Új privát üzeneted érkezett!

Votiv!

Milyen mellszívót használsz?
Jól vagytok?

Kép
Kép
pipocska

Votiv: imserem azt a pontot! aaaaa
amugy migrenes, de valaki emlitette a nakitorest isKép
ki tudja...

tettem meg bele rozsafat, az anizs nekem sem jott be
a koromvirag esszencia meg mashol is hianycikk!

Kép
babarozsa

Oxigen, kosziKép
de mostmar nem veszek!
elegge kikoltekeztem magam, vettem egy keket, aminek frotir a belseje
hiaba lany, a rozsaszin annyira csunya volt, es amugy meg feherben volt

Kép
babarozsa

Sziasztok !

Oxi , én is nagy lázban égek , vásárlásilag . Babakocsit is el kellene döntenem lassan . Van egy ami eléggé tetszik ABC Design . Ti már vetettek ?

Moosejaw! Megadnád az e-mailcímedet , szeretnék kérdezgetni egy-két dolgot , ha nem gond .

Kép
Kép
greenolive

Greenolive: Én egy Chicco-t néztem ki, nekünk kell a nagy kerés, és a MegaToysban kifutó modellként huszonezer forint.
Talán jövő hónapban sikerül megvenni, lassan kimerül az ehavi keret, még a szőnyeget nézem, az kell, jönnének már lerakni. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Vollard!
gratulálok!Hatalmas baba lett Bala

Oxi!
Ne a Megába vedd meg a matracot mert ott drágább.Ha tudod rendeld meg a Novetexnél kb. 1 hét az elkészülési idő. Tel:2160139 vagy 2164535
Egyszer rakjátok össze a kiságyat és mérjétek le mert előfordul,hogy kisebb v.nagyobb pár centivel.
Ne idegeskedj a vizsgák sikerülni fognak!!
vera

KépKép
viranka

Huh, tegnap nem tudtam feljönni, folyton kivágott a társalgó, most meg alig győzöm olvasni a termést Kép

Vollard!
AZ IGEN!! Eszter még most sincs akkora, mint Bali, pedig ő se volt olyan csöpp. Húha! Majd ha tudsz, írj meg mindent, hogy volt. Nagyon kíváncsi vagyok! Fejméret??? Mert ugye, az számít.... Kép

Moosejaw!
Veled kezdem. Szerintem rövidíthetst bátran, csak tudjam követni. Kép A KIEMELÉS meg szerintem tuti ötlet, aki rohan, csak átfutja, aki ráér, úgyis elolvas mindent. ÉS itt egyre több kisbabás nayuka lesz, akik valszín sokat "rohannak".
Nekem kutyus van, nagyon érdeklődő, de a talpnyaláson kívül még nem engedünk neki túl sok ismerkedést.Kép

Jucus!
Popótörlőt vigyél párat, de ezt már leírták sokan. Vedd meg a legkisebb csomagot, és akkor nem cipelsz annyit. Úúúgyis adnak egy csomó termékmintát, lesz benne az is. Meg Domestos meg minden.

Pelus: nekünk is a Pampers teccik nagyon, de a Huggies is jó. A Libero valahogy nem az igazi, olyan vékony a tapaszos része vagy mi. SZóval valami nem az igazi vele.
Viszont Esztinek olyan jó kis Kis Basingeres lábai vannak, (vagy Naomi Campbelles??) hogy akárhogy megszorítom a pociján a cuccot, a lábacskája mellett bizony néha kifolyik a pismancs. Kép
Ja, olyan volt másnak is ugye, hogy napokig nincs kaksi a pelusban? Állítólag ez normális, de ő már a 4. napnál tart.

Ildi!
Hú de a finishben vagy már! Izgulsz? Akkor nyugi! És sok sikert! Kép

Votiv!
Hogy van a kis karatésod? Sok puszit küld neki Eszti, bár azt még annyira nem tud, viszont mosolyogni annál inkább.
Kép
neet
neet

Kép
Istók jól van, köszi!
épp pukinapokat tart (már 2 napja)
ahogy megmozdítom, pukizik
felhúzza a lábát, pukizik
kinyújtja, pukizik Kép
de legalább nem fáj a hasa
na az éjszakaátalvás úgy látszik múló szeszély volt, ma megint fél3-kor követelte a zabát
Kism Basinger-lábak, behalok! mi leginkább Bud Spencerre hasonlítunk Kép (csak még nem vagyunk olyan szőrösek) Puszi Esztinek is!
jött már vmi lé nektek ezektől a fránya kincstárnokoktól?

