Új privát üzeneted érkezett!

Látom megdupláztam magam!Remélem itthon is nemsokára!Kép
Katy

Kikocs!

Kiváncsi vagyok a pelenkázóra!Majd,ha kész ugye megmutizzátok!?
Katy

Itt vagyok,ragyogok!Kép

Amúgy azt is mondta a doki,hogy ilyen méhszáj állapot az utolsó héten szokott már lenni és ahhoz képest,hogy 2 hete még 3000-es volt, hát meglepett! Viszont simán kihúzhatok még akár 2-3 hetet is!

Kik!
Örülök,hogy minden oké és megnyugodtál.
Nem fizetős szobába voltam,de mehettem volna abba is. 4 ágyasba voltunk hárman és kedves lányok voltak. Mindenesetre fizetősbe megyek szülés után.
És lehet,hogy Katy lesz a szobatársam?Kép

Ilona(36+6)
Vendég

Sziasztok!

Na, mit szóltok, hogy már ilyen hamar tudok jönni hozzátok. Meg egyáltalán, hogy tudok jönni.Kép

Ma már túl vagyunk egy csövezésen. Szegénykém még a cicimet is kiköpte úgy próbált nyomni. Már szinte lila volt a kis feje, úgy próbálta kinyomni a kakit, de nem jöt. Én meg még nem csináltam egyedül a csövezést, csak assistens voltamKép a paktológusKép apuci mellett, de ma ő ment forgatni és múszály volt átesni a keresztűzön. Hát mit mondjak.... Az egész fürdő úszott a kakibaKép Pont hogy nem a fejemet kakilta le drágám. Úgyanis kijött egy nagy adag, spricc mindenfelé, aztán amikor hajoltam le a pelusért, nagy durral jött a következő adag. Így csak annyi, hogy teljes átöltözés nekem, neki és fürdő tisztitás.
JÓ TANÁCS!!! Aki fiúcskát szül és esetleg hasfájós is lesz, az csak a fürdőbe csináljon pelenkázót. Mi is ezt egy barátnőmtől kaptuk, meg is fogadtuk, jól tettük. Náluk is a hálóban van, volt a pelenkázás és már 2x tapétáztak és televan a fal mindenféle matricával, mert a fal televan pisinyomokkal. Ugyan is a fiúcskák mindenfelé tudnak pisilni. Nálunk a legtöbbet apa kapja pisiből, anya a kakiból... Jó felosztotta a kis okoskaKép

Lili! Benike nem sír a csövezés közben, hanem még segít is. Szinte látni, hogy jól esik neki. Na, jó az nem annyira amikor finoman betoljuk a csövet, de utána nagy megkönnyebbülés van.
De a kis mohókám, amikor minden kijön, rápihen és követeli a kiürült rész feltöltésétKép

Kikocska! Ne aggódjál, Réka baba csak jó alvó és nem foglalkozik az ajándékokkalKép úgy is megveszitek neki még a csillagos eget isKép

Eszter! Mondom én hogy vegyetek sok cumit. Azóta nem hülyülök be és üldözzük egymást apával, hogy hová tudtad elrakni azt a k...va cumit,amikor ordít a gyerekKépEz teljessen megszünt, megoldottamKép

Katy! Dehogynem fogod tudni a kúpot felrakni ha kell. Látod én sem mertem csinálni a csövezést, de mivel ma egyedül vagyok múszály. És a múszály az nagy Úr!!! No para!!!

Megyek kajcsizni addig amíg Benikém ilyen édesdeden alszik. Látjátok milyen szupi a perverz csövezésKép

MÉg jövök, remélem.....
Pusz: Márti és Benike

Így alszunk mostKép1 hónap+5 nap)Kép
hajdum

És ordítottunk elötte:
Kép
hajdum

Mi van csajok! Végre sikerül jönnöm, erre senki sincs már mióta.

Hát szép, mondhatom!

Mindenki punnyad ebben a moslék időben.
VAGY SZÜLTÖK????KépKép
hajdum

MártiKép

Azért vigyázzatok a szélcsővel, mert nem ajánlott a gyakori használata, mivel a baba hozzászokik, és magától képtelen lesz kakilni, és a vébél záróizmait is kitágítja. Beni amúgy nagyon édi, még akkor is ha éppen üvöltKép

Pusssssz
Tüni
tüni

én személy szerint nem szülök, mások nevében nem tudok nyilatkozni, smst nem kaptam Kép Mondjuk a szombatvasárnapok szerintem többnyire ilyenek, mindenki inkább a párjával tölti az idejét. Én ma világotláttam, meg is van az eredménye, a pozitív és negatív is. Megvan a pelenkázó (Katy, majd hétfő este rakjuk össze terv szerint, meglátjuk, de teszek fel róla képet majd. Még én se láttam, de NINCS HELY!!!) Voltunk Ikeában, és vettünk kádat, és képzeljétek, egy csúcsszuper vízhatlan lepedőalátétet, ami kicsit olyan, mint a textil, és nem nejlonon zörög szegény gyerek folyton alvás közben (pedig megérdemelné,ijesztegeti itt az anyját Kép), a komfortról nem is beszélek. 1500 pénz volt, meg vettünk mi is egy Ikeás kádat, ha már annyira bejött mindenkinek Kép majd ha nem működik mégse, ahogy szeretnénk, akkor veszünk másmilyent... Bagzer, köszi az ajánlatot, egyenlőre kipróbáljuk ezt.
Aztán még vettünk aranyos egeres-sajtos lámpát is a babasarokba, szóval most már tényleg alig maradt olyan dolog, amit meg kell venni! Kép Közben meg készül a konyha, és a helyzetfelmérés eredménye az lett, hogy holnap is jönnek, és szerelnek, és holnap kiszámoljuk a munkalapot, és hétfőn akár meg is lehet rendelni már, csak olyan helyet kell találni, ahol tudnak ívben vágni munkalapot, mert az ajtó mellett kezdődik, és ott mindig nekimennénk, úgyhogy le kellene kerekíteni... Nem tud valaki ilyen helyet Budapesten???
Aztán a nagy aktívkodás meg a hajnali iizgalom miatt most már csak feküdni tudok megint Kép De azért jó. Réka meg sem áll reggel óta, max 10 percekre.

Na, közben eltelt egy kis idő azért itten, mert mindenféle sikerült a konyhában, mert telefon, meg miegymás... Kép És el is felejtettem, hogy mit akartam még...
Szóval pussz!

Kikocs
36+2

kikocska

Szasztok,
beköszönök az esti fürdés előtt. Most jutott eszembe, hogy elfelejtettem aludni egész nap Kép. Hana bezzeg tréningezett. Azért elkaptam egy két éber pillanatát, amiken nagyon jót derültem. Fotók az albumban.
Most hallottam a tv-ben, hogy annak a napkitörésnek a hatása, pont ma hajnalban érte el a földet. Drága Hanám, itt a magyarázat! Persze nem értem miért keresek magyarázatokat, úgy is az van, ami van.

