáborral és Marcival és mondatm is, hogy nagyon hiányoltalak, pedig, olyan jó lett volna személyesen találkozni.

Beni most kapta meg élete első billentyűzetét, mert amit használunk, már teljesen szét akarta kalapálni. Én mondom Nektek rendesen szakszerűen püföli a billentyűzetet. Volt mit Apucitól örökölni...............Képet majd küldök Róla.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Hát, ha már eddig nem nagyon aludtam, már nem fekszek vissza, gondoltam írok, míg a kicsi alszik! Most bezzeg alszik! De amit éjszaka művelt...Kép
Nem tudom mi volt vele! Van most valami front?? Vagy megint a foga? Kb. 2 óránk kelt, és a nagy "nyugtató", a cici sem segített! Ha az ölembe vettem, ott sem nyugodott meg, csak befeszítette magát! Pedig már jó pár hónapja olyan jól aludt, gondoltam is, hogy ahogy nő, javul a helyzet (hiszen már 14 hónapos!)de inkább csak romlik...Kép

Veronika nincs itthon, mert az oviban a barátnőjével megbeszélték, hogy ott alszik! Amikor mentem érte, kész tények elé állított!
Van egy jó barátnőm még az általánosból, és az ő kislánya, meg Veronika is a legjobb barátnők! Szóval náluk aludt! Tettem fel róluk képeket a topicomba.
És egy sztori:
Veronikával beszélgetünk, (miről másról, ha nem a Csipkerózsikáról!):
"-Anya, láttad, hogy a herceg milyen szerelmes csókot adott Csipkerózsikának?
-Igen, láttam! Neked is van herceged?
-Igen, apa!
-Nekem is ő a hercegem!
-Neked neeeem!! Te csak anyuka vagy, nem királylány!"

Másik ehhez kapcsolódó:
Köztudott, hogy Cs.rózsi kezét megszúrja a rokka, amit Veronika rókának hív. Egyszer kikabál a szóbájából:
"Anya, gyere rókázni!"
Csipkerózsikáról is tettem képeket a topicomba, akit érdekel.

ÁgiKép
Boldog névnapot!
Kép

DodusKép
Nagyon szépek vagytok a képen!

AniaKép
A többiek már mindent leírtak a papás szülésről, csak annyi: ne hagyjátok ki!!

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

DittaKép
Már hiányoltalak!
Amúgy éjszaka rád gondoltamKépKép na nem kell félreérteni. De Marci, a jóalvó 3-kor felkelt és elkezdett üvölteni. Hiába a cumika, macika csak bömbölt. Nagyon nehezen nyugodott meg. De már ezt csinálja 2 hete. Mindíg eszembe jutsz!

ZsuzsaKép
Bizony, Gabi is újságolta, hogy találkoztatok!Kép De odasúgta nekem, hogy nagy szívfájdalma, hogy Benit nem tudta alaposan megnézni, megsimizniKép Már alig várjuk, hogy találkozzunk veletek! Emesével is emlegettünk tegnap benneteket! De ha itt a jóidő, remélem fogsz sétálni velünkKép

KataKép
Hogy áll az "ügy"? Megvolt a tárgyalás?? Lányok jól vannak együtt?Kép

MarikaKép
Már sütöttem is sokszor muffint és szuperek lettek! Igaz Marci mikor megkóstolta kiköpte és eldobta......Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Nekem sikerült, próbáld kiKép
Ha elég sokáig nézed mereven a képet, felismerhetővé válik benne egy zsiráf!
Kép

Koda!
Majd megszeretiKép

marika

Sziasztok!

