Cicmerák jól eltűnt, úgyhogy Tamesz és én versengünk az első helyért
Mást nem engedünk magunk elé
Lehet fogadásokat kötni
Szerintem én csak ezüstérmes leszek
Vagy inkább remélem, hogy az leszek és nem leszek bronz- vagy még annál is hátrábbi érmes
Beatrix
A 10 mozgás megvan, de nagyon aránytalanul elosztva. Egyes lusta napjain akár egész nap se mozog, aztán este meg jól belehúz, így az utolsó pillanatban megvan a 10.
Ma mondjuk nagyon ügyi kissrác volt, arra ébredtem, hogy csuklik és mivel ez idegesítette, közben engem taposott
Meg azóta is mocorgott egy párat. Szóval mára már tuti megvan a 10
Zsana
Végülis szülhetnék már
, legalább megspórolnám a maradék 3 hét izgalmait
Bár most még úgy se fogunk, Kristóffal még a legelején megbeszéltük, hogy február 1. előtt tilos megszületni. Éshát szófogadó a srác, nagyon úgy néz ki, hogy betartja
Kíváncsi vagyok mi lesz kedden este a dokinál? Lesz CTG, meg UH is
Ugyan mekkora már?!
Én 2600gr-ra tippelem
Tücsök
Tök jó, hogy leírtad
, engem már régóta érdekelt, mi is a hatásmechanizmusa
Igen, a két sapi szükséges, pláne eleinte. Egy vékony szövetsapi, vagy hogy hívják, az az olcsó 2-300Ft-os, és rá egy vastag sapi
A kórházból is így ajánlott hazahozni
Erről jut eszembe. Majd egy textilpelust is tegyetek be a kórházi hazajövős cuccához a babának, mert az arcocskáját be kell majd takarni vele (persze csak lightosan értem
, nem úgy, hogy megfulladjon), hogy az utcán majd, a kocsiig elérve ne érje az arcát közvetlenül a hideg. Meghát a kórházon végigcipelve ne érintkezzen már annyira a bacis levegővel.
Timurr
Nekünk biztos, hogy fix a bébihordozónk. Fogalmam sincs, van-e dönthető.
Ja, nem volt Mami-s melltartóbetét a mi Tescónkban
Babus