Pipocska, Avent Isis, a Csalogány utca 42-ben kb 14e ft volt. papa vette, és nem emléxik, pontosan mennyi volt
jójó, de tképpen egy csomó vacak műanyag
ha nem lett volna mellgyulám, sose vetetek
mert azóta se használom, most is csak kézzel fejek
alaposabbnak érzem a saját kezem
mindenhonnan jól ki tudom nyomkodni a tejet
a mellszívót próbáld meg nem egyenesen tartani egyszer, máris öldeben az összes tej
de a válság idején persze jó volt, na de mégsem annyira, mint a kórházi fejőgép
de legalább egy kicsit segített, úgyhogy nem fikázom többet Kép

votiv 8)
votiv

Andi-Áron Kép

"A testi-lelki túlterheltség néha oda vezet, hogy a méh nyálkahártyája újra leválik, és vérzés útján kimosódik. A méh kertelés nélkül közli velünk, ha a belső sebek még nem gyógyultak be. A nő teste bármikor képes felmutatni a "piros lapot".
Ne essen kétségbe, ha 3 héttel szülés után rövid ideig világosvörös vérzést tapasztal, hanem gondolja át, nem egy újabb tejbelövellésről van-e szó. Tartós vérzés esetén forduljon orvoshoz.
Ha a vérzés 6-8 héttel szülés után jelentkezik, az már akár az első menstruáció is lehet. Szoptató anyáknál is előfordul, hogy a ciklusuk ilyen korán beáll. Az első vérzés valószínűleg nagyon bőséges lesz, és háta, medencéje erősen fájni fog. Mondjon le minden programot, jelentsen beteget, így az első menstruáció nem lesz olyan kegyetlen. A legtöbb asszony csalódott, hogy vége a vérzésmentes időknek, másrészt örülnek is, abban bízva, hogy a rendszeres ciklussal helyreáll a hormonháztartásuk." - ez A bába válaszol c. könyvben van.

mikor a mellgyuszival voltam benn a csecsemősöknél, ők is elmondták, hogy számítsak rá, a gyuszi miatt leesik a hormonszint, és ha az ösztrogén lesz több, mint a prolaktin, akkor jön ám a vérzés (valszeg a peteérés is)
dehát azt tudjuk, hogy a szoptatás sem 100%-os fogamzásgátlás
de attól még, hogy párszor picit véreztél, nem biztos, hogy rendszeresre beáll
de azt se bánd, ha mégis, legalább hamar helyreáll a hormonháztartásod
és ettől még nyugodtan tudsz szoptatni, ami ugye a legfontosabb Kép

hol szültél? milyen volt? a kisfiad nagyon cuki, nem tudok betellni vele Kép

votiv 8)
votiv

Neet,
ha Eszti egyébként nem nyűgös, és nem fáj a hasa, ill. nem erőlködik, hogy termeljen, és mégsem megy, akkor semmi ok az aggodalomra!

Pipocska,
én nem vettem kézi mellszívót, hanem a kórházi nagyüzemi bocifejőt kölcsönöztem, adnak hozzá kézi szettet, ami a tiéd. Nekem épphogy elég volt a tejem, és a fejés segített, de a kézi szerkentyű önmagában abszolút nem vált be.

Votiv,
szerintem ne csüggedj, itt a napszél, lehet, hogy Istit ez ébresztette tegnap!

vera
kisün

Votiv!
Istók mikor eszik/alszik el este, ha már a hajnali hármas szopit néha kihagyja? Áron este 7 és 8 között fürdés után eszik, de hajnai 3-kor még mindig felébredt.

Neet!
Én már hallottam olyan babáról is, aki hetente egyszer kakilt, de akkor nyakig úszott benne. Anyatejes baba képes feldolgozni a megevett tejcsit teljes egészében.

A

KépKép
Áron

Babarózsa,
pihenj sokat
biztos vmi front van
nekem is hasogat a búrám

az uterotonikumhoz tettem még mandarint (clementin helyett), gerániumot (muskátlit), cickafarkfűt, ciprust, borókát
a 232-233. oldalon van a bábakönyvben
ajvé, szopitájm
majd még írok!

votiv 8)
votiv

HAli!