Marika!
Nekem megjelent a zsiráf...KépKép

Koda!
Muffin: Dóri sosem szerette az olyan sütit amiben nem több a krém mint a tészta. Hát még amiben nem is volt krém.Kép Aztán egyszer a sógornőméknél az volt, és Dóri kétpofáraKép tömte be. Akkor döntöttem el, hogy veszek én is ilyen sütőt. Amikor már én csináltam hozzá sem nyúlt. Pedig rengeteg receptet kaptam Marikától, egyik sem ízlett neki.
Majd egyik napról a másikra elkezdte enni. Mindegy volt milyen, ette.Kép

Tárgyalás kedden lesz...
Különben elvannak együtt. Vannak surlódások, veszekedésekKép, de megoldják. Eleinte bementem ha ilyet hallottam, de most már inkább rájuk hagyom. Úgy vagyok vele, hogy nem vagyok ott, nem hallom min vesztek össze, akkor azt sem tudom eldönteni kinek van igaza. Szóval inkább hagyom, oldják megy egymás között.Kép
Báááár néha a falra tudnék menni amikor a 3 lány egyszerre visít, vagy kiabál.KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Helló!
Csatlakozom a fogfájósok, fogorvoshoz járók csapatához, ugyanis már vagy egy hete fáj a fogam.KépCsakhát az az én nagy bajom, hogy nem bízom meg csak úgy egy fogorvosban.Van egy akiben szinte fentartás nélkül bízom, de hát eszméletlenül drága Kép Kép
Olivér jól van Kép , szedi az újabb üveg antibiotikumot Kép , miután kifolyt a füle, merthogy az elQzQ üveg ab.-t kihányta , kifosta a lelkem.A lényeg, hogy most már jól van.

Melinda
adnilem

Sziasztok

Emese

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!
Kép

Koda, Ditta
Nálunk is hasonlóan megy az alvás. Beni 00.30-kor felkel, felsír, megiszik egy üveg teát és fél óránként állandóan felsír. Egyszerűen Gabi is, én is teljesen kivagyunk a fáradságtól. Először én is a fogára gyanakodtam, de még nem nagyon jövöget. Nem tudom egyszerűen mi van....

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Gerda babának nagyon boldog 1. szülinapot!!
Kép Kép

EmeseKép
Én is szivesen köszöntelek a névnapodon, de honnan vette Zsuzsa, hogy ma van?? Az én naptáramban nincs benne! (Ma Zelma, Rajmund!)

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

BettiKép
Gerdának nagyon sok boldog első szülinapot kívánunk!KépKép
Kép
Képzeld találtam egy céget, aki csinál karikás hordozókendőt. Szerinted melyik a jobb? A sima v. a karikás?
Zsuzsát én is felhívtam hétfőn. Nekem is azt mondta, hogy a hétvégi időpontot elutasították, de még a hétköznap du-t megpróbálja. Pedig olyan jó lenne. Kicsit mérges is lettem, mert képzeld Gyöngyösön a kórházban ingyen van babaúzsás. Itt meg még pénzért sem találni.Kép
Mosószer: A Brendonban lehet kapni babymosószert és öblítőt. Az árát sajna nem tudom. Azt írja, hogy nem tartalmaz semmilyen illat- vagy színezőanyagot csak kamillakivonatot.

ÁgiKép
Egy kicsit már megkésve, de sok boldog névnapot!Kép
Kép
Birsalma lé: a topjoy duettből van birs-almanektár. Nagyon fini, szerintem lehet kapni mindenhol.
Gratu az első fogacskához.Kép Fülbevalós képeken aranyos.Kép

DittaKép
Én is csak annyit látok, hogy nincs neki az ami Beninek volt.Kép Uh-os barátnőm nevét inkább mailban küldöm el, jó?
Meglestem a topicodban a fotókat. Nagyon jók. Mutattam Lacinak is csak, hogy tudja meg mi vár rá egy lány mellett.Kép

GyöngyöskeKép
Azért ne tanuld magad halálra.Kép

DodusKép
Fényképeknek nagyon megörültem, olyan aranyos Lóránt.Kép Azért a profilodban lévő képen egy kicsit fáradtnak tűnszKép

NevaKép
Beni is nagy dobos.Kép

SylkeKép
Beni ha lány lett volna akkor Molli Anna lett volna. Még nem döntöttük el 100%-ra, hogy így fogják-e hívni pocakbébit.Kép
Uh-os fotót én simán lefotóztam a digitgéppel vaku nélkül.

