Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rita:ördög Lili Kép
Az én Bencém soha nem ébred ilyen jókedvűen.Kép

Orsi,Vali:hogy telt az éjszaka? Láz?
Mi eddig megúsztuk.És nincs csomó sem a combiban.Kopp-kopp....

Bori:Hogy Ti mennyit utaztok!! Kép Irigy-irigy!Bár síelésre nem vágyom.De a Kehidát bírnám. Kép
Akkor most hány fogacskánál is tartotok?
Horváth cuki Kép Zitával is tervezzük oda a talit,nem akarsz csatlakozni? Kép
Apukáddal teljesen egyetértek,én sem fogok elkeseredni,ha valamit nem fogad el egyből,a lényeg,hogy helyette szopizik.KépNem is értettem mi a baja a dokinéninknek ezzel.Orsiéké szimpibb.Kép

Timi:Üdv közöttünk! Kép
Semmiképp ne erőltesd,nem vagytok lekésve semmiről.Én a 2 nagyobb gyerkőcnél is türelmesen kivártam mindent,akárki akármit is mondott.A fiam pl.már 11 hónaposan járt,de bizony elmúlt 3 éves,amikor szobatiszta lett.Viszont nem kellett szoktatni,hanem egyik nap reggel magától mondta,hogy nem kell neki többet pelus.És még véletlenül sem pisilt be soha többet.
Szép súlya van Rolandnak.Kép

Most ennyi,majd még próbálok jönni:

Anikó
vakili

Jaj,nem is mondtam Nektek,Gergő elkezdett iszonyúan fogyni! Már 4 kilónál tart Kép
Teljesen el vagyok keseredve,szinte semmit nem eszik,hiába csinálom a kedvenceit.
Egyébként is nagyon vékony volt,úgyhogy Béres cseppet és étvágygerjesztőt kap most,és 2 hét haladékot.Ha addig nem változik,komoly kivizsgálásnak nézünk elébe.Kép

Anikó
vakili

Kisdió:szépek a képek Ákosról Kép

Anikó
vakili

<font face="Comic Sans MS">Sziasztok!

Napok óta nem tudok írni a Babanetre, mert mikor elküldöm az üzenetet, akkor hibával elszállok. Remélem, most nem járok így.

Rita! Nagyon jók a fürdős képek Liliről. Olyan nagylány már! A fogak meg majd előbújnak. Egyik csoporttársnőm lányának 11 hónaposan bújt ki az első, aztán rohamtempóban a többi.

Berni! Nagyon aranyos Ákos a képeken.

Orsi! Gratulálok a fogacskához!
Nekünk is kerítést kellene csinálni. De egy focipálya méretű a telkünk. Nagyon sokba kerül(ne). Kép

Anita! Apukád ügyesen megnyugtatott. Kép De addig tényleg ne aggódj, amíg hátránya nem származik Dorkának abból, hogy csak mímeli az evést az anyatejen kívül.

Timi! Üdvözöllek a topikban! Nyugodj meg, teljesen jól fejlődik Roland. A méreteiből itélve egy gyönyörű, formás baba lehet. A profilodban lévő kép aranyos, de az úgy látom még Roland zsenge korában készült. Kép Ne siettesd a dolgokat, mert az mindig megbosszulja magát! Ahogy nekünk felnőtteknek, úgy nekik is megvan a maguk tempója. Kétévesen nem fog számítani, hogy 9 hónaposan vagy 5 hónaposan tanult meg mászni. Arról nem is beszélve, hogy van gyerek, aki nem is mászik sosem igazán. A bébikompról hallgass meg egy ortopédust! Valószínűleg elveszi a kedved tőle. Egy héthónapos gyereknek még állnia sem kell, ha ő maga nem akar, nemhogy járni.
Kimásoltam neked a héthónapos babákról:
A legtöbb baba
-támasztás nélkül ül
-ütögető mozgással a tárgyakat eléri
-a beszédet utánozza, gagyog
A babák fele
-hangokat kombinál és egy-egy szót megformál
-mászni kezd, vagy előrefelé kúszik
Néhány baba
-rövid ideig képes állni, miközben valamit a kezében tart
-a tárgyakat összeüti

Bocsi, ha túl sok voltam. Remélem, nem veszed rossz néven. De ha egyszer beindulok. Kép

Anikó! Nagyon szépen fejlődtök. Most, hogy túl vagytok az oltáson, lassan egyeztethetünk a találkozónkról.
A hozzátáplálásban meg hallgass a megérzéseidre. Saját példámból kiindulva úgy gondolom, nem az időponton múlik, hogy elfogadja-e az új ízeket. Mindhármukkal kivártam a hat hónapot. Ádám rögtön elfogadott mindent. Csilla tízhónapos koráig semmit. Rékán tegnap láttam először, hogy nem csak játéknak veszi a kanalazást és tényleg kéri, amit kínálok.