Kikocs, szegénykém! az én éjszakám piskóta a te riadalmadhoz képest. Annyira szörnyű lehetett.
Az Obi-t próbáltátok már, munkalap ívesítés ügyben?

Katy, hajnalban kéne keresned, biztos rám találnálKép
Egyébként nekem is hiányzol, múltkor a chaten azt hittem Aurára, hogy te vagyKép.

Márti, örülök ha ez a csövezés ilyen jól bevált. Szegény Benike. Javaslom, hogy meztelenül csövezzetek a fürdőben mindannyian, aztán irány a kád.
Nagyon édi az üvöltős képKép

Jól eltűnt mindenki,

csak neem???

Lili

ízelítő az albumból:
Kép

KépKép
savitri

Kikocska,
ez már tényleg kezd durva lenni!Kép

Most lehet, hogy nem hiszed el, de tegnapelőtt este ugyanezt csináltam végig! Kádban rájöttem, hogy meg se moccan, sőt tök keményre begyűlt, és még gáttornára meg böködésre se mozdult. Aztán mikor már ott tartottam, hogy kórház, akkor előbb még sikerült rávennem magam, hogy olvassak egy kicsit (és oda is figyeljek - kábé akkora önuralom kell hozzá, mint kitoláskor nem tolni), attól jól ellazultam, és a kölyök végre beindult.

Szóval a szokásos: ugyanaz, mint te, csak húsz dekával kevesebb.KépKépKép

Megvolt a költözés, de még nem szülhetek, mert holnapra anyukám a kedvenc angolpudingomat csinálta (piskóta, puding, mazsola, rumocska, barackbefőtt-darabok...) Ez mondjuk meglepi, de a lányom besúgottKépKép

Puszi: Vica

Ja, jövő héten jön a tél!!! Vagy szülünk, vagy csúszkálunkKép
mvica

Sziasztok!
Ma reggel jól elkezdtem olvasni, hogy aztán írjk is, mert jönnék vissza a körforgásba, de a hugicám jól elcsórta a gépet, aztán meg muszáj volt sült kolbász ennem (ésmég hurkát is Kép ) nyammm!!! úgyhogy volt dolgom Kép de most már itt vagyok!

Katy, Bagzer!
Köszi a hiányolást, olyan jól esett. Olvastam a topicot, csak sose jutotam a végére, elég nyomi voltam az elmúlt három napban. Legszívesebben az egyészet végigaludtam volna Kép

Kikocs!
Örülök, hogy nem volt aalapja a parádnak, és te is meg Réka is jól vagytok!

Savitri!
Segítség, hát kifogyok a jelzőkből, aimik Bébihana szépségét vannak hivatva dicsőíteni Kép
Olvastan az éjszakátokat, nem lehetett könnyű, de valahogy olyan stílusban sikerül írnod, hogy átszivárog rajta az "ennek ellenére iszonyú boldog vagyok" érzés, és ez nagyon is erőt adó! Úgyhogy köszi szépen, és csak hajrá, nyugodtan írd ide!

Hajdum!
Beni is ennivaló ám, és nagyon elgondolkodtató a cumis történés, már ki is számoltam, hány db hiányzik a leltárból az új taktika szerint Kép

Lányok!
Voltam dokinál a héten, és képzeljétek, pöttöm a lányom. Orvosbácsi aszonta, hogy lehet, nem lesz 3 kg mikor születik, továbbá, hogy két hét múlva már szülhetünk, az már normál idő (ettől aztán jól megijedtem, eddig ötről volt szó) bár a méhszájam 3000-es, szóval jele még niincs. Szóval pöttöm babám miatt meg kellett tudnom Apától ő mekkora volt, mert a szülők születési súlyából lehet következtetni a bébiére. Apa meg kiakadt, hogy mi az, hogy pici, és egyek rendesen, nehogy baja legyen a lányának, mert lecsap Kép Ezek szerint aggódik, ez jó! Kép
Na, de akkor most én vajon aggódjak, avagy ne aggódjak?! Merthát én se vagyok bálnatermet, szóval a lányka is lehet inci-finci, de mégis.
Még valami, a flow-metriát mindenkinél csinálják, vayg csakha probléma van? Mert nekem kell Pöttöm Panna miatt.

Ráadásul tegnap elég durva jóslófájásaim voltak, mondjuk szerencsére nem rendszeresen és tök változó időtartammal, olyan 5, 10, 15 perc hosszúságúak, de ezt már nemcsak úgy éreztem, hanem fájt is!!! Jajj, ez most akkor jó, vagy nem jó?

No, lelövöm magam, és benézek a chat-re Kép Kissé elvonásos lettem Kép

Aura+Erika
35+2

Kikocs! köztünk nem két hét volt? Mintha, azaz úgy emlékszem, te nem 37+2 kéne legyél?
aura

SziasztokKép
AuraKép
Végre ittKép A flowmetria miatt ne aggódj, azt nézni szokták mindenkinél azt hiszem a 36.héttől. Nekem is azt mondták kb. 2700g lesz a baba, aztán 3700 lett. Van ideje még nőni ne aggódj. Mondtak valamit, hogy milyen a méhlepény? Még van időd ugyan, bár mi nagyon várjuk a feleség jelöltetKép Kép

na megyek mert hami felkelt... később jövök
puszi mindenkinek
edwig
Vendég

Kikocska

Nem semmi lehetett a reggeletek...Kép
De ha ilyet olvasok, mindig kiakadok. Van akinek 20 perc nem-mozgás feltűnik??? Tudom, a te Rékád alapból egy aktív baba, na de mégis?? Meg, hogy írod, hogy reggel óta max. 10 percekre áll le Réka baba a mozgással! Elképesztő. El sem tudom képzelni, milyen lehet, hogyha ennyit mocorog egy baba. Biztos tök jó lehet.
Nálunk akár 3-4-5 óráig sincs semmi mozgás. Aztán 1-2 van, és megint semmi, akár órákig se. Este ha nekifekszem és simizem a pocimat, akkor kicsit felélénkül, de amint befekszem aludni, ő is elszundít, egészen másnap 9-10 óráig. Pedig éjszaka én is sokszor ébren vagyok, mégsem érzem mozogni.
Így aztán baromira nehéz lenne eldöntenem, hogy most van-e baj és kell-e rohanni a kórházba. Csomószor lelkiismeretfurdalásom is van, amiért mindig a lustaságára meg a frontokra fogom a passzivitását, mert mi van ha tényleg baj van, csak éppen én nem vettem észre. De hogy vegyem így észre???
Na jól van, nem részletezem tovább. Ritkán bekukkantok ide, aztán mindig csak lelkizek itt nektekKép

Babus(36+7)

Kép
babus2005

Edwig!
Drága vagy, és nagyon örülök, hogy várjátok a csajszit, mert Bálint egyre jóképűbb! (mindig megkukkantom az albumod Kép )
Méhlepényre azt mondták 2-es, már a 34. betöltött hét előtt. Bár szerintük ez még normális és nem ad okot aggodalomra. Eraberát is már két vagy három uh óta folyamatosan kisebbnek nézik, asszem a talán a 29. hétnél mondták először. A doki azt mondta az uh-k alapján úgy tűnik folyamatosan fejlődik, és arányos is, csak úgy két héttel kisebb számozású Kép
Csak hozzátette, hogy, DE...jó lenne nézni flowmetriát, meg olyan furán hangsúlyozta, hogy a ctg-t mindenféleképp azonnal látni akarja amnit kész lesz, nekem , meg elég erős jólófájásaim vannak, szóval, így együtt ez olyan furcsa.
Nekem folyton olyan érzésem van, hogy nem maradunk egyben a kiírt időpontig. És akkor tényleg picurka lesz mikor kijön. Nemtudom...lehet, hogy csak parázok ok nélkül.