MarikaKép
Nagy-nagy gratuKép Gondoltam ám rád szerdán.Kép

KodaKép
Beni azt, hogy kistesója lesz szerintem egyáltalán nem fogja fel. Azt szoktuk neki mondani, hogy anya hasában baba van, esténként jön és puszilgatja, bújik hozzá, mondja, hogy baba, meg a csupasz hasát is odadugja, de szerintem igazán kézzel fogható akkor lesz neki, ha már kint lesz.Kép

PamacsKép
Gratu a félig szobatisztasághoz.Kép

KrisztaKép
Én is szeretem ezt a cégét, már jó sokat rendeltem tőlük és nekem is van megint egy listámKép úgyhogy tőlem mehet a rendelés.
Ovi: Lévay u. 10. tel.számot nem tudom.

KataKép
Kriszta most egy másik céget dícsér.Kép

AndiKép
Hátha sikerül még kicsikarnod egy pár napot.Kép

ZsuzsaKép
Várjuk a képet.Kép

MelindaKép
FogfájásKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Betti: boldog szülinapot Gerdának.

csatlakozom a nemalvós gyerkőcök anyukáinak táborához. Kép Aletta is tiszta zizi volt éjjel. Kb. 0,5 óránként cicizett meg morgott, sírt, mert az se nagyon kellett neki. Igaz fogunk még nincs, de sztem nem attól volt.

Melinda: jobbulsát a fogadnak.

Magdi: Viki baba hogy van?

Panka: a barlangban már nincs babaúszás? régebben ott volt vasárnap reggel 8-tól. Kicsit extrém időpont. Kép
pamacs

Sziasztok!

Tébolyda ma Laura Kép Napközben nem is aludt el.
De látom nem csak ö ...
neva

Sziasztok!

Betti!
Boldog szülinapot az 1 esztendős Gerdának!

Panka!
Vége a vizsgaidőszaknak. Kép
De a tanulással nem állok le, mert hamar itt az évvége. ÉS mint ismeretes a szakdolimat nem adtam le ősszel, ezt még március elejéig meg kell tennem. Hogy vagytok?

Neva!
Holnap várunk. Az MSN-en vírus van.
A lányok sem aludtak ma du.

KAta!
Tudom, már régebben írtad, hogy virágzik a karácsonyi kaktuszod. Nekem is. Kép És kaptam hagyományos rózsaszínűt is.

Anita!
Hogy sikerült a nagyfiú-anya hét?

Ma apával voltunk szaunázni és masszázson. Hm. Nagyon jólesett. Kaptam is egy 10 alkalmas szauna bérletet.

Néhány fotó a lányokról. A végefelé vannak a frissebbek. http://babanet.hu/album/main.php?album=4512

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok

Ditta
Az én naptáramban Emese, Zelma névnap van. Bocsika Emesétől is, ha rosszkor köszöntöttem, de nem tudom mikor van pontosan Emese nap, csak megláttam a naptárban és rögtön írtam.

Panka
Kép nemsokára......

Gyöngyöske
A lányok nagyon aranyosak, minden képet végignéztem, én is nagyon vágyok még egy kislányra Beni mellé.

Pamacs
Teljesen egy cipőben járunk. Beni ma is fél órát aludt napközben, most aludt el (21.10.), de már sírva (félig már én is a tehetetlenségtől és a fáradságtól). Éjszak fél óránként felsír, kicsi tea, alvás.

Nincs ötletetek, hogyan tudnám Benit az éjszakai evésről, ivásról leszoktatni? Nem tudom, mikor fog rászokni arra, hogy éjszaka nincs evés, csak legfeljebb egy kis víz, ha megszomjazik.

Jó éjszakát!!
nzsuzsa

Zsuzsa, Ditta!
Tényleg nem most van a névnapom, majd csak nyáron (de addig is elteszem a köszöntéseket tartalékba Kép).

Gyöngyöske!
Gyönyörűek a lányok, és hatalmasa nőttek mióta nem láttam őket! Gyöngy már kész hölgy! Kép

Zsuzsa!
Sajnos az éjszakai ivásról leszokásban nem tudok segíteni, mert Ádám még most is kakaózik, teázik és vizezik éjszaka. A helyzet annyival jobb csak, hogy már önkiszolgáló ( ha odakészítem neki az üvegeket sorban a párnájához, kiválogatja, hogy éppen mit inna, és elintézi magának, bár így az ágynmű elég gyakran lesz foltos).