Neet!
Pont azt tettem amit javasoltál,egy kis csomag popsitörlőt csomagoltam el!
Ma voltam a dokinál és minden rendben van,Panna kb.2,40dk és megbeszéltük a részleteket amiktől kicsit tartottam,de most megnyugodtam!

Anycsus!

Rám lehet haragudni,ha Balogh doktor nem vállal el augusztusra mert ma jártam nála és megkértem,hogy ne menjen szabira az elkövetkező 5 hétben mert én most fogok nála szülni,csak majd nyáron.Erre azt mondta,hogy jó,majd megmondja a nyári anyukáknak,hogy én miattam megy csak augusztusban szabira.Kép

Jucus(35+3)
20170114224602

Szia Votiv!

Egészen megnyugtattál. A könyv, amiből idéztél egy ősi darab vagy most is kapható?

Kútvölgyiben szültem, ahol Babarózsa és Johanna is. Johannával még a dokink is közös. Gondoltam, ha ők ide írnak én is kipróbálom :-)

Áron nevében köszönöm a bókot. Hétfőn az én gyerekem sem aludt, egész nap sírt, nyűglődött. Belegondoltam, ő hidegfrontra született és hétfőn 10 fokot esett a hőmérséklet. Borzalmas volt...

A szülés teljesen rendben volt, bár kaptam egy kis oxitocin rásegítést. Fél háromkor (du.) folyt el itthon a magzatvíz és Áron nov. 20-án 20 óra 20 perckor született. A 20 perc szerintem a doki "műve". Lehet, hogy 19 volt :-)) Tágulásból annyira emlékszem, hogy folyamatosan vettem a levegőt, ahogy tanítják. Sokat segített. A kitolás meg nem fájt, jó volt hogy én irányítottam. Ami fájt az a gát tágítása volt és "restauráció" ahogy a férjem hívja. A dokival és a szülésznővel is teljesen meg voltam elégedve.

A

KépKép
Áron

Votiv:
a geranium a muskatli?Kép
teuristen, miket tudok meg

Kép
babarozsa

Áron !
Nagyon tündéri baba !
Jó olvasni a nevet , nálunk is ez a befutó , ha fiú lesz ( idáig mindig ezt állították Kép)
Szoktátok becézni valahogy ?

Kép
Kép
greenolive

megneztem a szentimres szuloszobas reszt
a korhazbol nem sok latszik, de az orvoson jot nevettem..."a kismamak nem tudjak, hogy hogy jo szulni" miert Ő tudja, sohasem szult, na mindegy, lehet, hogy csak a kamera tette, de szegeny dulat is ugy kioktatta
azert osszessegeben nem volt rossz

Kép
babarozsa

Én még nem néztem meg , a munkahelyemről nem indul el , micsoda hely , nem is értem Kép
Majd otthon , de ma is későn érek haza , majd talán holnap . Ki volt a dúla ?
Votiv ! Amit irtál róla azt hol tudnám elolvasni ? Kép

Kép
Kép
greenolive

nem tudom, valamilyen Erika, de volt szuleszno is, de O csak a vegen jott

igazabol jo dolga volt, ott volt a riporterno, aki cserelgette a fejen a borogatast, a dula, a parja, orvos+szuleszno

de pl. azt sem ertettem, hogy miert kell hang nelkul..es, ha nekem orditani van kedvem?Kép

Kép
babarozsa

Votiv, Kisün!

Nagyon köszi. Tudjátok, hogy én még csak előzetes infót gyűjtök.KépKép
Most jövök a védőnénitől, kaptam mindenféle szoptatással kapcsolatos füzetet, szórólapot, tanácsot, stb.
Azt mondta, hogy ha annyira nagy gondban leszek, akkor kijön, és addig ül itt amíg meg nem tanuljuk a szopit.Kép
Biztos nagyon ráér. Akárhányszor jövök mindíg csak én vagyok itt nála, pedig nem szoktam előre egyeztetni, hogy jövök.
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen kismamája????KépKép /Mondjuk ezt kétlem/

Kisün!

Milyen napszél van itt?

Szia Jucus!

Miktől tartottál?