Titeket puszillak mindenesetre, és nagyon drukkolok, hogy visszaálljon a sok tejci!
Aura és Minibaba
aura

Sziasztok,
én is itt vagyogatok, csak hát végigolvasni.....

Kikocs, szörnyű lehetett!!! örülök hogy minden rendben, és hogy lemértétek az utat is!! kisdisznók már most a frászt tudják ránk hozni...

Aura!!!
látod, ,a végén télleg egyszerre szülünk!! és akkor tudnánk produkálni "elképesztőt" én is szívesen megosztanám az alternatív szobát, pláne ha veled kéne, hát akkor meg egyértelmű!!!!KépKép szóval gyerünk, és ne izgulj a súly miatt!!

Savitri!
köszi a pelus-dolgokat, lementettem, őket!

húú, tegnap tényleg valami furi volt a levegőben ezekszerint, mert egész nap jöttek a pocak keménykedések!!! de én nem álltam neki időt nézni, mert nem fájtal, és el-el múltak.... szóval ma tegnaphozképest semmi, egy párszor volt, oszt kész....

ja, és a tegnapi hajnali süti sütésem olyan finomra sikrült!!! most fogom megenni a végét...

jaj, valaki tudna ebben segíten: a gázkonvektor asszem elaludt, és próbálom újra belobbantani, de mintha nem adna gázt...... nyomom sokáig a gombot, és semmi.... valaki, tanács???

pussz,
bagz, akinek marcija ma is vetít, de fel van készülve mindenre
Kép
38+6

KépKép

KépKép
bagzerka

Aura, nekem nem csináltak flow-metriát, sőt nst-t sem , csak EKG-t. Inkább örülj hogy vizsgálgatják. Érdekes hogy ilyennel ilyesztgetnek hogy akár két hét mulva szülhetnél. Nekem max annyit mondott doki bácsi a 36. héten hogy most már érett a baba, nem számitana koraszülöttnek ha megszületne. Egyébként meg ők nem jósok honnan tudnák hogy mikor jön a baby? Főleg hogy zárt a méhszáj is. Na ennyit erről.

Nekem még mindig semmi panasz, de azért ma kiszámoltam (nem tartott sokáig Kép) hogy 10 kerek nap van a kiirt időpontig. Hihetetlen!!!! Én még fel sem fogtam az egészet.

Hajdum, nagyon édes a baba, még amikor sír akkor is olyan kis helyes.
Savitri, a te lányod meg tisztára te vagy!

Na pusza, kaptam málnalevélteát iszogatom. Kép Ja, tök ciki, képzeljétek, tegnap este iszonyúan csikarodott a hasam, és bazi nagy hasmenésem lett. (biztos a tea Kép). A lényeg hogy ahogy ültem a WC-n és jöttek a "hangok", a baba néha néha összerezzent. Megijedt kis drága. Kép Kép Ugy nevettem rajta.

Na ez jó téma volt. Kép

PUszi,
Eszter2004
38+4
eszter2004

Bagz,gázkonvektor: esetleg gyufával megpróbálni? Vagy az hülyeség?Egyébként meg lehet hogy csak ki kell tisztitani. Mindenestre nem ártana szólni gázasnak, ezekkel a dolgokkal nem szabad viccelni.
eszter2004

Eszter!
köszi, én is inkább feladtam egy idő után és begyújtottam a kis kályhát, ami most is szépen ropog itt a hátam mögött! majd más elintézi a konvektort....
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Aura, mindenki végigparázza itt a kicsibaba-előrejelzést (kivéve néhányunkat), aztán...Szerintem keresd meg, amikor te nyugattál meg másokat Kép Szóval ne aggódj, csak ugyanazokat tudom mondani, mint eddig, kiegészítve azokkal, amit a többiektől hallottam... szóval semmi ok az aggodalomra. Egyébként az is lehet, hogy csak nem nagyfejű Kép (az alapján számolnak, asszem) Erika szép lesz, arányos és tökéletes. Ha meg pici, majd idekinn meghizlalod. Milyen szép Levente meg Esztyx Lilije is, holott 3 kiló alatt születtek, nem?
Egyébként meg a szülésre fel lehet készülni lelkileg 1 hét alatt, akkor is, ha az ember jól érzi magát, ezt tapasztalatból mondom Kép És az is tökjó, hogy Apajelölt aggódik!!! És flowmetriát nálam néztek az utóbbi 3 uh-n. Vagyis hogy folyamatos, meg ilyenek. És nekem is vannak erős jóslófájásaim, de a ctg nem mutatott semmit az utóbbi két alkalommal...
Szóval ne aggódj, biztos, hgy azzal csak ártasz magatoknak!

Vica, hiszek neked Kép valahogy kicsit egyformák vagyunk néha... Kép Mondjuk nekem nem keményedett a hasam. Viszont ilyen keményedős-nemmozgós sztorija Rékacsnak volt, és asszem 4 nappal később szült, de nem vagyok benne biztos. Kép Akkor ráér a családod, hogy szülhess Kép Vagy pont akkor jön a híres prof? Kép

Babus, nem azzal volt a bajom, hogy 20 percig nem mozgott, hanem hogy nem tudtam, mióta nem mozog, mert aludtam előtte, és semmire, értsd, semmire nem reagált, amire szokott, még az egész brutális ébresztőkre sem.

És mindenkinek köszönöm az együttérzést, meg hogy örültök velem, hogy nincs bajunk Kép jólesik nagyon Kép

Savitri, az Obi nem jó, mert kell 70cm széles munkalap is, és nekik nincsen, csak 60-as... Kép

kikocska

Hát szervusztok ti kedves barátok!(nék)!Kép

Kikocs, szerintem tök érzi az ember, ha tényleg gond van, és lehet, hogy volt is, inkább be kell menni. Lehet, hogy megijedt a születéstől, és inkább összeszedte magát, és rendbejöttKép De komolyan. Inkább menjen az ember, mint nem, és ha az anyuka azt mondja, most valami nem stimmel, akkor az tényleg nem stimmel. És nagyon örülök, hogy minden rendben. Vigyázz magadra!Olyan jó olvasni a hozzászólásaidKép!

