Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már megint erre tévedtem, talán kicsit olvasgatni is lesz időm. Remélem mindenki nagyon jól van. Mi szépen növögetünk, Bertold manó 67 cm és 7,80 kg volt múlt csütörtökön.Kép Szép szál legény.
Timivel még mindig együtt sétáltatunk, Lilla baba kicsit beteg volt most, de rendbe jön. Kicsit piros torok stb. Mi is túl vagyunk az első náthánkon, elég nehéz volt, Berci két éjszaka is a hordozóban aludt, mert máshogy nem kapott levegőt.
Találkoztunk Anikóval mikor Egerben jártak, megszervezni sem lehetett volna jobban.Kép

AnikóKép
Milyen volt az étterem?

Most tovább állok, de egy kicsit később még visszanézek!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Látom téma a hozzátáplálás. Mi már kóstolgatunk, Hipp és Kecskeméti babakaja és házi "főzés" vegyesen. Az almát nem nagyon csípjük, őszibarack jöhet ezerrel.Kép Persze még nem eszik sokat, csak szopi mellett ismerkedünk a kiskanállal. Szerintem szépen eszik, csak anyuka bénázik és összepötyögteti szegény gyereket.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Itt van anyósom, így eddig nem tudtam jönni, de most Ő próbálkozik lekötni Gergőt nem sok sikerrel. Apa nincs itthon, pótszilveszter van a suliban és szerintem Gergő Őt hiányolja, mert ilyenkor Ő szokott Vele lenni.

Olyan jó sokat kellett visszaolvasnom!!!Kép
Kép

Panó, Rita
Tök jók a képek!Kép

Panó
Nagyon ügyes Beni!!! Gergő még csak mérgelődik, hogy nem tud megmozdulni, de nagyon nem próbálkozik, legalábbis ilyenekkel nem. Ő ülni imád!Kép De ugye ahhoz mi is kellünk.Kép Ja, meg hason már körbeforog, de visszafordulni a hátára még nem tud.Kép
Bocs, hogy a múltkor nem válszoltam, elég zaza lehettem! Szóval minden gyógyszertári, eddig is az volt és így maradt is, csak a testápoló valami spéci Heim Pálos, csak ott adják. Viszont vissza kell mennünk a dokinénihez, mert elmúltak a pöttyök, elkezdtem a testápolót és néhány nap után megint kezdődött. Felhívtam, mondta, hogy kenjem a gyógyszeres krémmel és szerdán menjün kvissza megnézi.
Tegnap este küldtem Neked egy emilt, megkaptad? A címed változatlan?

Shine
Köszi a hozzátápis tanácsokat! Egyelőre abszolút tanácstalan vagyok, hogy mi legyen, de azt hiszem az ösztöneimre bízom magam meg Gergőre és akkor majd magától kialakul. Megpróbálom így is úgy is és meglátjuk.

Rita
Az tök jó, hogy Te csinálod ezeket a püréket! De hol veszel hozzá tuti vegyszermentes alapanyagot? Van ott nálatok valami jó piac? Én minden bevásárlásnál megnézegetem a Hipp-es kajákat és veszek 1-2-t, ma találtam őszibarack-almát, szerintem az alma után ki fogom próbálni. De addig még van 1 hónapom gondolkozni a dolgon.Kép
Közben meg Gergő kinézi a szánkból a kaját!Kép De komolyan, néha még nyel is hozzá, nagyon cuki!Kép

Jerry
ADSL hurrá!!!Kép Gyere sokat!Kép

Egcsi
Jó, hogy Te is tudtál jönni!Kép

Vali
Olyan jó, hogy mostanában ilyen sűrűn bejelentkezel!Kép

Panó
Linóval mi van? Nagyon sok puszit küldök Nekik, mond hogy jöjjön!Kép

Most mennem kell, jók legyetek!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: En itt Godon a zoldsegesnel veszem a sargarepat, krumplit es tokot. Az alma a mamam kertjebol van. Megmondom oszinten, hogy en nem vagyok oylan valogatos es nem azon jar az eszem, hogy van-e benne vegyszer vagy sem. Kép
En az uveges bebieteleket nem adom, csak nagyon sajatos esetben. Inkabb fozok en. Kép
Puszi, most megyek furdetni.

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Rita: A gyermekeim váltva keltek fel, lefeküdtem fél 11-kor, Tomika kelt 12-kor, Alina 2-kor, Tomika 4-kor, Alina 6-kor és 7-kor indult a reggel, hát ennyi. Azt olvastam ez a 6-9 hónap között gyakran elő fordul, ilyenkor a fogzás és a sok élmény miatt éberebbek, de magától elmúlik és utána átalusszák az éjszakát. Szerencsére nem minden estém ilyen, van olyan is, hogy reggel 5-kor kelnek fel egyszerre. Lehet, hogy nem hiszitek el, de igazán fáradtnak olyankor érzem magam amikor sírnak, mint most, mikor Alina beteg volt, a felkelések nem olyan fárasztóak, hisz csak 10-15 perc és alszanak ismét.
Rita te szoptatsz még?
Én azért írtam, hogy szívesen dobom ki az anyatejet mert szerencsére eddig még van bőven, nem kellet semmi mást adnom, és most mivel le jár a 6 hónap úgy is lejár a szavatosságuk.
Persze tudom, hogy szerencsés vagyok ilyen értelemben, mert aki már nem tud szoptatni, annak bizony nagy gond, ha ki kell dobnia azokat.

Orsi: Kép, Anyósoddal kapcsolatban megértelek. Nekem olyankor, ha van segitségem mindig kevesebb időm jut mindenre. Én magam sem értem, hogy van ez? Akár anyu, akár anósom van itt igénylik, hogy velük is beszélgessek, és valahogy mindig elszalad az idő.

Ma voltam át a hugoméknál, neki 1 éves ikrei vannak. Olyan édesek voltak amikor a függönnyel bujócskáztak és nagyokat nevettek közben, ők már mennek. Alig várom, hogy az enyémek is így tudjanak együtt játszani.

Egcsi: Jó, hogy bejelentkeztélKép

Puszi!

Vali
cvali

Rita
Én sem vállogatósságból csinálom, igazándiból mit nem adnék, ha nem kéne ilyenekkel törődnöm! De azért nem szeretném, ha DDT-s és hasonló vegyszeres zöldséget, gyümölcsöt kapna Gergő, főleg hogy van ez az ekcéma és különösen vigyázni kell a kajával, úgy tudom. Én is nagyon szeretnék Neki "pampucolni"Kép, de valószínűleg csak az alma és talán az unokatesómék sárgarépája lesz rá alkalmas. A többi marad Hipp-es. De még körülnézek Gödöllőn a piacon, hátha találok valami nénikét.Kép

Vali
PusziKép

Na ügyes vagyok, elfelejtettem elküldeni az üzenetemet.Kép Kb. egy órája írtam.

