Új privát üzeneted érkezett!

Ruz: Szóltam Kép Akár mailban is, hátha mást nem érdekel... Cím a profilomban.

KépKép
oxigen
Györköny

Gondolom császárral ment az ügy, ekkora gyerekfejet már csak egy elefánt tud kitolni. (bocs a gyerek anyjától Kép ) Én beledöglenék az fix!

A védőnővel beszéltünk róla, hogy sajna mióta szedem a vitamint, zabálok, ergo hízom. Úgyhogy a 3. hónap után már csak néha kell majd szednem, nehogy én is és a gyerek is, dupla akkora legyen.
mamapoc

Hali!
Gratula ILDI76!!!! Hasonlók a paraméterek, mint Eszteremnek. Kép Szóval biztos csodaszép ő is! Kép
Várjuk ám a beszámolót!!!

Jucus!
Nekem nem lett kész a szül. a.kiv. de harmadnap lehetett bemennei érte, asszem 3ig. Viszont addig ott-tartották a személyimet, meg minden papírt, szerencsére minden megkerült.
neet
neet

Ancsi !
Én még mindig szedek napi 1 Elevitet . Nem vettem észre hogy nagyobb lenne az étvágyam , és még mindig csak +3 kilónál tartok .

Kép
Kép
greenolive

Nagy-nagy gratula, Ildinek és Vollardnak is!
Ildi, segítettek a bogyók? Nagyon kíváncsi vagyok, írj, ha majd bírsz!
Bori
28
lakibori

Hehe, most nézem, hogy a hibák egy részét is havították. Kép Perpill a kedvencem, hogy:

"Kérlek jelezd, Társalgó Adminisztrátor ha ez a probléma továbbra is fennáll/megismétlődik."

De ez semmi ahhoz képest, amiket ma olvastam :]

Volt közűletek valaki a DIETETIKUSOKNÁL a Szt. Imrusban?
mamapoc

Bori !
Látom egy időben járunk ( bár ezt már talán megbeszéltük régebben Kép) . Választottál már szülésznőt vagy szeretnél egyáltalán ?

Kép
Kép
greenolive

Ancsi!
Már (10) ??? Húha, a negyede már letelt! Kép
neet
neet

Greenolive! De én zabagép vagyok, és ha B vitamint eszem, mégjobban! Te biztos alapvetően csini csaj vagy, én meg sajna nem. Kéne egy diétás recipe a terhesség idejére is, és könnyebben menne a mértékletes evés, ha nem ennék B vitaminokat.
mamapoc

Sziasztok!

Ildi, Pepu! Hatalmas gratula Nektek a lánykához! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen volt, majd írjátok le, merthogy Balogh dokit még annak idején én (is) ajánlottam Ildinek a saját szupi tapasztalataim alapján. Remélem Ti sem csalódtatok!

Ancsi!
Én jártam ott, a dietetikus kiscsajok nagyképűek, okoskodók (persze bizti nem mind, csak én fogtam ki rosszat), a dokinéni akihez mentem (Nagy Zsóka) viszont tök jó fej volt!

Üdv:
Bogárka (17+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

igen, Neet, 10, bibibí bebebeeee Kép

és holnap 10+1

és hétfőn UH!!!

Ancsipancsi
mamapoc

Ancsi !
Ha-ha Kép Eleve plusszal indultam , 59 kilóról , most 62 vagyok . De aranyos vagy Kép
Annyi lehet az összes "trükk " , hogy az édességet nem kivánom , helyesebben csak 1-2 dolgot . Egyébként meg sokat eszem . Reggeli , gyümi , ebéd , vacsi , és ismét gyümi .

Kép
Kép
greenolive

Greeno! Képzeld, én se kívánom az édeset, de a szénhidrátot bezzeg igen (kiflik, zsemlék Kép Kép

Bogárka, meglátjuk még mi lesz.
mamapoc

Olive! Mi egyidôs terhesek vagyunk, nem? Jesszus, hogy csinálod, hogy csak 3 kilód van? Nekem már 7. Kép
lakibori

Bori !
A 7 teljesen jó ! Szerintem én mostanában fogok beindulni !