Aura, te meg tényleg ne aggódj, te se vagy nagy, mit vársz? KépHamar meg fog nőni kint.

Orbis, te meg ezzel a fürdőpucolással nem vagys semmiKép Ez a fészekrakó ösztönKép

Én meg most kezdek rájönni, hogy szabad mozognom, dolgoznom, és én is takarítottam!!! Tök jó volt! Csomó minden kódolódott a fekvős időszak alatt, olyan érdekes.

Márti, olyan jó, hogy ilyen pozitív vagy! Szegény Beni többet tud talán majd pihenni...Meg ti isKép És tényleg édes! _Ugyanolyan kidülledt szeme van.,mint Leventének. Azt mondják, ez elmúlik. Az se abaj, ha nem, a lányoknak kell szépdégkirálynőnek lenniükKép

Levente jól aludt, bár mostanában nem alussza át a 6 óráját, éjjel is kel 3-4 között 4 óra eltelte után, és kajál. Aztán reggel 8kor. Olyan, mint egy kis órMŰKépViszont szépen alszik azóta isKép

És megtettük első társadalmi utunkat, elmentünk a KIKÁba! Szuper volt!Levente aludt és nézegetettKép És Lili, ott szoptattam a pelenkázós szobában, anmi a WCben volt, nem volt valami idilli, de Leventét nem zavarta. KépÉs megkérdezte egy néni Pétertől, hogy igazi-eKép Nem tudom,mit gondolt...Kép

Eszter, neked meg már annyiszor akartam írni, hogy teljesen kivirultál, mióta otthon vagy, és olyan jó olvasni! És hallom, hoyg csak Petra mozgott, és nem is keményedtélKép Mi meg hogy féltettünk,igazKép

Katy, remélem, sétáltál! Azért kell ám! Mi lenne, ha hétfőn ligeteznénk valamikor páran, aki még ki tud jönni? Én teljesen flexibilis vagyok mondjuk 11 után. Hm?

Péter éppen gyönyörködik a kisfiában itt mellettem, mert most nyugtalan időszaka van, és csak kézben van el, és ilyenkor jót lehet babázniKépOlyan édesek!!!!

Kikocs, és ha csak odaviszitek az OBIba nem csinálják meg? Mi is ott vágattuk. A 70-ből is le lehet vágni, hogy 60 legyen, nem? Vagy ez butaság... ?Mindegy, meglátjátok. Puszi
Noémi
vghnoémi

Kikocs!

Lacit megkérdeztem és azt modja,hogy szerinte dekopirral megoldható a dolog, bár abszolút nem tudom elképzelni!De,ha gondoljátok, akor elmondatom vele, Nektek!

Bagzer!Neked meg tudok ajánli gázost, ha kell!Jól és olcsón dolgozik!

Na csak beugrottam,mert Laci most ért haza!

Mindenkinek millió puszi!!!

Katy
Katy

Noémi!Olyan jó lenne a liget!De még nem tudok biztosat mondnani!Holnap még meglátjuk!

Katy
Katy

Lili, csúcsak a képek!!!!!
meg a feliratok különösen!
Katy, ki tud itt biztosat mondani?Kép Szerintem akár hétfő reggel is megbeszélhetjük.

Ja, a Bepanten nagyon jó a sérült mellbimbóra, ajánlom!
Hamar rendbehozza.

Puszi,
Noémi
vghnoémi

Köszi mindenkinek a megnyugtatást!
Igazából nem önmagában az a parám, hogy pici, az nem baj, sőt, hanem, hogy esetleg valami rendellenesség miatt pici.
De Kikocs, tök igazad van, vissza kéne olvasnom mivel nyugtattam én anno Kép
Viszont bízom bennetek, és nem pánokolok feleslegesen. Úgyis megvizsgálják, és kiderül, hogy makk egészséges. Na hajrá optimizmus.

Szülés:
A doki nem jósolta, hogy hamarabb lesz, csak felhívta rá a figyelmemet, hogy onnantól már akár lehet is, mármint akkor már nem koraszülés stb. én meg belegondoltam, és a puszta eshetőségtől rezeltem be, de csak picit.
Eszter, ahogy te is írtad, még nem fogtam fel. Lehet, hogy a doki pont ezért szólt, hogy elkezdjem lassan felfogni...akkor viszont jófej Kép

Bagzer!
Kezdek egész belelkesedni az együttszüléstől, tök jó, hogy bejön neked az ötlet Kép
Akár meg is beszélhetnénk valami kompromisszumos dátumot, hogy legyen mire készülni, hátha összejön Kép
Gáz:
Próbáltad a habpróbát? Tudod, hogy szappanhabot kensz a gázrózsa köré, aztán megnyitod és ha buborékol, akkor tuti jön belőle.

Ennyi okosság jutott most eszembe.
Meg ma elintéztem itthon egy csomó dolgot (legalábbis nekem sok volt) úgyismint tankönyvátpakolás a dolgozóba (úgy döntöttem, azoknak most semmi keresnivalójuk nálam Kép ) meg bébihordóhuzat-fejvédő-plüssállatmosás és még a fontosiratok-fiókot is kiszortíroztam!

Ez elképesztően nagy teljesítménynek tűnik mostanában, majdnem be is aludtam utána (meeg közben is vagy 3-szor) de hős voltam, és mégsem Kép

Több érdekfeszítő nem történt velem Kép
Puszi mndenkinek!
Aura és Inci-Finci Erika Kép
35+2

Jajj, Kikocs!
Pontosan mire lenne szükségetek?
Apukám tud egy csomó lapszabászatot, szeret itthon ezermesterkedni, csak nem tudom megkérdezni tőle, mert nem értettem tisztán mi is kéne nektek, a hormonagy...Kép
aura

Katy,
köszi, lehet hogy kérni fogom a gázos elérhetőségét!! még reménykedem (naívan) hogy hátha holnapra kipiheni magát, és begyulladKép

Aura,
az együttszülés meg nekem is teccene! már akkor felkészültem rá, amikor az otthonszülésnél szóbajött hogy mivan ha több van egyszerre, és aszonták, hogy szokott olyan is lenni, hogy akkor az egyik lakásban zajlik a kettő. és marcinak rögtön mondtam, ha ilyen eset lenne épp nálunk, akkor lehetne a mi lakásunkban, ott elférünk ám többen is! szóval nem idegenkedem az ötlettő, főleg ha még ismerem is az illetőt!!
a dátum egyeztetést meg szerintem ne kezdjük, mert nekem ami nem ma, az már nagyon távolinak tűnik!!Kép
ja, meg a gázos dolog, amit mondtál, azt sem tudom honnan kéne jönnie a gáznak, így nem tudnám hova kenni a habot, de azért köszi!!