Jó éjtKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Azért is elveszem Ritától az aranyat!Kép
Jó-jó,tudom ez így nem ér,de nem hagyhattam ki.

Sok puszi és szép napot:

Anikó
vakili

hahó,
én meg jó vagyok egy ezüstreKép

Egcsi,
sziaaaKép jó rólatok hallaniKép
Anikós tali nagyon klassz lehetett, láttuk ám a fotót, a bizonyítékotKép
Lillának gógyulást, nektek betegségből kimaradástKép

Rita, Orsi,
én is a főzőcskézés híve vagyok, a Hipp vésztartaléknak lesz csak.
A vegyszerekkel kapcsolatban: én is lazább vagyok e téren. Arra nagyon vigyázok, hogy primőrt sosem, még 2-3 évesen sem, de egyéb alap-magyar zöldségeknél megbízom a piaci őstermelőkben. Sőt, ha répát, krumplit nem őstermelőtől veszek, azon sem problémázom majd 3-4 hónap múlva már.

Anikó,
arany-AnikóKép hogy van Bencus?
MI van a mosogatómasináddal?

Jerry,
ADSLKépKépKép

Vali,
Kehidát nagyon szeretjük, és szuper a gyerekeknek, de a szállodát nem ismerjük, mert vagy Zamárdiból járunk át ilyenkor télen, vagy Hévízről szoktunk átugrani. Apu volt még a hivatalos megnyitó előtt, a szobákkal elégedett volt, de babás szemmel akkor még nem mérte felKép Egyet biztosan tudok, a termálfürdő étterme katasztrofálisKép a környéken viszont remek, magasszínvonalú apartmanok vannak, gyalogtávolbanKép
A pelust mi a Megatoysban vettük itt a soroksáriban 3500-ért, de hallottam egy barátnőmtől, hogy ők feleannyiért vették babaúszásonKép Én szeretem, Dorka is Kép

Most elköszönök, a gyerekeim tüneményesen eljátszanak a szobájukban: Dorka rágja Dani mindenféle Action Man, Lego Duplo és egyéb dolgait, közben hallgatja Dani szónoklataitKépApa meg ebédutáni mosogatKépén meg itt kikapcsolódom.

puszi nektek
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Vali: Hat nem lehetett egyszeru ejszakad az biztos. De majd elmulik. Kép Ugy latszik, nem olvasod reszletesen az uzeneteimet. Kép Szoval en szoptatok meg termeszetesen, naponta 5x, azzal nincsen gond, van tejem eleg, en a fagyasztott tejet a purekbe szerettem volna felhasznalni. Jo izesitok lennenek. Erre is tettem el annak idejen. Ezert sajnalom kidobni. Kép
A hugodnak is ikrei vannak? Ez orokletes? Neki is egy fiu es egy lany?

Orsi: Biztos talalasz a piacon egy nenit. Kép

Aniko: hetvegen nem nagyon szoktam netezni, csak most raerek, mert alszik Lili. Kép Ugyhogy nyugostan tied lehet az arany. Kép

Anita: Nagyon orulok, hogy irtal. Teljesen egyetertek amit irtal! Ugyanugy gondolkodunk fozocskezes teren. Kép Neztem az Interneten a kehidas szallodat. Hat mit ne mondjak, irrealisak az arak. Kép
Mi marciusban ha minden jol megy, megyunk Bukkfurdore harmasban 1 hetre. Nagymamamnak van ott egy apartmanhazban egy lakasra evente 5 hetre berlesi joga, igy a szallas ingyenes lesz. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Anikó, Bori
Gratula az aranyhoz és az ezüsthöz!Kép Csak így tovább, szerintem Rita is és én is csak örülünk, ha másé lesz!Kép

Rita
Kép Én is remélem, hogy találok.Kép

Most csak ennyire futotta, Anyósom eléggé lefárasztott és még marad holnapig, pedig ma délután akart menni, de meggondolta magát.Kép
Jók legyetek.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A mai éjszakánk is olyan volt mint az előző Kép, a férjem teljesen kidőlt, már le is feküdt aludni, nagyon fáradt.
Ma voltunk vendégségben, nagyon jól viselték magukat a gyerekek, azt hiszem kezdik megszokni az idegeneket, remélem ez csak folytatódni fog.
Képzeljétek Tomika majdnem 9 kg, Alina pedig 8 kg
Eddig is éreztem, hogy egyre nehezebbek, de nem gondoltam, hogy már itt tartunk.

Orsi: kitartás!

Rita: sajnos igazad van, az elmúlt időkben tényleg nem tudtam sokszor jönni, így vannak hiányosságaim, de azért igyekszem Kép,
nekem lombik fiú-lány, a hugomnak természetes egypetéjű iker lányai vannak, egy iker nagynéném és nagybátyám is van, akár örökletes is lehetne, de csak így alakult. Anyukám nagyon élvezi a dolgot, egy éven belül 4 unokája is született Kép.

Anitabori: Nagyon tetszik nekem is Kehida, azt hiszem tavasz vége felé kipróbáljuk egy hosszú hétvége erejére. Akkor szeretnék menni, amikor már legalább mászni tudnak, vagy esetleg segítséggel menni is, hogy már a gyerekek is élvezhessék. Azt hiszem minket az apartmanos rész érdekelne jobban, bár már voltunk velük szállodában, de akkor még csak szopiztak, de mostmár mást is ennének, és az még nagy rumlival járna.

Anikó: gratula az aranyhoz Kép, magatokról alig írtál.

Nyárra: én Várgesztesi villaparkot is tudom ajánlani, nem drága és kifejezetten bababarát. Mi már voltunk ott, akit érdekel belinkelem ide az elérhetőségüket.
http://www.villaparkvargesztes.hu/

sziasztok:

Vali
cvali

Sziasztok!

Akkor én is begyűjtök egy aranyat, hogy ne mind Ritáé legyen!

Orsi!
Megkaptam a leveled és azonnal válaszoltam is, csak mostanában kicsit rendetlenkednek a levelező rendszerek, van, hogy 2 napig tart, mire megkapok egy emilt.
Anyóshoz kitartás!

Rita!
Bükkfürdőn biztos nagyon klassz lesz! Én is voltam ott, de még valamikor gyerekkoromban.