Betti Gerdájának!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

mse173

Sziasztok!

Betti!
Gerdának

Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseketKép!
Tegnap tartottuk a bulit, így értek rá a nagyszülők. (Képek jönnek, jönnek majd júliustólKép.)Még örültem is neki, hogy a napján csak kis családi körben... Aztán tegnap hajnalban Matyinak 39 fokos láza lett. Mivel a közérzete jó volt nem fújtuk le. Most alszik, éjszaka nem tudott, úgy el volt dugulva az orra.
Most nem tudom, vigyem-e orvoshoz. Elég fölöslegesnek tűnik, tudom, mit mondana, mit írna föl, de az igazolás az kellene az ovinak. De egy szimpla igazolás miatt vigyem ki a két gyereket a hidegbe? Ráadásul az egyik még egészséges, de a rendelőben tuti elkapna valamit!

Különben is voltunk a múlt csütörtökön Gerdával egyéves vizsgálaton!
Az eredmény:
1. Kicsi a súlya. Jó, oké a születési súlyához képest ez a 8 és fél kiló tényleg nem túl sok, de azért nem is olyan kevés.
2. Kérdezte mit eszik. Mondtam vegyesen, tejet, tojást nem és szopik. Erre mit mond a mi orvosunk? "Nincs annak már veleje" (mármint a szoptatásnak). Felírt két doboz tejpépet. Ennyit a szakmai ajánlásokról.
3. És ami a legjobb: beküldött a gyerek rehabra, mert Gerdának "elmaradt a járásfejlődése". Nem is ez bossszantott fel, mert Gerda tényleg nem akarta produkálni Magát abban a kb. két percben(és hiába mondtam, hogy már kapaszkodás nélkül áll nem hitte el), hanem az, hogy megkérdezte, hogy kúszik-e. Már nyáron kúszott, szeptembertől mászik és akkor állt fel, mindez rajta van a kartonon, és azóta legalább ötször voltunk is. Megértem, ha nem emlékszik, de legalább a kartonra ránézne...

Ági!
Még benne vagyok a nyolc napban! Boldog névnapot kívánok!
Kép
Örülök, hogy kiderült, mi a baj. Gratulálok a fogacskához. Most jobb, vagy jön a következőKép?

Emese!
A gyerekeknek nagyon tetszett a klip. Matyi mindig újra akarta nézni, alig bírtam elterelni a figyelmét. Ha tudsz még ilyesmit jöhet!

Zsuzsa!
Nekem nincs ötlet! Nem vagyok túl jó a kérdésbenKép.

Gyöngyöske!
Szauna, masszázsKép ráadásul még bérlet is. Hát ez csuda jó lehet. Olyan sárga vagyok, mint ezek a fejekKép!

Andrea!
Nekem nem egészen világos miért kellene befeküdnöd? Van valami egyéb is a korodon kívül?

Ditta!
Javult a helyzet?

Panka!
Ez a kendő az amelyik a keres-kínálban? Azt én is láttam. A karikás azért jó, mert könnyebb felvenni. A babót könnyebb beletenni-kivenni. Hátulról előre lehet húzni és visszatolni. De ez csak az, amit elméletben összeszedtem róla, hogy mi igaz belőle nem tudom... Nekem nem sikerült vennem, de a kötözős jól bevált. Most nem tudnék dönteni, hogy milyet vegyek. Gerda már túl nagy a karikáshoz (állítólag). Szóval nem tudok segíteni, de ha gondolod, odaadom kölcsön a régit, próbáld ki!

Kriszta!
Próbáltalak felhívni. Milyen számot érhetlek el, ha akarok valamit? Elküldenéd mélben.

Marika!
Küldök Neked segítséget!
Kép

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SZiasztok!

Marika Kép , Melinda Kép , Emese Kép , Koda Kép , Kata Kép , Pamacs Kép , Zsuzsa Kép , Ditta Kép , Panka Kép !!!!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseiteket, jókívánságokat!!Kép

Kata
A program : Panaszkodik avagy Panasonic, most épp nem találom a lemezt. De az a lényege, hogy egy lemezre rengeteg anyag ráfér! Ha pedig DVD írótk is van, akkor még több.
És az avit automatikusan megcsinálja, vagyis azzá alakítja.
Legközelebbig hozom a nevét!