Kép
Kép
greenolive

ÖÖÖ, Green, kicsit késôn reagál a gépem az üzenetekre, úgy t?nik. Szóval nem hülye vagyok, csak még nem láttam, hogy már írtad is, amit okosan megállapítottam az imént. Kép
Ancsi, nekem is favorit volt a szénhidrát. Az édesség talán enm annyira, de ha mégis eszembe jut valami, cak akkor enm eszem meg, ha nincs kéznél...
Szülésznôt még nem választottam, neked ki tetszik?
B.
lakibori

Ancsi!
Én 150 grammos diétát csináltam és azzal alig híztam (csak akkor kezdtem újra hízni, mikor a kontroleredmények tök jók lettek, és már nem vettem annyira komolyan). Nem volt terhességi diabéteszem, csak 7,19 volt (tehát 7,8 alatt) a terheléses, de a dokim nagyon rajta van ezen a témán, és inkább elküldött a diabetológiára. Ott ez a fent említett dokinő mondta hogy ő szíve szerint minden kismamának ajánlaná a diétát. Ha gondolod mélben szívesen leírom a lényegét.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bori !

Sajnos még mindig nem sikerült megismernem csak egy-két szülésznőt . Aki idáig szimpatikus volt : Ujvari Bori , Kondor Katalin, Nyulas Jolán .
Neked sikerült megismerned őket ?

Kép
Kép
greenolive

Bogi!

Én nem találtam hozzá táblázatot.
Tudsz ajánlani egyet?
Tegnap ismét "mérlegre tett" a védőnéni. 8 kg. Azt hittem lehidalok. Kezdek elkeseredni.

22+0

Kép
Kép
pipocska

Ancsi!

Én járok a diatetikusokhoz két hetente,de nem egy álom hidd el!
Én összesen 6 kg híztam pedig az elején nem diétáztam.Viszont szerintem a 150gr CH diéta nagyon kemény,ha nem muszáj(nem vagy diabéteszes)akkor Ne csináld!nekem muszáj és mit mondjak elég szomorú,hogy egy almát nem ehetek meg jóízűen ,csak időre és akkor is pontosan kimérve az adagot.
Próbálj meg barnakenyeret enni a fehérek helyett és a péksütiket is mellőzd ha tudod.A cukros édességekről is le lehet mondani,vannak isteni diétás sütik,csokik.
A II.kerületben van egy szuper cukrászda ahol cukor nélkül készült sütik vannak és jelzik a pontos CH mennyiséget.pl.egy somlói 11 gr.na azt nagyon szeretem!
Ha kell a cím akkor megadom!

A születési anyakönyvivel kapcsolatos hírt köszi és ez tök jó,hogy nem kell szaladgálni utána.Mivel egy hétig biztos bent leszek ,csak elkészül .

Jucus
20170114224602

ILDI hát ez nagyszerű!!!!
Pepu, kérlek add át Ildinek, hogy a legjobbakat kívánjuk neki, és máris nagyon várjuk vissza! Klassz, hogy ott voltál a szülésen, minden elismerésem! A lánykátoknak sok puszi! A méretei tökéletes Kim Basinger-méretek, épp, mint Esztinek Kép remélem hamarosan láthatunk képet is

Zanza, ti is töpörítsétek a képet hamarost, már olyan kíváncsi vagyok! Kép

és hol vannak a többiek, kérem szépen? Fibi, Vollard, Monesz, Manós, Gigi, SooSoo...?

Áron-Andi! hát ez jó, jól összelinkeltük a Kútvölgyit meg a SztImrét Kép
Isti 7 körül kajál, utána fürdik, aztán még egy kis kaja - hogy jobban menjen az alvás
és 8-9 közt bevágja a szunyát
azt nem tudom, milyen alapon kel fel, avagy hagyja ki a fél3-as kaját, ma éjjel megint 5-ig aludt, ki érti ezt
de cseppet sem bánom Kép

a könyv pár éves, a címe Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol, kapható minden Alexandra könyvesboltban
elsősorban a várandósság és a szülés témáiról szól, de van benne gyermekágy és szoptatás is
nekem ez a "Bibliám" Kép

Babarózsa, Verának igaza van a kajabálással kapcs.
egyébként nekem nem tűnt úgy, hogy folyton beszólna a doki, vagy nem voltam magamnál szülés közben (?) egyszerűen csak irányít
erre pedig nekem nagy szükségem volt
mikor azt se tudtam hol vagyok, mi van, jó volt instrukciókat hallani
hát hol vagyok én már attól, hogy "ösztönből" szüljek, mint ősanyáim Kép
ráadásul még a nyavajás légzés se ment, amit a terhestornán tanultunk, ennyit rólam Kép

Neet, rohadt dögök. itt sincs bevétel. ráadásul papa elhagyta Isti lakcímkártyáját ügyintézés közben (mikor már a 3. helyre küldték) Kép
emiatt nem tudtunk elmenni csípőszűrésre se tegnap, bakker.