Vali! Úgy szeretnélek már élőben látni megint titeket. Nagyon kíváncsi vagyok rád is meg a gyerekekre is. Minden tiszteletem továbbra is a tiéd, olyan ügyes vagy az ikrekkel.

Mára ennyire futotta.

Nanda! Szerezd gyorsan vissza a net-et.

Soraya! Láttam az Indexen képet Martinról. Gyönyörű.

Ildikó, Panó, Linda, Linó, Szöszi, Swen, Süncsi, Pitypang, Shine, Mucska, Nalika, Chello, Kika, BNM, Fifianyu, Lujzika, Jerry, Nyinike, és mindenki, akit nem sikerült felsorolnom:

Szép napot!

Zita</font>
pzita

Anikó!

Most olvasom, hogy Gergő meg fogy. Kép Remélem, gyorsan kiderül, hgy mi az oka.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

Múltkor írtam egy hoszszú hozzászólást, erre elszállt! Kutyafáját! Kép

AnikóKép szegény Gergő! remélem, hamar rendbejön, és kiderül, hoyg csak valami apró huncutság van a fogyás mögött! Nagoyn drukkolok!

Zita:kösziKép Mi is szép napot kívánunk! Kép

Lányok, Ádám feláll kapaszkodva! Most ez a sláger! Állandóan állni akar, és persze nagyokat esik. pedig szinte mindig mellette vagyok!

Puszi, shine
shine

SziasztokKép

Reggel már voltam, de írni már nem volt időm.
Most jöttünk meg a sétából és még szunyál Mókuska, így kihasználom gyorsan.Kép

Rita, Kisdió
Annyira cukik a képek!!!
Ákos tündéri!Kép
Lili meg boszorkányos egy kiscsaj lesz!Kép Óriási a haja!Kép

Anikó
Szegény Gergő! Remélem nem lesz semmi gond, csak épp étvágytalan! Én is biztos nagyon aggódnék!
Örülök, hogy Ti megúsztátok az oltást! Gergőnek megint kicsit bedurrant az egyik combja, de nem nagyon vészes. Borogatom. Láza nem volt, csak hőemelkedése egy kicsi, szóval remélem ennyivel mi is megússzuk! És olyan jó, hogy ez már az utolsó volt!!!Kép
Én úgy döntöttem, hogy megvárom az agyhártyagyuszis oltással az 1 éves szülinapját. Doktornéni egyetértett, szerinte Gergő olyan egészséges és erős baba, hogy nyugodtan kivárhatjuk és akkor csak 1 szuri.

Zita
De jó, hogy jöttél!!! Nagyon hiányzol ám!!!
Kerítés: a mi telkünk is irdatlan nagy, 300 nöl, ráadásul saroktelek, így 3 oldalt nekünk kell bekeríteni.Kép Lassan meg kéne tudnunk mi mennyibe kerül, hogy leüljek osztani-szorozni kijön-e?

Shine
Szia!Kép
Gratula Ádámhoz!Kép Elfelejtettem, hogy Ő most mennyi idős is?

Most mennem kell, de még jövök ma.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
Kép

avocado

Sziasztok!

Aniko: Sajnalom Gergot. Kép Es szerinted mitol lehet? Most atmenetileg etvagytalan?
Remelem minden rendbe jon.

Zita: De jo, hogy jottel! Kép Szerintem is Lilinek keson fognak kibujni a fogai.
Es ti hogy vagytok? Gyerekek?

Shine: Gratulalok Adam fejlodesehez! Kép

Orsi: tenyleg nagy a haja, es erdekes nem hullott ki. Altalaban ezek kihullanak, es ujranonek. Hat Lilinel ilyen nem volt es szerintem mar nem is lesz. Ma kiprobaltam az etetoszeket. No, nem onnan etettem, csak beleraktam, hogy mit szol Lili. Nagyon elvezte! Kép Lasd kepet.

Puszi mindenkinek Rita

Kép

Kép
Kép
trita

Rita
Ez a kép is nagyon jó!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Zita: a jövő hét már jó lesz.KépIgen,a nagyoknál már előbb kezdtem a hozzátápit,de akkor még az volt a szokás,és ők ilyenkor már tápszeresek voltak.Most még élvezkedni akarok,bár a kezemből már kinézné a kaját.Nekem azért nincs annyi tejem,mint Neked,bár még elég neki.Melyik kaja tetszik Rékának?

