ILDI hát ez nagyszerű!!!!
Pepu, kérlek add át Ildinek, hogy a legjobbakat kívánjuk neki, és máris nagyon várjuk vissza! Klassz, hogy ott voltál a szülésen, minden elismerésem! A lánykátoknak sok puszi! A méretei tökéletes Kim Basinger-méretek, épp, mint Esztinek
remélem hamarosan láthatunk képet is
Zanza, ti is töpörítsétek a képet hamarost, már olyan kíváncsi vagyok!
és hol vannak a többiek, kérem szépen? Fibi, Vollard, Monesz, Manós, Gigi, SooSoo...?
Áron-Andi! hát ez jó, jól összelinkeltük a Kútvölgyit meg a SztImrét
Isti 7 körül kajál, utána fürdik, aztán még egy kis kaja - hogy jobban menjen az alvás
és 8-9 közt bevágja a szunyát
azt nem tudom, milyen alapon kel fel, avagy hagyja ki a fél3-as kaját, ma éjjel megint 5-ig aludt, ki érti ezt
de cseppet sem bánom
a könyv pár éves, a címe Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol, kapható minden Alexandra könyvesboltban
elsősorban a várandósság és a szülés témáiról szól, de van benne gyermekágy és szoptatás is
nekem ez a "Bibliám"
Babarózsa, Verának igaza van a kajabálással kapcs.
egyébként nekem nem tűnt úgy, hogy folyton beszólna a doki, vagy nem voltam magamnál szülés közben (?) egyszerűen csak irányít
erre pedig nekem nagy szükségem volt
mikor azt se tudtam hol vagyok, mi van, jó volt instrukciókat hallani
hát hol vagyok én már attól, hogy "ösztönből" szüljek, mint ősanyáim
ráadásul még a nyavajás légzés se ment, amit a terhestornán tanultunk, ennyit rólam
Neet, rohadt dögök. itt sincs bevétel. ráadásul papa elhagyta Isti lakcímkártyáját ügyintézés közben (mikor már a 3. helyre küldték)
emiatt nem tudtunk elmenni csípőszűrésre se tegnap, bakker.
Anycsus, örülök ha segíthettem!
Ruz, a babának vásárolgatás legalább vígasztal azért, hogy magának nem vehet az ember semmit - legalábbis pocakkal aligha érdemes
én már lelkiekben felkészültem arra is, hogy a ruhatáram változik hamarabb, mint a testalkatom
na nem nyafogok, mindjárt megyek fogorvoshoz, csekkolni, hogy a terhesség jót tett-e a fogaimnak, hajjaj!
a mélekre ígérem záros határidőn belül válaszolok!
Greenolive, neked pedig mélezem a Szülőszobáról írt kritikát, ok?
pá mindenki!
votiv