Új privát üzeneted érkezett!

Laga
Igen tudjuk, hogy van bent tán 2 db mellszívó, de az alkatrészeket a kismamák maguknál tartják... Kép
De ez a Melinda nővér jól hangzik! Jó lenne, ha ott lenne!

Üdítő: teljesen igazad van! Bár Cas írta, hogy nekik van, de ne má mindent ő "finanszírozzon". Én viszek valami gyümi levet is!
nikcsi

Azt várhatjátok, hogy mellszívót fognak nektek ajánlani! :-) Lehet, hogy amíg a kórházba lesztek be sem lövel a tejetek. Nekem úgy az 5-6 nap környékén indult meg rendesen, addig csak pár csepp előtej volt, bár igaz én nem szoptattam rögtön.
Én azt tudnám tanácsolni, annak aki nem akar venni előre, hogy kölcsönözzön ki többfélét, és ami bejön, vegyen olyat!

Amúgy nem mindenkinek ömlik a teje, nekem pl az elején csak el-el cseppent, pedig volt tejci rendesen. Pár hét múlva meg már nem kellett melltartó betét sem. Viszont akik nagyon folyósak, azoknak szokták ajánlani a tejgyűjtő kagylót. Amikor folyik a tejci, akkor abba folyik bele, és utána ki lehet önteni üvegbe, vagy le lehet fagyasztani. Az aventnek van azt tudom.
aranyhold

Gyakorló anyukák,
kézi fejés?

Laga
laga

Aranyhold
Ezek szerint neked jó a ciciszeleped (ha-ha). Nekem van előtej rendesen a lepedőn, de mondjuk nem is hanyadt fekszem! Félig hason, szóval nyomom a ciciket rendesen! Egyik nap eszembe is jutott, hogy hiányzik a hason alvás, aztán rájöttem milyen sokára lesz olyan! Kép
Ugye hozod a Matyikát! Én annyira meg szeretném fogdosni! Ha nem baj?
nikcsi

Én is viszek üdítőt.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Laga
Én el sem tudom képzelni a kézi fejést, még soha nem láttam olyat, csinálni meg... Paszírozgatom a mellem, mint egy labdát, amit le akarok ereszteni? Lehet, hogy brutális a hasonlat, de dunsztom sincs!
nikcsi

Nikcsi!
Ínhüvely-gyulladással nem is fogsz kézzel fejni!
Nekem is van, már három krumpli megpucolása után veszem elő a kötésemet. Tehát nálam a kézzel fejés teljesen kizárva.
hmmc

Nikcsi,
pedig megvan annak is e technikája. Ráadásul a kezed mindig kéznél van és nem kell fertőtlenítgetni. Ja és ez a legolcsóbb.

Laga
laga

Hmmc
Te legalább szakavatott vagy! A kezem ne is emlegessük, ez már a 3. hét, hogy nem igazán múlik... Kép Sőt! Csak a jobb kezem fáj nagyon, esetleg a ballal tudok paszírozni, nem?

Most hétvégén rakottkrumplit csináltunk és a párom pucolta, mondta is, hogy kell venni egy új pucolot, mert az .... Már korábban rá kellett volna bízzam!
nikcsi

Laga
Ha szükség lesz rá, remélem valaki megtanítja a technikát. Különben avent isis mellszívót kaptam uncsitesómtól! Kép
nikcsi

Laga: én képtelen vagyok kézzel fejni. Próbáltam, de 1-2 cseppnél több sosem sikerült. Mondjuk én géppel is csak talán 2-3 hétig fejtem. Balunál csak akkor, ha feszült a mellem, Zsománál meg addig, amíg meg nem tanult szopizni.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

a melltartót én is nagyon utálom és eddig szerencsére nem volt rá szükségem, de elkezdtem hordani, mert megjelent egy-két csík. Szóval én is úgy tervezem, hogy majd szülés után meglátom mi lesz a legjobb a szoptatáshoz.
De hogy a mellszívóval és a kézi fejéssel is ilyen gondok lehetnek? Jesszusom!!

Nikcsi és a nemsokára szülők!
De irigyellek benneteket, hogy már ilyen közel vagytok hozzájuk!Kép

Cas
A bulihoz még viszek ropit is, hogy sós is legyen.