Vali!
Várgesztesen is voltunk többször is, az lehet, hogy bababarát, de én a nagyobb gyerekeim miatt nem nagyon szeretem, mert olyan nagy, minden ház egyforma és ráadásul még autók is előfordulnak bent. Persze ez 1 éves babáknál még nem baj, mert úgysem hagyod egyedül, de én jobban szeretem már a kisebb helyeket.
Remélem ma jobb éjszakátok volt!

Anikó!
Remélem senki nem beteg nálatok!

Most mennem kell, Beni hív!
Szép napot mindenkinek!

Panó
panó

Szia Panó!

Lelőtted a poénomat! Kép Kép

Szép napot ,ma próbálok jönni:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Köszi a biztatást Anyóssal kapcsolatban, de tegnap totál kiakasztott.Kép Nem írom le megint (Mucskáéknál kipanaszkodtam magam), mert csak újra felmegy a pumpám. De ma reggel elutazott.Kép

Vali
Grtaula az ikrek súlyához!Kép Szerintem már Gergő is van 9 kiló, szerdán 8920 gramm volt.Kép És én azon csondálkozom a legjobban, hogy milyen jól szokom a súlyát, már észre sem veszem, hogy milyen nehéz.Kép

Most kiabál, mennem kell. Azért ma még jövök, ha tudok.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ide kontárkodok egy kicsitKép

Mi jól vagyunk, Anna mászik és 6 foga van. Ennyi tömörem ami történt az utóbbi időben. Változatlan jó kislány. Tegnap voltunk Beáéknál látogatóban, ime a bizonyiték Zsófiról és Annáról:

Kép

HAláli volt mind a két kiscsaj, úgy csináltak, mintha ezeréves barátnők lettek volna. Mind a kettő egy tündér, semmi hiszti nem volt egyik részről sem, csak ujjszopi de az mind a két részről Kép

Pusz Mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,

nálunk is minden ok, Martin hízik mint a kismalac, nagyon vidám baba, sokat röhögcsél, kúszik a játékok után, elvan Kép
Látom a hozzátáplálás a téma: hát én is erosen gondolkodom hogy s mint legyen. Itt van megbízható biozöldség-gyumölcs, de csak répa, krumpli, zeller, paszternak, alma, körte. Slusszpassz. A bébiételeket megnézegettem, az meg majdnem mind cukros KépKép Hát majd kitotózom!

Orsikám, átugrottam elolvastam anyóssztorit. Nem lehet hogy csak nem mer hozzányulni a dolgokhoz mert nem tudja hogy mi a szokás nálatok és hogyan szeretitek pl a fozeléket? Vagy arra vár hogy megkérd segítsen?
Én azt mondom, örulj hogy egyáltalán van segítséged, hidd el nagy áldás hogy neked legalább anyud ott van és így segít. Képzeld aki több gyerekkel csinálja egyedul a háztartást, gyereknevelést, aztán az is csak sikerul valahogy. Mondjuk én személy szerint a nagyikat csak unokázni hagyom, az a dolguk elvégre Kép Na bocs hogy belepof, csak kikívánkozott.

Kehida: szuleim voltak 1 éve, apartmanban, nagyon tetszett nekik!

Hintázó Beni, nagyszemu Lili és Dóri, musicGergo,uszis Dorka, ágyonulo Alina és Tomi egytol egyig csudaszépek!

Udv a hó alól,
Kriszta

(Shine, szia itt is! Ugye tudod ki vagyok? Kép)
soraya

Sziasztok!
Mucska:De édesek ezek a lányok! Kép Megnéztem nálatok a többi képet is,mert Orsi történetét kerestem,és nagyon helyesek vagytok mind a négyen.
6 fogacska...nem semmi.de hát Anna már nagylány.Kép

Orsikám:anyósod. Kép
Ezektől a bio-nem bio dolgoktól most én is megijedtem.Lassan kezdeni kéne a hozzátápit,de még nem tudom,honnan fogom beszerezni az alapanyagokat.Kép

Vali:A 10-12 valamikor biztos jó lesz.Majd összetelcsizzük.Most nagyon hideg lesz a héten,meg oltást is kéne kapnunk,úgyhogy lehet,hogy tolódik,de keressük egymást.
Nagyon ügyesek a babáid.Örülök,hogy Alina rendbe jött.Olyan rossz,amikor nem tudunk rajtuk segíteni.

Egcsi:Én is nagyon örültem a talinak.Kép
Az étterembe sajna nem jutottunk be,mert 10 percet ígértek,de 35 perc múlva még mindig türelmet kértek.Ez meg ugye 5 éhes gyerekkel nem igazán megy.Így is nagyon átfagytunk az esőben fél óra alatt.Kép
Timiéknek jobbulást és puszi! Kép

Most ennyi jutott eszembe,majd próbálok még olvasni.

Anikó
vakili

Vali,Panó!
Nekem nagyon tetszik ez a Várgesztes.Ti együtt mentetek valakivel,vagy vannak kisebb házak is?Mert úgy látom,hogy 8 személyeseket írnak.

Panó:milyen ügyes Beni!!! Kép Bence még csak az egyik oldalra fordul.Viszont mostanában hason alszik,és így sokkal nyugodtabb.Napközben rossz,mert ébren nem szeret hason lenni,de azért átfordul és akkor kiabál veszettül.
Nálunk mindenki jól van.És Ti?

Vali:éjszakáid Kép Nekem az összes ilyen.Kép

Soraya:puszi Kép

Na,megint mennem kell...Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Ma vásárolni voltunk a gyerekekkel, a végén egy kicsit nyöszögtek, de különben jól bírták! Az az igazság tudatosan kezdem szokatni őket a tömeghez, mert februárban megyünk síelni, szeretném, ha akkor nem pánikolnának az idegenektől.

Anikó: Várgesztesen 8 személyes apartmanok vannak, 4 két ágyas hálóval 2 fürdőszobával és egy amerikai konyhás nagy nappalival. Az apartman árát kell kifizetni akár hányan mentek is, és van külön bababarát apartmanjuk is etetőszékkel, kiságyakkal, stb. Mi a nyáron tervezünk két napra oda menni a rokonsággal. Kb. 2 évente szoktam szervezni ilyen találkozókat, és úgy gondoltam, most nem a nyaralónkba, hanem ide szervezem meg. Én 1 évvel ezelőtt, szilveszterkor voltam ott, szerintem színvonalas hely és nem túl drága. A konyhában van mikro, hűtő, minden főzéshez szükszéges dolog és tiszták is voltak. Ágyneműt és törölközőt ha viszel, nem kell kifizetned még az erre eső kb:1000-1300 Ft díjat. Na jól bereklámoztam őket.
Szerintem érdemes családdal vagy barátokkal menni, akkor megoszlik a díj is, és ki is lehet egy kicsit kapcsolódni. Ja a külső, belső uszoda használat díjtalan.

