Sziasztok!
Orsi
Gratulalok a fogacskahoz, meg Gergo fantasztikus sulyahoz is. A kepeket is megneztem, nagyon aranyos a kisnagyfiad!!!
Szerintem inkabb tobbfele pozban tegyel fel kepeket Gergorol, mint ugyanabban a helyzetben sokat, akkor tobb arckifejezest lathatunk tole, meg tobb ruhacskajat, stb...
Hozzatapival nem kell rohanni, mi elkezdtuk mikor Bazsi beteg volt es repaval akartak megfogni a hasat. Hat, volt siras-rivas a nem fokozatos bevezetestol, pedig elfogadta.
Most ujra csak anyatejezunk, semmi baja, tiszta mosoly. Igaz, kakilasban listavezeto, de jol erzi magat!
Rita
Ez a hajkorona Lilinel!!! Tovabbra is amulok, 5cm haja Balazsnak nincs osszesen.
Na, hogy megy a torna? Elvitted Lilit?
Jerry
Ezek a ferjek...allandoan gep-idot kovetelnek.Mi van a hajaddal? Szolgalsz valami ujdonsaggal?
Nanda
Nnnaaa, szamodra aztan van mondanivalom!!!
Egyreszt irigykedem a nyaralasert, masreszt ez mar megiscsak sok, hogy Te milyen szep vekony maradtal, azon kivul meg meg nyugis olvasara is van idod!!!
Szerintem az ilyen kepek felrakasat valami bizottsaggal kellene elotte engedelyeztetni!
A gyerekek meg tunderiek es lathatoan elveztek a homokozast. A legutaknak is biztos jot tesz ilyenkor a tengeri sos levego...
Aniko
Udv a fogasok taboraban!
Mi a gond a derekaddal? Becsipodott egy ideg? Nekem amugy mensi elott is az szokott fajni, ha meg jol emlekszem, olyan regen volt...
Nem kertel egy masszirozast Apatol, esetleg egy szal kotenyben?
Shine
Mar all Adam is... Nagyon gyorsan fejlodik, ajanlanam figyelmebe Lino Katicajat, de nem ajanlom, mert O a mi menyasszonyunk!
Havazas: en a tavasznak orulnek mar igazan, de ha az nem johet, akkor legalabb ho legyen es ne sar. En ki fogom vinni akkor is, egy kis levegozes kell neki, akkor jobban is alszik.
Mi jol vagyunk, Balazs nagyon jo kedelyu mostanaban, bar a foga ot is kinozza es ejjel bizony ebred vagy 3x, de hamar visszaalszik. Jobban megvisel, hogy hajnali 6kor vege az ejszakanak. Igaz, alszik delott is.
Es megtanult nagyon tehnikasan kopkodni.
Valamint kinlodik a negykezlabazassal, addig is remekul halad kommandozva es forogva.
A hofordulosokat koszontom, tobbieknek is puszi, megyek szoptatni:
szoszi