Anycsus, örülök ha segíthettem! Kép

Ruz, a babának vásárolgatás legalább vígasztal azért, hogy magának nem vehet az ember semmit - legalábbis pocakkal aligha érdemes
én már lelkiekben felkészültem arra is, hogy a ruhatáram változik hamarabb, mint a testalkatom Kép

na nem nyafogok, mindjárt megyek fogorvoshoz, csekkolni, hogy a terhesség jót tett-e a fogaimnak, hajjaj!
a mélekre ígérem záros határidőn belül válaszolok!
Greenolive, neked pedig mélezem a Szülőszobáról írt kritikát, ok?
pá mindenki!
votiv

votiv 8)
votiv

húúú gyerekek, elismerésem mindenkinek, aki 10 kiló alatt hízott
én némi jóindulattal 30+-t mértem a kórházban szülés előtt, ejjjjnye
de már 20 lement! Kép

votiv 8)
votiv

Vera, siman a kertben hagyod egyedul a gyerkocot? Es nem felsz, hogy a macsekok beugranak a babakocsiba? Es a kutyaktol? Es a gyerektolvajoktol? En imadom a macskam, es ertelmes, macska letere egeszen szofogado, "fegyelmezett", de mindig figyelem, hol van eppen a lakasban es ejjelre kicsukom a haloszobabol. Bar valoszinuleg hozzam bujna aludni, de akkoris.

Green, irtam mailt. Egyebkent eloket tenyleg csak akkor kell, ha mar kanalaztok. De akkor rengeteg. Mert minden etkezes utan ki kell mosnod. Legjobb, ha muanyag es a vallain is van. Nem tudom, ki talalta ki a frottirt, semmi ertelme. En is ABC Desing babakocsit vettem. Melyiken gondokodsz? Egyebkent itt mindet megtalalod: www.abc-design.de

Babarozsa, engem sikerult megijesztened a fogvaros ejjelekkel. Mar nagyon lesem a kis metszoket.

Aron, ha neked ilyen gyorsan elmult a gyermekagyi verzes, lehet hogy ilyen hamar kezdodik a szokasos szinezes. Az nem szabaly, hogy szoptatas alatt nem szinezhetsz, mindenkinel mashogy van. De szerintem mindenkeppen kerdezd meg a dokid.
moosejaw

nem tudok hozzaszolni...

Kép
babarozsa

Votiv !

Köszi , bár még nem kaptam meg , biztosan csak lassú a rendszer .

Moosejaw!
Nekünk is vannak cicáink , még énsem tudom , hogy fogom megoldani az "elkülönítést " .
Babakocsi : Tech Rider Travel és Travel S , ezeket néztük . Nektek milyen van ?
Mailt már meg is irtam Kép köszi

Kép
Kép
greenolive

na, most megis?

szoval azt akartam, hogy szult valaki szulosamlin?
+
Moosejaw, keszulj egy kis chamomillaval a fogbujasra, de bocsi, nem akartalak ijesztgetni, nekem is ugy mondtak tpasztalatbol, nem mindenkinel olyan veszes!

Kép
babarozsa

Votiv, en ezert nem is foglalkozom a legzessel, majd jon azKép
vagy szivas
de nem ertem mit kell iranyitani...jon a fajas nyomsz, aztan tudom, majd rajovokKép
he veletlen szulosamli lesz, akkor sokat nem tud szolni