Zita,Shine,Orsi,Rita:köszi a drukkot Gergőnek!Az a baj,hogy ilyenkor szokta elkapni a hasmenős-hányós vírus,és mivel nincsenek tartalékai,mindig a kórházban kötünk ki.Kép Remélem használ az étvágygerjesztő.
Egyébként mindig is nagyon rossz evő volt,de tavaly tavasszal megváltozott,szépen ki is kerekedett.Most viszont már a tanár néni is szólt,mert egyik ebédnél rosszul lett.Képes délután 5-ig nem enni egy falatot sem.Kép

Orsi:sajnos mi sem úsztuk meg,elkiabáltam,jól bedurrant a combi.Kép Láza nincs,de Ő kapott kúpot,lehet,hogy azért.
Viszont olyan mérgesen,erősen harap és rág mindent,hogy lehet,hogy jön az a fogica.
Oltással azt hiszem mi is megvárjuk a szülinapot.

Shine:ügyes fiacskád van,kezet foghat Lino Katájával.Kép

Rita:édes a kép.KépBence nem szereti sem az etetőszéket,sem a hordozót.Elég nehéz így bármit is csinálni,mert csak kézben szeret lenni.
Most is együtt írunk.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Anikó: ez a fogyás rosszul hangzik! Kép Eddig hogy evett?

Rita: Lili kölcsön adhatna egy kis hajat Ákosnak! Kép Tündéri azzal a sok hajával, és hatalmas szemeivel!

Orsi: gratula az első fogacskához!

Timi: pont tegnap írtam, hogy mi se produkáljuk azokat, amiket a nagykönyv szerint kellene. De az a lényeg, hogy szép, egészséges, vidám legyen a baba!

Nanda: 1 hétről volt szó, nem kettőről! Kép

Sajna nem tudok tovább maradni, mert Ákos már rugdossa az ágyat.Kép

kisdió

Köszönöm a képdícséreteket!Kép

Kép
kisdió

Kisdió: Az előbb már írtam,hogy mindig is rossz evő volt Gergő,de ez most valami más.És nagyon hirtelen kezdett el fogyni.Ezért vagyok betojva.Kép
Nanda már itthon van,csak nincs netük sajnos.Kép

Anikó
vakili

Kisdió
KösziKép

Anikó
CombikaKép Én is adtam este sima kúpot, hogy ne fájjon Neki éjszaka.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok
már van internetünk,most csak jelentkeztem,később jövök,

puszi,Nanda
nanda

Néhány kép a nyaralásról...Kép

Kép
nanda

Kép
nanda

Kép
nanda

Kép
nanda

Kép
nanda

Kép
nanda

Szia Nanda!!!!!!Kép

De jó,hogy megint tudsz jönni.Képek tök jók!!!
Tulajdonképpen hol is voltatok?

Orsi!
Bencus nagyon nyűgös most.Kép Megkóstoltuk az almát az előbb,és nagyon tetszett a drágámnak.Kép

Anikó
vakili

Anikó,
köszi a közreműködéstKép

Fuerteventurán voltunk,a Kanári szigetek egyik szigete.Gyönyörű volt,végeláthatatlan homokos partok,és kék óceánKép25 fok volt,és minden nap szikrázó napsütés,nagyon nehéz volt hazajönniKép ebbe a jégverembeKép

puszi Nanda
nanda

Jujj de irigy vagyok!!!!!!!Kép
A fürdőrucis képed eszembe juttatta,hogy én már ilyet soha nem vehetek fel.Kép

A
vakili

Ó,enyém az arany???? Kép

Szép napot!

Anikó
vakili

SziasztokKép

Nanda
Szia újra itthon!Kép
Képek szuperek, de most aztán még irígyebb vagyok!!!Kép Nagyon klassz lehetett! Gyerkőcök tündériek!Kép

Anikó
Bencus nyűgijeKép AlmaKép Végül is csak elkezdted? És még csak a levével, vagy már péppel?
Nekünk elég húzós éjszakánk volt, mert Gergő tegnap egész nap nem tudott kakilni, pedig már reggel kellett neki, mikor mértem a lázát látszott. Ennek ellenére egész nap semmi, úgyhogy sejtettem, hogy éjszaka akar majd kijönni az a fránya kaki.Kép Persze a 3/4 1-es szopcsija után fel is ébredt 1/4 4-kor, nagy nehezen sikerült Neki kakilnia, de aztán nem akart aludni,muszáj voltam megszoptatni, de abban sem aludt el, úgyhogy Karcsi felkelt Hozzá altatni.Kép Aztán kelt fél 6 után, szopcsi és szerencsére 6-8-ig aludtunk!Kép
Kint meg szélvihar van, így ma sem lesz séta.Kép

Most megyek reggelizni, majd még jövök.

PusziKép

Orsi

avocado

Orsikám!

