Huh, tegnap nem tudtam feljönni, folyton kivágott a társalgó, most meg alig győzöm olvasni a termést
Vollard!
AZ IGEN!! Eszter még most sincs akkora, mint Bali, pedig ő se volt olyan csöpp. Húha! Majd ha tudsz, írj meg mindent, hogy volt. Nagyon kíváncsi vagyok! Fejméret??? Mert ugye, az számít....
Moosejaw!
Veled kezdem. Szerintem rövidíthetst bátran, csak tudjam követni.
A KIEMELÉS meg szerintem tuti ötlet, aki rohan, csak átfutja, aki ráér, úgyis elolvas mindent. ÉS itt egyre több kisbabás nayuka lesz, akik valszín sokat "rohannak".
Nekem kutyus van, nagyon érdeklődő, de a talpnyaláson kívül még nem engedünk neki túl sok ismerkedést.
Jucus!
Popótörlőt vigyél párat, de ezt már leírták sokan. Vedd meg a legkisebb csomagot, és akkor nem cipelsz annyit. Úúúgyis adnak egy csomó termékmintát, lesz benne az is. Meg Domestos meg minden.
Pelus: nekünk is a Pampers teccik nagyon, de a Huggies is jó. A Libero valahogy nem az igazi, olyan vékony a tapaszos része vagy mi. SZóval valami nem az igazi vele.
Viszont Esztinek olyan jó kis Kis Basingeres lábai vannak, (vagy Naomi Campbelles??) hogy akárhogy megszorítom a pociján a cuccot, a lábacskája mellett bizony néha kifolyik a pismancs.
Ja, olyan volt másnak is ugye, hogy napokig nincs kaksi a pelusban? Állítólag ez normális, de ő már a 4. napnál tart.
Ildi!
Hú de a finishben vagy már! Izgulsz? Akkor nyugi! És sok sikert!
Votiv!
Hogy van a kis karatésod? Sok puszit küld neki Eszti, bár azt még annyira nem tud, viszont mosolyogni annál inkább.
neet