Éjszakák: UGYANOLYAN Kép, Most olvasok egy könyvet erről, eddig már azt tudom mit rontottam el, de még nem jutottam el addig a fejezetig hogyan orvosolhatnánk a dolgot. Eddig én nagyon sok mindent tanultam meg a gyereknevelésről is könyvből, de azt hiszem ez most ki fog rajtam és csak az idő fogja megoldani. De minden esetre kitartok Kép. Majd ha sikerül elolvasnom elárulom nektek is mi a titok Kép, jó?!

Panó: Jó rólatok is olvasni. Olyan nagy már Beni, és milyen ügyes!! Kép, Linóékkal mi van? Nagyon régen nem olvastam róluk, jól vannak?
Fogtok menni síelni?

Soroya: Jó lehet, hogy nálatok biztos a bio piac, Én egyszer hallottam egy szörnyű történetet, ezért nem merek adni répát csak egy héten egyszer vagy bébiételben. Köszi a képekért bezsebelt dicséretet. Kép

Orsi: Akkor most már fellélegezhetsz Kép. Tudod én személy szerint nagyon rossz menny vagyok. Mindent felnagyítok, amit az anyósom csinál, és általában semmi sem jó nekem, ha itt van mindig csak durrogok, és utána is egy kicsit. Persze őt sem kell félteni! A hugom azt szokta mondani ő nagyon is szeretné, ha olyan anyóssa lenne mint nekem, mert nekem semmi sem elég jó, de mi emberek ilyenek vagyunk, nem? Fogd fel úgy a dolgot (én is ezt szoktam mondogatni magamnak), a gyerekeknek szükségük van a nagyszüleikre is, akkor talán könnyebb lesz. Kép

Mucska jók a képek!

Vali
cvali

SziasztokKép

Most csak gyorsan reagálnék, mert Gergő már elég nyűgi és egyedül vagyok Vele itthon.

Soraya
Megértem amit írsz, mert abból amit leírtam nem lehet belelátni a dolgokba, de hidd el ezt a dolgot most nem túloztam el. Igazándiból hiába próbálom nem hagyni Anyukámat sem segíteni, de mivel mindig van valami, Ő nem bírja ki és segít. És Anyóssal nem az a gond, hogy nem tudja mi merre van, mit hogy szeretünk, mert azért egy jó pár éve ismerjük már egymást, főzött már nekünk nála, szóval nem ez a hiba, hanem hogy eszébe sem jut, hogy segítsen. Csak áll és beszélget! Na mindegy, az igaz, hogy nem tudok a dolgon változtatni, Ő már csak ilyen marad és a kifiam nagymamája, csak néha már kicsit sok és felgyülemlik.Kép

Vali
Anyós ügyben én megpróbálok béketűrő lenni, de néha azért besokallok. De muszáj, mert sajnos nem tudok rajta változtatni.Kép

Anikó
Bio ügyben én is nagyon tanácstalan vagyok, de egyre jobban hajlok a Hipp-es dolgok felé.

Mennem kell, mert GErgő iszonyúan raplizik!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Szep jo reggelt mindenkinek! Kép

Orsi: Olvastam a masikon az anyosodat. Kép Hat, erdekes egy no lehet. Karcsi nem szol neki? ha neked nem is, de a ferjenek illik szolni, nem?

Vali: ejszakak. Kép De amikor felkelnek szopiznak is? Vagy csak felsirnak es utana visszaaltatjatok?
Milyen lehet a hugod egypeteju ikrei? Teljesen egyformak? Kép Mamad tenyleg boldog lehet! 4 unoka 1 ev alatt!! Huha! Kép Sulyok, gyonyoruek! Kép

Pano: vedd csak el az aranyat, akar minden nap. Kép De ugy latom, ma megint az enyem. Kép orulok, hogy jol vagytok. Kép

Mucska: Nagyon jok a kepek! Anna baba is hihetetlenul valtozik. Kép

Soraya: jo volt olvasni teged. Kép Hozzatapi, tedd ahogy a szived diktalja. Kép

Na megyunk reggelizni, es kesobb setalni is. Szep az ido.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Hello,

Mucska Kép nagyon jó a kép!!

Orsi Kép sztem te nem értetted amit probáltam mondani Kép Én úgy érzem hogy te elvárod anyósodtól a segítséget, úgy, hogy kérni se kelljen, hanem magától csinálja. Na erre írtam azt, hogy én nem várnám el senkitol aki vendégségbe jön (anyóstól pláne!)hogy házimunkázzon, hacsak nem megkértem rá, mert épp szultem vagy beteg vagyok, vagy dolgozom vagy ilyesmi. Legalábbis nálunk így megy, normál esetben a fiatal segíti és kiszolgálja az idosebbet, a papa-mama pedig beszélget, unokázik. Kép Nálunk ez a megszokott, ezért volt fura a felháborodásod.

Anikó Kép neked is!

Vali Kép na ez az, itt nem piac van, hanem a rendes bolt zöldséges részén kulön polcon vannak az ellenorzött, általában csomagolt bio áruk. Itt ezt nagyon ellenorzik, sztem hamarosan otthon is az EU miatt.
Répa: csak a primor ami bajt okoz, az öregrépát lehet adni. Bár a gumós növényekbol tényleg jobb az uveges vagy a bio. Az almát pl állítólag elég ha otthon 2-3 hétig huvös helyen tartja az ember mielott felhasználja, addigra ha volt is benne vegyszer, az lebomlik.
Éjszakák Kép Kitartás!

Rita Kép jó sétálást!

Kriszta
soraya

Soraya
Na ez az, hogy Anyós nem vendégségbe jön hozzánk. Legalábbis én így vagyok ezzel, hogy családtag nem vendégségbe jön, Anyukám se, Hugom se. És Anyukámat sem kell kérni, sőt arra kell kérni, hogy ne csináljon már semmit. És persze, hogy én sem azt várom, hogy kiszolgáljon, és Ő is főleg unokázik itt, de azért valahogy nem tetszett, hogy nézi, ahogy Anyukám és én, vagy bárki itt güzül egész nap és akkor Ő meg annyira nem képes, amikor unokázni sem tud, mert ugye sétáltunk, hogy megfőzzön egy krumplifőzeléket.
Na mindegy.