Éjszakátok.Kép Én is nagyon féltem tőle a tegnapi nap után,de várakozáson felül jó volt.Szopiztunk 12-kor,4-kor és 7-kor kelt.Nekem ez szupernek számít.Kép
Azért még nem akarom rendszeressé tenni az almát,de majd meglátom.Csak tegnap annyira nem tudtam mit kezdeni vele,és valahogy nem akart a tejcsi rendesen termelődni.Kép
Én is lemondtam a sétáról,pedig nagyon ránk férne.Kép

Puszi Nektek

Anikó
vakili

Anikó
Húúú, ez szuper éjszaka, amit leírtál!!! De én sem panaszkodom, mert az átlag jobbnak számít, csak mostanában becsúszik 1-2 rosszabb is, gondolom a fogacska. És mivel innentől kezdve folyamatosan jönnek majd a fogak nem sok alvásra számíthatok.
SétaKép És közben gyönyörűen süt a nap, engem meg idebent esz a fene.Kép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Jó éjszakát mindenkinek,csak most tudtam benézni,és kicsit olvasgatni.

Anikó,
most olvastam Gergőt.KépMi lehet a baj?Nem vetted észre rajta,hogy esetleg furcsa szagú a lehellete,vagy sok folyadékot iszik?
Gratula Bencus súlyához,és a nyugodtabb éjszakákhozKép

Orsi,
Nem semmi a kismacsódKép súlyilagKép
Édesek a képek,főleg a repülősKép
Fogi,5 hónapKép GratulaKép
Maxinak is nemsokára kibújik a felső kettő,nagyon duzzadt az ínye,nagyon nyűgis-bár ez lehet az időtől is-.
Vízről jutott eszembe,a barátnőmék most rendeltek valami víztisztító berendezést amit csak rá kell rakni a csapra és teljesen megtisztítja mindenféle borzadálytól,plusz uv-vel fertőtlenít is,és mindenhova viheted magaddal.Nyaralásra,nagyihoz,nyaralóba...stbb.ha érdekel,elkérem a pontos nevét,élárhetőségetKép

Bori,
irigyellek az utazásért-én aki most jöttem hazaKép-de mennék is vissza.
Dorka ma 7 hónapos-még amikor írok-istenke éltesseKépMilyen volt a balatoni telelés?

Kisdió,
Nagyon édes Ákoska,Kép
Dolgozol?
Én is most kezdtem el a hamikát Maxinak-már kóstolgatott,de most már igazi emberes adagokat megeszikKép,és nagyon szeret mindent.Már amit eddog próbáltam.Viszont neki is kaki gondjai voltak,és kicsit meg is ilyedtem,mert fél óra erőlködés után 1db kecskebogyót találtam a pelusbanKép Mit adtál neki,hogy megoldódjon a probléma?Valaki mintha régen említette volt a Bonjour őszilét-lehet adni a babáknak?Vagy valami mást?Mayának soha nem volt ilyen gondja,tanácstalan vagyok,narancslével nem merek megpróbálkozniKép

Vali,de jó hogy téged is olvashatlakKép
Nincs friss képed a manókról?
Nem lehet egyszerű egyszerre kettőt cipelniKép
Anyós-nagyon meg tudlak érteniKép

RituskaKép
Bocsi,a húgom is az,és a Maya mindig ezt mondja nekiKép
Ne idegeskedj fogi ügyben a Maya 10 hónapos volt amikor az első foga kibújtKépDoki néni azt mondta,minél később jön,annál jobbak lesznek.Nem tudom,hogy igaz-eKép
Ördög LiliKép

Most ezt gyorsan elküldömKép

Nanda
nanda

Holnap,ill.majd este jövök újra,most mennem kell hangokat hallokKép

Puszi mindenkinekKép

Nanda
nanda

JÓ reggelt!Kép

Az idő szép,de én nagyon szarul vagyok.Kép
Annyira fáj a derekam tegnap este óta,hogy sírni tudnék.Éjszaka már Attilának kellett kiabálnom,mert nem tudtam megmozdulni sem,és Bencust kellett volna etetnem.Ráadásul extra nyűgös éjszakánk volt,talán a foga miatt,volt,hogy fél óránként keltünk.Elég rendesen kiborult a párom,most remélem még jobban fog becsülni.

Nanda:semmi ilyesmit nem vettem észre,de van cukros a családban,úgyhogy nekem is eszembe jutott.Kép

Puszi

Anikó
vakili

SziasztokKép

Nem fogjátok elhinni, de ilyen szuper éjszakánk azóta nem volt, hogy Gergő megszületett!!!Kép
Este szokásosan letettem a kiságyába, már fél 9-kor aludt. Aztán éjfél után kicsivel felébredt, tisztába tettem, de nagyon sírt, szerintem a foga, így megszoptattam és gondoltam, hogy talán jobb, ha most Velünk alszik. Így ott maradt az ágyunkban. fél 4-kor ébredezett, szopiztunk és el is aludtunk. 3/4 7-kor ébredtem, hogy Karcsi készülődik, de Gergő édesen aludt mellettem! Valamikor 1/4 8 körül szopizott, de fel sem ébredt és csak 1/4 9-kor kelt fel, de én hamarabb ébren voltam! Komolyan mondom olyan, mintha végigaludtam volna az éjszakát!!!Kép