Kép
babarozsa

próba
moneszka

Sziasztok lányok!
Rég nem jártam a fórumon, mentségemre legyenek a következők: 37. hétre ( jan.6) megszületett Virágom, 2700gr és 52 cm. Hála az égnek egészséges. A szülés előtt 3 hetet a kórházban kellett töltenem magasvérnyomás miatt. A H-ba 165/ 100-al vettek fel fehérje azonban nem volt a vizeletemben. Valószínűleg ez volt az oka hogy ficánka előbb született.
Urbán dr.nőnél szültem a sz.nőm pedig Tóth Írén volt. Mind a ketten szuperek voltakKép
A H-ban töltöttem közel 1 hónapot, így szinte minden dokival, sz.nővel találkoztam.
a csecsemősökről inkább nem irok,mindenki nagyon kedves volt, ezúton is hálás köszönet minden ott dolgozónak!! Ha nem vagyunk ilyen jó kezekben nagyon rossz dolgok történhettek volna.
Virág ma két hetes és nagyon tündéri, lassan lassan de gyarapszik.
Sajna még nem volt időm elolvasni a termést, de nagyon kiváncsi vagyok kivel mi történt! Azt tudom hogy ancsipancsi babás! Kép GRATULÁLOK
Minden jót mindenkinek!
Monesz ( aki már egy boldog anyuka) Kép
monesz

Votiv,
egyetértek, nekem is baromi jólesett, hogy tudtam a dokim hangjába "kapaszkodni" szülés közben... és egyébként is, még a nyomás módjára is rá kellett jönnöm, mert először elég béna voltam, ennyit nálam is az ősi ösztönről Kép de amint megvolt a helyes technika, ment minden, mint a karikacsapás! Másnap le is jegyzeteltem, hogy legközelebb tudjam, hogy kell Kép

Babarózsa,
teljesen igazad van, a légzés úgyis ott helyben alakul, meg minden más is! A tornán tanult légzésekből csak a gyors levegőcserét alkalmaztam, az viszont sokat segített.

Moosejaw,
a kert, bár igen nagy, a kinthagyott baba esetében a fölszinti bejárat előtti teraszt jelenti, nem az utcára néz, tehát tolvajok nincsenek... remélem... bár ha lennének, először megennék (vagy agyonszeretgetnék) őket a kutyák.Kép A macskák nem másznak be mellé (félnek szegények, pedig még nem is tudják, mi vár rájuk, ha egyszer elindul a leányzó), a kutyák pedig azonnal jeleznek, ha megmukkan/megmozdul/macska van a közelében, tökéletes, ámde igen drága bio-babafigyelők (ld. tolvajoknál). Természetesen én is állandóan ránézek, meg anyukám is, meg a kutyák is... utóbbiak kb. percenként... lehet, hogy ők a legjobb anyák??? Kép
Nagy igazságot mondál az előkékről!!!

hogy kell nagyon vigyori arcot csinálni???

Ildi, Monesz,
GRATULÁLOK!!!!

Bocs a regényért

vera
kisün

no, a babanet mindent kétszer akar elküldeni!
kisün

Neet, volt olyan, hogy par napig nem volt kaka, aztan olyan is, hogy napi ot es kulonbozo fajtajuak, most meg peldaul a napi tobbszor kevesebb es egyaltalan nem hig divatja van. De ha barmi gyanus, inkabb kerdezd meg a gyerekdokit. Egyebkent nem biztos, hogy vekony a laba, lehet, hogy nagy a pelus, vagy elcsuszott.

Pipocs, en csak az Avent Isis-szel tudtam fejni, kezzel nem. Szerintem a brutalis es raadasul sajat magamnak csinalni... rosszabb mint a szules, mondtam is a dokimnak. Persze lehet, hogy csak nem sikerult rendesen megtanulnom. A vedonoddel meg nagy makod van!

Koszonom, Bcickany, majd irok.

A Plus-okban mar ket nap alatt elfogyott az utazoagy (7990). Nalunk nagymama akar most venni, hogy naluk is le lehessen valahova tenni a lanykat.

Babarozsa, hol kapni es mi ez a chamomileize? Egyebkent a kiabalas szerintem is energiapazarlas. Mar ha egyaltalan van annyi, hogy legalabb egy kiabalasra futja...

Oxigen, a nagykerek muanyag vagy gumi?

Mamak hogy szippantotok orrt? Es hogy cseppentetek? Olyan ellenallasba utkozom, ami nagymertekben rontja a hatekonysagomat. Mar attol tiszta ideg lesz, ha csak kezzel hozzaerek az orrahoz. Megorulok attol, hogy rogton porszivas utan is hallom a szipogast.