Boglárka 23+0
boglarka

Tej ügyben nálam az volt a helyzet, hogy irdatlan mennyiségű "feleslegem" volt.
Egyszerűen nem volt más választásom, mint fejni, ha nem akartam, hogy kidurranjon a mellem. Persze folyt is rendesen, de nem eléggé ahhoz, hogy szinte ne sírjak a fájdalomtól. Gyakorlatilag olyan kemény volt a mellem mint a csont.
Ha pedig nagy a túltermelés, akkor tényleg jobb üríteni, mert ha begyullad, akkor falnak lehet menni a fájdalomtól! (És magas lázt is kiválthat.)

Ezzel a fejés dologgal csak azt akartam mondani, hogy jó drágák ezek a mellszívók és semmi garancia nincs, hogy tudjátok használni.

Egyébként meggyőződésem, hogy a legjobb mellszívó a baba!!! Hihetetlenül profi volt a fiam! A legerősebb vákum, tökéletes felhasználás, abszolút sterilitás. Nekem mindig ő jelentette a legnagyobb megkönnyebbülést. Csak hát a mennyiség alapján hármasikreim lehettek volna...

Na lassan indulok vásárolni. Akkor veszek valami gyümilevet.

Laga
laga

Én kézzel kezdten a fejést, és lettek is szép kék foltok a cicieimen tőle. Úgy magamtől gyömöszkéltem, és pár alkalom után rájön az ember honnan jön több, de nekem az Avent Isis maga a megváltás volt ezek után. Jól be is indult a tejcim tőle.

Nikcsi! Sajnos a kézi fejővel is meg fogsz szenvedni ha ínhüvelygyulldások van, mert ugye azt is kell ám pumpálni rendesen! :-(

Laga! Teljesen igazad van, a legjobb fejő a baba, annál jobban semmi a világon nem szív!

Nekem nagy mákom van a cici-tejci ügyben! Jók a szelepek rajta (ahogy Nikcsi mondta), és nem is gyulladt be, lehetett akármilyen kőkemény. Bár az is lehet, hogy attól volt ez, mert én már a második naptól 3 óránként fejtem, reggel 5-től este fél 9-ig, viszont éjszaka nem.

Ja és Matyit tuti viszem, mert nem tudnám kire hagyni! Nikcsi, nem bánja ha gyűrkészik, és már egész jó kedve van! :-)

Cas! Akkor viszem a mákot, meg a diót, és 1 üveg ásványvízet szomjoltásra!
aranyhold

Hát lányok én is kénytelen vagyok kézzel fejni, mert az Avent Isis nálam nem hatásos. Egyébként ha valakinek kell eladó egyirányú rendszerrel. Kb. 5x próbáltam használni, szóval szinte original, és év végéig garanciális.

A bedurrant mellemmel pedig szinte csodákat tett a Burow kenőcs. Ajánlani tudom mindenkinek.

Egy kérdés a környékről (Római fürdő és Csillaghegyi HÉV megálló között lakunk félúton) kocsival menőkhöz. El tudna valaki vinni holnap babahordóstól. Sajnos most derült ki a páromnak Nyíregyházára kell mennie, így ő mint soför ugrott. A picurt pedig még csak most kezdhetjük a kinti levegőhöz szoktatni, ezért tömegközlekedni sem tudok vele.
myra

Köszi mindenkinek a tej+fejés hozzászólásokat! Nagyon tanulságosak!

Nikcsi
Nekünk Eger bejött nagyon, és az autópályán seperc alatt itthon vagy, ha megindulna a szülés. Ráadásul a Bükk egy köpés, mi fel is mentünk kirándulni egy nagyot, és nagyon jól esett!

Buli
HOzhattok bármit, amit szívesen ennétek-innátok! (Az a jó a házibuliban, hogy sosem lesz deficites! KépKépKép)

Ultrahang
Jelentem jól sejtettem, Zsebi igencsak fejjel lefelé mocorog, továbbra is bebújik a pocim alján a lepény és a méhfal közé. Egyébként éppen ébren volt, még a szemét is kinyitotta!!! Amit pedig a gyomromban érzek azok a talpacskái, amik meg kiállnak néha belőlem itt-ott, azok meg a térdei! És hát a férfiassága azóta sem lett kisebb... Kép Amúgy 2060 g-nak saccolta a kütyü (33 hetesnek tűnik a méretei alapján, pedig még csak a 31. hetet töltöttük... bár erre mondta Szántóné, hogy ilyenkor már nagyon számítanak az egyéni különbségek).
Ami rossz volt, hogy vacak a monitor (le is szedték a falról), és én semmit nem láttam a vizsgálat alatt, csak a párom. Úgyhogy persze egyből hazarángattam, hogy akkor a videón gyorsan mutogasson el mindent újra! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Myra,
hívj fel én el tudlak vinni. (30/400-50-21)

Holnap jövök még, ha van valakinek még valami kívánsága.