Nanda
KösziKép
Bizony nagyon érdekelne ez a víztisztító berendezés!!! Légyszi tudd meg az elérhetőségeket! KösziKép

Most megyek, mert kisoroszlán itt morog mellettem.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Anikó
Ó, Te szegény!KépKépKép
És mitől lehet ez a derékfájás? Akkor egész éjjel Attilla rakta oda Neked Bencust? Elhiszem, hogy kikészült, a férfiak nincsenek ehhez hozzászokva. Bizony becsülhet is Téged!!! Neked különben is extra nehéz itt mindannyiunk között!
Küldök sok gyógypuszikát!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megvan az ADSL-ünk, csak ettől még nem lett több időm. Ha beüzemeljük a routert, akkor állandó kapcsolatba leszek, szóval jövök nemsokára!!

Jerry
jerry

Szia Jerry!Kép

Akkor gyereeeee!Kép

Képzeljétek tegnap sikerült megnéznem Gergő fogacskáját! Nagyon cuki, egyre jobban bújik kifelé!Kép És ma délelőtt láttam mellette a másikat is, már az is majdnem kint van!Kép

PuszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most erek csak ra. Kép Voltak nalunk vendegek es nemreg mentek el.

Nanda: Nagyon klasszak a kepek. Kép Nem is irtad, hogy Maxi napjai nem borultak fel a klima es a helyvaltoztatas miatt? Baratnomek is most mennek el, de ok Teneriffeere es 1 honapra. Kép
Nyugodtan hivj Rituskanak, legjobb baratnom is ugy hiv. Kép
Maxinak mit adsz enni pontosan? Nekem Lilinek a sargarepatol es a krumplitol bogyos a kakija, de o ki tudja rendesen nyomni. Olyan edes olyankor. Hason fekszik, latni ahogy a popsija megemelkedik erolkodeskor es kozben nyogdecsel. Kép

Aniko: Mitol faj a derekad? Vagy megint nagylany lettel?

Orsi: ejszakatok. Kép Majd meglatod, akkor fogsz a legjobban meglepodni, amikor atalussza Gergo az ejszakat. Amiota Lili is atalussza en meg azota is idonkent felkelek csak ugy reflexszeruen. Kép
Fogak. Kép Nekunk meg mindig messze van. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Ujabb kepek:
Borzas Lili, reggeli ebredeskor. Kép
Kép
Papaval jatszunk:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Itt vagyok! Visszafelé kezdek el olvasgatni, szóval lehet, hogy kicsit értelmetlen leszek!

Rita: na ja, könnyű annak borzasnak lenni, akinek van haja. Marcellnek se haja se foga, mintha 90 éves lenne. De a mi doktornénink is azt mondta, hogy annál jobb foga lesz minél később jön ki.
Lili mintha vékonyabb lenne, vagy csak nőtt?

Nanda: nyaralásra én is irigykedem, nagyon jók a képek.

Idáig jutottam, Leventének kell a gép. Disznóság!!

Jerry
jerry

Rita
Nagyon édesek a képek!Kép Mint mindíg.Kép
Átaludt éjszaka: azért szerintem mi arra még várhatunk! De sebaj, már ez is szuper lenne, ha ilyenek lennének, mint a tegnapi.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Csajok!

MEGVAN AZ ELSŐ FOGACSKÁNK!!!!Kép

Rita!
Még nem,de szerintem az lesz.Akkor csak nem úszom meg a dokit.Kép
Képek megint nagyon édesek!Ez a hajzat!!! Kép

Jerry:szia Kép

Anikó
vakili

Jerry
Sebaj, majd csak elolvasol mindent és akkor reagálsz.Kép Hidd el, olyan nagyon sok nincs.Kép

Lányok
Ma keresgéltem a régi archívok között, október környékén és annyira ledöbbentem, hogy mennyit változott ez a topik!Kép Olyan kár, hogy ilyen sokan nem jönnek! Gondolkoztam rajta, hogy vajon miért, hiszen mikor megszülettek a babák, még elég sokáig jött mindenki. Aztán kirobbant az...de erről már nem érdemes beszélni, mert rég volt és el is múlt, és mégsem jönnek nagyon sokan!Kép

Swen? Panó? Linó? Zsuzsa? És még olyan sok nevet lehetne felsorolni, hadd ne tegyem most, mindenki tudja, aki nem jön, hogy Ő is beletartozik! És nekem mind hiányoztok ám lányok!!!