Moksu, a korhaz szuper popec, a dokik tokjok, de szoptatasban nem segitenek.
moosejaw

chamomilla:homeopatias gyogyszertarban
alapszerKép

jol van, legyoztetek ezzel a kiabalassalKép
amugy nem azt mondtam, hogy kiabalni kell, csak neha kijon hang akaratlanul is...
e lany ne kiabalt kulonben...
de amugy ti jobban tudjatok, en meg elotte vagyok

Kép
babarozsa

Sziasztok,

Monesz, Ildi76: gratulálok a babócákhoz. Kicsit nem figyel oda az ember és máris két babucival gyarapszunk. :-)) Teccccik a tempó.

Ancsi: tényleg már 10 hetes vagy? Nem semmi szépen haladsz. Diétás ügyben: javaslom neked a teljeskiörlésű cuccokat. Azoktól garantáltan nem fogsz hízni annyit, mint a fehérkenyér és társaitól. Nekem is azt mondták, hgoy a vitamint ne szedjem végig, mert akkor óriásbébit fogok szülni. A 20-22 hét után azt mondták csak heti 2-3 szemet szedjek én már magamtól átátlltam erre.
--------------------
Sajna a dokimmal nem sikerült talizni, mert éppen műtött és nem tudtam rá tovább várni, úgyhogy újra kell majd mennem. Viszont úgy néz ki, hogy találtam szülésznőt, aminek nagyon örülök. Lehet, hogy pár nap fekvésre leszek itélve, de ez a legkevesebb.

Szép estét mindenkinek

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, ki lesz a szulesznod?

Kép
babarozsa

es miert kell fekudnod?

Kép
babarozsa

Babarózsa!

Nekem más a véleményem a hangokkal kapcsolatban. Kép Szerintem lehet olyan, hogy valaki éppen akkor tud jól energiát kifejteni, ha kiengedi a hangját. Gondoljatok csak arra, hogy a harcművészeteknél is sokat kiabálnak, mert így tudnak a sokásosnál nagyobb energiákat összpontosítani. Úgyhogy szerintem nem igaz, az, hogy csakis hang nélkül a jó a szülés és lehet, hogy direkt idegesítő, hogy még erre is plusz figylenie kell, hogy jaj, ki ne jöjjön a kiabálás, mert akkor majd jól rászólnak.

r
ruzicsky

Sziasztok!

Kiabalas Kép
En minden fajast igy fejeztem be,mert ez esett jol, pedig azt hittem,hogy en ugyan sosem fogok ilyet csinalni. Ruzics tok jol irta,pedig meg nem is szult Kép

Monesz, Ildi
Nagy gratula a babocakhoz!!! sok energiat, tejcit nektek!!!! Kép

Moose
Orrszivas: elegge durvan hangzik de van egy 100%-ig befuto poz.Leulsz a foldre(agyra), labad kis terpeszben, baba labaid koze es feje a pocid fele.Labaiddal lefogod a kezet (comb alatt a keze) es seperc alatt tul vagytok az egeszen. Kép Nalunk szerencsere Jazi mar maganak szivja az orrszivoval Kép

Utazoagy
Sztem lehet h nem is baj hogy elfogyott.Probalj meg sztem inkabb Babaszoban hasznaltan egy markasabbat beszerezni, sokkal stabilabbak! Na meg nem kell bele kulon matracot vagatnod, mint a noname-be!

Megjott apa vegre! Jo ejt!
Norka
norkini

Jucus!
Engem érdekelne a diabetikus cuki címe, mert nekem is diétáznom kell. Köszi!
Evettke
evettke

Sziasztok!

Az Elevitet én is szedem még, naponta, de sem én , sem a baba nem lett tőle nagyobb szerencsére. Viszont vasból lesz, mert nekem nem hagyott semmit, így mától ferro-Folgamma is színesíti a palettát... Kép

Pipocs: szerintem az nem olyan ngy súlygyarapodás. Én is 6-7 kilónál járok, de nem hiszem, hogy ez olyan sok lenne, ami miatt el kell keseredni.

Monesz: Neked is gratula! Bár nem lehetett olyan egyszerá az az egy hónap a kórházban, bármilyen jó is az ottani "csapat", de ezek szerint minden rendben van!

Moosejaw: Valószínűleg felfújható gumikerék lesz, mert most költözünk, hegytetőre, aszfalt nélkül, kelleni fog a "terepjáró" Kép
van valakinek valami tippje?