Amúgy pusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Sajnos ritkán van időm benézni ide. Mind a három gyerek beteg volt (persze mindegyiknek más baja volt), talán most már javulnak. Kata továbbra is örökmozgó, már nagyon gyorsan mászik, mindenhova utánunk jön, már veszélyes a csajok játékaira Kép Tud még felülni, felállni kapaszkodva (ezt kaptuk tőle karácsonyra), fog nélküli, és semmilyen kaját nem fogad el egyenlőre.

Képeket megnéztem, mindenkié csuda aranyos és szép!!! Ha visszarázódtunk a rendes kerékvágásba, akkor majd próbálok írni hosszabban is.

Addig is sok puszi mindenkinek!

SzilviKép
lino

Linó!

Haláli Kata!!!!!!! Kép
A.

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Háát, nem volt valami nehéz visszaolvasniKép

Nekünk még mindig nincs otthon net, és nem is sikerült hálóközelbe kerülni az újévben. Már csak remélni tudom, hogy mindez hamarosan változni fog.

Addig is most rohanok Lizi után (már mászik), ezúttal csak rövid bekukk volt Kép

Pussz mindenkinek,
P.
pitypang

Linó
Jaj de jó, hogy jöttél!!!Kép
Kata képe tündér cuki! Jó korán kezdi a felállást! Korán is fog elindulni, ha így folytatja.Kép
Gergő még mindig csak szeretne mászni, de a kivitelezéssel gondok vannak.Kép Szerintem nehéz a pocakja, hogy felemelje, azért nem megy a dolog.Kép
Viszont olyan hangokat ad ki, hogy az elképesztő! Szinte beszélget! És imád kiabálni, de olyan hangosan, hogy az előbb nem hallottuk Tőle a híradót.Kép
Lányok betegsége:Kép Jobulást Nekik!

Pitypang
Jó lenne, ha megint jönnél gyakrabban! Hátha megoldódik az a net-gond.Kép

Puszi Nektek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok

Jajj, de edes minden baba!

Lino, Pano
Katas es Beni kep tunderi.

Lino valaszoltam en Neked a multkor, ugye nem? Bocsanat, szerdan bepotolom.

Rita
Lili meg mindig draga a nagy kek szemeivelKép

Kriszta
Te.. nem minden anyos olyan jo am mint a tied Kép. En aztan nagyon ertem amirol beszelsz, de ezt szerintem senki nem tudja aki a csaladjatol tavol el. Hat mit mondja en nagyon orulnek neha egy unokazo anyosnak, hogy ne a gyerekkel a kezemben kelljen fozni, vagy tojniKép.
Varom a Martin altal kihizott pelusokatKép, meg a talalkozast is, kivancsi vagyok a kis pocakosra.

Linda merre jarhat, mar ide sosem ir?
Suncsike, es Swen veluk mi ujsag?

Lanyok
Latom mindenki fogacskakrol beszel, a gyerekek allnak, sot Kata lassan elszalad, Beni nyumja a fekvotamaszokat. Lehet, hogy valaki mar beszel es bilibe kakal? Na... ezzel szemben mi csak forgunk es porgunk, fogunk szama O es a hajunk sem no.
Viszont eszunk pentek ota husit, nevezetesen pipit es bocit repa-krumpiival dusitva. ImadjukKép. Holnap kostiz<unk valami gyumolcsot, mert idaig meg csak az almat probaltuk.

Mindenkit csokoltatok!
Ildiko
salla

Sziasztok!

Nalunk mar javaban esik a ho.

Lino: Kata kepe tunderi. Hihetetlenul koran allt fel. Meg nem lattam es nem is hallottam, hogy 6 honposan felallt volna egy kisbaba. Lili meg messze van ettol. Meg maszni se tud. Hihetetlenul kuszik es forog minden iranyba, de maszni meg nem tud.

Ildiko: Orulok, hogy irtal. Mi is csak forgunk meg porgunk. Nem vagy am lemaradva. Meg fogacskak se sehol.
En is jopvo hete adok csirke husit. Biztos nagyon imadni fogja. Igazan jo etvagya van Lilinek es nem valogatos.
Nem is irtam le nektek, hogy amiota Lili mast is kap anyatejen kivul, sokkal nyugodtabb, nem nyugos, kiegyensulyozottabb es azota atalussza az ejszakat es nagyokat alszik delutan. Ezek szerint nekem a tejem minosegileg nem volt eleg Lili szervezetenek. Minden baba mas. Talan Lilinek tobb kellett. Teny, hogy most sokkal jobban telnek a napjaink es Lili nagyon szeret mindent megenni. Nem valogatos. A tegnapi sargarepa-krumpli pure megint nagy sikert aratott. Rengeteget evett. De utana meg szopizott is.
Legalabb a masodik babanal majd tudni fogom, hogy mi a helyzet, es mikor kezdjem a hozzatapot. Es nem fogok ennyire ragaszkodni a 6 honaphoz.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Kismanóm alszik,de nem tudom meddg,addig próbálok írni.
Elég sz@rul vagyok,mert 3 hét alatt másodszor lettem nagylány.Kép A derekam mintha le akarna szakadni.Remélem a tejcsi nem fogja bánni.Kép

Beszéltem Swennel Kép,jól vannak,csak el van havazva.Kép

Ildi:fogacskánk nekünk sincs.Kép Én nem is bánom.Bence csak egy oldalra fordul.Majd beindulnak egyik napról a másikra,csak győzzünk utánuk menni.KépHogy van Ági füle?
Hozzátápi Kép szerencsés vagy.

Pitypang:gyere Te is gyakrabban,hogy több legyen a visszaolvasnivaló.Kép ( én beszélek,mi? ) Kép

Lino:betegség Kép Jajjj! Nem semmi ez a Katica!! Kép
Majd igyekszem írni!!!