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!
Votív:mail ment!
Ancsi:pénteken átküldöm-ha nem hagyom otthon a lemezt amin a táblázat van-de ígérem mire aktuális, meglesz!!

Moosejaw: kérdezz bátran, szívesen segítek, akár privátban is, de heti kb 1x tudok netezni sajnos (bcickany@freemail.hu)

Mindenki: úgy gyűlt össze rengeteg tejem, hogy mellkagylót hordtam és onnan gyűjtöttem a tasakba, így napi és éjszakai kb.4-5 dl "összecsepegett" és Bercikén kívűl még 2 baba élt belőlem is.Persze le is fagyasztottam ha maradt és később a főzeléket azzal csináltam.

TESCOBAN AKCIÓS AZ UTAZÓÁGY! NEKÜNK NAGYON BEJÖTT!!!

Áron: Berci is Nov 20!!!!Csak 1 évvel "öregebb"!
bcickany

Utazóágyat mikortól használjátok ?

Kép
Kép
greenolive

Pipocska,
NAGY napkitörés volt, az abból származó részecskék tegnap értek ide (ettől meg szoktak bolondulni az elektromos készülékek, meg a sarki fényt is ez okozza). Élettani hatása nem tudom, van-e, de ma a családomban mindenki rosszúl aludt Kép kivéve Dórit Kép bár ő meg ma nyűgöske

Babarózsa,
kiabálni nyomás közben: próbáld ki: vegyél mély levegőt, tartsd benn és préselj egy picit lefelé. Majd préselj, miközben kifújod. Meglátod, sokkal kevésbé hatékony, és ez történik akkor is, ha kiabálsz szülés közben, egy csomó energia megy el feleslegesen, a baba meg nem halad Kép

vera
kisün

Kisün, lehetKép
de akkor is mindenert raszolni...na mindegy
majd meglatom, ha szulok, igy nincs tapasztalatom

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Napszél? Rékára csak egy kicsit hatott, bár most zabagépet játszik és még éhes maradhatott egy kicsit.Kép

Ígérem lesz fénykép ha megtanultunk képet kicsinyiteni.
zanza

Sziasztok!

Szülész - nögyógyász választásában szeretném a segítségeteket kérni. Második babánkat tervezzük, annak ellenére, hogy az elsö szülésem is kellemes élmény volt, a kórház felszereltségével nem voltam megelégedve, így szeretnék váltani. Egy ismerösöm Bardóczy dr-t ajánlotta. SZeretnék róla, illetve a Szt. Imre kórházról minél több véleményt megismerni.

Segítségeteket elöre is köszönöm,

Moksu
moksu

Az elöbb lemaradt a címem
moksu@freemail.hu

Ui: a hosszú magánhangzókat jómagam ismerem, csak a gépem nem.
moksu

Votiv!
Semmi lóvé, ráadásul tavaly elcseszték a fizumat is, mert táppénzen voltam, azt simán kifizették az egészet, most meg "visszavették", azaz kaptam vagy 20ezret, így karácsony után marha jól esett. Oszd be és uralkodj... egy hónapig, babával, 20ból. Na, király. Még jó, h van férjem, meg barátok....

Köszi mindnenkinek a megnyugtatást, Eszti kapott egy kis kamillateát, remélem, erre beindulnak a gyomorürítő funkciók. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Megvolt a mai bevásár is, van nekünk szééééééééééééééépséges hordozónk (ezért a párom nyúzott, mert mi rengeteget járunk autóval) Concord Baboo-t vettünk. Borzasztó drága, de mivel az idég két nagy autóbalesetem volt, amiben egyikben sem voltam hibás, viszont mindkét autó totálkárosra tört, inkább áldozok rá sokat.
Ésmég vettünk 2 56-os és 1 62-es rugit, olyan édesek Kép

Viranka: köszi a telszámot, holnap fel is hívom őket, mert az hagyján, hogy a Megában drága, de nincs is az a méret, ami kellene.

Moksu: Az Imréről eddig rossz véleményt sehol nem hallottam, a dokik nagyon jók Kép Szerintem olvass kicsit vissza, épp a napokban adtuk meg az elérhetőségeket. Mindenki esküszik a saját dokijára, szerintem joggal.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Pipocska!

