Ismét itt
Cas,
örülök, hogy ízlik a juharszirup. Legalább most már nem csak én rajongok érte :-)))
Laga,
mailben küldöm a tudnivalókat mert túl hosszú.
Milyen a helyes büfiztetés? Az a vicces nekem a szülésznőm és a védőnő teljesen mást mutatott. Eddig a szülésznőé vált be jobban.
Nikcsi,
írtam mailt.
Szóval nálunk a helyzet a következő: Lilla mindig evés után 5-10 perccel (gondolom ekkor indul be az emésztése) kezd el sírni, és erölködni. Így 1 hete már esélyem sincs, hogy evés után le tudjam rakni. Ha szerencsém van, csak 30-60 percet (ha nincs órákat) kell nyüstölni mire elalszik a vállamon és le tudom tenni. Bukni nagyon nagyon ritkán szokott.
Sajnos a büfizés nagyon nyögve nyelősen megy. Már a kezdet kezdetén sem igazán akart produkálni, inkább csuklik. A védőnő erre annak idején azt mondta, azok a babák akiknek erősebb a záróizma, inkább csuklanak mint büfiznek. Hát nálunk ez a helyzet, csak a csuklással nem jön ki a levegő
Pedig szopi közben is tartok neki büfi szüneteket hátha... Ja és minden pelenkabontáskor békaúszásszerű lábmozgást is csinálunk, de alul se jön semmi pukiszerű.
Ha tudtok jó módszereket szívesen fogadom, mert talán csak a fejenállást nem próbáltuk még.
Cory, a gyerek lába a nyakamba módszer se jött be, sajnos
A legrosszabb, hogy ha olyan szerencsém lenne, hogy rögtön elaludna, a büfiért való küzdelemben garantáltan teljesen magához tér.