Szomorú vagyok, hogy egy ilyen "dolog" miatt azokkal sem akartok találkozni, akikre nem "haragszotok". Persze ezt csak az értse, aki e miatt nem jön. Tudom sokan el vannak havazva, de pl. Zita is el van havazva rendesen és be-bejelentkezik, hogy tudjunk Róla! Szóval kicsit szomorú vagyok! Én szerenék tudni róla, hogy mi van Veletek, mi van a babákkal, de hát ez van.Kép

És most az elmaradásaim:

Kinga
Tegnapelőttre boldog félévességet Nektek!Kép

Bori
Tegnapra boldog hófordulót! Hihetetlen, hogy Dorka is már 7 hónapos!Kép

Soraya, Kakukkfű
Boldog hófordulót mind a négyőtöknek!Kép

Holnapra
Linó, Mariann
Gratula a 7 hónapossághoz!Kép

Holnaputánra (csak hogy nehogy elfelejtsemKép)
Vali
Gratula a 7 hónapos ikrekhez! És le a kalappal előtted!Kép

És a kép minden hófordulósnak szólKép

Lányoknak:
Kép

Fiúknak:
Kép

Puszi minden babának és mamának!

És azért én még mindig reménykedek, hátha visszatérnek az elveszettek!Kép

Orsi

avocado

Most kezdtem el gondolkozni, hogy én hülye nem köszöntöttem sem Zitáékat 18-án, sem Nanadáékat 19-én, Zsuzsiékról és A.Hajniékról nem is beszélve!

Ezer bocsánat!!!Kép Kép

Zita
Boldog 7 hónaposságot Nektek!Kép

Nanda
Gratula Maxi félévességéhez!!!Kép

Zsuzis, A.Hajni
Boldog félévességet a picurkáknak!Kép

Kép

Remélem most már senkit nem hagytam ki!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lefekves elotti utolso bejelentkezes. Kép
Koszonom a dicseretet mindenkinek.

Jerry: Lili hizott rendesen, talan nott is, de nem olyan vekonyka. Kép Jovo heten derul ki mennyit hizott. 1 honapja volt 7,5 kilo. Kép Igaz nem olyan mint Orsi Gergoje, de en jelentkeztem a manokenek klubjaba. Kép

Orsi: en is nagyon hianyolok mindenkit, de ezt mar ezerszer hangoztattam. Kép

Megvolt az elso komoly hajvagas! Lili haja vegebol 5 cm-t vagtam mindenhol. Kép Kép
Muszaj volt.

Puszi midnenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita: Lili haja nagyon édes! Ádmnak, szerintem, sosem lesz ennyi! Kép
Tényleg, hogy bírta hajvágást Lili?

Orsi: te kérdezted? Ádám 7 és fél hónapos. Gratula a szuper éjszakához! Már nekünk is van egy-két iylen. A tegnapi épp nem. Kép Fogzik a drágám ezerrel. Ja! Tényleg, a fogacskákhoz is gratulálok! Kép

Nanda: nagyon klasszak a képek, és irigy avgyok. Egyrészt a nyaralásért, másrészt azért, hogy ilyen karcsú maradtál aszülés után is. Kép
Kaki: barack? kamillatea? Szerintem ezek hajtanak.

Anikó: jobbulást! Kép És nektek is angy gratula a fogakhoz!

Nálunk még mindig nagyon nőnek a fogak, az egyiknek már kilóg a vége, de amásik három még bennvan. Ádám minden létező helyen feláll, és már egy pár lépést is megtesz. viszont iszonyú sokat esik. pedig mellette avgyok, de egyszerűen olyan gyorsan történik minden. Nagyon nehéz most vele, mert egyetlen percre sem hagyhatom magára, a kiságyban-járókában meg utál lenni és üvölt. Nekem meg azért van dolgom. Kép
De azért büszke vagyok rá, hoyg iylen ügyes! Kép

Lányok. szerdától nagy havazás várható. Ti viszitek a gyereket majd sétálni?

puszi, shine
shine

Sziasztok!

OrsiKép
Gratulalok a fogacskahoz, meg Gergo fantasztikus sulyahoz is. A kepeket is megneztem, nagyon aranyos a kisnagyfiad!!!
Szerintem inkabb tobbfele pozban tegyel fel kepeket Gergorol, mint ugyanabban a helyzetben sokat, akkor tobb arckifejezest lathatunk tole, meg tobb ruhacskajat, stb...
Hozzatapival nem kell rohanni, mi elkezdtuk mikor Bazsi beteg volt es repaval akartak megfogni a hasat. Hat, volt siras-rivas a nem fokozatos bevezetestol, pedig elfogadta.
Most ujra csak anyatejezunk, semmi baja, tiszta mosoly. Igaz, kakilasban listavezeto, de jol erzi magat! Kép

RitaKép
Ez a hajkorona Lilinel!!! Tovabbra is amulok, 5cm haja Balazsnak nincs osszesen.
Na, hogy megy a torna? Elvitted Lilit?