Eddigi félelmeim voltak:
1.Dokim szabira megy és itt maradok egyedül,bénán.
Nem megy szabira!Hurrá!
2.A császár lefixálása mert mindig megjegyzte,hogy ha kibújt már a feje a babának útközben akkor nem toljuk vissza.
3.Mit csináljak ha véletlenül megindul a szülés,hova menjek?Ki hívja őt ,én vagy majd a kórház?Elmondta,hogy ilyen esetben irány a kórház és onnan értesítik őt.

Szóval ezek voltak bennem a félelmek.

Jucus
20170114224602

Moksu, mail ment.

Oxigen,
ugye milyen határtalan öröm babának vásárolni, hiszen lelkiismeretfurdalás nélkül hódólhatunk az ősi szenvedélynek? Kép

vera
kisün

Köszi Jucus!

Erre én sem kérdeztem rá, hogy ki értesíti a dokit. Kép
De nálam ez még odébb vanKépKép

Kép
Kép
pipocska

Kisün: Még ha én, no de a párom Kép Alig lehet leállítani, ogy nem kell mindennek zenélnie, ringatnia, sípolnia, nem mindig a legdrágább a jó... Kép Kinézett valami 150.000-es babakocsit, mondjuk arra azt mondtam, hogy válóok... Kép
De nagyon édes, ahogy néha kétségbeesetten összenézünk, hogy akkor az most mi is és mire jó Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Helló Lányok!

Ma mi is egész nap vásárolgattunk a férjecskémmel a kis Bendegúznak, olyan jó volt! O Vettünk egy babakocsit, meg néhány ruhácskát, már egész halom ruhácskája van. Tökre írigylem a kis butust, jobb ruhái vannak, mint nekem. Kép Annyira édiket tudnak gyártani. Kép

r
ruzicsky

Votiv!

Köszi a tippet. Már beszéltem is telefonon Faludi doktorral. Nagyon aranyos volt (és jó a humora) megnyugtatott, hogy nem megy júliusban szabadságra :-)
Sikerült megszereznem a magánrendelője címét is.
Jövő héten megyek hozzá.

Anycsus
anycsus

sziasztok

jucus: te mikor mész ctg-re? Én jövö héten csütörtökön megyek délelőtt. Holnap meg megint vérvétel a cukor miatt.
Képzeljétek kicsilányom elkezdett bilizni 2 éves múlt, remélem így is marad mert akkor csak egy pelenkásunk lesz :-)

üdv juji
juji

Napok óta nem tudok írni, mert megváltoztattam az e-mailcímem, és az aktiváláskor a Babanet végleg letiltott. Se ki, se be! Odaírták, hogy amennyiben blablabla, írjak a szerkesztőnek, amit kétszer megtettem, és most regiztem újat. áááááááá, elgem van Kép

Voltam a védőnőnél, 35 perc alatt lerendeztük egymást, egy csomó érdekes könyvecskét kaptam, amit sajnos majd csak otthon olvasgathatok. Úgy hazamennék!

Ancsipancsi
10
mamapoc

Juji!

Én hétfőn labor,kedden diabétesz ambulancia és közben CTG.
Még nem tudom a császár pontos dátumát de úgy beszéltük meg a dokimmal,hogy a 39.héten.Azért remélem,hogy összefutunk a kórházban majd!

Megírom a számomat emilben neked és majd csörgünk egymásra ha bent leszünk OK?

Többiek!

Az születési anyakönyvikivonatot a kórházban megkapjuk vagy be kell érte menni az Önkormányzathoz?A XII.kerben kézbe kaptam és nem kellett utána menni Apukának.

Jucus35+4
20170114224602

Áron,

Örülök, hogy itt is felbukkantál, mert ez tényleg egy sokkal jobban működő oldal. Nem tudom, miért van ez igy... Remélem jobban vagy már, és kaptál a vérzés problémára is válaszokat. Sajna én még ebben nem vagyok járatos. Itt mindenki nagyon segítőkész és tényleg mindig mindenre van válasz. Ezért járok én is ide szinte minden nap. Meg aztán itt annyi de annyi baba született már a az én időmben, hogy nem is tudnám mellőzni a "bandát"..
Éppen megyek közös dokinkhoz, mert valami nem tetszik nekem odalent. Remélem semmi vész, csak jobb félni, mint....