Emese
A Pampers "nóta" haláli yóóóó! Kép

Andi
Itt vagy még? Kép
Papás szülés: Nálunk a párom kifejezetten ellenezte, tiltakozott ellene, hogy bejöjjön. De aztán a vajúdáson végig bent volt, és Ő döntött úgy, hogy a végére már nem hagy magamra. Így lett papás szülésünk. Nekem nagyon jó volt, hogy végig fogta a kezem....

Zsuzsa
Oltást megkaptuk. Nagy nehézségek árán ugyan, de a doktornő eljött hozzánk, és Rebeka itt kaphatta meg. És meg kell mondjam, így sokkal jobb volt! Sokkal hamarabb sikerült megnyugtatnom! talán kevesebbet sírt, mint a fülbevaló belövésekor!
És végre a védőnő is ellátogatott hozzánk! Kép
Billentyűzet Kép Lehet, hogy Rebekának kellene egy! Amikor kiviszem magammal, nagyon élvezi ám, hogy "gépelhet" Kép. Úgy csinálja, mint a nagyok! Gépel, és utána nézi amonitoron, hogy hol tart KépKép
Beni eszik tejpépet? És ha igen , melyik fajtát adod Neki?
Éjszaka:
Amióta Rebeka végigalussza az éjszakát, azaz amikor már előfordult, én azóta éjszaka nem kínálgatom semmivel. Egyetlen egyszer fordult elő, amikor nagyon sírt, gondoltam a cici majd megoldja a helyzetet. De nem oldotta meg, mert nem is kérte. Szóval nálunk éjszaka csak játszócumi van. (Sajnos az viszont elég gyakran, újabban Kép )

Marika
Zsiráf KépKépKép
Képzeljétek! A múltkor írtam, hogy Rebekának kibújt az első foga Kép
Másnap estére kibújt a mellette lévő, második! KépKép
Viszont az éjszakai ébredések nem maradtak el Kép

Lányok! Miskolcon merre van BIO-bolt?

Páááááááá,
Ági

delice

Betti

Egyszerre írtunk!
Neked is köszönöm a köszöntést!! Kép

Gerdának pedig :

Kép

Ági

delice

Gerda-baba!

Boldog születésnapot kívánok!
Kép

Melinda

Gerda-baba anyukája!

Muszály , hogy tutják az oviban, hogy Matyi miért nem volt?

Melinda
adnilem

Sziasztok

Gerdának Boldog 1. Szülinapot!!!!!!
Kép

Ági
Milupa HA-pép, vaníliás. Ezt kapja Beni kb. 2 hónapja. Nagyon szereti, mindig keverek hozzá gyümölcsöt is. Te is adsz már Rebekának? Gratula a második fogacskához!!

LÁNYOK!!
Homeopátiás dokit keresünk Miskolcon. Reménykedünk benne, hogy segít megoldani az alvási problémákat. Aki tud, légyszi segítsen.

Előre is köszi

Zsuzsa
nzsuzsa

Zsuzsa!
Az avason van egy gyerekorvos aki homeopátiával is foglalkozik.Mi már többször voltunk nála és pont az alvásprobláma volt az amit sikerült kikezelnie.Igaz nem volt hatásos az elsQ szer, de a második v a harmadik igen.Javaslom, hogy jelentkezz be hozzá.Íme a telefonszáma: Dr. Szarka Annamária 06/30/9659856.

Melinda
adnilem

Sziasztok!