Na csá,
Laga
laga

Laga jól átvertél minket, 12 előtt picivel írtad, hogy mész. Már majdnem írtam Myrának, hogy szerintem Te vagy a legközelebb, erre itt vagy! Kép

Cas
Köszi, de Egerbe már annyit voltam, hogy inkább olyan hegyre/hez mennék, ahol még nem igazán voltam.
Nem semmi méretek! Nekünk még 3 hét a 38. heti. HOgy bírom ki addig? Úgy volt megyünk praxisba, de abból a pénzből inkább a szomszédtól megvesszük a hurcikát... Ilyen idők vannak most! Már hamarosan úgyis látjuk élőben!

Myra
Írtam privátba, kérdések gyed, gyed mitom én mik azokkal kapcsolatban...
nikcsi

Nikcsi,
mindjárt megnézem a mailt. Az utolsó ultrahangot kérheted elöbbre is. Én is mondtam, hogy a 37. hétre adjanak időpontot, mert úgyis elöbb fogok szülni Kép
myra

Csak emlegetnem kellett a havat... Látjátok? Csak innen bentről sajnos úgy látom a szél is nagyon fúj - fúj! Ettől tud ám igazán fájni a fejem!

Na lassan indulok tornára, remélem nem lesz belőlünk hóember - szél elfúj és már gurulunk is! Kép
nikcsi

Most jöttünk meg a Babadiszkontból. El kellett mennem a WestEndbe a jószágoknak kajáért és átsétáltunk az urammal.
Lehet kapni kádra tehető állványt, amire pont ráfér a kiskád, mellé pedig elfér a pelenkázólap, és csak 2500,- körül van. Azt hiszem legközelebb megveszem.
Nézegettük a babakocsikat is. A férjem nem akarja, hogy az öcsém megvegye a babakocsit és hazaküldje, mert szerinte ajándéknak drága. (Ehhez a tesómnak is lesz 1-2 szava Kép)
A PC esernyőkocsi a hordozóval 34990,-, a sportkocsi változata is ugyanennyi hordozóval. De nem volt szerencsére csak zöldben az esernyőkocsis változat az meg nem tetszik.
Nem volt sok időm szétnézni, mert sietni kellett. Bezzeg a MediaMarkt-ban félórát nézegettük a kábeleket.

Cas
Megvettétek a mózest? Azt hiszem két színben láttam.
hmmc

Cas!
Kb. egy-másfél hét van köztünk és nekem manófalvi hétfőn még csak 1305 gr volt az ultrahang szerint. Így is számoltam, hogy kb. hetente 200 gr-ot hízik az még + kb. 2kg.
hmmc

Ez a súlybecslés nem jelent semmit. Nekem végig óriásbébit jósoltak. A 29. héten volt 1550g és mégis csak egy 49 cm-es 3000 grammos apróság született Kép
Egyébként pont a végén mondták, hogy mivel a gép a combcsont hosszából és a fejkörfogatból kalkulálja a súlyt, ha valami miatt nem tudják ezeket pontosan mérni, a súlybecslés is sokat téved.
myra

Hmmc
Nem vettem mózest, mert pont nem volt olyan szín, ami nekem kéne. Viszont szép kiságyat és pelenkázót találtam. Szombaton mégegyszer megnézzük azokat is a Minimanóban, de bútor valszeg inkább a Babadiszkontból lesz... (Tényleg nagyon jó hely, köszi a tippet!!!)
Ilyenkor hetente 200 g-ot híznak?!?!?! Akkor tényleg elefántbébi lesz! KépKépKép

Baba mérete
Hát tudom én is, hogy ez a mérés pontatlan, de az a gyanúm, hogy nálunk nem tévedhetnek sokat... Meg tapintásra is szép nagy baba a doki szerint is... Szóval egyre inkább készülök a március eleji szülésre.