JerryKép
Ezek a ferjek...allandoan gep-idot kovetelnek.Mi van a hajaddal? Szolgalsz valami ujdonsaggal?

NandaKép
Nnnaaa, szamodra aztan van mondanivalom!!!Kép
Egyreszt irigykedem a nyaralasert, masreszt ez mar megiscsak sok, hogy Te milyen szep vekony maradtal, azon kivul meg meg nyugis olvasara is van idod!!! Kép Szerintem az ilyen kepek felrakasat valami bizottsaggal kellene elotte engedelyeztetni!Kép
A gyerekek meg tunderiek es lathatoan elveztek a homokozast. A legutaknak is biztos jot tesz ilyenkor a tengeri sos levego...

AnikoKép
Udv a fogasok taboraban!
Mi a gond a derekaddal? Becsipodott egy ideg? Nekem amugy mensi elott is az szokott fajni, ha meg jol emlekszem, olyan regen volt...
Nem kertel egy masszirozast Apatol, esetleg egy szal kotenyben?Kép

ShineKép
Mar all Adam is... Nagyon gyorsan fejlodik, ajanlanam figyelmebe Lino Katicajat, de nem ajanlom, mert O a mi menyasszonyunk!Kép
Havazas: en a tavasznak orulnek mar igazan, de ha az nem johet, akkor legalabb ho legyen es ne sar. En ki fogom vinni akkor is, egy kis levegozes kell neki, akkor jobban is alszik.

Mi jol vagyunk, Balazs nagyon jo kedelyu mostanaban, bar a foga ot is kinozza es ejjel bizony ebred vagy 3x, de hamar visszaalszik. Jobban megvisel, hogy hajnali 6kor vege az ejszakanak. Igaz, alszik delott is.
Es megtanult nagyon tehnikasan kopkodni.Kép Valamint kinlodik a negykezlabazassal, addig is remekul halad kommandozva es forogva.

A hofordulosokat koszontom, tobbieknek is puszi, megyek szoptatni:
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Szöszi:éppen ma készültem,hogy most már rákérdezek,tud-e Rólad valaki valamit,mert ezer éve nem voltál.Kép Már nem tudom,ki az aki a szakadás miatt nem jön,és ki az,aki idő hiányában.Mindenesetre nagyon örülök Neked! Kép
Köpköd a fiad? És mit?
Hozzátápi:akkor most még vársz vele?
A mi éjszakáink is 1/2 6-6-ig tartanak csak.Kép
Derekam nem becsípődött.Most 3 hét alatt kétszer voltam nagylány,és előtte fájt ennyire.De most szerdán múlt el,úgyhogy nem szeretném,ha megint azt jelezné.Nekem egyébként Bence előtt nem voltak ilyen gondjaim.Kép Erre még a kötényes masszázs sem használ.Kép Kép
Gergőnek is nagyon kis semmi hajacskája volt,sűrűn vágtuk,és most 3 hetente kell fodrászhoz vinni,annyira sűrű és erős lett.Kép

Puszi:Anikó

Shine: Köszi Kép
Nagyon ügyes fiacskád van Kép,de nem irigyellek a napjaidért.Kép
Én mindenképpen vinném levegőzni,hacsak nincs szélvihar vagy erős hóesés.Bár ha apa nem tud majd besegíteni,a nagyokat akkor is kell suliba ,oviba vinnem.Kép Jöhetne már a tavasz!!!
vakili

SziasztokKép

Szöszi
ÚÚÚÚÚGy örülök Neked!!!Kép És végre a régi hangvétel, jókat mosolyogtam itt magamban.Kép
Képek: teljesen igazad van, majd odafigyelek, hogy ne traktáljalak agyon titeket Gergővel.Kép
Szopcsi: igazad van, ha nem nagyon akar mást enni, akkor nem szabad erőltetni. Ha 1 éves koráig csak szopizik, akkor is megkap belőle mindent én úgy hallottam. Persze anyateje vállogatja, de ha szépen fejlődik, akkor csak az is elég.
Kép engedélyeztetéseKépKépKép Szegény Nanda!Kép

Shine
Gratula! Jó korán kezdi az ácsorgást! Igaz Gergő meg ülni szeret és a doki néni hiába magyarázza nekem, hogy ne ültessem, de ha Ő állandóan ülni akar, akkor mit csináljak? Leteszem a hátára, néha átfordul, akkor úgy elfárad és háton sem akar már lenni. Na, a 9 kilóját vagy cipelem jobbra-balra, vagy csücsül az ölemben és úgy játszunk. Ez van.Kép

Rita
Tudom én, hogy Neked is hiányoznak a többiek, meg gondolom másoknak is, csak ez úgy kijött belőlem tegnap.
HajvágásKép

Most mennem kell, mindenkit puszilok, próbálok még ma jönni, de délután Pestre megyünk, így valószínűleg csak este jutok ide.

