Hát szervusztok ti kedves barátok!(nék)!
Kikocs, szerintem tök érzi az ember, ha tényleg gond van, és lehet, hogy volt is, inkább be kell menni. Lehet, hogy megijedt a születéstől, és inkább összeszedte magát, és rendbejött
De komolyan. Inkább menjen az ember, mint nem, és ha az anyuka azt mondja, most valami nem stimmel, akkor az tényleg nem stimmel. És nagyon örülök, hogy minden rendben. Vigyázz magadra!Olyan jó olvasni a hozzászólásaid
!
Aura, te meg tényleg ne aggódj, te se vagy nagy, mit vársz?
Hamar meg fog nőni kint.
Orbis, te meg ezzel a fürdőpucolással nem vagys semmi
Ez a fészekrakó ösztön
Én meg most kezdek rájönni, hogy szabad mozognom, dolgoznom, és én is takarítottam!!! Tök jó volt! Csomó minden kódolódott a fekvős időszak alatt, olyan érdekes.
Márti, olyan jó, hogy ilyen pozitív vagy! Szegény Beni többet tud talán majd pihenni...Meg ti is
És tényleg édes! _Ugyanolyan kidülledt szeme van.,mint Leventének. Azt mondják, ez elmúlik. Az se abaj, ha nem, a lányoknak kell szépdégkirálynőnek lenniük
Levente jól aludt, bár mostanában nem alussza át a 6 óráját, éjjel is kel 3-4 között 4 óra eltelte után, és kajál. Aztán reggel 8kor. Olyan, mint egy kis órMŰ
Viszont szépen alszik azóta is
És megtettük első társadalmi utunkat, elmentünk a KIKÁba! Szuper volt!Levente aludt és nézegetett
És Lili, ott szoptattam a pelenkázós szobában, anmi a WCben volt, nem volt valami idilli, de Leventét nem zavarta.
És megkérdezte egy néni Pétertől, hogy igazi-e
Nem tudom,mit gondolt...
Eszter, neked meg már annyiszor akartam írni, hogy teljesen kivirultál, mióta otthon vagy, és olyan jó olvasni! És hallom, hoyg csak Petra mozgott, és nem is keményedtél
Mi meg hogy féltettünk,igaz
Katy, remélem, sétáltál! Azért kell ám! Mi lenne, ha hétfőn ligeteznénk valamikor páran, aki még ki tud jönni? Én teljesen flexibilis vagyok mondjuk 11 után. Hm?
Péter éppen gyönyörködik a kisfiában itt mellettem, mert most nyugtalan időszaka van, és csak kézben van el, és ilyenkor jót lehet babázni
Olyan édesek!!!!
Kikocs, és ha csak odaviszitek az OBIba nem csinálják meg? Mi is ott vágattuk. A 70-ből is le lehet vágni, hogy 60 legyen, nem? Vagy ez butaság... ?Mindegy, meglátjátok. Puszi
Noémi