Sziasztok!
Ma vásárolni voltunk a gyerekekkel, a végén egy kicsit nyöszögtek, de különben jól bírták! Az az igazság tudatosan kezdem szokatni őket a tömeghez, mert februárban megyünk síelni, szeretném, ha akkor nem pánikolnának az idegenektől.
Anikó: Várgesztesen 8 személyes apartmanok vannak, 4 két ágyas hálóval 2 fürdőszobával és egy amerikai konyhás nagy nappalival. Az apartman árát kell kifizetni akár hányan mentek is, és van külön bababarát apartmanjuk is etetőszékkel, kiságyakkal, stb. Mi a nyáron tervezünk két napra oda menni a rokonsággal. Kb. 2 évente szoktam szervezni ilyen találkozókat, és úgy gondoltam, most nem a nyaralónkba, hanem ide szervezem meg. Én 1 évvel ezelőtt, szilveszterkor voltam ott, szerintem színvonalas hely és nem túl drága. A konyhában van mikro, hűtő, minden főzéshez szükszéges dolog és tiszták is voltak. Ágyneműt és törölközőt ha viszel, nem kell kifizetned még az erre eső kb:1000-1300 Ft díjat. Na jól bereklámoztam őket.
Szerintem érdemes családdal vagy barátokkal menni, akkor megoszlik a díj is, és ki is lehet egy kicsit kapcsolódni. Ja a külső, belső uszoda használat díjtalan.
Éjszakák: UGYANOLYAN
, Most olvasok egy könyvet erről, eddig már azt tudom mit rontottam el, de még nem jutottam el addig a fejezetig hogyan orvosolhatnánk a dolgot. Eddig én nagyon sok mindent tanultam meg a gyereknevelésről is könyvből, de azt hiszem ez most ki fog rajtam és csak az idő fogja megoldani. De minden esetre kitartok
. Majd ha sikerül elolvasnom elárulom nektek is mi a titok
, jó?!
Panó: Jó rólatok is olvasni. Olyan nagy már Beni, és milyen ügyes!!
, Linóékkal mi van? Nagyon régen nem olvastam róluk, jól vannak?
Fogtok menni síelni?
Soroya: Jó lehet, hogy nálatok biztos a bio piac, Én egyszer hallottam egy szörnyű történetet, ezért nem merek adni répát csak egy héten egyszer vagy bébiételben. Köszi a képekért bezsebelt dicséretet.
Orsi: Akkor most már fellélegezhetsz
. Tudod én személy szerint nagyon rossz menny vagyok. Mindent felnagyítok, amit az anyósom csinál, és általában semmi sem jó nekem, ha itt van mindig csak durrogok, és utána is egy kicsit. Persze őt sem kell félteni! A hugom azt szokta mondani ő nagyon is szeretné, ha olyan anyóssa lenne mint nekem, mert nekem semmi sem elég jó, de mi emberek ilyenek vagyunk, nem? Fogd fel úgy a dolgot (én is ezt szoktam mondogatni magamnak), a gyerekeknek szükségük van a nagyszüleikre is, akkor talán könnyebb lesz.
Mucska jók a képek!
Vali