Nikcsi
A táblázatot feltehetnéd megint. Kíváncsi vagyok, kit előznék be a március elejével... vagy senkit, mert Te vagy már csak előttem febr. végén? (Na az azért kicsit korai lenne.)

Kép
Kép
Kép
cas

Lányok

Két hét álmodozásom ment gallyra: nem fogok tudni jönni holnap. Kép A fogorvostól még csak-csak menne, de fél négykor kell találkoznom az ügyvédünkkel egy nagyon fontos ügyben. Ez ma derült ki... nagyon sajnálom, hogy így alakult, pedig már álmaimban is palacsintákat láttam... Kép

Azért remélem még lesz rá alkalom, hogy palacsintázzak veletek! Teljesen el vagyok kenődve.
meglepibaba

Meglepi
Azért ha végeztél az ügyvédnél és még van kedved, nézz el erre! Szerintem a lányokat 7-8 előtt úgyse engedem haza! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Okés felrakom ma!

Cas
Jól értem holnap mentek megint Minimanóba? Na erről beszéljünk!
Hoztam magammal és viszem: palacsintasütő, kakaópor, ropi, 1 L grannini. Amit nem hoztam: szalvétta, az ugyanis lent van még, és csak reggel jutott eszembe, de 6 után nem akartam bátyámhoz becsörtetni, ugye nem haragszotok!

MB
Nem voltál tegnap tornán? Képzeld elmaradt, Anikó beteg! Szerintem is gyere utána, mert talán nem siet senki haza!

Anyukák gyertek át a másikra, mert kérdésem van!

Nikcsi 35+1
nikcsi

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Orbis 23 2005.02.01. első lesz Borka, Csenge (Botond) I. ker. Dr. Sárvári János
Bmárti 33 2005.02.14. második Péter Békásmegyer Dr. Mousa Moustafa
Nikcsi 27 2005.02.23. első lesz Korina (Dominik) Óbuda-Testvérhegy Dr. Magenheim Rita ---
Cas 26 2005.03.25. első lesz Sebestyén Óbuda Dr. Sárvári János ---
Hmmc 32 2005.03.31. második Szabolcs v. Sára Kata Óbuda Dr. Sárvári János
Meglepibaba 24 2005.04.02. első lesz még nem tudjuk II. ker. Dr. Tóth Károly
Laga 32 2005.05.03. második beírhatom??? Óbuda Dr. Sztanyik László
Philissa 36 2005.05.06. második talán Kincső, ha hugi lesz Bp. Dr. Béres László
Jano74 30 2005.05.18. első lesz még nem tudjuk Pilisvörösvár Dr. Szigethy Adrienn
Boglarka 32 2005.05.19. első lesz még nem tudjuk Óbuda
Mj_Móni 31 2005.07.15. második Sophie-Ann/Dominik Törökbálint Dr. Fábián Sándor
Mucus 28 2005. év elejétől "gyártásban" lesz a második baba második --- Bp. Dr. Sztanyik László
Labdácska 28 jövőre tervezzük a kistesót második --- Dr. Sztanyik László
Anyuka neve Kora Szülés ideje baba Neve lakhely Orvos Szülésznő
Aranyhold 26 2004.09.30. (11.07-e helyett) Megszületett első Mátyás Békásmegyer Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
Mzsx 27 2004.12.11-én (24-e helyett) MEGSZÜLETETT első trónörökös Bence Káposztásmegyer Dr. Horváth Ernő
Zsuzsa99 35 2004.12.16-án (23-a helyett) MEGSZÜLETETT negyedik Zsófi Piliscsaba Mestyán Rezső
Myra 28 2004.12.26-án (05-e helyett) MEGSZÜLETETT első baba Lilla III. ker. Római fürdő Dr. Szigethy Adrienn Tódor Éva
</pre>
nikcsi

Nikcsi
Szalvéta nem gond, vmennyi van nekem is, meg úgyis megyek még vásárolni. A sütőt viszont jó, hogy hozod, köszi!

Jajj, el kell újságolnom, hogy kibontottam ma reggel a kisruhás zsákot, amit kaptam, eddig nem is volt időm megnézni csak a tetejéről 1-2-t. De most kiborítottam az egész zsákot, és annyira aranyos ez a sok kis ruhácska! Teljesen el vagyok varázsolódva! (Asszem lassan kezdem elhinni, hogy tényleg lesz egy kisfiunk... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
De irigyellek! Én még mindig azon gondolkozom, hogy milyen ruhába lesz a mi kisbabánk???
Minimanó?
nikcsi

Sziasztok

Hol van a Minimanó?