Vali:köszi az infokat.Kép Jó lesz a családi találkátok.Most nagyn szarul vagyok,de jövő hétn,ha az idő is úgy akarja,majd kereslek séta ügyben.
Éjszakáid Kép

Orsikám:sok-sok puszi!!! Kép

Most ennyi,mert már ülni se tudok.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Tényleg,Süncsivel mi lehet???
Lassan Nandáék is hazajönnek.Vagy már itthom is vannak? Olyan irigy vagyok rájuk.Bár én még nem mernék Bencével ilyen messzire menni,mert még a másfél órás utat is végigüvöltötte.Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Tegnap megírtam az üzenetet és bekrepált a babanet, egész délután és este semmi, úgyhogy most küldöm el a tegnapit, úgy olvassátok.Kép

"SziasztokKép

Ildikó
Szia!
Szerintem sem vagytok elmaradva, ahány baba annyiféle! Gergő például elég hamar átfordult hasra, de vissza nem sikerül és mostanában nem is nagyon gyakorolja. Ülni viszont imád, állandóan ülne, ha engedném és már magától is megy Neki, persze oldalt ott vagyunk, ha borulna.Kép Viszont semmi mászás. Szeretne, azt látom rajta és piszok mérges, hogy nem megy, úgyhogy írtóra kiabál, szerintem még a szomszédok is hallják néha.Kép

Anikó
PuszikaKép

Képzeljétek ma vagyunk 5 hónaposak!!!Kép Majd rakok fel este képet, remélem nem felejtem el.

Zita
Boldog 7.hófordulót Nektek!

És Szöszi!
Tegnapra utólag is boldog félévességet Bazsinak!!

PusziKép

Orsi"

És a képek, amiket ígértem. Bocs, megint sok, de ugye nem bírok választani.Kép

Íme az 5 hónapos "nagyfiam"Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsika, több kép nem volt? Kép
soraya

Soraya
De volt, ez nem mind!KépKépKép

Tényleg bocsi!Kép

avocado

Csak azért ugrottam be, hogy feltegyek 2 képet.Kép
Így netezünk mi Gergővel.Kép

Kép
Kép

Különben meg merre vagytok????

Rita? Bori? Anikó?

Különben aki nagyon eltűnt az Zsuzsa, nem tudom olvassa-e, de nekem hiányzik! Hallod Zsuzsa! Gyere néha, ha van kedved!

Most megyek, de ne magam után írjak már legközelebb!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsikám!

Csak hogy ne magad után írj! Kép
Puszi Neked! De édes ez a Gergő.Szóval Ő a Te titkárod? Így könnyű! Kép
Grat.az 5 hóhoz. Kép
Az anyós témához,és remélem nem bántalak meg.Ha anyu jön hozzánk,hiába mondom neki,hogy ne csináljon semmit,állandóan keres valami munkát.Mert azt mondja,hogy ő itt nem vendég,hanem otthon érzi magát.Mindennek tudja a helyét,és ismeri az ízlésemet is,hiszen tőle tanultam főzni.Öcséméknél viszont nem,ott vendégként viselkedik.Ha megkérik segít,de nem szokták.Anyósom nálunk sem csinál semmit,csak Bencét hajlandó fogni.Ő meg ide jön vendégségbe.De én sem szeretek "idegenben" főzőcskézni,mosni,vasalni.Anyukád gyakran van nálatok,mint az enyém is,jobban ismeri Gergőt,gondolom bátrabban nyúl hozzá.Talán azért is,hogy lányos mamák.
Ugye nem voltam bántó,mert nem ez volt a szándékom?

Nandától kaptam sms-t.hazaértek szerencsésen,de még mindig nincs net náluk,úgyhogy nem tud írni.De puszil mindenkit. Kép

Holnap megyünk oltásra és mérésre,majd beszámolok.Remélem ez nem viseli meg úgy,mint a múltkori.Kép

Most ennyi jutott eszembe,de puszi a többieknek is!Kép

Anikó
vakili

Anikó
Dehogy bántottál meg!Kép
Különben annyira jópofa, itt "mindenki" szidta már az anyósát, csak én nem, erre egyszer akadok ki rajta és ilyen nagy port kavar!Kép
Lányok!
Anyós témát ezennel lezárom, nem volt ez olyan nagy dolog, hogy ennyit beszéljek/jünk róla. És köszi a véleményeket. Engem nem bánt meg, akkor sem ha különbözik!Kép

Anikó
Mi is holnap megyünk oltásra, az 5 hósra!Kép Kíváncsi vagyok már hány centi, szerintem van 70 körül, vagy még több is!

Ezt Nektek hoztam, hogy egy kicsit felviduljatok itt mind és többet írjatok!Kép
Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mi jol vagyunk, csak tegnap nem volt idom irni. Amikor idom volt ez a francos gepet csinaltam, mert egy virus van rajta.

Orsi: Nagyon jok a kepek! Mint mindig. Kép Lilinek sajat billentyuzete van. Kép Kaptunk egy rosszat, levagtuk a kabelet es azt nagyon szereti puffolgetni. Kép
Boldog 5 hot Gergonek! Kép Hogy szalad az ido! Kép

Azert anyos tema: szerintem semmi koze nincsen, hogy fius vagy lanyos anyos, vagy hogy vendegkent erzi magat vagy sem. Hiszen az en anyosomnak is ket fia van es amikor itt van, szo nelkul minden hazimunkat elevegez, mososogat, ablakot pucol, takarit, vasal es mindig megkerdezi mit segithet. Szerintem ez az anyostol fugg, hogy az illeto milyen tipus. Kép Gondolom Orsi anyosa sehol se segitokesz. O ilyen tipus.

Aniko: Nektek is sok drukk az oltashoz! Irjatok mi volt utana!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Rita
Végre jöttél, már nagyon hiányoztál nekem!Kép
Lili is billentyűzik?Kép Nem lehet elég korán kezdeni.Kép

Mi voltunk ma oltáson, végre az utolsón! Gergő jó nagyot kiabált, mikor megszúrták, de aztán a karjaimban hamar megnyugodott, szerencsére!
Elájultak Tőle, hogy 9 kiló!Kép Dokinéni mondta, hogy szoptassam csak és nem kell még neki adni semmit fél évesen sem, 7-8 hónapig kapjon csak anyatejet, lehet hogy az ekcémájának is jó lesz. Még nem tudom megfogadom-e, majd alakul. Végül is Gergő diktálja az iramot, ha látszik majd, hogy nagyon érdekli, akkor kap. Majd meglátom.

Tegnap elfelejtettem írni a legfontosabbat!!!
Gergő a Tescoban ráharapott a kezemre és szúrt! Este megnéztük és érezni lehetett a fogacska hegyét. Persze megnézni most sem tudtuk, csak éreztük. Ma a dokinéni is megnézte és egyértelmű : MEGVAN AZ ELSŐ FOGACSKÁNK!!!Kép A bal alsó!
Szerintem már kedden megvolt, mert akkor éjjel sokszor fölkelt, még mondtuk is Neki, hogy 5 hónaposságának örömére nem hagyott minket aludni.Kép De valószínűleg akkor bújhatott ki a fogacska, csak kedden még nem vettük észre. Szóval pont 5 hónaposan az első fog! Nekem ez akkora dolog!Kép Biztos hülyének néztek, de teljesen odáig vagyok, hogy már van egy foga a fiamnak!Kép

Most megyek dologra, remélem jöttök még ma!Kép

Puszi mindenkinekKép

OrsiKép

avocado

Sziasztok!

nem tudtam jönni, mert itt volt az anyósom.

