Köszi mindenkinek a tej+fejés hozzászólásokat! Nagyon tanulságosak!
Nikcsi
Nekünk Eger bejött nagyon, és az autópályán seperc alatt itthon vagy, ha megindulna a szülés. Ráadásul a Bükk egy köpés, mi fel is mentünk kirándulni egy nagyot, és nagyon jól esett!
Buli
HOzhattok bármit, amit szívesen ennétek-innátok! (Az a jó a házibuliban, hogy sosem lesz deficites!
)
Ultrahang
Jelentem jól sejtettem, Zsebi igencsak fejjel lefelé mocorog, továbbra is bebújik a pocim alján a lepény és a méhfal közé. Egyébként éppen ébren volt, még a szemét is kinyitotta!!! Amit pedig a gyomromban érzek azok a talpacskái, amik meg kiállnak néha belőlem itt-ott, azok meg a térdei! És hát a férfiassága azóta sem lett kisebb...
Amúgy 2060 g-nak saccolta a kütyü (33 hetesnek tűnik a méretei alapján, pedig még csak a 31. hetet töltöttük... bár erre mondta Szántóné, hogy ilyenkor már nagyon számítanak az egyéni különbségek).
Ami rossz volt, hogy vacak a monitor (le is szedték a falról), és én semmit nem láttam a vizsgálat alatt, csak a párom. Úgyhogy persze egyből hazarángattam, hogy akkor a videón gyorsan mutogasson el mindent újra!