PamacsKép
Igazából nem tudom, hogy van-e a Barlangban babaúszás, de az időpont is elég korai, meg magáról a helyről sem sok jót hallottam. Szikszón is van, de az is korán van nekünk.Kép Mi most egy 3.-ra várunk, csak nehezen akar összejönni a folytatás, pedig nagyon jó volt. De várunk türelemmel, hátha.Kép

GyöngyöskeKép
Hát akkor bele kell húznod, a márc. eleje mindjárt itt van.Kép
Köszi kérdésed, jól vagyunk, csak már kezdenek jönni a "kellemes" tünetek, mint pl. aranyér és éjszakai vádligörcs.Kép

ZsuzsaKép
Mi próbáltuk az alvásra a homeopátiát is, de szerintem az idő az egyetlen, ami megoldja a dolgokat. Nálunk ez 1,5 év volt, kitartás.Kép És azért még most sem tökéletes a helyzet, de azért nem panaszkodhatok. Azért itt a homeos doktornő elérhetősége: Dr. Szarka Annamária, Klapka Gy.u. 18/b. Bejelentkezés: 561-528

BettiKép
Akkor most már tudom, hogy miért nem voltatok ma MM-en.Kép Matyinak gyors gyógyulást kívánok. Fotókat pedig már nagyon várjuk.Kép Találkoztam ma egy 16 hónapos kislánnyal, aki most kezdett el menni, úgyhogy Gerda még egyáltalán nincs elkésve.Kép Öreg nagyon a házidokitok?
Kendő: igen, az. Még van időm aludni rá egyet-kettőt, csak sikerül majd eldöntenem, hogy melyik legyen.Kép

ÁgiKép
Jó gyorsan jönnek azok a fogacskák.Kép
Konkrétan bio-boltról nem tudok, pedig de jó lenne, de hátha a lányok okosabbak. Több helyen is lehet venni bio dolgokat (gyógynövényboltok, hiperek), de elég gyér a választék. Van valami konkrét amit keresel, hátha tudok segíteni, hogy van-e valahol.

KataKép
Nektek nem okozott gondot a szobatisztaságnál, hogy Dóri nehezen tud kakilni? Sajna Beni is ilyen fajta, és szegénykém szól, hogy kakilni kell, szaladjunk a bilire, de van, hogy olyan nehezen megy neki, hogy csak állva sikerül, ilyenkor visszaadom rá a pelust, hogy akkor menjen oda. Csak félek, hogy ez egy kicsit be fog kavarni.

KrisztaKép
Sok-sok pozitív energiát küldök neked: ++++++++++++++++++++, hogy gyógyulj meg gyorsan.Kép Engem is érdekelne, hogy jelenleg milyen számon lehet téged elérni.

Akkor februárban lenne kedvetek talizni?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Boldog név- és születésnapot kívánok az érintetteknek!Kép

Panka, megnéztem a konyhád és nagyon-nagyon szép!Kép Meg Téged is megnéztelek és szép pocid van ám!

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Kár volt délelőtt felvágnom, hogy van egy egészséges gyermekemKép! Most már Gerdának is hőemelkedése van, enni is alig akart délben.

Melinda!
Kép Igen, ez teljesen ésszerű. A baj csak az, hogy reggel félkómásan (3-ig olvastam) felhívtam az ovit és bejelentettem, hogy beteg. De 3 napig itthon maradhat, csak félek, hogy csütörtökig nem jön rendbe.

Ági!
Hm, ez a biobolt nehéz ügy. Miskolcon a bioboltokban vannak magok, fogyókúrás termékek és illóolajok, de a bioélelmiszer nagyon kevés. A hipermarketekben van liszt, pékáru, tej és tejtermékek, kevés feldolgozott gyümölcs és zöldség. Pár éve lehetett kapni Pick téliszalámit. Már nincs, gondolom nem volt kereslet.
Mit szeretnél venni?
Amihez nagyon nehéz hozzájutni az a gyümölcs, zöldség, hús, tojás. Ilyesmit itt csak közvetlenül a termelőktől lehet beszerezni. Sajnos abból sem túl sok van. Sokan mondják, hogy az övéké bio, aztán ha jobban utána kérdeznél kiderülne, hogy a csirke nem kap tápot, néha még füvet is csipeget, csak éppen vegyszerezett búzát, kukoricát eszik.
Tényleg, mire lenne szükséged? Ismertem olyat, aki elment és megvett 10-15 csirkét és lefagyasztotta. Szóval így meg lehet oldani, de elég körülményes. Pár éve terveztek a piacon egy biorészleget, de aztán persze nem lett belőle semmi.
A tejpépekről: a tejpépek tejport tartalmaznak, tehát ha sima tejpépet adsz, akár tejet is adhatnál. Kivétel ez alól, amit Zsuzsa írt, a HA tejpépek is tejalapúak (többnyire), de a tejsavófehérjét tartalmazzák csak, azt is hidrolizálva. Amiben eltérnek a tápszertől az az, hogy van bennük valamilyen sűrítőanyag, többnyire rizsliszt. A sima tejpépek pedig nagyjából abban térnek el a tejbegríztől, hogy jobb a marketingjük. Én mindig elkábulok a polcok előtt és legszívesebben megvenném az összeset.
Na, befejeztem az okoskodást.