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Savitri!
nagyon tetszenek a képek má megint!!! és tényleg, a kis feliratok is jók!! csak így tovább, ne hagyd abba (ez nálunk, a fotós iskolában mondás volt, ha valamelyikünk jó képet csinált, az osztálytársak már csak ennyit mondtak....csak így tovább, ne hagyd abba!!!!)

bgz, aki épp telezabálta magát tésztával, már megintKép

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagz!
Te kis éjjeli bagoly Kép
Na jó, akkor a dátumot hagyjuk és bízzuk a dolgot a sorsra, mindenesetre vicces lenne az tuti Kép Majd mondom a gólyanéninek, hogy nem én vagyok a csodabogár, hanem ők nem haladnak mégsem a "korszellemmel" Kép

Télleg, vérvétel, ctg, ilyesmi, esetleg? Azt még összeszervezhetjük, ha mégsem ma szülnél Kép

Azér' drukkolok, legfeljebb a látogatást oldom meg Kép

Csak nehogy úgy járjunk, mint Rékacs és Hajdum, ők is nagyon hajtottak a szobatárskodásra, aztán mégsem...

Most már lefekszem, remélem aludni!
Pussz,
Aura
Kép
aura

Aura!!
vérvétel asszem már nem lesz....saaaajnaaaa
de cgt-re megyegetünk, legközelebb kedden-így lőttek a tornának....nem mintha bírnám már. mondjuk most újra erőrekaptam(ha van ilyen egyáltalán....)

no, én még baglyoskodom kicsit, aszán én is alszooom
jó éjt, sziasztok éjjeli műszakosokKépKép
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

no, most megyek aludni......jó éjt mindenkinek, és jó visszaalvást, annak, aki felkelt, és jó baba-altatást, annak, aki azt próbálja......
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Hát sziasztok,

A péntek-szombatom zsufi volt, így most újra itt hozom be a lemaradást az éjszakai-hajnali műszakban. Pedig olyan dög fáradt vagyok, mint állat, de nem bírok aludni... Most a kakaó mellé tonhalas pennét eszegetem... Hülye egy izlésem lett...

Kikocs, hát nem semmi kálváriát futottatok be, de úgy hallom Réka baba azóta nagyon jó kislány lesz. Remélem többször már nem ijeszt rátok...
Ja, és tök jó, hogy már ilyen jól alakulnak a lakásfelúj ítási, beszerzési dolgok. Csak el ne szóljam magam...

Aura: jó, hogy újra köztünk vagy, nekem is nagyon hiányoztál már. És no para a méretek miatt.. 2.500 felett már több, mint tökéletes a baba...És igen, vedd alapul Edwig példáját. Bálint is milyen szép nagyfiú lett a dokik paráztatása ellenére...

Savitri: megnéztem az albumot és hát már én sem találok további jelzőket Hana babára. Csak annyit, hogy kérek még képeket!!!

Márti: nagyon édes Beni baba, én is egy ilyen fiúcskát szeretnék...

Bagz: mi álltalában váltani szoktuk egymást a hajnali műszakban. Ha Te alszol, akkor én fenn vagyok és fordítva... Mi történt, hogy ma Te is hajnalig fennt voltál ? Ezek a frontok !!!A gáz ügyet meg vedd komolyan légyszi és sürgősen keríts egy szerelőt. Ezzel nagyon vigyázni kell!!!

Orbis, a házitündér: azért a nagy takarításokkal csak óvatosan. Ezek a tisztítószerek nem éppen jótékony hatásúak ilyenkor!!!

Eszter: tetszett nagyon a WC-s sztorid. Én is mindig azon szoktam filózni, hogy ilyenkor hogy érezheti bent magát a babuci...

Babus: ne izgulj, anyai ösztönöd meg fogja súgni, ha valami baj lenne. Nekem is hasonlóképpen szokott mozogni a babuci, mint neked. Van naponta 2-3-4 aktív időszaka, a többit végigalussza. Arra szoktam figyelni, hogy amikor rendszeresen aktív szokott lenni, akkor mocorog-e és ha nem, akkor galád módon felébresztem. Általában hajnali 2-4 között, reggel 8-9 között, déli 12-13 között és este 5 után vannak az aktív időszakai. Elég jól belőtte már magát a pocimban, bár a hajnali aktívkodást kihagyhatná...

Na puszi mindenkinek,

Zsuzsa, 37+3
aki szombaton van vendéglátást tartott és baromira kifáradt, de tök jól sikerült minden és élveztem, hogy voltak vendégek, meg minden...

És elfogyott a kakaóm is...
vzsuzsi

na jó reggelt! Mennyi éjszakai bagoly van! Kép Ez még jól fog nektek jönni ha itt lesz a baba.

Nekem tegnap megállás nélkül mocorgott a kicsi Petra, biztos hatott rá az a mágneses izé. Kép MÁr álmodtam hogy menni kell szülni. Na ilyen sem volt még.....

Tegnap voltunk a LIDL-ben Dunaharasztiban, végre bejutottunk, nem voltak olyan baromi sokan, csak nagyon sokan. 15.000 Ft-ot költöttünk csupa alapvető élelmiszerekre mint csokis keksz, mogyoros keksz, ostyás keksz, piritos, turo rudik, extra sajtok, pisztacia, és fincsi italok.ugyenezért a tescoban tuti mi. 20.000 Ft-ot ott hagytunk volna, szoval nagyon bejött, és hozzánk max. 10 percre van. Éljen!

Ja meg visszvittük a szines tintapatront a Mediaba, mert hibás. Na mit gondoltok mi az eljárás ilyenkor? Neked kell felkeresni a szervizt, elvinni, és ott kapsz egy papirt, amivel ujra vissza a Media-ba és akkor kicserélik. Baráti nem?

Csütörtökön megyek ujra dokihoz, CTG, méhszáj, UH vizsgálat. Olyan kiváncsi vagyok. Utána már csak február 1, és akkor a korházba kell mennem CTG-re. Aztán 5-6-án siel a doki, direkt rákérdeztem. Kép Ugyhogy előtte megszülök. Annyira de annyira izgi hogy el sem hiszem!!!!! Ma már a szatyrokbol átpakolok egy nagy táskába. Ja, és még mindig nem fogom fel, még mindig nem hiszem el hogy mindjárt megyünk szülni!