ORSI: Ezúton szeretnélek megkövetni. MINDENBEN IGAZAT ADOK NEKED.
Engem az enyém nagyon kiakasztott.Egyszerűen semmiben sem lehet rá számítani, kivéve az ész osztogatásban, mindenre van megjegyzése.
PUFF, puff, puff, na nem puffogok tovább.

Ma injekciót kaptunk, most alszanak a gyerekek, így egy kicsit tudok ide is jönni. Egyébként jól vagyunk, nem nagyon történt semmi különös velünk, a dokinő szerint mindent tudnak amit tudni kell, és szerinte már elérték az egy éves súlyukat 7,5-8,5 kg a két gyerek.

Most akarok majd etetőszéket venni és gondolkodom a kocsi ülés cserén is, de a doki szerint az még rá ér a nyár elején.

Majd el is olvaslak ám beneteket, de ezt elküldöm, ki tudja mikor kelnek a gyerkőcök.

Vali
cvali

Orsi: GRATULA A FOGACSKÁHOZKépKépKép Jók a képek is nagyon.

Rita: Nálunk Alina imádja a billentyűzetet, gyakran dolgozik együtt az apukájávalKép. Érdekes Tomikát nem érdekli annyira.

Anikó: Gyógyulj meg hamar, hátha kisüt a nap is, akkor kellemesebb a séta is.

Linó: Végre te is előkerültél, és milyen ügyes Kata. Gyere amikor csak tudsz!

Én is hiányolom Zsuzsát és várom már Nanda bejelentkezését is, egyébként hol voltak?

Ildikó: Szerintem sem vagytok még lemaradva semmiről, az a lényeg, hogy jól eszik a csemetéd és szépen fejlődik.

Puszi mindenkinek!!

Vali
cvali

Vali
Ja igen! Az enyém is borzasztó okos, engem is halálra tud idegesíteni, mert nem lehet vele beszélgetni, mindenre tud valami okosat mondani.Kép
Na, én tényleg letudtam az anyós-témát!Kép

Mi is ma kaptuk a szurit, de szerencsére nincs láza, így nem adtam még kúpot. Aludt 1 órát, de azóta fent van.Kép Tehát minden ok.Kép
Szép súlyuk van az ikreknek, gratula!Kép

Most mennem kell.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mi is megkaptuk az oltást,jól viseltük,de most nagyon nyügi a drágám.Kép
8620 gramm,és mindenki el volt tőle ájulva,hogy milyen kedves baba,mindenkire mosolygott.Kép
Orsi,Vali:szép súlyok! Kép

Orsi:fogacska??? Gratulálok! KépDokinéni szerint nekünk is jön nemsokára.
Folyton piszkál,hogy miért nem adok már mást is Bencusnak.Én meg még nem akarok kb.2 hétig.Hízik rendesen,akkor meg minek? Azt mondta,hogy így egyre nehezebben fogja majd elfogadni az új ízeket.

Vali:nem vagyok beteg,csak nagylánykodok,és ettől fájt a derekam,hasam nagyon.De jövő hétre biztos rendbejövök.
Nandáékról csak azt tudom,hogy valami meleg helyen voltak.Még nem tudja,mikor lesz net újra náluk.Kép

Rita:köszi a drukkot.Kép

Puszilok mindenkit,és nagyon szeretném,ha már bejelentkeznének a nagyon eltűntek is.Lindáról ezer éve nem hallottam.A többieket nem is sorolom,nehogy kihagyjak valakit! Kép

ANIKÓ
vakili

Sziasztok

Újonc vagyok ebben a topikban. Néhány szóban bemutatkoznánk. Timi vagyok és a kisfiam Roland. A kis manó már 7 hónapos, 9,5 kiló és a 74-s ruhákat kezdi kinőni. Sajnos még csak a hasról hátra és vissza forgásig jutott, na meg persze kis oldaltámasztással tud ülni.
Szeretném ha adnátok tippeket hogyan győzzem meg, hogy lehet mászni is meg állni-járni is! Már a holdkompot is kipróbáltuk de nem sok sikerrel. Ha Rolit a hóna alatt kissé megemelem úgy jár a lába mint a motolla ha fogja az ujjaimat szépen áll lép kettőt és annyi.

Kérlek segítsetek

Üdv
Timi
hrabtimi

Szia Lányok,
oltás-nap volt? kívánok nektek lázmentes és nyügmentes éjszakátKép

Anikó,
ilyen sűrűn vagy nagylány? jaj, szegény. Én még nem kezdtem elKép
Óriási fiad vanKép mi szerintem még a 8 alatt vagyunk, de apukám tegnap kiosztott, amikor (fáradt voltam és nyűgös) keseregtem, hogy Dorka nem akar répát enni...Azt mondta, minek aggódom, van elég tejem, esetleg úgy látom, hogy csont és bőr a kicsi?! igaza van, megnyugodtam utánaKép
Apukám ma volt a Horváth-cukiban, szerintem még melegen kapta a tökmagos pogitKép megint imába foglaltuk a nevedKép

Orsi,
gratulálok a fogincáhozKép mi most kínlódtuk ki (szinte egyszerre) a két felső szemfogat, de már a metszők is majd' kirobbannakKép
a fotók aranyosak, nagyon édes PrüntyögiKép

Vali,
nagyszerű súlyban vannak a gyerkőceidKép továbbra is minden csodálatom és tiszteletem a tiéd az ikrek szoptatásáértKép
éjszakákkal hogy áll Alina?
hová mentek síelni? mi vasárnap megyünkKép(Dachstein region, Gosau) de csak 5 napot vállaltam beKép
A múltkor írtál valamit az olvasott könyved alapján, hogy elrontottál valamit. Elmeséled? (bár én erősen kétlem, hogy bármit is elrontottál volnaKépKépKép)

Rita,
voltatok már együtt tornázni Lilivel?
a múltkori fotón (is) annyira édes voltKép

Ildikó, Soraya,
külön megy a pusziKép
mekkora hó van nálatok?