PusziKép

Orsi

avocado

Kép

KEDVES ÉDESANYÁK, ÉDESAPÁK!

Különleges, Magyarországon egyedi technikával készítünk kisbabákról, szeretteiről fényképet tükörre! Tegye otthonát meghittebbé, irodáját otthonosabbá vele! Eddigi megrendelőink visszajáró vásárlók lettek, hiszen alkalmakra családtagoknak is kitűnő ajándék lehet!

Várjuk Önöket szeretettel honlapunkon : www.andrasdekor.hu
Tel: 30-852-3438
harangvirág

Sziasztok!

Orsi, köszi a köszöntést! Itt egy kép Bendiről, ha sikerül!
Apukámmal
Kép

és a nagynénimmel
Kép

Mindenkinek minden jót és szépet!

Kinga
nyinike

Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés,egy nagy kérésem lenne:
Pároméknak váratlanul eltolták egy nagy munkáját,és jelenleg nem tudnak dolgozni.Ha hallotok valamit,hogy esetleg valakinek festésre lenne szükségre,légyszi szóljatok!

Előre is köszi,és holnap igyekszem jönni.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Húúúúú olyan régóta nem voltam már, hogy igazából nem is tudom csak a nyuszira fogni ennek okát!Kép

Orsi! Rita! Titeket extra dicséretben részesítelek, amiért ilyen hűségesen tartjátok itt a frontot és nagyon köszönöm, hogy ránk is gondoltatok, nagyon jól esett olvasni!Kép

Egyébként olvasni azért próbáltalak titeket, így nagyjából képben vagyok, igazából tényleg nem volt nehéz valóban sok az eltűnt anyuka!Én például Süncsit hiányolom nagyon!!!Kép

A képek mindenkiről gyönyörűek, a babócák nagyon szépen fejlődnek! Külön örültem a finn részleg képeinek -most a többiek ezt ne vegyék rossz néven- de őket már tényleg olyan régen láttuk!!! Úgyhogy Soraya, Ildikó sok puszi nektek!!! S persze tőletek is nagyon jól esett a hiányolás!Kép

Anikó! Mi van Gergővel? S te javulsz már? Jó volt veled beszélni!KépS gratulálok az első fogacskához!!!!Kép

Orsi! A Te Gergőd egyszerűen hatalmas és tényleg nagyon aranyos!!!KépKívánom, hogy az éjszakáitok most már tényleg rendeződjenek!Mindezek ellenére örülök, hogy ilyen jól viseled az akadályokat!Kép

Rita! Hogy ez a Lili mennyire szépül!!! Azt hiszem módosítani kell az álláspontomon, egyre jobban rád hasonlít!Kép

Nanda! Ti meg igazán olyan szépek vagytok valamennyien, hogy erre nem is találok szavakat! Maya és Maxi között javult a viszony?

Mucska! Bea! A két kicsi lányról annyira jó az a fotó! Számomra még mindig olyan meglepő, hogy ezek a kicsi gyerekek hogy kommunikálnak egymással!Kép

Vali! Hogy boldogulsz a kicsikkel? Jól vagytok?

Shine! Ádám tényleg nagyon ügyes! Elhiszem, hogy büszke vagy rá!Kép

Mi jól vagyunk, Botond továbbra is angyal baba és a szülei szeme fénye, bár ezt nektek mondanom sem kell.Kép Éjszaka továbbra is alszik, általában fél hét és nyolc között kel, attól függően mi mennyire mocorgunk reggelente. Mi is megkezdtük a hozzátápit, szerencsére teljes sikerrel. A gyümit az első kanáltól kezdve imádja, a főzikkel már kellett egy kis idő mire megbarátkozott, de már ott tartunk, hogy a déli evés legnagyobb része egy hatalmas adag általam készített főzelék, utána már csak olyan nyugtató szopi van, szerintem ez hamarosan el is marad. Mozgásban teljesen átlag baba, kb. azt produkálja amit a Zita által közzétett leírás tartalmaz. Se nem áll, se nem mászik legfeljebb forgással, hason elfordulással, pici kúszással közlekedik. Viszont be nem áll a szája egész nap és állandóan mosolyog és vigyorog teli szájjal!Kép Napközben hosszú alvás továbbra is akkor van, ha sétálunk, így mi kinn vagyunk minden nap másfél-két órát, legfeljebb a nagy szél vagy eső tart vissza. Nekünk sincs még fogunk és a hajunk is éppen hogy látszik.

Mindenkinek, akit nem említettem név szerint som puszit küdök és igyekszem én is többet jönni!

Swen

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok lányok,
ne haragudjatok rám,de Maxika ma semmit nem aludt,nem tudtam jönni,ráadásul amit most írtam fél óráig,egyszercsak eltűntKép
Úgyhogy most mindenkinek jó éjszakát,
Nanda
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?