Na puszi, most összerakok egy mosást, meg egyéb kispolgári szokásaimnak hódolok. Kép

PUszi MINDENKINEK,

Eszter2004, aki itthon tényleg kivirult Kép
38+5
eszter2004

Jó reggelt!
Csak köszönök, nincs semmi újság. (Azonkívül, hogy hülyeségeket álmodtam, de nem a bébiről, úgyhogy szóra sem érdemes Kép )

Kikoxs!
Kipróbáltam a piramisjátékot, tényleg csal, mint állat Kép, de most megyek és csakazértis legyőzöm!!! Kép

Napsugaras szép napot mindenkinek!
Aura és Pöttömke
35+3
aura

sziasztok,
cserébe tegnapi tűrőképességemért, ezt az éjszakát problémamentesen csináltuk végig.
Igaz 11től éjfélig, apa vállalta az altatást, én addig aludtam. 1kor keltem és látom, hogy se Hana se Tomi. A nappaliban aludtak el a kis drágák, összebújva. Teljesen meghatódtam. Hanát bevittem a szobába magam mellé, de csak 2:30kor kért enni, addig aludtunk Akkor kellett vele foglalkozni egy kicsit, de nem volt vészes, 3:30kor már visszafeküdtünk. A 6órás etetést félálomba csinálta végig. Végül 9kor keltünk. Most még csak 11, de itt nyammog rajtam, mert egy sikeres büfivel, csinált egy kis helyet a pocakjában.
Apa közben a nappaliban maradt. Őt nem tudom az ölembe venniKép. Hana születése óta rengeteget nevetünk egymáson, hogy milyen viccesen nagy fejünk van, meg óriás végtagjaink. A dokinénire várva is majd megpukkadtunk, hogy milyen mutáns óriás bébikkel járnak mások. Teljesen normális egyév körüliek voltakKép. Annyira fura, hogy még pelus van rajtuk, de már legalább kétszer akkorák mint Hana. Nehéz elhinni, hogy ez a kis picur is lesz nagyobb és még kétszer ekkorán is picur lesz.

Aura,
picurok hajrá! a megnyugtatásokat a többiek már írták. Tuti semmi baj. Mi egyébként pont azon paráztunk, hogy 4 kiló lesz (a doki jósolta egy hónappal szülés előtt, hogy még megduplázhatja a súlyát) pedig mi kis helyes babát terveztünk. Ha nem mozgott, azon rémüldöztünk, hogy most duplázza magát. Kép De 3050g lett, pont szülei születési súlyának átlaga. (Lili:2900g; Tomi:3200g) Kép

Eszter,tényleg kivirultál!
a wc nálunk is vicces dolog. Ha Hana épp a kendőben alszik rajtam, amikor rámjön az inger, akkor bizony nem ébresztem fel azzal, hogy leműtöm magamról, inkább kettesben megyünk. Tipikus csajszi szokásKép Nem nehezebb a mutatvány mint terhesen, de én is gondolkodtam már, hogy ez neki milyen élmény lehet.
És ha nagyobb korában egy pszichológusnál, majd pont erre emlékszik vissza??? KépKép

Bagz, a gázzal tényleg óvatosan!

Noémi, örömmel hallom, hogy a Kika ilyen bababarát. Kocsival mentetek? Kendőben vitted Leventét?
Engem a ligetes programnál is pont ezek a kérdések foglalkoztatnak. A bogárba csak az anyósülésre lehet a bébiülést bekötni, meg ha jól tudom, ez így is ajánlott, ha a mama vezet. Tomi viszont a gondolattól is frászt kap, szerinte ott Hana folyamatos életveszélyben van. Na ez aztán ragad rám is. Pedig ha kocsival mennék, akkor a szoptatás se gond, csak a parkolás.Kép

Nagyon várom ám én is az útban lévő babákat. Mindennap először gyorsan lecsekkolom a hozzászólásokat, hogy szült-e valaki és csak aztán állok neki olvasni. Kép

Lili
Kép

KépKép
savitri

Sziasztok!

No Aura,bár már mindenki megnyugtatott, de én 2700g-mal születtem,szóval no para!Meg biztos így tutira kiférKép

Ma reggel CTG-n kezdtem, meg uh-n, meg megvizsgáltak és tovább alakulnak a dolgok!Bár nem bízom el magam,mostmár rendes anyuka leszek és nem leszek türelmetlen!
A lényeg, hogy kinyíltam, meg Dávid feje beilleszkedett,meg a CTG szabályos puklikat mutatott!Szóval a doki szerint alakulnak a dolgok és ha erősödnek a fájások, kórház,meg ilyenek!Azt mondta,hogy azért még egy hétben gondolkodjak,hogy ne csalódjak,meg ilyesmi!No meg Rékacs jutott eszembe, úgyhogy visszafogom magam!
Így Ilona nem tudom feltétlenül garantálni a közös szobát Veletek, csak ha belehúztokKép!

Kikocs!Megoldódott a lapszabászat?Mert a dekopíros dolog lényege,hogy nekünk van és kölcsön tudjuk adni Nektek, meg Laci mondta,hogy bármi szerszám kellene,akkor szóljatok!(Ez biztos Brútusz műve Kép,mármint,hogy Laci ennyire rendi,de amúgy nem mert mindig is ilyen volt!)

Bagzer!Te meg hívj,ha kell a gázos!A telefonszámomat a yahoon meg tudod nézni!

Még nem tudom, miket akartam írni,meg közben főzöm az ebédet,szóval majd du. jövök,mert Laci megint dolgozni megy!Kép

Puszi Nektek!Kép

Katy és Dávid a beilleszkedett!
38+4Kép
Katy

hu Katy ez nem semmi!!!! akkor te következel tutira! Kép

Erababa a picur
David a beilleszkedett
Petra a lusta, de nagyon kiegyensúlyozott Kép
lehet tovább egészítgetni. Kép

Pusza,
Eszter
eszter2004

Savitri, Hanan mi ez a zsák?Alvozsák? Nagyon praktikusnak néz ki! MÉg nem láttam ilyet. Tetszik a kis talpa ahogy kilóg. Kép Édesek nagyon.
eszter2004

Lili, én azt találtam még ki, hogy ha megyünk valahova, megszoptatom előtte közvetlenül, és akkor csak kibírja. A KIKA Wc-s pellusozója azért annyira nem idilli, de a célnak megfelel. Kendőbe vittük, és nincs kocsink, úgyhogy tömegközlekedtünk. Semmi gond nem volt.

Most olvasok. Mi is aludtunk, 111.45-4.30ig. Ez jó.

Lili, nem próbálod este láncetetni Hanat? Tehát megeteted mondjuk 10kor, és utána 12-kor, és így talán később ébred reggel, mert több a kalória.

Noémi
vghnoémi

Katy, az egy hét már tök jó!!!! Hű, de izgi!Mi is csináltunk talpas képet tegnap, de ugye nekem mindig gond a képfelrakás az ismert okok miatt azzal spékelve, hogy notebookon internetezek, és a számítógépen vannak a képek... No. De lesz kép, mindig ígérgetem...
Pusz
Noémi
vghnoémi

sziasztok lányok!

Nekem továbbra sincs semmire időm, most, hogy itthon vagyok..Kép Jó, mi? Úgyhogy most csak 1-2 hozzászólást tudtam elolvasni, így a végén. Olyan szar érzés, hogy állandóan lemaradok rólatok!! Visszamegyek dolgozni, és akkor megint mindenben naprakész leszek.. (hülye ötlet, el sem jutnék odáig, ahogy mostanában állok, ill. nem állok.)