Mucska,
annyira aranyosak a lányok a fotónKép 6 fog: gratulaKép

most át kell adnom a terepet DaninakKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Szia Timi,
szerintem teljesen normális ütemben fejlődik a kis RolandKép miért gondolod, hogy elmaradt volna? a védőnő/házi orvos nem nyugtatott meg?
mi is hajszálra ott tartunk mint ti, szomabaton lesz a kislányom 7 hónapos. Előre még nem mászik, bár valahogy elmozdul akár egy métert is, de ezt ide-oda forgással éri el, és tolatássalKép
szia, és üdv a topikbanKép

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

SziasztokKép

Anikó, Bori
Végre!!! Igaz Anikó volt, úgyhogy ez csak Borinak szól.Kép

Anikó
Gratulálok Bencus súlyához!!!Kép
Azért olyan érdekes, hogy ahány doki, annyi félét mondanak, nem?Kép Neked erőltetné a hozzátápit, engem meg lebeszél róla.Kép
Szerintem csináld, ahogy Te jónak érzed, mert úgy az igazi. Egy babának sem ártott még, hogy csak anyatejet kapott. És ugye Bencus sem egy agyonkoplaltatott, csont és bőr gyermek.KépKépKép

Bori
Úgy irígykedem, hogy Ti állandóan mentek valagova! Olyan jó lehet!Kép
Kép
Nekünk sajna se időnk, de most főleg pénzünk nem lesz rá jó darabig, csinálni kell a kerítést, meg a házon belűl is még egy csomó mindent. így sem tudom, honnan lesz rá pénzünk, mert úgy néz ki a kerítés baromi sokba fog kerülni.Kép
De azért ma is vettem Gergőnek 3 pár zoknit.Kép Most zokniőrületben szenvedek, de olyan gyorsan kinövi őket, hogy muszáj venni.Kép

Timi
Szia! Üdv köztünk!Kép
Kép
Nehogy rávedd a picurkádat bármire is!!! Ezt komolyan mondom! Én mindenhol azt hallom, hogy hagyni kell, majd mindenre rájön magától! Van aki előbb, van aki később. hidd el, amiket csinál, az teljesen ok, majd menni fog a többi is, csak türelmesen várd ki! Tudom, hogy nehéz, én sem vagyok a türelem mintaképe, de muszáj, mert többet ártunk, mint használunk, ha bármit is erőltetünk.
Különben meg gyere bátran, ez egy szuper topik, csak mostanában kicsit leült, de hát mindenki babázik és el van havazva. Rita és én próbáljuk tartani a frontot és a többiek is jövögetnek, mikor idejük engedi. Szóval írj bátran akármiről, szerintem mindenki szívesen fogad. Én biztosan!Kép

Most megyek, még hímzek egy kicsit lefekvés előtt.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

Kép

avocado

Sziasztok!

Igyekeztem visszaolvasni, de nem ment az egész. Sok a munkám, nehezen érek ide a topicba, pedig gondolok ám rátok! Kép
Látom, megy a hozzátápi-téma, fogzás, és hasonlók.Kép

Gyerkőcök aranyosak a képeken.

Ákos jövőhéten lesz 6 hónapos, de egyelőre fogatlan, nem forog, nem mászik, csak megtámasztva ül. Akár el is lehetnék keseredve, de nem vagyok. Na jó, egy kicsit zavar, hogy pl. még ülni sem tud, illetve csak hasról hátra fordul, de ami késik...Kép
Már karácsony előtt elkezdtük a hozzátápit, de annyira kemény volt (most is az) a kakija, hogy két hétre felfüggesztettem és csak anyatejet és tápszert adtam neki. kaki nem állt vissza, úgy hogy megint etetem mással is. Kedvence a paradicsom krumplival. Kevésbé kedven az őszibarack. Én egyelőre bébiételeket adok neki, abból is csak olyat, amiben nincs cukor. Ha kijutok egy ökopiacra, illetve tavasz vége után, akkor veszek zöldséget és én főzök. Mindent megeszik, akármivel is kínálom, és rendkívül követelőző.Kép

Kép

Kép

Puszi! Jó egészséget mindenkinek!

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!

Ma koran keltem, mert 7-re jott a favago, hogy osszevagja nekunk a nagy faronkoket aprofara a kandalloba. Hogy ez az ember milyen sotetben szeret dolgozni! Meg jo, hogy van kerti vilagitasunk. Kép

Orsi: igen, Lili imad billenytuzni. Mar azon gondolkodom, hogy veszek neki egy gyerek szintetizatort. Kép A szomszedban van a gyerekeknek es Lili baromira elvezte. Kép
Orulok, hogy szurin tulvagytok es hogy Gergo jol viselte. Kép Mi is tulvagyunk mindenen, meg csak az agyhartyagyuszi elleni masodik oltast adatom be jovo heten. Kép
Nyugodtan szoptasd meg, amig jol esik es Gergo meg nem igenyel mast. Gratulalok a fogakhoz! Kép Megeloztel minket. Kép
Suly. Kép

Vali: Az ikreknek is gyonyoru a sulyuk. Alina hasonlo sulyban van mint Lili. Kép Jo hogy nem lazasodtak be az ikrek.

Aniko: Ettol a sulytol en is el vagyok ajulva! Kép

Timi: Eszmeletlen sulyu a kisbabad Roland. Kép Szerintem is hagyd, hogy magatol rajojjon, hogy hogyan kell ulni, majd felallni. Nem szabad eroltetni. Mindenkinek eljon az ideje. Van akinek korabban van akinek kesobb.

Anita: Orulok, hogy jottel. Kép Probaltad a sargarepat krumplival? Az sokkal finomabb es szerintem Dorcinak is izlene. Kép Lili megzabalja. Kép Hihetetlen, hogy mar mindenki fogakrol beszel, nalunk meg meg semmi. Kép
Voltam tornazni Lilivel, de pont kifogtam egy nyűgös napot vele, igy 40 percnel tovabb nem maradtam. De ferjemmel megbezseltuk, hogy hetente 4x jarok. 3x hetkoznap este es 1x szombat delelott. Igy minden okes.
Nagyon irigyellek a sielesert. Kép Nekem is nagyon hianyzik, de nekunk se lesz most ra penzunk. (hazepites). Majd jovore megyunk. Remelem. Kép

Kisdio: Akos gyonyoru a kepeken. Kép Hogy csinalod a paradicsomot krumplival? En is ki szeretnem probalni. Kép

Es ket ordogi kep Lilirol. Kép

Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Es a ma reggeli ebredes. Kép
Rita
Kép
Kép
Kép

Kép