Nikcsi
Majd a következő táblánál beírhatod a Sztanyikot hozzám.

Boglárka 23+1
boglarka

Boglárka
A Minimanó pontos címe: 1149 Bp., Nagy Lajos királyútja 110/112. www.minimano.hu

Beírtam a kövibe benne lesz, csak ha így haladok már lehet, hogy nem én fogom feltenni. Azt hiszem kezdek is "végrendelkezni".

Nikcsi 35+1
nikcsi

Cas! Vigyek én is palacsinta sütőt?
aranyhold

Nikcsi
Minimanót majd szóban megbeszéljük, de szerintem menni fog holnap.
Miért kezdesz "végrendelkezni"?! Úgy érzed hamarosan megérkezik a leányzó?!

Aranyhold
Megköszönöm, ha tudsz hozni! Így már lesz 3, és pont annyival tudunk egyszerre sütni. Szóval köszi!

Kép
Kép
Kép
cas

Bogi

Két Minimanó is van, egyik a 14., másik a 17. kerületben. Újak u. 19, a 17. kerületi címe. (Csak ki megy el odáig???) Amúgy mezeien www.minimano.hu a weboldaluk... Meggyógyultál? Képzeld nekem most megint fájdogál a torkom pedig az antibiót is végigszedtem. Elegem van!

Nikcsi

De voltam tornán, ott ténferegtem már 14 40-kor. Kár, hogy elmaradt mert olyan jól tud esni egy kis mozgás! El is mentem gyorsan kiváltottam az új fitness bérletemet, úgyhogy holnap vagy vasárnap reggel megyek "gyúrni".Kép
Ha nem tudnék jönni ma, azért elmondom neked most a homeós kötőszövet erősítőt:

"Calcarea fluorica: a harmadik terhességi hónaptól kezdve ajánlott gyógyszer, mely segítségével megelőzhető a terhességi csíkok (striák) kialakulása, a bőr rugalmasságának elvesztése."

Kukkantsd meg ezeket az oldalakat, lehet, hogy találsz majd olyasmit ami érdekelni fog az elkövetkezendő centik vágásánál... Kép

http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&type=babavarok&category=0&target=cool&group_id=59

http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&type=babavarok&category=13&target=cool&group_id=60

Tali: bele fogok húzni, nagyon szeretnék menni! Úgy megnézném az aprónépet is! Nem tudok mást mondani mint hogy igyekszem nagyon.
meglepibaba

Cas
Lehet! A másikba írtam, hogy segítsenek! Amúgy már ott tartok, hogy itt ülök a mh.-en és lehet, hogy a magzatvizem távozik cseppekben. Ezért már kiderítettem a magzatvizes tesztet, vagy mi fenét. A vörösvári úti gyógszertárban 2.900,-Ft/3db, a neve: Ai-sense.

Aranyhold és a többiek
Vigyetek amit tudtok, mert én már lehet, hogy nem leszek veletek...
Ebédidőbe lehet, hogy kimegyek! De hova menjek? A terhesgondozóba?
nikcsi

Cas
Köszi aranyos vagy, még az is lehet, hogy szólok! Hazaviszel a cuccért? Na ez jó vicc, inkább MB-hez mennék azért, mert neki már össze van készítve... Nálam semmi összecuccolás!
nikcsi

Sziasztok,

Nikcsi,
az úgy volt, hogy délben azt mondtam: na akkor én megyek is. Erre kiderült, hogy még ezt is meg azt is meg kell csinálni. (De azért végig a fél szemem a neten volt.)

Egyébként lezsíroztuk Myrával a ma délutánt. Együtt megyünk négyesben.

Myra,
ha nem gond, légyszi hozzd el a talira az infokat a gyás-gyed-gyes igénylésről. Szerintem mindenki hálás lesz, mert mindannyian túl kell, hogy essünk ezen. Ja és mi van az egyszeri anyasági támogatással? Arról is tudsz valamit?

Vilmos teljesen be van zsongva a palacsinta bulitól! Szegény, tegnap amikor kérdeztem, hogy na, ma hová megyünk ovi után?, felcsillant a szeme, hogy a palacsinta buliba. Mondtam, hogy nem ma, hanem pénteken. Ma még csak csütörtök van és angolra megyünk. Szegény egy kicsit lelombozódott, de majd ma!