Panka!
Olyan jó, hogy Te is ezt mondodKép. Nekem eszembe se jutott eddig, hogy mennie kellene, de csütörtök óta eléggé zavar az egész. Egyszer sem állítottam fel és soha nem vezetgettem. Úgy gondoltam, majd magától... Ezek szerint vezetni kelleneKép. Különben idős az orvosunk, úgy hetvenen túl. Betegség szempontjából meg vagyok elégedve vele, csak a táplálásban nem bírunk közös nevezőre jutni. Most is tudom, miért küldött a rehabra, az Ő szempontjából teljesen érthető. Én követtem el a hibát. Azt mondta a rendelőben, állítsam fel és Gerda nem értette, mit akarok. Szegény csak felkapaszkodni szokott, tehát csak lentről tud felállni, fentről nemKép. Csak ezt eszembe se jutott mondani, mert nekem egyértelmű. Annyit kellett volna csinálnom, hogy cipőben leteszem a földre.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!
Jelentem akit érdekel tettem fel az albumomba pár nemtúljóminQségq képet, de nincs digitgépem, úgyhogy ezeket a telefonommal csináltam.

Melinda
adnilem

Sziasztok!
Megjöttem a dokitól. Ma vagyunk 35+5naposak. Az Nstn rendes volt babuci sokat mozgott. Méhtevékenység majdnem nulla 2szer volt 30 akkor éreztem is keményedést. Az uh-on a lepény még első fokban sem érett, a BPD 90mm AC336mm Fl68mm OFD108mm
Súlybecslés: 3092g 3 hét alatt 900got hizott a kicsike. Én is győzködöm, hogy Valentin napi baba legyen, de ilyen egyenes méhtevékenységgel és éretlen lepénnyel lehet hogy megvárjuk Nesokát is amig megszül.
Vagy kitudja okozhatnak meglepetéseket is a babák nem?

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Ági!
Rengeteg anyag egy lemezre? Szuper!
Igen, van DVD írónk is, úgyhogy kell, kell, kell a neve a proginak!KépKép

Panka!
Olvass bele a topicomba! Kata007 képei.
Anno amikor szobatiszta lett, könnyen ment, de
épp most panaszkodtam ott a témáról.Kép
Bááááár lekopogom, azóta volt nagydolog és nem tiltakozott a bili ellen.Kép
Én azt tanácsolom, hogy ha már szól a kakinál, ne add vissza a pelust. Inkább maradjon a bilin. Baromi könnyen meg tudja szokni, hogy engedsz neki. Ja és a topicomban olvashatod majd, hogy mi lazítja meg most tökéletesen a székletét.

Zsuzsa!
Ma megcsináltam a husis, pároltzöldséges kajcsit amit ajánlottál. Idézem Dórit: "Anya! Ez nagyon finom! Anya! Te nagyon ügyes vagy!"
Vagyis tökéletes siker volt. Nekem is nagyon ízlett, úgyhogy mégegyszer köszi!Kép

Betti!
Kicsit én is régimódinak számítok ugye a 18 éves lányommal, de én felállítanám a helyedben és sétálgatnék vele. Amiket írsz róla, tuti semmi baja, és minden gyerek más ha nem otthon van, de talán kicsit lusta és csak egy kis noszogatás kell neki. Elkésve biztosan nics.Kép

Szorítsatok nekünk holnapra! Tárgyalás....