A hangulatom most jobb sokkal, tegnap nagyon szarul voltam de., de aztán aludtam ebéd után egy kicsit, utána pedig végigsétáltuk a fél várost, szerintem nem kis teljesítmény volt. És állatira jólesett! Na meg az is, hogy együtt voltunk, ami marhára hiányzik mostanában. Most ugyan anyukájánál van a párom, de mindjárt már jön haza és ebédelünk. És talán hoz egy kiskádat is, amit meg kellett keresni a padláson. És akkor mindenünk meglesz szerintem. Közben meg folyamatosan mosok meg hajtogatok, meg zacskózok. Ez jó foglalatosság,és olyan édik a kis göncök, sokat mosolygunk rajtuk, olyan pindurik.

Babus!
A mozgásra nekem doki bácsi azt mondta, hogy napi 15 alkalommal kell mocorognia a babának, akkor minden ok. Ez ennyi mozgásindítást jelent, vagyis nyugodtan összejön ennyi egy-két órás végigmozgás alatt is. Nekem pl. gyakran addigra megvan, mire felkelek, mert félálomban már számolgatom, és jót mosolygok, hogy milyen fürge ez a kis lurkó, hogy ilyen gyorsan megoldja nekem a számolgatást.

A feltett képek megint édesek, apuci teljesen elolvad tőlük, de én is, csak nem akarom annyira kimutatni. Teljesen elérzékenyülök mostanában mindenen, főleg babás dolgokon, és bizony még össze is szorul a torkom, akár egy kép láttán is. Hát, ennyit a hormonokról.

Aura drága!
No para légyszi! Itt, csak ezen a fórumon annyi ijedés volt ebből, hogy kicsi, meg hogy nagy a bébi, aztán semmi gond nem volt vele, meg a saccolás is csak olyan talán-talán dolog, nekem a védőnő mondta, hogy inkább ne is mondják, mert akkora a tévedési arány,hogy csak na!! A dokim csak annyit mondott egy hete, hogy 3 kg fölöttire lehet számítani. Meg különben is kisebb szülőknek lehet kisebb babája simán. És tök jó, hogy titokapa aggódik. De ezt csak olyan súgva mondom, mert...szóval, mert csak.

Kikocska!
Most mindjárt küldök még egy emilt arra a címre, hátha ez most összejön. hajrá konyhabútor! Nálunk még semmi hír, de a hét közepén a párom szétszedi a meglévőt és kidobandót, meg kifest, aztán akkor hátha tényleg lesz is a helyére valami. Kezdek megint kicsit aggódni, talán, mert a zacskóktól már megint nem nagyon férünk el, de most még nem akadtam ki. CSakazértsem. !!!

puszi mindenkinek, szép babáknak és szép anyukáknak, meg a szép kismamiknak. Hajaj, már nagyon közeledik az a táblázat felém.. Én sem hiszem el.
Ttika, 36+1
ttika

Drágák vagytok,de nem bízom el a dolgot!Majd meglátjuk!Kép

Lili!Akrtam írni,hogy írjál nyugodtan ezekről az éjszakákról mert tök jó,meg hasznos!Nekem meg az jött át inkább, hogy tök jó,hogy ennyire türelmes anyuka vagy!

Noémi!A liget azon múlik igaziból,.hogy Kriszta is ígérte magát holnapra, és nem tudom még,hogy mikor jön meg,most Andris nélkül jön és lehet,hogy neki is jobb lenne valami shoppingolós téma!Szóval nem tudom,de még megbeszéljük!
Meg olyan jó lenne látni élőben Benneteket!Kép

Mindenkinek szép vasárnapot!
Katy
Katy

Sziasztok!
Főleg csak olvasgatok, mert nekiláttunk nagyon a dolgoknak, de azért mondom, hogy Eszter, nyugodtan vedd bele, hogy Réka, aki tutira nem kap biciklit Kép

És Ttika, fel a fejjel, énúgy érzem, hogy nekem már jó dolgom van, rendeződnek a dolgok, lehet látni a végét, ehhez képest neked a zacsikkal nem olyan jó lehet... Kép

Katy, miújság a zuhanyzóval?

Jajjaj, nem merülök bele inkább, mert sokat fogok írni, és nekem dolgom van, inkább majd később, vagy holnapután, vagy este, vagymittomén
Pusz mindenkinek, és aki szeretne, szüljön gyorsan Kép

Kikocska
37+3
(Aura, tegnap megszokásból ment a 36... eléggé telik az idő Kép de mivel haladékot kaptam... Kép)

kikocska

Kikocs!

Drága vagy,hogy emlékszel!!!Kép
Már csak zuhanyzok!BÁr a burkolás még hiányzik,de a zuhanyzó használható!Szóval királyság!Kép
Remélem Ti meg babaszobáztok!Mert azt mondtad, hogy a hétvégére elviekben ez a program!?

Figyu,Te tudsz árakat a szobákhoz, vagy Ilona?
Ma elmondta a szülésznőm,de ugye jól nem jegyeztem meg!Kép
Csak arra emlékszemm hogy a vadi új szobák elég húzósak!

Na puszi!
Én meg hős vagyok,mert elég sokat gépeltem a dolgozathoz!(Persze csak magamhoz képest!Kép)

Katy és mindig Dávid a leendő pasi jelölt, ami már nem fog változni!Kép
Katy

Lili!

Megzabálom a gyereked,ha egyszer a kezembe akad!Eszméletlen képeket teszel fel róla!Kép
Katy

Katy, már nem vagyok képben, mert újév van, csak a tavalyiakat tudom Kép 4 és 6000 volt tavaly.

És igen, babaszobázunk, vagyis kipakoljuk az egész kisszobát, a galéria alját, meg mindent, itt a sógornőm, meg a barátnőm, ők csinálják, én meg irányítok. Mai feladat, hogy az utolsó porszem is eltűnjön, Holnap jön a Húgom, visszapakolunk, és a hét hátralevő részében szépen beszerelgetek mindent, és hétvégére kész lesz a babasarok, ha minden igaz Kép Szóval ez a terv. Remélem bejön Kép

De msot megyek sütitszerezni a munkásoknak, csak előtte erőt gyűjtöttem.
Pusz
Kikocska

kikocska

Kikocs!
Akkor ez esetben!!!

HURRÁ!!!
Kép
Katy

Sziasztok!Kép

Katy!
Én a Söfis topikba olvastam,hogy vannak új 1 ágyas szobák (9000 ft/éjszaka), ill. a korábbi 2 ágyas 6000 ft.
Még én se foglaltam, kedden ha megyek akkor tuti, bár amikor bent voltam megkérdeztem azt a szülésznőt aki felvett és legyintett. Gondolom nem tolonganak érte,de fő a biztonság,ha van szabad ágy akkor úgyis bekerülhetünk fezetősbe.