Laga 25+2
laga

Laga
Ezt most nem értem! Kicsit zizi vagyok, ezért mintha egy gyógyosnak írnál, írd le úgy!
nikcsi

Nikcsi
Szerintem ne várj a teszttel ebédidőig... És ha megvan az eredmény, és poz., akkor irány haza a cuccért, aztán a kórház.
Az előadások alapján szerintem nem a terhesgondozóban, hanem a szülőszobánál kellene jelentkezned...

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi,
szóval csak azt akartam írni, hogy nem akartalak becsapni azzal, hogy már indulok és közben meg nem is indultam tegnap. Hogy ugye javasolni akartad, hogy én vigyem el Myrát, mert én lakom a legközelebb.
Közben nem is indultam még haza, mert rámszakadt egy csomó elintéznivaló és csak 1 óra múlva tudtam elindulni. De közben a fél szemem a neten volt, így fogtam Myra kérését.

Mi van a magazatvizeddel!!!???

Laga
laga

Laga
Értem már! Azt hittem te is így voltál Vilmossal, még dolgoztál aztán mentél be szülni....

Cas
Nincs bennem semmi pánikérzet, talán ez a baj!
nikcsi

Nikcsi,
szerintem mi jobban megijedtünk most a magazatvized miatt mint te.
Még mindig szivárog?

Vilmos szombat este született (21.33kor). A férjem kérése az volt, hogy inkább ne éjjel, mert ő álmos, hétköznap meg dolgozik. Szóval nagyon rendesek voltunk Vilmosommal. Du 5kor bementünk és 4,5 óra múlva ott pislogott az apja kezében egy baba.

Laga
laga

Nikcsi
Az, hogy nem pánikolsz, az jó! De azért félvállról sem szabad venni... Ki tudsz ugrani vmikor hamarosan a tesztért?
(Szerintem tényleg ne várj ebédidőig, ha felgyorsulnának az események most még időben vagy, nem kell kapkodni, elmehetünk kocsival beszerezni a hiányzó cuccokat, stb. VIszont ki tudja mi lesz 2 óra múlva?)

Kép
Kép
Kép
cas

Igen tudom, hogy félválról sem szabad venni!
De úgy érzem vaklárma volt, én marha meg titeket pánikoltatlak! Kb. fél órája-órája nem érzek semmi folyásszerűséget és nincs is semmi meglepi a bugyiba! Nincs fájás, semmi különös. Most kajázok is!
De most ígéretet teszek, hogy hétvégén összepakolok (de mikor)? Szombaton lesz a keresztfiam 1 éves szülinapi partyja, vasárnap sogoromék jönnek, és még a szokásos kirándulás is tervbe volt...
Azt hiszem a hosszúhétvégés kikapcsolódás törölve, megpróbálom meghosszabbítatni az üdülési csekk érvényességi idejét! Kép

Amúgy hányadik héttől nem koraszülött a baba? Azt tudom, hogy Aranyholdat, csak a 36. hét után engedték haza....
Na mindenkinek nyugalom! Ígérem, ha ismét van pár csepp, vagy folyik megyek a kórházba!
nikcsi

Nikcsi! Hívd fel a kórházat, és kérdezt meg bent van-e a dokinénid, ő általában bent van. Ha igen, próbálj beszélni vele, hogy bemennél mert ilyen-meg olyan gondod van, ha meg nem tudsz beszélni vele, de bent van, akkor menj be és keresd meg őt, várd meg ha kell. Ha nincs bent akkor meg keresd rögtön az ügyeletest (lent az A épületben a földszitni táblán ki van írva ki az), és bízz benne, hogy nem MM. (Bocs ez gonosz volt!) Ja és természetesen a szülészetre menj! Az ottani szülésznő mindenképpen fog tudni segíteni legrosszabb esetben is! Fogd már fel hogy ez nem gyerekjáték!
aranyhold

Nikcsi,
ha megint a frászt hozod rám, megint felhívlak!

Laga
laga

Cas! Viszem akkor a sütőt!
aranyhold

Felhívtam a kórházat, be kell mennem! Majd írok vagy valami, na most aztán remegek....
nikcsi

Na végre már végre! Szorítunk!
aranyhold

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?