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kriszta!
Nézd csak mit találtam neked:
"...2005-től a foglalkoztatás növeléséért és az elhelyezkedési esélyek javításáért a befizetett járulékok egy részét vagy egészét visszaigényelheti az a munkáltató, aki pályakezdő fiatalt, gyesről, gyedről, gyermeknevelési támogatásról, ápolási díjról visszatérő személyt vagy 50 évnél idősebb, tartósan munkanélkülit foglalkoztat. A 25 évesnél fiatalabb, először elhelyezkedő munkavállalók, valamint a gyesről, gyedről, gyermeknevelési támogatásról, ápolási díjról visszatérők foglalkoztatása esetén az adóhatósághoz benyújtott bevallással visszaigényelhető a 9 havi társadalombiztosítási járulék fele."
P.

panka

SziasztokKép

KataKép
Szorítunk!!Kép Minden okés lesz!

BettiKép
Már megint utoljára, de annál nagyobb szeretettel kívánok Gerdának sok boldogságotKép
És a kilókra visszatérve. Gerda mennyival született? Marci 3300 grammal, és 1 évesen alig volt 9 kiló. És a doki néni nem sipítozott. És igaza is volt, mert most olyan tokás 19 hónaposanKépKép

BúzaszemKép
Bizony tudnap meglepetést okozniKép Én délután kettőkor elmentem NST-re, minden oké volt. Semmi jele a szülésnek. Átsétáltam a tanácsadóba. Ott is megvizsgálta. Minden oké kismama, jöjjön jövőhéten is. Ennek ellenére délután 7 órakor mentünk vissza a korházba szülniKép 3 óra múlva megvolt Marci.....

MelindaKép
Az alvós képek nagyon tündériek! Ilyenkor mint a kisangyalok olyanok..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok

Nagyon köszönöm Panka, Melinda a doki néni címét, majd ha voltunk leírom mi volt. Most egyenlőre nem keresem, mert nagy hó közeleg (állítólag 10-20 cm) és nem tudom, hogy an jutunk el.

Betti
Nagyon érdekes dolog ami Bettivel történt, és még érdekesebb, hogy miért nem hisz az anyának a doki bácsi, aki a legjobbat akarja mindig a ygermekének és ha baj lett voln a felállással, már Te magadtól vitted volna hozzá. És miért kellett a dokinak úgy sietni?! Felállt volna Gerda magától is. Ezek az orvosok.....bosszantó, de ne aggódj, minden rendben lesz.

Ahogy olvastam Kodát és Téged is Betti a kilók láttán megijedtem viszont, hogy az én gyrekem túlsúlyos. Ő 31.-én lesz hat hónapos, 8 kilón már felül van (nem tudom hány dekával, jövő héten mérés), de 73 cm. Én nem lárom egyáltalán daginak, de lehet, hogy elvakult vagyok?!

Kedves Búzaszem
Nagyon várjuk már Hanna érkezését és nagyon vigyázz Magatokra, majd hívlak!!!!
Kép

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Zsuzsa!
Ne aggódj Beni súlya miatt (én sem látom daginak), és a gyerekek fél évas korukra álltalában megduplázzák a születési súlyukat. Ádám 6 hónaposan 7820 gramm volt (3600-al született).

Betti!
Az a baj, hogy az orvosoknak annyi betegük van, így nem tudnak egyre sem rendesen odafigyelni (olyan mint a gyárban a futószalag).
De szerintem sem kell aggódnod Gerda miatt (én 13,5 hónapos koromig nem voltam hajlandó felállni és elindulni, csak ha nagyon erősen noszogattak).

Kata!
Nagyon szorítunk!!!!

Búzaszem!
De jó, hogy jól vagytok!

mse173

Zsuzsa, Betti: az én fiam 3 hónaposan 7,5 kg volt!!!! 1 évesen meg 9,5. Sztem nagyon kevés gyerek fejlődik a nagykönyv szerint. Akkor Alka is gázos, mert 7 hónaposan felállt, ráadásul még csak cicizik. És már 8 kg felett van. Nekem 1x azt mondta egy doki. hogy a gyerkőcök sokkal okosabbak nálunk, és ők tudják a legjobban mire van szükségük.
pamacs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?