Katinka, szépek vagytok!
Edwig, nekem is az jutott eszembe, hogy Bálint nem olyan, mint egy újszülött, hanem mint egy csecsemő...
Tejci meg megjön, igyad vadul a teát, és fejjél jó sokat mindig! Érdemes megkeresni szoptatási tanácsadót, meg feltétlen nézd meg a
www.lll.hu -t. BIztos vannak jókis tippek.
Eszter, te biztos meglepetésszerűen fogsz szülni, mert soha semmi jelét nem adod annak, hogy kicsit kevesebb lenne az energiád, elnehezülnél, meg ilyenek. Én kb 2 hónapja tudtam zokszó nélkül ilyen napokat csinálni, mint te. De szerintem este azért még mondtam, hogy jajdeelfáradtam
Noémi, itt is megnyugtatlak, hogy ismerünk annyira, hogy nem leugatni akarsz minket, hanem véleményed van és kétségeid, és ezt jó megosztani velünk, akik szeretünk téged
Ne aggódj, átjön teljesen. Egyébként az jutott most eszembe, hogy az, hogy ide leírom a mindenfélét, az saját magam győzködése is, és biztos te is kicsit így vagy vele, és várod a megerősítést, hogy jól csinálod. No, tessék. Szerintem jól csinálod, mert jól érzitek magatokat, és boldogok vagytok. Ez meg a lényeg. És egyébkétn meg itt jön elő az, hogy csak elrontani lehet
Ezzel szoktam nyugtatni magam, mikor elkap a para, hogy én mit fogok majd csinálni
Bagzer, örülök nagyon, hogy sikerült a mosógéptől való megszabadulás, és sajnálom, hogy Marcidnak kellett megszakadni
De az a lényeg, hogy akor végre megszabadultatok tőle
Kicsit aggódtam, hogy hülye lesz, de ha csak ennyire, ez várható. Az se csoda, hogy nem tudja ki vagyok, a Gergőtől nyáron kérdezte meg, hogy itt lakik-e, és mikor mondta, hogy igen, akkor hogy ugye nemrég óta... Ugye akkor több mint két éve laktunk már itt, és ráadásul néha még beszéltünk is vele
SZóval ilyen egy alak. Remélem pár nap múlva nem jelenik meg majd újra a mosógépért, mert elfelejtette, hogy már elhozta
A kocsiját meg ismerem, azzal szokta a mindent elvinni, néha éjfélkor zörög végig a házon vele
Na, még tudnék mesélni róla, de inkább hagyom.
Ja, és még azt akartam, hogy a fejfeldagadásról meg annyit, hogy mintha a napokban panaszkodtál volna, nem????? pont erre!!! (egyébként én is ma reggel állapítottam meg ugyanezt, hogy fel van puffadva az arcom
)
És kórházi oltás híve vagyok. Mert oda születik szegény babóca. És ahogy én hallgatom itt a hazatérő mamákat, az első éjszaka majdnem mindenkinek kínszenvedés a frissenn hazavitt babaával, aki tündéri volt a kórházban... Szóval kórházi oltás mellett egy voks.
Jaj, most látom, nem is írtam, hogy voltam ctg-n, és már szinte egyenes volt a méhtevékenységgörbém, még a babamozgással se volt összefüggésben. Pedig eddig legalább azzal... Ráadásul míg eddig mindig olyan 20-30 között volt a minimum, ma nem is nagyon ment 10 fölé
szóval pihizgetünk még pár hetet Rékával, és további büntetéseket eszelünk majd ki neki Gergővel, ha nagyon nagyra nő és túl sokat rugdossa a bordámat. Lehet, hogy jogsit is később fog csak kapni emiatt
Na, így ennyi most. és ezennel jóéjszakát mindenkinek. Vagy filmnézés, vagy alváspajtás
pussz
Kikocska
37