Votiv: pukinapok, unokatesóméknál dettó, egy hónapos babájuk vagy alul vagy felül de valami produkcióval rukkol elő percről percre. Hú, de jókat fogok nevetni a bébicskémet, ha ilyen lesz. De tényleg inkább ez, mint hogy fájjon a poci.
--------------------------------------
Ti jártatok a Bálint féle relaxációra??

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok !

Előadáson azt mondták elintézik a szül.a.kivonatot . Ha gyorsan dolgoznak még megkapod , amíg a kórházban vagy , ha nem kipostázzák . De majd a már megszült kismamik majd válaszolnak pontosabban Kép

Johanna ! Én nem járok , csak előadásokra és kismama tornára , de állítólag nagyon jó , csak délelöttönként van , nem

Kép
Kép
greenolive

Helló Mindenki!
Szeretném a segítségeteket kérni, Trapp Andrea szülésznö mobilszámát keresem, ha vki meg tudná adni, kérem írjon nekem.
Köszi!
evettke

Sziasztok!
Örömmel tudatom mundenkivel, hogy Ildi76-nak 9.13-kor megszületett a kislánya. 3.44 kiló és 56 centi. Hamarsosan az elkészült videó letölthető lesz, ha valakit érdekel. Apás szülés volt, és nagyon élveztem. Ez volt a legjobb dolog az életemben.
pepu

Kedves Pepu!!!!! Micsoda jó hír!!! Ildivel egy-két napja még e-maileztem, nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan szül Kép

Nagyon sok boldogságot kívánok mindhármótoknak!!!

Ildit puszilom:

Ancsipancsi
mamapoc

Sziasztok!

Jucus, általában hazamenetelkor megkapod a születési kivonatot + a lakcím kártyát. Nálunk az ünnepek miatt csuszás volt, 2 nappal késöbb már mehettünk érte. Kipostázásról nem tudok, de erre nyugodtan kérdezz rá az anyakönyvezö növérkénél.

Ildi hatalmas gratula a lánykához. Kép
zanza

Ildi !

Nagy-nagy gratula a babához ! Kép
Ez gyors volt Kép

Kép
Kép
greenolive

Kedves Pepu!

Gratulálok neked is, és Ildinek is. Kép
Kívánom, hogy rengeteg örömötöket leljétek a kislányotokban.KépKép

Andi 22+0

Kép
Kép
pipocska

Ancsika!

Te mióta vagy Mamapoc?
Megint lemaradtam valamiről?Kép
Egyébként tökre szalad az idő, most nézem, hogy már te is 10 hetes vagy!KépKépKép
Puszi: Andi 22+0

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Csak bekukk, meg gratula, meg ilyenek Kép

Pepu: Gratula Ildinek és Neked is! Kép Nagyon sok ilyen élményt kívánok!

Ruz: Milyen kocsit vettetek?

Ancsi: Volt egy kis kavar a babaneten, még most sem engedi a régi neved?

Hallottátok azt a babát, aki most született 7,75 kg-mal Brazíliában? Azóta sem fogom fel, hogy lehet ekkora gyereket pocakban hordani és megszülni...

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Helló!

Én is gratulálok Ildinek!Kép

Oxi

Pierre Cardint vettünk. Ha részletekre is kíváncsi vagy szólj és leírom.

Ja én is láttam a tv-ben a nagy bébit, elég durva lehetett megszülni.

r
ruzicsky

nem működik, most próbáltam ki.

nekem jó volt minden, de csináltam egy mélcímet, és betettem a profilomba. erre írták, hogy élesítsem egy kóddal a módosítást. oké. megtettem. élesítés után jött egy hibaüzi, hogy most aztán nekem végem, többé sehova, vagy ha ezt fájlalom, hát írjak az adminnak. hiába írtam Kép , és regizni se tudok az új e-mail címmel, mondván, hogy azzal már regiztem.

úgyhogy most addig Mamapoc leszek. remélem, hogy egyszer felébrednek és kijavítják ezt a kis bágátelnek tűnő hibát, azokhoz képest, amiket az utóbbi napokban tapasztaltam. (A hibaüzenetek SZÉGYENTELENÜL televannak helyesírási és értelmezési hibákkal, olyanokkal, amiket még egy iskolás gyerek se vétene. Mintha a régi arab főnököm csinálta volna a rendszert Kép )
mamapoc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?