Ruz: Köszi a mailt! Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Monesz!
GRATULA!!! Kép

Votiv!
Valami jött, de asszem a TGYÁS. Majd egy hónap múlva kiküldi a bank a kivonatot, mikor már rég nem lesz érdekes (6x elköltjük addig...) Kép

Moosejaw!
De ez már az 5.nap kakamentesen. Adjunk neki gyerek-glicerint popóba? EZt a tanácsot (is) kaptuk, kamilla, hasgyurma nem segített. De Eszter tök jól van! Nem hiszem, h fájna neki, csomót mosolyog, csak ha éhes, akkor sír. De akkor veszettül. Kép)
neet
neet

Ja, és megszült a híres druszám. (Barátok köztből)
Ő is szentimrés, bár lehet, h valaki álnéven itt ő? Akkor gratula neki (neked) is!!! Beszámolót várjuk ám! Kép
neet (anita)
neet

Evettke!

Jóbarátok Cukormentes Cukrászda
II.k.Horvát u.9.
0630 475 2299
H-V.:11-18-ig nyitva
Battyány térről 2 megálló a 11-s busszal,vagy a Margit krt-ról jobbra a Bem József utca előtti lámpánál.
Kipróbáltam,finom!Tortát 2 nappal előbb kell csak rendelni.

Jucus
20170114224602

Ruzi, en is gondoltam erre, meg ha erot fejtesz ki a sportban is kifujod a levegot, persze nem teljesen
de meg a sima tornanal is igy kell, ero kifejtesnel kifujod a levegot

Kép
babarozsa

jah, 37+1Kép

Kép
babarozsa

Ancsi!
Mél ment!

Pipocska!
Táblázat pl itt: www.fitnet.hu

Jóéjt Mindenkinek!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Légzés téma: Jártam az Arany10-be kismamajógára és voltam szüléspozíciós órán is. Legalább tíz féle légzést tanítottak, de igazából alkalmazni egyiket sem alkalmaztam. Viszont ami bejött, az a mély orron be légzés, szájon ki levegő. Megregulázta a fájásokat.

Instrukciókat én is kaptam a dokitól. Mutatta az ujjával, hogy hová kell iránytani a nyomást. Meg bíztatott, hogy egy fájáson belül harmadszorra is nyomjak.

Számomra elképzelhetetlen, hogy hogyan lehet egyszerre nyomni és kiabálni is. Én inkább nyomtam :-)

Johanna!
Vigyázz a gyerekre! Írd meg, hogy mi volt a dokinál.

Andrea

KépKép
Áron

en szoktam gyakorolni ezt a melylegzest orron be, szajon ki, ha jon egy joslo fajas...
vegul is egy automatikusan jon nekem, remelem majd a szuleskor is

Kép
babarozsa

Kisun,

meg mindig nem OK a levelezom, pedig 2 napja azt hiszem, hogy most mar jo. Tegnap este irtam neked egy hosszu levelet, ma direkt bekapcsoltam meg lefekves elott a gepet, hogy megnezzem a valaszodat, erre megint hibauzeneteket ir a gep es az outboxban ott a level meg most is. A parom remelem, hamar rendberakja most aztan mar!!
Bocsi.

A babakhoz gratulalok, par het es en is csatlakozom, jo?

Orrszivas: mi valt be nalatok, a porszivos orrszivo vagy esetleg az adapteres es porszivos orrszivo? A Csalogany utcai diszkont-os pasi nagyon nyomta nekem ezt az adapteres verziot, 7ezer penzert...

Aron,
en is jarok az Aranytizbe, lehet, hogy ismerjuk egymast?? Kedd 6-kor torna, pentek 4 joga, hm?
Van ertelme a szulopozicios jogaoranak?

Moni
monci

Jucus, kérlek add meg a címet, én is hallottam, hogy a Mammut környékén van egy ilyen cuki. A DM-ben és a Rossmannokban lehet kapni azt az irtó nehéz barnakenyeret. Annak nagyon kevés a CH értéke, majd veszek. ...most látom, hogy beírtad! Köszi!!
Tudom, hogy a 150 gr CH nagyon kemény, anyukám cukros, neki be kell tartania 15 éve. Kép

A vitaminnal majd később leállok, de most még csak 10+1 vagyok, így szedem rendületlen.

Hétfőn UH!!!!

Ancsipancsi
10+1
mamapoc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?