A másik dolog,hogy én felfüggesztettem a málnalevélteát,mert én tuti biztosra veszem a csütörtöki kalandom ennek tudható be! Vagy csak nagyon light-osan iszogatom egyelőre,de olyan tanácstalan vagyok ez ügyben és nem jutok dűlőre. Mert hát végülis ezek után pláne hiszek benne,csak hirtelen olyan brutálisnak tűnik így.
Márpedig mióta nem iszom minden oké, de én inni szeretném. Szerintem biztos mindenki másképp reagál rá.Nálam azt hiszem túl hirtelen történt a nagy változás, pedig 1 literbe raktam 1 nagyon lapos evőkanálnyit. Azt hiszem maradok az 1 liter/1 kávéskanálnálKép És akkor ezt most jól megbeszéltem magammal is.Kép

Ilona (36+7)
Vendég

Sziasztok Lányok!
Már rég jártam erre.Sajna nagyon levagyok maradva,így azt se tudom ki szült meg mostanában és még ki van egyben.Tábla felelős légyszi tedd fel a táblát,legalább abból láthatom az eredményt!Köszike.És íme a királyfi aki miatt nem tudok jönni közétek!KépPuszi.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Lilikém még mindig féltékeny a Babanetre Kép, olvasni enged, de írni nem valami gyakran. Most olvasás közben elaludt a vállamon, letettem a bölcsőbe, kíváncsi vagyok, meddig szundizik.

Merthogy tegnap meg ma elég nyűgös a Drága, az eddigiekhez képest sokat sírdogál, néha még karban is. És mintha nem enne rendesen, max.5-6 percig szív intenzíven, a maradék szinte csak nyammogás. Persze a mérleget ideiglenesen vissza kellett adnunk, így kicsit aggódom. De ugye azt mondják, ők tudják, mennyire van szükségük. Csak nem tudom, nem attól nyügibogyó-e, hogy keveset eszik és állandóan éhes. Szerintem tejcsi van elég, nem hiszem, hogy ez lenne a baj. Na, ennyit a parázásról.
Éjjeleink egyre jobbak (persze Anya és Apa között), bár néha fél órán keresztül ébredezik és közben hangosan nyöszörög, erre felébredünk, de csak mosolygunk rajta. Kép

Ja, és ma 1 hónapos Lilikénk! Kép Ma először voltunk Nagymamiéknál ebédelni, aki tortát is sütött a nagy nap tiszteletére. Mi meg Apával megleptük a mi kis 1 hónapos Mancinkat (valahogy ez lett a beceneve) egy tündéri piros macis rugival, majd lefotózzuk és felteszem.

Kikocs! Sajnálom az éjszakai parát, örülök, hogy Rékababa jól van! Kép

Aura! Lilire azt is mondtak, hogy nagy baba lesz, aztán a végén egy másik doki, hogy pici, szerintem az a 3100 g teljesen ideális volt. Szóval ne aggódj! Baja meg biztosan nincs, egy ilyen fitt kismami pocakjában! Kép

Katy! Akkor Ti már jól finishben vagytok Dáviddal!

Savitri! Hana tényleg gyönyörű baba, jó, hogy ilyen sok képet tudsz feltenni.

Beni baba, Bálint és Dia kisfia is csudaszépek!

Mvica! Képzeld, még senki nem mondta, hogy Lili rám hasonlít, állítólag tiszta Apuci. Most teszek fel kettőjükről képet és eldönthetitek. Kép

Na, megyek, küldök még a rokonságnak-barátoknak is képet.

Puszók,
Katinka és az 1 hónapos Lilike
Kép
katinka

Katy, köszönöm szépen a felajánlást, de a srác, aki csinálja, azt mondta, hogy ő csak csúnyára vágva látott eddig dekopír fűrésszel munkalapot meg bútorlapt. Lehet, hogy amatőr munka volt, de nem merünk belevágni, mert aztán milesz. Ez így nem olcsó mulatság. Az Obiban meg csak 60-as munkalap van, abból nem lehet 70-est csinálni sajna. Majd holnap telefonálgatok...
Ami nekünk kellene, az az, hogy legyen valahol 60 cm-es és min. 70cm szélességben is kapható ugyanaz a munkalap, és a tetejében tudják ívesre lekerekíteni a sarkát, hogy ne legyen csücske, hanem kerek legyen. Ennyi. De úgy tűnik, ez elég nagy kérés Kép Már telefonszámok, akit fel tudok hívni, az is nagy segítség lenne...

Lili, ne aggódj a parkolás miatt a ligetnél, ott az egész felvonulási tér, az parkoló az egész, ráadásul ingyenes... szerintem. De nekem a hétfő nem jó sehogyse, takarításom van Kép Esetleg keddtől és kizárólag napközben, de szívesen megyünk Brútusszal Kép

Tika, én még mindig nem kaptam emilt arra a címre Kép mégegyszer, hátha valamit elírtam múltkor: pocak-subscribe@yahoogroups.com És hajrá zacskótlanítás!! Kép és ne legyél rosszul te szegény, és szomi sem, ha mégis, akkor pedig gyere, és töltekezz fel velünk Kép

Ilonana, a málnalevél-tea nem indít be szülést. A már beindult szülésnél segíti a tágulást azzal, hogy lazítja az izmokat. Emiatt okoz hasmenést is, ha valaki túlzásba viszi. Ennyi. Kisebb fájdalom, rövidebb vajúdás... Állítólag.

Dia, szép mosolygós a kisfiad, igazi csecsemő most már, nem is újszülött Kép Mondjuk már elmőlt 6 hetes, megteheti Kép

Mi közben itt jól állunk, mert ki van pakolva a galéria, sőt, szép tiszta is, és le vannak fedve a polcok is, mert a sógornő nagyon rendes, és megcsinálta. Holnap pedig visszapakolás Kép Jajdejó lesz!
Én már nem nagyon mozdulok, szóval ha valaki csetelne, csörgessen meg, ha megvan a száma, nem veszem fel, vagy írjon mailt, azt is olvasom folyamatosan, szóval vevő vagyok az ilyesmire ma este, asszem. Hacsak Gergő el nem uralja majd a gépet Kép

Asszem mást nem is akartam, csak szép estét mindenkinek Kép

kikocs
37+3

kikocska

Kikocs!
Persze igazatok lehet,én sem kísérleteznék ezekkel a hülye bútorlapokkal!
Az a baj Laci sem tud "munkalaposárust"!Mi is az Obiban vettük, és vágattuk,szóval nincs ötletem!
Google-ban kerestél már rá?Hátha neten hírdetnek ilyeneket, bár egy informatikus családban biztos ez volt az első lépésKép!

A holnap még nagyon nem biztos lányok!Már ott tartok, hogy nem merek ígérni semmit!És Kriszta jön át, úgyhogy még eldöntőben van erősen a kérdés!

Na asszem számolom tovább a keményedéseket,mert persze most számolni, meg figyelni kell!De biztos megérzem,ha itt az idő nem?Legalábbis az eddigi tapasztalatok ezt mutatják!Kép

Puszi mindenkinek!
Katy és Dávid
38+4Kép
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?